Min älskling!<3


foto: hanna stridsberg

Utkast: Okt. 31, 2011


Bio

Ikväll blire bio med magneten!!:D <3 vi ska se Abduction och så här skriver SF om den:
En ung man jagar sanningen om sitt ursprung efter att han hittar sitt egen babybild på en websida för försvunna personer. När han jagas av både polis, federala agenter och okända skuggfigurer går det upp för honom att hans föräldrar är allt annat än vad de utgett sig för att vara och det blir en kamp mot klockan för att hitta sin riktiga identitet.

Ha en underbar kväll!:D


Junior match

Blir ett snabbt inlägg för ska sova;)
Idag va de J match mot Spåret o det blev torsk med 1 för oss:( höll på att bli lika. Vi gick ett läge med några sekunder kvar men sumpade det:/ aha livet går inte under för det haha;) jag fick spela mycket och det är det jag är där för. Sen är vinst alltid en bonus men vi spelade inte vårt bästa heller o dem hade ett riktigt bra lag med sig. Det är ingen bortförklaring utan ren fakta haha:p deras 93.or är grymt bra:)!
Nu ska jag sova o imorgon är det sovmooooorgon för jag har studiedag:D!!!!


Träning

Är på väg till träningen nu:) sitter på en fullproppad buss o typ döör av värme!:/ har iaf hittad att blogg.se app är klar nu så nu är det slut på sms blogg;) ska bli skönt att träna för tränade inte i helgen pga halsont:( orkar inte skriva mer haha:p
Är så ful just nu så ingen bild;) eller ni kan få en gammal:d
Ses!


Vet att det va länge sen sist jag bloggade...

Vet att det va länge sen sist jag bloggade men jag orkar aldrig:/ det är flera gånger då jag velat blogga som jag inte orkat för det finns alltid andra saker som måste göras... Men nu har jag tid för nu sitter jag o kollar på mitt lag som tränar. Alltid lika tråkigt att sitta på läktaren:( men är lite små sjuk o det e match på onsdag så kände att jag hellre är frisk till den:)


RSS 2.0