Freeeeedag!

Idag är det äntligen fredag! Varit en väldigt lång och intensiv vecka här på Lillsved! Har längtat efter helg!
Idag simmade vi som vanligt på morgonen och det gick helt ok!:-) efter det var det Push med Tobbe och Crippe och det va ett sjukt bra pass! Riktigt roligt! Dagen fortsatte med PT lektion, TTF och lite teknik i kettelbell med Elin. Sen kom min PT kund Marcus hit och vi hade ett första samlat och tester:-) det gick riktigt bra och han var riktigt duktig!:-D han kommer bli en utmaning på så sätt att jag måste lyckas utmana honom med hård träning!
Sen blev det lite rehab och kondition innan jag bosatte mig i soffan med Amanda för resten av kvällen, super skönt! Behövde verkligen det!:-) Ligger redan i sängen trotts att det är fredag. Ska ligga och läsa lite innan jag släcker men skönt att få koppla av hela kvällen! Imorgon blir det mycket träning med mitt gympa pass för ska hålla det på torsdag... Ska få till lite gym också;-)
Ha en bra fortsatt fredag!





Ååå vad jag älskar att vara tränare!

Idag var en sådan dag då jag älskar att vara tränare och älskar mina tjejer! Det va väldigt kul och det gick väldigt bra idag! Dom hade bra fokus i både gym och handboll och gjorde det riktigt bra!:D ser fram emot att coacha på söndag!
Annars idag har det varit väldigt lugnt! Startade ju dagen med gym helkropp som gick väldigt bra och sen har vi haft lektioner hela dagen. Nu ska jag göra mig i ordning för sängen, resten av huset sover redan så dags för mig också;-)




Gymmet nu!

Har lite huvudvärk men är taggad på att få gymma lite nu! Det är den ända träningen jag hinner med idag så ska ge allt!
Gårdagen bestod av Push, PT, Simning, Plugg som gick väldigt bra och avslutade med 30 min intervaller och spänst! En bra dag:-D



GTI sen PT

Nu ska jag gå ner till gympahuset för att ha GTI. Tror det är två st core pass på 30 min var idag. Får se om ryggen klarar det... Har väldigt ont idag också men ska göra mitt bästa:-) 
Sen har vi PT, idag ska vi prata om Latisimuss (stav?) och hur vi tränar den:-) en dag full med praktiskt, precis som det ska vara!:-D



Rehab nu!

Startar morgonen med stress! Kom på att jag och Moa glömt att jag skulle få gym nyckeln av henne igår och jag skulle öppna gymmet nu på morgonen... Som tur var fick jag tag i Moa och kunde springa dit och hämta nyckeln:-)
Idag är det rehab som gäller! Är jätte taggad på den nya övningen i alla fall! Får tänka positivt och att det bara är 4 ggr med idag sen får jag ny rehab! Nu kör vi:-)



Dagen!

Idag började jag dagen med simning som vanligt på tisdagar! Bara det att Nacka va stängt så vi fick åka till näckenbadet i Saltsjöbaden och hann bara simma 20 min... Men väldigt lite folk i saltis så det va skönt!:-)

Sen hade vi Push med Viktor och Sappi och har haft väldigt ont i ryggen idag så klarade inte av att köra så hårt... 
Hann förbi sjukgymnasten också, inte så roliga resultat... Rickard sa att den andra läkaren som sagt att min rygg var bra ville nog vara snäll och positiv för tydligen så visar röntgen 3-5 små diskbrock och att min T-12 är förskjuten... Förhoppningsvis går detta att fixa med behandling som drar ut ryggen och rehab! Ska träffa Rickard två gånger i veckan för behandling så hoppas det hjälper:-) fick tyvärr ingen ny rehab men ska få det nästa vecka! Det va ganska deppigt att få detta besked av Rickard för jag hade hoppats på att jag kommit en bit... Samtidigt som att det är skönt att få veta vad som orsakar smärtan! 
Jag avslutade kvällen med handboll. Gick bra en stund men sen tog smärtan över och ryggraden orkade inte hålla mig upprätt när jag hoppade och landade och så där så fick avbryta träningen och öva på knorrar med mera:-)
Nu måste jag sova, ledsen för lite hackigt inlägg men orkar inte blogga;-)
Godnatt!




Dagen!

Idag har det varit en väldigt bra dag! Började med gymmet där det gick riktigt dåligt! Helt omotiverad! Hoppas jag får ny rehab imorgon!:-)
I skolan har vi haft en lektion, träningslära. Sen har vi haft massage- fot och framsida ben och gympa. Slutade vid 14.30 så hann springa 4 km idag också! Är väldigt nöjd! 4 km i snö i skogen på 22 min:-D väldigt bra med tanke på att jag inte springit på länge! Ryggen höll inte så bra under löpningen men jag bet ihop och ignorerade. Tror jag måste göra så om jag ska komma vidare men vi får se imorgon när jag ska till sjukgymnasten igen!;-)
Sen va det så klart träning i Tyresö och den gick helg ok! Det var lite okoncentrerat men dom genomförde övningarna bra!:-)
Avslutade måndagen med PW med Matilda som vanligt! 6 km på 50 min så det va också bra i all blåst! 
Nu ska jag sova, simning imorgon- taga!




Gymmet nu!

Godmorgon! Dags att ta sig ner till gymmet! Har sovit väldigt bra inatt så är redo för en ny vecka! 


En underbar dag!

Bollskolan gick jätte bra idag! Killarna skötte sig utmärkt:-D
Matcherna med 01:orna gick också väldigt bra idag! Alla spelare tog för sig jätte bra vilket innebar att dom som aldrig brukar göra mål lyckades göra 3 mål idag! Jätte kul!
Försvaret funkade också väldigt bra! Tjejerna tog jobbet och vi spelade tekniskt väldigt bra! I första va det lite sämre för vi ville inte riktigt ta jobbet men i andra matchen blev det mycket bättre! Riktigt roligt faktiskt:-D
Avslutade dagen med lite gym med bål som fokus. Va inte så jätte motiverad så gav inte 100% direkt men all träning är bättre än ingen träning!
Sen spelade vi monopol här i RV! Heta diskussioner och EN HEL DEL SKRATT kan väll sammanfatta det hela;-) Vi hann inte klart så ska fortsätta någon annan kväll:-)
Nu ska jag sova, upp till gymmet imorgon bitti som vanligt!






Mot handbollshallen!

Nu ska jag åka till skuruhallen för att ha pojkar 07 i skurus bollskola. Tyvärr hinner jag bara ha dom och inte de andra två lagen för sen måste jag vidare till stan för då ska jag coacha 01:orna mot Vallentuna och Djurgårdshov:-) en dag full med handboll igen!


Gårdagen

Orkade inte blogga igår...
Igår va en intensiv men rolig dag! Handbollsfestivalen med P05/06 va stressig men väldigt rolig! 
Att döma var också kul! Flera år ses sist men jag kände att mini plan var inga problem;-) Svårt att se bland alla fötter och så ibland bara haha!
Jag va i den handbollshallen mellan 08.15-15.00 innan jag åkte vidare till Tyresöhallen där mammas gäng A- flickorna spelare USM denna helg! Dom vann båda sina matcher igår och var väldigt duktiga:-D Kul och se hur mycket klubben har engagerat sig för detta! Vi hade värsta klacken med flaggor, trummor och allt! Coolt! Tror det lyfte tjejerna en del:-)
Efter detta åkte jag till gymmet och körde ett väldigt bra helkroppspass! Testade att höja på marklyften med 5 kg men det ville ryggen inte gå med på... Men annars var det ett riktigt skönt pass!:-D








Handboll hela dagen!

Nu ska jag strax åka till Slottshallen för att jobba som instruktör på handbollsfestivalen med 05/06 grabbar. Det är matcher och träning blandat med 6 klubbar från Stockholm, super kul!
Efter det ska jag döma ca 10 matcher efter varandra i 04 grabbarnas serie. Tänkte försöka ta mig till gymmet efter allt detta också! Så lär vara ganska trött ikväll;-) Men nu kör vi!



Gårdagen

Orkade inte blogga igår...
Dagen bestod av en hel del handbollsfix, sådant jag inte hinner med annars;-) 2 km simning vilket jag är väldigt stolt över! Och löpning på kvällen:-D Hann sitta ner i soffan en stund på kvällen och kolla semifinalen i EM mellan Kroatien och Danmark med resten av familjen:-)
Hann med mycket av det jag tänkt och är redo för en ny dag idag! En bra start på helgen:-D



Tyresö

Är hemma i Tyresö nu. Har studiedag imorgon och hade ju träning med 01 idag så stannar kvar här då jag ska sov här i helgen:-)
Gym gick bra med Ulle imorse, roligt va det!:-D
Annars idag hade vi genus föreläsning vilket va jätte kul! Det va en kvinna som hette Helen från handbollsförbundet som föreläste om genus och sånt inom idrott och hur man kan tänka som ledare. Bra för mig också för jag fick hennes mail för hon ville att jag skulle kontakta henne för hon ville prata med mig om att kanske böja jobba/ hjälpa till på förbundsnivå vilket vore jätte kul!:-D en av mina drömmar faktiskt!
Resten av dagen hade vi HPB vilket inte va speciellt kul... 
Avslutade kvällen med en 01 träning som gick bra! Dom startade trögt men sen kom dom igång!
Nu ska jag sova. Imorgon tar jag sovmorgon och sen ska jag passa på att göra sådant jag aldrig hinner annars. Framförallt fixa med handbollsgrjer;-) ikväll får jag sällskap också, super mys!
godnatt!






Leg day!

Sen jag började på Lillsved så kör jag helkropp varje gång jag gymmar. Detta då det är ganska oregelbundet som jag hinner gymma och för att om jag har en jätte bra tag när jag kör ben men en väldigt dålig när jag kör armar så kommer det bli knasigt... Men igår frågade Ulle om vi skulle köra ben idag och ibland måste man frångå rutiner;-) så idag är det ben som gäller! Hoppas jag kan gå sen!



Debut match!

Idag har jag spelat mim första match sedan april förra året!:-D på grund av sjukdom och skador i laget hade dom ont om folk och jag fick hoppa in och spela! Jag fick spela kant och 9- meter och spelade totalt ca 25-30 min av 50 möjliga så det är jag nöjd över! Jag lyckades göra 2 eller 3 mål så det va också kul!
Vi mötte AIK och inte för att vara sådan men dom är sämst! Det går så långsamt och dom är inte alls bra man mot man men jag ger dom beröm för att dom kämpar hela matchen och ändå lyckas göra 9 mål! Matchen slutade 37-9 så vi krossade dom men släppte in för mycket mål i andra halvlek. 
Detta beror delvis på att vi hade utespelare i mål och målvakten som utespelare haha! Och att vi slappnar av för mycket. Men vinst är alltid en vinst! Detta va alltså i juniorserien. Den jag är för gammal för egentligen haha! Men i Stockholm får man spela juniorserien när man är 1 år för gammal. 
Ryggen klarade det också väldigt bra! Gjorde lite ont när jag fick smällar och blev instabil men det gick över förväntan!
Annars i skolan idag har vi haft Hälsoprofilsbedömning (HPB) hela dagen. Det har varit intensivt men intressant! Vi har fått ta blodtryck och jag hade 110/70 om jag minns rätt:-) sen fick vi lära oss om vad HPB är och varför man gör det samt hur det går till. 
Imorgon är det ben med Ulle i min klass som gäller innan frukost, tagga! Lär va ganska trött för det va jobbigare än jag kom ihåg att spela match haha!
Nu måste jag sova! Godnatt:-)








Jag är helt slut!

Nu börjar min kropp säga ifrån på riktigt! Idag har jag blött näsblod 10 ggr! Alltså i princip hela dagen! Dessutom har jag typ mjölksyra i benen konstant och jag är helt slut i kroppen! Dags att dra ner på tempot och äta lite mer tror jag! Ska försöka komma iväg till läkaren för tror inte mina värden stämmer...
Men iaf, idag startade jag ju dagen med simning och det gick lite trögt men väldigt bra ändå:-D
Sen hade vi tester på PT lektionen. Vi testade i grenar som jägarvila, armhävningar, plankan, stillastående längdhopp med mera.
Avslutade kvällen med ett handbollspass med Nacka:-)
Nu ska jag sova och låta kroppen återhämta sig!






Simning nu!

Godmorgon!
Nu iväg till simhallen för lite simning!:-)



Dagen!

Startade dagen med rehab som gick helt ok! Det va skönt för kroppen var väldigt stel idag. Men samtidigt börjar det bli så tråkigt... 
Sen var det massage och den gick också sådär:-/ fick inte till det riktigt. Men sen va det gympa medel med Sandra och Veronika och då vände dagen och blev positiv! Det va ett roligt pass med en hel del salsa och sådan dans i. Jag är inte alls bra men det är kul!
Sen var det massage igen och denna gången gick det mycket bättre!:-D Avslutade skoldagen med ett intensivpass i gympa med Lina. Jobbigt och utmanande! En skön skoldag i alla fall!;-D
Sen va det så klart 01 träning som gick väldigt bra! Och så avslutade jag dagen med 4 km promenad med Matilda:-) skönt att få varva ner! Nu sova för imorgon är det simning:-) godnatt!



Rehab nu!

Hade vilodag igår då jag tränade 20 pass på 6 dagar. Visst att vissa pass är promenader medan vissa är hårda så är 20 pass väldigt mycket! Därför tog jag en vilodag och är nu redo för en ny vecka full av träning!:-)
Startar med Rehab, sen i skolan kommer vi ha två gympa pass för att avsluta med lite intevallträning med 01:orna:-)



Sammanfattning av helgen

Lördag:
Matcherna med 01:orna gick sådär. Två förluster men det va jämna förluster. Har dock insett att jag har för få spelare som vågar ta för sig vilket jag måste jobba på!:-) tufft men lärorikt!
Sen avslutade jag dagen med en underbar kväll med Anton och Matilda!!

Söndag:
Började dagen med 3 timmar bollskola! Först pojkar 07, flickor 07 och sist flickor 06. Det va tufft att ha pojkar! Och det va svårt att ha så unga för jag är inte van med den nivån och den pedagogiken. Därför var det svårt! Men det va roligt och framförallt lärorikt:-D!
Sen hem till Lillan för att äta lunch och spela lite basket med Matilda och Anton. Sen tillbaka till Tyresö för att ha föräldrarmöte som gick väldigt bra:-) fick lite mat av mamma också innan jag åkte tillbaka till Lillan. 
Skönt att träffa RV tjejerna igen och nu ligger jag i sängen redo att sova i en nybäddad säng och på spikmatta! Skönt:-D


En sjukt rolig kväll!

Haft en sjukt rolig kväll med Anton och Matilda!:-D är jätte trött och klockan ringer vid 08.00 så bloggar mer imorgon. Lovar! Men som sagt, kvällen har varit underbar! Fylld med kortspel, skratt och glädje!:-D underbara människor!



Middag!

Sitter och äter en sjukt god middag!:-D
Orkar inte blogga om matcherna och det nu så skriver om det ikväll:-)




Match med 01 nu!

Ska åka iväg mot Skarpnäck för att coacha 01:orna:-D två tuffa matcher idag! Mot Bolton som leder serien och mot skuru som ligger tvåa! Två vinster är ett måste för att ha chans att gå upp till nivå 1 när serien är slut! FORZA TYRESÖ!



Godmorgon!

Godmorgon!
Glömde skriva igår att jag sov ensam inatt i Rektorsvillan. Självklart är det lite läskigt när det knäpper och så i huset men annars har det gått bra!:-) nu ska jag äta mumsig frukost sen träffa Matilda för lite träning:-)
Vid 12 sen måste jag åka iväg för att vi har matcher i Skarpnäck med 01:orna:-) 



Fullt upp!

Sorry för dåligt bloggande! Har haft fullt upp;-)
Idag har varit en fantastisk dag!:-D började med simning som gick fantastiskt med 1300 meter på dryga 30 min! Innan frukost! Rekord tror jag;-)
Sen hade vi gympa på idrotten, Sofie och Louise höll i ett dans- gympa pass som var riktigt kul!:-D avslutade veckan med ett träningspass med Per och några andra och tog sedan helg. Kvällen har spenderats med min alldeles underbara Matilda! Vi har haft film kväll med Sex and the City 1, god mat och efterrätt så klart!:-D Det blir så mycket skratt och glädje när vi är med varandra! Hon är en äkta vän!<3
Nu ligger jag på min älskade spikmatta igen! Har lånat ut den de senaste två nätterna till Tobbe som haft jätte ont i ryggen och det har drabbat min rygg hårt! Så är glad att ligga på den igen:-D
Nu ska jag sova, klockan ställd på 08.30 för vid 09.30 ska jag och Matilda köra gympa innan jag ska iväg och coacha 01:orna i två viktiga matcher! 
Ikväll somnar jag med ett stort leende på läpparna!<3




Dagen!

Rehaben imorse gick riktigt segt! Hade ingen som helst lust!
Däremot har dagen annars varit väldigt bra! Startade skoldagen med två stycket 30 min core pass och det va tungt! Framförallt eftersom jag inte byggt upp min bål så bra än. Men jag klarade det och har redan träningsvärk!;-)
Efter det hade vi PT lektion där vi kollade på en film om hur hårt vi kan pressa kroppen i olika situationer, typ när man håller på att möta döden och så. Med adrenalin och allt det där, sjukt intressant!:-D
Efter skolan va det simning som gällde och idag gick det väldigt bra faktiskt! Kul! 
Avslutade dagen med 2,5 timmar plugg då jag bland annat blev klar med mitt gympa pass!!:-D och sen kollade jag EM - matchen för herrarna tillsammans med Therese:-)
En riktigt bra dag! Imorgon startar jag dagen med ett styrkepass innan frukost! 



Rehab nu!

Godmorgon! Dags att ta sig ner till gymmet för lite rehab:-)



Läkaren!

Hann förbi Stellan idag på odenplan för att kolla mina stämband, varför jag är så se och har svårt att höja rösten och prata högt och så. Fick tack och lov svaret att det var för att mitt stämband är stelt. Efter injektionen har mitt stämband blivit drygt dubbelt så stort vilket har gjort att det blivit stelt och därför blir jag hesare och kan inte använda mig av rösten lika mycket. Skönt att höra att inget var fel! Och att det inte gör något om jag pratar eller försöker skrika;-) 
Stellan sa också att om min röst inte gör framsteg denna vecka (för detta kommer ordna sig av sig själv) så ska jag gå till en logoped som hjälper mig lite på traven. Så hoppas rösten repar sig för vill inte gå till logoped;-) 
Jag känner mig lättad över detta resultat och håller tummarna för att min röst har full kapacitet snart igen!



Vilken dag!

Simningen gick rent åt helvete idag! Kroppen var trött och skrek av mjölksyra efter 25 meter... Super trist! Gjorde att jag tappade motivationen helt och gav upp...
Resten av skoldagen har varit jätte bra och rolig!:-D vi hade ett gympa pass på morgonen följt av storforum, drama och sen studietid som jag utnyttjade genom att träna:-) helkropp med stång.
Avslutade dagen med en promenad med Matilda, båda va helt slut så blev 4 km istället för 6;-) jag såg nu att jag på två dagar har tränat 10 pass med olika intensitet så klart men inte konstigt att jag är trött i kroppen;-)
Har hunnit förbi läkaren också men skriver om det i ett annat inlägg. 
Godnatt!




Godmorgon!

Skulle publicerats vid 05.30...
Trotts att det blev en sen kväll igår är jag inte alls speciellt trött! Mycket piggare än jag trodde att jag skulle vara! Träningsvärken är brutal i låren från igår men nu kör vi!


En rolig dag!

Idag hade vi TRX två block! Hur kul som helst! Vi övade in teknik i massor av övningar och avslutade med ett liknande Tabata pass helkropp på 20 min. Hur jobbigt som helst! Är fortfarande helt slut i kroppen och framförallt benen haha!
Efter skolan övade jag lite gympa innan det va dags att åka till Tyresö och hålla träning. Det gick inte så jätte bra idag. Fokuset va inte så bra och passningarna satt inte så bra... Men dom hade kul iaf! Det är också viktigt ibland;-)
Avslutade kvällen med 6 km promenad med Matilda! Hade mycket kläder på mig så frös inte så det va ett skönt avslut! 
Nu ska jag sova för imorgon är det simning igen! På't igen bara!:-D









Rehab nu!

Har precis kört klart min rehab och sitter nu på cykeln:-) va inte alls motiverad för träning när klockan ringde men är stolt över mig själv att jag tog mig upp och tog mig hit! Vill man bli bättre måste man träna för det!



Har inte bloggat på länge...

Vet att jag inte har bloggat på länge och det är för att jag inte haft tid... Så här kommer en sammanfattning på helgen:)

Lördag- vi var på hard rock café och åt middag för att fira Bella som fyllt 20! Det va hur kul och trevligt som helst! En kväll full av skratt och skvaller;-D Jag och Bella åkte hem på kvällen sen medan dom andra åkte ut till Lillsved igen:-) va hemma runt 00 och det va sköt att komma hem tidigt:-)

Söndag- hade möte med mina lagledare 11 och det mötet gick väldigt bra! Sen drog jag till Nacka Bollhall där jag stod i cafeterian, kollade Nacka spela mot Eskil. Dom vann med 10-15 bollar:-) sen skulle jag ha åkt tillbaka till Lillsved men fastnade i hallen några timmar till för att jag träffade massor av trevligt folk och det fanns roliga matcher att titta på;-)
Va tillbaka på Lillsved vid 17.30. Då va jag med på Amanda och Idas gympa pass, vilket var den enda träning jag hann med denna dag. Vid 23 åkte jag och hämtade Matilda i hemmesta. Som tur var följde Tobbe med och körde för jag vågade inte när det va så halt och mörkt... Tur jag har vänner som ställer upp för mig!<3
Somnade typ 00.00 så är lite trött idag...












Handboll- gym- död!

Har precis ätit lunch nu efter ett stenhårt gym pass med Sara och Anna:-)
Handbollen va inte alls jobbig... Bara lätt uppställt typ hela träningen så inte så kul:-( 
Gymmet däremot gick fantastiskt bra! Jag kände mig stark och smidig och jag kunde ta i! Dock är det inte så bra rygg- dag idag så va tvungen att bromsa mig själv lite:-( men är ändå helt slut nu! Passar bra för idag ska vi äta på hardrock café med RV för att fira Bellas 20- års dag:-D då kan jag äta med gott samvete;-)
Dom andra ska ta bussen 14.20 men jag ska åka hem och lämna bilen i Tyresö och möta upp dom i stan sen så jag behöver inte åka förrän typ 15.00. Det passar bra för jag har pratat lite för mycket idag... Så måste vara tyst en stund nu...




Handboll- gym- trött!

Har precis ätit lunch nu efter ett stenhårt gym pass med Sara och Anna:-)
Handbollen va inte alls jobbig... Bara lätt uppställt typ hela träningen så inte så kul:-( 
Gymmet däremot gick fantastiskt bra! Jag kände mig stark och smidig och jag kunde ta i! Dock är det inte så bra rygg- dag idag så va tvungen att bromsa mig själv lite:-( men är ändå helt slut nu! Passar bra för idag ska vi äta på hardrock café med RV för att fira Bellas 20- års dag:-D då kan jag äta med gott samvete;-)
Dom andra ska ta bussen 14.20 men jag ska åka hem och lämna bilen i Tyresö och möta upp dom i stan sen så jag behöver inte åka förrän typ 15.00. Det passar bra för jag har pratat lite för mycket idag... Så måste vara tyst en stund nu...




Handboll nu!

Godmorgon!
Jag måste säga att jag sovit väldigt bra inatt! Härligt!
Har precis ätit frukost och nu ska jag snabbt göra mig i ordning innan jag måste åka till Nacka. Är ju fullt med snö ute så vill åka i god tid så att jag kan ta det lugnt:-D



Sova nu

Haft en jätte mysig kväll med tjejerna! Dock har jag slarvat lite med att vara tyst:-( men rösten känns mycket bättre redan så är jag lite försiktig imorgon så och på söndag så är jag nog redo sen:D 

Kom precis på att jag har ju handbollsträning imorgon 09.00 i Nacka så det va ju bara hoppa i säng! Uppstigning 07.00 imorgon...



Athletes Eat and Train, They dont Diet and Exercise

Den här bilden såg jag idag och den är väldigt bra! 
Jag anser att om man inte är allergiskt mot något så ska man äta en varierad kost med bra mat. Och när jag säger bra mat så menar jag att man ska äta både kolhydrater, fett och protein i form av husmanskost och liknande, Och är man väldigt överviktig eller av något annat skäl behöver gå ner i vikt så ska man plocka bort lite av kolhydraten och fettet men jag tycker absolut inte att man ska plocka bort det! Jag tycker det är för många som lever på kyckling och grönsaker! Vi har fått fel bild på mat tycker jag! 
Själv kör jag på att äta det jag vill men då får jag träna utefter det också! Självklart ska man inte äta godis och sånt hela tiden eller trycka i sig bröd bara för att man är sugen på det. Men det är okej att äta godis med mera en gång i veckan om man är regelbundet aktiv med träning. Och det är okej att äta ris till kycklingen! Låt inte mat hindra dig! Låt det bli en möjlighet för dig!



In silence

Nu har det gått 3 dagar sen jag opererade stämbanden och rösten är långt ifrån bra! Därför måste jag testa något nytt nu och vara tyst så att stämbandet får vila. Idag har jag varit helt tyst nästan hela dagen! Det har varit riktigt svårt och tufft! Det finns så många saker man vill säga hela tiden och så många gånger man vill förklara eller fråga. Dessutom känns det taskigt och jag känner mig genast utanför gruppen, även fast det absolut inte är så! Alla har varit stöttande och snälla mot mig och pratat med mig och låtit mig vara med precis som vanligt bara att jag har svarat med kroppsspråk:-) sen har Matilda som känner mig så bra svarat i mitt ställe ibland haha! 
Sen hade jag ett snack med min favorit lärare Anne som stöttade mig i min tystnad:-) hon har själv varit helt tyst i 4 veckor så hon vet hur det känns! Så har många som stöttar mig så det ska gå bra! Hoppas bara att rösten reparerar sig snabbt!

Avslutade dagen med simning med Matilda. Mentalt va jag inte alls taggad så gick inte så bra... Blev 30 min ganska lugnt:-) nu sitter jag och Chillar i soffan medan dom andra är och handlar:-) 



Skola snart!

Startade dagen med 60 min spinning och det va riktigt jobbigt! Länge sen jag spinnade och det kändes! Men skön start på dagen!
Nu är det snart dags för skola och vi börjar med drama där vi ska jobba med rörlighet:-) sen är det PT (kul!) för att avsluta dagen med massage! En härlig fredag!



Sova nu!

Träningen med 01:orna gick riktigt bra idag! Först körde jag trappa och gym med dom som fys och dom uppskattade verkligen gymmet!:-) sen körde jag handboll med fokus på att komma igång igen efter lovet och det gick över förväntan! Hade så klart svårt att hos ut feedback men dom hjälpte mig bra genom att vara tysta och snälla;-) sen va dom väldigt fokuserade och duktiga på övningarna så det var väldigt kul! Nu är jag full med energi och glädje igen!
Men nu ska jag sova! Uppstigning 06.15 imorgon för spinning:-)



Första lektionen avklarad!

Skulle publicerats vid 11.00...
Nu är första lektionen avklarad! Nu har vi studietid fram till 12.00 så det ska jag utnyttja genom att springa intervaller med Matilda! Lagom taggad haha!


Home sweet home!

Då är man tillbaka på gymmet igen! Det älskade lilla gymmet:-) så klart jag börjar detta år med morgonträning! Eftersom det blev vila igår pga halsen så är jag taggad på att träna hårt idag! Nu kör vi!


Skönt att vara tillbaka!

Det har varit underbart att träffa alla i Rektorsvillan igen och vi har haft en kväll med mycket skratt!:-D
Har precis kommit tillbaka efter att ha hämtat Matilda på centralen (då hennes tåg va försenat och hon missade sista bussen ut hit) och det va super att få träffa henne igen, så jag längtat! 
Dock är jag redan trött på vägen ut hit med alla rodjur och jag ska köra den 6 månader till... Men sånt är livet!
Nu måste jag sova! Uppstigning 06.30 som vanligt för morgonträning. Oklart vad för jag vet inte om gymmet öppnar men någonting blir det!





Sista natten i denna säng!

Träningen idag gick bra. Det var en ganska lugn träning så kunde vara med på typ hela:-D Jag har sjukt ont just nu men hoppas kunna sova i alla fall! Imorgon är det uppstigning 08.00 för att åka till gymmet innan jag packar och gör mig klar för att åka tillbaka till älskade Lillan!
Men ska sova nu, är helt slut!



Handboll nu!

Besöket hos Stellan gick bra! Han sprutade in väldigt mycket så tog ett tag innan jag kunde prata och det är fortfarande jobbigt:-/ får dessutom inte träna hårt nu så ska ner på träningen och rehaba och göra sådant som är lite lugnare, lite skott med mera. Har dessutom väldigt ont nu när all bedövning släppt så det är inte så kul:-( hade så tråkigt när jag fick andas in bedövning också så tog en del bilder haha!
Efter besöket mötte jag upp bästa Vendela så gick vi och åt. Hur trevligt som helst att träffa henne:-D 
Och nu sitter jag på bussen mot Nacka.





Hos läkaren

Sitter i väntrummet hos min läkare på odenplan, Stellan. Jag ska fixa till mina stämband. Jag ska spruta in tuppkam på mitt vänstra stämband som är förlamat så att det blir tjockare så att glappet mellan stämbanden inte blir så stort och på så sätt blir det lättare för mig att prata:-) dock kommer detta påverka min andning lite... Får se hur det går på träningen ikväll...
Jag ska alldeles strax få spela in min röst (tror jag) och sen få andas in bedövning innan jag ska träda Stellan 13.25:-) Är lite nervös för det är första gången jag är här utan mamma haha så vi får se hur det går;-)
Bilden är från promenaden imorse när Ayla hittade en kompis att leka med:-)



Godmorgon!

Hälsenan gör ju såklart ondare idag men det är inte som värst än, kan gå normalt så ska ge mig ut på lite träning nu. Tillåter hälsenan löpning så blir det så annars blir det nog bara promenad eller PowerWalk. Får se hur ont sakerna gör;) förhoppningsvis försvinner smärtan när den blivit lite varm!
En annan sak, vi i Rektorsvillan har börjat med Squat challange! Första dagen igår:-) jag körde förut men failade efter typ 20 dagar för jag glömde bort hela tiden men den här gången ska jag klara det!:-)



Sova nu!

Handbollen idag gick bra men det va väldigt tråkigt:-/ efter handbollen pratade jag med Glantz i 30 min medan jag åkte hem. Super skönt att prata med henne för det va länge sen:-D när jag kom hem tog jag en 45 min PW och passade på att prata med faster Bibbi vilket gav mig mer styrka och glädje! Tänk vad människor kan göra!:-) 
Imorgon uppstigning 08.30 för lite träning, sen ska jag till odenplan för att fixa mina stämband och sen träffa bästa Vendela för att avsluta dagen med handboll. En bra dag kommer det bli! Men nu måste jag sova för att orka;-)



Handboll nu!

Nu ska jag åka iväg till handbollsträningen!
Vi tränar mellan 15-16.30 så det är kort träning:-) måste hinna förbi Ica och köpa en celcius så därför åker jag så tidigt!
Tack vare fotskyddet så kände jag knappt av hälsenan under gympa passet så hoppas det fungerar under hela handbollen!
Lets do this!




Snart mer träning:-)

PW/ löpningen imorse gick helt ok:-) kände av hälsenan ganska mycket under löpningen vilket oroar mig lite... Men jag måste öva på min gympa så om typ 30 min ska jag åka ner och köra mitt gympa pass 1 gång, sätter jag på mig fotskyddet ska nog inte hälsenan vara i vägen;-)

 

Träning nu!

Känns som att det va länge sen jag tränade på morgonen men det va i fredags haha! 
Jag är sjukt trött men ut ska jag i alla fall. Just do it!



En helt fantastisk kväll!

Ååå det har varit helt underbart idag! Hur kul som helst att träffa tjejerna igen!:-D det va 6 månader sen vi sågs sist, på studenten men det kändes som att vi aldrig varit ifrån varandra!
Vi pratade om hur coolt det är att vi 4 har klickat så bra! Vi har 4 helt olika liv och är 4 helt olika personer men på något sätt kompletterar vi varandra och har sjukt kul tillsammans! 
Kvällen har bestått av väldigt mycket skratt, helt underbart!:-D
Vi träffades på vapiano där vi åt middag, väldigt gott! Sen körde vi på en spontan bio på heron city haha! Vi såg hundraåringen:-D den va riktigt bra och rolig tyckte jag i alla fall;-)
Nu sitter jag på bussen hem och resten av tjejerna gick precis av vid fruängen. 
Jag kommer somna med ett leende på läpparna efter en kväll med bästa tjejerna!



Gymmet gick riktigt bra idag!

Glömde skriva om träningen idag. Gymmet gick riktigt bra! Psyket och fysiken va på topp så det va riktigt kul!:D
Körde stenhårt och är fortfarande helt slut i kroppen! En härlig känsla:-D




Middag med bästa tjejerna!

Ska snart in till gamla stan för att äta middag med Olivia, Vivvi och Sofia! Mitt gamla gäng från gymnasiet;-) va länge sen vi sågs men det känns som att det va igår! Är jätte förväntansfull och super taggad! Det ska bli jätte kul att träffa dom igen!:-D<3
Vi ska äta på vapiano och mötas där 17.20 så jag måste gå snart för bussen går 17.44.




Syster

Nu när jag ändå är inne på datorn slänger jag upp en video till;-) Det är en trailer på den film jag såg idag. Syster heter den och den va inte speciellt bra tyckte jag, lite konstig och ointressant;-) Men nån anna kanske gillar den!
Enjoy!
 
Annars idag så simmade jag när vi kom hem från matchen och det va skönt att få röra på sig! Trotts att kroppen va sliten och jag kände mig klumig så kom jag 1500 meter på 50 minuter så det är jag nöjd över:-) 
sen åkte jag hem till mamma, packade och sen hem till pappa. Idag var det jag som stod för matlagningen så det blev helt missbildade pannkakor, goda men dom va inte så fina haha! Sen har vi bara chillat i soffan och umgåtts, super mysigt:-)
Nu ska jag försöka övertala pappa och syrran att vi ska spela ett spel, önska mig lycka till!
 

Har en kändis till kompis!

Länkar mcdonalds nya reklamfilm för han som står längst fram vid micron, alltså han som pratar är en kompis från gymnasiet:-D Blev glatt överraskad när jag såg denna reklam första gången! 
Enjoy;-)
 

Vinst!

Skulle publicerats vid 12.30...
Eskil fortsatte slarva i 2:a och det utnyttjade vi jätte bra med massor av kontringar!:-D Vi va väldigt duktiga i 2:a och många tog stort ansvar! Detta ledde till en vinst med 29-15! Grymt bra:-D
Nu sitter vi i bilen på väg tillbaka till Nacka så ska jag simma lite:-)








Halvlek!

Det är halvlek just nu och det står 11-9 till oss:-D
Jag tycker vi är det bättre laget så vi borde vinna det här:-) 
Båda lagen har haft det lite tufft, bollen går mycket utanför mål på båda sidor. Vi har lite svårt med Eskils höga försvar men när vi väl trampar går vi förbi. Personligen tycker jag Eskil ska ha lite fler utvisningar men det är lätt att säga här uppe;-)
Hoppas bara vi kan skärpa till avsluten lite och ge allt sista 30 så har vi det här!
Forza Nacka!:-D





Mot Nacka!

Godmorgon!
Snart ska jag ta mig vidare till Nacka där vi har samling 08.15 för att sedan åka vidare till Eskilstuna där vi spelar mot HK Eskil:-) jag ska ju inte spela men ska följa med i alla fall som jag skrev igår för att det är kul och det va så längesen:-)
Vi har två dam- spelare med oss sen är det bara Nacka spelare så ska se hur det går. Jag tror på vinst för HK Eskil ligger 3:e sist och vi ligger 4:a. Men dom har hemmaplan och så, men jag tror på Nacka:-D
Nu måste jag göra mig klar för att åka. Bifogar resten av bilderna från igår:-)






En underbar dag med Emma!

Haft en helt underbar dag i stan med Emma! Vi tog en fika på kaffekoppen i gamla stan och sen en promenad runt i stan, har inte så bra koll på vart haha! 
Emma är en underbar person och hon gav mig mycket glädje idag så nu har jag fått nya krafter!:-D
Tyvärr dog min telefon mitt i allt så vissa bilder har Emma på sin mobil så jag lägger upp dom sen:-)
Imorgon är det uppstigning 07.00 för jag ska åka med Nacka på borta match i Eskilstuna:-) får tyvärr inte spela men ska följa med ändå, dels för att det va så länge sen jag va iväg på match och för att det är lärorikt att kolla på handboll!
Har dock fått den "roliga" uppgiften att filma matchen... Men det ska jag nog klara;-)
Avslutade denna fantastiska dag med filmmys i soffan med mamma. Klockan är alldeles för mycket nu så måste sova!
Hörs imorgon:-)





Mot Stan!

Nu sitter jag på bussen in mot stan där jag ska träffa upp underbaraste Emma!:D ska bli super kul att träffa henne för det va länge sen! Blev väldigt stressigt för jag va ute med Ayla 30 min så hann precis sminka mig, hann inte platta håret men det hade ändå inte hållit i det här vädret;-)
Satte på mig min fina vinterjacka och såg sen att den saknar en knapp haha! Men aja, det får jag leva med;-)


 

Måttligt irriterad!

Alltså vilken jävla dag! Först åker jag till simhallen, när jag är där kommer jag på att jag glömt baddräkten så jag vänder och åker hem för att hämta den. När jag är tillbaka i simhallen får jag reda på att dom stängt av motionsbassängen fram till kl 13.00 för renovering... Och eftersom jag ska åka in till stan 14.15 så hinner jag inte vänta, hinner inte åka till Nacka så det blev ingen simning idag! Irriterad tjej! Så nu blev det gymmet istället... Rehab och bål för resten av kroppen är ganska trött;-) hoppas jag hinner simma imorgon istället!


Simning nu!

PowerWalken imorse va riktigt jobbig alltså! Det blev 4,5 km på 40 min så jag är nöjd:-)
Snart ska jag iväg till simhallen och få lite mer träning gjord:-) ska bli skönt för det har blivit mycket styrka på sistone så behöver lite variation;-)





Bli Felicias PT kund!

Min vän och klasskompis Felicia söker nu en PT kund från vecka 5 och 15 veckor framåt. Hon är en härlig person som är väldigt kunnig! Personen som väljer henne kommer få en härlig resa!

Här är hennes annons:

Det är precis nytt år och många där ute svor troligtvis ett högt, härligt löfte i tisdagsnatt... 
Så när det nu ändå är nytt år- varför inte passa på att ta chansen till förändringen just du vill göra? Som du kanske skjutit på allt för länge... Handlar det möjligtvis om hälsa?
Bra.

Jag heter Felicia och pluggar nu till hälsocoach, personlig tränare och gruppträningsinstruktör på Lillsveds idrottsfolkhögskola och kanske är det just dig jag letar efter. Jag söker en person som under tre månader vill jobba med sin kost, träning och hälsa som helhet. Någon som vill byta vanor, hitta nya rutiner, känna sig lite starkare- ja vad ditt mål är. Låter det lockande?
Ännu bättre. 

Skicka ett mail till mig och berätta lite om dig själv så tar vi det därifrån. Har du andra frågor eller funderingar? Finns både på Facebook, telefon och mail. 

Felicia Stålhand
[email protected]
0761 06 85 01

PW nu

Godmorgon!
Somnade sent igår men är ovanligt pigg idag:-)
Träningen igår va svin jobbig men har inte så mycket träningsvärk idag;-)
Trotts äckelväder med regn och blåst tänkte jag ge mig ut på en PW/ löpning, får se hur kroppen mår. Senare idag blir det simning och sen ska jag in till stan och träffa underbaraste Emma!:-D En bra dag helt enkelt!



Träningen nu!

Idag har jag, PW med mamma 30 min, gjort en sammanfattning av 2013 (som ni redan sett), kört mitt gympa pass med syrran som gick väldigt bra!:-D och pluggat anatomi och lite fysiologi:-)
Nu ska jag snabbt byta om och sen iväg till träning! Fys 60 min och handboll 60 min, det klarar jag!:-D är taggad så det ska bli super kul!
Bifogar fler bilder från Nyår:-)







2013

Här kommer en liten samanfattning av 2013:-)
2013 har varit ett underbart år på många sätt! Det har varit ett år med utmaningar och väldigt mycket glädje!:-D Här följer en rad med bilder på stunder som har varit speciella det här året, sådant jag kommer minnas länge och de flesta sakerna med ett stort leende på läpprna! Jag ser fram emot 2014 och hoppas det blir lika underbart som 2013:-D
 
Januari:
kOPPARCUPEN
 
Februari

JSM steg 3
 
 
Firade 1- årsdag som ryggskadad
 
Mars

Blev nominerad som bästa unga ledare i Tyresö (vann  inte)
 
Värmland med mamma och syrran
 
JSM steg 4
 
01.orna fick se mig spela för första gången
 
April

Nacka vann slutspelet och blev bäst i stockholm
 
 
Mormor gick bort
 
Skickade in ansökan till Lillsved
 
Genomförde mitt projetarbete Påsklov 135
 
Vann serien med 01.orna
 
Steg 5 och Tog JSM silver!
 
Bohus cup
 
Maj

Begravning av Mormor
 
GymnasieSM med rugbyn
 
Järnvägen cup
 
Juni

Jag blev antagen till Lillsved!
 
Jag tog studenten!
 
 Eken cup
 
Fia camp
 
Jag slutade spela handboll...
 
 
Juli

Tre underbara veckor på SSC
 
Hälsade på bästa Anna i karlstad
 
 
Agusti

C8 camp
 
Började på Lillsved
 
September

Hajk med skolan
 
Ica Maxi cup
 
Oktober

NBC steg 1
 
Kick- off på skolan
 
Jag vann stickans stependium:-)
 
November
 
Hälsade på Norrlandorrland
 
Hellton cup
 
Började spela handboll igen
 
Övrigt
 
Har varit på MÅNGA studentskivor
 
Många studentmottagningar
 
Spelat och coachat många matcher
 
Umgåtts en hel del med mina underbara kompisar
 
Fått vänner för livet!
 
Tränat en HEL DEL!
 
Upplevt MÅNGA fantastiska stunder på Lillsved!
 
 
 
 
 

Hemma igen!

Körde gympan i 1 timme och sen va det rehab 20 min:-) kändes att kroppen va sliten idag trotts att jag va helt nykter igår! Allt hoppande och studsande fick huvudet att sprängas och jag orkade knappt något men jag genomförde det iaf med lite vilja:-) 
Resten av kvällen är det chill som gäller!




Lite gympa och gym!

Inleder 2014 med att ta mig ner mot gymmet för att träna gympa och sen styrka:-D bättre start på åter blir det inte;-)


Gott Nytt År!

Gott nytt år alla läsare:-)
Skriver det lite sent för jag firade nyår ute på Lillsved men världens bästa människor och kom hem 04.30 och orkade inte blogga då;-)
Jag hade världens bästa nyår igår! Sjukt kul va det! Hela kvällen var full med skratt och det va helt underbart!
Kom dit 18.30 och vid typ 19.00 började vi laga mat. Det blev hemmagjord suschi (som va sjukt god!) till förrätt, kyckling och potatiskroketter (stavning?) med sallad till huvudrätt och så mina efterrätter, cheescake, kladdkaka och muffins som avslutning. Sen hade vi massor av godis och chips såklart!:-)
Vi hann spela lite spel under kvällen också vilket va väldigt kul och sen vid tolvslaget var vi ute ock sköt raketer såklart! Jag fick en bra video men måste lista ut hur jag ska ladda upp den, några förslag?
Efter tolvslaget, eller ja vid typ 01.00 så gick vi upp och chillade i hallen haha, spelade fotbolll och basket:-) sen vid 03.30 tog jag bilen hem. Ville inte sova kvar där för Rektorsvillan är så läskig om man är själv och kändes skönare och mindre omständigt att ta bilen hem då än om man skulle göra det nu;-) Tog ganska lång tid hem för jag va lite rädd för alla rådjur första milen;-)
Men det va iaf en sjukt bra kväll och ett underbart slut på 2013! 














RSS 2.0