Mot stan!

Det är helt otroligt men jag är påväg in till stan för att träffa älskade Matilda! Hon är i Sthlm över dagen och vi hade sådant flyt med att jag var ledig!:-D Ska bli så kul att träffa henne igen!<3 
Bjuder på ännu en bild från Lillsved som jag hittade här om dagen;-)



Sveriges Olympiska Kommite

Igår hade vi en väldigt intressant föreläsning i skolan! Mårten från SOK (Sveriges Olympiska Kommite) gästade och pratade om hur man jobbar på SOK inför OS 2018. Han pratade om deras olika projekt och om hur man väljer ut vilka som får delta i OS. Väldigt intressant och roligt att få höra!
Sen gick båda mina träningar bra igår! Bollskolan ökade i antal även igår, nu är vi uppe i 11 st:-) 01 träningen gick bra, framförallt väldigt roligt att se igår hur saker och ting börjar lossna och att tjejerna integrerar med varandra på ett annat sätt!:-D En riktigt bra dag helt enkelt!
Nu ska jag ta en löptur med Ayla, är ledig idag så tog sovmorgon och nu är det dags att sätta fart;-)



Vilken helg!

Startade fredagkvällen med middag på Hardrock café med lillisbrudarna! Så kul att träffa dom igen!:-D
Sen på lördagen var det lilla elevträffen för hela slanten! 10.30 var vi på skolan, då fick vi träffa de nya eleverna, äta lunch, prata med varandra och bara umgås:-) super kul! Sen var det Zumba och andra aktiviteter innan middagen. Efter middagen snackade man så mycket som möjligt med alla för att få reda på hur alla mår, vad dom gör mm. Sen på kvällen och natten var det fest! Super kul!:-D om det är några jag gillar att festa med så är det folket på Lillsved!:-D Jag körde dock så va nyckter och va hemma runt 01.30, en lyckad kväll!:-D
Idag var det match mot Skånela med 01:orna, en riktigt bra match och tjejerna visar ännu en gång vilket kliv dom tagit framåt! Jag är så stolt! Ni kan läsa om matchen här:
http://www.svenskalag.se/tyresohandboll-f01/nyheter/568727/vilken-match

Sen efter ett snabbt biceps/triceps- pass på gymet firade jag min kusins 25-årsdag. Nu ligger jag i sängen redo att sova, har inte sovit många timmar i helgen och är taggad på nästa vecka så godnatt!<3


















Herrarna lyckades vinna

Hann inte med speciellt mycket plugg idag... Box krånglade så kom inte åt uppgiften och har inte fixat boken än... Annars har jag hunnit med två träningspass, en snabbis i stan, promenader med ayla, varit hos min massör och tittat på herrarna.
Herrarna möte Karlskrona idag i Tyresöhallen, serieledarna! Dom gjorde en kanonmatch med snabbt spel, grymt bra målvaktsspel och helt ok försvarsspel:-) dom vann (!!!) med 31-22 eller nåt sånt! Helt otroligt!:-D det bevisar att allt kan hända!:-D
Hos Ronnie (min massör) idag så satte han nålar som vanligt men trotts att det gjorde riktigt ont så var det riktigt skönt! Jag har nämligen haft sådan intensiv smärta igår och idag att jag mått illa men när han satte nålarna så var det som att något släppte i mig och jag kunde andas ut, coolt! Han tejpade igen och så satte han något som heter Painmaster, en liten produkt som skickar små stötvågor in i mitt skadecentrum. Detta ska då stimulera bland annat ATP och proteintillverkling som ska hjälpa kroppen att kämpa mot skadan och smärtan, coolt tycker jag!:D dock blinkar den som syns genom kläderna haha! Folk kommer tro att jag är en robot!
Så inatt ska den sitta på och det betyder ingen spikmatta. Ska bli intressant att se om jag kan somna utan den eller om jag får för ont. Jag hoppas på det förstnämnda! Sov gott!






Äntligen en ledig dag!

Idag är vi lediga från skolan! Så otroligt skönt! Tog en sovmorgon så ska strax ut med ayla på en löptur:-) Skönt också att idag har jag inga måsten utan jag ska plugga lite, ta en snabbis in till stan och ikväll blir det massage och Herrmatch. Jag ska passa på att bara vara och göra småsaker jag inte hinner med i vanliga fall med planeringar och sånt:-) det kommer bli en bra dag!:-D


En hektisk dag!

Idag har det varit en riktigt hektisk dag!
Startade morgonen 06.30, iväg och simmade. Efter 45 min fick jag gå upp för då kom det massor med skolbarn så jag fick inte plats längre...
Därifrån direkt till skolan, idag har hela dagen gått till gutnisk idrott. En jätte gammal träningsform med olika delar. Vi fick desta på en del som ex stonka stock och pärka boll. Rätt så kul;-)
Sen skyndade jag mig till bussen för att åka hem, hämta bilen och köra till skanstullshallen. Där träning med Bolton 16-17, en träning som var okoncentrerad och extra jobbig. Sen direkt därifrån till Slottshallen där träning och fotografering väntade med mina 01:or. 18.00 startade vi fysen, löpning, intervaller och styrka i 45 min och så avslutade vi med 45 min basketspel 3mot3. Tjejerna presterade väldigt bra och dom hade kul tillsammans! En lyckad träning:-D Efter dusch och fix skulle vi fotas, som lag och individuellt. Det va kul, en ny upplevelse:-) Bilden nedan är resultatet av en bild där vi inte var beredda!
Nu ligger jag ÄNTLIGEN I MIN SÄNG, har fått mat (åt senast 11.30...) och är redo att sova! Tur att vi är lediga imorgon!



En ny vecka!

Nu är det en ny vecka och det känns som det kommer bli en bra vecka! Känns inte lika stressig som förra veckan och dessutom startar distriktslaget på torsdag vilket ska bli riktigt roligt!:-D 
Startade dagen med Flow och trotts en tidig morgon 05.30 (!!) så är jag nu pigg och glad och redo för en ny vecka!



Mariefred

I lördags efter ett tungt biceps/triceps pass på gymet begav jag mig tilm Mariefred:) eller rättare sagt så åkte jag först till Torshälla och Elfolk arena där jag tittade när Puff spelade match, sen åkte vi hem till henne i Mariefred:-) 
Det va kul att träffa henne och hennes familj! Synd bara att vi kom dit vid 16.30 typ så fick inte så många timmar där. Vi tog en promenad på "stan", åt middag, umgicks med hennes lillebror och helt enkelt bara va. En energiboost att få träffa henne!:-D Dock var jag tvungen att åka vid 08.00 igår för hade ju träning med Skuru kl 10... Men jag fick i alla fall några timmar med henne!:D och nu när jag upptäckt att det bara är 1 timme dit typ, då tänker jag åka oftare;-)



Allt för hälsan- och mitt kök mässan

Idag efter flow, rehab och en snabbis i skolan var jag med Bella på hälsomässan (allt för hälsan) och en snabbis på mitt kök mässan. Super mysigt och bra mässor! Fick med mig en del hem! Bland annat ert flak med celcius och en nicer dicer plus:-D Kul att spendera tid med Bella också! Tråkigt bara att man fick så lite goodiebaggs i år haha!;-) träffade även en klasskompis från Lillsved vilket var en rolig överraskning!
Fredagen avslutades med 01tröning som gick sådär och lite TV tittande. Nu sängen, imorgon bär det av mot Mariefred och fantastiska Puff!:-D 





En lugn eftermiddag/kväll

Tentan gick åt helvete! På ritktigt! Fast det gjorde den för alla... Vår lärare har sagt att muskler och skelett är det vi ska plugga på och de flesta föreläsningar och labbar har varit på skelett... Och så kommer tentan på hjärnan, celler och idrottsskador. Jätte konstigt... Hoppas han har en bra förklaring till detta. Jag kunde typ svara på 1/3 av frågorna, sen hittade jag på svar på resterade frågor för man vet aldrig, man kanske får några extra rätt;-)

Efter tentan gick jag ner i gymmet och körde 30 min spinning och 45 min ben, riktigt skönt!
Hemma runt 18.15 och sen dess har jag slappat i soffan men framförallt har jag gjort sådana här småsaker som jag inte hunnit innan pga plugg... Så fixade träningsupplägg till Viktor (fd plastbror), mailat folk och pluggat lite. Så skönt att bara vara hemma! Jag har haft så sjukt mycket senaste tiden och varit ganska stressad men idag fick jag äntligen varva ner! Skulle gått på en föreläsning idag men den blev inställd pga sjukdom. Tråkigt men skönt på samma sätt;-) nu blir det sova som gäller! Godnatt!

PS. Bilden är från förra årets tenta;-)



TENTA!!!!

Idag har vi vår första stora tenta! Känner mig inte helt förberedd men ska åka in till skolan tidigare och ta vara på sista stunden för plugg. Det är tenta i Anatomi på 7.5 hp. Det ska bli så skönt när det är över och jag kan börja fokusera på andra saker som jag har behövt lagt på paus under pluggperioden.
Startade i alla fall denna dag med 30 min flow, skönt för det var länge sen! Bjuder på en bild från i somras, när jag kunde flowa utomhus i solen! Längtar tills vi är där igen!



En hektisk vecka!

Den här veckan är det mycket att göra och inte många timmar som inte är planerade! Så tänkte att jag startar veckan med simning:-)
Annars har helgen varit bra! Träffade pappa i lördags och firade honom och Sandra med släkten, Igår pluggade jag och förberedde en "föreläsning" jag ska ha på mitt gamla gymnasium imorgon, jag ska prata om min väg efter gymnasiet och varför jag lever som jag gör typ haha:-) har ju såklart tränat en del i helgen också och igår var en väldigt bra träningsdag! Började dagen med löpning, 3.5 km på 22 min med mycket mindre smärta än vanligt:-) jätte skönt! På kvällen blev det 1 mil på cyckeln och biceps+triceps:-)



RSS 2.0