Tvättar

Tvättar lite åt mormor innan vi åker. Mamma fixar i huset så snart ska vi gå till Bibbi och säga hej då och sen ska vi åka och handla och sen bär det av härifrån. Ska bli skönt att komma hem;-)


Dags att sova

Nu är det dags att sova, trött efter träning imorse och sen skidor;-) haha! Nej men har inte sovit så bra de senaste nätterna så ska bli skönt att komma hem till egna sängen imorgon trotts att jag haft ovanligt trevligt här!:-D eller rättare sagt, hade glömt bort hur trevligt det va här i Torsby;-)
Ger er lite fler bilder från dagens skidåkning:-)


Sommartid!

Glöm inte bort att det är sommartid som gäller imorgon, ställ alltså fram klockan en timme (sommarmöblerna plockas fram;-))!


Glad påsk!

Mostrarna och kusinen kom förbi så det blev påsk mat med dom, faster bibbi, mormor, mamma och syrran:-D blev tyvärr inte så långdraget för kusinen och mina mostrar va tvungna att åka tbx till Karlstad för kusinen tävlar med sin häst där denna helg:-)
Men godis har jag ätit idag iaf, vi köpte ett stort ägg till alla med typ 4 kg godis!!!!


Morfar

Har precis kommit hem från morfar. Har så många barndomsminnen därifrån för upp till typ 5:an bodde jag där varje sportlov och sommarlov, utan mamma alltså;-) och hade jätte kul! Sen hände en sak som jag inte orkar skriva som gjorde att jag inte ville komma tillbaka. Men kul att träffa honom och hundarna!


Stockholmare...

Stockholmare är ett uttryck här, eller så fort det är någon "idiot" så säger man stockholmare:-p idag va det några idioter som gjorde 1 tredje rad på parkeringen och vi stod på 2:à raden så hade bilar på båda sidorna så vi kom inte ut... Efter många försök att få tag på olika bilägare kom det en ägare till bilen bakom som åkte så vi kunde backa ut! Skönt! Nu ska vi åka och handla och sen besöka morfar:-D


Here we go again

Nu drar jag och mamma till skidbacken en stund!:-D


Godnatt!

Blir tidig sänggång för vi är alla väldigt trötta! Imorgon får vi se vad som händer, inget bestämt ännu men troligtvis lite skidor, lite träning, besöka morfar och sen påskfirande;-)


Gamla Goa Hovfjället!

På Hovfjället har jag åkt ända sen jag va liten. Även där jag lärde mig åka;-) En härlig dag med syrran, mamma och faster (mammas faster) Bibbi:-D

Nu har vi precis ätit middag, potatisklyftor och kyckling satt bra efter 1 timme löpning!:-D


Dagens planer

Dagens planer är att hjälpa mormor att tvätta och sen ska vi dra till skidbacken en stund! Kul!:-D sen ikväll ska vi väl handla och jag kanske ska baka lite, håller även tummarna för att mormor orkar göra stuvade makaroner med panbiff till middag!!


Äntligen framme! Det tog oss typ 5,5 timmar! Detta då däcken krånglade och vi stannade ca 20 min för en liten socker kick;-) Har dessutom kört en del vilket va svårt på grund av mörkret och skogsägarna;-) men gick bra ändå! Tröttheten ställde till det en del också. Så nu är det dags att sova!


Nu kör jag!!


In the car

Sitter i bilen på väg mot Värmland och det är något fel på bilen, typ däcktrycket... Vi är vid en mack och har fyllt på med luft men det funkar inte... SUCK! Och en jätte sur mamma också som vägrar be om hjälp! Kul...


Sista lovet!

På väg hem nu och detta är det sista lovet under gymnasiet! Inte långt kvar nu!:-D
Nu ska jag på möte med Tyresö fritidsgårdar om mitt projekt som är på onsdag på lovet och sen ska jag hem och packa för vi ska köra en spontanresa till Värmland! Detta för att mina 01 har ledigt hela lovet och mitt lag börjar träna på måndag så är ledig ikväll, imorgon, på lördag och på söndag så därför passar vi på att åka till Värmland och träffa mormor och åka skidor:-D ska bli super kul!:-)


Mobilen är tillbaka!

Har precis varit och hämtat min telefon för att säkerhetskopiera ikväll och sen lämna in den igen imorgon! Så skönt att dom inte hann skicka den för nu slipper allt att försvinna:-D


Mobilen på lagning...

Högtalarna på min mobil har gått sönder men när mamma skulle åka in och prata med dom trodde inte vi att den skulle behöva lämnas in så vi förde aldrig in allt i datorn. Men mamma trodde inte att jag hade skaffat så mycket biler och sånt under 6 veckor så hon lämnade in den iaf! Blev så klart ledsen för jag har MASSOR av bilder jag inte vill bli av med. Mamma ska ringa dom idag och kolla om dom redan skickat den, annars ska vi ta hem den igen och lägga över allt innan vi lämnar in den. Så håll tummarna!


Träningen igår

Träningen igår var väldigt rolig men den var också väldigt jobbig! Mådde illa av trötthet efter haha! Vi körde olika sorters kontringar och sen avslutade vi med 3 mot 3 med tre lag på banan med typ smålagsspes tänk!:-D


Snart träning

Gosar lite med sängen innan träningen ikväll. Samlar krafter för att övervinna min träningsvärk i benen! Jag kan, jag vill, jag ska!! NU KÖR VI!;-)


School

På väg till skolan nu för specialidrott och prov i småföretagande... Har inte pluggat så vi får se hur det går. Vi har pluggat på lektionstid så borde få till ett G men vill ha högre så klart;-)
Annars har jag extrem träningsvärk i benen från bakträningen igår. Eller asså inte träningsvärk, mer att jag är så trött i benen att jag knappt orkar stå upp haha! Tur att det är överkropp i skolan iaf! Blir värre ikväll när vi kör styrka med laget:-p


Havregrynsgröt!

Det va nästan 2 år sedan jag åt havregrynsgröt och nu är det dags igen! Fick nytt protein pulver av min Fys tränare för han ville inte ha det så då fick jag choklad och vanilj smak:-) därför prövar jag om jag blir mättare av havregrynsgröt med choklad protein pulver än yoghurt, protein pulver och banan. Fick ju inte äta för havregrynsgröt för min hälso coach men nu är hon inte här;-)
Gott är det iaf!!:-D


Coca- Cola på skon..

Sitter på bussen på väg hem och killen som sitter framför mig släppte precis sin cola burk på golvet där jag sitter så fick cola på skon, tack för det idiot!

Nu ska jag hem och sen om typ 50 min är det dags att gå till 01 träningen:-)


Ny vecka, nya möjligheter!

Nu är det bara några dagar kvar och sen är det Påsklov!! Ska bli så skönt att få lite lov. Kanske att jag, mamma och syrran passar på att åka lite skidor då jag inte har någon träning 28-5:-D eller, träning har vi ju men inte med laget;-)

Annars är det inget speciellt som händer denna vecka. Vanliga träningar och vanlig skola:-)


Hos katterna

Sitter hos katterna och myser lite efter att ha varit i Nacka bollhall och kollat på Nacka mot Team Sthlm, eller som dom kallar sig TS Angels! Det blev en vinst med 30-20 till oss vilket var jätte kul!!:-D vårdar gott inför JSM steg 5 då vi har dom i gruppen. Dock saknar både vi och dom några nyckelspelare som spelar i Dam- laget. Men en jätte rolig vinst iaf!


Guld och Silver!

Idag va det matcher med 01. Dom sista för säsongen! Vi vann mot Haninge med 14-5 trotts en första halvlek där vi inte försvarar och ett slarvigt anfall. Detta ändrar vi på och spelare jätte bra mot spåret! Vi förlorade tyvärr med tre bollar tror jag. Dom lever på sin storlek och är duktiga! Jag är jätte stolt över tjejerna och vi får ett guld i Nivå B- serien och ett silver i Nivå 2- serien så det är jätte kul!:-D Det visar på vilken utveckling vi haft och hur duktiga tjejerna är!:-D
Vi fick även nya tröjor nu när vi vann 1 av serierna, snygga va!


Har inte orkat

Har inte orkat blogga idag... Men imorse va det träning i Nacka 09.00-11.30. Sen hem och baka Energi bars som inte blev så goda... Men dom blir nog goda om jag gör mindre tranbärs bitar haha!
Sen satt jag hos katterna och pluggade. Fick en del gjort så är klar med det jag ville hinna med i helgen!:-D efter det åkte jag tillbaka till Nacka med pappa och kollade på min syrra som spelade två matcher. Dom vann en och förlorade en men hade inte så bra spel tyvärr:-/ sen ikväll har jag hängt en del hos katterna och slappat:-) imorgon blir det uppstigning 07.30 för det är 01 matcher så nu måste jag sova;-)
P.S tyvärr är det bara kattungarna som gillar att bli fotade så har mest bilder på dom haha!


Läggdags

Nu ska jag göra mig i ordning och gå och lägga mig:-) 01 träningen idag gick jätte bra så det va skönt! Dock va vi bara 7 st...
Uppstigning runt 07.00 imorgon för träning. Sen blir det mer plugg och kolla på syrran som spelar på kvällen:-)
Godnatt!


Studiedag

Vi hade aktivitetsdag i skolan idag men ligger lite efter i skolan så sjukanmälde mig och har pluggat typ hela dagen. Tog en rast för en promenad med Ayla i 45 min och nu sitter jag och äter. Ska strax gå tillbaka till pluggandet...:-/


Klassens krigare

Jag blev klassens krigare!
Motivering:
I gym och klassrum krigar du utan dess like, trotts detta har du aldrig ramlat i ett dike. Du är bra på det du gör, kämpa, tuta, kör!

Superglad för min klassens:-D


Skiva!

Precis hemkommen från min student skiva! Har haft super kul men dock har jag inte spårat, är inte en sån person;-)
Någon drink blev det med dans och umgås med roliga människor och så klart en trevlig middag med klassen och allas familjer:-D
Har tyvärr inte speciellt många bilder för alla är tagna med någon annans mobil;) för er som inte vet var jag utklädd till sporty spice från spicegirls:-D kände mig dock väldigt ful bland alla andra med snygga klänningar!:-/
Nu ska jag snart sova, men mina öron piper något fruktansvärt av allt ljud som dom fått stå ut med under kvällen så får se om jag lyckas somna!


Dåligt uppdatering

Har haft dålig uppdatering, jag vet! Idag har jag som vanligt gått i skolan, sen 01 träning och dom körde sten hårt och var jätte duktiga! Sen va det löpning för min del men vädret va som det va så blev det bara 25 min så körde lite styrka inne också;-)
Nu ska jag släcka lampan och ge mig sömn för imorgon är det skiva!!:-)


Nu säger jag godnatt!

Efter att ha coachat, köpt kläder till skivan, pluggat och slappat säger jag nu godnatt! Är väll sådär nöjd med kläderna till skivan men det får duga! Bilden är en liten tjuvtitt;-)


Serievinst!

Idag vann vi över Skuru med 8-3 och tjejerna var jätte duktiga! Denna vinst gör att vi vinner serien i Nivå B! För vi kommer vara två lag på 25 poäng men vi har 90 i målskillnad och de ligger nu på 58 så dom kan omöjligt komma upp i vår målskillnad;-) så skönt och jag är en extremt stolt tränare!:-D det roligaste att se idag var att spelare trädde fram som inte brukar göra det och visade vart skåpet ska stå! Skönt att se att vi hade bättre utbildade spelare:-)


Vinst!

Så jävla skön vinst idag! Vi gör mål när det är en sekund kvar och vinner med 1!! Skönt också för man märkte att vi va det bättre laget men vi fick inte till det... Varken framåt eller bakåt. Jag fick spela 1 min sen drog jag på mig en 2 min utvisning som jag skulle säga är en kompensations utvisning bara för att läktarn skrek. Det va liksom inget jag borde få utvisning för men sen fick jag tyvärr inte komma in igen:-( men har haft skit kul idag med laget iaf!:-D
Sen träffade jag två tjejer i Bollnäs också, som kom ner till mig efter matchen. Två av dom jag hade på sportscamp i sommar! Jätte kul att se dom, tänkte inte på att dom bodde där liksom;-) så kul att dom vågade gå fram och hälsa!
Nu efter att myst framför TV med pappa och syrran är det dags att säga godnatt, sovmorgon till 11 imorgon och sen är det 01 match och efter det en snabb tur till stan och sen plugg!


Match mot Arbro

06.30 va det uppstigning imorse för att vara i Nacka 08.00 och nu sitter vi på bussen mot Bollnäs och ska spela Div 1 mot Arbro. Vi har chans att komma upp som tvåa om vi vinner idag och RP förlorar. Vi är snart framme tror jag, om typ 10 så dags att börja ladda! Extra roligt idag för bästa Vendela är med för vi ringde in henne då Linnea är sjuk och Madde ska vara med À- laget:-D en bra dag helt enkelt!


Freeeeedag!

Idag är det äntligen fredag! Och den har jag spenderat i skolan men en god lunch på kolgrillen med Sofia och Olivia:-D MUMS!! Och nu ska jag packa till pappa och sen är det 01 träning:-)


Morgongos


Skit!

Idag hade vi ännu en match, denna gång i junior serien. Vi mötte Tumba på borta plan och spelade så jävla dåligt! Förutsättningarna för att göra en bra match va kassa, vi hade 5 ordinarie ute spelare och sen flera 97:or. Detta gör att laddningen blir en annan eftersom att dom inte är vana vid vårt spel och dom når tyvärr inte riktigt den nivån som krävs:-( alla hade en dålig dag så det va absolut inte dom som avgjorde men det blir segt att spela när vartannat anfall försvinner för en dålig pass... Men man ska inte skylla så mycket på andra utan granska sig själv istället så jag kan ju säga att jag va katastrof!!! Men match igen på lördag så taggar om till den nu! Borta match mot Arbro vilket innebär 4-5 timmars bussresa... Suck! Men jätte kul att bli uttagen:-D men nu ska jag sova, godnatt!


Skuru vs Spårvägen

På väg till brännkyrka nu för att kolla sista serie matchen mellan Spårvägen och Skuru. Obligatorisk för oss att kolla eftersom man lär sig mycket och det ska bli riktigt kil!:-D hoppas vi krossar spåret!


Nyklippt

Frisörerna i tvåan i vår skola klipper just nu för 20 kr och jag har funderat på att klippa mig ett tag för det behövs verkligen och idag körde jag! Hon som klippte mig va sjukt nervös och inte så jätte duktig tyvärr... Men kan inte säga om jag är nöjd förrän jag plattat det för just nu ser det jätte tjockt ut eftersom det är fönat på så där konstigt som de alltid gör så vi får vänta till imorgon;-)


Inte orkat

Vet att jag bloggat dåligt på sistone men jag har inte orkat! Har inte mått speciellt bra, dunder förkyld, lite feber och tand ont. Igår hade jag iaf match mot Lidingö ute på Lidingö och vi vann med typ 5 efter en ganska kämpig och jämn match. Fick tyvärr inte spela något vilket var synd men är glad att bli uttagen!
När jag kom hem sen så att jag ont i huvudet och var svin trött så åt snabbt och sen somnade jag. Därför har jag inte bloggat;-)
Nu är jag på väg hem från skolan och ska åka till centrum för att handla lite småsaker och sen bär det av till gymmet för helkropp. Kommer bli tungt då jag är trött och har ont i huvudet men snart är det helg!:-D


Nu släcks lampan

Nu släcker jag lampan för dagen:-) Jag tror rehab träningen hjälpte lite grann för jag mår lite bättre!:-) nu ska jag försöka få lite sömn efter kvällens kakförsäljning som inte gick så bra men vi ska fortsätta kämpa i en vecka nu! Och så var jag tvungen att plugga så därför blev det lite sent idag... Så godnatt nu:-)


Kakförljning

Nu har jag precis skickat ut tjejerna på kakförsäljning i hela krusboda så hoppas vi får ihop en del. Dom är 11 tjejer uppdelade i 3 grupper så vi får hoppas att som lyckas charma de vuxna så att dom köper;-) själv börjar jag bli sjuk med ont i halsen och förkylning och har match imorgon så det blir lätt träning med Maq och rörlighet som tema för att återhämta lite:-) men har fram till 18.50 på mig så ingen brådska!


Mellis!

Gott mellis hjälper mig genom dagen!
:-D


Skola igen...

Jaha då ska jag återgå till det normala igen efter en fantastisk helg! Kan fortfarande inte fatta att jag kommer få uppleva steg 5!
Idag är det som sagt skola och inte rå roligt heller. Engelska där vi jobbar med så här gamla texter och Naturkunskap där vi iofs ska börja med ett nytt projekt som verkar ganska kul:-)
Sen ikväll är det 01 träning men istället för att träna ska vi gå runt och sälja kakor i hela krusboda, eller dom ska sälja medan jag tränar;-) sen ikväll får vi se, min kompis har nämligen skiva men vet inte om jag ska gå... Har match i Div 1 imorgon plus träning i skolan på morgonen så behöver ju ordentligt med sömn:-/ men vi får se hur det blir!:-D


Steg fucking 5!!!

I 10 år har jag haft en dröm om att spela steg 5 i U/JSM och idag gick den drömmen äntligen i uppfyllelse!!!! SÅ JÄVLA SKÖNT!!! Jag har snubblat på målsnöret så många gånger men nu lyckades jag hoppa över det och klara mig!! Jag är så glad samtidigt som jag inte riktigt fattat att vi gått vidare! Shit, jag går som på moln och vill aldrig komma ner igen;-)
Vi är så jävla bra!!! Steg 5 here we come!!


Tröttmössa!

Shit va trött jag är!! Har sovit bra iaf, bara vaknat några få gånger så det är bra:-) nu ska vi stax ner till frukosten och jag är taggad! Hotellfrukost- here I come!
Bilden är inte så jätte fin, ser ni mina påsar eller haha!


Dags att sova!

Verkligen dags att sova nu! Måste upp vid 06.30 tyvärr...:-/ men är fett taggad för imorgon, det är då vi ska visa att vi är bäst när det gäller! Heja oss!!
Bilderna är från vårt rum på Grand hotell Saltsjöbaden och jag har ett eget litet kryp in i rummet vilket passar bra eftersom att jag sover bättre då;-)


Mello mys!

Sitter och kollar på mello med laget i konferens rummet på Grand hotell i Saltsjöbaden där vi spenderar natten:-) Fint ska det va haha!
Idag gick det bra men inte bäst. Lite otydligt spel, gjorde en så kallad "första match" men vann ändå mot GT söder med 25-11:-D fick faktiskt spela de sista 5 minuterna så är väldigt glad!
Nu ska jag kolla så vi hörs!


Dagen med stort D!

Idag är det dagen med stort D! Om 20 min kommer pappa och hämtar mig och så ska vi åka till Nacka strand och möta upp laget och börja tagningen inför JSM i helgen!
Vi har hemma steg (nacka bollhall) och ska idag möta GT söder 15.15 och imorgon är det Sävehof 09.30 och Eskilstuna Guif 15.15!
Det har varit en dröm för mig att få gå till steg 5 sen jag var liten och började fatta vad USM va och jag har snubblat på målsnöret hur många gånger som helst! Och nu har jag min chans genom detta lag vi har! Vi är grymma och jag tror verkligen på oss!! Det gäller att alla är med på tåget, oavsett om man sitter på läktaren, bänken eller spelar! Och jag är säker på att alla är med!!! Jag har längtat efter det här huuuuur länge som helst och nu är det dags att krossa och låta drömmarna bli verklighet:-D
Tagga! Och jag hoppas vi ses i Nacka bollhall i helgen!


Ingen vinst men glad ändå!

Har haft en trevlig kväll och trotts att jag inte vann så är jag glad att jag var nominerad! Grattis till alla som vann men ett speciellt grattis till Noghor Jermide som vann årets manliga prestation! Du är grym:-D


Tyresö idrott och kulturgala


Nu: 01 träning!

Nu är det 01 träning ett tag innan det är idrottsgalan!:-D bilen är en liten för- titt om hur jag ser ut haha! Fler bilder kommer sen;-)


På väg hem

På väg hem från skolan nu och när jag kommer hem är det snabba puckar som gäller. Byta om, platta håret och sminka mig är det som gäller. Sen åka till 01 träningen, vara där en stund och sen gå på idrottsgalan!:-) ska bli suuuuuuper kul! Är fett taggad!!


Godmorgon

På väg till skolan nu för lite gym:-) idag blir det överkropp och jag ska köra stenhårt! Va ett tag sen jag körde enbart överkropp så idag ska jag döda kroppen!

Annars idag är det en vanlig dag med skola och sen träning ikväll med de sista förberedelserna inför JSM i helgen:-) TAGGA!


Time to sleep!

Dags att sova och hoppas denna natt blir lång och skön!


Studentklänningen har kommit!!

Efter många om och men har jag bestämt mig för att jag vill ha klänningen jag köpt från Nelly men är så ostylad just nu med blött hår osv så ni får bilen från Nellys hemsida istället;-) så glad över att den passar och jag tycker den är super snygg!!!!


Träningen idag

Träningen idag gick bra och va rolig. Det var bara lätt löpning och lite rehab som gällde. Vi sprang typ 10 min som uppvärmning och då höll jag väldigt högt tempo för jag frös haha. Sen sprang vi 3 st 1 km rundor med vila emellan. Det va inga intervaller utan lugnt tempo men kruxet va att alla varv skulle vara samma tempo:-) vi va 3 och 3 och hela gruppen sprang samtidigt. Det va svårt för man trodde att man ökat för att det kändes som det i benen men så visade det sig att man hade sprungit långsammare... Men det va kul! Mitt lag sprang första varvet på 4.31 och sen de två andra varven i närheten. Tror vi låg på typ 4.43 andra varvet och 4.34 på tredje varvet så det va bra jobbat av oss tycker jag ändå vann vi inte:-( haha!

Sen kollade vi som sagt på Damerna som vann över Kärra med 39-26 och säkrade där med sitt silver i elitserien, så sjukt bra dom är!!!:-D


Nu börjar tröttheten komma...

Nu har tröttheten komma när jag slappnar av!:-/ vill inte sova nu för då kanske jag inte somnar ikväll! Tur att det är lätt träning ikväll med lätt löpning och rehab för sen är det Dam match. Ska strax göra mig i ordning för träningen för bussen går 16.15:-)


På väg hem

På väg hem nu då jag slapp gå på religionen då jag var klar med allt!:-D super skönt och det fina vädret är härligt! Vårligt och skönt!!


4 timmars sömn...

Jag gick och la mig 22.10 igår men somnade inte förrän 23.50 typ... Sen vaknade jag en del gånger under natten... Men det värsta va att jag vaknade lite efter 03.00 av att min låtsaspappa och låtsassyrra för massor av liv då min låtsassyrra inte mådde så bra... Tror hon hade ont i magen. Jag respekterar att hon har ont men hon låg och skrek och när hon inte skrek smällde det i dörrar eller pratades jätte högt så lyckades inte somna förrän hon somnade efter mer än en timme! Och sen vaknade jag lite senare av att min hund drömde och låg och ylade och sparkade runt omkring sig och kunde efter det inte somna om så har väll totalt sovit 4-5 timmar och då inte speciellt djup så är svin trött nu!:-(


Träningen igår

Orkade inte blogga igår men träningen gick väldigt bra för mig!:-D satte de flesta skotten och det va mycket skotträning för oss kanter:-)

Vi fick även reda på JSM truppen och jag är inte med i "den officiella" truppen på 14 spelare som dom tagit ut tyvärr men de pratade med mig och jag och två tjejer till kommer få vara med varsin match då vi tränar och krigar så bra så de tyckte vi förtjänar det. Jag kommer alltså vara med match nummer 1 mot GT söder för dom är små och snabba och då ville dom ha mig för mitt snabba fotarbete. Dom kan ju inte garantera speltid men mycket roligare att få vara med på bänken än på läktaren! Adrenalinet och pulsen stiger om man får sitta på bänken!! Däremot är jag lite besviken för även om jag vet att jag inte har den kapaciteten som krävs så trodde jag att jag skulle få komma med i "den officiella" truppen för att den ena kanten som blivit uttagen har varit skadad i snart 2 veckor och kan fortfarande inte träna fullt så då trodde jag att man prioriterade friska spelare men tydligen inte...:-( men är iaf jätte glad för den speltid jag får! Det ska bli svin kul och jag är grymt taggad!!:-D


Träning

Nu bär det av till träningen och jag är av någon anledning jätte trött trotts att jag sov i nästan 1 timme förut! Aja, inget att göra åt- måste prestera om jag vill komma med i JSM truppen!


Onödig skoldag!

Idag var det väldigt onödigt att jag åkte till skolan för tanken var att vi i klassen skulle planera inför skivan men inte ens halva klassen dök upp! Asså det va studiedag/ prövdag idag så alla lektioner va inställda men vår mentor tyckte vill skulle ta tillfället i akt att planera skivan men jag kan säga att vi inte fick så mycket gjort! Slutade vid lunch så åkte in till stan med Linda och Olivia och nu är jag på väg hem och tror jag ska sova lite innan träningen för jag är svin trött!;-)


Gulligaste handbollstjejerna på hela planeten!

Jag måste vara tränare till planetens gulligaste handvollstjejer! De kom och kollade på min match för att de ville se sin gamle tränare spela;-) och dom heja jätte bra med olika ramsor och stöttade hela mitt lag som tyckte dom var jätte gulliga!:-) inte nog med det, dom hade även presenter i form av en mums-mums och blommor! Sen hade dem även gjort skyltar med massor av snälla saker skrivna på och de hade på sig tröjor där det stod att jag rockade på!! Så gulligt och snällt och jag blev jätte glad!!! Har satt upp skyltarna på väggen och får ett leende på läpparna när jag kollar på dom! Massor av kramar till mina spelare!!!:-D hoppas jag levde upp till deras förväntningar och att dom tyckte jag va duktig;-) får höra med dom på fredag haha! Men nu måste jag sova och jag kan lova er att jag somnar med ett leende på läpparna efter en sådan fin kväll!


Kaos dag!

Idag hade vi som sagt match mot Lidingö borta. Hann aldrig blogga för det blir kaos. Efter skolan när jag skulle handla mat innan matchen så upptäcker jag att jag glömt plånboken hemma! Kaos!! Svinhungrig och med vetskapen om att jag kommer svimma på planen om jag inte äter något! Hittar 2 20 lappar i min ficka så kan köpa en celcius och en drickyoghurt och sen lånar jag pengar av Jessica så att jag kan köpa två bananer och sen var jag redo att köra igen!:-D
Matchen gick väldigt bra för mig, lyckades bakåt och satte 2 av 2 lägen, alltså 100 procentig! Vi vann med 24-18 efter lite dåligt spel sista 10 då dom tog ikapp. Mina 01 tjejer var och kollade på matchen men berättar mer om det i nästa inlägg;-)


Veckan

Den här veckan kommer bli grym! Som ni ser på tavlan är det match idag och jag skriver mer om den sen. Sen är det som vanligt tisdag och torsdag och onsdag är det lite chill träning för att damerna har match på vår träningstid. Sen på fredag är det Tyresö idrottsgala där jag är nominerad till Årets unga ledare. Jag hoppas verkligen att jag vinner!!!!!!!;-)
Sen lördag och söndag är det JSM!! Vi har hemma steg i Nacka bollhall så kom och heja fram oss till steg 5! Jag tror på oss och min dröm har alltid varit att komma till steg 5 och det här är det sista året jag får spela för sen är jag för gammal så jag hoppas verkligen att jag blir uttagen i den truppen som får spela. Eller jag förväntar mig inte så mycket speltid men alltid roligare att få värma upp och sitta på bänken än läktaren haha! Vi ska bo på hotell också så taggad för hotellfrukost;-)


Kriga för att komma upp!

Shit, idag fick jag verkligen kriga för att komma upp ur sängen! Snacka om tröttmössa...


Nostalgi!

Tittade runt lite i klädlådorna hos pappa dör jag har massa gamla kläder och hittade en tröja från 2008 som vi i Tyresö HF F-94 hade som uppvärmningströjor. Fick tillbaka minnen och tankar om det laget och den tiden! Jag saknar det så himla mycket! Jag spelar i ett jätte bra lag som jag trivs fantastiskt bra i nu också men just 94 gänget i Tyresö har jag en speciell kärlek till. De flesta av oss hade spelat tillsammans sen vi va 5-6 år och 2008 var vi alltså 14-15 år och hade spelat tillsammans i typ 10 år! Åå vad jag saknar alla och alla härliga stunder vi hade tillsammans! Och fan va bra vi va! Mycket kärlek till er tjejer!<3 det bästa är att tröjan fortfarande passar Haha! Snacka om att den måste varit stor då Hahahahaha!! x-D


Finalerna i Tyresö Handboll Cup

Efter att vi åkt ut åkte jag och kollade lite finaler i Tyresö hallen. Såg F-02 där Tumba vann, F-01 där Gurra vann och F- 98 där Skogås vann efter en stor vinst mot Tyresö. Min syrra spelar i F-98 och mamma är coach. Det va ren katastrof och en inställningsfråga hos Tyresö som inte verkade vilja vinna... Men sånt kan hända ibland och det är ju inte hela världen! En rolig sak Skogås gjorde va att dom lät deras målvakt skjuta en straff så att hon också fick göra mål!;-) har inte så mycket mer att skriva haha!


Ännu mer handboll!

Idag fortsatte Tyresö Handboll cup och mina tjejer gör en fantastisk match på morgonen och vi vann med 11-1 eller något sådant:-D sen laddade vi om för A- slutspel och semin men tyvärr var tjejerna inte tillräckligt taggade. De bjöd på dåligt försvar och kämparglöd i första och då vinner man inga matcher oavsett hur bra man spelar i andra tyvärr:-( så vi åkte ut och fick en fjärde plats kan man väll säga. Stolt över tjejerna iaf och vi har haft kul med många fina prestationer!:-D


Nu: sängen

Dags att sova nu så jag är pigg och glad och redo för mer handboll imorgon!:-)

Har sett på en as grym film som hette so undercover. Pallar dock inte förklara vad den handlar om för den är väldigt invecklad! Men se den!!!!:-D


Handboll, handboll, handboll!

Idag har det varit mycket handboll!
Vi börjar med 01:orna:
Tjejerna har presterat bra handboll trotts bara 2 vinster och 3 förluster! Men med tanke på förutsättningar så gör tjejerna en toppen dag!:-D sen är det klart, ju längre dagen gick och ju fler matcher tjejerna fick i bagaget- ju "sämre handboll" presterade det! Men det är ju förståeligt!:-) vi laddar om inför sista gruppmatchen imorgon bitti när det står mellan A och B slutspel!

Sen spelade jag Div 1 med Nacka som sagt mitt i allt coachade. Fick spela ganska mycket för att vara Div 1, typ 20 min:-D spelade tyvärr bara höger kant men är glad för speltiden:-)! Vi vann i alla fall med några bollar och har hittills inte förlorat en ända match på hemmaplan i Div 1, viktigt!!


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen och redo att ha en dejt med Jon blund;-) haft en super mega mysig kväll med laget! TACK TJEJER!!!

Nu är det dags att sova och ladda inför imorgon då det är Tyresö handboll cup och match mot Borlänge i Div 1 och jag är ända kanten som är hemma/ frisk så hoppas på lite speltid iaf:-D

Men måste sova nu om jag ska kunna prestera så vi hörs!


Mys med laget!

Jätte mysig kväll med laget idag! Först middag och nu är det magic Mike på bioduken!:-D


Gymmet

Är på gymmet för att köra ca 30 min kondition och sen 60 min styrka:-) sen blir det att åka till sickla med syrran där vi ska gå sådan där smink kurs på make up store. Va ett tag sen sist och så vill jag byta smink så tänkte att då kan dom hjälpa mig;-) sen kommer mamma dit och så ska vi äta lunch och försöka hitta något jag kan ha på mig på galan och sen ikväll ska vi ha lite mys med laget, träffas och titta på film och äta middag tillsammans för att ladda upp för steg 4 nästa helg!:-D


RSS 2.0