Massor med skridskor!

Förra veckan på fredagen var det dags att testa konståkning, hockey, bandy och hastighetsåkning med klassen! Länge sen jag stod på ett par skridskor men ändå nöjd med min insatts:-) jag gav inte upp trotts att både fötter och rygg värkte för vi åkte från 09.15-13.15, alltså 4 timmar:-) alltid extra kul när man får göra något praktiskt i skolan!





MY mässan

Det märks att skolan, handbollen och vardagen har satt igång! Va ca 3 veckor sen jag bloggade sist... Men nu kommer jag uppdatera med lite nya saker som hänt i olika inlägg:-)

Dagarna efter nyår, 3-6/1 jobbade jag och Sandra tillsammans med en annan kille på MY mässan. Det var en mässa med 30 olika idrotter/fritidsaktiviteter. Vi jobbade för Sthlm handboll. Det höll till på sthlmsmässan och alla sporter hade sin egna del där man visade upp den på valfritt sätt. Våran "monter" blev väldigt populär för vi lyckades spela match på miniplan hela dagarna! Samt att vi hade lite annat också men det var matchspelet som hamnade i fokus:-D över 1000 barn testade på handboll för första gången och många gånger stannade barnen i timmar hos oss vilket var riktigt kul!:-D
Varje dag hade vi även ett handbollslag på plats för att få liv och rörelse i vår monter. Tumba, Norrtull, Tyresö och Stocksund. Hoppas att handbollen ställer upp nästa år för jag tror vi rekryterade väldigt många nya spelare!:)





Några dagar i Bollnäs

I tisdags (det vill säga dagen innan nyårsafton) åkte jag pulka för första gången i år (på flera år skulle jag tro!) tillsammans med grannarna Emilia och Theo och Sandra. Super kul faktiskt!:-D
På eftermiddagen tog jag mitt pick och pack och tog bilen till Bollnäs:-) 3 timmar och 45 min ca tog det ner för sista biten var väldigt mörk och hal;-)
Super kul att träffa Matilda igen!:-D Länge sen sist! Firade nyår där tillsammans med hennes släkt och vänner:-) super mysigt! Inte alls lika hetsigt som här... Klyschigt jag vet! Har spenderat mycket tid med hennes syskonbarn Ester och Saga också. Dom är super söta! Ester är nu 3 år och Sagar 6 månader! Kul också för varje gång jag kommer upp går det snabbare och snabbare för Esters blyghet att släppa:-) Annars så umgicks vi 3 (Jag, Matilda och Anton) en hel del och så tränade vi såklart! Svårt att låta bli när två träningsfantaster träffas;-) Åkte hem igår morse vid 10.00, så det blev några härliga dagar i Bollnäs! Hoppas det inte dröjer allt för länge innan jag får möjlighet att åka dit igen!




















RSS 2.0