Nyårsfin:)

Ikväll är det nyår och alla ska fira på olika sätt. Jag ska fira med familjen. Det va flera år sedan jag var hemma på nyår och därför ville jag vara det i år, trotts att jag är 18 och allt!:) vi ska äta massor av gott i en middag på 4 rätter och sen snacks:D MUMS!!


Benen ska dö!

Dags att åka till gymmet och ge mina ben en rejäl omgång!:D det bästa är att mamma ska med och träna! Hinner aldrig träna med henne så det ska bli jätte kul!


Mardrömmar

Flera nätter i rad nu så har jag drömt en massa mardrömmar! Det är hemskt! Inatt tillexempel drömde jag först att hela vårt hus barn ner och när jag försökte varna folk så hade jag ingen röst... Sen drömde jag att jag blev jagad av en mördare vilket va sjukt obehagligt! Men det värsta med drömmarna är inte drömmen i sig utan att jag aldrig får sova ordentligt, är ju trött för jämnan!:(


Rubrik?

Hittade ingen passande rubrik till detta inlägg, därav rubriken;)
Ni vet dem där ögonblicken när man lagt sig perfekt i sängen, det är mjuk, skönt, lagom varmt och bara helt perfekt. Och så plötsligt kommer man på att man glömt något och måste gå upp igen...! Precis ett sånt ögonblick hade jag precis. Hade precis lagt mig när jag kom på att jag glömt att borsta tänderna, typiskt! Så det var bara att gå upp igen... Men vad gör man inte för sina tänder haha;)


Nu börjar livet igen

Jag är en människa som gillar att planera. Jag gillar att ha många bollar i luften och att alla hål i kalendern är fulla med saker att göra! Visst är det skönt med en dag lite då och då när man inte har något att göra och kan vara spontan men jag gillar som sagt att ha mycket att göra. Detta lov har varit lite händelse löst. Visst, jag har gjort saker på dagarna, inte bara suttit framför TV men det har inte varit samma tempo som det brukar vara och jag börjar bli rastlös. Men äntligen börjar mitt liv ta fart igen! Äntligen är planeringstavlan full igen:) nu gäller det bara att jag tar tag i det som står också, framförallt pluggandet som jag inte ser fram emot:/


PW

Är ute och Power Walkar för jag ska till gymmet. Skönt att komma ut efter att ha varit i kaoset på Ica Maxi. Det va så mycket människor att man knappt kom fram! På gymmet blir det bål, ska döda ryggen och magen!


Hello spikis

Ligger på spikmattan, länge sen sist, flera dagar faktiskt;) börjar få så ont i ryggen igen, trotts att jag gör min rehab...:/ längtar tills min naprapat kommer tbx från semestern! Lite sent att ligga på den men kollade klart på ett program på TV och det är bättre att jag ligger 10 min på spikis och kan somna sen än att det ska ta typ 45 min för mig att somna pga smärta;)


Kaloribomb!

Sjukt länge sen jag drack varm choklad så när min syrra föreslog det var jag på! Så nu blir set varm choklad med grädde och marshmallows- en riktig kalori bomb! Men om jag ska vara ärlig så va inte marshmallows i den så slängde dom precis;)


Jualfton med pappas släkt:)

Firar julafton med pappas sida och har precis öppnat julklapparna;)
Gulliga pappa!<3


Iväg igen

Det blev totalt 36 intervaller i olika slag och lite spänstträning trots det jobbiga vädret!:)
Nu ska jag iväg och kolla på ST cupen, en fotbollscup här i Tyresö. Jag har nämligen några av mina handbolls 01:or som spelar fotboll också så tänkte åka och kolla på dom:)


Nu löpning

Godmorgon! Nu är det dags för lite morgonträning. Har kört så mycket styrka på sista tiden tillsammans med uthållighetskondition så nu är det dags för intervaller!:) träningen med laget blev inställd idag också, därför att vi är för få, precis som den blivit hela denna veckan så får träna själv idag igen... Längtar efter att köra handboll igen!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50dea589e087c35cb84927f6.jpg" class="image">


Kroppen är död!

Efter flera dagars stenhård träning på gymmet mår kroppen som den förtjänar!;) men jag älskar känslan av trötta muskler!:D idag blev det 45 min löpning ute i halkan och överkropp på gymmet:) så nu är det mys med mamma och Syrran:)


Of to Farsta

Nu åker jag till Farsta med mamma för att kolla lite i affärer och äta lunch:)

Föresten, såg att det förra inlägget blivit knasigt med bilder på ljus också... Har ingen aning om hur dom hamnade där men det blir konstigt ibland när man bloggar från Appen;)


Städning

Igår städade jag tjejernas badrum och nu är det dags att ta sig än killarnas som är mycket skitigare! Så jag har på mig utrustningen som krävs (väldigt ful!) så nu ska jag och H2O mopp X5 bekämpa smutsen!:)


Mina ben är helt döda!

Efter nästan 2 timmar ben träning på gymmet kan jag meddela att mina ben är helt döda, kan knappt stå upp;) så nu blir det film med mamma, vi ska se kronjuvelerna:)


Nya naglar!

Inte så fint målade men själva nagellacket är coolt!:D Det är som caviar manikyr fast med sammet istället:) vad tycks?


Lill- lördag

Att få äta godis igen har verkligen satt igång mitt söt sug så nu utnyttjar jag att det är Lill- lördag och äter lite godis;)


Middag med familj

Har precis ätit klart middagen med familjen och mina släktingar (syssling och hennes pappa):) blev jätte gott med potatisgratäng, kött och vit chokladmouse:D


Ica maxi

Är just nu på Ica Maxi med mammsen och handlar inför middagen ikväll:) troligtvis ska vi servera potatisgratäng med något sorts kött och till efterrätt vit chokladmouse! MUMS!


Nu gymmet

Godmorgon! Ska bege mig till gymmet för en genomkörare:) jag har på mig min nya jacka med stor och mysig päls. Fin??


Godnatt kompisar!

Nu ska jag strax släcka lampan för att få lite sömn. För imorgon är det gym, sen till Ica Maxi med mamma för att handla mat till middagen på kvällen med släkten:)
Godnatt kompisar!


Filmmys

Nu blir det filmmys med familjen och jag ska äntligen få äta mitt efterlängtade sura godis!:D


True!

Att jämföra sig med andra är normalt och konkurrens är enligt mig något bra om det är inom rimliga gränser. Men att glömma bort vem man är eller må dåligt för att man inte är stolt över sig själv och inte tycker om sig är inte bra! Då ska man komma ihåg detta; DU är bäst på att vara DU!


På väg hem

Nu är vi på väg hem från Strändholm igen. Men vi träffar dom igen imorgon när de kommer på middag hos oss:) så skönt att vi bor så nära;)
Idag har vi varit och shoppat i erikslund köpcentrum, ett jätte bra shoppingställe. Vi va inne på Lager 157 som säljer märkeskläder billigare så det blev en ny vinterjacka och två tröjor från bondelid för min del:D sen var vi också inne på Usport, en gigantisk sportaffär men där köpte jag inget.
Efter det har jag lekt fotograf och fotat kusinen och hennes hästar samt min hund:) lägger upp lite bilder ikväll kanske;)
Men nu är vi som sagt på väg hem och har kanske en timme kvar i resväg.


En lyckad kväll!

Efter en lyckad kväll med min älskade familj är det nu dags att släcka lampan och säga god natt. Tack för alla julklappar och för att ni är så bra! Älskar er!<3


Godislöftet är över!

Nu har jag hållit godislöftet ett år och det va dags att få äta godis igen! Inte lika gått som jag hoppats på och jag orkade inte ens äta hälften av det jag hoppats på!;) men gott var det iaf och självklart var det en skumtomte som fick bli första godisen!:D


Äntligen funkar internet!

Äntligen funkar internet så nu ska jag publicera alla de inlägg jag skulle publicerats under kvällen!:)


Mina julklappar!

Jag har fått massor av julklappar och jag är en lycklig tjej!!:D


Julklappar!

Nu ska vi strax dela ut julklappar. Vi gör så att man svarar på en gåta och om man svarar rätt får man hämta ett paket och ge den till personen den tillhör, låt det börja!:D
Förra året var det över 100 julklappar, undra hur många det är i år!


På väg

Nu är vi på väg till Strömsholm:) har åkt ca 60 min så det är kanske 45 kvar.
Imorse va det gymmet som gällde och det gick väldigt bra:) körde kondition 30 min och sen var det att köra igenom hela kroppen som gällde. Det va inte många på gymmet men några stycken så det va skönt att jag slapp vara ensam;)
Jag har även taggat och köpt en del godis, får ju börja äta igen:)


Polarexpressen

Åå vad jag älskar den här filmen! Den är så rörande och fin:) så med denna film avslutar jag kvällen för imorgon är det mycket som ska hinnas med imorgon innan resan till Strömsholm:) Både gym och handlande haha, så klockan är ställd på 08.00.


Julgodis

Idag har det gjorts en massa julgodis här! Rocky road, knäck, tomte fudge, chokladkola och lite andra härligheter!:)
Men nu är det dags att slå sig ner och kolla på en gammal favorit, Polar Expressen;)


Julgranen pyntad:D


4:e advent

Idag är det fjärde advent och imorgon är det julafton!!:D


Pulka åkning!

Ska strax åka till Hanna för hon, hennes lillebror och jag ska åka pulka!:D


Sant!


Lördagsgodis

Vaniljglass och Brownie!:)


Middag på Tacobar

Efter klippningen mötte jag upp Pappa och Sandra och så åt vi middag på Tacobar i Tyresö, väldigt gott!:) men nu är jag hemma igen.


Nyklippt!

Vad tycks?


Hos frisören

Sitter just nu hos frisören för att klippa och slinga mitt hår!:)


Yeah!


Gym igen

Nu blir det gymmet igen för jag hade ingen lust att gå ut i det här vädret och springa. Det är löpning och kroppsstyrka på schemat idag!:D


Lite sent men iaf;)


Dan före dan före doppar dan

2 dagar till julafton!


Godnatt folket!

Så vi överlevde trotts allt, jorden gick inte under!:D JIPPI!!

Men nu är det dags för lilla mig att sova, har lite att göra imorgon också:) och föresten, bjuder på dom fula bilderna!:p


Nu gym

Va väldigt länge sen jag va på gymet, är så mycket annan träning så hinner aldrig hit;) men nu är jag här och jag är redo för ett bål pass!:D


Of to Lilje

Är på väg in till Liljeholmen nu för att möta upp bästa Magneten då hon får jullov nu och så ska vi fika och kanske köpa de sista julklapparna;)


21 december 2012!!

Idag har dagen med stort D kommit! Jag måste erkänna att jag är lite rädd, tänk om jorden verkligen går under?! Hemskt sätt att dö på!! Men vi får hoppas att den inte gör det!:) om den gör det så vill jag bara säga till min familj och mina vänner- JAG ÄLSKAR ER och kommer alltid att göra!<33


Vilken kväll!

Nu ska ni få höra vilken galen/ rolig kväll jag haft:)! Började med att jag sålde julgrannar i kylan med Pappa, Erika och hennes pappa i 2 timmar och 30 min! Roligt va det men en del väldigt krävande kunder! De har så konstiga krav och förväntningar på grannarna... Men det gick bra ändå:) sen va det direkt till träningen, kom ca 20 min sent men hann träna en del iaf då handbollen är 2 timmar:) vi va få och så va det sista träningen innan juluppehåll så vi lekte vilket va skit kul!:D
Sen efter träningen skulle jag skjutsa hem Knutte och min tränare. Helt plötsligt börjar det lukta jätte mycket bränt men vi tänker inte så mycket på det, tror att det är lastbilen framför. Men när jag stannar för att släppa av knutte ser jag att det rycker ur motorhuvuden... Så vi blir fast där ett tag medan vi fyller på kylarvätska med mera men sen åker vi iaf, den har så klart slutar ryka;) men när jag kom hem nu märkte jag att den rök igen... Vad är det för otur jag bär runt på??? Alla bilar jag kör går ju sönder!:( men nu är jag hemma iaf och det är ju skönt så nu är det dags att alldeles strax släcka lampan och sova mot en ny dag;)


Julgransförsäljning

Nu blir det Lite julgransförsäljning vid Ica Maxi Nacka så kom och köp!;) vi måste sälja en gång per år pga att det står i avtalet med klubben att vi ska hjälpa till med försäljningen. Sen är det direkt till träningen som gäller! Men nu måste jag sälja, ha det bra!:)


Resultat tester

Mina resultat på testerna idag:
Benböj- 105 kg på andra försöket så samma som förra gången fast jag knappt tränat ben;)
Bänkpress- 60 kg like a boss! Förbättring på 5 kg:)
Dips- 6 st, förbättring på 3 sen förra gången och förbättring av pb med 1:)
Chins- 0, samma som alltid men det ska upp innan sommaren!!:)
Är iaf jätte nöjd för att jag förbättrat mig! Senaste testerna var i början av 3:an så ca 4 månader sen senast!


2012

Lagom inför dome dagen ser vi på 2012 i skolan! Scared!


Nu kör vi!!!


Tagga MAX TRSTER!

Trotts min dåliga morgon måste jag tagga till nu! Idag är det max tester i gymmet, vet inte vilken tid dock, antingen börjar vi 8.30 eller 9.30. Men det spelar så klart ingen roll!;)
Jag är på väg att bli taggad så vi får hoppas det går bra! Mina mål är:
Benböj- ingen försämring, det vill säga 105 kg
Bänkpress- förbättring 5 kg så att jag är uppe i 60 kg
Dips- hoppas på att jag är tillbaka dör jag var innan axeln på 5 st
Chins- siktar mot 1 men tror inte jag klarar det än...

Med tanke på att det är torsdag, jag har haft tung träning med laget hela veckan och tränat hårt i skolan så vet jag att kroppen är trött! Men den orkar mer än vad man tror så nu kör vi!:D


Helvetes morgon!

För en gångs skull var jag snabb med att göra frukost imorse. Sen när jag går in i mitt rum för att äta den (gör det ibland när jag vill se på TV för att inte väcka dom andra) så lyckas jag tappa den så att en del av rummet blir helt nedkletat av banan, yoghurt och proteinpulver. Det tog typ 15 min att torka upp allt! Sen va jag ju tvungen att göra ny frukost så det blev att kasta i sig frukosten istället... Jävla skit morgon!:(


Sägen nu och taggar till imorgon!

Nu är det sängen som gäller för imorgon bitti är det Max tester i gymet, tagga!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50d22eab9606ee266cf4da55.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50d22eab9606ee266cf4da55.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50d22f00ddf2b30958000e14.jpg" class="image">


Taoru Towel

Har varit på bästa Vendelas julmarknad på Jensen södra idag efter skolan och tittade på deras Taoru Towel (se bild) som hon och hennes kompisar säljer i deras UF företag:) kanske passade jag på att köpa några;) riktigt snygga och smarta iaf!:D
Sen va det stress för jag kom hem vid 16.25 och 16.45 var jag tvungen att gå till bussen igen då våra tränare valt att flytta träningen 60 min tidigare än vad som var planerat från början... Så därför hade jag inte med mig några träningskläder så att jag kunde åka direkt. Men nu är jag iaf på väg vilket är huvudsaken!:)


Rolig träning

Som vanligt gick inte träningen så bra idag, den brukar inte göra det... Tror det kommer av att den blir trött av gymmet på dagen;) men det va en JÄTTE rolig träning iaf!!:D
Men nu måste jag sova så godnatt!


Träning NUUU!

Ryggen värker och tröttheten kväver mig men snart försvinner allt, då hamnar jag i en bubbla, en bubbla av glädje och skön smärta. Den bubblan kallas handboll och Träning!
Haha vilken poet jag blivit;) men nu är det iaf dags för träning så Peace Out:)


Nedräkningen har börjat!


Filip och Fredrik

Sitter och kollar på vem kan slå Filip och Fredrik på kanal 5 play på Ipaden. Det är Dalibor Doder och Kim Andersson som står som utmanare, så sjukt coola!:D fast just nu ligger dom under med 1-5 på fjärde utmaningen, hoppas de vinner!:D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50cf85f3ddf2b3712b00096d.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50cf85f3ddf2b3712b00096d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50cf8622ddf2b37120000985.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50cf8622ddf2b37120000985.jpg" class="image">


Rörlighet på schemat

Har precis tränat klart mitt rörlighetspass så passar på att blogga när jag stertchar;) har ju jul- ledigt med 01 så därför kunde jag gå och träna i hallen själv nu så kommer jag hem tidigare. Körde som vanligt kullerbyttor, hjulningar, handstående med mera och som vanligt så sög jag haha! Men det är väl därför man tränar- för att bli bättre, eller? Så jag kör på ändå, hur dålig jag än är haha!:D
Men nu måste jag fokusera på stretchingen.


Hittade en bättre bild på vårt pepparkaksbakande som min syssling tagit så lägger upp den nu!:)


Pepparkaksbak!

Idag har sysslingarna och mammas kusin varor här på besök för att baka pepparkakor och äta middag, jätte mysigt!:D det blev massor av pepparkakor (mest stolt är jag över min mussepigg;))och väldigt mycket skratt! Ett härligt avslut på kvällen:)!


3 vinter!

Vi avslutade säsongen med 3 vinster idag:D totalt 54 gjorda mål och 22 insläppta. Och under hela denna halvan av seriespelet har vi totalt vunnit 8 matcher och förlorat 3 vilket ger oss en tredje plats och en målskillnad på 79!:D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50ce0ef49606ee593c344552.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50ce0ef49606ee593c344552.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50ce0ef49606ee593c344552.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50ce0ef49606ee593c344552.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50ce0ef49606ee593c344552.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50ce0ef49606ee593c344552.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50ce0ef49606ee593c344552.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50ce0ef49606ee593c344552.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50ce14c0e087c3500e5575f3.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50ce14c0e087c3500e5575f3.jpg" class="image">


Härligt med sovmorgon!

Åå vad jag älskar att sova länge! Haha. Men ändå är jag hyfsat pigg;)
Så nu är det solsidan och frukost innan Coachning:D


Vill ha sovmorgon!

Har inga problem med att gå upp tidigt, är rätt så morgon pigg men det är så segt att gå upp tidigt på vintern när allt är så mörkt... Men klockan ställd på 06.00 imorgon för en dag med Coachning!:)


Vilken dag!

Vilken fantastisk dag! Började med träning imorse och det va sjukt sköt att få träna igen!:D sen va det lunch med laget och efter det pepparkakshus- byggartävling. Så sjukt kul! Vi delade upp i 3 grupper om 5 i varje och sen åkte vi till Forum där vi hade 500 kr att spendera på saker vi behövde till ett pepparkakshus. Vi fick alltså inte köpa färdigt hus utan vara färdig deg och sen åkte vi hem till en person och körde!:) vi träffades vid 12.30 vid forum och hade återsamling 17.00 hos en av spelarna. Vi hade en as bra ide, att göra tre hus som radhus med bilar, människor och allt! Men det blev inte riktigt som vi tänkt... Husen blev för stora och ville inte stelna så det rasade samman plus att vi fick tidsbrist haha men kul har jag haft!!!:D
Sen på vägen hem fastnade jag i en backe men kom loss. Sen skulle jag skjutsa några till gullmars och körde fel tre ggr och efter gullmars släppte jag av Jessica i sköndal. Och under tiden hann bromsarna på bilen gå sönder så kom inte från sköndal för vågade inte åka utan bromsar;) så mamma kom och så fick jag köra hennes bil och hon körde pappas. Och som grädden på moset är det snö storm! Haha men nu är jag hemma!


Träning!

Ska för första gången körs själv till träningen! Och vad jag har längtat efter att få träna! Har missat 3 pass pga halsen... Men nu måste jag åka så att jag hinner;)


Löftet är över!

Idag avbröts löftet jag hade, ni vet det där med listan på saker jag inte fick äta;) den andra personen hade redan förlorat och julfika idag med 01 gjorde att jag inte kunde stå emot så vi avslutade det, 6 dagar för tidigt;)

Annars hade vi jätte kul på avslutningen med 01:orna! Vi körde en hinderbana med de flesta kvalitéer som krävs för att bli en bra handbollsspelare och sen var det julklappsbyte och fika med en buffé med ca 80 kakor!:D

Sitter och myser med familjen och ett äpple är alltid lika gott som godis!


Hemma idag...

Är hemma idag också, mår bättre men har fortfarande väldigt ont i halsen:( så är hemma idag för att ha större chans att bli tillräckligt bra för att träna imorgon:)!


Godnatt

Nu ska jag strax släcka lampan. Ligger och lyssnar på en ny ljudbok, springa med åror. Vet inte riktigt vad den handlar om än, har bara lyssnat i drygt en kvart. Men dags att släcka så att jag sover bort sjukdomen!


Långtråkigt

Nu börjar träningen om 10 min och jag har långtråkigt! Vill så gärna träna och träffa lagkamraterna! Det tråkiga är att jag troligtvis kommer vara sjuk i några dagar... Blir sjuk så sällan, senast va i augusti haha så då blir det så att när jag är sjuk så blir jag oftast jätte sjuk... Men mår inte så jätte dåligt än, känns som spikar i halsen och lite huvudvärk men annars är det bra:) har jag ont i halsen imorgon blir det läkaren!


Yeah!


Ingen träning

Blir ingen träning idag:( får bara ondare i halsen och tror jag har feber nu... Så det blir sängdags tidigt idag så får jag hoppas att jag mår bättre imorgon!


Glad Lucia!

Min låtsas syrra va med på TV4 imorse som lucia! Väldigt fin va hon!!:D


På väg hem

Åkte till skolan för att ha en redovisning i specialidrotten där jag skulle debattera mot en annan i gruppen om specialisering i tidig ålder. Jag var För och hon Emot. Men efter den, den tog ca 45 min när vi skulle gå till gymmet valde jag att åka hem. Jag har ont i halsen och känner mig seg så jag kunde inte gymma och vi skulle sluta vid 14.15 idag med geografin och jag är klar med den så då valde jag att åka hem;) brukar inte göra så här, att mesa mig men vill vara frisk i helgen då det händer massor av kul!:D så därför valde jag att åka hem;)


Sjuk typ

Vaknade med ont i halsen:( vill inte bli sjuk då det händer mycket roligt i helgen så måste hoppa specialidrotten nu på morgonen och hoppas på att det halsonda försvinner så att jag kan träna ikväll! Håll tummarna för det!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50c96d8addf2b3215f00114a.jpg" class="image">


Sjuk typ

Vaknade med ont i halsen:( vill inte bli sjuk då det händer mycket roligt i helgen så måste hoppa specialidrotten nu på morgonen och hoppas på att det halsonda försvinner så att jag kan träna ikväll! Håll tummarna för det!


2012-12-12 12:12

Nu hände det! Det sista gången vi får se något sådant! Häftigt eller hur!:p om jag inte blir typ 118 år så får jag se 2112 och det lär ju inte hända haha, man kan ju hoppas;)


Köer

Har tydligen varit en olycka på vägen mot skolan... Lite köer så vi får se om jag hinner fram i tid, hoppas!:)


Godmorgon!

Jag är väldigt trött idag... Tur att vi har kort dag i skolan! Det som gäller idag är skola, träning och sen titta på mitt lag som spelar match:) blev inte uttagen så då får jag gå ut och springa istället i snön och sen sitta på läktaren. Men vad gör det, får ju äta staffes goda sallad till middag då!:D haha nej det är klart jag hade velat spela men man måste ju vara positiv;)


Julkalendern äger!

Julkalendern äger! Tycker inte ni det? Jag hade inte börjat sett den, hade inte blivit av men började igår och nu har jag sett 11 avsnitt haha! Den är ju as bra:D tänkte jag skulle börja kolla på Julkalendern för vuxna på SVT play, den heter något med tomten tror jag;) någon som har sett den?


Träning

Idag va det träning i Nacka och fokuseringen låg på riktningsändring utan boll med samarbete med andra. Jätte svårt! Framförallt eftersom jag är kant... Men gjorde mitt bästa iaf!:D nu är jag helt slut, vet inte varför men dags för sängen!


Appen funkar igen!

Blogg Appen funkar igen så nu lovar jag mer bloggande!:)
Ikväll har jag haft snö träning med 01 där jag var ute i 2 timmar i snön och lekte. En liten tradition som vi har;) roligt då jag åkte pulka (skärtlapp) för första gången i år!
Sen va det snabbt hem och byta om och iväg till min syrras julkonsert som de har varje år då hon går i musikklass. Och de var faktiskt väldigt duktiga!:D sen snabbt hem för att se sista 20 mi på matchen mellan sverige- Serbien där det blev lika 23-23, trots att sverige borde vunnit! En tummen upp till Torstensson som var bäst när det göllde och fick in Sverige i matchen igen:D
men nu är det sova som gäller, godnatt!


Helgen

Har lite catch up att göra då jag inte bloggat i helgen. Detta då appendix slutat fungera och att skriva på internet är så krångligt! Men iaf här är en uppdatering på helgen:)
Fredag- skola, 01 träning och egen träning. Blev bål för min del. Sen skulle jag ta bilen hem och då va parkeringen inte plogad så jag fastnade och fick backa, ta ny fart, ta bort snö under hjulen med mera och efter en del kämpande så kom jag loss! Kvällen var lugn och mysig:)
Lördag- Morgonlöpning och jag hamnade (inte planerat) i skogen där det inte var plogat så fick pulsa i snön 2 km i slutet av rundan... Men det va bra träning!;) sen va det 01 match mot Huddinge, vinst med 7 eller något sådant och sen drog jag till Strömsholm till min kusin:) Tog bilen själv nu när jag har körkort haha. Så vi åkte och shoppade i drygt 2 timmar innan det va dags för Sverige- Frankrike i EM. Sen på kvällen va det mys- pys med Hungergames. Somnade vid 01.00 ca Söndag- upp igen vid 09.30 för att hinna till Stallet och gå ut med hästarna samt massor av annat som man gör som hästägare. Tyvärr blev vi lite sena så blev lite stressigt efter då jag va tvungen att åka hem. Väl hemma var det bara att äta och packa ny väska och sen åka till Spånga/ Hässelby där det va Junior match mot Spånga. Vinst med 35-9!!!:D tyvärr fick jag inga utspel och då tyvärr inga mål men gick ok bakåt så är nöjd ändå:)
Nu är det dags att sova, klockan har runnit iväg. Bloggar nu från Ipaden och bilder från helgen är på iphonen så ni får dom imorgon;)
Natti

Dålig på att blogga

 
 
Hej
Har varit dålig på att blogga men har typ glömt bort det... Har inte haft de där stundens när jag bara, Åå det här måste jag blogga om! Men der kommer nog tbx snart:) 
Idag Hade jag sovmorgon vilket var väldigt skönt och sen hade jag en bra skoldag, roliga ämnen och underbara kompisar!:) jag bloggar på mobilen fast via internet då Appen inte fungerade och det går Inge bra att blogga här... Orden blir konstiga med mera så nu ger jag upp! Bloggar imorgon;)
Puss och kram- skumbanan!

En bra dag!

Idag var också en väldigt bra dag!:) gick bra i gymmet imorse, hade väldigt roligt resten av skoldagen och totalt har jag hunnit med 3 träningspass!
Först 2 timmar gym imorse, sen 90 min styrka med 96/97 tjejer i Skuru för det kom en PT till dom som skulle lära dom saker om styrka och då ville min tränare att jag skulle vara där för att lära mig så att jag kan köra det med mitt lag sen och självklart ställer jag upp!:D sen efter det hann jag vila i 90 min och så va det 2 timmar träning med laget och den träningen var väldigt rolig! Blev tyvärr väldigt taight med maten mellan 2 och 3 passet så hade sjukt ont i magen hela träningen men jag lyckades tänka bort det och prestera iaf!:D men nu ska jag sova och se till att magontet försvinner!


På väg hem!

Tvärbanan började gå så nu är jag snart hemma!:) så då är det bara vända och ta sig till 01 träningen som jag kan gå på idag eftersom att min träning är inställd:)


Skit väder!

Jävla skit väder! Allt är inställt så kommer varken till träningen eller hem, är fast i skolan... Men träningen blev inställd så tur att jag kan gymma i skolan! Och det som är bra med att träningen är inställd är att jag hinner vara med på 01 träningen, om det kommer några tjejer dit vill säga;) men nu ska jag gymma vidare innan jag måste försöka ta mig hem;)


Dagen blev as bra!

Glömde blogga igår men det blev en väldigt bra dag!:D lyckades äntligen med att ta 50 kg i push press vilket verkligen gjorde min dag!!:D träningen på kvällen gick också bra och det va helt enkelt en väldigt bra dag!


Godmorgon!

Jag har en känsla över att idag kommer bli en väldigt bra dag!:) är taggad på gymmet då jag haft vilodag i två dagar nu. Först i söndags och igår då jag har träning hela veckan och hann inte träna igår på grund av mötet... Men det tar jag igen genom dubbel träning idag, träning onsdag, dubbel träning torsdag, träning fredag, träning lördag och match söndag:)


Möte med föreningen

Idag va det möte med föreningen om nya hemsidan. De visade hur man fixade sitt lags hemsida på sidan med mera och jag fattade typ ingenting, är såå efter när det gäller datorer och teknik så förhoppningsvis tar någon förälder över det där haha, annars kommer F01 ha den fulaste sidan i klubben!;) annars har det varit en väldigt bra dag med hårt jobb i skolan, en bra träning med 01 och ändå ett trevligt möte haha. Men nu är det dags för sängen och tagga träning imorgon bitti!:D


Dagens hjälte

Dagens hjälte går till personerna som uppfunnit vantar, dunjacka och halsduk! Tack vare dom överlever jag resan till skolan;)


Dagens planer

Idag har jag skola som vanligt, sen 01 träning. Kan tyvärr inte vara med på hela då det är föreningsmöte om den nya hemsidan. För se om jag fattar något haha!


Kallt!

Just nu tackar jag för dunjacka och vantar!


Be Strong And Never Give Up!!


Sammanfattning

Idag har jag varit dålig på att blogga... Sov lite dåligt inatt på grund av en telefon med urladdat batteri (den piper då) och den stora hunden som gnällde:/ men jag va pigg imorse och redo att hjälpa mina 01:or till bra prestation men tyvärr hjälpte det inte... Vi presterade inte speciellt bra, vann mot Salem med en del och den matchen gjorde alla mål vilket är jätte kul!:D den andra matchen förlorade vi med en del så nu åkte vi ner som trea i tabellen... Men än är den inte slut så vi har en chans!!:)
Sen va jag hemma och chilla det och sen åkte jag och kollade på min syrra som spelade match i 96/97 serien fast med sitt 98 lag och dom gjorde det riktigt bra! Blev lika men de vägde 30 kg mindre än vissa motståndare så de krigade verkligen!!


Dagens hjälte uppdatering

Har glömt att skriva dagens hjälte så här kommer dom:
Fredags- dagens hjälte går till Mike, min låtsaspappa för att han gav sig ut i kylan för att komma med nycklarna till förrådet så att vi kom in och kunde hämta bollar och material med mera till träningen. Mamma hade nämligen glömt dom. tack! Utan dom hade det blivit en väldigt tråkig träning!

Söndags (idag)- går till en av föräldrarna i 01:orna och ställde upp för laget idag genom att köra extra mycket för att en annan spelare skulle kunna komma:) tack för att du ställde upp för laget!

Lördags- dagens hjälte går till en kille på Dalarö som hjälpte mig att hitta till Dalarö Hallen när jag hade kört lite vilse bland alla hus där haha! Tack för det annars hade jag fått åka runt hur läääänge som helst!:p


Enkelt eller hur!


Sammanfattning av dagen

Imorse va de Coachning som gällde i Dalarö och jag körde dit helt själv!:D STOLT! Blev vinst med 1 (11-10) trots att vi låg under med 2-6 i halvlek:) sen därifrån körde en av föräldrarna i laget då deras bil gått sönder och jag ville inte ansvara för hennes två barn nu på detta väglag när jag är så ny med bilen;) vi åkte till Nacka där jag såg andra halvlek i Nacka- Gurra matchen, vi krossade dom med typ 29-11 eller nåt! Sen stod jag i cafeterian till 17.00 och sen dess har jag varit hemma:D skön kväll med moster och mamma men nu ska jag sova för imorgon är det coaching som gäller(Y)


Lördagsgodis!

Prövade nya saker till lördagsgodis idag, rotfruktschips som va helt ok, inte värsta grejen men rostade potatis, palsternacka (stavning?) och morötter med en skvätt olja och salt. Sen va det turkisk yoghurt, tinade hallon och honung, SUPER GOTT! Är inte ett fan av honung men det funkade då man inte känner honungs smaken utan den gör det lite sötare. Rekommenderar starkt!!:)


Morgonlöpning

Har precis varit ute och sprungit med vovvarna (min och min kusins hund). Gick sådär, halt och svårt att hålla ordning på två hundar haha. Men va ute i 45 min så det va skönt:)
Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till Dalarö och coacha.


RSS 2.0