Stadium sportscamp!!

Godmorgon!
Klockan är nu 05.10 och jag har varit vaken sen 04.45! Idag är det att åka till sportscamp och jobba där i två veckor! Ska bli superdupermega roligt! Haha! Ska sätta mig i bilen alldeles strax och först hämta upp Josse i Jordbro och sen ska vi åka tsm till Norrköping och vi ska vara där vid 08.00. Ser verkligen fram emot årets Sportscamp!
Eftersom jag bara sovit drygt 5 timmar och ser förfärlig ut får ni nöja er med bild från förra årets sportscamp;-)


Grattis Carro och Thomas!

Igår gifte sig Carolina och Thomas! Ett jätte fint par:-D jag fick äran att vara en av servitörerna på festen sen:-) Det va väldigt stressigt trotts att gästerna serverade sig själva genom att vi bara ställde fram på bordet. Det va jag, min lillesyrra, Sofia och hennes lillebror. Det va kul, det va det verkligen men väldigt mycket att göra! Vi jobbade 10.30-22.00 och mellan 15.30-22.00 va det bara jobb, jobb, jobb utan vila eller sitta ner;-) så har ganska ont i fötterna nu haha!
Har tyvärr inga bilder än men så fort jag får dom så lägger jag ut dom här!


En grym kväll!

Har haft en sjukt rolig och underbar kväll med bästa tjejerna! Mycket pengar har spenderats men ändå vann jag inget haha! Fast jag fick ett godsedjur av en kille så jag fick ett pris i alla fall!:D
Jag vann även 5- kampen!! Sjukt stolt tjej!! Haha! Nej men trodde aldrig jag skulle vinna. Av de 7 grenarna vi körde vann jag 3 (i rad), förlorade 1, kom läst sist på 1 och kom typ i mitten på en. Så jag trodde inte att jag skulle bli etta. Men med ett poängs målskillnad mellan mig och Malin som kom två så va det jag som fick guldet!:-D jag fick 34.5 och Malin fick 33.5! Så jämt va det i alla fall:)

Nu är det dags att sova! Klockan ringer 08.30 imorgon!


Grönan med bästa tjejerna nu!

Ska till grönan med bästa tjejerna nu! Vi ska köra 5- kamp och åka lite karuseller:-) Super kul!


På väg hem

På väg hem igen från Farsta. Mamma har hittat 2 snygga klänningar och en fin tröja:-D


Shoppa med mamma!

Ska till Farsta och shoppa med mamma nu:-) vi ska kolla på kläder till bröllopet åt henne.


Nu är det över!

Nu är handbollen över för min del! Efter 14 år är det slut, bara så där! Jag har gråtit lite då jag har skuldkänslor gentemot laget, vill inte svika dom! Sen är det så klart sorgligt att jag lämnar något som har varit en STOR grej av mitt liv i 14 år! Men det känns som rätt beslut och jag hoppas jag kommer träffa alla från laget i alla fall! Även fast vi inte ses på träningarna:-D Har svårt att smälta att jag släpper handbollen nu och framförallt har jag svårt för att verkligen känna till 100% att det är rätt beslut! Men jag kan ju alltid komma tillbaka så får väl trösta mig med det;-) och jag kommer aldrig lämna handbollen! Jag älskar handbollen men skillnaden är att nu visar jag min kärlek genom att coacha och inte spela:-)
Nu ska jag försöka få lite sömn!


Sista träningen!

På väg till sista träningen nu da! Har nog inte fattat det riktigt än... Kommer väl när jag ska säga hejdå till laget:-( har i alla fall bakat vaniljbullar att bjuda på! Har med mig 40 st så hoppas det räcker;-) nu kör vi!:-)


Handboll i mitt hjärta!

När jag var 5 år började jag spela handboll i bollskolan med mamma som tränare. Jag älskade sporten redan då men jag va ett lat litet barn så mamma fick släpa mig ner på vissa träningar;-) Hon byggde upp ett lag som jag kom att älska! Ett lag jag spelade med från 5 års ålder upp till att vi va 15. Jag älskade verkligen sporten och vad den gjorde med mig och mina lagkamrater. Handbollen har varit min största trygghet sen jag var liten, något att göra och den har hjälpt mig genom många tuffa stunder! Det kunde gå hela säsonger och jag missade bara 1 träning! mycket för att mamma tvingade mig när jag inte orkade och hellre ville leka med kompisar men också för att jag älskade det och tyckte det va skit kul! Det va vid 13 års ålder jag började ta träning och handboll till en ny nivå. Jag missade aldrig en träning och jag tog tillfällen att träna hela tiden! jag kunde lätt köra 3 pass om dagen men då i olika former. Allt från 30 min promenad innan skolan till ett hårt styrkepass på gymmet. Men jag älskade det! Älskade känslan av att köra slut på mig själv! Det är en svårt kärlek att förklara, bara idrottare förstår;-) När vi va 15 år släppte mamma oss och vi fick en ny tränare. Den nya tränaren var väldigt annorlunda och hon hade ett annat sätt att se på lagidrott och framgång än vad min mamma hade. Den tränaren visade redan från början att hon inte gillade mig och inte brydde sig om mig eller min utveckling. Jag fick inte längre vara med och träna för hon ansåg att jag var för dålig med mera. Men ändå kämpade jag på! Jag stannade kvar i laget för att jag älskade mina lagkamrater och för att jag älskade sporten! Jag gick två år utan någon uppskattning alls och kärleken till sporten höll på att försvinna men jag höll hårt i den! Jag kom på alla träningar, gav allt, utan att få något tillbaka! Tyvärr var det många som slutade under denna period och dom ersattes med andra spelare. Efter två år var det laget jag älskat inte kvar längre och jag kände att jag inte orkade med denna ouppskattning längre. Det fanns inget som gjorde att jag ville gå på träningarna längre. De två åren med den tränaren spänderades många timmar i gråt! Jag mådde väldigt dåligt med extremt låg självkänsla och självförtroende!
Eftersom jag älskade handbollen så mycket och inte ville ge upp beslöt jag mig för att byta lag. Eftersom min mamma är ganska "stor" inom handbollen har hon många kontakter och fick reda på att en tränare jag känt sen jag var riktigt liten skulle träna Skuru IK bestämde jag mig för att pröva där. Jag är så glad över det beslutet! Jag ÄLSKAR NACKA HK mer än något annat! Jag har aldrig upplevt den lagkänslan någon annan stans och tror inte jag kommer få det heller! Dom tjejerna som spelade där mina två junior år är guld värda! Jag älskar dom av hela mitt hjärta och dom är som systrar för mig! Jag skulle ställa upp för dom i vått och torrt och jag är övertygad att dom skulle göra samma sak för mig! Att jag fick sitta på bänken en hel del gjorde mig inget, eller så klart att jag blev ledsen över det men jag älskade laget så mycket så jag va glad att bara tillhöra laget! Den utvecklingen jag haft dessa två år är helt otrolig och det har jag Rickard och Nicklas med resten i Skuru att tacka för! Även fast min utveckling inte räckte hela vägen så är jag stolt över mig själv. En känsla jag inte känner ofta. Jag är så stolt över laget och jag har dom att tacka för allt, NI ÄR UNDERBARA MÄNNISKOR OCJ JAG ÄLSKAR ER!!
Idag ska jag köra min sista handbollsträning. Efter idag är handbollen ett avslutat kapitel. Det känns jätte tråkigt och sorgset samtidigt som jag känns att detta är rätt beslut! Nacka HK är inte samma lag som det va förra året då många har antingen blivit upplyfta till damerna eller bytt klubb. Jag vill verkligen inte svika dom som är kvar och det är fortfarande något av det bästa jag vet att spela handboll. Men jag blir troligtvis ensam tränare för 01:orna då den andra flyttar till Gbg och då har jag inget val än att satsa allt på 01:orna. Och dessutom tycker jag att det ger mig mer att coacha än att spela själv för på grund av skadorna i ryggen och axeln så nådde jag aldrig min fulla potential inom handbollen. Jag känner att jag kommer gå längre som tränare och därav detta beslut. Sen är så klart en annan faktor att jag ska plugga på Lillsved. Men även om jag slutar spela handboll kommer jag absolut inte sluta träna! Jag älskar fortfarande att träna och kommer nog alltid att göra!
Jag vill slutligen säga att jag älskar er som jag spelat med, oavsett när och jag vill tacka er för all glädje ni gett mig!!!!!!! Tack!!!!

P.S när jag får tid ska jag leta upp massor av gamla handbollsbilder men i nuläget sitter jag med mobilen och måste göra mig redo för träningen så hinner inte;-)


Baka, baka, baka!

Ska till affären och sen ner till mamma på gården för vi ska baka massor av vaniljbullar. Jag gör nämligen min sista handbollsträning idag (skriver mer om det sen) så därför vill jag bjuda på lite fika efter träningen:-)


Tv kväll med mamma och vovven!

Efter gymmet som gick helt ok med mamma så va det TV som gäller;-) Tog massor av gosiga bilder med min favo vovve!:-D<3


Solar!

Så skönt! Ligger och solar på altanen:-) har varit och ätit lunch med mamma samt varit en sväng förbi Nacka forum för att köpa en vit shorta till bröllopet på lördag. Men nu solar jag, super skönt! Ikväll är det gymmet som gäller, kanske får med mig mamma dit också;-)


Snart träning!

Om typ 30 min drar jag iväg till träningen! Kroppen är helt slut och träningsvärken blir värre och värre men jag ser fram emot dagens träning:-D Hey ho- Lets go!


Promenad med Ayla

Har precis kommit hem efter att ha varit ute med Ayla i 2 timmar. Vi träffade en hund som Ayla lekte med och så har hon simmat en hel del. Så hon är ganska slut nu och jag är ganska blöt;-) blev nerstänkt med vatten ett antal gånger plus att den andra hunden hoppade upp med sina blöta tassar på mig;-) Nu ska jag laga lite lunch, är sugen på att göra en sallad:-D


Godmorgon!

Eller god eftermiddag kanske man ska säga haha;-) sov till 11.15 idag vilket är helt sjukt! Tror det är rekord;-) Idag ska jag ta ner hunden så hon får bada lite tror jag och sen ikväll är det träning. Har sån sjuk träningsvärk i magen och vet inte vart den kommer ifrån! Men det är på sett och vis skönt att ha träningsvärk i magen så det är lugnt;-)
Men nu ska jag gå, hunden väntar på mig. Ha en bra dag!:-D


Prayers for Bobby!

Prayers for Bobby var en otroligt bra film men väldigt sorglig! Alla borde se den!


Trött tjej checkar ut!

Är helt slut! Ont i hela kroppen och väldigt trött! Därför ska jag strax lägga mig och kolla på film, en kompis tipsade om den. Den heter Prayers for Bobby och är baserad på en sann historia och handlar om homosexualitet och kristendomen. Jag är ju absolut inte homosexuell men jag tycker inte att det är fel och jag tycker det är viktigt att man respekterar andras läggning;-) fast mest tittar jag på filmen för att jag älskar att kolla på filmer som är baserad på sanningen.


Bajs cooper igen!

Asså idag blev jag riktigt förbannad! När jag trodde jag hade två barn kvar på cooper säger min tränare att jag går in på sista varvet. Så jag trycker i fullt och satsar allt, höll på att spy! När jag kommer till mål, kan knappt andas så säger han att jag har ett varv kvar igen! Då bröt jag ihop, hade ju satsat allt och kunde inte andas så jag ramlade bara ihop och fick kämpa för luft. Därför blev detta cooper inte heller bra! Så irriterande! Framförallt med tanke på att det gick så bra! Hade typ kommit in på 13.00 och det är långsammare än jag tänkt men ändå;-) Funderar på att springa igen på torsdag men vet inte om jag pallar... Tar ju på kroppen att springa cooper och sen träna handboll intensivt i 90 min! Men nu ska jag äta, är superhungrig!


Träning nu!!

Ska åka till träningen nu! Taggar för ännu en cooper då jag blev så missnöjd med min tid förra veckan! Idag är jag redo att ge lite till och komma in ca 20 sekunder tidigare än förra gången! Nu taggar vi!!!!


Gosar!


Dagen

Hittills har jag inte gjort så mycket idag. Cyklade ner till mamma och åt lunch med henne vid 12 och innan det sorterade jag alla fina presenter jag fick på studenten:-)
Annars idag är det träning som gäller, cooper igen då jag vill förbättra min tid. Därför ligger jag på spikmattan nu så jag får bort smärtan i ryggen så att jag kan springa ordentligt sen!


Sova nu!

Efter en trevlig myskväll med syrran och mamma, samt lite jobb med säsongsplanering med mera med 01:orna är det snart dags att släcka lampan. Sitter och kollar på Ellen de generes med syrran nu, super mys!:-D


Chill dag!

Idag är det min vilodag, så skönt! Jag älskar att träna men jag älskar att vila också;-) därför älskar jag den vilodagen jag har varje vecka. Annars idag är det ta det lugnt som gäller. Jag, pappa och Sandra ska åka och äta lunch på notholmen och sen ska vi hem till mamma för jag, pappa och mamma ska kolla över det här med Lillsved:-) Annars har jag inga planer så hör av er om ni vill hitta på något kul!


Dags att sova!

Har hittat en jätte bra serie som jag inte kan sluta titta på, men avslöjar inte namnet;-) men nu har jag stängt ner datorn och det är dags att sova! Är ju en dag imorgon också;-)


Hemma igen!

Hemma igen efter ett skönt träningspass med mamma:-) riktigt imponerad av hur mycket mamma orkade! Är själv helt slut i kroppen och känner att jag nog kommer ha träningsvärk imorgon, men det är ju bara bra!;-)
Bifogar en väldigt gullig bild! En bild säger mer än tusen ord brukar man säga och denna bild lever verkligen upp till detta! Ta inte våra olikheter på så stort allvar, se likheter istället!:-D


Träning med mamma nu da!

Ska alldeles strax bli hämtad av mamma (är hos pappa) och så ska jag och mamma till gymmet och köra program B:-) Jag älskar att träna med mina föräldrar! Är så kul att få göra det jag älskar samtidigt som jag får dela det med dom och få kvalitetstid! Tyvärr händer det inte så ofta, men det ska jag försöka ändra på!:-D


Haha det här gjorde min dag!


Midsommar!

Glad midsommar allihopa! Bättre sent än aldrig;-) jag har haft en jätte bra midsommar som firats med gården, det vill säga grannarna;-) Först va det sillunch och sen fixade vi vår egna midsommarstång:-) efter det gjorde vi inte så mycket, umgicks mest och sen va det dags för middagen, grillat!:-D nu har alla gått in till sig och det är dags att sova. Tack alla för ett trevligt midsommarfirande!:-D


Klar!

Klar på gymmet nu:-) gick riktigt bra idag! Kände mig stark och orkade mer än jag brukar! Riktig skön känsla när man känner sig stark, adrenalinet bara flödar och man blir så sjukt glad! Nu är det hem som gäller och att börja fira midsommar:-)


Inga ursäkter- ingen vila!

Trotts midsommar är jag på gymmet! Ingen vila här inte;-) Idag är det MAQ program A som gäller:-D


Skogslöpning

Idag blev det 40 min löpning i skogen och 30 min tabata core träning:-D skönt men nu är jag helt slut!!


Fia camp dag 4!

Sista dagen på Fia camp idag... Tråkigt för jag kommer sakna alla barnen och att få hänga med ledarna;-) samtidigt som det ska bli skönt att få sova ut ordentligt och få vila rösten lite för det behövs! En hel helg med coachade och 3 dagar till med träningar tar på mitt stakarna stämband och jag är rädd att jag inte kan prata alls snart haha;-) Men det har varit ett jätte bra läger! Mycket bra jobbat Fia!!!
Bilden är från B- finalen i vår turnering idag:-)


The final countdown!

Sista dagen på Fia Camp idag! Tråkigt och skönt på samma gång. Nu kör vi!!!


Sova nu!

Nu ska jag sova! Uppstigning imorgon vid 06.30 för 07.00 måste jag åka hemifrån... Imorgon är sista dagen på Fia camp vilket innebär turnering på både stor och liten plan! Super kul!!! Måste ha extra mycket krafter imorgon därför måste jag sova nu! Så godnatt:-)


Bajs cooper!

Vi fick typ ingen tid att värma upp innan cooper idag... Bara 380 meter och det räcker inte för min kropp!! Därför drog jag på mig mjölksyra direkt och kunde inte trycka ordentligt...:-( men ska få göra om testet på måndag så det känns bra!:-D


Cooper!

TAGGA cooper med laget nu da! Är helt slut efter en dag på Fia camp men nu måste jag TAGGA om för nu är de cooper som gäller!!


Fia camp dag 3!

Idag har det varit en väldig rolig dag på lägret! Positiva barn med mycket energi:-D Temat idag va koordination så hinderbanor och annat kul va det som gällde:-)


Fia Camp dag 2!

Idag va det lägrets 2:a dag:-) eftersom att det va Eken för de som gått så långt som till semi och final blev det idag färre barn men mycket färre ledare! Det va jag, Fia och hennes pojkvän som tillsammans hade hand om ungifär 30-40 ungar. Jag tog min grupp på 13 barn och dom hade den äldre gruppen på typ 20 barn eller något sånt:-) Det va jobbigt och krävande just för att dessa barn inte är "uöpfostrande" på det sättet jag är van vid i handbollen. Alltså så som jag uppfostrat mina 01:or vilket gör att det blir MASSOR av mer gnäll, och gnäll är det värsta jag vet! Samtidigt älskar jag barn så det jämnar ut sig;-)
Imorgon fick jag sovmorgon till 08.45 (börjar 07.30 egentligen) bara för att Fia tyckte jag förtjänade det. Så skönt! Men måste sova nu! Ska orka både Fia camp och cooper imorgon...;-)
Så godnatt!
P.S bilden är från i Fredags D.S


Resultat Eken!

Orkade inte blogga igår... Men mina 01:or gjorde en jätte bra match mot Salem. Kommer inte ihåg siffrorna men kommer ihåg att vi vann andra halvlek med 14-0! Och tror dom fick göra 2 eller 3 mål i första:-D så den matchen va jätte kul! Dock så tappade vi farten och huvudet inför 1/4 mot Huddinge och spelade som kråkor! Försvaret var som yra höns där ingen hade koll på något och i anfallet stod vi still och ingen lyckades riktigt som dom brukar!:-( men, men, nu går vi på sommaruppehåll med träning så klart och hoppas att tjejerna kommer tillbaka lite längre och mycket starkare inför kommande säsong;-) Jag älskar mina 01:or oavsett hur de spelar!


Ute med Ayla

Är ute med Ayla nu. Min gullegris tog med sig sitt favo gosedjur ut, så gulligt!


Eken cup dag 3

Idag är det Eken cup dag 3! Ny dag, nya möjligheter:-) Hoppas vi får igång vårt anfall så vi gör lite mål!!
Vi kommer troligtvis möta Salem i 1/8 final. Vinner vi den möter vi Dicken eller Skuru 2. Hoppas på Dicken(!!!!) men det blir troligtvis Skuru;-) Vinner vi 1/4 får vi spela imorgon också, det vore kul!:-D
Så 11.20 blir jag hämtad, innan det ska jag:
- göra mig i ordning
- göra matsäck
- packa extrakläder
- gå ut minst 30 min med Ayla

Så det är bäst att jag sätter igång!


Resultat Eken dag 2

Idag har inte varit någon bra handbollsdag... Med Skuru vann vi nätt och jämt mot Vallentuna efter dåligt spel. Mot Haninge blev spelet ännu sämre och vi förlorade med typ 5 bollar... Så vi åkte ut långt innan jag förväntat mig att vi skulle förlora!

Med 01:orna gick spelet också trögt! Försvaret var bra, vid vissa tillfällen riktigt bra men anfallet stod stilla och vi lyckades aldrig göra mål:-/ detta gjorde att vi förlorade två matcher vi borde ha vunnit:-( vi kom sist i gruppen efter att inte vunnit en enda match i gruppen och ska imorgon spela 1/8 i B- slutspel! Imorgon är en ny dag med nya möjligheter! Jag vet att mina 01:or kan bättre och jag tror på dom. imorgon visar vi hur duktiga vi är egentligen!
Forza Tyresö:-D

Annars har det varit myskväll med mamma och vovven framför TV. Snart ska jag sova och låta min trötta kropp vila;-)


Eken cup dag 2

På väg till dag 2 på eken. Idag kommer det definitivt vara blötare och geggigare än igår! Själv spelar jag bara på konstgräset så där blir det tyvärr inte geggigt. 01:orna har inte samling förrän 14.30 och då har det förhoppningsvis slutat regna och bara är lerigt;-)

Nu taggar vi 1/8 final mot Vallentuna! Forza Skuru!!!!


Sova nu!

Klockan ställd på 06.30 imorgon. Avslutar kvällen med lite Sex and the City och laddar batterierna för imorgon:D
Bilden är morgondagens planering!:-)


Personalfest!

Mamma har personalfest ikväll:-)

Bilden är värd att tänka på;-)


En bra dag!

Idag har det varit strålande sol och jätte bra!:-D mina 01:or har haft fantastiskt försvarsspel men lite stillastående anfall vilket resulterat i två knappa förluster:-/ men det viktiga är bra spel och anfallet kan förbättras men stundtals har försvaret varit topp notch! (Stavning?)
Själv spelade jag 1 match med Skuru i slutet av dagen och den slutade med ganska stor vinst till oss!:-) Efter 5 års uppehåll fick jag gå upp på 9- meter igen. Höger 9 och det va super kul!!:-D lyckades dessutom göra 1 mål i Slutsekunden! Ett bra avslut på en bra dag!!!


Eken cup!

På väg till första dan på Eken cup 2013 och det är sol! Helt otroligt:-0 haha nej men skönt att det kan vara sol för det kommer ändå bli lerigt med tanke på regnet de andra dagarna så lär gräset vara blött;-) det ska bli super kul att coacha och ska faktiskt spela en match ikväll med Skuru:-) detta ska bli super kul!!


Sova nu!!

Ska sova nu! Är super trött och kroppen känns som att den blivit överkörd av en bil på grund av förkylningen...:-/ Imorgon är det uppstigning 06.30 för att jag ska jobba på Fia camp. Ett handbollsläger i Skogås som min kompis startat:-D jag ska ansvara för en grupp på 21 barn i ålder 01-03 och det är både killar och tjejer:-) Super kul ska det bli!! Men nu måste jag sova så jag orkar! Godnatt


Träning nu!!

Fick en allergisk chock eller vad man säger igår av något jag drack på sommar. Tror det va någon citrusfrukt i kvällens kanna som några köpte och som jag fick smaka. Något va det i alla fall för min hals, mina ögon och min näsa började klia. Jag ignorerade det och körde vidare liksom. Ville inte att kvällen skulle bli förstörd. Tyvärr resulterade detta i att jag vaknade upp med samma symptom som på kvällen plus en dunder förkylning. Så nu är jag lagomt mör i kroppen, känner mig hängig med halsont och så. Jag är väldigt säker på att detta kommer av allergi chocken så ska inte vara några problem att träna idag. Men jag vet att det kommer bli extra jobbigt!
Aja, ska sluta tycks synd om mig själv nu och fortsätta byta om och tagga träning:-)


Farsta med bästa Hanna!

Ska till Farsta för att äta lunch med Hanna nu!:-D sååå länge sen vi sågs!


Världens bästa dag!!!

Att ta studenten skulle jag vilja göra oftare! Så jävla kul!! Att stiga upp 05.00 va inga problem för jag visste att detta skulle bli en dag jag aldrig glömmer! Att va i skolan och lyssna på tal va så klart lite segt men annars va det en grymt bra dag!:-D Utspringet och Flaket va definitivt roligast!!! Flaket va helt galet trotts att vi hade en jätte hög kant som man knappt såg över;-)
Sen på kvällen hade jag en grym mottagning och fick MASSOR med fina saker! Bland annat vår gamla bil med försäkringar betalda i ett år (!!!!) och en hel del smycken:-D jätte trevlig folk vad det som kom och gjorde denna speciell och en dag jag aldrig kommer glömma! Sen på kvällen va det så klart utgång! Vi drog till sommar med typ resten av alla studenter;-) Trotts lite dåliga DJ's hade vi super kul!!:-D Jag vill tacka alla som gjorde denna dag fantastisk! Ett speciellt tack till min klass som varit underbar i 3 år! En gång greve- alltid greve!!!! Massor av pussar och kramar! Önskar er all lycka i framtiden och hoppas vi ses snart igen:-D
Nu lägger jag bara in två bilder, resten kommer någon annan gång;-)


Äntligen är det min tur!!!


Det där med tidigt...

Det där med att gå och lägga sig tidigt sket sig kan man väl säga haha! Efter träningen som jag gick på då jag hann (trodde inte jag skulle hinna) åkte jag snabbt till Malin och sa grattis då hon tog studenten idag. Efter det åkte jag hem till Bästaste Vendela som också tog studenten idag!:-D gosigare tjej får man leta efter!! As god efterrätt också! Jordgubbar, grädde och kladdkaka med dajm i, Mums! Nu är jag så mätt att jag skulle kunna rulla hem haha! Men det ska jag inte utan jag ska alldeles strax ta bilen hem och gå och lägga mig! Klockan ringer 05.00 imorgon! Så taggad!!!!!!:-D


På väg hem

Sitter på bussen på väg hem just nu och underhåller mig själv genom att ta lite bilder haha! Annars idag är det detta som gäller:
Fixa naglarna
Fixa outfitten så allt är klart till imorgon!
Fixa inför mottagningen
Gå på Vendelas mottagning
Gå och lägga mig tidigt och då menar jag tidigt;-)


Shoppa med Vagge, Sofia och Olivia

Ska ta bussen som går 08.00 till västertorp där jag ska möta upp Vagge, Olivia och Sofia. Det är vi som är dom som ska fixa allt inför champangefrukosten:-) Lite segt att gå upp så här tidigt efter en sen kväll haha men det ordnar sig!


Hemma nu!!

Hemma nu efter en sjukt najs kväll! Agerade fylletaxi också. Haha nej men skjutsade hem några så dom kom hem ordentligt:-) vad gör man inte för sin klass;-)
Nu är det sova som gäller, klockan ringer 07.15 imorgon bitti...


Grillkväll med klassen!

Grillkväll med klassen nu!! Klassen kom hit vid 19.00 men jag hade träning så jag kom vid 21.30;-) Vi har spelat kubb och nu chillar vi i soffan och gör spellistan till Flaket, TAGGA!!!!!!!!


Jag kom in på Lillsved!!!!!!!!!!

Jag är så glad att jag gråter!! Jag kom in på Lillsved och ska börja där efter sommaren!!!


Väntar på mamma

Väntar på mamma som sitter i möte. Sen när hon är klar ska vi åka till skoaffären king size i stan för mina studentskor passar inte längre... Dom har bara stått i garderoben men ändå är dom alldeles för breda nu:-( trotts att jag har två sulor i! Håller tummarna för att jag ska hitta några andra! Under tiden jag väntat på mamma passade jag på att gå en sista gång till solariumet innan studenten och nu ska jag titta på födelsedagspresent till min kusin:-)


Så här känner jag just nu!

Så här känner jag just nu av en ganska töntig anledning men orkar inte blogga om det!


Säsongsavslutning

Hade säsongsavslutning med 01:orna efter loppisen idag:-) Vi va i Stavsborgshallen då det är så blött ute. Vi fikade, spelade brännboll och några andra lekar. Kul va det och jag fick dessutom jätte fina presenter! Ett presentkort och ett fint uppläggningsfat:D


Loppis!

Är på loppis och säljer gamla saker med syrran:-D


Grattis Kettler!

Har glömt att skriva med i Fredags tog den bästa lagkaptenen studenten! Sandra eller Kettler som vi kallar henne tog studenten från vittra! Du är en snygg och underbar tjej! Fantastisk på handboll och vi har haft tur som haft dig som kapten! Du är grym, tvivla aldrig på det! Hoppas din dag va grym och en dag du alltid minns med ett leende på läpparna!:-D


Trött tjej!

Somnade 12.45 igår för Glantz sov över och vi hade en del att prata om;-) uppstigning 07.15 för att hon skulle till jobbet så inte så mycket sömn. Sen hon gick vid 8 drygt har jag slappat i sängen med min vovve. Nu ska jag ta en sväng förbi somariumet och sen hem till pappa:-)


Grillkväll

Ikväll hade jag grillkväll med några tjejer från laget. Super mysigt!:-D massor av god mat blev det och mycket tjejsnack haha;-) orkar inte skriva så mycket men det blev en lyckad kväll i alla fall! Tack Glantz, VT, Knutte och Osten för att ni är så bra sällskap!!:-)


Träningsmatcher i Sorunda

Ska strax åka och hämta upp 4 spelare och sen ska vi bege oss mot Sorunda där vi ska spela träningsmatcher mot Sorunda och Tumba:-) ska bli fint väder också så det är skönt!! Heja Tyresö:-)


Grattis Hanna!!

Glömde skriva det igår men det va faktiskt så att en av de bästa tjejerna jag känner på denna planet tog studenten igår! Hanna eller även kallad Magneten tog studenten!!:-) tyvärr kunde jag inte fira henne då jag va på min kusins men jag är så glad för din skull Hanna! Du har verkligen kämpat för att vara där du är idag och jag ser upp till dig litegrann tror jag! Du är oerhört stark!! Grattis till studenten bästa du, vi får fira någon annan dag:-)


Sova nu!

Dags att sova nu för imorgon är det uppstigning 08.00 och sen iväg och coacha på dagen i en träningstunering i Sprunda:-D
Så, godnatt!


Grattis Daniel

Daniel och jag har känt varandra så länge vi har levt. Våra familjer har bott vägg i vägg med varandra hela vår uppväxt. Som små lekte vi jämt och ständigt och va mycket bra kompisar:-D men ju äldre vi blev desto mer olika blev vi. Vi drog åt olika håll i högstadiet och gled ifrån varandra mer och mer. Men idag tog Daniel studenten så efter att vi kom hem från Ellinor gick vi in och firade med dom och grattade Daniel:-D Fick då även träffa gamla klasskamrater till mig från grundskolan som jag umgicks med en del då men inte sett på VÄLDIGT länge så det va kul:-D tyvärr glömde jag att ta bild så ni får klara er utan. Men grattis Daniel!:-D


Grattis världens bästa kusin!

Idag tog världens bästa kusin studenten!:-D Hon och jag har knappt 1 månad mellan oss och jag älskar henne som en syster!<3 vi har alltid kul och skrattar tillsammans samtidigt som jag vet att jag kan prata med henne om allt! Du är bäst Ellinor! Önskar dig all lycka och hoppas din dag blev fantastisk med bland annat en bil och sjukt mycket pengar i present;-) Grattis på studenten!:-D<33


Fira kusinen!

På väg till Västerås för att fira min älskade kusin som tar studenten idag!!


Haha här kan man också fira studenten!:-D


Löpning nu!

Nu blir det lite löpning innan det bär av till Västerås:-)


Sängen nu!

Dags att sova strax, upp tidigt imorgon för en löprunda innan det bär av till Västerås och min kusins student!:-D


Mer att städa!

Träningen idag gick inte så jätte bra... Kändes som att alla va lite sega:-/ efter träningen fortsatte jag städa huset. Sen åt jag middag och nu har jag precis kommit hem från solariumet:-) skönt att jag hann dit idag i alla fall. Inte många dagar kvar nu!!!:-D


Träning nu!!

Har bara hunnit shoppat mat och städat idag... Men nu bär det av till träning!:-D


Shoppa nu;-)

På väg för att handla inför helgen då jag ska ha grillkväll med några kompisar:-)

Annars idag gäller det att städa trotts det fina vädret och om jag hinner svänga förbi och köpa några presenter och kanske hinner förbi solariumet också;-)


Dagen

Efter att jag klippt mig idag åkte jag in till stan där jag mötte upp underbara Vendela och så fikade vi lite och kollade affärer innan vi gick till Sonjas mottagning:-D Är så sjukt glad för hennes skull! Grattis tjejen!!!:-D Du vet att du är underbar och fantastisk och jag hoppas du njöt av din dag! Hoppas du får en fantastisk kväll/ natt och att detta blir en dag du aldrig glömmer!


Nyklippt

Nu är jag klar hos frisören och jag blev jätte nöjd! Vad tycker ni?


Slingor!

Haha fulast.se!!!!


Frisören nu!

Har precis gymmat 1 timme och nu är det dags att klippa mig:-D är hos frisören för att slinga och fixa frillan inför studenten!:-D


Fy fan vad hon är bra!

Träningen idag gick bra:-) hann bara vara med 1 timme för sen va vi tvungna att gå tyvärr:-( då begav vi oss till Olivias studentmottagning:-D det va jätte trevligt med god mat och underbart sällskap!:-D nu är det säsongen som gäller för jag har mycket att göra imorgon också men skriver om vad imorgon för nu orkar jag inte...
Men grattis Olivia på din student, du är bäst och en av de gulligaste människorna jag känner!:-D puss och kram skumbanan;-)


Underhåller mig själv med att bildbomba haha!


Forever alone!

Sitter i omklädningsrummet helt ensam haha! Forever alone! Vill att resten av laget kommer nuuuuu!! Tagga träning och sen Olivias mottagning:-)


Träning nu!

Time for practise in school nu!:-) överkropp och mycket chins är det som gäller, fullt ös medvetslös!!


Dags att sova!

Nu är det dags att sova! Träningen idag var jobbig men rolig! Först körde vi bas styrka 1 timme, vilket innebar typ dips, chins, marklyft, benböj med mera. Sen va det korta intervaller som gällde vilket var väldigt kul!:-D
Sen när jag kom hem var det massor att göra! Packa dubbla träningsväskor (skriver mer om det imorgon) föra över pengar till olika personer och tömma min dator då den ska lämnas in för tömning i skolan imorgon och vill ju spara allt som fanns på den;-)
Nu ska jag ladda batterierna inför morgondagen, godnatt!


Shoppa sen träning!

Ska åka ner till centrum för att kolla om jag hittar något snyggt grattis till studenten kort och sen vidare till träningen för 90 min Fys, tagga!


Regn Kaos!

Jag hämtade bilen hos mamma på hennes jobb då hon ska cykla hem och det coola är att här i Krusboda regnar det som aldrig förr! Det är regn kaos! Men nere vid centrum drygt 2 km härifrån är det helt torrt! När jag körde bilen kunde jag se vart regnet började, som en vägg jag skulle igenom! As coolt!!:-D haha onödigt inlägg jag vet! Men tyckte det va coolt;-)


På väg hem!

På väg hem nu! Handbollen va Sjukt rolig men jobbig!!:-D Gick förvånansvärt bra idag också! Så en väldigt bra start på denna vecka!:-D
Passade på att äta lunch i skolan med Emma och umgås lite då vi aldrig hinner ses något nuförtiden. Sen va det solariumet son gällde! Dom har ett precis bredvid tvärbanan med ståsolarium och eftersom att ståsolariumet är sönder i Tyresö passade jag på att sola i Årsta. Nu sitter jag på bussen på väg hem och när jag kommer hem ska jag försöka pyssla lite, tror dock inte jag lyckas, är så sjukt dålig på det!:-p
Fick inte till någon bra bild så ni får nöja er med en gammal!


Handboll nu rå!

På väg till skolan för att spela handboll idag! Eftersom att det bara är jag som spelar handboll i skolan i år så har jag inte spelat på hela året! Men eftersom att betygen är typ satta nu och vi inte behöver vara i skolan pratade jag med min tränare i skolan och frågade om jag inte fick följa med 1:orna när de tränade. Dock så är dom också väldigt få men jag och de andra som spelade handboll med mig i 1:an och 2:an följer med så vi blir någrastycken i alla fall:-D ska bli jätte kul att spela lite smålagsspel med de andra en sista gång och jag är sjukt taggad!:-D


Kvällen

Träningen med 01:orna gick väldigt bra! Dock en hel del som inte ätit något på hela dan så deras ork tog slut innan halva träningen gått! Men dom krigade på bra i alla fall så det va kul:-) efter träningen var det möte med lagledarna. Vi kom fram till en del bra grejer. Nu är det sova som gäller för min del! Skola och HANDBOLL IMORGON! Taggad:-D


Gym- sol-01

Drog en cykeltur till och från gymmet med drygt 1 timme träning på gymmet, super skönt!:-) sen va det solariumet som gällde och att chilla i solen här hemma och nu ner till Alby för träning med 01:orna:-) härlig dag helt enkelt!


Glad igen!

Jag va lite bitter innan gymmet men träning hjälper mot allt! Nu är jag glad igen efter träningen! Körde 50 min Crosstrainer och Maq program A. Jätte skönt!:-D


En lååååångtråkig dag!

Idag har det varit en väldigt långtråkig dag! Vädret suger och jag har typ inte gjort något annat än att ätit känns det som... Men nu ska jag snart bege mig till gymmet för att äntligen träna! Har väntat ut det då jag gillar att träna på kvällen;-)


RSS 2.0