Karlstad nu!

Nu ligger jag i sängen i Karlstad och ska sova, är helt slut! Att ha ont tar på kropp och knopp;-)
Ryggen är ännu lite bättre och hoppas att voltaren och spikmatta ska hjälpa!
Vi får hålla tummarna:-)







Värmland nästa!

Sitter hemma i Tyresö just nu och inväntar Syrran som är på väg hem från skolan:-)
Så fort hon kommer hem och packat ska vi sätta oss i bilen och åka till Värmland. 
Vi ska åka till Karlstad och sova hos min moster och sen vidare till Torsby och fira min Gamelfaster. Hemma imorgon igen:-D
Ser inte riktigt fram att sitta så länge i bilen med denna ryggmärta. Det har blivit lite bättre sen löpningen men inte mycket:-( 
Aja, man ska inte klaga;-)



J*vla rygg!

Idag är min rygg kaos! Efter gympan igår kände jag knappt av den! Var hur överlycklig som helst av att ryggen verkade må bra. Skit fick jag för det imorse! Vaknade upp med en del smärta i högre delen av ryggen. Blev lite värre under rehab så tog det lugnt. 
Då det var löpning första passet i terräng tänkte jag testa och försöka få ryggen varm. Varje steg kändes det som att någon högg mig med kniv men jag var dum nog att inte ge upp...
Rätt som det var när jag skulle parera för en pinne så var jag tvungen att ta ett lite större steg och ryggen bröt ihop. Det gjorde fruktansvärt ont! Jag fick avbryta:-( nu har jag fruktansvärt ont fortfarande och minsta rörelse så känns det som någon hugger mig:-( 
Tur att det bara är 20 min kvar av skolan!







Passar på att blogga nu!

Sitter i herrgården och skriver ut massor med papper på allt vi ska kunna inför tentan/ provet om typ 2 veckor så jag kan ta med mig allt till Turkiet:-) 

Datorerna är lite sega så det tar tid och eftersom att jag har internet här passar jag på att blogga lite;-)

Idag har vi haft löpning och PT på schemat. Några från mitt gymnasium (95:or) va här och hälsade på vilket var kul!:-D löpningen var intervallträning och långa intervaller vilket var väldigt jobbigt! 

På PT lektionen fick vi känna på lite den typen av test vi kommer få göra som slutprov så det va skönt. 

Efter skolan åkte jag till Tyresö för att vara med på fysen med mina 01:or. Jag körde mitt gympa pass med dom och filmade för jag behövde göra om två låtar från förra redovisningen. Det var super kul att köra med dom!! Svettigt värre också! Vi avslutade träningen med att ta fram massor av roliga redskap och köra skeppsbrott. En super rolig avslutning på denna dag:-) nu är jag strax klar här i datasalen och ska gå hem och sova:-)



En bra dag!

Skulle publicerats igår kväll...
Idag startade jag dagen med kondition och rehab på gymmet:-)
Sen blev det skolan där vi hade lektion ute i solen och avslutade dagen med ett "small group" pass med Jonas lisianen (stav?) där vi jobbade snabbhet, spänst och koordination. Hur kul som helst!!!:-D
Sen iväg till Tyresö och körde liknande Fys med 01:orna och sen handboll. Gick bra idag:-D
Avslutade denna kväll med 4 km promenad med Matilda, en fantastisk dag helt enkelt!:-D
Nu ligger jag nyduschad i sängen och ska sova. Imorgon uppstigning 06.15, ingen simning imorgon för jag måste öva på mitt gympa pass som jag ska hålla för 01:orna imorgon. Tar igen simningen i Turkiet;-)













Mixed cup dag 2

Skulle publicerats igår kväll...
Imorse träffades vi i Sollentuna vid 11, en riktig sovmorgon!

Kvartsfinalen började 12.15 mot Bålsta. Det tuffaste motståndet vi kunde få i cupen! Bålsta hade en riktigt duktig tjej som gjorde många mål! Vi slarvade mycket framåt och missade mycket skott! I halvlek stod det 12-3 till Bålsta och jag trodde det var kört! Vi bytte lite taktik och gick upp högre på de spelare som faktiskt kunde spela. Vi stoppade dom bakåt och började äntligen sätta skotten! Matchen slutade 18-15 till oss! 

Nästa match va semi, en match vi borde vinna. Vi hade ett bra försvar men Spånga var riktigt starka på vänster sida med två riktigt stora och duktiga tjejer! Tyvärr var mina tjejer lite för små och där blev det mycket mål... Framåt var vi alldeles för egoistiska och tog fel lägen väldigt mycket. Ändå lyckades vi hålla jämn tag med Spånga trotts att dom fick dubbla poäng på alla mål då tjejer gjorde dom och vi fick enkla för att killarna gjorde våra. Matchen slutade 15-15 (tror jag) och det blev Sudden. Vi tog bollen i uppkastet men missar vårt skott i anfall. Vi har en utvisning hela Sudden... Så tyvärr kommer Bålsta förbi på kanten ännu en gång och sätter bollen och vår resa tog slut.
Tråkigt! Men jag och spelarna har haft riktigt kul den här helgen!:-D ett riktigt skönt gäng har jag fått coacha med mycket skratt och skoj! Jätte kul:-D

Nu är jag tillbaka på Lillsved och ligger äntligen på min spikmatta igen! Så inatt kommer jag sova gott;-)






Promenad

Godmorgon!
Vaknade kl 08.00 och tog en promenad med Ayla och mamma. Va ute ca 60 min och nu frukost innan jag ska åka iväg till Sollentuna igen.
Idag väntar Bålsta i kvarten och den blir tuff! Dom är riktigt duktiga!
Vinner vi den är det semi och vinner vi den blir det final:-)
Men nu hinner jag inte skriva mer, måste skynda mig;-)




Mixed cup dag 1

Vilken underbar Handbollsdag! Det har varit så sjukt kul att coacha laget! Vi har haft väldigt kul!:-D
Denna glädje syntes även på banan och vi fick med oss 3 vinster av tre möjliga. Alltså gruppetta och kvartsfinal imorgon 12.15.
Tråkigt nog saknar vi två tjejer som blivit sjuka men dom tjejerna som är kvar tog för sig riktigt bra och presterade över förväntan. Och killarna är en klass för sig! Vilka killar! Jag är imponerad!:-D

Det var svårt att coacha då spelarna behövs på olika positioner men så får en kille bara byta med en kille och en tjej med en tjej. Så det var en utmaning att få ihop det men även riktigt kul!
Kul också att få se tjejerna och killarna snacka med varandra och uppmuntra varandra på och utanför banan:-D
En toppen dag!

Avslutade dagen med att umgås med pappa. Middag och gladiatorerna innan promenad hem. Riktigt mysigt!
Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, är helt slut! Imorgon uppstigning 08.30.




Mix- cupen!

Godmorgon!
Idag ska jag åka iväg och coacha mix- cupen! En cup där man spelar tjejer och killar blandat! Super kul!:-D

Man spelar som vanligt bara det att det är 3 tjejer och 3 killar inne på banan samtidigt. Tjejer får dubbla poäng vid varje gjort mål också. För att dom ska våga och inte låta killarna ta över.

Det ska bli super kul att coacha! Både att få testa att coacha killar! Men också se hur det kommer gå när vi mixar lagen på banan, om man vågar ta i och spela tuff handboll. 

Men nu måste jag äta frukost och göra mig i ordning. Jag skriver ikväll!



3 mil promenad

Idag var det 666 the numer of the beast i skolan. Vilket innebar löpning 6 varv på 6 km= 3.6 mil! Fast vissa valde att springa lite kortare;-) Och jag och Elin valde att gå i promenadklassen och ta 5 varv på 6 km=3 mil!:-D jag är sjukt stolt över det! Det va jobbigare än vad man tror! Fötterna värker så sjukt mycket just nu men det var det värt! Jätte mysigt att gå med Elin! I drygt 5 timmar var vi ute så typ 60 min/ varv så ett bra tempo för 3 mil tycker jag:-) Ayla kom till skolan också (mamma lämnade henne) och gick med oss. Riktigt kul och hon blev nog lika trött som vi;-) Hon fick även besöka RV och tjejerna vilket var toppen!
Nu är jag i Tyresö och ska verkligen sova nu. Uppstigning 06.15 imorgon för då är det mix- cupen!:-D








Kettlebell i solen

Startade denna fredag som alla andra fredagar, med simning! luftrören mår fortfarande Inte bra efter maxpuls testet igår men det går;-)

Sitter nu och tittar på när min fina klass för kettlebell ute i solen, sjukt tråkigt att sitta på sidan och bara kolla men jag hinner köra mycket kettlebell i mitt liv, inte värt att förstöra det lilla som blivit bättre i ryggen;-)

Skönt att det är sol iaf! Det gör det hela outhärdligt!





Träningsmatch mot Haninge

Idag hade vi puls-zon träning 80 minuter och det var riktigt kul! Värmde upp med löpteknik, sen lite olika tempon på löpning och så avslutade vi med ett maxpulstest. Riktigt roligt :-D testet gick riktigt bra! Kom upp i 188 och så högt har jag aldrig legat! Riktigt kul och riktigt jobbigt! Dock utlöste det en förkylning hos mig med en riktigt jobbig hosta och ont i luftrören. Men hoppas det bara är utmatning och borta imorgon!

Sen var det träning med 01 och efter gymmet hade vi träningsmatch mot Haninge. Det var väldigt kul och det var många fina prestationer! En del tekniska fel men det jobbar vi på:-)

Nu är jag tillbaka till Lillsved och ska sova, simning imorgon bitti!(Y)



Gymmet redan!

Haha klockan är 06.40 och jag är redan på gymmet och har varit här 10 min! Vill nämligen hinna köra kondition innan Amanda och Ida kommer för då ska jag köra lite PT med dom och lära dom mer om träning med stång:-) så nu står jag på crosstrainern och försöker få till musik i hörlurarna men den vill inte funka:-/ aja, jag överlever!



Dagen!

Idag har det varit en underbar dag!
Först en lärorik dag i skolan, sen simning med Matilda. Efter det var det plugg och nu är jag äntligen klar med gympan! Sen har jag och Matilda tittat på film och ätit melon resterande delen av kvällen. Vi har sett på Crazy, stupid, love. En av dom roligaste och jobbigaste filmerna jag sett haha! Den va ju sjukt jobbig med alla pinsamma och konstiga scener haha!:-p men riktigt bra och verkligen något jag rekommenderar!
Nu ska jag göra mig i ordning och lägga mig och plugga lite till. Har lite Träningslära som jag måste läsa in.
Imorgon är det uppstigning 06.15. Gymmet väntar 06.30 för då ska jag cykla i 30 min, sen kommer Amanda och Ida och så ska jag köra lite PT med dom och lära dom lite mer skivstångsträning. Så det ska bli kul och intressant att lösa problemet att jag inte får visa utan måste instruera utan att visa;-) men det löser jag!
Godnatt:-)




Skola nu!

Dags att gå till skolan! Ska bli kul att träffa alla igen, plus att det är så fint väder då blir man så glad!:-D

Jag började dagen med spinning så nu är jag ready to go!




Vattengympainstruktör!

Idag blev jag godkänd på redovisningen och är alltså vattengympa instruktör! Jippi!:-D det är riktigt kul att leda vattengympa!

Idag har vi alltså kört 3 vattenpass, det kändes i kroppen kan man säga!;-)

Vi slutade runt 14.00 och då åkte jag hem, packade allt och sen ut till LILLSVED igen!:-D JIPPI!
Är jätte skönt att vara här igen, för en gångs skull är jag taggad på skolan, skönt!:-)

Väl här har jag pluggat en del och när jag var klar med plugget runt 21.00 så skyndade jag mig till gymmet, rehabade lite snabbt och sen hem igen, ville rehaba nu för att kunna spinna imorgon bitti;-). Nu har jag bäddat rent sängen och ligger här och varvar ner innan jag ska sova.
Godnatt!



Trött tjej!

När klockan ringde imorse trodde jag att det var en skämt! Men jag tog mig upp och ut på stavgång:-) Det blev 3 km på 25 min. Att det var ljust och soligt ute hjälpte humöret att bli lite piggare;-)

Nu sitter jag på bussen på väg in mot stan. Vi ska ha sista vattenutbildningen så idag är det redovisning. Spännande och nervöst!;-) alla redovisar en låt.
Sen ska jag hem igen, packa allt och åka ut till lillan igen:-) längtar dit!
Men nu ska jag försöka öva på min redovisningslåt, ha en bra dag!






Teambuilding i Alby!

En härlig dag hemma hos Sofia. Lunchade med hela familjen, tog en liten promenad och bara umgicks i solen:-) härligt att träffa vänner man inte ser så ofta!

Sen på kvällen (17-18.30) var det teambuilding i Alby med 01:orna. Hallen var stängd idag då det var röd dag så då körde vi lite teambuilding istället. Tjejerna delades upp i lag och så fick dom köra olika uppdrag. Tävlingen avslutades med en skattjakt där priset var ett stort påskägg. Mycket uppskattat och tjejerna såg glada ut:-D dom var dock inte lika glada över att svälja ett rått ägg;-) haha!
Nu är påsklovet slut och imorgon börjar skolan. Vi har redovisning för att bli vattengympainstruktörer så ska vara 08.30 i stan. Det innebär uppstigning 05.45 för att hinna ta en promenad. Så detta var sista kvällen framför tv med syrran och mamma för nu. Men ska hem i helgen igen haha;-)
Nu sängen!



Mot Sofia!

Idag startade jag dagen med 10 km promenad med mamma och Ayla. Ont i både knä och rygg så det fick räcka:-) 

Nu ska jag åka till Sofia och äta lunch med henne, mysigt!:-) hörs sen!



10 000 Timmar

Bion 10 000 timmar tyckte jag var väldigt bra och rolig! Precis min typ av film:-)

Så här beskriver SF filmen:

Jobba på kontor eller leva ut drömmen? När Eric vinner på skraplott satsar han på sin dröm - att bli fotbollsproffs, trots att han är 36 år och egentligen inte kan spela. Det tar tydligen bara 10 000 timmar om man får tro en bok som Eric fått i present. Erics politikerfru Emma vill hellre att han lägger pengarna på att renovera huset eller ge bistånd. Men Eric väljer att förverkliga en dröm som är lite större än den grå vardagen.

10 000 TIMMAR är en komedi om att våga infria sina drömmar.

Nu ska jag sova, godnatt!




En dag på slottet

Startade dagen med en fantastisk löprunda! Kroppen var pigg och ryggen också så det blev 4 km i den strålande solen. Kände knappt av ryggen vilket var helt fantastiskt!:-D

Sen så åkte jag, Ayla, Sandra och pappa ut till notholmen, längst ut på Tyresö där slottet ligger. Vi åt lunch på natholmens café. Sen blev det en promenad ut på klipporna och satte oss där i solen. Underbart!
Sen tog vi en till kort promenad vid slottet innan vi åkte hem. En riktigt mysig dag!:-D 
Väl hemma städade jag bilen, riktigt välbehövligt! Och så en snabbis till gymmet för rehab. Gick inte alls så bra... Va stressad och omotiverad men jag gjorde det jag skulle:-)
Nu ska jag, mamma och syrran åka på spontanbio, vi ska se 10 000 timmar:-)









Påskafton

Då vi bojkottade idén med påskmaten så blev det ingen sådan idag (vilket jag är glad över! Är inte så gott). Istället åt vi lamm och råstekt potatis till middag, super gott! Däremot behöll vi så klart påskägget och vårt innehåller (eller innehöll) 3.5 kg godis!

Jag och syrran hann gymma idag också:-D det gick jätte bra och det var riktigt roligt att hon va med! Det blev 5 km på crosstrainern och så den styrkan jag får göra.

Vi avslutade påskafton med att gå in till våra grabbar Hasse, Elisabeth och Daniel och umgicks med dom. Riktigt trevligt;-)
Hoppas ni också haft en bra påskafton! Nu är det dags för mig att sova, godnatt!








Stan

Startade morgonen med 45 min stavgång. Eller ja, jag både gick, sprang och körde backintervaller med dom;-) riktigt skönt!
Sen åkte jag, syrran och mamma in till stan i det alldeles underbara vädret! Vi strosade runt, kollade i affärer, åt och fikade, riktigt mysigt! 
Nu ska jag lura med mig syrran till gymmet;-)










Hög på endorfiner!!!

Åååå vad glad jag är just nu! Helt hög på endorfiner! Träningen idag var så rolig! Gick runt på gymmet och sjöng för mig själv med läpparna uppe vid öronen:-D tur att jag var ensam i gymmet haha!
Vet egentligen inte varför jag är så glad, visst träningen gick bra! Jag pressade ju mig själv och kände mig stark men det har jag ju gjort förut;-) 
Härligt är det i alla fall! Nu är jag redan taggad på morgondagens träning! Passade på att ta massa bilder också haha! Enjoy;-)




At the gym!

Sitter på gymmet just nu på en motionscyckel. Har i detta läget cyklat 17.5 km på 46 min. Målet är 2 mil!

Annars idag tog jag och mamma morgonlöpning som gick bra trotts det dåliga vädret. Kroppen kändes ovanligt pigg:-D efter det hämtade vi Sandra och så åkte vi till Nacka Forum. Fick med mig två bekini hem:-D nu är jag laddad inför Turkiet! Bara 15 dagar kvar!!!!
Men nu ska jag fokusera på sista km innan det blir rehab! Lets go!



Löpning snart da!

Nu sitter jag och dricker lite celcius och väntar på att mamma ska vakna så att vi kan gå ut och springa:-) vädret lockar ju inte direkt... Vad hände med solen?!

Orkade inte blogga igår, jag och mamma gick nämligen och la oss vid 00.30, vi fastnade vid ett spännande NYPD avsnitt;-)
Igår hade jag ju träning med 01:orna. Vi va 7 st då resten hade åkt iväg, det är ju påsk nu. Men vi hade en riktigt rolig träning! Då 03:orna inte tränade tog vi deras tid också och körde alltså 2 timmar handboll;-) Vi körde en del roliga övningar första timmen då jag bestämde. Och timmen efter fick tjejerna önska sig varsin övning. Så det va kul:-) Dom skötte sig jätte bra, dock blev dom lite griniga i slutet när blodsockret började sjunka och dom började bli trötta;-)
Nu vaknade äntligen mamma så nu måste jag göra mig klar:-)



Morgon promenad!

Imorse tog jag sovmorgon och vaknade 09.10:-) skönt!
Tog en promenad på 4 km innan frukost. Kroppen börjar bli väldigt seg och ryggen mår inte så bra så därför ingen löpning. Det var jätte fint väder idag också! Lite blåsigt men i skogen var det hur mysigt som helst! En riktigt bra start på dagen!
Nu sitter jag och försöker plugga, vilket går sådär och snart ska jag ta cyckeln ner till simhallen och få dags sista pass avklarat:-)










En bra träningsdag!

Idag har varit en väldigt bra träningsdag! Löpningen imorse gick i och för sig inte så bra på grund av trött kropp och ond rygg...
Rehab passet gick sjukt bra!:-D har börjat se det som styrketräning istället för rehab så jag tar i mer och det är roligare. Idag flåsade och svettades jag under passet vilket aldrig händer annars;-)
Sista passet gick också väldigt bra! Cyklade till och från gymmet (totalt ca 8 km) och så blev det 4 km löpning och styrka på gymmet. Löpningen gick åt helvete! Hade noll motivation och en rygg som gjorde riktigt ont. Däremot fick styrkan riktigt bra! Hittat 4 övningar nu som inte gör ont! Knäböj (med sonkband) med pilatesboll bakom ryggen, Armhävningar med TRX, bål/ axelträning med TRX och smal rodd med TRX. Det sköna är att detta är 4 relativt tunga övningar så man måste pressa sig lite:-D är nämligen det jag saknat mest senaste tiden;-)
Men nu är jag jätte trött och ska sova! Godnatt!



Ge mig motivation, nu!

Måste i väg till gymmet men har ingen motivation alls... Planen är 4 km på löpbandet och sen testa lite styrka.

Sjukgymnast besöket idag gick bra. Ryggen svarar lite grann på behandlingen och det är bättre än inget!:-D 
Efter sjukgymnasten åkte jag till Tyresö och gymmade med 4 01:or, dom var hur duktiga som helst! Dom krigade och kämpade sig igenom 60 min tung styrka:-) så det var jätte kul!

Nu ska jag ta mig upp på cykeln och bege mig till gymmet. En spark i rumpan skulle jag behöva!



Mot sjukgymnasten!

Löpningen imorse va magisk i det fina vädret! Dock mådde ryggen inge vidare... Men kämpade mig igenom 2 km promenad och 3 km löpning:-)
Nu vidare till sjukgymnast och sen till gymmet med några spelare:-)






Helt slut!

Nu är det en trött tjej som skriver! Är helt slut i både kropp och huvud;-) 
Idag har jag tränat 4 pass, löpning imorse som gick väldigt bra! Sen simning, gym med mamma och promenad med Magneten.
Det var jätte kul att gymma då jag fick testa lite styrka med egen kroppsvikt idag. Tyvärr gick det sämre än väntat... Smärtan kom ganska snabbt:-/ men det var härligt att få köra lite grann!
Promenaden med Hanna var jätte rolig! Så underbart att träffa henne igen! Vi va ute i nästan 80 min:-)
Avslutar kvällen med syrran och mamma framför TV men ska snart sova. Imorgon ska jag till sjukgymnasten så uppstigning 07.45.





Vilken träning!

Herre Gud vad träningen gick dåligt idag! Tjejerna var inte alls med! Passningskvaliten var under all kritik och tyvärr sätter den grunden för hela träningen. Men dom avslutar den bra när vi spelade sista 20, då hade dom bra passningsspel. Tror i alla fall dom hade roligt på träningen idag, det viktigaste!:-D
Annars idag så gick det bra hos sjukgymnasten, fick bra besked om träningen framöver och så har jag hunnit simma i Farsta och då också hälsat på där jag praktiserade:-) kul!
Hann med en väldigt härlig cykeltur med den bästa hunden! Underbart!







PowerWalk

Skulle tagit en löptur imorse men då jag ska rehaba, simma och springa med 01:orna idag också så blev det en Powerwalk istället. Super mysigt i det fina vädret.
Nu ska jag göra mig i ordning och sen åka till sjukgymnasten:-)




Löpning, bollskolan, Lillsved, Eriksdalshallen, PT, myskväll i soffan

Min dag finns i rubriken;-)
Började dagen med 4 km löpning, gick bättre än igår men känner mig otroligt klumpig när jag springer... Haha!
Sen var det bollskolan som gick väldigt bra idag, framförallt P07 gick bra!:-D
Efter det åkte jag ut till Lillsved med pappa och Sandra så att dom fick se hur jag lever och bor. Vi passade på att fika på systrarna delcelius. Super gott!
Efter det åkte jag till Eriksdalshallen för att sen 3:5 kvarten mellan skuru och Eslöv. Skuru vann stort, JIPPI! Så nu är dom vidare till semi! En väldigt seg match första halvlek med väldigt lite mål. Tror det stod 11-11 i halvlek.. Sen satte skuru fart på matchen och det blev en bra match!
Passade på att köra lite PT med en av mina handbollsspelare. Sjukt kul och hon var riktigt duktig!
Resten av kvällen spenderades framför TV tillsammans med mamma, syrran och min moster Leena som är här över natten:-)
Nu ska jag sova!



Sova nu

Idag har jag varit väldigt aktiv på bloggen, en applåd till mig;-) haha nej men lite stolt är jag!:-D

Avslutade kvällen med rehab, solarium och soffan. Rehabben gick helt ok, omotiverad men gjorde det jag skulle! Tog en hel del bilder också haha!
Solariet var hur skönt som helst, länge sen sist! 12 min tog jag då jag inte hade mer kontanter;-)

Men nu ska jag sova, uppstigning 07.00 för löpning imorgon igen:-) sen bollskolan 3 timmar... Tagga!;-)



Träning och stan

Sitter på bussen på väg hem mot stan. Fikade med Sonja, länge sen vi sågs så det var väldigt trevligt att träffa henne igen:-D

Innan det hade jag ju mix träning med tjejerna och killarna. Jag observerade mest hur dom jobbade tsm och hur det såg ut spelmässigt. Kan väll säga att det var "läskigt" att försvara idag men dom hade kul och det var det viktigaste:-) Tror det kommer gå bra för oss i cupen! Vi skulle behöva träna en eller två ggr till bara men sen funkar det nog!:-)
Nu ska jag hem, ska möta upp mamma och handla lite och sen ska jag försöka ta mig förbi gymmet och solariet idag också(y)



Träningsmatch mot Djurgårdshov

Träningsmatchen mot Djurgårdshov gick jätte bra! Många väldigt fina prestationer framåt och det va det jag ville åt:-)

Vi var bara 7 spelare och dom bara 6 så vi körde 5 mot 5 men det gick bra ändå! Körde 5 st (tror jag) 10 minuters halvlekar och sen avslutade vi med att mixa lagen och köra lite handbolls brännboll. Väldigt kul:-D
Nu har jag varit hemma i 30 minuter, hunnit äta och nu ska jag iväg igen för träning med Mix- laget, hej hå kämpa på!:-D



Mot Gärdeshallen

Nu ska jag strax åka till Gärdeshallen för att coacha en träningsmatch mot Djurgårdshov. Många spelare sjuka så har bara 8 tjejer med mig... Så dom kommer få slita hårt! Men det klarar dom:-)
Sen i eftermiddag är det träning med Mix- laget, de ska bli super skoj att se hur det går att träna tjejer och killar tsm i den här ålder;-)



En kväll på stan

Nyss hemkommen från stan. Haft en super mysig och trevlig eftermiddag/ kväll i stan.
Först mötte jag upp Pernilla vid 15.00 och vi tog en lunch. Sen kom hennes mamma in och då gick vi på bio. Vi såg filmen Familjen. En väldigt komplicerad och gripande film. Rekommenderar den inte som bio film men absolut att se hemma;-)
Sen mötte min mamma upp oss och så gick vi och åt middag på Jensens. Det var SSS= Super gott, Super mysigt, Super härligt!:-D Så underbart! Kul att höra mamma och Agnes prata gamla minnen och prata om saker som hänt och så där;-)
Gav Pernilla en försenad 18-års present också (bilderna) som hon uppskattade väldigt mycket!<3
Imorgon uppstigning 07.00 för lite löpning innan jag ska iväg och coacha.







Mot stan

Det kändes i kroppen att jag simmat 5 dagar i rad! Triceps och axlar blev trötta fort! Men jag kämpade på och det gick väldigt bra:-) avslutade med 8 st 25 meters intervaller och jag känner att jag blir snabbare och snabbare:-)

Nu sitter jag på bussen på väg in mot stan för att möta upp Pernilla. Ska bli super mysigt att träffa henne!:-D vi ska fika och sen kommer hennes mamma in och då ska vi äta middag och gå på bio, en perfekt start på påsklovet!



PÅSKLOV!

Jag vet att jag börjar blir riktigt dålig på att blogga! Men jag har så mycket att göra så när jag lägger mig i sängen på kvällen så orkar jag inte;-) 
Nu har vi fått påsklov i alla fall så är hemma i Tyresö. Här kommer en summering av veckan:
Måndag- Startade veckan med ett väldigt positivt besök hos min sjukgymnast. De verkar som att kroppen reagerar lite grann på den nya behandlingen i alla fall!:-D sen iväg till skolan där vi hade tyngdlyftning hela förmiddagen med tema Ryck. Jag får ju inte styrketräna så jag fick bara vara med och se för att lära mig. Ganska deprimerande att sitta på sidan när mina klasskamrater gör det jag älskar. Men jag höll emot frestelsen att testa och lärde mig en hel del på sidan!
Sen på kvällen var det vatten Fys med 01:orna då hallen var upptagen. Det var riktigt kul! Vi körde lite vattengympa, intervaller och stafetter. Sen avslutade vi med 45 min fri lek och då passade jag på att simma lite;-)

Tisdag- startade dagen med simning, sen i skolan var det tyngdlyftning hela eftermiddagen med tema stöt och då var det ännu jobbigare att bara titta på! Styrketräning, och framförallt stöt är något jag verkligen gillar!
På kvällen åkte jag och kollade på en kvalmatch mellan GUIF och GT. I GUIF spelar ju Sandra (nummer 22 på bilderna) en kompis så därför ville jag se matchen. GUIF vann med 1 boll efter ett ganska slarvigt spel. Men det viktigaste var att dom vann!

Onsdag- startade även denna dag med simning.
Sen på eftermiddagen var det Gravidträning i skolan. En föreläsning där vi lärde oss om träning för gravida. Väldigt intressant och bra föreläsning!
På kvällen satt jag och Matilda med vår hemtenta i Anatomi från 17.30-21.00... Vi kämpade på riktigt bra och blev klara! Så skönt! Nu får man bara hoppas på att man blir godkänd också;-)

Torsdag- startade den sista dagen innan påsklov med ännu lite mer simning eftersom det är den bästa träningen för mig just nu;-) sen i skolan var det tema doping hela förmiddagen med en föreläsning som mestadels var väldigt intressant men den var riktad mer mot idrott och då mycket doping. Jag hade hellre pratat mer om kosttillskott.
Hade resurs tid så då passade jag på att springa och köra rehab.
Sen var det 01 på kvällen och den träningen gick helt ok. Efter den följde Matilda med mig hem och fick se hur jag bor, mysigt! Sen skjutsade vi henne till centralen vid 22.

Så det har varit min vecka. Nu ska jag göra mig i ordning innan jag tänkte åka och simma. 5e gången den här veckan. Lite mycket kanske men det är skönt att simma för det är jobbigt men skonsamt för ryggen:-)













Exit- det finns alltid en väg ut

Idag har jag fått se min syrra och hennes skola (8:or och 9:or) spela upp en musikal dom jobbat på hur länge som helst! Den heter Exit- det finns alltid en väg ut. Den var sjukt bra! Och jag är otroligt imponerad och stolt över min syster! Hon hade en av huvudrollerna och hon ägde! Det var jättekul att se!:-D
Nu ska jag ladda för final i DJ slutspelet. Vi ska möta spårvägen.











Stan, Match, middag

Har haft en helt underbar dag!
Först stan med VT som var super trevligt! Vi åt mat på Kalori, ett nytt ställe i kungshallarna. Sen vidare till Norrmalmstorg där dom delade ut sommarens nyheter, alltså glass gratis. Jag och VT smakade på flera stycken:-)
Sen kollade vi lite i affärer innan jag var tvungen att åka till hallen.
Vi spelade Semi i skanstullhallen mot Skånela. Vi vann med 3 bollar, 17-14 tror jag det blev! Super kul för nu är vi i FINAL!:-D däremot fick jag typ spela 3 min... Super tråkigt och jag blir irriterad över att man kallar in mig och så får jag ändå inte spela... Men, men, jag tränar ju inte så jag förstår innerst inne varför:-)

Efter matchen blev det en spontanmiddag med en del av "the Old Family", det vill säga laget från förra säsongen. Hur mysigt som helst:-D
Nu ska jag snart sova, är inte alls trött men jag måste upp 08.00 imorgon så får se till att somna;-)





Summering

Vet att jag inte bloggat på hela veckan men har varit så mycket nu att jag varken haft tid eller lust.
Men här kommer en summering och massor av bilder:-)

Vattenutbildningen vi gick med skolan pågick 09.00-15.00 mån, tis och ons. Det var väldigt kul! Vi hade minst 2 vattenpass och 2 teori per dag:-) så intensivt men jag har lärt mig väldigt mycket! Bra för både rygg och knän att träna så mycket i vattnet:-)
I onsdags var vi några som avslutade vattenutbildningen med att gå ut och Bowla och äta middag på stan, det var riktigt kul faktiskt!:-D

Resten av veckan har vi haft vanliga lektioner. Mycket PT och Praktiskt hälsoarbete. Redovisade äntligen PH projektet. Gick inte så bra men det va inte värsta grejen heller. Men nu är den äntligen klar! 

Handbollsmässigt har det varit en bra vecka! I måndags coachade jag en träningsmatch mot Årsta. Det var väldigt kul för många tjejer kom loss och vågade väldigt mycket! Kul att se!
I tisdags gick min egna träning bra! Tyvärr så har jag töjt ut menisken (stav?) i höger knä så det är lite läskigt att spela handboll med alla snabba vändningar. Men lite tejp löser allt;-)
Träningen i torsdags med 01 var väldigt rolig! Mycket skratt och fina prestationer!:-D däremot gick det inge bra igår då vi kvalade till slutspelet mot Spårvägen. Lagen var jämna men för många av mina tjejer var inte där och då, utan hade tankarna på annat och jag saknade en hel del glädje. Så blev stor förlust med 17-7... Men man lär sig av sina misstag:-) vi har MÅNGA år på oss att spela slutspel!

Idag hade jag räknat med att spea kvarten med Nacka i slutspelet mot AIK. Men AIK lämnade WO så vi har semi kl 17.30 ikväll. Blir mitt sista slutspel eftersom jag blir för gammal sen;-)
Så efter en grymt härlig vår promenad i det fina vädret med Ayla sitter jag på väg in till bussen för att möta upp VT och äta lunch med henne:-) mysigt!

















RSS 2.0