Sjukgymnasten

Sitter i väntrummet och väntar på att få gå in hos min sjukgymnast:) hoppas han kommer snart så jag hinner till skolan haha.


Dagen börjar ju inte så bra...

Imorse när jag vaknade så gick jag som vanligt in på Facebook och får se något jag helst skulle sluppit se, en gammal vän till mig Amanda Ekström har gått bort. Vet inte när eller hur än men ska ta reda på det. Vi var bra kompisar som små men har inte pratat eller sätts på 10 år eller så och därför vet jag inte riktigt hur jag känner just nu. Jag hade ingen närhet till henne längre så jag känner ingen tung sorg, det känns mer olustigt och ofattbart att hon gått bort bara 19 år gammal. Vila i frid Amanda!


Vinst!

Vi vann mot Hammarby med 29-11. Vi presterade en grym första halvlek men en inte så bra andra halvlek. Jag presterade bra framåt och ok bakåt, vet att jag kan bättre! Men nu ska jag sova och ladda inför morgonträning i skolan!:) godnatt säger en riktigt trött men glad tjej:D


Match time!

Hej igen
Är på väg till Nacka för att spela match i DM mot Hammarby, TAGGA!!! Samling kl 19.00 i Nacka och matchen börjar 20.45:)
Kanske att jag hör av mig efter matchen.


Börja blogga igen


Hej Allihopa
sitter i skolan nu och tänkte att jag skulle börja blogga igen. Har funderat ett tag men tänkt varje gång att nej det är ingen idé för det är ändå ingen som läser men nu har jag beslutat mig för att blogga iaf, skit samma om någon läser. Detta är ett sätt för mig att få skriva av mig och jag kommer bara blogga när jag får lust. Jag har den här bloggen för min skull, inte för någon annas.
 
Hej så länge!
En jätte gammal bild men det va den ända jag hade på datorn haha:p

RSS 2.0