Fia Camp slut för i år

Idag var det sista dagen dagen på Fia camp och det var miniplanstunering som stod på schemat efter träning och 7 kamp för min grupp. 
Vi spelade.05/04 på ena planen och 01/02/03 på den andra. Det var riktigt kul och ett perfekt avslut!
 
I det stora hela har vecka varit väldigt bra och jag har fått sett en väldigt fin utveckling hos både min grupp och inderviderna jag tränat! Dock har det varit en väldigt jobbig vecka. Jag brukar aldrig vara så här trött efter en läger vecka! Kaos, vet inte hur jag ska orka två veckor på Ssc från och med imorgon...
 
Som vanligt kommer man sakna vissa barn mer än andra haha;-)
 
 
Men nu ska jag sova så.att det blir en lååång natt!

återförenad med min älskade vän!

Åå nu har jag äntligen träffat älskade Bella igen! Vilken kväll! Jag skrev fel i förra inlägget. Det är en månad sen.vi sågs men det är på tok för länge när man är van och ses varje dag!
Bella är en.tjej jag verkligen kan säga vad.som helst till, hon är en sådan vän alla behöver!
En.underbar kväll!
Först åt vi på en.grekisk restaurang inne i saluhallen. Sen vidare till bion och såg The other women. Vilken film! Pinsam, hemsk och underbar!:-D Jag rekommenderar den!
 
Nu sitter jag på bussen hem, ska snabbt i säng, uppstigning imorgon 06.00 för simning innan Fia Camp.
 
 
 
 
 
 
 

Mot stan

Sitter på bussen på väg in mot stan för att träna.älskade Bella nu! Ska bli så kul att träffa henne! Från att dela rum i ett år har vi.nu inte träffats på nästan två månader! Har saknat.henne<3
 

Fia Camp dag 4

Idag var barnen riktigt duktiga på träningen! Både med koncentrationen och prestationer! Så det var riktigt roligt!
Vi hann med en handbollsträning och lite fys innan det var dags för turnering på storplan. Vi blandade lagen så det var från alla åldrar i alla lag. Jätte kul! Jag "coachade" bananerna, eller jag skötte bytena, resten fixade dom själva;-) vi tog oss till Guld final men.förlorade den. Men vad.gör det;-)
Sen.fyllde Hannes en av ledarna år så vi har firat honom med fika också:-) en.riktigt bra dag på Fia Camp!
 

vilken misslyckad morgon!

Åkte till gymmet as taggad då detta troligtvis är mitt ända pass idag. Kommer dit och så är det stängt! Just idag öppnar dom 12 istället för 05...
SEGT! 
Så då blev det ju bara att åka hem och rehab hemma... Har inga vikter så man får göra det bästa av situationen. Men.riktigt irriterande! Ingen bra start på dagen;-)
 

Trött tjej!

Jag är helt galet trött just nu! Måste ha sovit väldigt tungt inatt! Vaknade inte ens när mamma gjorde smoothie (min.frukost senare Idag) vid 05.40 typ och jag är i vanliga fall jätte lättväckt! Tur att det finns celcius så att jag lever någorlunda nu när jag åker till gymmet:-) lite kondition och rehab står på schemat
schemat.
Annars är kroppen ganska återhämtad efter gårdagens pass som det känns nu iallafall. Men jag antar att träningsvärken kommer bli värre... Haha!;-)
Men nu måste jag göra mig klar och dra till gymmet så att jag hinner.
 

oslagbar känsla!

Efter jobbet idag åkte jag till gymmet och mötte upp Ida för lite träning. Vi startade med att springa massor av Intervaller ute. Vi fick ihop 28 Intervaller av olika slag. Sen i gymmet körde.vi styrka med.egen kropp och lite Chins.också;-) det var.brutalt jobbigt! Men samtidigt väldigt skönt! Det var länge sen jag kände mig helt slut efter att pass.för att ryggen har gjort att jag känt mig begränsad och då inte hittat övningar där jag kunnat pressa mig själv.tillräckligt. Men idag gick det och jag är super glad över det! Bästa känslan att sitta i soffan nu på kvällen och känna muskler bulta av trötthet, Underbart!:D
Hann ju med.ett simpass imorse.som inte gick jätte.bra, bara ok så det gör denna känsla extra skön!
Men nu måste jag sova, uppstigning 06.00 för.rehab imorgonbitti(Y)
 

Fia Camp dag 3

Idag har det.varit en jobbig dag! Barnen har gnällt väldigt mycket... Helt förståligt för dom börjar ju bli väldigt slitna och trötta. Men man blir irriterad.till slut iaf;-) men det har varit en dag med väldigt fina prestationer!:-D förutom två Handbollpass har vi kört ett fys pass med lekar och ett dans pass:-) Sen hann vi med ett teori pass med frågesport också om regler, dommartecken mm vilket var väldigt uppskattat!:D
 
 

Fia Camp dag 2

Idag har det varit ännu lite roligare! Ungarna är mer vana och vågar släppa loss! Dessutom är dom mer vana så det blir inte lika jobbigt allt runt omkring.
 
Idag körde jag 4 hårda pass med 05:orna och dom klarade det riktigt bra! Två handbollpass, ett fys och ett lek (springlekar). Jag är sjukt imponerad över hur mycket dom orkat och hur mycket dom kämpat!
Är också imponerad över hur duktiga dom är och hur mycket dom tog till sig igår som dom använde idag:-) STOLT!
 
Har hunnit med ett gym pass med Emma och Ida idag också. Det blev tung träning helkropp för dom och rehab för mig:-) dom var sjukt duktiga och det var väldigt kul!
 
Nu ligger jag i sängen och hoppas på att spikmattan ska göra underverk för jag har så sjukt ont i ryggen! En.tryckande värk som ger mig illamående och gör mig galen! Tror jag har så ont för att jag körde ca 15 min gympa med barnen idag och då var det en.del hopp. Vilket inte är jätte bra för mig... Men det är så svårt när man inte känner smärta när man kör utan den kommer nu. Om det nu är därifrån, det vet man ju.inte... Det ända jag vet är.att det gör sjukt ont och jag ber "till gud" att citodon och spikmatta ska hjälpa.mig att somna och att jag inte har ont imorgon!
Men nu ska.jag sova, så godnatt:-)
 

hej ho, lets go!

Löpningen imorse gick faktiskt över förväntan smärtmässigt! Jag gick 500 meter för att få igång ryggen och dom.resterande 3 km var hyfsat smärtfria (beror så klart på vad man jämför med;-)) så det var super skönt!
Önskar jag kunde säga detsamma nu men.tyvärr... Får vara glad för den lilla stund jag fick. Kommer få jobba hårt för att inte låta smärtan ta över idag...
 
Nu ska jag strax bege mig till skogås för ännu en.rolig dag på Fia Camp!
 

Trött tjej!

Det va inte kul när klockan.ringde imorse! Shit va trött jag var! Inte mycket bättre nu heller men har fått i mig lite celcius så hoppas den kickar in.snart;-)
 
Nu ska jag knyta på mig ute skorna och gå ut. Ryggen känns inte jätte bra idag så vi får se.vad jag får till för träning;-)
 

Fia Camp dag 1

Idag genomfördes Fia Camp dag 1 och oj vad.bra det gick!:-D jag har 20 st tjejer och killar födda 2005 och till min hjälp har jag också två hjälptränare. 
 
Det har gått riktigt bra idag! Det är ett gäng riktigt bra handbollsspelare vilket är väldigt kul!
 
Idag hann vi med 2 handbollpass a en.timme, 1 timme parkour och 1 timme lek plus massor av fri lek såklart! Hann med en lektion i hur man knyter sin.sko också!(y)
 
Sen efter det hann jag med 1500 meter simning Också, skönt att vara i vattnet igen!:-)
 
Men nu hinner jag ute skriva mer... Måste sova, uppstigning 05.50 för löpning imorgon!
 

Mot Fia Camp

Godmorgon 
Snabba puckar nu på morgonen!
Klockan ringde 05.50 och vid sex var jag ute och sprang Intervaller, heja mig! Trött och lite tidigt för.löpning tyckte kroppen men så är det ibland;-) klockan 06.20 var jag hemma igen och duschade och gjorde mig klar.
 
Nu ska jag åka iväg till skogs och Fia camp! Ett handbollsläger för barn 13-10 år! Min grupp är 10 år och jag ska ha 19 st. Till min hjälp kommer jag ha två.98:or som assisterande tränare:-) det är min.kompis Fia som startade lägret förra året då jag också jobbade. Lägret har vuxit jätte mycket sen förra året så jag hoppas det blir lika roligt som förra året men det tror jag! 
Men nu måste jag åka! Morgonmöte där 07.10!
PS, bifogar bild på min.syrra på hennes bal för såg att jag inte gjorde det igår. Fler bilder kommer men dom ligger på hennes mobil...

Midsommar

Nu tänkte jag uppdatera om vad jag gjort.annars förutom holland;-)
 
Den 12/6 hade min syrra bal då hon gick ut nian. Jag hjälpte henne att fixa sig och jag måste säga att hon blev mega fin! En riktigt snygging!
 
Sen jag kom hem från Holland har jag reparerat mig själv, haha nej men i fredags åkte jag, mamma och syrran till strömsholm för att fira midsommar. Det var riktigt mysigt! På fredagen följde jag med min kusin till hennes kompis på middag där, kul att umgås med hennes folk också:-) 
Annars i helgen har vi bara varit där och tagit det lugnt. En hel del träning och så fick jag testa på och rida på ellinors häst. Bara skritta typ 5 min men jag tyckte det var läskigt! Även fast Fiona är jätte snäll så var jag rädd att jag skulle göra något så att jag ramlade av men jag klarade mig:-) det var roligt! Trotts att jag såg ut som en.klumpeduns haha!
 
Nu sitter jag framför Tv i Tyresö igen och har under.kvällen kört 1 mil på cykeln. Gjorde ont i ryggen sista 4 men nu gör det inte jätte ont så det är bra!(Y). 
 

Holland!!

Sorry för dålig uppdatering!
Mobilen gick sönder i torsdags för en dryg vecka sen så har inte haft bloggappen och då går det inte lika fort att blogga;-)
Men nu ska jag skriva om HOLLAND! 
 
Holland var helt underbart! Tjejerna var fantastiska och helt underbara dom också! Vi var där fredag till onsdag resan dit och hem gick jätte bra. Tjejerna skötte sig utmärkt och planen gick som dom skulle.
Under dagarna hann vi med massor och i slutet av veckan var tjejerna helt slut! Vill ni veta mer om vad vi gjorde varje dag så kolla vår hemsida
 
För mig som tränare var detta en riktigt bra resa! Jag lärde känna många av tjejrna på en ny nivå och fick upp ögonen för många. På ett väldigt positivt sätt! Nu kommer jag lättare kunna ge varje tjej dom verktygen hon behöver nästa säsong. Väldigt nyttigt för mig! Jag lärde mig dessutom hur modiga en del av tjejerna är och hur mogna dom är. Och nu pratar jag inte om handbollsspelet utan utanför banan. Vi pratade mycket om blommor och bin, om killar och puberteten och jag är impad över hur mycket tjejerna vågade prata om det och hur mycket dom vågade avslöja om sig själva! När jag och mina kompisar var i deras ålder var vi inte alls lika modiga och öppna som dessa tjejer. Och det gör mig glad för det visar på trygghet i gruppen! Och även fast vi har en del att förbättra har jag nu sett att vi har en väldigt bra lagsamanhållning:-) Vilket är väldigt kul! 
 
Resan var helt underbar och ett perfekt avslut på en perfekt säsong! Många har gått framåt denna säsong vilket är super att se! Jag längtar redan till nästa säsong så att vi kan fortsätta bygga på denna framgång!
 
 

En ganska stressig dag

Nu börjar resan till Holland närma sig! Det är nu det gäller liksom;-) alla detaljer ska fixas och trixas med så har en hel del att göra! Har dessutom inte packat upp och ställt i ordning mitt rum sen Lillsved så måste göra det också... Idag har jag förutom att vakna upp halvt döende (eller!? Haha!) simmat vilket gick helt ok men svår att simma tempo när man inte riktigt fick i sig syre i sändningarna... Men det gick bra i alla fall:-) sen har jag hunnit med 4 km löpning och rehab på gymmet. Mellan detta har jag suttit framför dator en hel del (och nu är jag äntligen klar!), kört runt till spelare och lämnat nya väskor vi fått av Philips, varit på syrrans konsert och börjat packa upp. Låter inte som så mycket men det har känts väldigt stressigt idag iaf.
Imorgon blir det att fira syrran (typ) för att hon går ut nian, fixa henne inför balen och hjälpa henne att fixa sig, packa och städa, göra dom sista förberedelserna inför Holland. Mycket att göra och så lite tid.. Haha nej men det löser sig!:-D





Ingen rolig morgon...

Vaknade imorse vid 07.30 av att jag inte kunde andas ordentligt... Kul! On top of that hostade jag och hade ont i halsen, eller typ inte ont, mer jätte torr... Allt detta pga pollen!:-( Jag hatar pollen! Försökte somna om men det gick inte så vid 08.00 gav jag upp och gick upp. Trycket över bröstet och andningssvårigheterna är kvar, halsont och hosta är typ borta. Bara det att jag typ inte har någon röst... Hel skumt! Hoppas detta löser sig under dagen:-)
Men nu ska jag åka ner till simhallen och simma lite, ska bli väldigt skönt och idag ska jag testa en ny teknikgrej som Matilda berättade igår som gör att det kommer gå ännu fortare för mig:-) hoppas bara jag lyckas haha!



Sol och trevligt sällskap

Idag startade jag dagen med simning, gick helt ok:-) nytt PB på 50 meter frisim, 47 sekunder! Fortfarande sjukt långsamt men det går framåt! 3 sekunders förbättring sen för exakt en vecka sen!:-)
Sen åkte jag hem till Linnèa tillsammans med Sonja, Vendela och Kristin, där solade vi, badade (typ haha) och bara chillade. Super mys! Och Linnèa bor fantastiskt fint!
Sen var det tillbaka till Tyresö för träning med 01, sista innan Holland, vidare därifrån till ledarmöte och sen vidare till Josses studentmottagning. Var tyvärr inte där förrän 20.30 typ:-( men det var kul att hinna gratta henne lite och träffas lite i alla fall;-)
Så nu är jag hemma igen, eller jag kom hem vid 22.45 typ men då satt mamma och pratade med våra grannar på deras tomt så jag gick in dit:-)
Nu ska jag sova;-)







Hunnit med mycket idag!

Vilken dag! Hunnit med väldigt mycket och ändå har jag så mycket kvar!

Idag startade jag ju med löpning som inte alls gick så bra. Det gick relativt fort för att vara på morgonen men fick ont i ryggen och det blev bara 3 km... Men, men, jag fick springa lite i alla fall:-)
Sen under dagen har jag suttit framför datorn i solen hur mycket som helst! Jobbar på en grej som jag inte kan säga vad det är för fel människor kanske läser min blogg;-) det var kul men väldigt jobbigt! Och nu har jag ont i nacken... Hann med rehab på gymmet och att hänga i centrum ett tag för att utöka utbudet i vår sjukvårdsväska haha;-)
Sen på kvällen var det 01 träning och den gick helt ok, både jag och tjejerna var lite okoncentrerade. Men det var kul i alla fall;-) hade tänkt springa med dom (4 km) men blev tvungen att vakta alla saker. Så när jag kom hem strax efter 20 körde jag Flow istället. Skönt men körde en hel del ben så det känns nu haha!
Avslutade denna dag med en enormt god middag, kyckling med sallad och att jobba lite mer framför datorn, snart klar!
Har även fått en insikt eller vad man ska säga idag. På Lillsved sa alltid våra lärare att om man har ett stillasittande jobb så kan man inte kompensera upp det genom att träna hårt på kvällen utan man måste röra sig under dagen. Jag har inte riktigt hållit med dom fram till nu. Efter att ha suttit framför datorn hela dagen och tränat 3 pass och fortfarande har ont i nacken så förstår jag vad dom menade:-D och jag håller med!



Slut på vilan!

Förra veckan blev som en ofrivillig vilovecka. Bara 8 pass på 7 dagar... Lite mindre än dom 14-20 jag brukar ligga på;-) men det blir så ibland när livet har annat att erbjuda! Så jag ser det varken som bra eller dåligt. Men nu är det nya vecka med nya tag! Startar upp denna vecka med löpning nu på morgonen med Ayla, sen får vi se om det blir 2 eller 3 pass till idag;-)


Home sweet home!

Nu ligger jag i sängen i Tyresö igen! Skönt att vara hemma men har haft en väldigt bra helg i strömsholm!

Idag red Ellinor jätte bra!:-D Hon hade kvalat till en final i något som typ är en serie eller nåt och så får man olika poäng (tror jag) efter placering. I denna final kom Ellinor 7:A! Helt fantastiskt tycker jag! Jag kan INGENTING om hästar och så men jag vet att flera från häst eliten tävlade i denna final och ändå lyckades Ellinor komma 7:A, så sjukt bra av henne och Fiona (hästen)!
Det va nämligen en väldigt svår teknisk bana och väldigt krävande med 15 hinder. När alla typ 20-30 ridit den så gick dom 8 bästa vidare till final round (tror jag det hette) och fick rida en bana igen (denna gång en kortare) och det var i denna omgång Ellinor placerade sig som 7a. I första omgången kom hon 8a. Jag är i alla fall sjukt imponerad av henne!:-D

Vi hängde på tävlingsplatsen i princip hela dagen och jag märkte på Ayla att hon blev trött och sliten så det var bra träning för henne! Och hon har varit riktigt duktig idag också!:-D

Men nu är jag som sagt hemma och nu ska jag sova! Imorgon uppstigning 08.30, har så sjukt mycket att göra så måste upp i tid;-)





En dag i Strömsholm!

Idag startade jag ju dagen med 4 km löpning. Gick bra och kroppen kändes faktiskt helt ok! Ryggen gjorde ovanligt lite ont för att vara på morgonen;-)
Dock stack Alma iväg från mig och efter att ha letat ett tag ringer jag Eva i panik. Det visade sig att Alma hade sprungit hem haha!

Sen har jag varit på häst tävlingarna och sett Ellinor hoppa. Kan dock inte uttala mig om hon var bra eller inte men hon sa att det gick bra så litar på henne;-)
Skönt också för Ayla har varit med hela dagen och faktiskt skött sig väldigt bra:) kul att hon fortfarande lyder mig trotts att jag varit borta typ ett år.

Sen på kvällen firade vi henne och några av hennes kompisar kom hit och åt. Super mysigt faktiskt!:-D avslutade kvällen framför TV och nu är det dags att sova. Löpning imorgon bitti igen! Heja mig haha!;-)








Strömsholm

Resan hit gick jätte bra!:-) åkte från Tyresö runt 18.30 så var här runt 20.00.

Väl här har jag varit på afterride som det heter. Där vi åt grillbuffe. Sen blev det lite TV och nu sängen. Har så klart varit i stallet också;-)
Har inte så mycket att skriva haha! Imorgon blir det uppstigning 08.00 för löpning och sen iväg till ellinors tävling vid 10.00.
Bilderna ni får nu är sådana jag fått nu av Sappi som tagit dom. Tack för det Sappi!<3





Firar nationaldagen med massor av träning!

Tog låååång sovmorgon idag till klockan 11! Super skönt!:-)
Då gick jag upp och tog en promenad på 4 km innan frukost. En ganska jobbig promenad för hundarna trasslade in sig hela tiden och lyssnade inte så bra...

Efter frukost blev det gymmet för rehab och därefter simning. Simningen gick riktigt bra så det var väldigt kul!:-D dom 40 min jag simmade flög förbi!

Nu har jag precis ätit upp lunchen/ middagen (haha!) och ska packa. För jag ska åka med hundarna till deras ägare då dom kommit hem och vår vecka som hundvakter är över. Därifrån ska jag och Ayla åka till Västerås där vi ska spendera helgen:-) vi ska fira min kusin och titta när hon tävlar. Skoj! Men nu måste jag packa och gå ut med hundarna innan vi åker.



VT har tagit studenten, Fy fan va hon e bra!

Har inte hunnit blogga för har verkligen haft fullt upp idag!
Klockan ringde 10.00 idag och 20 min senare gick jag ut med hundarna. Vi var ute i 90 min och det var lättare sagt än gjort;-) att ha alla kopplade var tålamodskrävande och jobbigt men det var iaf en härlig promenad så där innan frukost:-)
Sen in till stan för att möta upp Sonja och Vendela och gå till VT urspring, nostalgi kan man säga och jag vill ta studenten igen!
Efter det var det hem igen, hann med att köra lite Flow 20 min innan det var vidare till Jojjos mottagning som också tog studenten idag! Super mysigt att vara där och träffa massor av Tyresö bor (mest hanbollsfolk;-)). Därifrån vidare till VT mottagning och den var super toppen bra! Där träffade jag min "andra familj" det vill säga handbollskompisarna. Helt underbart! Detta gjorde att trycket i bröstet och saknaden efter Lillsved lättat lite i alla fall:-)
Vi hängde hos VT hela kvällen faktiskt. Planen var utgång men det blev inte så. Det blev en myskväll och "chill fest" hos VT.
00.45 tog vi bussen därifrån till Slussen. Mim buss från Slussen skulle gå 01.34. När jag kommer dit står det att bussen pga framkomlighets problem skulle gå uppe på kratinavägen istället. Jag går dit och efter 30 min (då var bussen 20 min sen) bestämde jag mig för att ta en TAXI hem. Fick en riktigt skön chaufför haha! En rolig bilresa hem;-)
Nu ligger jag i sängen och ska sova! 
Klumpen och sorgen börjar komma tillbaka mer och mer nu sen jag lämnade VT och denna toppen kväll. Men som jag skrev förut så är det bara kämpa, det blir bättre!









Vårkonsert

Idag har jag och mamma varit och kollat på Sandra som hade vår konsert med sin skola. Det var den sista konserten med hennes klass då hon går ut nian nu. Sedan 4:an har dom hängt ihop så jag förstår att hon precis som jag börjar känna sorgen över att det snart är slut!
Dom var riktigt duktiga och jag är stolt över Sandra som även sjöng solo! Helt fantastiskt! Det syns att hon trivs och är född att stå på scenen!








Vilket år, vilket Lillsved, vilken resa!

Det är med ett tryck på bröstet och en klump i magen jag skriver det här inlägget!
Idag är den 4 juni här och nu sprack lillsvedsbubblan. Det var idag vi tog farväl av vår externa familj och lämnade Lillsved:-( jag är ledsen över att behöva lämna allt vad Lillsved innebär! Den fantastiska resan jag gjort det här året! Lillsved har gett mig minnen för livet, bättre självförtroende, bättre självkänsla och underbara vänner!
Lillsved har under detta år också gett mig glädje, irritation, gemenskap, skratt och tårar! Det är med vemod jag lämnar denna fantastiska plats! 
Tårarna som kom på avslutningen idag var tårar fulla med tacksamhet, glädje och sorg! Jag är så tacksam över att få ha upplevt Lillsved och alla underbara människor! Jag är glad över att få ha delat allt detta med min externa familj och jag är glad över alla dom härliga stunder  och ögonblick vi haft tillsammans! Samtidigt är jag ledsen över att allt detta ska ta slut! 
Det har varit en väldigt konstig dag känslomässigt faktisk. Jag började dagen med att känna att jag är klar med Lillsved. Att det ska bli skönt att komma hem och få starta livet igen! Att lämna lillsvedsbubblan. Att få komma tillbaka till "den vanliga" vardagen.
Så fort jag kom in i Aulan och såg alla fantastiska klasskamrater och det gick upp för mig att det här kan vara den sista gången jag ser vissa av dessa, ja, då ändrades mina tankar väldigt fort! Då kom sorgen och viljan att få stanna på Lillsved. Känslan av att jag vill inte att det här ska ta slut.
Jag har gråtit väldigt mycket idag och jag har kramats desto mer! Men ändå vill inte klumpen i bröstet försvinna. Lillsved har gett mig chansen till att utvecklas som människa, en chans jag tog och det är en helt annan människa som går ut genom dörren än den som kom in! Det kan jag lova! Jag är gladare, roligare, smartare och mycket mer underbar! Men det som jag värderar högst i min utveckling är känslan av att tycka om mig själv och att tro på mig själv! Det kommer jag verkligen ta med mig!
Det jag pratar om är något vi kallar för "den osynliga" utbildningen. Vi pluggar till HC, IP eller HIL och får allt vad det innebär! Men den största utbildningen Lillsved erbjuder är just den osynliga. Där man sätts i miljöer, situationer och forum för utveckling! Helt fantastiskt!

Jag är stolt, tacksam och glad över att få haft detta år på Lillsved! Trotts att jag längtat bort så många gånger har den känslan aldrig varit större än längtan tillbaka! Det här har varit det absolut bästa år i mitt liv!
Jag vill tacka hela Lillsved med personal, lärare och elever för att ha gjort detta år så fantastisk! Men framförallt vill jag tacka HC! Ni är alla underbara och jag önskar er alla lycka till!

Det här var bara ett litet inlägg för att få skriva av mig lite. Men innan jag börjar gråta floder igen så avslutar jag. Ni lär få mer av detta inom en snar framtid och även massor av bilder!




Vårfesten

Idag hade vi vårfest här på skolan. Det innebar fotografering/ mingel 17.30-18.00 och sedan middag med underhållning 18-22. Hela förmiddagen gick åt till städning och packning! Så här ren har RV aldrig varit! Det kan jag lova!;-)

Vårfesten var den roligaste, underbaraste och helt fantastiska middag jag någonsin varit på!:-D Lärarna bjöd något kolossalt på sig själva i olika uppträdanden, dom flesta med association med sex haha!
Några elever höll tal dom häpnade mig och många andra! Jätte fina tal! Jag är sjukt imponerad över att dom har modet och orken att skriva och hålla i ett tal! 
Middagen var alltså helt fantastiskt med extremt mycket skratt!:-D
Jag vann dessutom ett pris på årets elevgala, en gala där lärarna bestämmer vem som ska vinna vilket pris. Jag vann Årets bänkvärmare. Ska se om jag kan få tag i nomineringen imorgon men det handlar om att jag alltid är här och är väldigt aktiv:-D Super glad för den vinsten! Fick en fin ros!

Efter middagen var det fest i bunkern (dåligt väder så kunde inte vara ute...) men precis som på andra fester så blir det inte så kul för mig för jag kan knappt dansa pga ryggen och jag kan inte samtala med något för att musiken är för hög och min röst för hes. Men jag var där ett tag:-) Super trevligt att hänga med alla!
Sen gick vi bort till Elevbyn och hängde upp mina Nike skor som ändå skulle slängas. Några andra elever har också hängt sina skor över elkabeln i luften så efter mycket om och men lyckades jag tillslut få upp dom! Bilder kommer imorgon när det är ljust!
Avslutade med chill mys i RV med Amanda och Frida och nu ska vi sova och ladda inför skolavslutning imorgon.










Klassens dag!

Idag har jag haft en underbar dag med klassen! Vi har haft klassens dag:-)
Vi startade med en utvärdering imorse, sen var det såpinebandy vilket var väldigt roligt! Jag vågade inte vara med så mycket för är så rädd för ryggen, att allt jag kämpat för ska gå förlorat! Men jag spelade lite och det var också kul att se allas vurpor haha!
Efter luch åkte vi tilm Vaxholm där vi hängde på Pers roddklubb och hade det super mys! Vi lekte olika midsommar lekar som norsk fylla mm, mulade Per och Ulle med mumsmums, grillade, testade att ro och bara umgicks. Så himla mysigt och underbart! Sjukt fint väder har det varit också!:-D 
Väl tillbaka på lillan har vi haft något vi kallar chill fest. Där man dricker lite och bara umgås. Vi har suttit och snackat och lekt lite, bland annat burken och ordlekar. Mysigt.
Så det har med andra ord varit en FANTASTISK DAG!!!!<33
Chill festen pågår fortfarande men jag valde att gå hem då det är simning imorgon och klockan ringer 05.25 så jag måste sova nu. Så godnatt:-)










































 

Simning nu!

Godmorgon!
Jag drömde att jag försovit mig så när klockan ringde blev jag väldigt lättad, skönt!
Är väldigt trött men ändå väldigt taggad på simning! Tack gode Gud för celcius dock! Annars hade jag nog somnat vid ratten;-)
Men nu måste jag gå ut till bilen! Hej ho, lets go!



Ketchup Krig i RV!

Idag har jag haft en fantastisk dag här på Lillsved! När jag och Bella kom hit vid 15 så busade vi med Amanda och ställde ut 300 muggar och annat på hennes golv! Super kul:-D skönt att hon tog det med ett garv!:-)
Sen städade vi ett bra tag (det är sjukt dammigt i detta hus trotts att vi städat hela året) då allt ska grund städas! Sen blev det middag och vi försökte äta upp allt vi hade i frysen så vi gjorde en buffé med köttbullar, kyckling, korv, bacon, falukorv, mathavre, kroketter och wokgrönsaker. Inte jätte gott men helt ok:-) middagen slutade med ett ketchup krig mellan mig och Amanda haha! Det började med att hon kastade en köttbulle på mig precis när jag skulle dricka och då blev jag så rädd att jag hällde ut all saft över mig haha! Då hämnades jag genom att jag skulle spruta lite ketchup på henne. Då tog hon flaskan ifrån mig och precis när hon tryckte till lyckades jag vända flaskan mot henne så hon sprutade ner sig själv och sen var kriget igång! När hela vi var fulla av ketchup och vardagsrummet också slutade vi! Det ser ut som om jag inte har något ketchup på mig på bilden men tro mig, mitt ansikte och hår var intäkt av insmetad ketchup! 
Det var äckligt men riktigt roligt hahahahhahahahahhahahahhahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
Avslutade kvällen med soffhäng och nu ska jag sova! Simning imorgon så uppstigning 05.25!










XXL

Tog en tur till XXL idag efter att ha varit på gymmet och kört rehab:-) fick med mig regnkläder, shorts, vattenflaska och en tröja hem:-) tack mamma!<3

Nu sitter jag i bilen på gullmarsplan och väntar på Bella så ska vi ut till Lillsved igen. Det blir sista gången jag åker från Tyresö till Lillsved för på onsdag slutar vi!
Vi är ju hundvakter åt två av Aylas kompisar denna vecka också:-) så bifogar en bild på dom också.




Stockholm Maraton

Glömde blogga igår...
Det var riktigt kul och häftigt att titta på Stockholm Maraton! Alla dessa löpare som tar sig igenom loppet! Jag var fascinerad! Coolt också att se den absoluta Eliten!
Jag och Fanny möttes upp i Slussen och sen tog vi oss till starten. Där träffade vi på några från IP klassen och tog sällskap med dom. Först stod vi och kollade vid starten, sen gick vi till gammal stan och stod där ett bra tag och sen vidare till Kungsan vid 3 mil. Jag var förvånad över hur pigga alla såg ut efter 3 mil! Galet imponerande!:-D
Tyvärr mötte vi aldrig upp våra klasskamrater som stod och hejade. Vi hittade dom inte... Så dom flesta bilderna är snodda från instagram haha!
Däremot såg vi CH (en klasskompis) två ggr under loppet och så såg vi vår lärare Per. Dom andra missade vi:-/

Jag har i alla fall bestämt mig för att jag någon gång inom anat framtid ska ta mig igenom ett halvmara och ett maraton! Måste bara fixa ryggen så att den pallar. Annars gör jag det i rullstol! 

Hann med lite shopping också på nya XXL i stan och Stadium! Älskar rea;-)









RSS 2.0