Järnvägen Cup

I helgen har det varit järnvägen Cup med Tjejerna. Vi åkte dit tillsammans med F00, P02, F02, P03, F03, P04, F04 från klubben och det var kul att vi var så många! Vi fyllde 2 bussar:-)
Cupen har gått bra för tjejerna. Vi åkte dit med 1 avbytare som tyvärr inte var spelbar så mycket så vi spelade nästan utan avbytare hela cupen. Speltiden var 2*20 och tjejerna slet som djur! Jag är otroligt imponerad över deras fysiska status. Dom bevisade äntligen att all fysträning börjar löna sig!(Y)
Trotts 2 00 lag och 1 01 lag i gruppen vann vi två av 3 gruppmatcher och tog oss därmed till A-slutspel och blev därmed bästa B-flicklag på klubbsidan denna cup. Bålsta stod som motståndare första matchen på söndagen och hela vårt spel låste sig. Vi  fick inte till farten eller lagspelet. Det blev bara man mot man spel vilket inte håller. Vi åkte ut med huvudet först;-) men vi är nöjda ändå för vi har bevisat för oss själva att vi kan spela riktigt bra handboll trotts att vi är trötta:-D






Danmark

Kristerhimmelsfärd helgen spenderades i Skåne och i Danmark med min mamma och Syster. Jag och mamma tog bilen ner till Skåne på torsdag förmiddag. En lång biltur om du frågar mig! 
Kvällen spenderades hemma hos min syrras hyresvärd och jag och Sandra passade på att ta en lång kvällspromenad och använda min nya selfie stick haha!



På Fredagen bar det av till Danmark med tåg från Skåne. Väl framme checkade vi in på hotellet, vi Bode på ett väldigt fint hotell centralt i Köpenhamn. På eftermiddagen kollade vi in stan, tog en sväng till Christiania och bara umgicks. Christiania är en eget stat i Köpenhamn som köpt sig fria från EU vilket innebär att man kan använda droger där lagligt. Intressant att se hur dom byggt upp ett samhälle från grunden, hur dom skapat egna värderingar mm och att dom lyckats med detta. Sen tycker jag inte om droger men ändå väldigt intressant att se denna stat mitt i Köpenhamn. På kvällen efter lite gym träffade vi Sari och Patrik, två handbollskompisar till vår familj som också var i Köpenhamn samtidigt:-) på Lördagen blev det att kolla in mer av staden innan hemfärd. Helgen avslutades i Lund på en restaurang som hette Sandra som serverade en grym fondu (stavning?) innan jag och mamma satte oss i bilen hem.
En fantastisk helg med min familj:-) 








Avslutning med Skuru

Nu är säsongen klar för alla små krigare i Skuru handboll. Det har varit en väldigt rolig och givande säsong för både dom och mig! Denna säsong har jag fått följa och vara delaktig i utvecklingen hos F08, P08, P07 och P06. Otroligt roligt:-) dom går från klarhet till klarhet! Tråkigt nog släpper jag P06, P07 och F08 nästa säsong då dom fått nya tränare och lämnar bollskolan. Självklart är jag glad över att dom "lämnar boet" och nu står på egna ben. Jag önskar dom all lycka till!






Löpning

Imorse blev det löpning ner till Alby, två varv upp för albybacken och sen hem igen. Hade velat springa några fler gånger uppför men hann inte... Det var en underbar morgon så fick en del fina bilder:-)




Västerortscupen

Idag har jag varit i Hässelby och spelat västerortscupen med mina fantastiska tjejer! Vi har presterat riktigt bra! 
Först vinst mot Årsta, lika mot Bollstanäsn och sista matchen mötte vi Silwing. Ett lag som vunnit slutspelet och vinner det mesta. Även den klubb som två av våra fd lagkamrater bytte till i början av säsongen. Självklart var vi nervösa men vi pratade om innan matchen att vi skulle gå ut och visa att vi är stolta över vår klubb och våra färger! Att vi skulle visa att det vad vi som varit kvar och kämpat. Det gjorde vi verkligen! Vi ledde som mest med 4 bollar! I halvlek stod det 6-4 till oss! Helt otroligt:-D Efter en del stolpskott från oss så blev det slutligen 10-9 till Silwing. Vi spelade så sjukt bra! Hade fart i spelet, krigade både framåt och bakåt och visade att det är vi som är Tyresö. Helt underbart! Adrenalinet pumpade och glädjen var på topp!
Imorgon blir det A-kvart men innan det träning med Skuru:-)





Valborg

Hade en sjukt bra Valborg igår! Efter skolan åkte jag hem och bytte kläder, sen hem till Niklas i Fruängen där vi, några från klassen förade innan vi drog vidare till Marquise. Det var riktigt roligt! Mycket dans:-D Strax efter 1 lämnade vi klubben så jag var hemma runt 02.30. En riktigt bra kväll!
Imorse startade jag med löpning strax innan 11. Kroppen måste ha fått en chock av alkoholen för shit va bra löpningen gick idag! Jag är inte bakis men det är rätt mycket kolhydrater och socker i alkoholen så min kropp hade mycket överskottsenergi att ta hjälp av. Blev 30 min löpning i högt tempo, härligt!:-)



RSS 2.0