Match mot Spårhunden

Idag hade vi match mot Spårhunden i Div 3. Dom ligger 2:A i serien och alla är typ föredetta elitspelare. Vi hade ingen coach med oss utan en spelare som tog den rollen. Två av våra målvakter fick spela ute och så hade vi en ordinarie 9-metare med oss. Så chansen att det skulle bli en höjdar match va ju sådär;-) men vi kämpade på! Länge stod det 9-5 till dom vilket är bra siffror. Sen när vi började bli trötta så kontrade dom sönder oss och matchen slutade 29-9... Själv spelade jag non-stop på 9- meter och som Halvback och centerhalv (två jobbiga positioner) i försvar. Gick bra tycker jag men lyckades inte sätta mina Hoppskott då jag är för svag i det läget än så länge. Men jag tog rätt lägen:-) dock blev jag väldigt irriterad när tröttheten slog till och mina kompisar inte sprang hem... Men i det stora hela så va det en rolig match:-)
Tyvärr tog min rygg mycket stryk... Fick en del (regelrätta) smällar i anfall och tillslut började ryggen göra riktigt ont... Men dum som jag är fortsätter jag ju och efter matchen hade jag så kraftiga strålningar ut i benen att jag bara kunde ligga och grimasera av smärta... Hoppad det går över inom en dag eller två:-)



Vi rockade sockorna och motståndet!

Idag var med match mot Haninge, säsongens sista seriematch och vi var på hugget!
Det blev en jämn match där båda lagen visade på fina anfall! Haninges målvakt var riktigt bra och trotts att vi kom till väldigt fina lägen lyckades vi inte dra dit bollen. Men vi visade på väldigt fint försvar där vi stod på rätt plats vid rätt tillfälle och väldigt ofta lyckades vi skärma deras passningsvägar och deras väggspel funkade inte:-) precis som vi pratat om. Många tjejer gjorde en av säsongens bästa match vilket alltid är kul! Tillslut blev det en vinst med 16-15!
Självklart spelade vi i olika strumpor för att visa att vi gillar olika! Hos oss är alla välkomna:-)
Nu taggar vi Sundsvall helgen som kommer:-)



Finbesök!

Igår efter massor med plugg och handbollsträning hade vi besök av Sara (en kompis till mamma) och hennes nya valp Kali, en supersöt blandras!:-D Ayla och hon gick ihop jättebra och lekte massor tillsammans! En mysig avslutning på denna vecka!






Melodifestivalen

I lördags jobbade jag tsm med laget (Bolton) på Friends arena. Vi såg till att alla stolar i arenan förseddes med ett programblad:-) Sen fick vi sitta kvar och kolla på finalen! Vi satt precis bakom greenroom så vi såg inte riktigt scenen pga alla kameror men det fanns ju storbildsskärmar där man såg:-) Det var riktigt kul! Glad att det gick så bra för mina favoriter som blev topp tre! Måns, Hasse och Jon Henrik;-) Men bäst var Fillippa Bark, helt klart! Älskar den figuren eller vad man ska kalla det:-D







Så j🌟vla skön vinst!

Idag var det riktigt kul att coacha! Tjejerna tog till sig direktiven jag gav och sen gjorde dom sitt absolut bästa hela matchen igenom! Alla vågade ta ansvar och alla vågade gå mot mål! Bakåt hade vi det lite kämpigt i början med Bollstanäs stora tjejer men när vi gick ihop 2&2 i situationerna var det inga problem längre! Vinst med 12-9! Underbart! Nu går vi förbi dom i serien och kan som sämst bli 4:A.

Min egna match mot Sannadal flöt inte på lika bra... Sannadal leder serien men tyckte inte dom var mycket bättre än oss. Skillnaden var att dom satsade 100% mot mål hela tiden, det gjorde inte vi.
För mig gick det bra! Fick spela höger-9 hela matchen och satt på bänken ca 4 min i första halvlek och andra spelade jag non-stop. Fick till några snygga skott och en snygg kontring:-D bakåt har jag en del kvar att jobba på men det kommer!

Avslutade kvällen med att åka hem till pappa några timmar. Mysigt att få vara med honom:-)
Nu sängen och tagga biceps+triceps imorgon!

Handbollstagg!

Helt feberfri idag! Fått sova hela natten och vaknade 8 timmar senare:-) Nu är det bara lite av den vanliga orken som saknas men förhoppningsvis infinner den sig under dagen!
Idag blir det att coacha 01 mot Bollstanäs hemma. Kommer bli en riktigt tuff match med många närkamper! Kul:-D vi hoppas på 2 poäng då Bollstanäs ligger precis på samma poäng som oss i serien.
Direkt efter åker jag till Skarpnäckhallen och spelar match i div 3 mot Sannadal. Jag hoppas på att kunna prestera och visa vad jag går för nu när jag börjar komma in i Boltons spel ordentligt:-)
FORZA!



Feber...

Inatt har jag inte sovit mycket... Haft hög feber (ca 40 grader) och extrem huvudvärk... Pendlat mellan att skaka av  köld och svettats bort när febern sjunkit... Segt! Har dock känt på mig att detta skulle komma... Haft huvudvärk senaste 2 dagarna.
Som vanligt är det ett rent helvete ca 12 timmar och sen över. Så imorse när jag vaknade vid 09.00 var febern nästan borta och jag mådde mycket bättre! Tog en lång promenad (2.5timme) med Kent och Ayla mitt på dagen och avslutade kvällen med en riktigt bra träning med F01! Somnar med ett leende på läpparna och hoppas behålla det hela natten;-)



En bättre start på veckan!

Idag var det träning med 01:orna och den träningen gick riktigt bra!:-D efter löpning och lite styrka körde vi 30 min hinderbana som en kul grej efter en tuff helg! Samtidigt som tjejerna kämpade på körde vi på Pippi Långstrump i högtalarna och såg till att skratta mycket:-)
Handbollsträningen gick också riktigt bra med bra fokus och många fina prestationer:-D 
EN RIKTIGT BRA START PÅ VECKAN!



Tyresö Handboll Bygma Cup

I helgen har vi spelat Tyresö Handboll Bygma Cup, vår alldeles egna hemmacup!

Vi har spelat riktigt bra där vi visat på vilken utveckling vi fortfarande gör! Försvarsspelet har varit riktigt bra då målet i helgen var att motståndaren får skjuta på mål så få gånger som möjligt. Med två nybörjare till målvakter har våra resultat varit riktigt bra!:-D Varje match har vi förlorat med 1-2 bollar (förutom en riktig plattmatch) och då inte tagit poäng men det viktigaste är att vi visat vad vi går för! Det har vi gjort så vi är nöjda!
Mer info och referat hittar ni på vår hemsida: http://www.svenskalag.se/tyresohandboll-f01/nyheter/612918/tyreso-handboll-bygma-cup-2015






RSS 2.0