Dagens planer

Nu drar jag iväg till trollbäckens IP för att springa lite och sen så ska jag o mamma åka till XXL och förhoppningsvis shoppa lite:P Sen ikväll blire gym med Hannapanna:)

SES!


Gammal bild


Hemmagjord sallad till middag=mums!:D

img_5020 (MMS)

Hemmagjord sallad till middag=mums!:D


Idag va det att träffa pappa en snabbis o ...

img_4700 (MMS)

Idag va det att träffa pappa en snabbis o sen har det varit rugby med Lundborg hela dan:D


Godmorgon bloggen! Nu e det löpning på G:D

img_0703 (MMS)

Godmorgon bloggen! Nu e det löpning på G:D


Home Sweet Home

 Nu är jag hemma från UNDERBARA och FANTASTISKA Spanien!:D Ska jag va ärlig så är det faktist lite skönt att va hemma även fast jag redan saknar värmen och klimatet;) Hyfsat brun har jag nog blivit men jag har fått jätte konstiga utslag på hela bröstet ansiktet och armana, det ser ut som om jag fått skarapsår som typ har läkt nu...:/ Aja, Spanien har varit fantastiskt och det va ju första gången jag va där. Vi bodde i ett hus vi hyrt i Quesada som ligger mellan Torrevieja och Alicante:D Det va jätte fint och jag trivdes där. En hyfsat stor tomt med pool:D Vi den har vi slappat mkt! haha:p Annars på dagarna har vi inte gjort så mycket utan mest solat o badat och chillat galet! En dag va vi i Benidorm på vattenland och det va as kul! Sen så va vi på nån ö en dag o så där:) Annars har jag bara tränat på morgonen och solat på dagen o på kvällen åkt in till torrevieja o shoppat haha:P Jag älskar marknader!:D Har gjort av med typ 2000 tror jag o så har mamma betalat en del kläder oxå:p Resväskan vägde precis på gränsen på vägen hem haha:D Ska pröva att ladda upp lite bilder på bloggen nu men orkar verkligen inte ladda upp alla så gå in på min facebook, Emelie Lundin om ni vill se fler;)
Ja i början av semestern så är inte så brun haha...:p

Tomtens palmer
 
Vår poooool

Haha en av rutchkanorna på vattenlandet, den här va bäst!:D

Nygjorda flätor

Syskon kärlek

Haha

Ön vi va på en av de sista dagarna:)


Fler bilder kommer ikväll:)


SPANIEN!!!

Äntligen har jag internett så nu kan jag uppdatera:D Spaneien är as nice! Just nu är det 35 grader varmt and I love it!:D Sitter på ett café och det har precis varit en engelsk trollkar här o trollat för mig o veronica i 30 min, stört skön kille! Hinner inte blogga så mycket för vi ska åka o handla men jag har iaf en as bra tid här:) Träningen är jätte jobbig i värmen men har hittat ett litet gym som jag tränar i för det mesta så det funkar;) annars chillar vi mest vid vår pool eller på stranden:D Vi har även varit på en del marnader o en del nya kläder fyller nu min garderob:D 

Värmen här är amazing! Jag dör av lycka, o brun blir man oxå:D:D

<igår va vi på standen o gissa vem jag träffar i vattnet, min kompis jossefin! Så coolt att vi träffas här liksom o ingen visste att den andre skulle hit haha:p Imorgon blire träning, sen chill i poolen (tror jag) o sen Zumba på kvällen!:D Har alltid velat pröva det! Aja, nu ska jag ladda upp några bilder, sen fejan o sen ska min syrra få datorn;)
 
Uppdate: bilderna funkar inte att ladda upp så ni får nöja er med den här:D fler bilder kommer om typ 2 veckor eller nåt;)

Nu drar vi!!!!

Nu drar jag och familjen till spanien och är borta i 16 dar!!!!!:D:D Det ska blir skjukt skönt!! KOmmer förmodligen ha internett där nere så bloggar nån gång där oxå:)

Vi ska till torvella (stavning?) en bit in från havet och bo i ett hus vi hyrt:D Vi har privat pool o allt! NICE!:D

VAD GÖR VI?... NU KÖR VI!

Bilder på huset från hemsidan där man hyr det:)

PARTILLE kommer sen

Har inte ork att skriva om partille nu för ska ut med hunden o sen sova för ska upp "tidigt" imorgon (vid 9) för att gå ut o springa:) Sen blire gym imorogn oxå, härligt för nu startar sommarträningen!:D

Nightie<3

Snygg i grönt?:p

Liseberg!!:D

img_8893 (MMS)

Liseberg!!:D


Sommar kollo

Nu är det slut med det roliga:( Kollot jag jobbat på tog slut i går så nu får jag inte träffa alla härliga barnen förens om ett år! Sorgligt. Men när ett äventyr slutar börjar alltid ett annat, eller hur:D O mitt nästa äventyr blir partille cup som jag drar till på måndag:D!!! Ska bli superduper!:D:D

Vet att jag varit extremt dålig på att blogga men har inte haft ork. Efter jobbet har jag ätit sen sovit sen tränat sen ätit sen sovit haha:p Men i onsdags va vi på tom tits med kollot o det va riktigt kul:D Gud vad jag älskar barn och deras bekymerslösa liv;) 


Kolla vilken gullig bild jag hittade på google!<33

RSS 2.0