Plugg dag

Idag har jag inte gjort annat än att suttit hemma och pluggat. Jag har skrivit en uppsats i SO om hållbar utveckling. Och den har jag lagt ner skit mycket tid på den. 4 dagar! Okej, när jag tänker efter så är det kanske inte så lång tid. Men jag är inte så jätte nöjd med den heller=S
Det finns väl inget mer att skriva igentligen=( Jag har ju inte gjort något mer idag.

Jag såg på körslaget idag, Hejade inte på någon, så jag blev varken glad eller ledsen när Hanna van. Men Grattis i alla fall Hanna!!!=) Men vi måste ju ängna en tanke åt Erik som förlorade också. Vi lider med dig;)

Jag har faktist gjort en sak idag (förutom att plugga), jag har varit på bibloteket och lånat 4 böker. 3 faktaböker om kanniner och en bok som hetter tillsammans. Den verkar skit bra, det är en ungdomsbok skriven av Denise Rudberg=) 

Nu har jag inget mer att skriva. Så nu ska jag kolla vidare på Wallander....


Vad är de bästa hittills idag? Att bli klar med pluggandet

 

Vad är det sämsta hittills idag? Att jag inte gjort något

 

Vad gör jag nu? Tittar på TV

 

Vart är jag nu? hemma

 

Vilket humör är jag på idag? Har skit ont i ryggen

 

Vilken kläder har jag idag? Just nu pyjamas*


God eftermiddag=)

Jag har just varit inne på hannas blogg (hhannaz.blogg.se) och läst att hon tänker ta en blogg paus=( Hanna om du läser det här, snälla ta ingen paus! Du är så bra på att skriva, och det är alltid jätte kul att läsa din blogg! Men jag ska inte lägga mig i för mycket=) Men gör som du vill, Jag "stötar" dig i vad du än väljer=P
Det var igentligen bara det jag ville skriva.....

Hitils idag har jag inte gjort något. Bara pluggat.......
Men jag kanske ska försöka få tag på en kompis. Men asså jag måste plugga färdigt först=(
Skriver igen, ikväll
P.S
Det är något fel på min dator, för varje gång jag lägger in en lista så blir det inga mellanrum när jag trycker på spara och publecera! Fast det är mellanrum i början! ÅÅÅÅ, jävla data

Vad är de bästa hittills idag? Att få ha sovmorgon

Vad är det sämsta hittills idag? Att behöva plugga så mycket

Vad gör jag nu? Ska göra rent min kanins bur

Vart är jag nu? Hemma hos pappa

Vilket humör är jag på idag? Vet inte

Vilken kläder har jag idag? Grön t-tröja, med team sportia byxor


Let´s dance

Shoo
Just nu sitter jag med familjen (eller i alla fall min syrra och pappa) och tittar på let´s dance=S Pogrammet är väl inte så jätte kul. Men jag hejar på KITTY!!!! Heja, heja, heja!!!!

Strunt i det nu....
Idag har jag varit på gym med min mamma=) Det var jätte kul. Fast mamma var starkare än mig, vilket jag inte gillade=) Ni vet det där inlägget jag skrev när jag varit på gymmet i 3 timmar. Nu gjorde jag samma pogram som den gången, fast nu tog det bara 1,5 timmar eftersom vi bara var två:) Men snacka om att jag blev stel i mina muskler. Jag fick stretcha i typ en halv timme efter. Men det var det värt=D
Nu ska jag göra annat=)
Hej då

Vad är de bästa hittills idag? Att få gymma

Vad är det sämsta hittills idag? Att jag har skit ont i ryggen=(


Vad gör jag nu?
Ser på Tv, och pluggar SO

Vart är jag nu? Hos pappa

Vilket humör är jag på idag? Lätt iriterad

Vilken kläder har jag idag? Svarta jeans, svarta linne och min Puma tjocktröja. Den grårutiga med rosa dragkedja och svart luva=)


Kungsberget:D

Heej igen
Jag vet att jag glömde att skriva igår, förlåt! Men asså jag skulle upp så tidigt imorse att  jag inte orkade gå upp och skriva när jag väl lagt mig.
Som sagt, idag har jag varit i Kungsberget med skolan. Det var jätte kul:D Men det var jobbigt att gå upp så tidigt. Vi hade samling kvart i 7!!!!! Men det var det värt det. Jag åkte skidor i ca 5 timmar:) Jag åkte med mina kompisar. Från början var vi 4 med mig. Men sen så kom stiffo som hade åkt med Elviz, men hon knäckte knät (stackare) och kunde inte åka mer. Så Stiffo åkte med oss. Jag åkte alla olika sortes backar. Från barnbacken- deras svåraste, svarta backe:)
Efter all skidåknign så är jag jätte tröt. Så jag ska snart lägga mig....

Jag vill bara skriva några rader till min bästa vän och älskiling, Pernilla. Hoppas du läser detta.
Du är min sjärna och jag älskar dig! Du betyder så himla, himla mycket för mig. Jag hoppas att du förstår det. Jag kmr aldrig släpa dig, vad som än händer!!!
Jag älskar dig
<333


Vad är de bästa hittills idag? Att få åka skidor

 

Vad är det sämsta hittills idag? Att Elviz gjorde illa sig

 

Vad gör jag nu? Ligger i sängen och ser på TV

 

Vart är jag nu? Hemma

 

Vilket humör är jag på idag? Super glad

 

Vilken kläder har jag idag? Skidkäder


Gym i tre timmar=)

Hej
Idag var jag och gymade i tre timmar. Från fyra till sju. Asså igentligen så kanske man inte kan säga att ajg gymade hella tiden. För jag var där med tre tjejer till. Några i mitt lag. Vi fick lära oss massor av övningar av en man som heter markus.
Han "jobbar" i Tyresö HF´s förening. Så han lär alltid ut dom som ska fylla 15 hur man gymar på rätt sett. Och sen ger han oss ett pogram vi ska göra minst en 2 gr i veckan. Och eftersom vi var 4 personer som skulle göra samma övning samtidigt, och han skulle gå igenom alla övningar så tog det så lång tid. Men när man gör det själv så tar det ca en och en halv timme.
Så nu ska jag börja gyma på tis och fre. Kanske också någon gång på helgen.
Sen har jag också bestämmt att mitt mål ska vara att nästa år ska jag slå Tyresö HF´s rekord i knäböj med vikt på 85 kg. Idag tror jag att jag hade 30 kg. Så det är en bit kvar. Men rekordet går ut på att kunna göra ett knäböj. Så det är ju lättare än typ 10=)
Mer har jag inte gjort idag typ. Bara gått i skolan=)
Nu ska jag se på Low & Order. Så nu hinner jag inte skriva mer.....



Vad är de bästa hittills idag? Att få gyma

 

Vad är det sämsta hittills idag? Att jag nästan inte har hunnit plugga

 

Vad gör jag nu? Ser på TV

 

Vart är jag nu? Hemma

 

Vilket humör är jag på idag? Trött (som vanligt)

 

Vilken kläder har jag idag? Svarta jeans med vit tjocktröja


CIS NY

Hej allihop
Just nu sitter jag o kollar på CIS NY. Det är så bra=) En av mina favo filmer/serer. Jag följer inte pogrammet men jag ser det ibland. Jag gillar värkligen det här pogrammet. CIS och Brotskod försvunnen är dom bästa! För er som inte ser på detta (vilket jag antar är typ alla) så har dom hittat två offer. Två kvinnor. Inte för att jag tror att någon av er som läser bryr er. Men jag kmr inte på något att skriva om. Men jag får väl skriva vad jag gjort idag.
Idag har jag först varit i skolan. Vi har lagvecka, vilket innerbär att vi inte har några vanliga lektioner. Och vi jobbar bara med klassen. Så idag såg vi på film i aulan från typ kavrt i tio- elva.  Den handlade om miljöförstöringar. Typ allt som vi människor gör som förstör vår planet. Det var massor av forskare som satt och snackade... Jag fattade typ inte äns hälften av vad dom sa för dom andvände massor av konstiga ord. Men jag fattar ju syftet med filmen;) Men jag blev ganska irriterad av att se filmen. För alla forskare bara snackade. Precis som dom gjort i massor av år. Dom bara snackar, snackar och snackar.... Men dom gör alldrig något för att förändra saker och ting. Och sen börjar massor av vuxna att lägga ansvaret på oss "barn", att det är vi som ska förendra saker och ting. Men dom vuxna moste ju börja, eller? Är det någon som sett filmen (den heter elfte timmen) eller håller med mig/ håller inte med mig så skriv en komentar. För jag tycker faktist att miljöfrågor är viktiga. Det kanske låter som jag är värsta miljötönten nu. Men jag vill inte att jorden ska gå under, fett läskigt om den gjorde det!!!
Sen är våran aula svin kall. Jag satt i tjocktröja och höll på att dö av kylla!!!! Jag skojar inte, Jag hade gåshud i mer än en timme! Asså dom har typ ingen värme där inne
I alla fall. Efter skolan så hade jag småtränign. Lika kul som vanligt=D Och efter den så brukar jag ah egen träning. Men det var ingen idag eftersom vi fått ledigt pga att vi spelade SM i helgen. Och plus att våra tränare inte orkar träna oss pga att dom fortfarande inte kan smält att vi åkt ut SM mot ni vet vem... Precis som jag. Jag har typ fortfarande inte fattat att vi åkt ut. Jag är så jävla sur fortfarande!!!!
Nu har mitt inlägg blivit himla långt..... och jag måste gå och tvätta bort mitt smink;)
Så....
Hej då=)



Vad är de bästa hittills idag? Att få träna småtjejerna

Vad är det sämsta hittills idag? Att jag var tvungen att sitt i vår skit kalla aula och tittta på den där filmen

Vad gör jag nu? ska snart lägga mig

Vart är jag nu? I vardagsrummet

Vilket humör är jag på idag? Trött, glad och sur (för att vi åkt ut)

Vilken kläder har jag idag?  Jeans med vit tjocktröja


Jävla cp skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!, Asså ni kan bara ana hur sur och iriterrad jag är just nu. För jag var ju i göteborg och spelade SM. Och vi har åkt ut=(=(=(=( Vi förlorade mot huddinge med en boll!! Fatta, huddinge. Vi är så jävla mycket bättre än dom. Men vi spelade inte bra. Typ som krattor!!!! Asså vi vinner alltid över dom annars. Men just den här matchen som var så viktig så förlorade vi!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅ, Jag är värkligen förbanad nu.
 Asså vi spelade en jätte bra match mot lundagård precis innnan huddinge matchen. Och då spelade vi typ som om vi var bäst i världen!!!! Men efter den matchen så hade vi typ bara 45 min att villa och värma upp på. Så vi han inte äns smelta matchen som vi precis spelat. Och då är det lite svårt att ladda om till en ny match!
Fast jag spelade inte sista matchen. För vi är för många att sitta på bänken, så några måste stå över varje match=S 
Men om man ska se det lilla positiva som finns, så hamnade vi bland dom 16 bästa lagen i hela sverige. Vilket är GANSKA bra=)
Men nu ska jag gå och lägga mig (det kmr ta ett tag att somna pga att jag kmr ligga och tänka på matchen) och sova bort surheten
God natt


Vad är de bästa hittills idag? Att få komma hem

Vad är det sämsta hittills idag? Att vi förlorade mot huddinge!!!!!!!!

Vad gör jag nu? Sitter och surar

Vart är jag nu? Hemma (igen)

Vilket humör är jag på idag? Just nu SKIT sur, imorse (innan matchen) skit glad

Vilken kläder har jag idag? jeans, t-tröja och en vit tjocktröja


 

Kmr inte kunna skriva=(

Heej allihop
Tyvär så kommer jag inte kunna skriva förns på söndag/måndag (beror på hur sent jag kmr hem)=( Eftersom jag åker till göteborg idag och vi får inte ha med oss laptops. Men har jag tur så kanske någon av mina ledare har med sig sin dator så då kanske jag får låna den=)
Idag avgår bussen kl 3 från nyboda mot götebor. Vi ska åka buss i ca 5 timmar, SNARK!! Fast förra gången så åkte vi upp till sollefteo. och det tog ju typ 8 timmar. Så gämfört med det så är den här resan kort;) Fast vårat lag har laddat upp med massor av filmer så vi har något att göra. Förra resan tror jag vi han se 5 filmer. Då såg vi mamma mia, gustav 2, tomten e pappa till alla barnen och en film som handlade om en tjej som hade minnesförlust och trode det var söndag hela tiden. Är det någon som vet vad den heter så säg till! Vi såg någon mer film tror jag. Men jag kommer inte ihåg vilken. Men nu ska jag gå och handla matsäck, Så hej då
Vi ses på måndag
då ska jag berätta allt om helgen=)


Vad är de bästa hittills idag? Att få gå tidigt från skolan och att idag åker vi,Jippi!

 

Vad är det sämsta hittills idag? Att jag måste plugga på bussen 

 

Vad gör jag nu? Ska gå och handla

 

Vart är jag nu? Hemma

 

Vilket humör är jag på idag? Super glad

 

Vilken kläder har jag idag? Jeans tights med ett vit tunnika/Linne och en bomerang skjorta* 


Sverige-Kroatien

Nu sitter5 jag o ser på VM matchen mellan sverige-kroatien. Och skälv klart hejar jag på Sverige. Men kroatien har GRYM målvakt och bra försvar + en spelare som sjuter skit hårt! Men det står lika just nu=) Så sverige häger med. Jag menar, sverige e inte så dåliga dom heller;)
Men jag har inte tid att sitta här. Så... Hej då 


Vad är de bästa hittills idag?  Att få packa

 

Vad är det sämsta hittills idag? Att jag missade Matte lektionen så att jag ligger ett helt avsnitt efter!

 

Vad gör jag nu? Hemligt

 

Vart är jag nu? De, du

 

Vilket humör är jag på idag? Glad

 

Vilken kläder har jag idag? gråa mjukisar med en ljusblå tjocktröja


Packat klart=)

Tjoho=)
Som rubriken lyder så har jag precis packat klart=) Så nu är jag klar för att åka till göteborg imorgon och spela SM! Jag älskar att packa. Men det tog bara 10 min, vilket var lite tråkigt eftersom det är så kul att packa:P Jag vet inte varför jag gillar att packa....kanske för att då fattar jag verkligen att jag ska åka bort, eller kanske inte......
Idag hade jag sista träningen innan USM. Det gick väl sådär. Jag var inte på top, så jag hoppas det går över tills imorgon. 
Mamma ropar, så jag måst gå och äta nu, men jag skriver mer sen=)


Köttbullar och potatismos=)

Shoo
Just nu sitter jag in mitt rum och äter middag. Som ni säkert förstår, består av köttbullar och potatismos. Det är väldigt gott! Jag brukar inte direkt äta i mitt rum. Men jag satt här och pluggade. då kom mamma in med maten. Och alla dom andra har redan ätit medans jag tränade. Så jag kan ju lika gärna sitta här^^
Samtidigt som jag äter och pluggar så tittar jag på Top model. Fast det är inte lika kul när min favorit åkt ut. Men nu har jag inte tid att skriva mer, så
hej då


Vad är de bästa hittills idag? Att vi hade musik i skoaln, Att jag har haft träning

 

Vad är det sämsta hittills idag? Att jag helt plötsligt har MASSOR av läxor

 

Vad gör jag nu? Pluggar, äter och ser på TV

 

Vart är jag nu? I mitt rum

 

Vilket humör är jag på idag? Trött efter träningen. Men glad

 

Vilken kläder har jag idag? Svarta tights med Mörk lila tunika 


Body pump=)

Tjenixen=P
Idag i skolan så hade jag redovisning på spanska genom att visa upp en dialog. Det gick rätt så bra. Eller jätte bra faktist. Jag hoppas på ett högt betyg:)

Efter skolan så pluggade jag, och sen tog jag bussen till Tyresö gym där jag gick på ett body pump pass. Det var väl sådär. INte så jätte kul. Och inte så jobbigt. Men jag ska nog dit flera gånger. Så nu siter jag och tittar på Tv. Såg precis på Top model, och min idol Isis åkte precis ut!! skit, skit, skit!! Fast igentligen, vad spelar det för roll? Det är ju inte jag som förlorar:P
Nu ser jag på flickan med två ansikten, stackars henne. Hon har två ansikten och en kropp!
Men nu orkar jag inte skriva mer.
Så....
Hej då


Vad är de bästa hittills idag? Att jag typ inte hade några läxor 

 

Vad är det sämsta hittills idag? Att min favo åkte ut

 

Vad gör jag nu? Ser på tv

 

Vart är jag nu? I vardagsrummet

 

Vilket humör är jag på idag? Trött, Glad

 

Vilken kläder har jag idag? Jeans med nike tjocktröja


Skola+handboll

Hej
Idag har jag inte gjort något spec. utan bara varit i skolan och sen tränat småtingarna och efter det direkt till egen träning=) Det kmr inte bli så långt inlägg för jag måste gå och lägga mig. För jag har bestämt att den här veckan ska jag sova fett mycket, eftersom jag ska till göteborg och spela SM på fredag. Så då måste jag vara utvilad för att orka med en hel tunering!=) Plus att jag ska upp sex imorgon=(
Så nu måste jag gå, så tjingeling (haha, det där såg konstigt ut)


Vad är de bästa hittills idag? Att få träna småtjejerna

 

Vad är det sämsta hittills idag? Att min mobil inte funkade när jag skulle gå till skolan, så för första gången fick jag gå utan musik

 

Vad gör jag nu? ska gå och lägga mig

 

Vart är jag nu? I mitt rum

 

Vilket humör är jag på idag? TRÖTT

 

Vilken kläder har jag idag? Jeans+ en stickad, stor kofta från vila

 


Handboll hela dan!!!=)

Heej allihop!
Idag var jag uppe redan kl kvart över 7. Eftersom jag skulle vara i lilljeholmen kl halv 9=S Vi möte årsta. Vilket inte är det svåraste laget som finns. Men dom har en riktigt bra spelare som gjorde dom flesta målen. Vi van med sex bollar (tror det i alla fall) Fast andra halvleken spelade vi ganska uselt! Det var ju inte så kul. Men vi van ju, och det var det viktigaste=P
Efter det åkte jag till farsta hallen och tittade på min lillasyster när hon spelade. Hon är 98, för dom gick det väl sådär. Dom förlorade med typ en boll. Men dom kämpade bra:)
Sen åkte jag till nyboda och spelade en till match mot skånela. Dom är bra, men inte dom bästa. Vi är igentligen bättre än dom men det blev lika. Vi höll på att förlora. Men när det v ar typ 2 sekunder kvar så gjorde Carro i mitt lag mål så det blir lika. 14-14 tror jag det blev. Och det var riktigt tur att det blev lika, det är bättre än att förlora=)
Efter det så tittade jag på en match som mitt lag spelade (jag spelade inte eftersom alla inte kan spela alla matcher). Dom mötte Rimbo. Den matchen var lite slarvig ibland, men dom van med 2 bollar. Den matchen avgjordes också typ i sista minuten. Eller det var då dom tog ledningen med två=)
Sen åkte jag hem och pluggade:) Jag vet inte om jag skrivit det förrut, men jag har 43 länder som jag ska kunna rita ut på en blindkarta tills på tisdag:S Men jag kan dom typ redan;) Vilket är skönt=P
Nu ska jag titta på TV
Hej då....




Vad är de bästa hittills idag? Att få spela handboll (handboll=Livet)

 

Vad är det sämsta hittills idag? Att det inte gick så bra för mig på matcherna

 

Vad gör jag nu? Ser på TV, fast jag ska plugga snart

 

Vart är jag nu? I mitt rum

 

Vilket humör är jag på idag? Lätt irriterad, tror jag vaknade på fel sida

 

Vilken kläder har jag idag? Mjukiskläder


Hemma igen

Hej igen:)
Nu har jag kommit hem från biografen. Vi var i heron city och såg på bion där. Filmen var väl sådär måste jag säga. Den var ganska förutsägbar i vissa situationer vilket var tråkigt. Men samtidigt var den riktigt spännande och bra=) Så jag räkomenderar den! Filmen hette Walander, hämden. Nu orkar jag inte skriva mer.....
Hej då

Glömde skriva igår.....

Som rubriken lyder så glömde jag skriva igår:( Jag som hade lovat mig själv att aldrig glöma att skriva. men ärligt talat så tror jag inte att det här blir sista gången. Jag kom på att jag inte skrivit när jag låg i sängen och försökte sova. Och då orkade jag inte gå upp. Men jag skriver två inlägg idag istället.

Jag och pappa ska gå på bio idag. Vi ska se Walander:) Jag skrier mer om filmn när jag kommer hem
Ha det bra....

Sallad från kaktus=Mums!:)

Heej allihopa!
Nu sitter jag och äter en ost och skink sallad från kaktus, mums!!!!! Fast jag äter typ bara kaktus sallader. och ibland vid den där pitzzerian som mn kör förbi när man åker till tyresö kyrka/skola. Fast kaktus är godast!=)

Jag har precis kommit hem från träningen=) Som vanligt så var det jobbigt men kul^^. Vad har jag gjort mer idag.....? Joo, jag har ju så klart varit i skolan, men efter skolan så gick jag, hanna, moa och eve in i musikrummet för att öva på vårt projekt, ni vet det som jag skrev om i förra inlägget. Då skrev jag ju att jag skulle sjunga till vårat "band" men eve (lilleve.blogg.se) har ställt upp och ska sjunga istället. Det är jag jätte glad för. TACK eve!!! Hon sjunger skit bra:) Hon går typ på sånglektioner och så. Vårat frmträdande kmr bli perfekt nu:)
Nu måste jag plugga (som vanligt=P) Vi har spanska läxförhör imorgon på typ 160 glosor!!! plus att vi ska redovisa en grej på spanska samma dag=S
Så,
Hej då....

Vad är de bästa hittills idag? Att få äta sallad=P

 

Vad är det sämsta hittills idag? dagen har varit perfekt:) 

 

Vad gör jag nu? äter

 

Vart är jag nu? hemma i köket

 

Vilket humör är jag på idag? Glatt

 

Vilken kläder har jag idag? Jeans+ett vit linne+ en puma tjocktröja, efter träningen bytte jag ut jeansen mot mjukisbyxor


Glömde

Jag glömde lägga in listan i förra inlägget, så har kommer den=)


Vad är de bästa hittills idag? När jag, hanna och moa var nere i källaren i skolan. Vi garva skit mycket!

 

Vad är det sämsta hittills idag? Att jag erbjöd m ig att sjunga=(

 

Vad gör jag nu? Pluggar, ser på TV

 

Vart är jag nu? Hemma i vardagsrummet

 

Vad gör jag nu?

 

Vilket humör är jag på idag?

 

Vilken kläder har jag idag?


Fan!!!

Fan, Fan, Fan!
Nu har jag värkligen tagit mig vatten över huvudet. Jag har lovat att sjunga på musiken! Jag kan inte sjunga. Eftersom jag har förlamat stämband så gör det det änu svårare att sjunga! Jag, Moa (mowe.blogg.se), Hanna (hhannaz.blogg.se) och Josse (sandelius.blogg.se) har startat ett "band" på musiken i skolan. Eller det är ett projekt vi gör. Och för att få vara ett band så måste någon sjunga. Och alla dom andra vägrade så jag ofrade mig eftersom jag värkligen ville spela och inte göra någon tråkig affish! Men nu ångrar jag mig=( Jag mår nästan dåligt av att behöva sjunga! SKA JAG DRA MIG UR ELLER INTE? skriv i gästboken vad ni tycker!!

Nu har jag precis kommit hem från träninge. Vi hade det skitjobbigt på fysen innan träningen! Asså jag trode jag skulle SPY (eftersom vi sprang så många intevaller)!  Maten satt i halsen på mig. Men jag spydde inte, som tur var=) Sen hade vi inte så jobbig tränign innomhus. Men eftersom att hela träningen är 2 och en halv timme så tycker jag att det är jobbigt att hålla koncentrationen hela träningen. Men jag gör mitt bästa;)
Vi hade lite fys innomhus också, Då andvände vi pilatesbollar=) Det var jätte kul!!!! Den här övningen gjorde vi också. Det är armböjningar man gör=)


Nu måste jag plugga spanska=( Jag orkar värkligen inte!!
Hare bra

Tristan och Isolde

Tjenixen=P
Just nu sitter jag och tittar på en film som heter samma sak som rubriken. Den är inte speciellt bra. Men jag måste se den=S För jag skriver om Tristan och Isolde i skolan. Det är typ en halvtimme kvar. Och jag vet inte om jag står ut! Dom slåss typ hela tiden. Asså den handlar typ om en ung man som heter Tristan och en ung dam som heter Isolde. Dom är kära men dom tillhär olika stammar som slåss mot varandra. Så det är typ som Romeo och Julia. Inte för att jag sett den filmen men jag tror att dom är lika.

Här är en lista jag hade tänkt lägga in varje inlägg.

Vad är de bästa hittills idag? När filmen tar slut

 

Vad är det sämsta hittills idag? att behöva se den här filmen

 

Vad gör jag nu? Ser på film

 

Vart är jag nu? Hemma i mitt rum

 

Vilket humör är jag på idag? Glatt

 

Vilken kläder har jag idag? Just nu= pyjamas, förut= mjukisbyxor+ T-tröja


Nu måste jag konsentrera mig på filmen.....


Ett till inlägg=)

Hej igen=)
Nu har jag kommit hem från tumba där jag varit och tittat på när mitt lag spelat match mot tumba. Jag var inte med eftersom jag spelade i löärdags. Det gick jätte bra för oss! vi van med 18-20XD

Igentligen borde jag gått och lagt mig för länge sen, fast jag kom hem för typ en halvtimme sen så jag har inte hunnint, och plus att jag inte orkar=S haha, det är ju inte direkt jobbigt att sova;) men det är jobbigt att tvätta bort sminket och borsta tänderna o.s.v.
A, men nu orkar jag inte sitta här längre(haha, det är mycket jag inte orkar)
god natt=P
Puss

Boxning=)

Idag har vi haft boxning på idrotten i skolan=) Asså boxning är fett kul! Jag skulle vilja börja på det men jag har typ inte tid=( För jag har så mycket handboll=s Men handboll är ju kul så man ska inte klaga=P
Jag och eve (lilleve.blogg.se) funderar på att börja tillsammans om det finns någon tid som passar båda;)

Idag ska jag ju träna småtjejer, så jag nåste göra mig i årning.
så, hej då

Konfermation

Hej Allihop=)
Som rubriken lyder så har jag varit på konfernations träff idag. Jag kan ju inte påstå att det är speciellt kul. men man får väl stå ut, så att jag får åka till Italien sen=) Det är typ den enda anledningen till att jag konfermerar mig. Eller det att få träffa nya människor och få presenter är också anlednignar. Jag vill ju inte direkt bli kristen!

Imorgon är det måndag=) En av mina favoritdagar. För då tränar jag småbarn i handboll. Det låter inte så kul, mem det är det. För dom är så söta.Dom som jag tränar går i ettan=) Dom är bara för söta! Det är så kul att se dom springa runt och leka kul. Ja menar, dom tycker det är skitkul att typ jaga varandra. Fast i och för sig så om jag tänker efter så var väl jag också så när jag var lika gammal. Jag och min kompis Anna tränar dom tillsammans. Men Anna är i Thailand just nu (oretvist, jag vill också vara där) så jag får träna dom själv. Får se hur det går;)
Aja, nu ska jag plugga så jag hinner inte skriva mer=( Det blev ett ganska kort inlägg idag.
Ha det bra=)

Match mot Lidingö=)

Hej, Hej
Jag skulle igentligen skrivit det här inlägget vid typ ett idag men min dator funkade inte då så jag kunde inte=(
Idag har jag varit och spelat handbolls match mot Lidingö=) Det gick jätte bra för både mig och laget och vi van med 7-24XD Vi höll nästan på att missa matchen, för när vi var ute och sprang (asså värmde upp) så tappade vi bort oss. Vi skulle varit ute i 20 min, men kom tillbacka efter 35 minuter, så då hade vi bara typ en kvart på oss att bli klara=S Men när vi var ute och sprang så var vi tvungna att fråga folk om vägen, haha, vi frågade typ 4 personer och alla sa lite olika. Det var ganska irriterande då men nu i efterhand så är det ganska kul=)
När jag kom hem sen så såg jag på en film, Step up 1. Den är så BRA!!!! Sen gick jag ut och gick med min grannhund som heter chippen, min plastsyrra följde också med och vi var ute i typ en timme. Vi gick till och med över en sjö, Eftersom den frusit. Jag trode den skulle spricka men det gjorde den inte;) Vi gick också genom en bäckmörk kog, Det var läskigt!! Jag inbilade mig att jag hörde fotsteg backom mig=S men det var förstås ingen där.
Mer har jag typ inte gjort idag. Eller, jo, jag såg på filmen little miss sunshine. Den är bra, men det är inte den bästa filmen jag sätt;)
Det var i stort sett allt jag gjort idag. Inte så mycket, haha.
Hej då=)

Har inte gjort något spec.


Hejsan!

Vad har jag gjort idag?...... hmm, jag har skrattat!!!hahah, jag har haft massor av skrattatacker i både skolan och hemmaXD
Hanna (hhannaz.blogg.se) och moa (mowe.blogg.se) följde med mig hem efter skolan för att plugga. Men det blev inte så. Istället så gick vi in på datan för att fixa till min blogg (se startsidan) och sen började vi se på filmen dagispapporna, men vi han typ inte ens halva=)
Mer har jag väl inte gjort idag. Bara suttit framför datorn..... jo en sak till, Jag var nere i källarn i skolan idag. Det var jättelänge sen jag var där, det är faktiskt ganska läskigt där, För det spökar typ;) Men vi var iallafall där nere och såg på Twilight på Hannas iPod. Eller vi såg bara en stund på den sen satt vi bara och gjorde ingenting, eller jag spelade the sims på mobilen, hahahaha, hur tråklig får man va?  Aa visst ja en sak till, när jag skulle ta bussen hem från centrum idag så låg det typ en duva precis brevid kortsidan på busshållsplatsen, Den låg typ intryckt mot den väggen och såg typ sjuk ut=( Men eftersom min dator har fauckat sig så kan jag inte ladda över bilderna på den=S  Jag skulle också ha lagt in en bild på våran "läskiga" källare;) Ååå!!!!! Just nu hatar jag datorn! inget funkar!!!!!!!!!




En till....

Heej igen=)
Det förra inlägget blev så kort så jag skriver ett till=)

Idag efter skolan åkte jag och Hanna (Hhannaz.blogg.se) hem till henne för att spela TV spel=) Men vi valde att se på film istället. Så vi såg Jumper (Tror den hette så). Den var faktist bra=) För er som inte sett den så handlar det typ om en kille som kan telepotera sig till olika platser=)
Sen kramades jag mycket med hennes hund Kenzo. Han är värkligen den sötaste schäfern som jag sett=) Han har så stora söta öron=P
Nu ska jag plugga
Hej då

Kom inte på någon idag

Hejsan hoppsan=P
Nu har jag precis kommit hem från en träning soom var jätte jobbig!! Vi sprang skitmåna intevaller. Både innomhus och utomhus. Plus att jag har ont i höger lår på backsidan. Det är träningsvärk från igår och nu gör det ännu ondare. Men, men man ska inte klaga.Det finns saker som är värre;)
Nu ropar mamma på mig att jag ska komma och äta vilket hon gjort en stund nu så jag måste nog gå, vem vet annars kanske hon får damp (inte för att hon brukar få det)=P;)
Så hej då

Träning=)=)

Heej
Nu har jag kommit hem från träningen, eller jag kom hem för typ en timme sen. Det var jätte kul att få börja träna igen efter att ha haft uppehåll hela lovet (om man inte räknar med Norden cup). Vi har så kul på våra träningar! Vi garvar lika mycket som vi springer=P hahaha,  Fast självklart e det jobbigt också;)
Mer en det har jag inte gjort idag, bara pluggat!! Jag kan lova att någon tänker "Plugga på ett lov?" men sån e jag, Jag jobbar ikapp så fort jag får tid och jobbar gärna lite i förväg=P

aa visst ja, imorgon börjar skolan=( Fast det är kul på samma gång, asså att vara med kompisar och sånt, men det är jobbigt att gå upp!!!! Imorgon ska jag upp SEX!! Fatta, jag sov nästan sex timmar längre idag. Men, men vill man hinna måste man gå upp i tid. För jag går till skolan, och det tar ca en halv timme och då måste jag gå typ sjugo över 7=S Snacka om att det kommer bli kallt!!=S 
Nu har jag inget mer att skriva, så
Hej då..... 

Jippi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XD=)=)

Min låtsaspappa kom hem för typ en timme sen, och gissa vad han hade med sig=p H&M påsen!!!!=) åå jag blev så glad när han gav mig den,hahahahaha=) Han sa att han hittat den i en av skoaffärerna vi varit i, Min mamma ringde den affären i morse men då hade dom inte sett den=S men sen hade dom hitat det, Jippi för det, haha=) Det tog så läng tid att ladda ner bilden på Chippen så den kommer i det här inlägget istället;)

Puss på dig Chippen!!
 


Långfärdsskriskor=)

Shoho=P
Idag har jag provat på att åka långfärdsskriskor=) Det var skit svårt men jag hade stavar så att det skulle bli lättare;) Det är jättejobbigt att åka såna, jobbigare än vanliga (tycker jag i alla fall) för att man inte är lika stabil i långfärdsskriskor. Men det var kul att få pröva på=P Jag orkade bara ett varv runt albysjön, eller asså inte runt sjön utan det där varvet som plogbilen plogat;) sen åkte jag vanliga=) Jag var i Alby med min a lillasyrror och min mamma. 
Vi grillade korv där också=) Jag älskar att grilla över öppen eld! Det är så mysigt=P När vi satt och grillade så började det snöa och sen blev set ju typ värsta stormen, eller kanske inte storm, men när vi gick tillbacks till bilen så kunde man typ inte titta eftersom det blåste och snöade så mycket;) Det gör typ det fortfarande.

Min mamma ringde runt till alla affärerna som jag kan ha glömt min H&M påsse i idag (ni vet den som jag glömde i Nacka forum) och det var ingen affär som sett den=(=( Åååå!!!!!!!! Jag blir så arg på mig själv för att jag glömde den! Jag vill värkligen ha den tröjan som jag köpte! Den var vitt och jätte len inuti=) Min låtsas pappa skulle oha dit idag och kolla efetr den, han kmr nog hem snart=) hoppas han hittat den=)

Innan jag går ska jagg lägga in den där bilden på Chippen (Hunden jag passade igår). Så nu ska jag leta efter sladden så jag kan lägga över bilden från mobilen=)
 

Nacka forum=)

Heej=)
idag har jag varit i nacka forum och shopat med mina 2 småsyrror=) Dom fick det av mig i födelsedagspresent, att gå och shopa med mig. Av mig fick dom 600 kr + att dom hade ca fem hundra var i extrapengar, så det blev en del kläder;) Vi var där från typ 11 på morgonen till sex på kvällen=) Vi gick när dom stängde=P 
Jag köpte faktist också något=) En vit tjocktröja från H&M och tre par örhängen från glitterXD Men jag tappade påsen=(=(  Fatta!!!! Jag la den i någon av affärerna och glömde den=( och sen när vi kom hem så kom jag på det och då hade affärerna redan stägt så jag kunde inte ringa och kolla om dom hittat den=( Men det finns bara typ 2 affärer den kan vara i=S Det är dom två skoaffärerna vi va innne på i slutet, Då var min mamma också med (hela familjen faktist) så hon ska ringa affärerna imorgon=) Hoppas, Hoppas, Hoppas jag får tillbacka dom!!!!!!!

Idag har jag faktist också varit hundvakt åt grannens hundXD (vi brukar passa honom i bland, och så brukar jag låna honom för att gå en promenad=P) Han heter Chippen=) Vi skulle ha passat honom från halv fem men vi glömde bort det så våran andra granne fick ta honom tills vi kom hem=S Men, men vi fick passa honom tillslut=P Jag han vara ute 2 gånger med honom och varje gång fick jag sätta på mig termobyxor och vantar!! Det var svinkallt!!!!!!!!!!!!!! Men det var det värt=P

En sak till innan jag ska lägga mig... jag skrev ju förut att jag ska få en mobil=) Och nu har jag fått den, Jippi!!!!!!!!!!!!!!!XD för er som inte vet så är det en brun sony erikson W890i!!XD Jag är värkligen glad över den!!=P 
Aja, nu ska jag lägga mig......
Jag säger god natt....men snart är det nästan dags att säga godmorgon=P=P

Jag höll på att glöma en sak..... Jag lägger in en bild på Chippen imorgon för jag orkar inte nu;)

Ingen sovmorgon i morgon heller=(

Tjoho!=P
Som rubriken lyder så får jag ingen sovmorgon i morgon heller för jag ska ut och shopa med mina två småsyskon=) Jag ska gå upp halv 9 imorgon igen!=S Jag har inte haft sovmorgon på flera dar! Och snart börjar skolan, och då är det bara börja gå upp sex igen=S
Vad har jag gjort mer idag?.....
Joo, jag har varit på husdjursmässan=) (Det var därför jag skrev att jag skulle ha många bilder att lägga in=P) Det var jätte roligt emn väldigt mycket folk;) Det jag gillade mest var Bpodils mini cirkus. Jag tycker hon är grym som kan lära upp så många olika djur=) Men att se på agility var ju också roligt så klart=P Aa visst ja.... Det var också jätte kul att gå runt och fota alla djuren. spec. alla fåglarna=P (Det blev extra roligt att fota eftersom jag har mitt nya objektiv så att jag kan
zooma in lite)
 Det var en sak jag höl på och glömma, Jag blev faktist fotad med en tigerpyton Albino orm runt min nacke=) (Tyvär så har jag inget bildbevis som jag kan lägga in för denm bilden sitter på min vägg). Ormen heter Bosse=P Den är gul, tjock, lång (minst 1,5 meter) och len;)
Aja..nu ska jag ladda upp alla bilder;)
Hare


Ny mobil!!!XD

Jag ska få en ny mobil!!XD Min mamma sa det idag. För min nuvarande går inte att sätta på, kameran har gått sönder, bluetotth fungerar inte och den häger sig ibland=( Jag ska få en sony ericsson W890i=) Det är inte min "dröm" mobil utan den heter sony ericsson C905. Men en sån kommer jag nog få om några år=) Jag ska få en ny mobil eftersom det blir billigare än att laga min gamla. Men det är jävligt dålig kvalite på den mobilen jag har nu (en sony erikson W580i). Jag han inte ens ha den i ett år innan den gick sönder!!
I alla fall... Idag åkte jag och mamma till ikea i kungens kurva. Bara för att få något att göra. Vi skulle inta handla något speaciellt utan vi bara gick runt och tittade, Men till slut köpte vi i alla fall en necissär, en blomma och två saxar till mig och en stekpanna och en saft kanna till familjen. Sen var vi inne på Elgiganten precis brevid och kollade på den nya mobilen (men vi köpte den inte för det blir billigare att beställa hem) och köpte en ny kameraväska åt mig så att jag får plats med båda mina objektiv=)
Nu har jag inget mer att skriva=( men jag kommer att ha massor av bilder att ladda upp imorgon, säger inte varför=P det frå ni veta imorgon=P 

Inventering!

Heej Allihop!
Nu har jag kommit hem från inventeringen. Eller jag kom hem typ halv 11 men jag har sett på film. Jag såg låt den rätta komma in. Den var skit bra!
I alla fall, Inventering är när man räcknar varor i en affär. Det låter inte jobbigt. Men tänkt dig godishyllorna i en butik med massor av påsar med t.ex gott och blandat. Alla dom påsarna ska man räkna, sen ska man skanna i dom i en apparat och till sist skriva in antalet. Det är faktist rätt så kul i början, typ dom första 15 min. Sen blir det tråkigt! Vi inventerade på ica maxi i nacka. Den affären har värkligen allt! Jag skojar inte! Den har allt från kläder, leksaker och böcker- mat, tuggumi och sånt. Dom har till och med en avdelning för mat till djur!!
Jag fick räkna leksakerna, Eller en del av dom. Jag fick räckna alla bil leksaker och lite av cowboy sakerna! Sen fick jag också räkna lite tuggumipåsar och sånt som finns vid kassan=)

Vi fick äta frukost där eftersom vi var där så tidigt (tio i sex). Vi fick värsta buffén=) nybakat bröd (som var varmt), massor av fil, flingor och frukt! Allt var från affären=) 
Vi får se om jag skriver ikväll
//Emelie

Alby sjön har frysit!!=)

Heej!=)
Idag har jag varit och åkt skriskor med min mamma, pappa och syrra. Vi åkte nere på alby sjön=) Sjön hade frysit så isen var ca 15 cm tjock. Jag vet det för min mammas kompis hade mätt;) Det gick faktist ganska bra. Jag vurpade bara en gång. Och det var när jag övade på att göra översteg;) Asså när jag korsar fötterna för att sväga;)

Idag har jag också sätt på filmen Peter och Petra, Småfolket=) Den filmen är jättebra!=) För er som inte har sätt den så handlar den om två barn som tillhör småfolket. Dom är pytte, pytte små;) Sen har jag också sett på Polar expresen=) Den är också jätte bra;) Men jag såg den i 3-D och dom hade gjort det väldigt dåligt. Asså man såg typ allt dubbelt=( Men själva filmen är fortfatande skit bra! Och för er som inte sett den filmen   så får ni se den för jag orkar inte förklara....;)

Imorgon ska jag upp skit tidigt=( KVART I FEM!!!!! För jag ska inventera med mitt handbollslag (Jag orkar inte förklara vad det är nu). Så jag måste gå och lägga mig nu, Eller lägga mig i sägen och se på TV eller något. Så God natt;)

P.S Jag förklarar vad inventering är imorgon;)

Skit!!

Fan också! en sekund för sent!;) men men..... nu lägger jag in några bilder för skojs skull=) Eftersom jag inte han det till förra inlägget;)
Ha en bra ny års afton så hörs vi
kramar
//Emelie



Crack balls





Gott nytt år=)

GOTT NYTT ÅR!!!!!!=)
Allihopa. Jag ska försöka lägga in det här exakt 00.00! Får se om det går.
Jag smäller inte några raketer i år utan bara några crack balls. Plus att jag glömde kameran hos mamma så jag kan inte ta några bilder. Så jag får ta bilder från google.  
Nu ska jag skålla med min pappa och syster=)
Hare bra
//Emelie

RSS 2.0