FIA Camp

Jag driver tillsammans med min kompis ett läger i Skogås som heter Fia Camp. Eller, det är hon som driver det och jag hjälper till;-)
Denna vecka har det varit full rulle. Totalt 72 barn på Campen och 9 ledare. Barnen har varit från 02 ner till 06 i olika grupper. Jag hade med hjälp av två assisterande hand om gruppen 05/06 som totalt var 23 st. En grupp med hög Hansbollskunskap och framförallt med otrolig glädje! Det har varit väldigt kul att jobba med denna grupp:-)
Hela Fia Camp blev i år väldigt lyckad, vi är glada över att så många barn vill komma och dela vår handbollsglädje och jag ser redan fram emot nästa år:-D










      

Midsommar

Glad midsommar!




Eken Cup

Årets Eken Cup gick av stapeln 13-16/6 på gubbängsfältet. Hyfsat bra väder alla dagar med bara lite regn sön förmiddag:-)

Jag spelade faktiskt själv i år också, med Bolton. Det var super kul trotts svårt motstånd. Det blev 2 av 4 vinster på lördagen vilket gjorde oss till bästa 3:an och därmed gick vi vidare till slutspelet på söndagen. På söndagen stod GT som motståndare, ett bra lag som kvalade till allsvenskan i år. Förlust var ett faktum men vi var beredda att ge dom en match!
I halvlek stod det 5-8 till dom, vilket gjorde oss väldigt nöjda! Då bytte dom målvakt och matchen slutade 24-5 (tror jag) till dom. Utklassning. Jag är nöjd över mitt egna spel i helgen:-) har mestadels spelat 9-meter och fått in några mål varje match(Y). Däremot klarade inte ryggen av smällarna GT gav (tekniskt korrekta men inte styrkan jag är van att möta) och i en situation pajade ryggen en aning. Men efter en stund på bänken kunde jag i alla fall fortsätta matchen:-)

Som coach fick jag totalt coacha 6 matcher. Tjejerna fick inte till farten, det gick långsamt och dom verkade slitna hela helgen. Vissa matcher mer och vissa mindre. Detta resulterade i 1 av 5 vinster i gruppen och det blev B-slutspel. I första slutspelsmatchen mötte vi Bolton och nu fick vi äntligen till spelet!:-D Fart och fläkt i försvaret resulterade i anfall där vi spelade som ett lag med fina vidarespel. Matchen va väldigt jämn och vi ledde mestadels med 1 boll. När slutsignalen gick sköt dom precis och gjorde mål. Domaren godkände tyvärr det och det blev första målet vinner. Vi får börja med bollen men slarvar i anfall och får spela förvara. Dom blir tilldömda straff och sätter den. Väldigt tråkigt men vi avslutade Eken Cup med en riktigt bra match!




Veronica har tagit Studenten!

Grattis till Veronica som tagit studenten!!!

     

Vi älskar försäsongen!

Nu är försäsongen i full gång för tjejerna! Det innebär bara träning ute trotts väder och en hel del jobbig Fys:-) Det är detta som förbereder oss för kommande drabbningar nästa säsong därför lägger vi ribban högt. Bland annat har vi varit i Nacka och sprungit i Nacka strand trapporna, svinjobbigt men ett roligt kompliment mot backträning:-) Följ vårt instagram konto tyresohandbollf01 så får ni uppdateringar med videos och bilder från träningar, cuper och matcher.









    

Sandhamn

Vi firade in sommarlovet med att åka till Sandhamn en dag som denna. Strålande som och underbart sällskap av Aron,Kalix och Lina:-)
Vi tog båten över från Djurgården till Sandhamn och spenderade dagen där genom att promenera på ön, käka glass och bara ha det helt underbart! Synd bara att det fortfarande är för kallt för att bada.
Båtturen i sig var också väldigt härlig förutom att det blåste en hel del. Men fick se mycket av sthlms skärgård och jag fick uppleva Sandhamn:-D En lyckad dag!






Sommarlov

Nu äntligen har jag sommarlov! Sista tentan är skriven och även fast jag kommer få skriva om den i agusti är det så skönt att kunna släppa skolan ett tag! Det har varit en mastodont period senaste veckorna med mycket att göra och stressen har varit hög! Nu har jag en veckas vila innan sommaren drar igång på riktigt med massor av handboll! Eken Cup, Fia Camp, Partille Cup, Stadium Sportscamp, Åhus Cup och C8 Camp är sommarens all handboll. Ska hinna med en vecka i Turkiet också(Y) Sommarlovet firades in med fotboll och tennis efter tentan. På kvällen blev det förfest hos några i skrapan och därefter Pub på skolan, en sjukt bra kväll med mina fantastiska klasskamrater!
Bjuder på bilder från olika tillfällen på GIH






RSS 2.0