Bål

Ligger och kör bål träning i omklädningsrummet i wättinge haha! Forever Alone;) det går segt dessutom för jag är väldigt otaggad... Är liksom fredag och vill bara hem men nu ska jag tvinga mig!!


Ute med Vovven

Det här inlägget skulle publicerats vid 10.30 typ men det funkade inte så publicerar nu istället;)


Dagens hjälte

Idag va det inte lika lätt att välja ut dagens hjälte, det fanns några att välja på men den får gå till... (trumvirvel)... Uppkörningsläraren!! Med motiveringen att hon var jätte trevlig och pedagogiskt och på så sätt hjälpte mig att lyckas! Tack Sussane!


Dagen

Idag har det varit en väldigt bra dag!:D Först körkortet, sen en lyckad redovisning och en grymt rolig träning!!!:D kan inte bli bättre!


Körkort!!!

Trotts vädret och allt så tog jag körkort idag!!!! Åå är så glad att jag typ spricker!!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50b76b54e087c37b3bdccbe7.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50b76b54e087c37b3bdccbe7.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50b76b65ddf2b33f8500008d.jpg" class="image">


Handboll+ simning

Idag va det Handboll 60 min, väldigt roligt faktiskt! Fick del en hel del bra skott från kanten:)! Sen va det 1 km simning i simhallen precis bredvid bollhallen. Det va fett pinsamt för det va klubbtävlingar samtidigt som vi skulle simma där... Men det gick bra iaf, tog ca 40 min att simma 40 längder och jobbigt var det! I axlar och armar haha!! Fick dessutom bara simma bröst sim och det gjorde inte saken bättre...
Men nu är det dags att släcka för idag, har en speciellt viktigt dag imorgon:)


Snön är här!

Men har den kommit för att stanna??

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50b669e3ddf2b36d71002132.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50b669e3ddf2b36d71002132.jpg" class="image">


Den som tränar mest blir bäst!


Taggar träning

Har precis haft körlektion som gick väldigt bra:) och nu sitter jag på ett fik och taggar träning med protein (Y) medan jag väntar på att bussen ska gå.


Dagens hjälte

Tänkte börja med att varje dag skriva en dagens hjälte. Idag går den till min religions lärare som va sjuk så vi fick sluta redan 12.30. Det gör att jag hinner hem och packa handbollsväskan nu så slipper jag stressa efter körlektionen!:D tack Anna!!


Of to school


Regn, regn, regn...

Nu har det regnat snart 52 timmar i sträck... Börjar bli väldigt trött på det här! I helgen ska det iofs troligtvis komma snö och det är iaf bättre trots att jag är en sommar människa;) däremot har jag ingen dunjacka till i vinter så får skynda mig att köpa en, i helgen kanske, så att jag inte fryser ihjäl sen haha


Ofokus

Den här dagen har inte varit speciellt bra för mig:/ skolan va bra men sen har det bara varit stress... Skyndade mig hem från skolan till körlektionen- den drog över 10 min så missade bussen och nästa va sen så va hemma 17.20. Pappa hämtade mig 17:45 och innan det va jag tvungen att kasta i mig mat, byta om och packa väskan... Stress! Så träningen gick bra men va ofokuserad och väldigt trött! Så nu sover vi för imorgon är en exakt likadan dag!:(


Filmtajm

Nu blir det social network på småföretagandet efter ett hårt gympass:)


The mentalist

Efter en lång dag med skola, körlektion, träning med 01:orna och träning själv så nu ligger jag i sängen och kollar på the mentalist, riktigt bra program!;)


Dagen Outfit

Haha har aldrig gjort ett sådant hör inlägg men någon gång ska ju vara den första;)
Jeans- JC
Tröja- Vet ej
Halsband- BikBok


Stressig vecka

En här veckan är det väldigt mycket att göra på, saker som krockar och saker som pressar mig:/ Detta gjorde att jag hade svårt att sova igår då jag låg och grubbla på hur jag ska göra med vissa saker med mera... Men nu har jag nog löst det och är på bättre humör:)!

PS. Täckte för en grej som är hemlig på bilden;)


Vinst

Idag blev det vinst med 31-9 mot Vallentuna!:D spelade hela matchen förutom en utvisning när det va 2 sekunder kvar i första halvlek. Den fick jag tack vare en utespelare som var väldigt duktig på teater...
Är helt nöjd med mitt anfallsspel, satte 4 av 5 utspel men bakåt gick det sådär, svin halt golv så det va svårt att jobba i fötterna men löste det hyfsat:) fick dessutom tre smällar i huvudet denna match, en som gjorde riktigt ont på käken så nu har jag en blå och svullen käke men det är ingen fara, inget benbrott eller så, kunde ju spela vidare;)


Game Day

På väg mot Vallentuna för match i junior serien mot Vallentuna. Har som sagt aldrig mött dom så ska bli super kul!:D är seg och trött just nu men taggad så kommer nog igång snart:D Vallentuna ligger 9:a i serien och vi 1:a så om vi gör som vi ska så vinner vi detta. NU KÖR VI!!!


Forever alone

Haha sitter själv på en Thai restaurang i Tyresö och äter lunch (ingen annan gäst än mig heller haha). Åkte nämligen med mamma till Haninge för att byta däck på bilen och det tog längre tid än väntat så fick lite brottom så medan mamma är och handlar celcius åt mig sitter jag här och äter... Som tur är så är det himla gott! Kyckling, ris och jprdnötssås!!


Dagen

Vaknade för typ 60 minuter sen, så skönt att sova ut! Ska väl hinna ut med Ayla snart men sen är det dags för match i Vallentuna, har aldrig spelat mot dom förut så det ska bli jätte kul!:D


Summering av dagen

Det här har varit en väldigt bra dag! Mycket bra handboll, träffa pappa vilket alltid är kul och så avsluta med en kväll med världens bästa 01:or!:D men det har slitit hårt på mig haha så nu ligger jag här med en extrem huvudvärk och ska strax sova. Imorgon är det match och är redan taggad! Godnatt och sov gott!


Matcher med 01

Vi vann alla tre matcher idag! Spelade så sjukt bra!! Är så stolt över mina tjejer. De har utvecklats enormt på kort tid och det är jätte kul att se! Vi van över Spåret med 1, en jätte jämn match där vi krigar som att det vore livet vi krigade för! Grymt kul att se!:)
Nu ska jag äta lite innan maskeraden...


Maskerad med 01:orna

Ska strax iväg på maskerad med 01:orna och jag är Musse pigg!:D


Början på en lång dag...

Godmorgon folket!
Om ca 40 min kommer pappa och hämtar mig så skjutsar han mig till 01 matcherna:) har precis varit ute med Ayla också, i det regniga vädret så min frisyr är ju inte den finaste och har inte fixat mig så jag bjuder på den extremt fula bilden!!


Trevligt sällskap denna fredag!


Fredagsmys!

CSI+ Paprika+ proteinbar= en grym fredag;)


Cozy

Ikväll är det cozy mode som gäller! One Piece på och soffan som gäller för imorgon är det en fullproppad dag med handboll 9.45-15.00, fika med pappa och sen maskerad med 01 18.15-22.00. Däremellan ska jag hinna med att byta om och äta också;) men ser fram emot morgondagen!!


Dagarna är räknade

Det är mycket som händer nu under kort tid!:)
Om 1 dag är det Maskerad med 01:orna
Om 8 dagar börjar julkalendern
Om 31 dagar är det julafton
Om 38 dagar är det nyår
Om 42 dagar är det Kopparcupen med 01:orna
Om 50 dagar är det JSM steg 3
Kul, kul, kul!!!!:D


Provet avklarat!

Är på väg hem nu efter Filosofi provet och det gick väldigt bra:) man kan Max få G så jag är ganska säker på att jag klarade det haha:p
Nu ska jag hem och sen är det 01 träning på schemat:) sen är det dags för bål träning också, var snart en vecka sen jag körde ett ordentligt bål pass så nu kör jag igen!


Sovmorgon

Idag hade jag sovmorgon vilket var otroligt skönt! Sov från 23.30-10.00!:D men nu är jag på väg till skolan för projektarbete och prov i Filosofi... Hoppas jag klarar det, har inte pluggat så mycket men känns som jag kan det så vi får hålla tummarna:)!


En ny bra text!

Bilden talar ju för sig själv men mina tankar när jag ser den är att man ska låta bli att tänka på smärtan, den gör inte lika ont som att ge upp!!


Nacka VS GT söder

Idag va det Div 1 match men jag var inte uttagen. Så istället gick jag och Jessica ut och sprang i sköndal innan matchen, blev ca 9 km och sen rehab:)

Matchen gick åt helvete, förlust men två tror jag... Slarvigt spel med dåliga avslut och dåligt bakåt. En del va bra under matchen, att personer vågar ta ansvar och väljer rätt lägen men det va typ allt haha;)
Nu ska jag alldeles strax sova:) godnatt!


Skolan

 
 
 
Idag i skolan på geografin byggde vi klart vår glaciär byggnad:D fin va!!

På bussen

Sitter på bussen och lyssnar på Vakna med The Voice, bästa morgonradion! Och försöker plugga Filosofi men det går inte så bra;)


VINST!

Vi vann med 25-9, utklassning! Så skönt, så nu går vi upp i serie ledning!:D däremot gick det inte speciellt bra för mig:/ fysen tog död på mig, det va överkropp och benen kändes som betong... Satte 2 av 4 skott vilket inte är så jätte bra och bakåt va en katastrof i första men blev ok i andra:( men jag kommer igen!
Komma bilen jag hittade! Fett bra ju:)


På bussen

Nu är jag på bussen på väg till Nacka. Det väntar träning ca 60 min, tror ben i form av löpning och sen match 20:15 mot Västerås Irsta, kross! De är duktiga men som vår tränare alltid säger, "inget lag kan slå oss, bara vinns över oss " så nu kör vi!:D om ni undrar vad han menar så är det att om något lag vinner över oss har vi gjort en dålig match, inte att dem är bättre;) jag är as taggad, gick så bra på träningen igår att jag har självförtroendet på topp och jag tror jag kommer göra en bra match:D!


Mat innan träning

Sitter och äter kyckling med potatis klyftor!:D mums! Däremot är det lite stress för träningen börjar 18.00 och har inte ätit upp än... Men vi får hålla tummarna att jag inte får håll på fysen! Bilden är inte på min mat, den såg alldeles för äcklig ut haha!


Jag överlevde dagen

Trots väldigt lite sömn inatt, bara 5 timmar så överlevde jag dagen och har även fått en del gjort:)
Nu ska jag hem, plugga Filosofi då vi har prov på fredag och sen är det Fys+ match som gäller ikväll!:D


Sömnlös

Hatar när det blir så här, att jag är pigg när jag måste sova. Måste, måste jag ju egentligen inte, men annars kommer jag vara en zombi imorgon:/ har inte försökt somna så länge men ändå, har så mycket energi att jag inte kan ligga still... Kanske ska pröva att läsa lite, blir man inte trött av det??


Jobbig men bra träning!

Idag va det extremt jobbig Fys med fokus på ben. Så början av träningen blev seg och ofokuserad för mig men sen kom jag in i det och då gick det riktigt bra!:D så det känns bra inför matchen imorgon mot Västerås Irsta:)


Träning

Trots att jag är så trött att jag till och med la mig och vilade 15 min, vilket jag annars aldrig gör så bär det nu av till Nacka för träning:) känns nu som om jag kommer dö men jag kan lova er att så fort jag kommer in i hallen kommer jag bli super pigg så LETS GO!:D


Skolan nu...

Har inte varit i skolan på 5 dagar då det har varit studiedag med mera och det har varor super skönt! Men nu är det dags att gå dit igen, för en ordentlig omgång gym då träningen gick as dåligt igår!!


En fundering

De barnprogram som förgyllde våra morgnar och dagar som liten, finns de fortfarande? Program som bananer i pyjamas, nu är det nu, Arthur och björnens magasin:D Åå jag älskade dom! Och jag hoppas jag kan vida dom för mina barn sen! Någon som vet om de sänts fortfarande?? Hoppas!!


Naprapaten

Va hos naprapaten i förmiddags men glömde skriva då haha! Det gjorde sjukt ont! Hon masserade och satte nålar med ström i axeln, ryggen och rumpan. Svär på att min rumpa skakade synligt Hahahaha!!! Sen på kvällen har det varit 01 träning och egen träning, som gick bajs dåligt... Men nu ska jag strax sova, har ju skola imorgon efter 5 dagar ledigt;)


Frukost

Här är min gods frukost, som består av protein shake på yoghurt, hallon, blåbär, banan och protein pulver och två knäckebrödsmackor med ost, skinka, paprika, tomat och gurka- MUMS!:D


Inventering på Kronans Droghandel

Idag har jag inte gjort så mycket, sov ut till 09.45, sen va det promenad med vovven 10-10.45 ca då hon är bättre i foten nu och kan stödja på den:) sen va det frukost med familjen och den var det gymmet 12.30-14.15, blev bål idag:D sen blev det slapp, pyttelite städning av rummet och vid 16.50 åkte jag till Johannelund, för där skulle jag och några från klassen inventera på bör förra mentors butik, Kronans Droghandel (de flesta som inte va med idag gjorde det i hans andra butik förra helgen). Det tog från 18.15-22.00 innan vi var klara. Och då va vi ändå inte riktigt klara men fick gå ändå;) men nu ska jag sova, har studiedag imorgon men klockan är ställd på 09.00 för att jag ska till naprapaten. Haha vilket tråkigt inlägg! Men godnatt folket:p


Magneten fyller 18 år!!!

Grattis till den bästa tjejen! Hanna fyller 18 idag!!!:D

Magnets Forever and ever! <3<3<3<3<3<3<3<3


Breaking Dawn Part 2

Så sjukt bra film!! Älskar vändningen efter fighten!:D har haft en underbar kväll med Hanna och Hanna med god Thai mat och bra film!


Handboll hela dagen!

Idag åkte jag hemifrån vid 09.30 och kom hem vid 16.00 och alla de timmarna har det varit handboll:) först coachade jag mina 01:or och det blev lika mot Gurra 2. Vi va jätte duktiga men orkade inte hela vägen då vi bara hade 1 avbytare...
Sen va det att åka snabbt för att coacha 02 då mamma va på konferens. De spelade 3 matcher och spelet var så där. Svårt för mig att hoppa in och coacha, de flesta spelare känner jag men det va länge sen jag coachade.... Men det gick helt ok ändå. 1 förlust, 1 vinst och 1 förlust fast med bra spel;)
Senare ska jag åka till stan och träffa Hanna och Hanna för middag och bio:D


Breaking Dawn Part 1

Har precis sett Breaking Dawn Part 1 på datan:) as länge sen jag såg Twilight så det va ett kärt återseende:) filmen va också väldigt bra. Dock så kändes det lite påtvingat att sen den, ska nämligen på Part 2 imorgon på bio därför va jag tvungen att se den nu;) men det va skönt att bara sitta framför datan en stund och titta. Men nu ska jag sova och ladda för en dag fylld med roliga grejer som F01, F02 och bio!:D


På väg hem

Nu är jag på väg hem igen, tog inte så lång tid;) har fått med mig 30 st protein bars hem, alla är inte till mig haha! Men de i kassan skrattade åt mig men det bjuder jag på:)(Y)


Stan

Har precis gått från Naprapaten och det va inte så farligt;) gjorde sjukt ont! Asså hon masserade mest och lite äckligt va det att knäcka men jag har varit med om värre haha! Har fått rehab i form av stabilitet och stretch övningar... Suck. Men nu ska jag in till stan till MM sport på rådmansgatan och köpa protein bars!:)


Napprapaten

Har precis varit ute och gått en stund med Ayla och nu ska jag till napprapaten, har aldrig varit hos en sån förut och jag är nervös, hatar att knäcka saker... Men förhoppningsvis ska det hjälpa mot min rygg:)


"Skön" Fys

Träningen idag va rolig, först "skön" Fys med ben som tema. Om nu Fys kan va skön haha. Sen inne va det skotteknik som gällde och det va bara skott från 9 meter vilket jag inte är van vid så lär bli ordentligt med träningsvärk i bålen imorgon- Skönt! Sen avslutade vi med mer ben och en del bål Fys i 30 min, det va roligt för det va övningar vi inte gjort förut så skönt med variation. Så träningen va rolig och bra!:D


Trött mössa

Är så trött att jag skulle kunna sova ståendes men plikten kallar så of to träning i Nacka! Dricker en celcius sen så kanske jag blir piggare;)


Ledig!

Skulle publicerats vid 14.30...
Idag är jag ledig för det är utvecklingssamtal i skolan, hade mitt imorse vid 10.30. Det va det gamla vanliga som sades så inget speciellt;) sen har jag pluggat, handboll teori (kost) och projektarbete. Men nu är det dags för en promenad med min vove, hon måste ut trots skadad fot så det blir en långsam och kort promenad..:)


Sötis

Min sötis har tratt:/


Min älskling är skadad:(

Min vovve har gjort illa tassen, fel på trampdynan:,-(


Skuru VS Lugi

Är och kollar på dam match (har ju haft träning), de möter Lugi och just nu leder vi med 2 med 8 min kvar, HEJA SKURU!:D


En morgon med knas

Min morgon har varit knas haha, först missar jag min buss, så jag tar en annan som åker en annan väg efter centrum med förhoppning att hinna ikapp den rätta bussen i centrum. Men vi får stopp vid varje rödljus och inte den så hann inte ikapp... Så istället satt jag kvar och skulle åka till Norra sköndal med fel buss och så byta där för det går ju massor av bussar där till Gullmars. Och så höll jag på att missa att gå av vid Norra!!:p hade jag inte gått av så hade jag fått åka in till stan haha! Men nu är jag på en buss mot Gullmars, fick slänga mig av på norra för att hinna haha! Så riktigt med knas!!


VINST!!!

Skön vinst med 4 mot Bolton!:D vi ledde hela matchen så det var vi värda, de är serie ledare också och vi tvåa på målskillnad... De hade lite otur, bara en avbytare och så drar en av deras spelare knät ur led så då fick en av målvakterna spela ute;) det va jag som va i situationen med hon som gjorde illa knät fast det va absolut inte mitt fel, hon råkade trampa snett eller nåt... Stackarn! Hon skrek att hon hatade mig sen (tror jag iaf) så bad aldrig om ursäkt riktigt för hon va så arg och sen drog de till sjukhuset innan matchen va slut. Men då får det va så;) gick iaf väldigt bra för mig:D skönt! Fick ett läge också som jag satte, MITTBENA!! Önskar Conny hade sett den, han tjatar alltid om att jag ska dra en mittbena haha!:D men nu ska jag sova, måste orka upp imorgon. Men visst är vi fina i våra nya kläder, damernas gamla! Jag är i nummer 17;)


Game Day!

Åå har varit så glad hela dagen för ikväll är det match!!! Det va drygt 3 veckor sen jag spelade senast!!!!!! Så nu är jag fett taggad på att spöa Bolton! Ska bli så kul:D:D
Ligger på spikmattan nu för att ha en frisk rygg på matchen. Men insåg precis att jag ätit 1 timme för tidigt... Borde ha ätit 17:45 men åt vid 17:00... För uppvärmningen börjar 19:45 och brukar äta 2 timmar innan men det är bara att jag tar en shake 1 timme innan så klarar jag mig!:)
Nu ska jag vila lite, kanske skriver hur det gick ikväll efter matchen.


Godmorgon

Sitter på bussen nu och är väldigt trött...:/ gick upp 05.45 imorse för att hinna fota mig till en handbollsuppgift. Jag ska nämligen jobba med min rörlighet och smidighet fram till sommaren och det innebär att jag ska jobba mycket med rörlighet i höfter och vader, samt lära mig hjula och stå på händer. Därför måste jag fotas i olika moment som knäböj med pinne med mera så det gjorde jag imorse;) och testerna är inte så jätte bra haha, väldigt orörlig!
Bilden är på min frukost:) naturell yoghurt med proteinpulver och banan, två mackor med ost och privkikorv och en kopp med te, MUMS!!


Grattis i efterskott Tyresö Handboll

I söndags fyllde Tyresö Handboll 1 år men glömde göra ett inlägg då så gör det nu;)


Fars dag

Min pappa fick den här presenten:)


Game day 01

Idag är det matcher med 01 i nivå 2, den serien som vi leder och det är viktiga matcher mot serie 2:an och 3:an. Vet att vinna inte är allt när de bara är 11 år men det är ändå så att det är roligare att vinna än att förlora. Sen skulle jag aldrig på den här nivån låta folk spela olika mycket för att vinna. Utan jag menar bara att vinner vi idag så är vi säkrare en första plats och det skulle kännas skönt;) men nu måste jag sätta fart och göra mig i ordning, blir hämtad 10 och har massor att göra!


Lördagsgodis!

Paprika och protein bar:)!


Promenad

Är på väg för att möta mamma, hon kommer med en sak jag glömt. Sen ska jag gå till Ica och handla lite, måste ha med mig matsäck imorgon när jag coachar. Det är skönt att röra på mig efter att ha pluggat och suttit stilla trotts att det är lite kallt ute;)


Världens bästa träning!

Idag va det sååå kul på träningen! Vi blev indelade i 3 lag och så spelade vi minihandboll med 3 utespelare och en målvakt och när man inte spelade så va det spänst och snabbhet som gällde! Har inte haft så kul på länge!:D
Fysen däremot va väldigt jobbig, det va gym och snabbhetsträning. Nu är jag så trött att jag skulle kunna sova, men plugget kallar så nu kör vi;)!


Morgon!

Godmorgon!
Jag är pigg och glad för ovanlighetens skull:)! Taggad på träning men vet att det kommer bli riktigt jobbigt för vi har uppspel på schemat och då är det mycket spring och det blir alltid extra jobbigt för att det är lördag och morgon;) sen håller jag tummarna för att fysen blir inne för jag orkar inte vara ute;)
Men nu måste jag byta om, ska åka om 15 min.
Puss på er!


Förbjudet att äta

Kom på att jag glömt lägga upp listan som jag och min lagkamrat skrivit på saker vi inte får äta fram till 20 december. Den som misslyckas måste stå i plankan i 5 min och går man ner måste man börja om!


Fredagsmys!


4ever alone

Haha ligger och kör styrka i omklädningsrummet i wättinge helt ensam. Brukar köra i hallen men nu har fotbollen kommit in så nu kör dom där. Så nu ligger jag och kör rygglyft, är nämligen bål på schemat idag. Men nu ska jag köra vidare för pappa kommer om 15 min!


Nytt halsband!


Slussen

Har varit i ringen och träffat min kost coach förhoppningsvis för sista gången för nu ska jag börja sälja herbalife själv:) därifrån gick jag längs götgatan för jag börjar inte fören 12.15 så tänkte byta ett halsband på BikBok som ligger på götgatan. Så kommer jag dit 10.30 och ser att de öppnar 11, SEGT!! Så nu strosar jag runt och väntar på att de ska öppna, måste nämligen byta det då det gått sönder och jag vill verkligen ha det. Men insåg precis när jag kollade på kvittot att det inte går att byts smycken... Så får väl köpa ett nytt:/


Träning nu!


Spikis igen

Jag ligger på spikmattan framför TV igen haha:p Har så ont i ryggen så ligger här för att kunna träna sen men ska alldeles strax gå upp och byta om för pappa kommer 18.00:)


På väg hem

På väg hem från skolan nu, har haft en väldigt bra dag!:D gymet gick väldigt bra och sen på geografin har vi pysslat massor, vi bygger glaciärer;) så nu ska jag hem och kolla TV och tagga träning:)


Gymmet!

På väg till skolan nu, väntar på bussen:p
I skolan väntar teori 8.15-9.15 och sen gym 9.30-11.15:)
Det är rörlighet och maxstyrka överkropp på schemat idag:)!


Stalkers

Ligger på spikis, har så sjukt ont i ryggen:( tittar på stalkers också, snacka om obehagligt att han någon som stalkar!! Jag skulle bli livrädd!

Träningen idag gick bra:D dessutom var den väldigt rolig! Det va vår målvakts tränare som höll i den, han är egentligen vanlig tränare också och han är as bra! Önskar han var vår huvud tränare!!:D
Aja, nu ska jag titta vidare;)


Taggar träning

Taggar träning med riskakor!:)
Sitter helt ensam i omklädningsrummet för ingen annan har kommit än haha. Åkte nämligen direkt från skolan, hade tänkt plugga lite men blev inte så mycket gjort då internet inte funkade:/
Men nu kom Jessica så nu ska jag vara lite social;)


Har tråkigt på spikmattan så här kommer massor av bilder! Fula och fina haha!!


Spikis

Ligger just nu på spikmattan, borde sova men smärtan i ryggen fick mig att inse att jag nog måste offra 15 min av min sovtid;):/
Träningen idag gick faktiskt bra!:D länge sen sist jag sa så! Fysen bestod av 400 meters intervaller på en löparbana gjord av is typ, nej men det kändes som det iaf! Skit halt! Några fick springa cooper, stackars dom!:(
Inne träningen bestod av kontringar i form av fas 1 och 2, perfekt lagom med spring:D sen avslutade vi med 15 min egna avslut och jag satte typ allt! Jippi!!! Så är as glad nu för att det gått väldigt bra:)
Men nu har jag inte så mycket mer att skriva så... hej då!


Träning nu!!

Svin kallt ute och vi ska ha ute Fys:( men ska vars glad för att vi får vara inne på handbollen iaf, tänk att spela fotboll nu!
Jag får springa snabbt för att hålla värmen helt enkelt;)


Sista dagen på höstlovet

Idag va sista dagen på höstlovet och den har jag spenderat med träning och handboll, fast jag kollade bara på handboll, mitt lag spelade div 1 mot RP (serie ledarna) och vi vann med 6 bollar!!!:D så jäkla skönt!!!:D så nu går vi upp som 2:à i serien! Sen åkte jag hem, tog en promenad med Ayla och har slappat hela kvällen. Dessutom har jag frossat i sötsaker, glass och kakor för imorgon börjar en tävling med VT i mitt lag, vi ska hålla oss borta från "onyttiga" saker fram till den 20 november och vi börjar imorgon! Återkommer med en lista på allt jag inte får äta när den är klar;)
Men nu MÅSTE jag verkligen sova, är ju skola imorgon...


Summering av dagen

Idag har varit en väldigt bra dag! En dag fylld med glädje:) först handbollen imorse, den gick väldigt bra faktiskt och det va en rolig träning. Inte för mycket spring (ni vet så att man blir så trött att allt fokus försvinner) och inte för mycket vila (genomgångar haha). Sen så har dagen mest flyttit på och den avslutades med en mysig hemma kväll med Mamma och syster med glass och filmen pappa i en burk:D men nu är det dags för sängen och förhoppningsvis en skön sovmorgon imorgon!:D
Sov gott!


Mitt lördagsgodis!


Lördags godis!

Haha vi åt lamm lår till middag idag med råstekt potatis och när vi ätit upp så fick Ayla äta lite av benet haha, kul va det att se hennes ögon- hur lycklig hon blev!:D


Skuru VS Heid

Tittar på dam matchen mellan Skuru och Heid och Skuru leder just nu med 22-14. Om någon min ska jag åka och kolla på Tyresö vs Partille:)


Träning

Fick ju sovmorgon idag av vår tränare så träningen börjar 10 istället:) det är iaf 2,5 timmar träning som gäller och sen är det lunch och efter det dam match:) så hemma igen runt 16.30 igen haha!
Ser så sjukt trött ut så det blir en gammal bild;)


En hel dag på stan!

Idag va det ju först stan med syrran. Hade jätte mysigt med lunch på Vapiano och en del shopping:D sen fick jag vänta en stund i gullmars, då passade jag på att de en promenad på ca 30 min utomhus i det svala vädret. Har nämligen svettats konstant idag detta då jag vaknade med feber imorse och har använt Alvedon för att hålls febern och smärtan i tanden nere;) sen möte jag upp bästa Hanna och så åkte vi till medis för att möta upp en klasskompis från nian, Frans. Det va kul att träffa honom men även lite stelt haha! Vi gick iaf på bio och såg Ted, en underbar film!!!<3 så min dag har varit fantastisk!!!
Men nu släcker jag lampan för imorgon är det träning 10-12.30:)
P.S Klassbilden är från niornas dag då vi var utklädda till fjortisar hahahahahahahaha!!!!!!! D.S


Kan inte sova!

Gick ju och la mig vid 23.00. Låg vaken fram till 01, sen har jag sovit lite till och från och nu har jag precis varit och tagit en ny citodon mot smärtan så väntar på att den ska hjälpa. Det värsta är att jag inte ens är trött! Vad händer??? Vill ju bara sova men det hjälper inte hur mycket jag än blundar:( men ska blunda nu iaf...
Godnatt igen


Sjuk typ

Känner mig sjuk, ni vet den här känslan av att man inte orkar något och hela kroppen värker. Så känner jag just nu..:( men tror det beror på att jag är utmattad på grund av konstant smärta i munnen och sjukt jobbiga träningar! Idag va det sanslöst jobbigt på fysen med bara ben typ. Och igår va det också jobbigt. Men det är ju som vanligt. Nu ska jag försöka sova bort dessa sjuk känslor för imorgon är det stan som gäller med syrran och sen restaurang med gamla kompisar:D


Träning nuuu

Blåser typ bort haha! Får hoppas bara att jag får medvind och inte motvind idag på löpningen haha:p


Luncha med mammi

Vaknade imorse vid 10 av smärtan i tanden:( så till frukost blev det smoothie med sugrör haha och sen städade jag rummet, det behövdes!
Nu är jag på väg till mamma för att luncha med henne:)


RSS 2.0