Valborg

Valborg blev inte som jag tänkt... Har ont i halsen och är öm i hela kroppen och helt slut även fast jag sov 1 timme efter skolan idag! Så det blev att stanna hemma ikväll och vila. Fast det blev ändå en lite promenad ner till elden i Alby med Hanna, Elin och Linus. Kallt va det och jätte mycket folk! Men skönt att få lite frisk luft men efter den timmen ute utan att jag typ rört på mig kändes det som att jag sprungit flera mil!:-(
Nu ligger jag i sängen och kollar TV men ska snart sova:-)


Mösspåtagning!!!

Idag va det mösspåtagning i skolan!!! Bara 43 dagar kvar till studenten!!!! Vi åt lunch och så i matsalen och sen drog vi med klassen till Ciao, Ciao:-D En i klassen jobbar där men nu är jag på väg hem.


Skola nu

Jätte trött idag också! Skulle somnat tidigt igår men blev inte så tyvärr... Följde med mamma till 98 träningen så sprang jag 4 km med dom och det va super skönt att springa av sig! Fort gick det också;-) sen körde jag koordinationsfys med dom och körde lite egna ruscher och styrka och sen cyklade vi hem.

Idag är det mösspåtagning i skolan så vi ska äta lunch och så i skolan. Efter det är tanken att vi ska till en i vår klass jobb men vet inte vad som händer! Det jag vet är att jag ska till skolan och ha speciallidrott och att jag är super trött;-)


Trött!!

Idag är jag sjukt trött! Kom hem ca 24:45 igår så blev inte mycket sömn! Ingen sömn på tåget heller för vi hade mys hörna så jag och 7 spelare delade på 4 platser och 1 bord och satt och pratade:-) blev varmt men det va mysigt;-)

Idag började jag 08.00 med rugby och det gick jätte bra!:-D vi började tacklas och det va kul! Men resten av skoldagen har varit seg! Har varit super trött!!!
Fler bilder från bohus får ni nu för dom fick inte plats i förra inlägget.


Summering av helgen!

Det har varit knas med mitt internet så har inte kunnat blogga... Därför gör jag en summering nu:-)
Fredag:
Det va lite kaos när vi skulle hoppa på tåget med all packning för det va mycket människor som skulle på samma tåg som oss! Men tillslut lästa sig det också:-) sen va det ju två byten på resan till Kungälv. Från Göteborg C bytte vi till typ 1 pendel tåg och från Ytterby bytte vi till en buss. Så det va lite knas eftersom att vi inte hittade haha! Men det va ett äventyr det också och allt löste sig!:-D När vi kom fram var vi för tidiga och eleverna hade inte slutat sin skoldag än. Så vi fick ställa in alla våra saker i skolan och sen spendera en del tid runt om i området. Bland annat va vi på en marknad dom hade i fredags! Mysigt att gå runt och kolla på allt:-) på kvällen sen va det match mot Sveriges bästa 01:or, Torslanda. Vi gör det bra framåt för alla vågar ta för sig men vi lyckas inte hela vägen. Bakåt gick det absolut inte bra så det blev förlust med 21-9. Sen va det kaos med vårt rum också, vi fick ett för litet rum men det löste sig genom att vi fick ett till litet grupprum där jag och 4 spelare sover så sover Anna med de resterande 8 i det stora rummet:-)

Lördag:
Vaknade 06.00 av att i rummet bredvid oss där 01 killar sov hade disco med hög musik och allt! Så j***a respektlöst! Va uppe och sa till dom men det hjälpte inte... Pratade med dom på kvällen sen och ledarna bad om ursäkt och sa att det aldrig skulle upprepas! Sen va det dags för match. Vi fick inte igång vårt spel så det blev en knapp förlust i första. I andra matchen efter en väldigt kort vila spelade vi väldigt bra bakåt och det blev 1 vinst!:-D
Efter det va det lek utanför en hall där det fanns uppblåsbara ruschkanor med mera. Vi skulle ha badat men det stängde... Sen på kvällen va det disco! Jag och 5 tjejer gick iväg och ägde dansgolvet haha! Nej men kul hade vi!

Söndag:
Sovmorgon då också! Och utan musik;-) så efter frukost packade vi och sen va det dags att åka till hallen. Dock gick vi väldigt fel och blev lite sena haha, men det löste sig för på grund av en tjej i matchen innan vår så va det försenat med 40 min så vi hann värma upp iaf;-) dock så blev det bara 30 min vila då mellan kvarten och semin... Vi vann alltså kvarten! Spelade bra bakåt men så där framåt. Sätter för lite skott. Men vinst är vinst och vi gick vidare! Semin spelades mot ett Norskt lag och efter en väldigt jämn match stod vi som segrare efter första målet vinner! Tjejerna grät av glädje vilket va kul att se!! Att dom är så engagerade:-) sen va finalen 10 min efter semin... Tjejerna fick choklad och macka för att få energi men tyvärr räckte inte det:-/ dom kämpade och man såg att dom verkligen ville men bensinen tog slut, dom orkade verkligen inte! Så trotts kämparinsats fick vi silvret. Fast men längre vila är jag säker på att vi vunnit för vi va bättre!

Men vi hade en kul helg trotts att inte spelet va på topp och det är det viktigaste!!


Bohus cup

Idag är det Bohus cup med 01:orna som gäller! Ska bli riktigt kul för vi är dom ända från Stockholm i vår ålder så vi slipper alla dom lagen;-) dock har vi, vad jag skulle klassa som Sveriges bästa 01:or i vår grupp så vi får se hur det går! Håll tummarna för oss:-)


Nu: sova!

Nu släcker jag lampan och säger godnatt! Klockan ställd på 07.15 imorgon så lite sovmorgon;-)


Hemma igen

Nu är vi hemma igen, har varit hemma kanske 15 min;-) Skuru vann med två bollar så det va jätte kul och jag fick med mig en blomma hem för SM silvret:-D en bra handbollsdag helt enkelt haha!
Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och tagga cup med 01:orna imorgon!!


Skuru- Lugi

På väg för att se Skuru- Lugi i Eriksdalshallen och vi i Nacka ska få något pris i halvlek för vår SM silver och tror TS ska få också för deras guld:-) därför har jag på mig tröjan vi fick efter finalen. Lite fulsnygg skulle jag säga!;-)


Älskar mitt lag!<3


Godmorgon!

Idag är det skola som vanligt, sen sitta kvar och plugga till typ 15 (slutar 13.30) och sen är det träning med rugbylaget. Efter det är det dags att åka till 01 träningen och därifrån måste jag åka till Tränarmöte med Tyresö Handboll:-) så är väl hemma runt 21.30 ikväll. Hoppas bara jag får mycket plugg gjort idag också för det behövs verkligen!


Plugg, plugg, plugg...

Har så sjukt mycket plugg just nu! Har pluggat typ 4 timmar idag utöver skolan och jag har inte hunnit träna mitt benpass jag tänkte att jag skulle hunnit med!:-( men har gjort klart nästan en hel MVG uppsats och börjat på en annan! Shit är helt slut i huvudet! Och imorgon blir det mer plugg men nu ska jag slappa lite innan jag ska sova! TV står för sällskapet;-)


Avslutning

Igår va det avslutning med laget:-( vi trodde vi skulle träna men så fick vi överraskningen att vi skulle bowla istället!:-D super kul!! Men tråkigt att vi tar uppehåll nu och vet inte när vi ska börja träna igen, lite oklart... Tyvärr kom jag typ näst sist av hela laget haha! Jag sög verkligen!!:-p


Appen har inte funkat!

Appen har inte funkat de senaste dagarna därför ingen uppdatering! Men ska skriva om allt som hänt nu;-)
Vi vann semin mot Västerås Irsta med typ 5 bollar eller mer kanske och det va jätte kul!:-D sen väntade finalen mot team Stockholm. Vi va alla inställda på att det skulle bli tuffare än det varit på fredagen men det hjälpte inte. Vi va trötta men spelade bra men missade alldeles för mycket och Johanna, deras målvakt gör en riktigt bra match! Så tyvärr bara ett silver i mitt sista JSM men jag är sjukt glad för det iaf!:-D laget hjälpte mig inte bara att förverkliga en barndomsdröm, jag fick uppleva en final också i JSM! Dock från läktaren men det va kul ändå:-) jag älskar verkligen mitt lag!! Puss och kram på er tjejer!


Gruppsegrare!

Vi blev gruppsegrare efter 1 vinst mot skånela med 14 bollar:-D jag fick spela ca 10 min i andra halvlek och gör 1 mål och är bra bakåt, jätte kul:-D nu väntar VästeråsIrsta i semi. I andra semin är det Kärra mot Team Sthlm. Vi laddade på med yoga ikväll och precis ätit lite mellis och nu är det sov dags. Upp 06.40 imorgon.
Tagga till imorgon, som vår tränare alltid säger- upp i dè!


20-20

Matchen mot Lundagård slutade 20-20 efter en bra start från oss men en stor svaka i första i andra halvlek drog Lundagård ifrån och ledde som mest med 5. Dom hade matchen i handen men vi kom igen och lyckas kämpa oss upp och bara ligga under med 1! När matchen är klar får vi ett sista frikast och Bella sätter den!! Glädjen vi kände då är obeskrivlig!!! Det va som att vinna guld! Allt hade vi emot oss, domare, läktare och andra förutsättningar men vi lyckades och vi visade dom!!! Grymt bra:-D


Nu kör vi igen!

Skulle publicerats imorse: Förutsättningarna för dagen är inte samma som igår. Damerna spelar semi final i sitt slutspel i Lund så de damspelarna vi lånat åker dit och är inte med idag. Men jag tror på att vi kan klara det bara vi tror på oss själva!
Nu är det strax möte och sen ska vi bege oss till hallen och spela mot Lundagård:-D vinner vi denna är vi klara för semi final!!!! Heja oss!!!

https://cdn2.cdnme.se/903546/6-3/pic_51724895e087c335efcd1a77.jpg" class="image">


Vinst!

Vinst mot Team Stockholm i första matchen i detta steg 5, VIKTIGT! Så skönt att krossade i första matchen och extra skönt att det va mot dom! Vi vann med 30-15 så det va kross!!:-D tyvärr fick jag inte spela, blev satt på läktaren faktiskt... men är lovad speltid imorgon!
Efter en kväll med promenad, yoga och pytte lite plugg är det nu dags att gå och lägga säg för att gå upp 08.00 imorgon! Tagga;-)


I bilen på väg till Norrköping!


Hotellfrukost!!


Steg fucking 5!!!!

Idag är det äntligen dags! Det man tränar för året runt! Jag har längtat efter detta sen jag var liten! Detta är en dröm jag haft i så många år!!! Och äntligen ska den uppfyllas! Idag drar vi till Norrköping för att spela riktigt bra handboll och förhoppningsvis stå med guldbucklan i handen på söndag! Nu går vi för kross Skuru!!


Träningen avklarad!

Träningen är avklarad och det gick sjukt bra idag! Jätte skönt för kroppen och huvudet kändes bra trotts en tuff vecka;) nu väntar jag bara på mamma och måste säga att det är skönt ute, faktiskt ganska varmt!!
Skönt också för det gick bra för laget vilket va skönt in för helgen! Nu laddar vi för kross!!


Tack gode Gud för celcius en dag som denna!


Träning nu!

På väg till träningen nu i våra ursnygga men väldigt stora nya JSM tröjor!


Dagens outfit!

Älskar min nya tröja:-D tycker den är super snygg;-)


Känner igen mig...


Tog lite sovmorgon

Det blev inte så sent igår, va väl hemma runt 01.00 eftersom att det är JSM i helgen. Det va jätte kul igår! Vi va som sagt spice girls men tyvärr kunde den 5:E medlemmen inte komma för hon blev sjuk:-( men det va roligt ändå och jag träffade två av mina gamla kompisar! Linnea och Elin från mellanstadiet! Helt sjukt! Hur stora är oddsen egentligen?! Så det va kul men lite stelt haha! Tyvärr så va vi alla lite trötta och så där men det va kul ändå:-)
Jag tog lite sovmorgon för att få ordentligt med sömn så att jag orkar träna och är redo inför morgondagen. Tyvärr har Sonja sin skiva ikväll men jag kan inte gå:-( måste ha fokus på JSM nu och packa och så.


Olivias skiva!

På väg till Olivias skiva som spicegirls!:-D


Studentmössan är här!!

Snygg?


Pigg tjej!

En grymt rolig skiva men fantastiska människor!:-D

Nu är det dags för skola, har tagit bilen för att spara lite tid så jag kunde gå upp 1 timme senare. Hoppas bara det finns parkeringsplatser och att köerna försvinner!:-D


Vendelas skiva!

På väg till Vendelas skiva nu och jag är en ängel!:-D lite jobbigt att gå direkt från träningen men det är det värt!


Vuxenpoäng!

Är inte detta vuxenpoäng?! Har precis skickat in min ansökan till Lillsved för att plugga deras Hälsocoach, PT och GTI program! Håll tummarna för mig:-D


Tro inte en massa!

Tro inte att jag inte är ledsen bara för att det inte kommer några tårar! Tro inte att jag inte saknar henne bara för att jag är glad! Jag älskade min mormor och jag tänker på det hela tiden. Men vad finns det för anledning att bli deppig och ställa in livet? Jag älskar mitt liv och ska fortsätta leva det. Tyvärr kan mormor inte vara en del av det men jag vill leva ändå. Så även fast detta har hänt har jag roligt på dagarna och ja, jag skäms över det men tro inte att jag inte är leden! Jag kommer göra glada och pigga inlägg men det betyder bara att jag lever som jag känner är bäst! Med glädje! För med glädje kan jag minnas mormor som hon va innan sjukdomarna tog henne, en grym mormor som älskade köket, hon va en fantastisk kock! En mormor som brydde sig mycket om utseende men framförallt en mormor som älskade alla! Jag kommer sakna dig mormor!


Finns inga ord...

Finns inga ord för det jag känner just nu... Min mormor gick bort idag. En mormor som jag spänderat många sommarar, vintrar och lov hos. En mormor jag älskat och stått nära och idag på förmiddagen orkade hon inte kämpa längre. Hon har varit sjuk länge, massor av olika sjukdomar på en gång, bland annat kol. läkarna tror att kolen gjorde att hjärtat inte orkade längre. Hemtjänsten hittade henne i sängen och det fanns bevis på att hon varit uppe på morgonen och sen gått och lagt sig igen. Igår hade hon varit väldigt pigg och glad och jag antar att det är bra, att hon fick leva sina sista timmar lycklig. eller jag hoppas hon var lycklig!
 
Det var jobbigt att se min mormor tina bort som hon gjort. Hon åt inte och blev bara sjukare och sjukare. Lättare alzheimer's på det gjorde allt hemskt. Kände inte igen henne när vi va där på påsk och det var obehagligt! Men jag är glad att vi åkte dit så jag hann träffa henne en sista gång! 
 
Saken är den att jag vet inte var jag känner... Jag är ledsen men jag gråter inte, jag är inte arg och jag reagerade
 
knappt när mamma berättade det för mig när jag var i skolan idag... Är det fel på mig? Borde jag inte ligga i gråt hela dagen, behövt åkt hem från skolan, ställt in 01 träningen och allt annat? Nej jag har fortsatt som vanligt och haft en glad stund med mina 01:or.
 
Jag skäms över att jag inte är ledsen! Kan ju inte tvinga fram tårarna och jag vill vara ledsen för det som hänt men känner mig bara tom, vill bara leva på... Vad är det för fel på mig???
 
Jag tror inte på Gud egentligen, men snälla, hjälp mig någon för jag vill ju vara ledsen!
 

Bäst i Stockholm!

Vi va sjukt taggade på att "ta ner Bolton på jorden"/ "tysta deras klack"! Deras beteende igår, som att de vunnit JSM guld gjorde oss lite irriterade och det va dags att sätta dom på plats;-) Vi vann med 5 bollar tillslut efter 1 grym första halvlek och en sådär andra halvlek. Vi höll 0:an fram till ca 15 min tack vare vårt försvar och Alinas målvaktsspel! Längre än vi höll nollan mot Spånga haha! Jag fick spela 10 min i första och det gick bra, framförallt bakåt men fick inget läge framåt. Tyvärr gjorde jag illa axeln i försvar, fastnade i anfalleren och drog till den jag haft problem med... men ska nog inte vara någon fara:-)Men vinst är alltid vinst så det va kul, BÄST I STOCKHOLM!! Älskar mitt lag!:-*


Gaaaame Daaay!

Game Day idag också! Final mot Bolton 13.10 i årets slutspel! Vi ska krossa och inte för att vara sån, men vi borde vinna med tanke på att vi är bättre;-) men inställning slår klass så vi får se. Laget som vill vinna mest vinner tror jag!:-D Och jag ska se till att det blir vi!

Sen är det så att vi innan finalen ska springa in för att ta emot pris för att vi vann serien! Mina 01:or är för små för slutspel så dom har ingen egen grupp att springa in med och ta emot pris, därför ska dom springa in med oss i DJ klassen. Tur bara att det finns andra som kan springa in med dom så att jag kan springa in i den gröna tröjan IBK fokusera på finalen!:-D


Nu säger jag godnatt!

Nu säger jag godnatt! Som sagt en riktigt bra dag idag och imorgon tar vi hem guldet!:-D

P.S hade lite kul med kameran haha!


Dagen!

Appen har inte funkat under dagen och därför inga inlägg så det blir 1 långt istället;-)
Matchen mot Spånga vann vi enkelt trotts ett rostigt spel med 26-4!!:-D fick spela 15*2 så det va kul! Gjorde dock inte en så jätte bra match...

Matchen mot Tumba blev en riktig nagelbitare! Riktigt nervöst och en jämn match med en galen tränare! Tillslut gick vi i alla fall därifrån som segrare med 2!:-D riktigt härligt för det blir final imorgon i Eriksdalshallen! Tyvärr fick jag inte spela mot Tumba men förstår varför;-)
Sen efter detta åkte vi med laget till Jensens Böfhus i stan där vi bokat bord. Detta för att i första hand tagga inför steg 5 men så klart också fira finalplatsen och troligtvis guld;-) En grym dag och supermysig kväll helt enkelt!! Nu måste jag sluta för ska gå av bussen och möta upp pappa som ska möta mig:-)


Gaaaame Day!!!!

Idag börjar slutspelet! Vi ska 11.30 ta oss an Spånga i Kvartsfinal nu på morgonen och 16.30 blir det semi mot vinnaren mellan Tumba- Skånela. Så en riktigt rolig dag idag!!! Taggad till tusen och redo att krossa, ska bli riktigt kul!!!
 

Nyttig Brownie!

Nyttig och super god Brownie!!:-D nyttig är den också! Vet att receptet inte ser så gott ut men är mycket godare än det låter!!

RECEPT: Lär dig baka en ny variant av brownies. Dessa godbitar innehåller avokado och dadlar och smakar himmelskt gott!

6 st
Brownies
1 dl valfria nötter (t.ex. hasselnötter eller mandlar)
1 dl urkärnade dadlar
½ dl kakao
½-1 dl mjölk
Valfritt: Lite sötning (t.ex. socker, stevia, honung, vaniljsocker, agavesirap)

Frosting
1 avokado
3 msk honung
1 msk kokosolja
3 msk kakao
Valfritt: Vaniljpulver/vaniljsocker

Gör såhär:
1. Mixa nötterna
2. Tillsätt dadlarna, kakaon och häll ner mjölken succesivt och mixa tills du får en fin smet
3. Fördela smeten i en form och ställ in i kylen medan du gör frostingen
4. Mixa avokado, honung, kokosolja och kakao (och eventuellt vaniljpulver om man vill) till en slät smet
5. Lägg frostingen över nötlagret och ställ in i frysen ett litet tag tills det går att skära kakan i bitar
6. Ät och njut!


Mys i soffan

Sitter och myser i Soffan framför TV, har precis ätit middag efter en grym 01 träning och nu blev det Let's dans och snart lite dusch. Taggar inför slutspelet imorgon:-D Kross!!!!!


Skolan nu!

På väg till skolan nu! Fredagar är ändå ganska sköna i skolan och min favorit dag om man kollar på ämnena. Jag har psykologi B, projektarbete och Filosofi:-D sen är det Rugby träning efter skolan och sen direkt till 01:träningen. Så lite stressig dag men det är det värt:-)
Vet att jag ser väldigt trött ut! Men fick inte till någon bättre haha:-p
P.S. Såg att det är fel i rubriken på inlägget föresten, studiedag ska det stå- inte studieförbund...


Ny mobil... Igen....

Va och hämtade min mobil igår som varit på lagning. Tyvärr gick den inte att laga så fick en helt ny, igen! Iofs spelar det inte så stor roll men förhoppningsvis håller den här lite längre;-)


Träningen igår

Träningen igår gick inte alls bra! Kroppen va seg och trött och gjorde inte som jag ville...Men hoppas jag piggnar till inför slutspelet i helgen!:-D


Studieförbund

Har studiedag idag, så skönt!! Ska dock plugga en del iaf eftersom att det inte kommer bli något plugg varken denna helg eller nästa helg för då är det fullt med handboll!:-D så ska snart sätta fart med pluggandet, naturkunskap och projektarbete och sen får vi se om jag hinner baka lite också:-)


På väg hem

På väg hem nu, skönt att sluta så tidigt!:-) har dock inte bestämt mig än om jag ska träna innan eller efter 01 träningen ikväll. Är bål som står på schemat idag för jag kör vilodag på fredag eftersom det är slutspel och jag räknar med att vi spelar final på söndag;-) tror det får bli så att jag åker till gymmet innan 01:orna för har studie dag imorgon så kan plugga då så slipper jag nu:-)


Tidig morgon

Är redan på väg till skolan! Brukar ju ta bussen 07.18 men nu blev det 06.49 istället för ska till SL hallen och ha träning med skollaget i rugby:-D länge sedan sist och massa nya tjejer som ska testa idag! Är fett taggad och det ska bli jätte kul!!:-D


Träningen igår

Orkade inte blogga igår men träningen igår gick bra och va väldigt rolig:-)! Fokus försvar och det är ju alltid kul;-) Dessutom känner jag att jag börjar bli bättre igen och det är ju alltid kul så är en lycklig tjej just nu!


Träning nu!!

Ska åka till träningen nu! Är faktiskt ganska taggad för en gångs skull:-D trotts trötthet och ryggont tror jag det blir en rolig träning!:-D


Maxpulstest

Hade maxpulstest med specialidrotten idag... Gick inte så bra för jag nådde aldrig min maxpuls:-( vi körde långa intervaller i backe så man fick ju mjölksyra innan jag hann komma upp så pass mycket i puls som jag borde... Sprang liksom hur många som helst, säkert runt 20-30 st!
Men det va skön träning iaf, att skippa teorin och komma ut och springa är alltid bra! Sen va det gymmet som gällde och idag bytte jag träningsform! Super skönt!! Blir så trött på att ha samma schema dag ut, och dag in så idag efter typ nästan 2 månader med samma bytte jag igen:-) den här gången blev det fokus på chins och målet är att göra 1 innan jag går ut:-) Så hela det passet bygger på att bli så stark i de musklerna som krävs att jag kan göra 1 chins. Pass nummer 2 är fokus explosivitet helkropp för att inte tappa styrkan där;-) så det har varit en rolig och positiv dag men jag är väldigt trött tyvärr:-/ nu ska jag hem och ladda om till träningen ikväll:-D


Träningen idag

Gick förvånansvärt bra med tanke på stressen idag! Skönt att vi började med ute Fys så att jag fick springa bort stressen innan handbollen;-) men gick bra på ute Fysen, fick ganska bra respons från benen och inne träningen gick också ok. Dock drog jag på mig en "skada" i ryggen. Asså ingen allvarlig skada men typ en sträckning eller något... Ont fick jag men kunde köra på men nu har jag ganska ont så kör på lite spikmatta och hoppas det ska gå över:-)


True!


Sötast ever!


Dagens outfit

Kände att jag ville liva upp stämningen med lite färgglatt idag!:-D


Ny vecka!

Nu är lovet slut och skolan börjar igen, SUCK! Känner att jag tröttnat på skolan nu men bara lite kvar så får inte ge upp och hamna efter nu!
Den här veckan är annars en rolig vecka! Eller iaf i helgen då det är slutspel i Stockholms serien och jag tror vi har chans att vinna! Annars är det väl som vanligt förutom att vi har bytt träningstider med Skuru, nu tränar vi måndag, tisdag, torsdag och lördag istället. Detta gör att jag idag kör 01 träningen inne och sen måste åka till träningen i Nacka. Så lite stressigt men det klarar jag! Det som är bra är att jag nu hinner vara med på 01 träningen på onsdagar så jag kan vara med alla tre träningar:-)
Förhoppningsvis hinner jag med lite skolarbete också haha;-)


Vinst för Helton

Det blev vinst för Helton vilket dom förtjänar! Kul att se deras offensiva försvar! Dock tycker jag dom spelar för man- man centrerat men det funkade ju fast om Spåret hade haft en bra dag och trampat på ännu mer hade det behövt hjälpa varandra mer;-) roligast att se va Heltons målvakt nummer 12! Hon va så SJUKT BRA! Hon tog typ allt och hon är verkligen en målvakt jag tycke svensk handboll ska ta vara på!
Kul att se farten i matchen! En riktigt rolig match:-D
När jag ändå refererar kan jag säga att killarnas match idag på dan va en katastrof! Förlust för Tyresö och en del killar har ingen aning vad de gör! Tycker också att coacherna inte hjälper grabbarna men det är bara min åsikt...
Nu ska jag bara vänta på mamma som pratar med domarna, hon satt som delegat på denna match och sen ska vi åka hem:-)


Kvalmatch

Är och tittar på elitserie kval mellan spåret och Helton. Bra och roligt spel med mycket fart tack vare att Helton spelar offensivt. Jämt också, står 13-15 till Helton med några minuter till halvlek:-)


Kval match

Ska åka och kolla på Tyresö's Junior killar som ska kvala till div 1 tror jag:-)


Morgonpromenad

Det blev jag som tog morgonpromenaden med Ayla idag. Sällan jag hinner det så det är bra;-) blev dock en lite sen promenad för båda tog sovmorgon haha!


Lördagsmys!

Mys med film, frukt och protein bar:-D


Väntar på mamsen!

Sitter i solen vid parkeringen och väntar på mamma som varit på bröllop. Ska skjutsa henne till festen som är här i Tyresö. Men vi missförstod varandra och jag trodde hon va här men hon va 15 min bort. Men borde komma snart! Tur att jag har Ayla som sällskap!


Slapp lördag!

Det ända jag gjort idag är att slappa! Haha så slappt! Men har inte krafter till något annat och har huvudvärk så det får bli slappt idag;-) tittar på film och slappar i sängen! Men ska nog ta mig ut på en cykel tur eller liknande sen:-)


Träning

Skulle publicerats vid 08.15...
På väg till träningen nu:-D Lite sen men är nog ingen trafik så jag hinner nog ändå;-) Hoppas att det år individuella skott idag! Orkar inte med massa tänk så här på morgonen;-)


Godnatt!

Dags att sova nu, träning tidigt imorgon:-D testar min nya ögonbindel och den är super skön, stoppad med något mjukt och gjord av sammet! Har dessutom ett fack för öronproppar haha!


Hemma igen

Hemma igen efter en jätte mysig dag på stan! Så sällan jag hinner träffa Hanna! Vi har shoppat lite, ätit lunch och fikat.
Jag fick med mig ett par vita shorts, protein bars, nya solglasögon och en ny ögonbindel man har när man sover. Äntligen har jag hittat en sån!:-D


Stan med magneten

På väg in till stan med Hanna! Vi ska till MM sport och sen äta lite lunch i den vackra vädret!:-D


Ute med vovven i det vackra vädret


Sova dags

Filmen är slut och det är dags att sova! Hoppas bara jag får sova utan mardrömmar för filmen va lite läskig... Haha!!


Panic room

Tanken var att jag skulle lägga mig i tid idag för det har varit en låååång dag men hittade en film på TV som heter panic room och den är jätte spännande! Därför kan jag inte sluta titta!!!


Dam match

Träningen idag va svin jobbig! Backe+halv långlöp+ 800 meters intervaller= så jävla jobbigt! Men skönt ändå;-)
Efter kollade vi damerna i deras 3:e kvartsfinal och dom vann så nu är dom redo för semi final!:-D


Påsklov 135- AVKLARAT!

Nu är påsklov 135 slut för i år och det gick super bra! 100-200 ungar tror jag kom så det va jätte kul!:-D härligt att se barnens glada ansikten och spralliga humör! Dom verkade ha väldigt kul vilket var huvudsyftet. Har inte räknat ihop alla pengar men tror vi fick in en del som jag kommer skänka till MIN STORA DAG:-)
Nu bär det av till träning och är jätte sen så hoppas jag hinner!


Mot påsklov 135!!

Nu drar jag med en pirrig mage!


Påsklov 135

Idag ska jag ha mitt projektarbete! en aktivitetsdag för barn och ungdomar:-D håller tummarna att det ska komma många barn men det är fint väder ute vilket kanske motarbetar mig lite:-( men hoppas att de barn som kommer får kul!


Har inte orkat

Har inte orkat blogga men hemresan från Värmland gick bra och här hemma har jag inte gjort något speciellt. Tränat;-) och igår hade vi träning med laget, första på 5 dagar då jätte kul att träffa laget igen!:-D
Bilden är på Bibbis hund:-)


RSS 2.0