Vilket härligt väder!

Idag startade jag dagen med 45 min rörlighet och stretch, har slarvat med stretchen och bara kört ca 15 min om dagen senaste veckan så måste skärpa till mig om jag ska nå mitt mål!

Sen när jag gick till bussen så möttes jag av kanonväder! Underbart med strålande sol! Som jag längtat! Äntligen!:-D nu blev dagen 100% bättre!




Plugg och skid-VM

Tenta på fredag, det är en omtenta så klarar jag den inte nu, då får jag skriva i juni vilket känns väldigt jobbigt så kämpar verkligen för att klara den! Har pluggat ca 4 timmar effektivt både igår och idag vilket jag även kommer göra imorgon och på torsdag. Så hoppas jag känner mig redo på fredag!

Passade på att multitaska och kolla skid-VM samtidigt och se kalla ta guldet enkelt, hon var överlägsen! Så grattis Kalla!!! Du är grym!



En helg i Mariefred

I lördags efter en lunch med Farmor, pappa och Sandra var det dags för matchdebut med Bolton. Denna gång i div 3 mot Hammarby. För mig gick det mycket bättre än förväntat men många saker måste förbättras! Framförallt fotarbetet! Det va kul iaf!:-D
Efter matchen åkte jag till Mariefred och Puff för en helg med henne. Jätte skönt att komma bort ett tag och få träffa puff! Allt för länge sen! Äntligen fock vi umgås! Hon är så rolig och en av mina närmaste vänner:-D<3
Stannade tills idag, åkte därifrån runt 20.00 så bollskolan hade jag snälla kompisar som tog åt mig:-) Nu är jag redo att ta mig an kommande vecka med massor av tenta plugg!






Världens bästa sport!

I drygt 1 år höll jag mig borta från den bästa sporten jag vet! Eller alltså borta på det sättet att jag själv inte spelade. Länge har jag gått och sugtat efter att få börja igen och förra veckan tog jag modet till mig och ringde Boltons damer. Dom spelar i div 2,3 och 4 (framförallt div 2&3). Det laget passar mig perfekt! Det är ett skönt gäng tjejer runt min ålder som alla spelar för att det är kul! Samtidigt tar man matcher och träningar seriöst:-D Idag gjorde jag min andra träning och när jag gick hem därifrån slog det mig hur lycklig jag kände mig! Trotts otrolig smärta i ryggen under hela träningen så kände jag glädje rakt igenom! Jag var stolt över mig själv och lycklig! Och när jag gick mot min bil så slogs jag av hur vackert Stockholm var så här på kvällen med alla lampor och rörelse:-) vilket såklart ökade på min lycka!
Förrut, när jag spelade så gick man från träningen med en lätt ångest, hade man verkligen presterat? Hade man gjort sitt bästa och visat tränarna vad man kunde? Nu gick jag från träningen med endast en tanke, shit va kul jag har haft idag! Det är mycket härligare!:-D Jag är glad över att jag börjat spela! Och förvånad över hur bra jag är trotts att jag varit borta;-)




Kungsberget

Igår var jag i Kungsberget med Tyresöhandbolls gladaste tjejer! Vi fick mycket skratt, fina vurpor och sol! 
Det var kul att se tjejerna i en ny miljö där roller byts och andra tar ansvar:-) tjejerna höll ihop som grupp och hade riktgt kul tillsammans! Jag är otroligt stolt över dom, vilket lag vi har blivit och framförallt att se dom växa som människor.
Mer bilder och info från dagen hittar ni på vår hemsida http://www.svenskalag.se/tyresohandboll-f01









RSS 2.0