Summering av helgen!

Det har varit knas med mitt internet så har inte kunnat blogga... Därför gör jag en summering nu:-)
Fredag:
Det va lite kaos när vi skulle hoppa på tåget med all packning för det va mycket människor som skulle på samma tåg som oss! Men tillslut lästa sig det också:-) sen va det ju två byten på resan till Kungälv. Från Göteborg C bytte vi till typ 1 pendel tåg och från Ytterby bytte vi till en buss. Så det va lite knas eftersom att vi inte hittade haha! Men det va ett äventyr det också och allt löste sig!:-D När vi kom fram var vi för tidiga och eleverna hade inte slutat sin skoldag än. Så vi fick ställa in alla våra saker i skolan och sen spendera en del tid runt om i området. Bland annat va vi på en marknad dom hade i fredags! Mysigt att gå runt och kolla på allt:-) på kvällen sen va det match mot Sveriges bästa 01:or, Torslanda. Vi gör det bra framåt för alla vågar ta för sig men vi lyckas inte hela vägen. Bakåt gick det absolut inte bra så det blev förlust med 21-9. Sen va det kaos med vårt rum också, vi fick ett för litet rum men det löste sig genom att vi fick ett till litet grupprum där jag och 4 spelare sover så sover Anna med de resterande 8 i det stora rummet:-)

Lördag:
Vaknade 06.00 av att i rummet bredvid oss där 01 killar sov hade disco med hög musik och allt! Så j***a respektlöst! Va uppe och sa till dom men det hjälpte inte... Pratade med dom på kvällen sen och ledarna bad om ursäkt och sa att det aldrig skulle upprepas! Sen va det dags för match. Vi fick inte igång vårt spel så det blev en knapp förlust i första. I andra matchen efter en väldigt kort vila spelade vi väldigt bra bakåt och det blev 1 vinst!:-D
Efter det va det lek utanför en hall där det fanns uppblåsbara ruschkanor med mera. Vi skulle ha badat men det stängde... Sen på kvällen va det disco! Jag och 5 tjejer gick iväg och ägde dansgolvet haha! Nej men kul hade vi!

Söndag:
Sovmorgon då också! Och utan musik;-) så efter frukost packade vi och sen va det dags att åka till hallen. Dock gick vi väldigt fel och blev lite sena haha, men det löste sig för på grund av en tjej i matchen innan vår så va det försenat med 40 min så vi hann värma upp iaf;-) dock så blev det bara 30 min vila då mellan kvarten och semin... Vi vann alltså kvarten! Spelade bra bakåt men så där framåt. Sätter för lite skott. Men vinst är vinst och vi gick vidare! Semin spelades mot ett Norskt lag och efter en väldigt jämn match stod vi som segrare efter första målet vinner! Tjejerna grät av glädje vilket va kul att se!! Att dom är så engagerade:-) sen va finalen 10 min efter semin... Tjejerna fick choklad och macka för att få energi men tyvärr räckte inte det:-/ dom kämpade och man såg att dom verkligen ville men bensinen tog slut, dom orkade verkligen inte! Så trotts kämparinsats fick vi silvret. Fast men längre vila är jag säker på att vi vunnit för vi va bättre!

Men vi hade en kul helg trotts att inte spelet va på topp och det är det viktigaste!!


Kommentarer

Bara så att du vet, så kan du kommentera här, men du behöver absolut inte om du inte vill, skoja! KOMMENTERA!!!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0