Tyresö Handboll Bygma Cup

Tyvärr tog vi oss inte till A- slutspel vilket betyder att cupen är slut för i år då det inte fanns något B- slutspel i vår grupp.

Idag var jag i hallen från 07.30-19.30, men kul har det varit!:-) här är en sammanfattning av helgens spel som publicerades på vår hemsida:

I fredags kväll samlades 13 förväntansfulla och taggade tjejer för att spela de två första matcherna i Tyresö Handbolm Bygma Cup. Vår egna hemmacup!
Vi spelade i FB2, en blandad grupp med både 00 och 01 lag.
Första matchen mötte vi Skuru F01, dom har vi mött hela säsongen i serien. 
Andra matchen mötte vi Skogås F01, dom spelar i serien över oss.
Båda matcherna lyckas vi inte framåt. Vi har svårt att kliva mot mål och då gör man inte heller några mål... Vi hade inte heller någon riktig vilja med oss på planen och då vinner man inga matcher. Men samtidigt hade vi fina prestationer och framförallt hade vi rätt tankar genom hela matchen! Inspel till M6, kontringspassar med mera som inte riktigt går fram men tanken bakom det hela är helt rätt!:-) kul att se!
Resultaten blev förlust med 4-7 mot Skuru och 8-11 mot Skogås.

På lördagen hade vi 3 matcher.
Match nummer 1: 
Vi möttes mot Sorunda F00. De är ett riktigt bra 00 lag med stora spelare. Vi gör en riktig krigarinsatts där vi inte ger oss för en sekund! Alla ligger på topp men det räkte i alla fall inte. Vi var för små och siffrorna avspeglade inte vår insats. Förlust med 24-1.
Match nummer 2:
Vi mötte Sollentuna F01 och gör även här en riktig krigarinsatts! Alla spelare är beredda att ta jobbet och vi spelar för varandra! Jätte fina prestationer, framförallt bakåt! Vårt försvarsspel är riktigt, riktigt bra! Kan inte bli mycket bättre! 
Fortfarande har vi problemet att alla inte vågar gå mot mål men vi krigar oss igenom matchen! Tyvärr räkte det inte hela vägen och med 10 sekunder kvar gör Sollentuna 8-7 vilket också blir slutresultatet.
Match nummer 3:
Vi mötte Guif F00 vilket är ett jätte bra lag!
Men här kommer vi verkligen loss! Vi springer och spelar handboll! Har fina rörelser utan boll och spelar fin handboll! I den här matchen börjar våra tankar bakom spelet också lyckas praktiskt!
Förvaret är sanslöst bra och vi lyckas hålla ner siffrorna och förlora med 18-7. Det är precis som matchen mot Sorunda att vi är lite för små och ibland går det för fort för oss. Men man kan inte göra mer än sitt bästa och det gjorde tjejerna verkligen! Jätte kul att se!

Jag är sjukt nöjd över spelarnas prestationer denna helg! Framförallt över viljan dom visade! Tyvärr räkte det inte hela vägen till en semifinal plats men med de förutsättningarna vi hade så gör vi det riktigt bra! Tack tjejer för er insatts!



Kommentarer

Bara så att du vet, så kan du kommentera här, men du behöver absolut inte om du inte vill, skoja! KOMMENTERA!!!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0