C8 Camp Dag 5

Idag var det 5:e och sista dagen på lägret denna vecka. Idag fyllde vi dagen med finalen i 5-kampen. En hinderbana på 400 meter med 5 hinder. En i laget gjorde varje hinder medan dom andra hejade. Hinder 1 så skulle en av deltagarna lotsa en annan som var "blind" genom en bana. Hinder två var poängjakt där man skulle samla på sig kort från en kortlek så att man fick totalt 15 poäng. Hinder 3 var "bowling" där man skulle få ner 3 "käglor" genom att kasta på dom. Hinder 4 var "minnesträning" där man fick se 10 saker i 10 sekunder och sen skulle återberätta 6 st av dom. Hinder 5 var att man med bara händerna skulle ta sönder en ballong. Det blev en väldigt lyckad final där Bamsarna gick in som 1:A, kämparna som 2:A och Idaho som 3:A. Vi hann också med träning med Lillemann och Kakan, fokus försvar och M6 arbete. Väldigt roligt att dom fick öva på M6 då det är något tränarna oftast glömmer:-) Sen var det dags för tuneing. Mixade lag möttes i spännande och tempofyllda matcher! Kul att se alla kämpa tillsammans och peppa varandra! Tillslut stod Julias krimlag som segrare.
Vi avslutade dagen med sammarbetslekar. Det var inspirerat av gladiatorerna och innehöll stationer som gatuloppet och korgboll:-) En väldigt lyckad dag enligt mig!:-D
Nu är det helg och nästa vecka startar C8 igen. Då kommer 190 barn spridas ut i Nacka. Själv ska jag vara i bollhallen och ha 27 st 06:or. Det blir kul!:-)



Kommentarer

Bara så att du vet, så kan du kommentera här, men du behöver absolut inte om du inte vill, skoja! KOMMENTERA!!!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0