Har inte gjort något spec.


Hejsan!

Vad har jag gjort idag?...... hmm, jag har skrattat!!!hahah, jag har haft massor av skrattatacker i både skolan och hemmaXD
Hanna (hhannaz.blogg.se) och moa (mowe.blogg.se) följde med mig hem efter skolan för att plugga. Men det blev inte så. Istället så gick vi in på datan för att fixa till min blogg (se startsidan) och sen började vi se på filmen dagispapporna, men vi han typ inte ens halva=)
Mer har jag väl inte gjort idag. Bara suttit framför datorn..... jo en sak till, Jag var nere i källarn i skolan idag. Det var jättelänge sen jag var där, det är faktiskt ganska läskigt där, För det spökar typ;) Men vi var iallafall där nere och såg på Twilight på Hannas iPod. Eller vi såg bara en stund på den sen satt vi bara och gjorde ingenting, eller jag spelade the sims på mobilen, hahahaha, hur tråklig får man va?  Aa visst ja en sak till, när jag skulle ta bussen hem från centrum idag så låg det typ en duva precis brevid kortsidan på busshållsplatsen, Den låg typ intryckt mot den väggen och såg typ sjuk ut=( Men eftersom min dator har fauckat sig så kan jag inte ladda över bilderna på den=S  Jag skulle också ha lagt in en bild på våran "läskiga" källare;) Ååå!!!!! Just nu hatar jag datorn! inget funkar!!!!!!!!!




Kommentarer

Bara så att du vet, så kan du kommentera här, men du behöver absolut inte om du inte vill, skoja! KOMMENTERA!!!

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentera här:

Trackback
RSS 2.0