Träningen

Kom bara 3 97:or varav 1 är skadad så hon va inte med... Tråkigt för det hade varit kul att lära känna dom! Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen då det händer massor av skoj!

Haha snygg bild va! Blött hår och allt... Aja, Godnatt:-)


Såg att det blivit fel...

Inlägget om adidas lagret så har bilderna bytt plats. De skorna som är typ gröna och blåa är dem jag vill ha;-) dom är dessutom beställda nu så håller tummarna att de ska komma innan steg 4!:-D


Nu träning!

Ska strax åka till träningen och idag ska vi träna tillsammans med À- flickorna (96/97) för de är bara typ 8 st och vi med så därför kör vi tillsammans så att det blir en bättre träning. Ska bli kul att se om de orkar med vår träning;-)


Adidaslagret

Jag och mamma åkte precis från Adidas lagret, va har kollat efter nya skor åt mig. Vi var först på sportsgear men dom hade inte min storlek så åkte vi till adidaslagret men de hade inte heller min storlek:-( däremot hittade jag ett par skit snygga skor men de va inte speciellt bekväma;-/
Den översta bilden är på de skorna jag vill ha och den undre på dom som va så snygga;-)


Muffisarna är uttagna

Nu har jag tagit ut muffinsarna och som ni ser är dom väldigt stora! Det va för att man varken skulle ha i bakpulver eller jäst så trode inte de skulle jäsa nåt så hade i mycket smet i varje form haha! Aja, de behöver ju inte vara snygga haha! Hoppas bara att dem smakar bättre än dom ser ut;-)

Dom smakade helt ok, inte det godaste jag ätit men helt ok!:-D


Banan- choklad muffins

Jag är i full gång med att baka choklad- banan muffins! Det luktar super gott så hoppas det smakar lika gott!:-) ska snart ta ut dom och sen ska jag bara låta dom svalna lite innan jag smakar haha;-)


Planerna idag

Idag ska jag försöka plugga lite:-/ sen ska jag och mamma troligtvis åka och kolla på nya inneskor!! Jippi!!! Och sen ikväll är det så klart träning:-D


Träningen igår

Träningen igår var rolig och inte jätte jobbig förutom fysen. Jag åkte till hallen lite tidigare och körde 30 min knäkontroll med Alina och Olivia och det va jobbigare än vad man kan tro. Sen i handbollen jobbade vi med breda starter på Y9 och lite kontringar så det va en rolig träning! Sen på fysen så körde vi individuell Fys, alltså vi får själva planera fysen och då körde jag rörlighet, snabbhet, spänst och rehab och det va ganska jobbigt faktiskt för jag höll högt tempo;-) men äntligen har det börja vända för mig igen och jag känner att jag inte har någon svacka längre utan jag är på väg uppåt!:-D


Badet

Sitter i badet och skämmer bort mig själv med ansiktsmask!
Dö finnar dö!!:p


Till träningen

Sitter på bussen på väg till träningen nu:-) passar på att plugga lite till Naturkunskaps provet vi har måndag efter lovet... För en gångs skull är det inte så jätte svår för det handlar om kroppen;-)


Dagen

Idag tog jag sovmorgon, hade tänkt gå ut och springa imorse men sov så dåligt inatt, somnade vid typ 2 och sen vaknade jag jätte många gånger så kände att det va viktigare att få sömn än att springa 30 min;-) ska dessutom köra lite extra innan träningen ikväll tillsammans med Alina och Olivia:-) har hunnit plugga lite och snart blir det en promenad ner till mamma och så ska vi äta lunch tillsammans<3


Träningen

Träningen idag var jobbig men en del av den va riktigt rolig, som 3 i rad! Mitt lag vann varje gång:-)! Medan andra delar va lite tråkigare haha;-) men så är det ju alltid, allt kan inte vara roligt. Gick ändå bra tyckte jag men en del saker var svåra, som att spela mitt 9, inte riktigt där jag brukar spela men gjorde det ändå helt ok!
Nu ska jag sova, är helt slut!


Bilder från dagen i stan

Efter att Hanna klarat provet gick vi runt lite på stan samt åt lunch och fikade:-) jätte gott!
Nu träning!


Hon klarade det!

Har precis varit med Hanna när hon gjort sitt teori prov och hon klarade det!!!:-D grym hon är!


Stan

Är på väg till stan med Magneten:-) eller, ska snart byta buss till hennes;-) imorse blev det en liten löprunda för mig och det va super skönt!:-) ikväll är det träning och nu börjar uppladdningen inför JSM nästa helg!:-D


Nu: löpning och gym

Ska alldeles strax ta mig en löptur till gymmet där jag ska träna bål, önska mig lycka till;-)


Hemma igen!

Blev en lång promenad om man tänker tid men inte sträcka. Vi hamnade nämligen vid en bro som Zawilca inte ville gå över då det va strömmar under och det låter en massa;-) Hanna vägrade så klart låta Zawilca vinna så jag tror vi försökte få henne att vilja gå över i mer än en timme! Självklart hade vi kunnat tvinga henne över genom att skrämma henne men vi ville ju att hon skulle vilja själv. Tillslut gav vi upp och gick hem. Skönt ändå att komma ut i några timmar men det blev kallt Tillslut, kunde knappt röra fingrarna när jag kom in- hade liksom inte med mig vantar haha. Men sitter framför TV nu och värmer mig och laddar inför träningen ikväll;-) bildena är från promenaden:-)


Promenix

Skulle publicerats vid 13.30 men Appen funkade inte då...
Jag och Ayla är på väg ner till stallet och ska ta en promenad med Hanna och Zawilca. Har till och med på mig vårjackan eftersom att solen värmer så skönt!:-)


Dagen

Imorse va jag som sagt och coachade. Sen åkte jag och kollade på min plast lille brorsa som spelade handboll i Nacka. De vann stort! Och efter det gick jag och Mamma i Nacka Forum och köpte en ny mobil till mig då min krånglat så mycket, det blev en iPhone 4S för jag har hört att 5:an inte ska vara så bra av mina kompisar så ville inte ha den;-) passade på att köpa några nya bh- ar. Efter det när vi varit hemma en stund åkte jag och mamma och tvättade bilen på gör det själv, den blev super fin!:-D sen efter det har jag inte gjort mer än att chilla haha och nu är det Law and Order med familjen:-)


Vinst!

Tillslut blev det en vinst idag också! Vi spelade inte speciellt bra i första halvlek så det stod 8-6 till oss i paus. I andra halvlek började tjejerna spela försvar och har man bra försvar får man kontringar och därför drog vi ifrån och vann tillslut med 13-7:-)
Stolt över det spelet tjejerna visade upp i andra halvlek! Bra fart och vilja!!


Uppe med tuppen

Godmorgon! 
Pigg och glad är jag trotts den tidiga timmen. Ska alldeles strax gå ut till bilen och köra iväg. Håller tummarna för vinst idag då der skulle vara bra för serien men det viktigaste är hur spelarna presterar och inte resultatet:-)
Men nu måste jag gå så vi hörs sen!

Godnatt

Nu är det dags för mig att sova! Uppgång tidigt imorgon för ska vara i skanstullshallen 07.45 imorgon så åker vid 06.55 för ska hämta upp några på vägen;-) tur att det är lov så att jag kan sova ut hela veckan! 
Godnatt
 

I sådana här lägen vill man bara skita i allt!

Det va jätte kul att spela div 1 matchen och det blev vinst med 27-21 och dom leder serien! Vi hade världens energi och jag blev så glad trotts att jag bara satt på bänken! Alla va så duktiga och visade på fin handboll!:-D när det va 5 min kvar blev jag inbytt med instruktion att punkta men när jag gjorde de fick jag skäll hela tiden så blev utbytt igen efter typ 2-3 min!:'-( min tränare vet fan inte hur man förklarar för så fort man inte förstår får man skäll! Och det värsta är att jag inte kan ignorera, jag blir bara så ledsen! Just nu känner jag bara för att skita i allt och lägga av men det kommer inte hända! Ska bara bearbeta detta och sen är jag på G igen!:-D


Game Day!

Har tränat 60 min med Jessica och nu har vi chillat ett dag i hallen. Vi körde spänst, snabbhet och koordination och det var hyfsat hårt. Och nu får jag redo på att jag ska spela div 1 matchen ikväll... Jag är extra inkallad så vet ej om det blir något spel men vi får se! Sjukt taggad iaf!!:-D


Dagen

Idag kommer det bli en lång och rolig dag! Pappa hämtar mig 11.20 och skjutsar mig till Nacka där jag ska träffa Jessica så ska vi träna ca 60 min tillsammans och sen vid 15.00 är det dam match men Jessica ska stå i cafeterian vid 13.30 därför tränar vi vid 12:-) själv ska jag stå i cafeterian 15.30-17.40 och sen är det div 1 match mot VästeråsIrsta 16.45:-) så är väl hemma vid 18.30 ikväll!
Men nu måste jag kliva ur sängen och göra mig redo;-)


Gårdagen

Igår funkade inte Appen, därav inget bloggande;-) igår va det 01 träning som vanligt men eftersom det va sportlov va vi så få så vi körde 01, 02 och 03 tillsammans. Eller vi värmde upp tillsammans och sen körde vi på två sidor och körde 01 och 02 på min sida och 03/04 på andra sidan. Vi va totalt 29 barn på träningen så kanske 14 st på min sida och det var länge sen vi var så många på en träning jag varit med på så det va kul!:-D
Efter träningen åkte jag hem till Jojjo som hade 18 års fest/ middag med värsta buffén och ett helt rum till kakor! Tror det va 10 sorters kakor!!:-0 det va jätte trevligt med massor av olika handbolls människor!:-D en grym fredag helt enkelt!<3 grattis än en gång din lilla skit!


Middag in the gym!

Det här inlägget skulle publicerats igår vid 16.30 men min app slutade fungera...:-/
Haha sitter och käkar middag på gymmet! Har precis varit hos sjukgymnasten och behöver inte åka ön till träningen så sitter och käkar i omklädningsrummet haha! Mycket skönare att äta här än på bussen haha! Plus att det blir bättre med tanke på tiden så att jag inte får håll;-)


Tröttmössa

Idag va jag så sjukt trött! Verkligen helt sjukt! Och idag är det en väldigt låååång dag för efter skolan (måste gå tidigare) ska jag till min sjukgymnast i Bromma och därifrån åker jag direkt till träningen i Skuru. Plus att jag har träning idag på morgonen:-) så jag släpar runt på 2 träningsväskor...:-/ så är väl hemma runt 22.30 ikväll... Tur att det snart är FREDAG!!!


Vinst!

Ingen kross med vinst med 8 blev det tillslut! Jag fick 1 läge och fixade då straff. Vi körde 90 min Fys innan med styrka och spänst/ snabbhet vilket inte gjorde mig något. Presterat typ bättre då:-) däremot spelade vi 6-0 vilket är as tråkigt för mig som 1:à. Men är nöjd över lagets prestation och att vi orkar ha sådant tempo genom hela matchen!:-D men nu måste jag sova, låååång dag imorgon!


Game Day!

På väg till Nacka nu för att ha 45 min "lätt" skivstångs Fys och sen spela match mot Bolton!! Är sjukt taggad:-D har släppt irritationen (fast det tog ett tag;-)) och nu är jag redo att ge allt och krossa Bolton!!!:-D


Så jävla irriterad!

Jag är så sjukt irriterad! För ca 3 veckor sen fick vi en uppgift i religionen som va skit svår och det tog mig flera timmar att göra den! När jag lämnade in min data på lagning så har den försvunnit!:-( jag pratade med min lärare idag och hon vet att jag gjort den för hon hjälpte mig med den. Dessutom är den bara till för att vi ska lära oss men ändå ska den lämnas in. Nu till det som gör mig förbannad. Hon vill att jag gör om hela j*vla uppgiften för att skicka in den! Jag förstår att jag får skylla mig själv men kan människan inte ha lite hänsyn och förstå att jag har massor av annat skolarbete att göra? Så sjukt irriterad!!!!! Hon säger att hon vill ha in den för att kolla om jag har rätt åsikt! Va fan är det för argument? Mina åsikter är mina och de är varken rätta eller fela- dom är mina! Jag är jätte arg nu och blev så irriterad att jag höll på att börja gråta! Varför kan hon inte bara vara lite snäll och skriva upp i sina papper att jag har gjort den och sen får hon grunda mitt betyg på alla de andra 1000 uppgifterna vi gjort?? Den här läraren är knäpp och jag orkar inte med henne!!:-#


True!


Otaggade på Religion!


Roligt i skolan!

Jag och Sofia viker oss av garv! Så jävla snygga!!!! x-D


School

På väg till skolan nu, extra trött idag men vet inte varför:-/ dagen idag är som vanligt väldigt tråkig med extremt tråkiga lektioner... Estetisk verksamhet, svenska och Religion. Iofs så är svenska helt ok:-) men ikväll är det dags för match igen och jag längtar redan, vi ska spöa Bolton!:-D

Skänker en extra tanke till min kompis som ska spendera dagen på sjukhuset:-( lycka till gumman, du klarar det!<3


Lyckades vända det!

Jag lyckades vända de negativa tankarna från dagens första pass och göra ett bra pass nu på kvällen:-) skönt! Vi körde som vanligt styrka helkropp som Fys och sen handboll och denna gång fokus på "att skrämma motståndarna" haha!! Helt ärligt så kan jag inte beskriva det bättre:-p
Men nu måste jag sova!


Dålig start men nu kör vi!

Hade ju en dålig start på dagen idag med skit träningen men jag glömmer och tar nya tag på träningen ikväll:-) dagen blev dessutom räddad av min kära kompis så jag blev glad igen!
Nu träning!!


Lektion!!

Testar Olivias glasögon!:-D


Skit träning!

Träningen idag gick sämst! Huvudet va inte med så mitt psyke va åt helvete och kroppen orkade inte riktigt!:-( skit träning helt enkelt! Detta förstörde min dag!!!!:-(


Igår

Glömde blogga igår men jag hade som vanligt träning med 01:orna och vi körde en träning tillsammans med 98:orna. Så först sprang de tillsammans i 30 minuter och vissa tjejer va helt slut efter det! Sen delade vi in dom i två bland grupper och så körde jag koordination på ena sidan och mamma körde handboll på andra sidan. Och så avslutade vi med 10 min 3- lagsspel. Tjejerna såg ut att ha kul så vi kommer nog göra om det:-)


Ny vecka

Denna vecka kommer bli mycket att göra!
Så här ser det ut:
Måndag- naprapaten 15.00, träning 01 17-19
Tisdag- Träning 18.30-21
Onsdag- Match mot Bolton hemma (styrka 1 timme innan match)
Torsdag- sjukgymnast 16-17, Träning 19-21.30
Fredag- 01 träning 16.50-19, Fira Jojjo
Lördag- Träning 9-11.30, dammatch 13.30-15.00, stå i cafeterian 15.30-17.40, div 1 match 16.45 mot Västerås
Söndag- Match med 01, samling i skanstullshallen 7.45

Som ni ser finns det en del att göra och jag ska denna vecka hinna med att gå i skolan, plugga och träna lite själv;-)


Dagen

Idag har jag inte gjort så mycket. Va och kollade på min syrra som spelade matcher och fick dessutom hoppa in och coacha andra laget då mamma va på konferens med handbollsförbundet och den andra tränaren skulle till Norge men det va så klart en av deras andra tränare med på bänken så jag tog inte det stora ansvaret. Men det var kul att få coacha lite äldre för det blir mer teknik och detaljer:-)
Sen har jag pluggat lite men mest chillat framför TV haha! Nu ska jag strax sova så att jag är pigg imorgon. Börjar dessutom få ont i halsen så ska sova bor det nu!


Time to sleep

Nu är filmen slut och jag ska släcka lampan, ses imorgon!;-)


Miracle

Kollar på Miracel, en film som baserar på en sann historia om USA landslag 1980 (tror jag). Den är jätte bra tycker jag för den visar hur viktigt det är med lagsamanhållning, rätt attityd och vilja!:-D Love it! Den är bara lite väl lång för mig som inte är så intresserad av själva hockeyn;-)


Lördagsgodis!

Jag tröttnar aldrig på melon!!


Never Say Never

Ligger och kollar på Never Say Never, Justin Bibers film. Måste erkänna att jag börjat gilla honom mer och mer! Men jag skulle inte säga att jag är ett fan men jag gillar hans låtar:-) det här kommer låta klysigt (stavning?) men jag tycker han känns mer äkta en vissa andra artister. Kanske bara är ett spel men det känns som att han är äkta och ärlig och faktiskt får kämpa och han uppskattar det han har. Att han inte har den diva stilen många andra har men vem vet;-) filmen är iaf bra!


Skuru vs VästeråsIrsta

Har precis kommit hem från damernas match i Nacka. De bjöd på härligt spel framåt men katastrof bakåt! Men det blev vinst tillslut med 32-25:-) kaos efter matchen också när alla bilar skulle ut från parkeringen men tillslut kom jag iaf ut(y). Resten av kvällen händer inte så mycket, ska slappa lite framför TV:-)


3 vinster!

Idag blev det tre stora vinster med 01:orna!:-D
I nivå B vann vi mot Huddinge med 37-3!! Sen vann vi i nivå 2 mot Årsta med 18-6 och mot Älta med 25-5! Tjejerna presterade jätte bra med mycket rörelse. Tyvärr lite slarvigt försvar trotts att det inte syns på siffrorna;-) jätte nöjd iaf och vi hade riktigt kul!


Försovit mig

Vaknade 07.05 av mig själv och larmet som jag måste stängt av i sömnen eller som inte ringt hade som sagt inte ringt. Som tur va vaknade jag bara 5 min efter när jag borde gå upp så ingen panik. Nu är det frukost som gäller


Godnatt

Träning imorgon igen vid 9.00 som vanligt så klockan ställd på 07.00:-/ godnatt!


Gladiatorerna

Plus en tallrik med honungsmelon, päron, äpple och banan= en bra kväll!:-)


Skön dag!

Idag har jag haft en skön dag! Började med en jätte bra film på psykologin, den hette I am Sam och var bra men väldigt sorglig. Sen åkte jag och kollade på skol DM i Farsta i innebandy för killarna och självklart vann vi lätt gruppen och gick vidare;-) trodde inte DM skulle hålla på så länge så jag lämnade datorn i skolan och va tvungen att åka tillbaka för att hämta den innan jag åkte hem, segt! Men nu är jag hemma igen för att packa och sen åka med 01 träning:-D


Äntligen fredag!!

Idag är det äntligen fredag! Känns som om denna vecka gått alldeles för långsam! Idag är det, det vanliga schemat som gäller, först skola och sen 01 träning:-) bål för mig ikväll också! Nu kör vi!


Träningen inställd!

Va precis på väg ut genom dörren när jag fick ett sms om att träningen blir inställd på grund av att det är för många sjuka och att vi då blir för få. Skönt att slippa komma hem så sent men ändå segt för jag hade ju förberett mig på träning liksom. Men jag tar en löptur med vovven istället och kör lite styrka här hemma:-)


Trääääning!

Sliten och trött tjej beger sig mot träningen! Hej hopp:-)


My life in a picture!


Nominerad!

Jag har precis fått veta att jag är nominerad till Årets unga ledare i Tyresö kommun på Tyresö Idrottsgalan!! Är så glad!:-D tyvärr kan man inte rösta så alla får hålla tummarna att juryn väljer mig!!


1 års dag!

Idag är det 1 år sen jag fick fakturen i ryggen! Exakt 1 år sen gjorde jag illa mig i ryggen i gymmet när jag ramlade på knäböjen på specialidrotten. Jag måste säga att den resan har varit lång med rehab och mycket Depp. Tyvärr tror jag att denna skada har förstört min chanser att bli tillräckligt bra... Inte för att jag hämmas av ryggen längre, bara det att jag va så bra som jag nog aldrig mer blir:-( men jag fortsätter kämpa!
Det komiska är att jag ska köra samma sak i gymmet idag som jag gjorde när jag gjorde illa mig för 1 år sen. Men idag får nog någon passa!


Alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag som alla vet. Själv ska jag spendera dagen med skola och sen träning:-)
Jag tycker dagen är överskattad för om man verkligen älskar någon ska det väl inte behövas en speciell dag för att man ska visa det?? Då är det väl roligare att överraska sin partner med blommor och en fin middag en helt vanlig dag istället?
Men jag önskar alla er som har värsta planerna en trevlig dag:-)


Träning nu

Blev helt plötsligt jätte trött... Men det vänder nog snart när jag kommer ut i friska luften och är på väg. Man blir så slö av att bara ligga hemma... Så jag får tagga till lite om jag ska klara träningen;-)


Bättre sent än aldrig!

Eller kanske inte i detta fall;-)
Hann ju aldrig äta en Semla igår så det blir en idag istället. Den va jätte fin innan jag va tvungen att förstöra grädden för att komma åt och ta bort mandelmassan;-)


Dagen

Idag hade vi tal i svenskan... Tyvärr hade vi väldigt lite tid på oss att skriva så hade inte tid att bearbeta mitt tal ordentligt... Dessutom va jag nervös och pratade för fort och tittade inte upp tillräckligt mycket så är inte speciellt nöjd så vi får se vad det räcker till för betyg:-)
Sen va det religion utan lärare men vi hade en uppgift att göra så jag satt kvar och gjorde den så är på väg hem nu.
Bilderna är från imorse;-) körde på löparbyxor eftersom jag va svin trött imorse!


Vinst!

Blev vinst med 10-24 trotts den lite korta och ofokuserade uppvärmningen. Vi började med en ofokuserad första halvlek och det stod 9-7 till oss i paus. Men sedan vände vi och drog ifrån i andra. Det va som att spaken släppte haha! Målen bara rann in!
Tyvärr gick det inte så bra för mig, va för defensiv och feg bakåt och satte inget av mina två lägen på vänster kanten... Men vinst är alltid vinst och jag är glad!! Men nu måste jag verkligen sova, kommer vara skit trött imorgon!!


Nu krossar vi dom!

Nu är vi framme och taggar match mot Västerås och många i laget är sena på grund av vädret men vi får se till att prestera ändå!!!
Tagga, tagga, tagga!


Maaaat!

Äter lite innan det är dags att ge sig av till Västerås:-D


Gameday!

Idag är det träning i skolan, har dock inte bestämt om jag ska köra överkropp eller ben eftersom att det är match ikväll. Är i alla fall fett taggad på match för det var ett långt tag sen jag spelade! Tyvärr så är det bortamatch i Västerås... Lite segt en vardag men det som är bra är att min kusin kanske kan komma och kolla!:-) ett tag sen vi sågs så det ska bli kul! Så tagga match!


Glömt att blogga

Som ni märkt har jag glömt att bloggat så får göra en liten summering av det som hänt sen sist.
Söndag- tog sovmorgon! Så skönt:-( sen pluggade jag och åkte med mamma för att kolla handboll, Bolton mot Västerås Irsta i Div 1 och det var en rolig match att se för VI visade upp ett snyggt spel med bra fart!:-D sen åkte vi vidare för att kolla på Nacka i Div 1 mot Rimbo och det blev vinst med typ 20 mål! Bra spelat av laget!!

Idag- skola och sen 01 träning som gick bra. Körde långlöp med tjejerna för typ första gången för att få lite träning själv haha. Hade en del plugg jag ville göra klart så hann inte träna efter. Tyvärr blev det inte så långt så blev inte så mycket träning för min del...:-( men jag tar igen det imorgon då jag har specialidrott och sen match. Så nu sängen! Godnatt!


Sjukt gott men ovärt!

Jag får alltid så sjukt ont i huvudet när jag äter saker som jag inte brukar som är "onyttigt"...:-( men det va sjukt gott men frågan är, va det värt det eller inte?!


Lördagsgodis!

Och idag blir det faktiskt godis! När jag tog godislöftet hade jag ätit godis typ 2 veckor under jul utan att hitta mitt favo godis så då bestämde jag att när jag hittade det godiset skulle jag få äta de och nu är det hittat av Sofia! Så nu blir det lite sura och goda bläckfiskar!:-D MUMS!!!


Jätte gott!

Pommes va mycket godare än jag kom ihåg! Mycket gott:-D


Huvudvärk

Fick helt plötsligt värsta huvudvärken! Så ligger i sängen och tittar på TV... Snart är det middag, ska äta pommes för första gången på flera år så det ska faktiskt bli gått om jag bara kan bli av med huvudvärken!


Seriefinal

Är och kollar när Herrarna möter RP i en serie final och efter 24 minuter står det 11-11, kommer bli riktigt jämt! Har aldrig sett så här mycket människor i Tyresö hallen!


Veckans sista träningspass avklarat

Då va veckans sista pass avklarat, ett roligt handbollspass med fokus försvar. Nu är det lunch som gäller och sen ta ett varmt och skönt bad. Hinner jag ska jag gå ner och kolla på herrarna i Tyresö som spelar serie final:-) annars idag har jag inget annat inplanerat förutom plugg...:-(


Godnatt

Nu blir det sängen och klockan ställd på 07.00... Så ses imorgon pigg och glad;-)


Fredagsmys!

Kvällen har som vanligt bestått av 45 min bål träning och sen 01 träning:-) nu ligger jag i sängen och kollar lite TV innan jag ska sova för att gå upp tidigt imorgon för träning i Nacka.


På väg hem

På väg hem nu efter skolan. Haft en väldigt rolig dag med sköna lektioner- projektarbete och filosofi. Plus att jag lunchade med några från klassen och en som gick ut förra året som jag hade handboll med:-) mysigt!


Sofia plattar mitt hår!!:-D


Sovmorgon!

Så skönt, har sovmorgon idag! Psykologin blev inställd så att vi skulle kunna kolla på skol DM i inomhus fotboll som spelas hemma så vi behöver inte vara där förrän 10.00!:-D så skönt!
Trotts detta fick jag stressa som fan imorse för jag åt frukost alldeles för länge så håret är ej plattat men tog med mig plattången;-)


Godnatt!

Nu ska jag sova efter en rolig men jobbig dag. Hård träning på gymmet i skolan och sen mycket plugg och sen träning nu på kvällen. Väldigt rolig dock så det va kul;-) nu ska jag strax sova men har sovmorgon imorgon så behöver inte gå upp förrän 7.45!!!!:-D


Nya skor!

Skulle publicerats imorse vid 10...
Fick precis ett par nya skor för Emma fick dom av klubben men de var för stora för henne så då fick jag dom! Tack snälla Emma!!:-D Dom är jätte sköna så det är toppen!


Fin dag!

Känns som att det kommer bli en fin dag om bara bussen kan komma snart!;-)


Kunde inte somna...

Kunde inte somna igår... Gick ju och la mig vid 21.30 men sist jag kollade på klockan va den 22.45... Segt! Men är inte så jätte trött nu iaf även fast jag ser jätte trött ut! Men nu är det dags att platta håret för som ni ser så behövs det;-)


Lite piggare

Träning hjälpte faktiskt, känner mig inte lika sjuk nu;-) skit rolig träning då fokus denna vecka är fotarbete! Massor ac övningar med koner och lite handboll men kul ändå. Vi körde även harres, ni vet med häckar och det gick bra, dick får jag dålig tid då jag hänger för länge när jag hoppar över häcken haha!
Men tidig sängdags nu för att sova bort det sista dumma i kroppen:-)
Så godnatt!


Sjuk typ...

Alltså jag mår inte så jätte bra om jag ska vara ärlig:-( ont i huvudet och lite i magen men är på väg hem från skolan nu så ska äta lite och sen sova så att jag mår bättre inför träningen ikväll. Träna ska jag göra i alla fall! För det mår jag nog bra av, att få ha kul och göra det jag gillar mest!;-) lite Alvedon och en celsius sen så är jag på banan!


Blodsockerfall

Imorse vaknade jag lite innan 06.00 av att hela rummet snurrade och jag mådde jätte illa. Jag tänkte direkt att det är för att jag inte ätit på länge så jag ansträngde mig för att det skulle sluta snurra och sen tog jag mig till köket för att hämta en frukt. efter att jag ätit upp frukten mådde jag lite bättre och gick och la mig igen. Efter typ 40 min sluttade jag frysa och skaka och illamåendet avtog lite i taget. Så jag gick upp och gjorde i ordning lite frukost och gjorde mig redo för skolan. Självklart är jag sen men bättre att jag är sen än att jag inte går till skolan alls;-) mår inte helt bra än, fortfarande en konstig känsla i kroppen och lite ont i magen (inte illamående) men ska kämpa på iaf så att jag inte hamnar efter. Håller tummarna för att jag klarar dagen!


Sova

Mötet gick bra och snabbt:-) så lite plugg hann jag med också men nu är det dags att sova och tagga träningsvärk imorgon! Tro mig, jag kommer ha sjuk träningsvärk i benen imorgon, förhoppningsvis i hela kroppen men vi får se. Träningsvärk är liksom en bekräftelse på att man tagit i så jag håller tummarna! Men nu ska jag sova, godnatt:-)


Gymmet

Har precis avslutat ett överkroppspass på 1 timme och 45 min. Trött! Nu väntar duschen och sen möte med Tyresö fritidsgårdar om mitt projektarbete:-)

P.s. Det är en protein bar jag äter haha!


Äntligen hemma!

Äntligen hemma! Tog bara 48 min!;-) resan brukar ta 25 min från gullmars haha! Nu väntar chill framför TV och kanske plugg?? Tvek på sista men vi får se;-)


Köerna har släppt!

Äntligen släppte köerna! Det va något som gjorde att man va tvungen att åka av motorvägen och sen åka på den. Tyvärr så kunde ju inte bussen göra den tvära svängen som krävdes så nu fick vi ta dom jävla småvägarna till Tyresö! Suck! Men skönt att köerna försvann:-)


Köer!

För 20 minuter sen lämnade vi gullmarsplan och vi har precis åkt från Norra sköndal! Värsta köerna mot Tyresö, vad är det här?! Står typ helt still och jag fattar typ ingenting! Tur är att det inte är någon träning ikväll eftersom att vi spelar match mot RP och jag är inte uttagen så jag ska gymma istället men har i princip ingen tid att passa förutom ett möte ikväll vid 19.30 om mitt projektarbete och innan dess ska jag hinna träna... Slår vad om att det kommer ta minst 60 min till innan jag kommer hem!:-(


Kvällen

Som ni förstår va det förra inlägget av några av 01:orna!
Kvällen spenderades som sagt med 01 träning och egen träning samtidigt och sen plugg en stund! Stolt över mig själv faktiskt:-))
Men nu ska jag sova, godnatt!


Bästaste!!:)

Hejsan Jerry össe och kakan här!!
Vi ville bara säga att vi är bäst ever!!
Om ni undrar varför just vi skriver är det för att Emelie sitter och hånglar med en polare som heter Johanna!!!
Dom två lebbarna kommer nämligen ha sex i kväll 21.00!! Chingeling ska ut och ha Fys nu, utan do två lebbarna!!
BBBLLÄÄ!! Blir för mycket nu!!!


Ge bort ett Leende!

När jag gick på bussen nu så hälsade chauffören trevligt på mig och självklart sa jag hej tillbaka med ett leende, jag menar varför vara otrevlig?! Och då brister han ut i ett stort leende och bara, "äntligen någon som är glad!" jag blev jätte glad av vetskapen om att jag gjort någon glad och jag tycker inte det va speciellt ansträngande! Så sluta vara Så sura och otrevliga, ge bort ett Leende och förgyll någons dag istället:-D
LÄNGE LEVE LEENDET!!


Hemgång

På väg hem nu i skitvädret! Blir så deprimerad av det här vädret, grått och tråkigt! Tur att det finns människor som piggar upp mig:-)


School

På väg till skolan och jag är faktiskt väldigt pigg!:-) skönt! I skolan väntar Engelska 3 timmar och sen Naturkunskap B 3 timmar... Seg dag!
Sen ikväll är det träning med 01 som vanligt och träning för mig;-) tänkte träna samtidigt med dom så att jag kan plugga lite ikväll också... Har en uppsats och ett tal som måste skrivas:-/


Brother from another mother

Glömde blogga igår men jag hade en as bra lunch date med min älskade pernilla! Precis som jag skrev i förra inlägget är hon som en syster för mig och jag kommer aldrig att ha en liknande relation med någon annan! Jag och Pernilla har gått igenom så mycket tillsammans och vi har hela barndomen ihop! Jag älskar henne som en syster! Tyvärr glömde jag att ta kort under vår lunch som jag alltid gör så fick ta en snygg bild från hennes blogg. Gå in och läs den föresten, Pernillas.blogg.se !
Love you sis!<33


Stan

Sitter på bussen på väg in till stan för att träffa en gammal kompis, Pernilla heter hon och vi har känt varandra i 18 år (hon är två år yngre) och vi bodde grannar i typ 12 år. Sen flyttade hon och då tappade vi kontakten och gick skilda vägar... Sen träffades vi några gånger under de åren som gått och nu ska vi träffas igen. Det bästa är att hur länge vi än är borta från varandra känns det som om vi aldrig varit ifrån varandra. Vi är som systrar och helt ärligt så har jag som en syster kärlek till henne. Hon betyder mycket för mig och jag är jätte glad över att vi ska träffas idag!<333


Vinst!

Idag va det vinst igen men denna gång bara med 1! Tjejerna spelade bra men sätter inte lägena och jobbar för dåligt bakåt. Men vinst är alltid vinst och det ger oss större möjligheter att vinna serien! Vi är tre lag som slåss om segern så det är spännande!
Bilden är på min efterrätt igår som va super god!!


Nu middag med familjen

Nu är det middag på O'Learys med pappa och syrran, MUMS!


Skitjobbig träning!

Det va sjukt jobbig träning idag! Först rolig men sjukt jobbig Fys 30 min och sen svin handboll 90 min med mycket spring! Så jag lär ha träningsvärk imorgon!! Men I LOVE IT!


Vinst!

Tjejerna levererade ett grymt bra spel mot Gurra idag så det blev vinst med 22-11!! Super stolt men det finns lite att jobba på;-)


Nu har dom varit framme ännu en gång!

Som ni förstår va det förra inlägget av några 01:or som snodde min mobil under samlingen innan matchen;-) så inget stämmer!


Sex is My life!!!

Lite tidigare idag hade jag ses med en kille som hette Klas de var så jävla skön!! 👉👌 men vi hade ett problem!
Klas qk gick inte in i mitt underliv!!
Upp gjorde skit ont!!
Jag va aaaaaa! Och han ba va fan håller vi på med! Och ja ba inte vet jag!
Så allt slutade med att vi gick skilda vägar!!!!😔


Dagen

Precis som jag skrev i förra inlägget är det träning nu på morgonen 9-11 och sen teori 11.30-12.30. Sen måste jag skynda mig för jag ska iväg och coacha och vi har samling 13.30 i Tyresö. Det är nivå B och inte mycket kvar i någon av serierna och det är vinst varje match om vi vill vinna båda serierna;-) sen ikväll är det middag på O'Learys med pappa och syrran och sen ska jag träffa Hannapanna en snabbis:-) men tidig sänggång i kväll också då jag ska vara 08.00 i Nacka bollhall imorgon också för att coacha...


Lagar mat!

Står här och lagar mat på morgonen haha! Vi ska nämligen ha teori 1 timme efter träning så vi ska ha med oss lunch. Därför står jag har och lagar för jag vill ha varm mat med mig;-)


Nu: sova

Oj jag trodde att detta inlägg publicerats igår kväll... Men tydligen inte!
Nu ska jag sova. Klockan ställd på 07.00 imorgon för träning i Nacka 09.00:-D så godnatt!


Fredagsmys!


Sovmorgon

Idag fick jag sovmorgon och det va riktigt skönt med tanke på att jag ska upp tidigt både lördag och söndag. Jag är nämligen klar på psykologin så då behövde jag inte komma. Så skönt att få vakna av sig själv och bara kunna ligga kvar i sängen och slappa. Framförallt med tanke på min träningsvärk jag har i hela kroppen haha!
Så nu är jag på väg till skolan för att äta lite lunch och sen ha projektarbete och filosofi:-)


RSS 2.0