Fira syrran!

Idag blev det middag på Texas Longhorn i stan med Sandra, mamma, Viktor och Veronica. Super trevligt och mysigt:-) framförallt god mat!;-) 
Kul att träffa Viktor och Veronica också då det var länge sen!

Efter massa tenta plugg och benträning är både kropp och huvud helt slut! Tur att det är helg snart så man kan plugga ännu mer x-D haha!
Nu ska jag sova! Imorgon ringer klockan 05.30 eller 06.15, har inte bestämt mig än...



En bra dag!

Startade dagen med Flow, slapp stressa under morgonens rutiner och hann med bussen, dessutom möttes jag av solen på väg till bussen! Underbart!:-D
Påväg in till skolan nu för att plugga hela dagen! Anatomitenta om exakt en vecka så måste ju passa på att plugga när man är ledig;-) får mer gjort i skolan och kan plugga tillsammans med andra vilket också effektiviserar:-) Sen ikväll ska jag ut och äta med mamma och syrran för att fira henne lite extra, jag var ju inte där när hon fyllde 16;-)
Det här blir en bra dag!



Handboll- sporten jag älskar!

Idag var det träning med 01:orna, trotts höstlov och sjukdomar kunde 7 av 14 spelare komma:-) Syftet var så klart att bli bättre på handboll men idag ville jag fylla hallen med skratt och glädje! Så efter 60 min Fys väntade 60 min handboll, efter lite passningar och skott körde vi 40 min match 4 mot 4, jag fick vara med!:-D det va länge sen jag tränade handboll och det här blir ju inte heller en "riktig" träning men det är så nära en riktig träning jag kan komma just nu;-) så fort vi kom igång så spred sig glädjen i kroppen och endorfinet rusade! Gud vad jag älskar denna sport! För en stund försvann allt annat jag annars tänker på och taktik och teknik fylldes i min kropp och mitt huvud, länge sedan jag skrattade och hade så kul som jag hade under dessa 40 min!:D 
Jag är så glad över att jag har ägnat så mycket tid och fortfarande gör för en sport jag verkligen älskar! Många som slutat säger oftast att dom inte fattar hur dom kunde lägga ner så mycket tid på det och att dom inte alls längtar men jag längtar varje dag! Varje dag är jag sugen på att börja spela igen! Att få känna tröttheten och glädjen i kroppen! Att få utöva den bästa sporten! Jag ångrar inte för en sekund att jag lagt ner så många timmar i hallen och skulle göra om det alla dar i veckan! Snart ska jag nog se till att knyta på mig skorna igen! Så fort ryggen är bättre så ska jag ut på banan igen! Inte satsa men spela! Spela för att det är kul och för att jag älskar det!<3
Handboll tills jag dör!







Tidigt gym!

Va i gymmet redan 07.00 imorse! Biceps och Triceps skulle dödas! Körde super set med tre övningar per muskel. 4 varv biceps och sen 4 varv triceps med ca 1 min vila mellan varven, jobbigt!:-D 

Nu sitter jag och äter frukost, idag blev det havregrynsgröt med banan och kanel, mums! Ska snart åka iväg till Rosersberg för att coacha en träningstunering med 01:orna, det ska bli kul!:-) många sjuka så vi har bara en avbytare, men speltid utvecklar vilket cupen är till för:-)




Leg Day

Igår hade vi 60 min crossfit på idrotten! Simon och Jonas i min klass tävlar på hög nivå internationellt och dom höll i passet! Riktigt roligt men riktigt jobbigt!
Hann även med simning och rehab så va rätt så trött igår;-)

Träningsvärken visar att jag tog i igår! Ryggen och axlarna fick jobba hårt igår! Mycket chins och bål inblandat:-) så vad passar inte bättre än ben på gymmet så här innan frukost;-) 



En fullproppad dag...

Idag har jag mycket att göra!
Startade med PW imorse och nu sitter jag på bussen påväg till skolan:-) sen ser resten av dagen ut så här:
Plugg i skolan 10-12.30
Skola 13.16.30
Träning Bolton 16-17
Utbildning Nacka 18-21
Sen ska jag försöka hinna rehabba också... Lycka till med det säger jag haha!;-)




Gårdagen

Piggnade till lite efter simningen på morgonen, tur det!
Efter den och frukost blev det en snabbis till skolan för lite plugg med Affe och Robin, Anatomi...(Y) därifrån till Skuru för att hälsa på kanslit:-) hem för snabb lunch och sen 90 min gym- Ben! I vanliga fall är jag alltid jättetaggad på ben men igår var jag super taggad på rygg... Haha! Men ben stod på schemat så ben blev det! Jobbigt som fan och idag känns det i benen och rumpan;-) JIPPI! Haha!
Sen hem och efter det en fantastiskt bra träning med 01:orna!:-D sa jag att jag hade en ledig dag;-)



Trött ggr 1000

Herre Gud! Jag trodde inte man kunde vara så här trött! Somnade strax efter 23 så har ändå fått 8 timmars sömn... Vaknade dock på spikmattan så tror det kan vara därför... 8 timmar på den är nog inte jätte bra haha!
Tur att jag har celcius så jag åtminstone inte drunknar nu när jag ska åka och simma;-)



En bra kväll!

Det va roligt och trevligt att träffa tjejerna igen! Mycket skratt blev det!:-D Jag tycker att det är så roligt när man träffas någon gång ibland och det känns som att man aldrig har varit ifrån varandra! Visst, vi har valt olika vägar i livet och strävar efter olika saker. Men det har vi alltid gjort, det är det som gör att vi gillar att umgås tror jag:-) det var i vilket fall som helst super mysigt! Kul att få veta hur det går för alla och hur alla mår!
Vi åt på tapas Sthlm, en mysig liten restaurang på Fridhemsplan. När vi var klara så röstade jag för att gå de dryga 2 km till TC men blev nedröstad;-) så jag klev av bussen drygt 2.5 km innan min hållplats och gick den biten istället:) jag tycker det är mysigt att gå på kvällarna när man varit ute och ätit gott, kroppen behöver typ det;-)
Blev i alla fall en tidig kväll och nu är jag redo att ta mig ut på lite löpning eller PW, vi får se vad kroppen känner för:-) LETS GO!



Middag med tjejerna!

Ska snart åka in till stan för att träffa Vivvi, Olivia och Vickan. Tyvärr kunde inte Sofia följa med:-/ det är mina kompisar från gymnasiet, vi försöker träffas några gånger per år så det ska bli super trevligt att träffa dom igen!:-D



En promenad i det fina höstvädret!

Efter matchen tog jag och Ayla en lång promenad i skogen i det vackra vädret! En härlig promenad efter en härlig morgon med sådant fint spel!



Vinst med 19-7

Hade match med 01 idag, en underbar match!:-D låter bilden säga resten;-)


12 years a slave

Då varken jag eller mamma har handboll eller något annat efter jobb/ skola på torsdagar så passade vi på att bara ta det lugnt idag:-) lite plugg hann jag med pclså(Y). Vi köpte hem sallad från kaktus Pizzeria och sen tog vi en kvällsmacka och te medan vi såg på filmen 12 years a slave. En hemsk men riktigt bra film måste jag säga! Orkar inte skiva så mycket om den men den var definitivt sevärd!:-)
Annars idag har jag hunnit med ett simpass och ett riktigt hårt gympass som jag hoppas känns i kroppen imorgon!
Det kom en städerska till oss imorse vid 07.30 så var tvungen att åka hemifrån då. Därför hann jag ner till simhallen, till mammas jobb för frukost, till skolan för styrka och sedan lektion:-) måste säga att städaren gjort ett FANTASISKT jobb! Jag är imponerad och glad!:-D
Nu ska jag sova, klockan ringer 07.00 imorgon för lite Flow!:-)



En ledig dag i regnet

Igår var jag ledig så det va skönt! Vaknade utvilad vid 08.30, hörde dock regnet smattra mot fönstret och blåsten vina utanför så låg kvar 30 min till innan jag klädde på mig regnkläderna och gav mig ut på 4.5 km PW. Klarade mig från regn tills det var 2 km kvar... Då började det spöregna! 
Hann med ett gympass innan träningen med Bolton och så löpning med01:orna på kvällen:-)
Både Bolton träningen och Tyresö träningen gick riktigt bra!:-D





Mot simhallen

Godmorgon!
Jag va helt slut när klockan ringde imorsen... Trotts att det inte blev så sent igår, konstigt.
Men lite celcius i magen så är på banan igen! 
Ska bege mig ner till simhallen nu för lite träning innan frukost. I lördags gick det så otroligt bra att simma så hoppas på samma känsla idag!
Bjuder på ett litet måndagsskratt med denna bild och låter den tala för sig själv;-)



Handboll hela dagen!

Startade dagen med bollskolan i Skuru. Det gick väldigt bra! Dom är väldigt duktiga och lyssnar bra så det är skönt!:-D fast det är klart att man är lite trött efter 3 timmar;-)

Efter det bytte jag om till Tyresökläderna och satte mig i bilen till Bollstanäs för att coacha. Den matchen gick riktigt dåligt! Många tjejer var inte med för fem öre... Katastrof är ett bra ord... Men, det är en lärdom det också;-)
Kom hem till en Theo som ville leka lite och spela spel:-)
Avslutade söndagen med en löptur och nu sängen!



Theo, en rolig filur!

Idag har jag umgåtts med Theo, min granne på 5 år:-) vi har lekt ute och han följde med till handbollshallen där vi tittade på damerna och herrarna. Passade på att leka lite ute där också:-) en skön kille som får en att le!:-D söt är han också!

Damerna tog sig an skuru idag, Sveriges näst bästa lag. En riktigt jämn match men Skuru har en bredare trupp och vann tillslut med 2 bollar. Tyresö gör en riktigt bra match men orkar inte hela vägen.

Herrarna som mötte Ystad startade matchen med att Ystad fick dra iväg och leda med många bollar. Jag gick i halvlek men fick veta att Tyresö kämpade sig tillbaka och vann tillslut! Riktigt bra jobbat!

Nu ska jag sova, imorgon ringer kl 07.30, då är det träning innan Skurus bollskola väntar 10-13, därefter ska jag till Bollstanäs och coacha! Har jag sagt att jag älskar handboll?:-D







Veckan

Den här veckan har varit lugn egentligen men känslan är inte så haha! Tror det är för jag har planerat en del för dom kommande veckorna;-)
I tisdags var jag ledig och passade på att träffa bästa VT på lunch:-) super mysigt!
I går hade vi en riktigt rolig idrottslektion i skolan som bestod av typ basket fast ändå inte. Efter 90 min var jag helt slut och genomsvettig! Men efter lite frukt var jag med och spelade 45 min fotboll på vår rast. En riktigt bra dag!
Torsdagen var också full av idrott! Amerikansk fotboll och vanlig fotboll. Alltid kul att lära sig nya sporter som man kan föra vidare och ta med i sina egna sporter:-)
Igår kväll passade jag och mamma på att baka bullar då det idag är kanelbullens dag. Tog med till hallen och spred lite extra glädje efter fredagens tuffa träning:-D

Har dock haft riktigt ont i ryggen den här veckan! Efter onsdagens tuffa gympass och ett löppass på kvällen plus alla annan träning så gick något fel... Både onsdagens och torsdagen fick jag gå på Alvedon för att stå ut:-( men nu är det bättre igen!:-D





RSS 2.0