Dålig uppdatering

Vet att jag haft sjukt dålig uppdatering men finns ju inget att skriva om...
Iaf, idag har vi varit i gamla stan med klassen o efter så gick vi några stycken och åt på Vapiano= Sjukt gott!:D

Här är lite fler bilder från spanien som jag hittade nu;)
Coola vatten bilder tagna med min Iphone:D

Det började så här....

Och slutade så här....

Nya skor!!

Idag har jag o mamma shoppat 3 nya inne dojor till mig:D! Sportsgear äger! Det blev två par som jag ska träna i sen ett par som jag mest kommer ha för att dömma i men de funkar ju att träna i oxå;)

Detta är mina nya skor:D!
Träningskorna

Domarskor:)

Tja bloggeeeen, nu är det en trött tjej so...

img_6151 (MMS)

Tja bloggeeeen, nu är det en trött tjej som tittar in:p är helt slut efter helgens träningsläger o ont i hela kroppen! Så nu äre slapp mode som gäller, ses:D!


Tröööööööööter

Orkar inte blogga för är sjukt trött efter dagens träningar, men kan iaf säga att de va sjukt jobbiga!:D

Träningsläger

Den här helgen är det träningsläger och det ska bli skit kul att få hålla i en boll igen för det va typ 5 veckor sen! Hoppas på att inte få för mkt blåsor bara haha:p Hinner inte skriva mer för måste göra mig i ordning men skriver KANSKE ikväll, om jag orkar;)

Saknar spanien!!!

Haha står o bakar på jobbet o jag tror vi ...

img_9123 (MMS)

Haha står o bakar på jobbet o jag tror vi har för liten bunke...:p


Grattis Micke!

Shoo folket:D
Vill börja med att säga grattis till min sysling Micke som fyller 25 idag:D!

Träningen idag gick inte perfekt men den gick bra:D Sprang 8 på 45 min och kom in drygt 2 min före 2:an, men enligt min tränare så skulle jag kunnat komma in på 42 o mitt mål va 40 så det va ju synd!:( Jag hade tydligen (enligt min tränare) haft grym tid å 5:an men sen sprang jag typ in i väggen och 3:an gick jätte långsamt:( Men det kan inte alltid gå bra tyvärr. Fysen va grymt jobbigt o vi får se om jag kommer upp ur sängen imorgon... haha:p Imorgon blire fotbollsgolf med laget! Fett kul!:D
Godnatt!:D 

Livet leker!

Just nu m¨r jag så sjukt bra, Livet leker folket!:D O vet nu varför? Träningen gick superdupermega bra!!! Kom in först av alla på löpningen, och som min tränare sa- jag krosade dem! Kom in två min tidigare än 2:an:) Sen gick fysen as bra och den va inte såå jobbig haha:p Hoppas det syndes att jag har jobbat hårt under sommarträningen. 

veckan ser ut så här:
Måndag: träning
Tisdag: träning
Onsdag: träning
Torsdag: träning

Lördag: träningsläger
Söndag: träningsläger

Sen har jag ju jobbet varje dag oxå;) 

Haha sveriges fulaste bild men det är så här jag ser ut just nu:p

Igår efter pride så hade mamma 50 års fest...

img_5425 (MMS)

Igår efter pride så hade mamma 50 års fest, riktigt lyckat! Nu ska vi åka o fika på slottet med pappas släkt o fira mig:D bilden e på Babsan på Pride, trodde hon sagt att hon inte skulle vara med...  Ses!


Kollar på Pride:D

img_7457 (MMS)

Kollar på Pride:D


Prommis med sötnosen:D<3

img_4144 (MMS)

Prommis med sötnosen:D<3


Och här ska det va en rubrik...

Träningen idag bestod av 400 meters intervaller på Trollbäckens IP och sen armstyrka, armhävningar av olika slag, axelpress, nåt som jag inte vet va det kallas och dips;) Träningen gick helt ok. Jag sprang 12 av 20 intervaller för sen höll jag på att spricka av smärta i benhinnorna, underlaget är inte skönt på löparbanor:/ Styrkan gick as bra!:D känner att träningen dem här veckorna har hjälpt!:D Nu blir det tidig sänggång för imorgon ska jag cykla till jobbet för första gången, får se om jag hittar haha:p 

puss o gonatt

Bild från spanien

Jag är super super trött men träning är ju...

img_7264 (MMS)

Jag är super super trött men träning är ju ett måste o måste man så måste man:/


En helt ok dag

Första jobbdagen va inte så farlig:D Självklart va jag lite nervös o så där men de boende är trevliga och personalen likså:D Så ja, det har varit en helt ok dag. Jag har ett väldigt slappt sommarjobb, det är ett som är säkert!Jag har typ bara suttit och pratat och tagit fram fika haha:p Övat på att köra rullstol har jag oxå hunnit med haha:p Kan inte berätta så mkt för jag har tystnadsplikt;) Nu ska jag titta lite på TV o sen blire träning:)

Jobb

Idag är min fösta jobbdag på sommarjobbet innom komunen:) Jag ska jobba på Trollängen, ett ålderdomshem. Får se hur det blir, är inte spec taggad men det ska nog funka:D Tror det kan bli ganska kul ändå:D

haha en bild från i vintras

RSS 2.0