Hemma igen!!!=)

Hej allihopa!
Som rubriken lyder så kom jag hem idag från Göteborg där jag varit i 3 nätter.=)  Att spela cupen var kul och en stor upplevelse. Men det är himla skönt att vara hemma igen och få sova i sin egna säg istället för på en madrass i ett trångt rum som lukter skit!. (Det blir ju så när det häger massa svättiga kläder överallt) ;) Det gick inte så bra för oss (Jag spelar i Tyresö HF F-94) i den här cupen. Men ärligt tallat så bryr jag mig inte så mycket om hur det gick för typ halva vårt toppade lag var sjuka. det var typ bara jag och en till som var helt frisk tuneringen igenom! Det var till och med en spelare som fick åka hem mitt i tuneringen pga kräksjuka. Men det var ju bättre att hon åkte hem istället för att smitta ner alla andra. ;) Vad ska jag skriva mer? Hmm..... Jag kommer inte på något nu så hej då;)=)

Norden Cup!!!!=)

Heej=)
jag kommer inte kunna skriva nåt förns på onsdag (kanske tisdag) =( För jag ska iväg på en handbolls cup som heter Norden Cup=) det ska bli jätte kul! XD
Det är en cup som spellas i Göteborg så jag åker i morgon bitti. Jag ska upp ganska tidigt, eller tidigt kanske man inte kan kalla det för jag ska upp åtta, men det är tidigare än vad jag brukar gå upp;) Så jag kanske hinner skriva imorgon bitti men jag tror inte det.
Nu ska jag fortsätta packa=)
hej då
//Emelie

Sprang vilse!!

Jag kom på en till sak jag gjort idag. Jag skulle ut och springa eftersom vi har ledigt från handbollsträningarna nu under lovet. Så jag sprang från krusboda ner till rundmar och sen var det meningen att jag typ skulle bort till alby eller något men istället hamnmnade jag på en väg mot långsjön i trollbäcken. Men jag vet hur långt det är till den där sjön så jag orkade inte springa ända dit så jag svängde av mot gammelström. Jag sprang ju inte helt vilse för jag hade ju ett hum om var jag var hela tiden men inte hur långt hem det var eller vilken väg jag skulle ta varje gång det kom "korsningar" eller liknande så jag chansade lite. Men till slut kom jag hem efter en timme. Snacka om att jag var tröt!=) men nu orkar jag inte sitta här längre....
Hej då
//Emelie

En till julafton;)

Heej
nu har jag precis sett klart på filmen HAIR SPREJ. Den var sådär;) det var lite väl långa och upprepande sånger i den. Men själva handlingen var bra=)

Idag har jag firat en liten extra julafton med en liten del av min släkt som inte var här igår. Dom som kom var här är min mammas kusin, mina två syslingar Micke och Susanna. Micke hade sin flickvän från chile här också så jag fick öva på engelska eftersom det är första gången hon var i sverige. Jag tror inte jag har gjort något annat idag.. så hej då=P
//Emelie


Feliz navidad!!!!

God jul allihop!!!XD (rubriken är på spanska)
Jag och min familj har precis spelat klart idol kareoke som min lillasyster (sandra) fick i julklapp. jag förlorade=(... men, men man kan inte vara bra på allt;)
Jag fick ganska många i julklappar. Eftersom jag firar med både mamma och pappa. asså dom bor inte ihop. här är en lista på allt jag fick=) 

1. kläder
2. En laptop (den jag skriver på just nu)XD
3. Et nytt objektiv till min systemkamera med zoom 55-200XD
4. E ny sminkväska
5. E puma parfym
6. Na hörlurar till min mobil,rosaXD
7. Filmer
8.Smink
9. Pesentkort på kicks=)
Jag har säkert glömt något men det här är nog det mesta;)
Nu ska jag se på TV och umgås med familjen, vi hörs
//Emelie


Välkommen till min nya blogg!!

Äntligen har jag fått en egen dator!!!!XD så nu kan jag starta en blogg.=) Jag har haft en innan med min kompis men vi hade den bara under sommarn så det här är ganska nytt för mig.

RSS 2.0