Glad tjej!

Rehaben gick väldigt bra idag!:-D orkade mycket och kände mig stark:-) Jippi! Sånt som gör att man okar fortsätta!
Snart skola, fysiologi. Efter det har jag spinning redovisning och efter det fortsätter skolan med fysiologi och Beteende.



Rehab nu!

Ner till gymmet och köra rehab! Har ingen lust med den jobbiga träningen längre men jag måste hålla ut och fortsätta köra! Jag vet att jag kan, bara jag vill. Jag ska bli skadefri och det är det som får mig att gå framåt!


En trevlig söndagskväll

Stannade kvar i Tyresö efter matcherna och åt middag hemma. Jätte mysigt för moster Leena kom förbi och det va länge sen jag träffade henne:-)
Nu är jag tillbaka på Lillsved och det är dags att sova! Imorgon är det examination i spinningen så måste vara pigg;-)
Godnatt!



4 poäng!

Idag gick det väldigt bra med tjejerna! 4 poäng fick vi med oss efter en vinst med 13-4 mot Djurgårdshov och 19-2 mot Vallentuna:-)
Dock inledde vi första halvlek mot Vallentuna riktigt dåligt men det är svårt att spela mot lag som är mycket sämre, svårt att tagga till och lätt att hamna i deras temp tyvärr. Men kul att få med sig 4 poäng och mycket målskillnad:-D nu går vi upp som serieledare vilket är kul!:-)



Tyresö handboll!!❤😃


Viiii är bääääst!!!❤😃😊


Mot Tyresö

Nu ska jag åka mot Tyresö och Slottshallen för att coacha mina tjejer mot Djurgårdshov och Vallentuna. Har ingen aning om hur duktiga dom är men förhoppningen är att komma hem med 4 poäng:-)



Dags att sova nu!

Avslutade kvällen med te och godis mys med Sara:-) sen 30 min på spikmattan och nu sova! 
Klockan ringer 08.00 imorgon bitti...



På väg hem nu

Sitter på bussen på väg till Värmdö marknad där min bil står. Det va trevligt att träffa släkten och god mat:-D till förrätt åt jag vitlöksbröd, till huvudrutt fläskfilé med potatis och till efterrätt glass med jordgubbar. Så är verkligen mätt och belåten nu:-D
Dock väldigt trött... Vet inte varför men ber till gudarna att jag inte är sjuk! Har matcher med 01:orna imorgon så måste vara frisk då!
Jagar föräldrar just nu också för att jag får knappt ihop lag imorgon då många fått feber. Har en avbytare just nu och får inte tag i någon som kan spela så ser ut som att mina spelare får spela mycket imorgon;-)







Fira farmor

Ska ut och äta på restaurang för att fira farmor nu som nyss fyllt 80 år. Jätte mysigt ska det bli!

Dock råkade jag radera typ 70 bilder från mobilen vilket är riktigt surt så ni får klara er utan blid...

Godmorgon!

Godmorgon!
Lyckades sova till 09.30 idag, så skönt!:-)
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, lite träning ska jag få till iaf och ikväll ska vi ut och fira farmor som fyllde 80 förra helgen:-D



Sova nu

Avslutade kvällen med spikmattan och film. Nu släcker jag för att få sova:-) ska bli så skönt att få sova ut imorgon!


Mys!

Har mys kväll med Jess och Sara ikväll:)
Började kvällen med köttbullar och pasta till middag och nu massor av gott framför TV! Brownie från Seveneleven, godis, choklad, Mariekex och BJ:-D kommer gått upp flera kilo efter denna kväll;-)





Ge mig motivation!

Slutade vid lunch idag och nu sitter jag i soffan i ett försök att hitta motivation för att gå till gymmet. Spinning och armar är det som väntar på mig... 
Men ska nog få mig dit alldeles strax, med eller utan motivation


;-)

Gårdagen

Glömde blogga igår...
Men det hände inget speciellt. Skolan som vanligt och sen till Tyresö för träning med 01. Fick ha 03:orna också vilket va kul för dom va riktigt duktiga, till skillnad från 01:orna...;-)
Åt middag hemma vilket var mysigt och sen åkte jag tillbaka till Lillsved. En vanlig torsdag helt enkelt:-)



Gymmet kallar!

Är super mega trött men gymmet kallar för rehab så det är bara att köra om jag någonsin vill bli skadefri! 


Sova nu!

Haft väldigt trevligt ikväll med trevligt sällskap och roliga spel:-)
Nu ska jag sova, uppstigning 06.30 imorgon för spinning 60 min! Tagga;-)

Bilderna är från dagens lektioner. På den första jobbade vi med en laboration i biomekanik och den andra är från tabatan(y)




Sällskapsspel

Blev en mys kväll ikväll med sällskapsspel och kladdkaka:-)



Tabata

Det blev Tabata 60 min idag på idrotten! Riktigt jobbigt och blött i gräset. Men jag kämpade på och är helt slut! 
Nu tillbaka till skolan efter att ha bytt kläder för praktiskt hälsoarbete, sen lunch och efter det sjukgymnast:-)



Spinning- frukost- Stavgång

Imorse va det spinning 60 min med min grupp. Vi gick igenom vårt pass. Efter det va det frukost och nu är jag hemma igen för att tagga om till stavgång som vi ska ha på idrotten:-)


Sova nu!

Idag har jag tränat 5 pass i olika nivåer men är ändå väldigt trött nu så ska sova! Imorgon är det spinning 07.00-08.00, taggish:-D


Filmmys

Sara är sjuk med feber och förskylning och jag har studietid så vi passar på att mysa lite med film:-)



Skola nu!

Imorse va det crosstrainer 30 min och nu är jag redo för skolan:-) idag är det fysiologi (jätte roligt), beteende och Idrott så en väldigt bra dag! Efter det väntar 3 hårda träningspass!


Sova nu

Kom hem från träningen med 01 runt 20.30 och den gick sådär. Löpningen innan gick riktigt bra! Vi tog oss igenom ca 3.5 på 20-25 min:-)
Men handbollen gick inte så bra. Dom va ofokuserade och lyssnade inte... Men sådana dagar har alla.
Nu är det dags att sova. När jag kom hem så sov alla redan, eller va på sina rum iaf så gick snabbt att göra sig i ordning haha!



Mot Tyresö!

Nu är skoldagen slut för idag och jag ska åka till Tyresö för träning. Idag har vi haft en hel del träningslära, gått stavgång på idrotten och haft beteende där vi jobbar med att förändra en vana:-) jag ska förändra en ovana att jag inte dricker så mycket vatten under dagarna så jag ska börja dricka 2 liter om dagen utöver det jag dricker till måltider och så. Men nu måste jag sluta blogga så jag hinner till Tyresö;-)


Rehab nu!

Ska gå till gymmet som öppnar om några min och köra rehab innan skolan börjar:-) är super trött men måste rehaba om jag någonsin ska bli skadefri!


Sara 21 år!!!

Grattis Sara som fyller 21 år idag!
Är så glad att jag fått lära känna dig för du är en äkta och sann vän:-D massor av kramar till dig, hoppas din dag varit toppen!<3





Dagen

Den mentala utbildningen idag va sådär... Fick inte så mycket verktyg man kan använda sig av tyvärr.
Men eftermiddagen handlade om Teambuilding och då fick vi massor av övningar:-D
Efter utbildningen åkte jag hem och chillade och åt middag innan jag hämtade upp Sara på centralen 18.45:-) en bra dag och har varit jätte skönt att vara hemma! Men skönt att vara tbx:-)



Mental träning och Teambuilding

Nu ska jag snart åka iväg till Nyboda där klubben har en utbildning idag om hur man tränar mental träning och Teambuilding med sina spelare. Ska bli väldigt intressant! Mina tjejer är ju i en kritisk ålder för detta så jag behöver verkligen lära mig så jag kan hjälpa mina tjejer:-)
Bifogar lite fler bilder från hajken







Kvällen!

Det va så mysigt att träffa alla igen! Eller alltså alla va ju fel ord men fick träffa dom jag umgicks mest med i laget i alla fall:-D så mysigt och kul!!!! Ville aldrig att kvällen skulle ta slut;-) några tror jag skulle ut efter men eftersom jag har utbildning imorgon så åkte jag hem;-)
Blev så lycklig över att få träffa alla igen!!! Saknar handbollen och laget något enormt så det va skönt att träffa dom!
Blev bjuden på god mat också;-) EN RIKRIG SUPER KVÄLL!!!<33




Nu ska jag sova, uppstigning 08.00 imorgon så klockan är alldeles för mycket...

Mot Alina!

Sitter på bussen mot Gullmars för jag ska möta upp Vendela, Jessica, Knutte och Elin i Slussen om 30 min:-) därifrån ska vi ta oss hem till Alina som precis flyttat hemifrån till en lägenhet:-D super mysigt att träffa alla igen!!! 


Matcher med 01:orna

Har ju varit och spelat matcher med mina 01:or idag. Seriepremiär i Huddingehallen mot Huddinge och Haninge:-)
Första matchen mot Haninge gick det åt helvete! Vi va riktigt dåliga och förlorade med 3 bollar. Vi saknade energi och vilja!
Nästa match spelade vi mycket bättre! Kom inte riktigt upp i vår bästa nivå men vi spelade bra och hade energi och glädje och lyckades vinna med 5 bollar:)
Nu ska jag chilla ett tag och sen ikväll ska jag hem till Alina på inflyttningsfest:)



Sammanfattning av Hajken

Igår var jag så trött så jag orkade inte blogga... 
Hajken var i det stora hela väldigt mysigt och jag hade kul. Men samtidigt tycker jag det är äckligt och omständligt att bo i skogen så där. Man blir så smutsig och det va väldigt hårt att sova;-) men jag är glad att jag följde med:-)
När vi kom tillbaka till skolan duschade jag längeeeee innan det va dags för möte med min spinninggrupp innan det va lektion:-) på kvällen va det filmkväll med Ida för alla andra va i Aulan och kollade på skräck. 
Bifogar en del bilder, resten orkar jag inte lägga upp;-)












Seriepremiär

På väg till Seriepremiär med 01:orna:-) vi ska möta Huddinge och Haninge! Så två tuffa matcher;-)


Över förväntan!

Hittills har hajken varit över förväntan! Inget regn och trevligt sällskap. Men väntar och ser hur natten blir;-) 


Hajk!

Idag ska vi ut på hajk! Det absolut värsta som finns! I 24 timmar ska vi befinna oss i skogen! Vi ska sova i egna byggda vindskydd, laga mat över öppen eld med mera. Jag tycker inte alls det ska bli kul utan bara jobbigt! Jag förstår att det kan vara bra för att svettas samman gruppen men inte i detta väder! Det regnar och blåser och ska göra det hela tiden. Så är man inte sjuk lär man ju bli det nu! 
Jag vill verkligen inte detta!!!!!



Trött tjej!

Nu är jag så sjukt trött! Alltså har drömt hela natten om olika saker så har aldrig fått sova speciellt djupt plus att det blev väldigt sent igår... Hoppas lite rehab i gymmet innan frukost piggar upp mig:-)


Vilken kväll!

Herre Gud vilken kväll det har varit idag! Började eftermiddag med spinningmöte, följt av gym och middag. Sen bar det av till Värmdö marknad på jakt efter spinninskor och stövlar. Hittade bara det först nämnda...
När vi kom hem va det idol och kvällsfika. Sen fick vi besök av massor av roliga människor från alla olika klasser. Låter inte som så mycket men det har hänt så konstiga grejer! IP klassen har busat i skolhuset men vet inte hur, det låg krossad pasta på toalettsittsen (hur fan kom det dit), några andra krockade med rådjur (ingen blev skadad) och mellan allt detta har vi haft super kul! Så en VÄLDIGT händelserik kväll!:-D
Nu ska jag släcka och sova! Imorgon är det uppgång 06.30 för lite gym:-)



PW

Har snart varit ute i 40 min och är super hungrig! Tur att jag får äta snart;-)


Idag!

Såg att jag inte bloggade igår men blir inget långt inlägg nu heller för jag måste sova;-)
Igår blev det en hel del träning vilket resulterade i en kropp som va helt slut idag! Har skakat hela dagen utan att kunna göra något... Börjar bli bättre nu!:-D
Idag va jag i Tyresö, körde Fys med 01:orna då jag missar träningen på torsdag för då ska vi hajka. Va hemma och hämtade grejer idag också:-) nu ska jag sova, klockan är alldeles för mycket!


Tillbaka på Lillsved!

Nu ligger jag i min säng på Lillsved och ska sova! Har haft en sjukt bra helg men är helt slut! Tar på krafterna att coacha;-) rösten behöver återhämta sig också haha!


Världens bästa tjejer!

Idag vaknade vi vid 07:30. Då var det dags för frukost och packning. Vi drog till hallen 09:45 då vi hade matchstart 11:00 mot Bålstad. Den matchen syntes det att gårdagen hade slitit hårt på tjejerna och ingen presterade speciellt bra... Men tillslut skärpte vi till oss och vann med 1 boll. Detta gjorde att vi kom 3:a i gruppen och fick spela bronsfinalen mot RP som vi vann!!! Dock inte en jätte bra match men vi vann på Vilja:-)

Har haft en riktigt bra helg och är riktigt stolt över tjejerna! Nu tillbaka utom Lillsved.


Vilken dag!

Idag har vi verkligen presterat över förväntan! Vi började starkt mot Guif och hade en ledning led 6 bollar ett tag. Tappade i slutet och matchen slutade 16-16 då de satte det sista frikastet...
RP krossade vi efter en trög start men grymt bra match! 17-9 blev slutsiffrorna:-D jätte kul att allt slit äntligen lönade sig!
Sista matchen mötte vi Göksten, hemmalaget. Dom va riktigt bra och inte förlorat en match! Vi förlorade med 5 vilket är riktigt bra! Sista 10 är det vi som dominerar matchen!
Vi avslutade kvällen med godis och film.
Jag är jätte stolt över tjejerna:-D nu sover vi, hämtar krafter och tar hem bronset imorgon!


Godmorgon!

Har inte sovit så bra inatt... Vaknat typ 1 gång per 30 min känns det som... Så vi 8 tröttnade jag på att ligga och vrida och vända på mig så gick upp för att fixa mig lite:-) nu väntar jag in till klockan blir 08.30 för då ska jag väcka tjejerna!
Idag väntar 3 matcher mot tufft motstånd! Hoppas vi kan vara lila duktiga som första halvleken igår hela matcherna!:-D


Sur förlust!

En riktigt tung förlust blev det idag! Vi gör en grym första halvlek och leder med 8-2 i halvlek! Försvaret är makalöst bra och framåt ger vi järnet!
Sen i andra halvlek tappar vi mer och mer och dom tar ikapp! När det är 3 sekunder kvar lyckas dom sätta bollen och vinna med 12-13:-( jag tyckte tjejerna förtjänade vinsten men självklart är prestationen viktigast! Jag är stolt över tjejerna:-)
Vi avslutade kvällen med nr Bean och nu har de flesta tjejerna somnat så ska också sova nu.


På väg!

Nu sitter vi i bilarna på väg mot Eskilstuna! Detta ska bli super kul:-D


ICA Maxi Cupen!

Vid 16.00 idag drar jag till Eskilstuna med 01:orna för att spela ICA Maxi Cupen. Det är en turnering där se bjudit in 6 riktigt bra lag. Så vi får se hur det går! Jag tror vi har chans att vinna någon match i alla fall:-) är nyfiken på hur vi klarar försvaret också! Men vi ska göra vårt bästa! Ska bli riktigt roligt!:-D hoppas spelarna taggar till för vi har match redan ikväll vid 20.00 mot NKIK. Nu kör vi!


En helt otrolig dag!

Imorse när vi gick till lektionen fick vi veta att alla skulle vara i Aulan. Där fick vi veta att alla lärare var sjuka idag. Att bara rektorn och liknande fanns på plats. Därför ställdes alla lektioner in och vi uppmanades att åka hem typ. Vi fattade ju att något va fel och senare kom det fram att de med största sannolikhet strejkar. Varför vet jag inte men har säkert med pengar att göra! As konstigt liksom;-)
Men dagen blev bra i alla fall! Först rehab, sen spinning och sen hemfärd. Åkte hem vid 13.00 då jag hade träning med både 03 och 01 ikväll och dessutom åker på cup imorgon. Så sover här inatt:-) jätte mysigt att komma hem faktiskt! Synd bara att mamma är på jobbresa just nu... Men får träffa henne någon annan helg:-)
Nu ska jag sova, är helt slut!


Gårdagen

Orkade inte blogga igår.
Började dagen med 25 min promenad med Amanda och Sara. Efter det va det spinning hela dagen fast inte så jobbigt. Bara ett pass man dog på! Sen gynnade jag och efter det åkte jag till min sjukgymnast. Två veckor sen sist så va lite nervös vad han skulle säga. Men det gick jätte bra! Visade på stor förbättring:-D men han sa också att detta kommer ta tid...:-/ men fick gå vidare i min rehab!
Efter det va det middag och avslutade kvällen med 90 min volleyboll. Riktigt roligt men inte så jobbigt;-)


Dagen!

Imorse va jag som sagt ute och sprang. Sen va det skola som gällde. Denna vecka är det tema spinning för att vi ska bli spinninginstruktörer. Vi har suttit på cykeln från 09.00-16.00 idag. Så har lite ont i rumpan;-) ett pass cyklade vi knappt, hade mest genomgång men vi har kört två stenhårda pass och ett medel med fokus på teknik. Så kan säga att jag är ganska trött i benen;-)
Efter skolan va det snabbt att duscha och sen iväg till 01 träningen som idag gick bra men inte jätte bra. Lite ofokus i passningar och mottagning.
Nu ska jag fixa lite saker och sen sova:)


Kort löpning

Har varit ute på 2.5 km löpning precis. Ville inte springa så långt eftersom att vi har spinning hela dagen idag. Det va dessutom jätte dimmigt ute! Ute på vattnet såg man ingenting! Nu ska jag snabbt duscha innan det är dags för frukost!


Sova nu!

Nu är det verkligen dags att sova! Klockan är alldeles för mycket!
Kom hem 21.30 då mötet tog alldeles för lång tid! Vi fastnade som vanligt vid punkten toppa och skillnaden mellan att toppa och nivågruppera. Det finns många olika tankar kring detta bland alla tränare;-) jätte kul att folk vågar säga vad dom tycker men tyvärr är det så många som tycker olika.
Värsta köerna till Tyresö också! Tog mig 45 min att komma halvvägs! Försökte ta kort som ni ser på bilden men lyckades inte så bra haha!
Men kom i alla fall hem och fick äta Saras goda paj och nu är det sova som gäller! Uppstigning 06.45 imorgon för lite lätt löpning:-)


Heja Tyresö!

Skulle publicerats vid 16.35...
Va ju i Nacka och kollade på Tyresö F98. Dom van med några bollar i A- kvarten mot Grankulla från Finland. Tyresö hade ett ok försvar med snabbt anfallsspel och många kontringar. Kul att se!
Efter det gick vi in i Nacka Forum och shoppade lite på Apoteket, intersport och Willys:-)
Nu är vi hemma igen, har varit hemma ett tag (sen 16.00) och nu ska jag åka igen. Till Tyresö för att gå på ledarmöte... Segt!


Dagens planer!

Tog sovmorgon till 10.00 imorse:-) väldigt skönt! Idag ska vi åka till Nacka, titta på min syrra som spelar turnering och handla lite:-) sen ikväll måste jag till Tyresö då det är ledamöte. Lite segt!
Annars har vi inte gjort så mycket idag, fixat i rummet och gjort mig i ordning:-) nu ska vi äta lunch innan vi åker.


Fest!

När vi kommit hem från Skansen va klockan kanske 18.00 eller nåt. Då satta vi fart och satte ihop Amandas svängbros från Ikea och min garderob. När vi va klara med det drygt 2 timmar senare (att bygga kan vara krångligt ibland haha) tog vi oss ner till Elevbyn där det var fest. Eller asså inte värsta röjar festen eftersom vi har många ungdomar på skolan denna helg som är på kurs. Men en del alkohol för vissa;-)
Jätte trevligt men tyvärr har jag inga bilder... Det va så många andra som tog kort så hoppas få tag på dom;-)
Nu ska jag sova! Är helt slut efter dagen. Imorgon är det sovmorgon och vilodag som gäller!:-)


Skansen!

Idag va vi som sagt på Skansen! Efter många om och män kom vi in! Jätte trevligt att umgås och vistas i det vackra vädret!:-D fick även turen att få träffa Saras bardomskompis Isabelle som var jätte trevlig!
Vi såg massor av djur! Både i parken och akvariet:-)
En underbar dag helt enkelt!


Mot Skansen!

Tog en väldig tid att ta sig in på grund av att alla vägar ut till Djurgården va avstängda på grund av Tjejmilen.... Men nu har vi parkerat bilen i Slussen och tagit färjan över så nu är vi på väg! Bättre sent än aldrig;-)

Annars gick löpningen bajs imorse. Fick lägga av efter 4 och gå sista två för ryggen gjorde alldeles för ont...
Så kunde absolut haft en bättre start på dagen!


Löpning med Sara och Emmy

Ska gå ut och springa med Sara och Emmy. Det är en tjej som går i Saras klass:-) får se om det blir 4:an eller 6:an. Är ju innan frukost så vet aldrig hur mycket energi man har;-)


Road trip!

Idag va vi som sagt på Ikea och shoppade lite;-) ny är huset ännu mysigare!
Lyckades åka lite fel och så men efter en hel del köande och trängande så kom vi fram till Ikea! Passade på att äta middag där också;-)
När vi kom hem var klockan typ 20.30 och vi kände oss slitna efter dagen så det blev en kopp te, lite godis och soffan som gällde. Satte på Sjöbheten och odjuret också. Jätte mysigt!
Nu ska jag sova, uppstigning 08.45 imorgon för lite löpning:-)


Orkade inte blogga igår...

Orkade inte blogga igår för det va så mycket som hände när jag kom hem.
Träningen med 01:orna gick super bra! Dom skötte sig utmärkt och dom presterade på topp!:-D
Efter träningen åker jag tillbaka och möts av ett gäng tjejer som är rädda för det har spökat på riktigt men orkar inte skriva om det nu;-)
Sen hade vi spindeljakt för vi hittade en JÄTTE ÄCKLIG spindel med en kropp som två 5:or! Fatta att det är stort!!! Dock tappade vi bort den så vi dödade den inte... Så nu går vi på helspänn om den ska dyka upp igen:-/
Nu ska jag klä på mig! Tömma bilen och sen ska vi åka till Ikea:-D
Bilderna är från paddlingen igår och min och Saras promenad imorse:-)


Köer!

Köer i tunneln... Hoppas dom inte håller i sig så länge! Tur att jag är ute i god tid:-D


Jag gjorde det!

Är jätte stolt över mig själv att jag vågade gå runt!:-D tog lite tid men sen gjorde jag det!
Nu är det bråttom! Ska åka till Tyresö och innan dess måste jag duscha och byta kläder;-)


Dags att paddla!

Nu ska vi ut och paddla kajak! Ska bli jätte kul att paddla men för att få låna kanalerna själv sen så måste man ramla ur och sen ta sig upp med mera! Är jätte rädd för det för jag hatar fiskar och sjögräs... Men ska göra mitt bästa!


Mot skolan!

Ingen träning imorse så är väldigt trött idag!
Nu väntar fysiologi, studietid, drama och sen kajak:-D


Sliten tjej!

Nu mår jag väll inte så jätte bra kanske;) 5 pass blev lite mycket idag! Det känner jag i kroppen. Men samtidigt, blir att ta det lite lugnare imorgon istället;-) man lever ju bara en gång!

Step va så kul!!:-D Ida va sjukt bra som instruktör och la upp ett jätte bra pass! Blev så peppad av henne!:-) Volleybollen va inte lika kul för det kom några konstiga elever som skulle ta det så seriöst och rätta alla och så hela tiden men det funkade ok ändå:-)
Nu är det sova som gäller! Ingen löpning imorgon heller.
Godnatt!


Nu pass 4 för idag;-)

Snart dags att gå ner på step:-D laddar om med hjälp av celsius! Länge sen sist så ett riktigt bra återseende:-)


Sol!:-D

Sitter ute i solen med Sara, Ida och Amanda:-)
Har gymmat 1 timme och kört spinning 30 min. Nu vila innan middag och sen step och efter det volleyboll:-D


En kväll full av träning!

Så fort Sara kommer hem från skolan ska vi bege oss till gymmet som tyvärr bara har öppet till 14.30... Sen ska vi köra step 18-19 och Volleyboll 19- ca 20.30. Någon gång idag ska vi kanske få till lite spinning också;-) så en kväll full av träning men imorgon hinner jag kanske inte träna så mycket så det gör inget;-)
Bilderna är från dagens forum där vi pratat om och gestaltat vad hälsa är och vad som påverkar den. Alla var överens om att det måste vara balans mellan kropp och själ:-D
Nu måste jag byta om och göra mig redo;-)


Skola nu!


Stolt tjej!

Skulle publicerats vid 07.25...
Tog 4.5 på 23 min vilket ger 5.15 typ i km tid;-)
Riktigt stolt över att jag kunde hålla ett sånt tempo trotts att det var innan frukost:-D
Nu är det frukost som gäller!


Löpning nu

Ska ta en löptur nu:-) tänkte testa om jag klarar 4.5 på 30 min så här innan frukost. Gick ju så bra igår så hoppas det!:-D


Sova snart!

Blev tidigt i säng för alla idag. Slitna tjejer;-)
Träningen gick jätte bra idag!:-D har rett ut det där om löpningen och det visade sig vara ett missförstånd så inga sura miner längre!
Jag, Sara och Elias sprang tillsammans 4.5 på 21 min vilket ger en varvtid på 4.40 per minut!:-D sjukt stolt och nöjd! Efter det va det väldigt rolig men jobbig cirkelträning som gällde. Hela kroppen tränades och jag svettades en hel del;-)
Dock tog denna träning och hela dagen hårt på min rygg så har varit tvungen att ta en Citodon för att kunna somna nu och ligger på spikmattan.
Dagen avslutades med en skön hemma kväll då vi spelade med andra ord och bara pratade. Super mys!:-D


Löpning nu!

Det blev jätte konstigt för dom jag skulle sprungit med stack utan mig så är lite irriterad just nu men tänker inte lägga energi på det utan får ta det med dom sen.
Ska ut med Sara istället:-)


Dagen!

Idag började jag som sagt dagen med löpning (se bilder):-D efter det va det skola som gällde och det va riktigt jobbigt:-( hur trött som helst så följde inte riktigt med men lärde mig nästan hela kroppens ben på latin och lite annat. Avslutade skoldagen med lite idrott:-) nu ska vi strax ner och äta och efter det är det löpning och cirkelfys på schemat. Kanske hinner förbi gymmet också;-)


Löpning nu!

Ska ut och springa 30 min nu! Hade hoppats att Sara skulle med men hon orkade inte;-)
Själv tycker jag att jag lika gärna kan gå ut för det handlar om att gå upp 15 min tidigare och jag blir mycket piggare om jag tränar innan frukost!:-) så nu sätter vi fart!
Ps bilden är från igår morse då det inte va så bra väder så blev inte så fina bilder;-)


Dagen!

Idag började som sagt med löprunda som jag hade jätte bra tempo men det började spöregna så blev ganska blöt;-)
Sen hade vi fysiologi- träningsplanering vilket va väldigt kul:-) efter det va det idrott som gällde där vi körde allt från stillastående lekar till Tabata. Efter lunchen va det dags för träningsplanering igen och efter det läste vi beteende och det va väldigt intressant!:-D sen va det att köra snabbt till Tyresö och träna tjejerna i 2 timmar. Dom hade bra teknik och så men dåligt fokus. Sen hem igen, äta lite och nu sängen;-) imorgon uppstigning 06.45!


Löpning!

Ska ta en löprunda nu tänkte jag. En liten bara för att komma igång och så där. Ska ju till Tyresö ikväll så inte säkert att jag hinner träna ordentligt sen;-)


Sova nu!

Måste verkligen sova nu! Blev kaos när jag och Sara skulle åka in till stan för jag åkte lite fel och sen va vi fast i stan utan att hitta till centralen där vi skulle parker;-) massor av bilar och sånt försvårade hittandet haha! Men efter mycket om och men hittade vi, parkerade och gick in i Gallerian. Fick med mig tre träningslinnen hem vilket va jätte bra för det behöver jag!:-D haft n jätte bra dag idag med Sara och nu på kvällen kom resten av huset hem! Avslutade dagen med Saras goda korvstroganof och min goda kladdkaka! Har verkligen fått det riktigt mysigt där nere nu! Prydnadssaker, radio med mera. Nu saknas bara att TV ska funka!
Uppstigning 06.45 för lite löpning imorgon:-)


Mot stan och Gallerian!


Spinning nu!

Dags för mig och Sara att checka av 1 av alla grejer som står på dagens lista! Spinning med Therese:-)


RSS 2.0