Ont

Idag, precis innan träningen började fick jag väldigt ont i hälsenan. Men jag ignorerade det och körde på. Vi fysade i 2 timmar. Men nu är hälsenan svullen och röd men har smörjt in med voltaren så hoppas det hjälper! Strumpa har jag på mig också för att hålla den varm för så dunkar den inte och en del smärta försvinner:)
Sen har jag också son OTROLIG tandvärk! Min visdomstand nere till höger är snart helt ute eller vad man säger men en liten del är fortfarande under köttet och den trycker så mycket att det har svullnat upp och det gör till och med ont att svälja saliv, känns som att ha halsont:( så det är inte så kul! Men nu har jag tagit citodon så att jag ska kunna sova hela natten, så nu släcker vi lampan för idag och gör oss redo för en dag imorgon med plugg och städ:)
Sov gott!


En toppen dag!

En bra dag idag! Hade super kul med Vendela i forum och hittade lite roliga saker också:) bland Anne röda jeans till maskeraden då jag ska vara Musse pigg. En toppen dag!:D


Of to Forum

Nu är jag på väg till Slussen där jag ska möta upp osten och sen ska vi åka till Nacka Forum för lite shopping och fika:)


Godnatt

Idag gick träningen inte så bra!:'( stumma ben på intervallerna och ingenting funkade på handbollen, jag vet inte vad som händer just nu, är typ inne i en svacka, men det bästa med svackor är att de går över, det är bara att vänta:)
Nu är det dags att sova, för imorgon ska jag träffa bästaste Osten!!:D
Godnatt<3


Of to Nacka

Äntligen har det slutat regna lagom till ute fysen:) nu kör vi!


Dygnsur men jätte glad

Va ute i ca 1 timme och kom hem genomblött! Men det va värt det, hade en jätte härlig promenad i skogen med en glad och lycklig hund:D
Men nu är det dags att plugga naturkunskap:/


Nu tar vi regnet med storm!

Haha nu är jag klädd i stövlar och hela kittet och nu blir det promenad i regnet!


En underbar kväll!

Ikväll har jag haft det underbart! Varit med några av Sveriges bästa tjejer:D! Vi började hemma hos Olivia där vi fixade oss, eller dom fixade mig haha. De noppades ögonbryn, målades naglar, sminkades med mera. Dom fixade mig verkligen jätte fin! Har tyvärr ingen bra bild:/ sen drog vi till Texas Longhorn och käkade, åt pommes frites (flera år sen jag åt det), oxfilé och majs till huvudrätt och äppelpaj med vaniljkräm och vaniljglass- SUPERGOTT! Sen gick vi på bio, såg Bitchkram. Den rekommenderas!! Då blev det lite popcorn också;) så med överfull mage är det dags att gå till sängs, godnatt folk!


Gymet

Äntligen är jag på Tyresö Gym! Va jätte länge sen jag va här. Dessutom har de flyttat så nu är de i nya fräscha lokaler:) tycker bara det är lite trångt;) det blir att cykla i minst 10 min till så att jag kör 45 min och sen blir det gym helkropp för ikväll ska det frossas i onyttigheter då jag ska till Texas och bio med kompisar!:D en perfekt start på höstlovet!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_508e5e7eddf2b336c5000054.jpg" class="image">


Möte

Ska snart gå för att ha möte med mina lagledare om vilka cuper vi ska åka på framöver. Eller snart va att överdriva, ska gå typ 17.50 haha.


Löpningen klar

Har varit ute nu i drygt 45 min och det va jätte skönt ute, en aning kalt bara;) körde 6 st 300 meters intervaller, 8 st 100 meter och 6 st 50 meter.
Inte så jätte mycket men benen va trötta så det fick räka för idag:)


Löpning nu

Nu ska jag ut i det kalla men fina vädret och köra lite löpning. Blir nog långa intervaller blandat med korta:)(Y)


Sista dagen på sommaren

Så nu har jag spenderat sista dagen på sommaren. Inatt, eller ja om 25 minuter ställs klockan om till vintertid, det vill säga en timme tillbaka:) så inatt blir det en timme mer sömn kan man säga;)
Vill också passa på att gratta Vendela Östlund, en fantastisk människa som idag fyller 18 år!!!! Hon va med på matchen idag och av mig fick hon en GIGANTISK vanilj bulle, det va 20 bullar som en! Den fick knappt plats i en plastpåse för 3 Liter haha!!
Hoppas du fått en underbar födelsedag!!


Debut

Idag va det debut för mig i Div1:D vi va och körde i Rimbo och kom hem med en vinst på 15 bollar:)!
Jag fick tyvärr bara spela de sista 10 minuterna men det är iaf nåt;) och dessutom tränade jag ju imorse, va inte värsta spring träningen utan bara skotteknik men lite har jag rört på mig i alla fall haha.


Sov gott

Idag har jag haft ont i huvudet sen efter uppkörningen och varit väldigt trött men kört på ändå. Tror det kommer av att det ända jag ätit idag är frukost och middag och sen några glas vatten, inte bra men har inte hunnit mer:(
Men nu dunkar huvudet och magen värker så det är dags för sängen så att jag är fit for fight imorgon då det är först träning 1 timme och sen match i Rimbo:)
Sov gott kompisar!
P.s. Ni kan ju ignorera mina fina finnar på hakan haha:p D.s.


Klarade det inte

Blev inget körkort idag, km väl säga att jag và väldigt nervös och killen som åkte medmig hade en dålig dag...
Är iaf väldigt ledsen för det så orkar inte skriva mer... 
 

Nu kör vi!

Idag är jag så nervös så jag tror jag kommer spy!:'( jag har uppkörning och det är snö ute!!! Jag har aldrig kört i snö så det finns en risk att det går åt helvete.... Ååå jag som verkligen vill klara det!!!:(((


Dressed for sucess

Skulle publicerats vid 18.00...
Svin kalt ute så nu är det vantar och hela kittet som gäller för ute träningen!:D


Magrutor nästa!

Idag blir det bål på gymmet. Resten av min kropp är helt slut så då får det bli mage och rygg:D! Satsar på magrutor! Haha nej, vet att magrutor inte kommer efter en träning och magrutor får man till största del av bra kost;) men jag kan ju försöka iaf haha:D


Vintern är här!


Bajs träning!

 
Idag gick träningen verkligen dåligt! Hade HELT fel inställning!:( hatar sådana här träningarn och dagar!! Dessutom va vi utan målvakt och det är ju värdelöst!
Men nu ska jag sova och så får jag kötta extra mycket imorgon:D
 
Knas med bilden, men de är iaf den bilden som skulle publicerats med förra inlägget...

Dags att prata klarspråk

Okej, jag har varit lite mystisk ett tag och jag har en förklaring. Idag skrev jag körkortsteorin! Och jag klarade den!!!!:D JIPPIII!!!!!!!!
På fredag blir det uppkörning, kommer skita på mig!!:/ iiie

Har försökt publicerats detta inlägg under hela dagen men det har inte funkat:/! Så nu tar jag bort bilden så ni får klara er utan;)


Dagen med stort D

Idag är det dagen med stort D! Säger inte vad men ska göra en stor grej idag, är så sjukt nervös!!!:/


Ute och går i det kalla men fina vädret:)


Time for school

Nu blir det skola med specialidrott och småföretagande:D är taggad på gymmet så nu kör vi!


Dagarna är räknade

Jag har sedan förra sommaren övningskört. Fast jag har inte kört så mycket ändå eftersom att jag knappt har tid. Men nu börjar det närma sig till teori provet och uppkörningen. Säger inte när för vill hålla det hemligt men det är inte långt kvar!
Igår gjorde jag ett sådant där test på nätet och fick 52 av 70 rätt vilket är precis godkänt:D det va ju jätte skönt men det jag ska öva mer på på trafikregler för det va det jag va sämst på;)


Sovmorgon!

Idag va det sovmorgon igen, så skönt!!! Men nu är jag på väg till skolan för Naturkunskap....:/


4 vinster idag!

Idag vann mina 01:or båda, ena med 18-13 och andra med 29-1:D
Sen vann Div 1, kommer inte ihåg siffrorna, tror med 6-7 bollar och sen vann vi i juniorserien med 31-11:D så en härlig dag idag!<3


En riktig lååång dag med handboll

Idag är det fullt med handboll:) först ska jag åka till Sjöstadshallen för att kolla när några av mina 01:or spelar med 00:orna. Sen ska jag åka till Salem för att coacha och direkt från Slem åker jag till Bollstanäs för att spela match:D
Så är väl inte hemma igen fören typ 21.00 ikväll;) men så ska det vara!


De bästa tjejerna!

Skulle publicerats igår på eftermiddagen...
Idag hade vi mental träning efter träningen och under denna föreläsning fick vi skriva något snällt till var och en i laget. Jag fick 13 lappar och på alla står det i princip samma sak, att jag är en krigare och målmedveten, en som aldrig ger upp!
Jag är jätte glad för dessa lappar!:D de gjorde verkligen min dag!:)
Det känns som att jag blir uppskattad av laget att jag alltid försöker peppa och vara glad (Y)
Åå vad glad jag blir när jag ser lapparna!:D<3


Ett snabbt inlägg

Blir att skriva snabbt nu för om 10 min ska jag vara klar att åka och det är jag inte;)
Nu bär det av till träning i Nacka 09.00- 11.30 och sen ska vi ha mental träning 12.00-13.00:) resten av dagen är oplanerad men måste få in plugg;)


Godnatt kompisar!:D


Fredagsmys!!!

Helgen börjar med en slapp hemmakväll för min del, ska upp tidigt imorgon för träning i Nacka så ska lägga mig tidigt ikväll. Så nu är det mys som gäller med god mat och gott sällskap;)


Dagen

Imorse va det körlektion- sen sjukgymnasten och nu är jag på väg till skolan. Så värdelöst att gå till sjukgymnasten, va där i 5 min och fick betala 100 kr...:/ det ända de sa till mig va att det bara är att köra på och om något går fel höra av mig;)
En morgon fylld med saker att göra men det är så det ska vara!:D
Ikväll är det träning med 01:orna och sen väntar en slapp kväll för tidig sänggång;)


Äntligen sängen!

Efter en sten hård träning (som det alltid är på torsdagar) är sängen väldigt skön!:D känner redan av träningsvärken...
Men nu är det dags att sova, ska upp vid 07.30 imorgon:/


Skola- körlektion- träning

Ska alldeles strax åka till träningen:D idag har jag hunnit med en körlektion också, gick väldigt bra:D och nu ska jag köra till träningen. Men hinner inte skriva, pappa kommer nu;)


Missade bussen...

Missade bussen... Så nu får jag sitta här i 6 min till och vänta:/

Va så irriterad igår efter matchen så orkade inte skriva!:( vi förlorade med 1 i slutskeden!! Det va vi som förde matchen hela tiden men i slutet va de en person som klantade sig precis när vi haft time Out och det va 1 min kvar typ... Jag slet som ett djur på matchen men fick ingen riktig träff på anfallarna...spelade typ nån stop iaf så det va ju skönt:D


Game Day

Skulle ha publicerats vid 18.30 typ....

Match mot Tumba, de kommer med ett bra lag och vi med ett dåligt men jag är taggad till Max och inställning slår klass! Nu kör vi!!


Magnets forever!

Äntligen ska jag få träffa Magneten igen! Skit länge sen! Jag har varit upptagen och hon har varit på praktik nu ett tag. Vi ska åka till Tyresö, båda går ju i skolan i Liljeholmen och sätta oss och fika någonstans:D ska bli så kul!!!:D<3333


Of to school

På väg till skolans tråkigaste dag! Estetisk verksamhet, svenska C och Religion! Bläää!

Men efter skolan ska jag träffa Hanna, och det va supeeer länge sen jag träffade henne<3


Godnatt

Träningen idag gick väldigt bra!:D just nu älskar jag HANDBOLL!!!<3

Lycklig tjej!!


Nya favoriten!

Följde med Olivia idag till liljeholmen då vi fick sluta redan vid 13.00 och inne på Ica hittade jag en skit god protein bar! Den smakade som godis fast den är nyttig, 18 g protein på 60 gram bar, lika bra som dom min hälsocoach ger mig;) den va iaf skit god och imorgon ska jag köpa massa såna:D det är samma snubbe som gjort dom här som kommit på Atkins diet så det är nog nyttiga!;)<3


Taggad brud!!

Nu kör vi träning!:D
Känns som en evighet sen jag träffade laget, faktiskt 4 dagar sen och jag har saknat dom! Men nu är det snart dags att åka till träningen. Jag är nytejpad och redo så Bring it on!<3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_507d7dfce087c3489842c46b.jpg" class="image">


Sova i onepiece

Fryser som en galning så tänker sova i min onepiece inatt:D


Sovmorgon

Skulle ha publicerats imorse...
Idag hade jag sovmorgon, jätte skönt!:D Men nu är jag på väg till skolan så jag för att äta lunch:) och sen ha Naturkunskap B...:/


Grattis min älskade syster!<3

Grattis älskade syster på din 14 års dag! Älskar dig massor!!<33


Pluggdag

Idag gick jag upp 08.30 för att sjunga för min syrra som fyller 14 idag!:D
Annars har jag inte gjort så mycket idag förutom att plugga engelska och körkortsteori och snart ska jag åka ner till centrum för att köpa det sista till min syrra:)


Lördagsgodis<3


Slapp mode!

Nu är det slapp mode som gäller efter 1 timmes träning:D känner att jag börjat bli lite sjuk... Ont i benhinnorna så det blir vila som gäller idag med lite film så att jag är fit for fight på måndag!:D


New Body Cup

Resultaten blev att vi förlorade alla tre matcherna men höll på att vinna 2!:D tjejerna har presterat jätte bra med tanke på att vi mötte 00:or:)
Nu ska jag iväg på träning i Alby och springa backe och köra styrka:)


New Body Cup

Ska strax bli hämtad av en förälder i 01:orna för att åka till Kungsängen som jag skrev igår. Vi ska möta 3 00 lag i New Body Cup (NBC) och det kommer bli tufft!;) men vi ger aldrig upp och vi kommer ge gärnet!


Dagen

Idag hade jag körlektion innan skolan, börjar ju 12.15 på fredagar:) sen va det skolan med projektarbetet och filosofi på schemat och efter det hem en snabbis och sen till 01 träning. Efter det tränade jag lite och nu är jag hemma hos pappa:D
Imorgon är det New Body Cup med 01:orna, det är som ett distriktsmästerskap fast med lag från typ Västerås också. Det är för 00 men vi ställer upp för att få erfarenhet så att vi vinner nästa år haha;)
Men det är uppstigning tidigt imorgon så dags att sträcka lampan och sova...


Vinst med 4!!:D

Det blev tillslut vinst med 4, vi kunde vunnit med mer men försvaret va inte så bra... Men för mig gick det väldigt bra!:D fick till och med sms av min tränare att jag varit bra och det är inte ofta man får beröm av honom;)
Gjorde 3 mål av 4 lägen och fick en del smällar så nu ligger jag här på spikmattan och försöker få bort smärtan i ryggen haha:p
Men nu ska jag strax sova, godnatt!<3


Äter cecarsallad och taggar match mot Kungsängen.

Blev något fel, detta skulle ha publicerats vid 16:15...
Ska snart åka till TC och möta upp några i laget för att sen åka till Kungsängen och spela match, är as taggad för jag brukar spela bra mot dom:) (Y) Lets do this!<3


Vinst mot Lidingö

Det blev något fel, det här skulle ha publicerats igår;)
Idag va det div 1 match mot Lidingö och vinst med typ 12 tror jag:D var inte uttagen så för mig blev det löpteknik och trappträning vilket va svin jobbigt men skönt! <3
Imorgon är det bip test i SL hallen, är frivilligt för mig då jag sprang cooper men tror jag ska göra det, vi får se;)
Men nu är det sova, godnatt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_5076458fddf2b371b5000f3c.jpg" class="image">


Sen

Är på väg till skolan och jag kommer bli sen... Detta då jag missade min ordinarie buss för jag plattade håret. Sen gick jag för att ta nästa buss och precis när den kom så kom jag på att jag glömt löparskorna som jag måste ha på träningen ikväll så det va bara att gå hem och hämta dom så då fick jag ta nästa buss... Så min morgon började inte så bra..:/ men nu är jag på väg iaf så blir typ 5 min sen bara men har stressar som fan!


Här är jag

Haha en grej mellan mig och Olivia, här är jag idag bilderna som alla Emos la upp för några år sen, jag har tagit sådana igen nu haha:p så här är jag på väg till träningen!
Bra va Olivia!:D<3


Äter köttbullar och pluggar:)

Sitter och pluggar geografi och äter köttbullar för att ikväll är det träning!:D


Plugg

Utan motivation eller någonting så är det dags att sätta igång sjukt mycket körkortsplugg för om 2 veckor smäller det med teoriprov och uppkörning!:/

Jag känner mig lite hopplös för att jag vet att jag kommer få prestationsångest och spärra mig själv och då inte lyckas men vi får se:)
Nu ska jag gå till bussen...


Från och med nu

Från och med nu ska jag leva fett nyttigt! Har känt att jag varit väldigt onyttig på sistone, ätit sånt jag inte bör med mera och jag mår inta bra av det så nu har jag bestämt mig. I två veckor fram över, fram till 22/10 ska jag inte äta något onyttigt som är onödigt. Självklart kommer jag äta pasta och sånt under måltiderna, sånt måste jag ha för att kroppen ska orka all träning. Men jag ska inte äta saker som glass, kakor och bröd (bara mitt protein bröd) (har ju redan godis förbud;)) och jag ska inte små äta när jag egentligen inte är hungrig.
Det kommer bli tufft men jag ska klara det! Jag vet att jag kan om jag bara bestämmer mig!!
Stay Strong!


Never Give Up

Jag är sååååå lycklig!!:D har äntligen fått upp texten på väggen som betyder så sjukt mycket för mig! Har länge velat ha denna text på väggen då den speglar hela mitt liv. Från att jag föddes tills nu och det lär ju komma fler tillfällen när jag bara har lust att ge upp men när jag måste vara stark!
Nu ska jag somna samtidigt som jag kollar på min nya fina vägg!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_5071e6a29606ee019a3b2eda.jpg" class="image">


Swithiod VS Cyrius

Är och kollar på Swithiod mot Cyrius i Herrar div 1 för mamma kollar domare och det är en tråkig match, eller nu börjar den bli rolig igen;) Swithiod leder just nu med 26-18 och Cyrius hade get upp ett tag och då är det tråkigt att kolla men nu har de börjat kriga igen och då blir det kul haha!:D


Of to Skärholmen

Nu åker jag och mamma till Skärholmen för att kolla på dommare, eller mamma kollar domarna och jag kollar handbollen;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2012/pic_50717f5addf2b329cc003df0.jpg" class="image">


Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter matchen i Skogås och det blev vinst med 18-4!:D Tjejerna presterade jätte bra och vi fick till många fina kontringar. Så jag är väldigt nöjd och det vårdar gott inför nästa helgs New Body Cup, ett distriktsmästerkap:)
Resten av dagen för mig består av plugg, plugg, plugg och lite bakning:)


Uppe med tuppen

Godmorgon, är alldeles strax redo för att åka till Skogås och coacha. Är lite meningslöst att gå upp så här tidigt för att coacha 1 match kan jag tycka men vad gör man;) hoppas vi kommer hem med seger, eller iaf med känslan av att ha gjort en bra match. Skogås är en väldigt tuff motståndare beroende på vilka spelare de har med sig. Men nu måste jag göra det sista innan jag ska gå så jag hinner inte skriva mer, hej då:)


Nu sover vi!

Haha det är lördagkväll och klockan är 22.15 och här ligger jag i sängen redo för att sova. Detta då jag är HELT SLUT efter dagen som varit full av handboll precis som det ska vara!:D Jag ska dessutom upp 06.30 imorgon för att coacha i Skogås och då måste jag vara pigg så därför ligger jag här nu och ska sova.
Godnatt!<3


Lördagsmys


At the gym

Är på "min mammas gym" och tränar:D alltså det är inte min mammas gym men det är hennes företags gym;) det är väldigt litet här men det funkar när alla andra gym är stängda;) cyklar just nu och har gjorde det i 20 min nu så minst 10 min kvar och sen styrka i ca 60 min:D


Vinster

En riktigt trött tjej som skriver nu. Vi vann mot Årsta med 8 bollar om mot älta med 18 bollar så det har varit en lyckad dag!:D
Efter det åkte jag till Tyresö hallen och kollade första halvlek på herrarna och nu är jag hemma igen, kanske blir lite plugg men gym blir det iaf!:)


Coachning på G

Ska alldeles strax dra till Slottshallen för att coacha Nivå 2:)


Sängen

Klockan ställd på 08.00 imorgon och nu släcker jag strax lampan för att få sömn;)


Cozy

Efter träning men 01, träning själv och middag är det nu dags att krypa ner i soffan och mysa med familjen innan söndags. Ska upp tidigt imorgon för att coacha;)


Riktigt goda bullar

Riktigt goda bullar om man frågar laget iaf!:D framförallt vaniljen;) vissa åt 4 st haha! Men efter den mördar träningen vi hade förtjänar vi det! Nu är jag snart hemma och då är det en bulle som gäller, lämnade den bästa hemma haha och sen är det sängen!


Hembakat

Har precis provsmakat mina goda hembakade bullar och de va super goda! Passade på att baka då vi slutade tidigare idag och för att det är kanelbullens dag och nu ska jag bjuda hela laget!:D


Kabelbullens dag

Sveriges godaste dag!!


Vinst!

Vinst men 6 eller 8 tror jag trots en ganska dålig match. Men vinst är alltid vinst!:D jag fick knappt spela...:( jag vet inte varför, blev inbytt i första och sen utbytt efter 4 min igen efter ett försvar och ett anfall utan någon anledning! Sen fick jag komma in igen efter 12-15 min i andra och spela klart matchen, alltså ca 10 min. Blir faktiskt besviken på att jag fick spela så lite. På mötet förra veckan sa de ju att jag skulle få mycket speltid i junior för att jag inte får spela div 1. Men vad ska jag göra... Aja, nu är det sova som gäller:)!


Game day!

Nu drar jag till Nacka för 45 min Fys och sen match mot Lidingö! TAGGA!!!


Ingen bakning

Blir inget brödbakande för affären hade inget kokosmjöl:/ så istället ska jag göra lite lunch och plugga:)
Jag la ut en bild på receptet om ni vill prova, det är jätte gott och nyttigt!


Hard Work Work!

Aldelles strax klar med städningen, bara H2O mopp kvar:) detta är ingen reklam eller nåt men H2O mopp X5 är verkligen as bra! Har använt den till golv, spelarna och fönstret idag. Den är bra för det är bara varmt vatten och den tar bort allt! Är verkligen as bra;) fast inte så bra som på reklamen så klart haha. Men nu ska jag gå och handla för jag ska baka bröd!:D


Studiedag

Idag har jag studiedag igen:D! Så nu efter att ha chillat ett bra tag så ska jag städa rummet och sen baka lite (Y):D


Ung och bortskämd

Har precis sett på ett avsnitt av ung och bortskämd 2012 och herre Gud! Vissa av dom är ju över 20 och får allt serverar av sina föräldrar! Fattar inte hur det kan bli så;) men jag ska inte säga för mycket, är också lite bortskämd haha! Fast verkligen inte som dom!!!!
Men nu ska jag sova, har varit en väldigt deppig dag kan man säga. De två träningspassen har gått uselt och fysiskt så mår jag inte så bra, lite ont i magen och halsen:( men studiedag imorgon så då vilar jag bort det!:D (y) Match mot Lidingö imorgon också!


Träning nu!!:D


Skolfotot är här!

Tycker inte det är så jätte fint men det duger;) det lila är från i år och det andra från förra året, stor skillnad!


Kvällen slutar tidigt

Nu ligger jag i sängen, redan! Vet inte varför men är trött och känner att det är skönt att få sova lite längre haha:p ligger och lyssnar på zlatans bok och den är fett bra! Fattar inte hur han har stått ut hela sitt liv men samtidigt, han har ju fått betalt för arbetet! Aja, har inte så mycket och skriva om jag ska vara ärlig;) kan berätta att jag idag varit i skolan och sen va det 01 träning och sen egen träning och nu ligger jag här. Intressant dag, eller hur:p!


Today

På väg till skolan för Engelska C, snygg jag är med luva va!:p


RSS 2.0