Sandras dans show!

Det var jätte kul att titta på Sandras dans show igår! Hon var jätte duktig!:-D

Temat var Harry Potter och det vara allt från grupper med 4-5 åringar till en grupp med 30+! Massa olika danser och uppträdande.
Efter showen var tanken att jag skulle åkt hem till Sofie men det blev för sent så jag stannade hemma istället. Tråkigt men det kommer fler kvällar jag kan umgås med folk:-)

Nu sitter jag bussen in mot stan för att träffa upp massor av folk från skolan och kolla på våra kompisar som springer Stockholm Maraton! Det är 5-6 st från skolan som ska springa om jag minns rätt. Heja dom!

Har hunnit med simning också imorse innan frukost! Så nu är jag redo att heja som aldrig förr haha;-)
P.s på bilden ser min baddräkt blå ut- den är lilla!












Rehab- Packa- dansshow- klasshäng

Startade dagen med rehab på gymmet. Var trött men det gick ändå väldigt bra!:D
Nu ska jag göra mig i ordning och åka tillbaka till Lillsved för att packa det sista, eller ja, en del måste ju vara kvar till sista dagen;-)
Efter det här ska jag kolla min syrra som har dans show vilket ska bli jätte kul! För jag har aldrig varit på någon av hennes dans shower förut! Sist men inte minst ska jag hem till Sofie ikväll och umgås med en del av klassen. En super dag helt enkelt!:-D



Träning med Sara!

Nu är vi tillbaka efter träningen jag och Sara. Då Friskis hade gymmet körde vi först 4 km löpning, sen backintervaller och lite styrka med egen kroppsvikt. Det var blåsigt ute men ändå väldigt skönt att komma ut på lite löpning:-)
Nu väntar duschen och så ska jag påbörja packning.
Ps. Vet att min knäböj är katastrof egentligen men så där djupt har jag aldrig kunnat gå förut! Är super glad!:-D










En skön sovmorgon!

Idag blev det verkligen en låååång sovmorgon! Vaknade 10.30! Så skönt! Har sovit både dåligt och lite den senaste veckan så var så himla skönt att bara sova ut!
Nu är planen att jag ska ut och springa snart och sen blir det nog en tur till gymmet:-) Rehab står på schemat!
Sen i eftermiddag åker jag hem till Tyresö för träning med 01:orna, då det är röd dag idag och hallen är stängd kör vi ute istället:-)



Redemption

Har precis sett klart en film i Aulan med ett härligt gäng:-) Vi såg redemption, en film jag verkligen rekommenderar! Kan typ inte förklara vad den handlar om men den va riktigt bra! Ett bra avslut på denna dagen! Hann med 30 min Flow också:-) sköt! Nu hem till RV och sova! Imorgon tar jag lååååång sovmorgon!:-D





Tjejdag med bästa tjejerna!

Idag var vi lediga hela dagen förutom att dom som hade rest redovisade 09.30. Den lektionen vi skulle haft ställdes in och det var super skönt!:-D Vi chillade några stycken här i RV och spånade lite på en idé vi har till skolavslutningen. Efter lunch åkte vi hem till Frida som bor på resarö. Vi har samlat pant det här året (eller ja, inte hela året;-)) och för dom pengarna (drygt 600kr) köpte vi goda saker som vi åt upp hos Frida. Super gott! Badade lite jacuzzy hos hennes mormor och morfar som bor bredvid henne och det var super skönt!:-D 40 grader i vattnet! 
Nu är vi hemma i RV igen. Jag har fått världens huvudvärk men försvinner den så ska jag nog träna lite:-) är sugen på Flow eller kondition:-)




Sovmorgon!

För första gången det här året tog jag sovmorgon och struntade i träningen imorse! Känns ganska konstigt faktiskt! 
Tog sovmorgon för att vi gick och la oss 01.30 och för att jag är helt slut i kroppen då det varit mycket träning på sistone;-) 
bifogar massor av bilder från gårdagens boxredovisningar:-)
så nu frukost!:-D











Lillsved Idrottsgala

Idag hade vi Idrottsgala med skolan. Hur kul och underbart som helst!
Vi åt middag i hallen med bordsplacering och allt. Precis som den riktiga idrottsgalan. Vi hade massor av priser som delades ut! Allt från kvinnliga/ manliga idrottaren till skolans vinnarskalle. Jag var en av dom nominerade till årets vinnarskalle. Som tur var vann jag inte för den kategorin vill man inte ha;-)
Annars var jag inte nominerad eller vann något av dom andra priserna. Det är så många fina personer här på skolan som är så engagerade för att få allt att funka och för att alla ska må bra. Och då jag haft så mycket annat för mig så har jag tyvärr inte haft tid att engagera mig så som alla andra. 
Idrottsgalan var jätte rolig! Fina människor, god mat och trevliga upplevelser! Alla var så fint uppklädda och allt! Underbart:-D
Nu sitter vi i RV och chillar i soffan och myser, bra avslut på en fantastisk eftermiddag/ kväll:-D













Gårdagen

Förutom den helt magiska kvällen igår så hann jag med en hel del annat:-)
Startade dagen med simning och det var också underbart! Länge sen jag simmat och igår fick jag känna varför jag gillar det så mycket:-) 
Sen var det tenta skrivning! Nervöst men ändå ganska avslappnat tyckte jag. Tentan var uppdelad i 4 delar (då anatomin var en hemtenta), Fysiologi, Näringslära, PT och samtalsmetodik/ beteende. Vi hade 08.50-12.00 på oss men för mig tog det till 11.00. Tentan var ju på allt vi lärt oss detta år så självklart var den svår men det kändes bra! Jag fick veta igår att jag klarade Näringsläran och PT i alla fall så det kändes skönt:-)
Sen var det ute träning i ute gymmet med klassen, kul! Avslutade skolan med beteende och på den sista delen körde vi jepperdy (stav?) och mitt lag vann! Fick ett jätte fint pris med nyttigt godis:)
Efter skolan var det träning med 01 och den gick faktiskt väldigt bra! Det var kul!:-)
Men nu ska jag koncentrera mig på rehabben!;-)






En magisk kväll!

Under några veckor här så har en påhittad karaktär Per Rylow gått ut med att det kommer hända något den 26 maj. Det har pratats om det här väldigt mycket och alla har taggat och varit spända! Efter ett tag visade det sig att det var Simon, Joel och Tobbe som låg bakom Per Rylow. Då blev förväntningarna ännu större på den 26 maj.
Igår var dagen här! Dagen vi alla längtat efter! Kl 22.00 samlades vi i Aulan med vita kläder och man kunde ta på spänningen i luften! Vad skulle hända! Sen hände det! Efter en introduktions film kom dom in! Som ett pojkband kom dom in på scenen och allt satte igång! Dom höll i ett Dans/ Gympa pass med oss! Helt magiskt! Det var massor av olika låtar mixat och blandat. Det var allt från gympa steg till mer avancerat. OMG va häftigt det var! Det var som att vara på en konsert med ett pojkband fast utan sång! Vi i publiken va helt galna, skrek, sjöng och gjorde vårt bästa för att hänga med i dansen. Det var Magiskt! I ungefär 45 minuter höll dom på och sen fortsatte "festen" 45 min till med "fuldans" som vi kallar det här på Lillsved. 00.00 lämnade vi lokalerna. Det var utan tvekan en av dom bästa kvällarna här på Lillsved! Och jag riktar all min tacksamhet till Tobbe, Joel och Simon som skapade denna kväll! Ert jobb och slit lönade sig! Jag är evigt tacksam! Tack Killar!
Vill ni se lite av deras uppträdande på video så sök på #lillsved på instagram så kommer det upp:-)
Helt magiskt!











Simning nu!

Har inte simmat på drygt en vecka men nu är det dags igen! Det ska bli kul men är super trött så undrar om jag inte sjunker;-)

Idag är det tenta skrivning för mig då jag var sjuk förra gången. Jag är inte så nervös men jag antar att det kommer sen:-) jag anser att det jag klarar, det klarar jag och det andra får jag göra om. Men det skulle vara skönt att bli klar!



Ny kunskap!

Idag startade ju jag dagen med att följa med Matilda på hennes tävling:-) tyvärr ramlade hennes simglasögon av i starten så hon fick inte alls en bra tid:-( sånt som händer och det var riktigt kul att få vara med om en simtävling!
Sen åkte vi till Knivsta för att kolla när Stefan körde SM i duathlon. Han sprang 10 km, Cykel 40 km och löpning 5 km. Dessutom i varvbana vilket var kul för oss i publiken. Löpvarvet var 2.5 km och cyckelvarvet 1 mil, Stefan kom 8:A, sjukt bra!:-D Det var jätte kul att få se honom in action och att det gick så bra! Så har fått ny kunskap om två nya idrotter idag! 
Sen på eftermiddag/ kvällen har det blivit lite plugg inför tentan imorgon, film med Matilda och nu är det spelkväll i RV. Super mys! Och en perfekt dag!:-D

Däremot slutade den väldigt tråkigt:-( min frisör hörde av sig och sa att det inte blir något löshår imorgon:-( hon har tagit sig en funderare och tycker att mitt hår är för tjockt:-( jätte tråkigt och jag är jätte besviken:-( hade verkligen sett fram emot att få långt hår. Men sånt är livet. Får se det från den ljusa sidan att jag sparar 4500kr...
Men nu ska jag göra mig redo för sängen:-) bilder från gårdagen och idag!







































Erikstadsbadet och vidare!:-)

Godmorgon!
Hyfsat pigg nu trotts bara 6 timmar sömn;-) om typ 20 min ska jag bege mig bort till Matilda för då ska vi åka till Eriksdalsbadet där hon ska tävla:-) jag är jätte glad över det för jag har alltid velat se henne tävla!:-D har dessutom aldrig varit på en simtävling så ska bli kul att se hur det går till!
Efter hennes tävling (hon kör bara 1 heat) ska vi åka på en liten road trip till Knivsta för att kolla på Stefan som kör duathlon SM idag:-) spännande! Har aldrig varit på ett sådant heller;-) 
Hoppas bara att solen håller oss sällskap hela dagen!



Lillisyran

Vilken dag/ kväll det har varit idag!:-D 

Vi startade dagen 10.00 med champagne frukost nere vid bryggan. Super mysigt då det redan då var strålande sol och sjukt varmt!

Sen hade vi Lillisyran vilket innebar en brännbollstunering där vi var uppdelade i olika lag och varje lag skulle klä ut sig. Vi var nördar. Dom andra lagen var rockare, vita laget och kön- laget (dom klädde ut sig till motsatta könet). Det var super kul! Trotts att mitt lag förlorade alla matcher i brännbollen var det super kul!:-D
Efter brännbollen gick vi till elevbyn där vi grillade oss lite lunch (kl 16...) som bestod av korv. Sen chillade vi och bara umgicks. Spelade lite Beach volleyboll, fotboll och kubb. Sen vid typ 20.00 var det dags för middag, grillad hamburgare. Efter det drog festen igång på riktigt! Musiken höjdes och dansen satte fart. Jag är riktigt dålig på att dansa men kul är det!:-D

On top of this så är Matilda tillbaka på skolan. Hon kom idag:-) hur kul som helst att få träffa henne! Jag har längtat;-) två veckor utan henne har varit för mycket. Så undra hur det ska gå när vi slutar skolan...

Hur som helst så har jag haft en helt underbar och fantastisk dag! Det här är varför jag älskar Lillsved! Alla underbara människor som förgyller mitt liv:-D

Men nu är jag nerbäddad i sängen och redo att sova! Rummet är 25 grader och jag svettas ihjäl men måste sova för klockan ringer 06.15 imorgon för jag ska åka med Matilda som ska tävla:-) 
Godnatt!





























Freeeedag!

Idag startade jag dagen med Yin Yoga som Alex höll i:-) ont men skönt;-)

Sen hade vi FaR (fysisk aktivitet på recept) hela dagen och det var totalt värdelöst! Föreläsningen i sig var onödig då vi redan kunde allt och föreläsarna var sådär... Det enda som gav något idag var när vi fick gå promenad med ryggsäck på magen för att känna hur det är att gå med extra vikt. Och så fick vi andas i sugrör, panik! Det var riktigt obehagligt! 

Sen på kvällen har vi varit och handlat vilket tog en evighet! Vi skulle handla för kåren också inför imorgon. Sen har jag hunnit med lite Flow och på kvällen har vi ätit marängsviss med massor av folk från skolan, super mys!:-D
Imorgon väntar bränboll, maskerad och fest! Ska bli riktigt kul!:-D





Today

Idag startade jag dagen med 30 min crosstrainer som gick sådär... Var helt slut och ont u huvudet:-( lite lite sömn tror jag;-) 
Sen började jag skoldagen med 90 min Flow ute, hur mysigt som helst!:-D 
Sen innehöll skoldagen en sjukt rolig drama lektion och beteende. 
Har hunnit med ett besök hos frisören på en konsultation. På måndag sätter jag i löshår (!!!) och blir långhårig igen:-D JIPPI!
Avslutade kvällen med en underbar träning med bästa laget! Idag var dom riktigt duktiga!
Bifogar fler bilder från igår också:-)





Älskade Lillsved!

Idag hade vi våra två sista Boxercise lektioner ute i den underbara solen! Kan det bli bättre?
Efter lunch hade vi PT där vi först var inne i gymmet och körde kontakt träning, mest med latsen:-) sista lektionen skulle vi sitta nere vid bryggan och ha lite diskussioner. Dock så var det en huggorm där så vi fick sätta oss vid stenen utanför hallen och när det började regna gick vi in i aulan. En skön eftermiddag:-)
Har hunnit med Skurus säsongsavslutning också, barnen var hur söta som helst! Och hur duktiga som helst! Jag är stolt!
Avslutade kvällen på bästa möjliga sätt! När jag kom tillbaka till Lillan så var huset fullt av älskade lillsvedsvänner! Vi hade bakkväll här i RV och vi har ätit massor av gott! Både "nyttiga" bakelser och onyttiga bakelser, riktigt gott! Men det bästa var sällskapet från alla underbara människor:-) 
Men nu måste jag sova, klockan är mycket!















Rehab!

Godmorgon!
Ska börja min rehab nu och får se hur det går för träningsvärken är brutal efter att ha kört handboll igår haha:-p trött är jag också efter att ha sovit ganska dåligt... Men, det är bara bita ihop och köra, varje litet steg är ett steg mot en bättre rygg!



I am back!

Idag snörade jag äntligen på mig skorna för ett handbollspass med Nacka! Länge sen sist så glädjen (och nervositeten) var stor:-) Det gick toppen! Det var tufft, svettigt och riktigt kul!:-D precis som det ska vara! Jag och bollen blev ett igen:-D 
Annars idag har jag haft en underbar dag! Box 2 lektioner där en lektion var ute i det alldeles perfekta vädret! Spenderade eftermiddagen med solhäng i gräset med alla underbara människor och en fotboll;-) börjar få lite kontroll på fötterna nu också (Y)
En helt underbar och fantastisk dag! Älskar livet just nu:-)






Promenad

Godmorgon!
Ute och tar en promenad:-) Då jag körde två Box pass, två styrkepass och löpning igår och idag har två box pass och handboll ikväll så kände jag att en promenad skulle sitta fint så här innan frukost. Skönt att komma ut bland solen, fåglarna och naturen, mysigt faktiskt;-)
4 km avklarade och nu frukost!










Praktisk PT eximination✔

Idag hade vi vår praktiska examination som PT. Vi fick 30 minuter på oss att under några ramar skapa ett 30 minuters pass som vi sedan höll med vår kund (klasskamrat) framför lärarna. Inte speciellt svårt eller så nu när man är så van att vara PT;-) och jag klarade det också! JIPPI! Ett steg närmare mot att bli "riktig" PT! Fick några bra att tänka på råd också som jag kommer ta med mig i ryggsäcken.
Sen idag har vi ju också haft BOX. Riktigt kul! En underbar träningsform! Vi körde ett 75 min pass och så en lektion gick åt till teknik. Riktigt roligt! Så en toppen dag i skolan:-)
Sen var det så klart träning med bästa laget! Ett bra avslut på en bra dag!







Underbart att vara tillbaka!

Idag gick rehabben väldigt bra! Det var svinjobbigt, svettigt och helt underbart att köra igen!

Idag väntar Box utbildning hela förmiddagen och efter lunch den praktiska PT examinationen:-) kul! En bra måndag!



Gymmet nu!

Nu när jag är frisk igen är det dags att börja rehabba igen! Ner till gymmet:-) Sovit väldigt dåligt så har ju varit piggare;-) 
bifogar jag en bild jag hittade igår som jag gillade. Den får en att fundera lite;-)


Bollskola- SM final!

Idag var det sista gången med bollskolan. Tråkigt men skönt på samma gång. Det är ju inte det roligaste jag gjort som tränare, framförallt inte att ha 3 grupper efter varandra... Men dom är samtidigt väldigt söta och fulla av energi! Jag är ganska säker på att jag nästa säsong kommer få ha P07 igen då dom behöver det och dom har ingen annan tränare. F06 och F07 tror jag att jag kommer släppa nu men vi får se, jag kanske får ta F06 igen då dom inte har någon tränare;-)
Sen vid 14.30 spelade Skuru IK damer en avgörande semi i slutspelet mot Lugi. Den dom förlorat två år i rad men idag vann dom! På hemmaplan med typ 3 bollar eller nåt!:-D hur kul som helst! Jag är super glad för deras skull för jag tycker verkligen att dom förtjänar det! Så mycket tid och kraft som dom lägger ner på handbollen, och så mycket som dom offrar för handbollen så är dom värda det! Dessutom är det flera stycken av det "ordinarie" lag som kommer lämna inför nästa säsong för klubbyte och lite annat så väldigt kul för dom att dom får avsluta med en SM final! Helt sjukt faktiskt!:-D
Annars idag har jag tränat för första gången sen i tisdagar, jag var med på Amandas BodyBalance vilket var riktigt kul! Jag har börjat gilla sådan träning;-)
Men nu har jag varit uppe alldeles för länge;-) nu måste jag sova!












Sonja 20 år

Har precis lagt mig i sängen efter en sjukt bra kväll!
Firat Sonja som fyllt 20! En väldigt lyckad kväll med god mat och dryck, underhållning i form av sång, dans, allsång och trevligt sällskap.
Jag var där med Alina, Niklasson, VT och Malin. Handbollstjejerna som alla säger;-) och en kväll med dom slår aldrig fel!
Så verkligen en sjukt bra kväll!




Loppis

Idag har jag ju stått på loppis med 01:orna. Plus att vi även höll en cafeteria öppen. Eftersom det var så fint väder så var det ganska lite med folk. Men vi fick i alla fall in 2299 kr och pengar är alltid pengar:-D så ännu lite mer i Holland kassan!

Nu sitter jag i bilen på väg in till stan, ska in till Sonjas 20års firande. Ska bli super kul för en del av "min andra familj" (Nacka HK från förra året) kommer också:-D






Idrottsskador

Idag hade vi en väldigt skön dag i skolan! Fint väder också!:-D
Första två blocken hade vi PT där vi pratade om PT kunden och analyserade detta.
Dom två sista blocken hade vi Gustav Ström från Elit Rehab som föreläste om idrottsskador, väldigt intressant! Lärde mig riktigt mycket!
Efter skolan ändrade jag planen om att stanna kvar på skolan och åkte hem till pappa. En sväng förbi stan hann jag också där jag träffade en kompis Emma om ett företag hon jobbar i, dom ville ha in mig men det var inget för mig;-) 

Så nu är jag hemma hos pappa:-) vi har varit på restaurang, jag har förberett inför loppisen med 01 imorgon, hämtat mamma i liljeholmen och bakat(Y) en bra fredag! Efter att ha varit väldigt sjuk så är min kropp inte helt 100 än och jag är helt slut så ska sova nu:-)



Legat nerbäddad...

I tisdags skrev jag ju att jag hoppade över en del av Flow för att jag kände mig lite dålig. Jag tog Ipren och va med sista passet på Flow.
På kvällen hade jag en jätte rolig träningsmatch mot Dalarö men i slutet av den började jag må väldigt dåligt och på vägen hem i bilen fick jag väldigt hög feber. Så jag åkte hem till Tyresö och så skjutsade mamma ut mig till lillan för att hämta kläder och sen hit till Tyresö igen. På onsdagen låg jag i hög feber hela dagen (ca40 grader), huvudvärk och feber. Hemskt! Kunde knappt röra mig! Ringde sjukvårdsupplysningen och dom tyckte jag skulle åka in men vi valde att vänta till nästa morgon för att sitta och vänta i väntrummet och för att jag inte skulle klarat av att åka in till akuten... Och nästa morgon (igår) var jag i princip frisk haha! Febern borta, ont i magen men i det stora hela mådde jag helt ok. Var ändå hemma så klart men kunde gå ner på 01 träningen på kvällen:-) nu ska jag tillbaka till Lillan igen!:-D JIPPI:-)
Tyvärr missade jag Tentan i onsdags och en föreläsning av SOK:-( men tentan får jag göra när dom som inte klarade den ska göra om. Så egentligen igen fara;-) får lite mer plugg tid haha:-p
Ha en trevlig fredag!




Sjuk

Nu sitter jag på sidan ännu en gång som jag gjort så många gånger nu den senaste tiden. Att köra så mycket Flow igår tog så hårt på kroppen så nu har jag feber. Tror inte det är ett virus utan att kroppen bara är helt slut. Så nu sitter jag och kollar när resten av klassen kör FLOW, tråkigt!





Flow dag 2

Idag är ännu en intensiv dag med Flow. Träningsvärken är så intensiv att jag typ mår illa och är helt slut:-( men jag försöker bita ihop, vill ju lära mig det här!
Nu på rasten har jag gått hem och lagt mig på spikmattan för att hjälpa min kropp att jobba mot värken (som mest sitter uppe i övre ryggen) och för att vila lite.
Ikväll ska jag åka till Dalarö och coacha träningsmatch. Riktigt långt att åka men jag tror det är värt det! Det är ju det bästa jag vet;-)



Simning nu!

Trött tjej som skriver! Länge sen jag gick upp så här tidigt så är inte van... Dessutom har jag träningsvärk i hela kroppen! Så idag får man känna att man lever;-) men det är underbart!


Flow!

Startade dagen med rehab i gymmet 06.45. Gick inte alls bra, kroppen var helt slut:-/
Sen har det varit FLOW utbildning hela dagen. Flow är en blandning mellan yoga, pilates och dynamisk rörlighet. Svårt, jobbigt, smärtsamt men ganska kul:-D kände att jag blev rörligare under dagen! Skönt!

Sen var det vidare till Tyresö och äntligen få hålla i en träning med 01:orna. Underbart! Vi körde stenhår med 4 km löpning i högt tempo (ja, jag sprang också;-)) och sen mycket Fys inne. Så som det ska vara på försäsongen;-)
Avslutade kvällen med en promenad med Matilda. Men nu ska jag sova, simning imorgon så uppstigning 05.25... Suck!

Bildbomb från Turkiet!!

En del bilder, inte alla men enjoy!


























































Summering av resan

Nu är jag tillbaka i Sverige och på lillan:)

Till att börja med ska jag skriva om hur vår hemresa gick. Planet var 8 timmar sent... Det innebar att vi fick åka till ett hotell där vi fick två rum att sova i. Vi fick också mat från deras buffé. Dock kom vi inte fram förrän 23.30 och somnade 01.00... Sen uppstigning 05.00 för att åka tillbaka till flygplatsen och flyga hem. Hann dock inte äta frukost och inte fick vi något på planet. Jag åt igen vid 12.00 när vi landat, kommit ut från Arlanda och stannade till på donken. Detta innebar också att jag missade bollskolan i skuru idag och fick i panik lösa nya tränare från Turkiet, lite kaos men det löste sig bra!:-D 

Den här resan har varit riktigt bra!:-D trotts det halvtaskiga vädret har jag fått en hel del sol, kommit bort från allt och samlat ny energi:-) super skönt!
Men nu ska det bli skönt att komma tillbaka till vardagen:-)

Annars idag har jag träffat pappa, packat upp och träffat den mest underbara tjejen på denna planet, Matilda. Vi har inte setts på så länge så det blev filmkväll. Vi såg meangirls, super mys!

Nu ska jag sova alldeles strax, ska ta igen några timmars sömn:-)




Sista solen!

Nu ligger vi vid poolen och pressar en sista gång innan hemfärd. Efter två dagar med regn är det supet skönt att få ligga i solen igen! Solen kom vid typ 12.30 idag så imorse va det simning i regnet och så hann jag med rehab innan solen också:-)
Taxin hämtar oss vid 20.00 ikväll så vi har några timmar kvar i solen!:-D sammanfattning av resan och massor av bilder kommer också senare.



Delfiner

Idag har vi trottsat regnet (det är typ storm!) och åkt till en delfinshow här i avsallar. Det var sälar, sjölejon och delfiner som uppträdde. Super söta!:-)

Nu står jag på gymmet på crosstrainern och väntar på min moster så ska vi köra ett pass tillsammans:-)

















Regn, regn, regn!

Idag har det regnat hela dagen och det ska bli värre imorgon...
Däremot fick vi sjukt mycket sol igår! Underbart! Tog tillvara på den på stranden:-D tog massor av bilder men laddar bara upp några;-) Känns i huden att det blev lite mycket sol igår haha:-P 

Idag har vi varit inne i Alanya på shopping. En del fick jag med mig hem;-) Två träningspass idag också så klart! Först simning, sen cyckeln, Zumba och Rehab (allt i ett) på kvällen. En bra dag trotts det dåliga regnet!

Nu sitter vi på Baronen, en riktigt bra restaurang där dom också har WIFI! Men vi ska strax gå så måste sluta skriva nu.










Stranden+ Träning!

Det var underbart att få vara på stranden idag!:-) vatten va varmare än poolen och strålande sol! Så nu börjat jag äntligen bli lite brun:-)

Nu har jag precis avslutat ett träningspass bestående av backintervaller i typ den brantaste backen jag sett och rehab. Svettigt och underbart;-) nu ska jag gå upp och göra mig klar för en tur ner i byn. Antingen så åker vi till Alanya eller så stannar vi här, vi får se:-)











Äntligen sol!

Nu sitter jag och solar nere vid poolen och väntar på att dom andra ska bli klara så ska vi åka till Standen. Vi har nämligen en av Turkiets finaste stränder ganska nära så idag när det äntligen är fint väder så ska vi åka dit:-D
Igår var det moln och regn så vi spenderade dagen i byn och shoppade lite och kollade i affärer och sådär. Tränade också så klart! Börjar varje dag med minst 1 km simning och så styrkan på eftermiddagen/ kvällen. Igår blev det TRX Styrka med mina mostrar:-) kul!:-D

Sen på kvällen gick vi ut och firade min moster som fyllde 50 igår:-) vi åt på dn väldigt trevlig restaurang som lät oss specialbeställa. Vi fick dela på alla deras förätter, sen gjorde dom typ Turkisk kebab/ mix grill till oss som vi delade på. Det var massor av olika köttet, ris, bakad potatis och så klart bröd som dom äter massor här;-) gott! Till efterrätt fick vi en turkisk specialitet som var typ någon ost och socker och koskos som varit i ugnen och så klass till. Riktigt sött men ganska gott:-)
Nu börjar folket rulla in en efter en så vi ska strax åka:-)








Vi har WIFI!

Nu ligger vi nere vid poolen utanför vår lägenhet. Här finns WIFI så här kan jag blogga;-)

Resan hit gick bra! Planet var försenat lite grann men inte alls mycket. Problemet började när vi träffade vår Taxi Cafför, Han kunde ingen engelska överhuvud taget och det visade sig långt senare att han inte alls hittat... Efter många om och män lyckades vi genom GPS visa honom hur man körde. En resa på 45 min tog 2 timmar... 

Men stället är underbart! Lägenheten är toppen och det är underbart att ligga här vid poolen i solen!:-D jag startade dagen med simning innan frukost. Trotts bara drygt 5 timmar sömn (då vi kom fram vid 03.00) så gick det riktigt bra! Poolen är ca 20 meter så det är perfekt!:-D
Vi har hängt här hela förmiddagen och vi håller oss nog här ett tag till;-) ikväll går vi nog ner på stab för att äta och kolla runt lite:-)





Vi bor på 6 våningen och har två våningar:-)



Arlanda, Terminal 5!

Nu är vi på flygplatsen och ska snart gå till Gaten! 
Västerortscupen gick bra prestationsmässigt. Alla tjejer vågade och tog för sig och det är bara så man utvecklas. Dock gick båda till B slutspel och möts imorgon...

I alla fall, ska bli sjukt skönt att komma till Turkiet med Sol, värme och bad! Att få komma bort lite:-) 
Jag är inte säker på om jag kommer kunna blogga för vet inte om vi har WIFI. Annars hör jag av mig när vi kommer hem:-)




Mot Hässelby

Nu ska jag strax gå ut till parkeringen för att bli hämtad för att åka vidare till Hässelby och coacha västerortscupen:-) 
Vi har två lag men dom spelar efter varandra på samma plan så jag hinner coacha alla sex matcher:-D
Vi har lite ont om folk och några borta och så där men jag hoppas på bra spel där alla vågar ta ansvar!:-)
FORZA TYRESÖ! 



Sova nu!

Ikväll har jag rehabbat, packat och tittat på lets dance.

Imorgon uppstigning 06.00 för att åka och coacha i västerortscupen. Vi har två lag med vilket är jätte kul! Vi spelar efter varandra i samma hall så jag hinner coacha alla sex matcher:-)
Därefter ska jag åka direkt till Arlanda för då drar vi till TURKIET!!!! Jippi!
Men nu måste jag sova så jag är pigg imorgon.



Farsta

Syrran hade träning i Alby så följde med ner för att testa lite löpning. ryggen är värre idag men ville testa! 
Löpningen gick inget vidare:-( gjorde ont och såg ut som en kätting:-/ tog mig runt 4 km och nu har smärtan gått över från huggande till molande. Vet inte om det är positivt eller inte för nu kan jag röra mig något bättre men istället så har jag konstant ont... Och molande brukar innebära att det är diskarna och kotan som bråkar:-( men, man ska inte ta ut något i förväg!

Nu ska jag och syrran åka till Farsta med pappa och Farmor och fika lite. Och medan jag väntade på henne så lekte jag lite med kameran;-)






Home sweet home!

Nu är jag i Tyresö igen efter en ganska seg hemresa. Startade 16.00 från Värmland och kom hem för ca 20 min sen. Men under hemresan hämtade vi häst och transport i Örebro (där Ellinor bor i vanliga fall) och tog med oss den till Strömsholm. Och så åt vi även middag i Strömsholm. Dessutom går det så himla segt att köra med transport. 

Däremot har vistelsen i Värmland varit väldigt bra! Fick träffa underbara Bibbi och fira hennes 80 års dag med god mat och trevligt sällskap!

Imorgon ska jag förbereda det sista inför Turkiet och så ska jag försöka rehabba. Ryggen är mycket bättre än igår. Imorse var den lite bättre men under dagen har den blivit bättre och bättre. Så nu lite voltaren innan spikmattan:-)
Sen sova!



Morgonpromenad i Karlastad✔

Har precis varit ute 40 min på morgonpromenad med Ayla och mamma. Ryggen är mycket bättre idag! Spikmatta i nästan 5 timmar inatt och voltaren har gjort sitt! Nu kan jag iaf gå normalt:-D
Nu väntar frukost och sen drar vi vidare till Torsby:-)







RSS 2.0