Åhus Beachhandboll- så gick det

Att spela Beachhandboll var blandades roligaste jag gjort! Mycket för att det gick väldigt bra för mig tror jag:-) Det positivaste var att alla blir lika långsamma som mig i sand vilket gjorde att min passningsfint och höftskott gick hem många gånger per match. Det var kul!:-D
För laget gick det minsta bra. Många förluster och få vinter. Totalt 6 poäng på 10 matcher... Det suger att förlora, det medger jag men vi hade kul runtom. Jag träffade många härliga handbollsmänniskor och hade väldigt kul med tjejerna.
Själva festivalen eller cupen beroende på vad man vill kalla den är jag inte jätte imponerad över. Efter allt jag hört om den förväntade jag mig ett stort jippo. Och absolut, det va bra anordnat med saker runt matcherna, fanns bra mat och sånt på området men jag trode det skulle vara mer. Men som sagt, jag älskar Beachhandboll så blir det inget nästa år pga SSC så blir det definitivt året därpå!:-D









Liza och Maria

Liza, Maria och Jag jobbade tillsammans under Vecka 3 på Sportscamp i år. Vi klickade direkt och hade sjukt kul hela veckan! Dom är två underbara personer och tillsammans skrattar vi väldigt mycket:-) Då maria är stockholmare och Liza bor i norrköping så kan vi träffas här i sthlm vilket vi gjorde idag. Laserdome, strosa i stan och middag på texas stod på Schemat. Blev även en spontanbio, Magic Mike XXL. Under laserdomen va det bara vi tre där så vi sprang runt i denna stora lokal och sköt på varandra. Det va både läskigt och roligt på samma gång. Första 15 min vann Maria överlägset och den andra 15 minutern vann Liza men då var det mer jämt.
En bra dag helt enkelt:-)
 
 

Åhus Beachhandboll!

Idag styr jag och 4 kompisar ner bilen mot Skåne och Åhus Beachhandboll. Ikväll tar vi ett stopp i Mariannelund och sen på fredag startar tuneringen! Det kommer bli super kul och jag är super taggad!


Stadium Sportscamp V3

I år blev det bara en vecka för mig på Sportscamp. Kändes absolut för kort och det va extra tråkigt att åka därifrån.

I år va sportscamp fylld med mer skratt än det någonsin varit! Jag hade turen att paras ihop med Maria och Liza som mina två assisterande under veckan och det har varit underbart! Det har nog inte gått mer än 5 minuter mellan varje skrattatack och oftast vet vi inte ens vad vi skrattar åt haha! Utöver detta fick jag en otrolig handbollsgrupp med hjärta och humor på rätt ställe. Grupp Skövde som jag hade bestod denna vecka av 13 underbara ungdomar, alla födda 2001. 9 grabbar från föreningarna Aranäs, GUIF och Kungsängen samt 4 tjejer från Halmstad och Sollefteå. Under veckan har det varit full fart på alla, mycket bus, skratt och skoj. Självklart en hel del handboll också! Deltagarna har busat med oss men dom fick igen fredag kväll;-)
Jag är lyckligt lottad över att få ha detta sommarjobb och jag ser fram emot att träffa alla härliga ungdomarna i hallarna under säsongen:-)












Partille Cup

Handbollssommaren fortsätter! Har precis spenderat nästan en vecka i Göteborg på Partille Cup med Tyresö Handbolls gladaste tjejer. 
Handbollsmässigt har det varit tufft. Tufft motstånd i en makalös värme utan avbytare har tagit på krafterna. Men vid sidan om planen har vi haft fruktansvärt kul och hittat på massor av roliga upptåg. Bland annat 2 dagar på Liseberg, kollat J-landslaget spela, hängt på donken på kvällarna och skratta massor. Denna cup har varit fantastisk! Tack Göteborg och Partille för en fantastisk vecka! Nu taggar jag Stadium Sportscamp imorgon.
För att läsa mer om varje dag i Partille gå in på vår hemsida på svenska lag och följ vårt instagram tyresohandbollf01.















RSS 2.0