Död kropp!

Snacka om hård Fys idag! Körde crossfit 60 min helkropp med typ ingen vila alls och jag dog typ 3 ggr! Svin jobbigt men kul efteråt:-) sen var vi som sagt träningstrupp åt TS1 (trodde det skulle vara TS2) så blev bara uppställt spel. Det var min skoltränare som var instruktör vilket inte var så jätte kul för jag har lite svårt för honom.. Men det gick helt ok ändå, inte min bästa tränare men inte heller min sämsta! Självklart när vi egentligen var klara så la våra tränare till 30 min konditionshandboll (4 matcher) så då dog jag igen haha! Men skönt ny efteråt! Men nu ska jag sova, och jag ska sova länge för jag har sovmorgon imorgon!!!:-DD


Långlöp

Blev som sagt långlöp på spec idrotten idag i skolan och det blev 7,5 km så det va skönt:-) hamnade mitt i broöppning så fick stå och vänta men va coolt för jag har aldrig varit på en bro med broöppning förut;-)


Mycket att göra idag

Idag har jag en hel del inplanterat. Först är det skolan där det är löpning för mig på schemat. Sen geografi men jag måste gå tidigare. Sen är det of to Spånga där jag ska till en ny sjukgymnast med min axel och direkt därifrån ska jag åka till träningen i Skuru där vi ska vara träningsstrupp till TS2, alltså tränarutbildning. Så är inte hemma förrän 22.00 ikväll...:/ lär vara ganska trött haha;-)


Tidig godnatt

Då jag inte sov så mycket inatt så passar jag på nu att lägga mig tidigt! Idag har varit en intensiv dag, först skola, sen plugg 2 timmar, sen direkt till träningen och Fys 1.30 timmar och sen kolla på div match mot Bolton som vi vann med några bollar, typ 5!:-D så har haft fullt upp hela tiden så är rätt så trött nu så jag säger godnatt.


My life, My passion!


Läskig tanke!

Fatta om detta skulle hända! Läskigt!!! Men det finns mycket jag skulle ändra på och det finns mycket jag skulle göra likadant!:-)


Trött tjej!

Har sovit väldigt dåligt inatt! Vaknade till och från hela natten och sen vid 5 var jag tvungen att torka upp min hunds spya, hon är sjuk (vet inte vad dock) så hon spydde och kunde inte bara skita i det;-) så blev inte så mycket sömn men vad gör man? Bara att rulla på som vanligt:-) som tur är så är det inte så jobbiga lektioner idag, bara en som är extremt tråkig- Religionen!
Efter skolan ska jag sitta kvar och plugga, behövs verkligen! Sen blir det att åka till träningen för Fys för att sen titta på div 1 match mot Bolton, heja Nacka!!


Träningen igår

Orkade inte blogga men träningen igår gick väldigt bra! Kändes jätte kul för det var en rolig träning och så gick det väldigt bra!!:-D man blir så glad när det går bra!! Det är sådana här känslor man tränar för så det va riktigt kul!!


Sliten tjej

Sliten tjej säger hej, hej haha!!
Känner mig helt slut! Framförallt fysiskt men det tar på psyket att vara så trött fysiskt!:'-( hur ska jag klara träningen ikväll???


Träning

Är på väg till skolan för ett träningspass:-) är faktiskt ovanligt pigg idag så det ska bli skönt att träna! På schemat står Chins och bänkpress. Kan så klart träna detta på olika sätt;-)
Lets do this!


Bra dag!

Idag har varit en skön dag för det gick bra i skolan, fick mycket gjort:-D dagen avslutades med en grym 01 träning och ett bra eget styrkepass:-D så nu avslutas kvällen med spikmattan och lite TV;-)


Here we go again

Nu är det måndag igen... Inte så trött faktiskt men längtar redan efter helgen haha;-) Den här veckan blir som alla andra veckor, inte så mycket annorlunda. Förutom att vi ska vara träningstrupp för TS2 på torsdag. Lite nervös faktiskt;-) är så många bra tränare som går den så då måste man prestera!
Nu är jag iaf på väg till skolan för engelska och vi är ju typ bara 5 st då alla andra är på APU så vi får se vad vår lärare kommit på för uppgift;-)


Slapp mode!

Shit vad jag har slappat idag! Legat och tittat på TV hela dagen! Sååå slapp!!! Försökte plugga men gick inte så bra haha! Sen tog jag en promenad för att få röra lite på mig och nu ska jag släcka lampan och ladda upp för en ny vecka!


Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en rolig aktivitet. Vi lekte kull, stafetter, svarte man och höken under vingarna så vi åkte en hel det! Tyvärr va det bara 6 st tjejer där men vi hade kul iaf!:-D sen blev det lite fika inne på nya simhallen och nu är jag hemma igen. Nu ska jag slappa lite, sen plugga och sen titta på JSM videorna som vi har från våra matcher.


Skridskor

Ska åka iväg för att åka skridskor med 01:orna då vi inte hade några matcher i helgen. Första gången i år som jag åker så det ska bli kul!:-) hoppas jag inte ramlar allt för mycket haha!


Date med spikis

Länge sen sist men har precis avslutat en liten date med min spikmatta. Har haft ont i ryggen och nacken hela kvällen, tror jag pluggat för mycket idag;) men nu måste jag sova, klockan ställd på 09.00 för skridskor med 01:-D


Mat

Helt sjukt, idag har jag ätit pizza! Mår faktiskt lite dåligt över det, fick huvudvärk! Så nu blir det ännu godare efterrätt! Massor av frukt:-D päron, banan, melon, äpple och vindruvor!


Slapp dag!

Idag efter träningen har jag bara suttit still och pluggat inne hos katterna och kollat på TV, riktigt slappt!


Lunch

Träning imorse 09.00-11.15 och det gick sådär så nu är det lunch innan jag ska plugga:-) hemmagjord tomatsås och pasta! MUMS!


Nu godnatt

Dags att sova nu för klockan är ställd på 07.00 då bilen brummar iväg 08.00 imorgon och innan dess ska jag in till katterna också:-)

Så godnatt!


Mys kväll hos katterna!

Sitter inne hos katterna och tittar på Gladiatorerna:-) jätte mysigt. Däremot önskar jag att katterna gosade lite mer haha;-) måste tyvärr gå hem om ca 30 min då jag har träning imorgon 09.00...


Steg 4 lottningen klar!

I år gjorde dom en ny grej med en liten film på lottningen och här är resultatet:-) en helt ok grupp där vi har stor chans att gå vidare till finalsteget! Vi arrangerar hemma vilket kan ge oss en fördel:-) nu går vi för kross!


Jobbigt!

Idag hade vi riktig mjölksyre Fys innan handbollen. Sen va det riktigt tråkig handboll! Förstår absolut syftet med träningen men det måste gå att göra roligare! Fast som de alltid säger, allt kan inte vara roligt här i livet!
Men det va roligt för det va mycket kant skott!:-D sen avslutade vi med ännu mer spring och mjölksyra så jag kan säga att mina ben är väldigt trötta så här i slutet av veckan;-) men så ska det va!
Nu ska jag få min skönhetssömn!


Kattvakt!

Är kattvakt åt mina grannars 4 katter så har precis suttit där och pluggat och ätit en timme och nu är det dags för träning:-) dom är så söta!


Nya Modet!

Min sula lossnade där fram idag så fick ta till tejpen. Snyggt va!


Vinst!

Vi vann matchen mot spårvägen med 34-4 så nu är serie segern klar!:-D härligt!!! Jag spelade nästan non-stop förutom 2 min i första. Typ alla våra mål va i kontring så jobbigaste matchen på länge! Fick 2 utspel och gjorde mål på båda och gjorde en bra match bakåt så jag är nöjd. Totalt sett gjorde vi en väldigt bra match med bra tryck, lite slarvigt i andra då vi gör 10 tekniska fel (5 i första)... Men jag är glad!:-D


Anledningen att jag valde bort matte C haha!


Onyttigt men riktigt gått!

Har hallon i smeten därav den konstiga färgen;-)


Nu pannkisar

Slutade ju tidigt idag och orkar inte plugga så ska passa på att göra amerikanska pannkakor! Super länge sen jag gjorde det så är taggad!:-D


Inga fler ursäkter, måste börja satsa igen!


Bajs träning!

Idag va det en riktig Bajsträning! Jag va irriterad hela tiden utan att veta varför och allt gick skit! Fick in en del bra lägen som kant i början och som v9 på slutet men där emellan gick det skit! Och jag är arg, frustrerad och irriterad på mig själv! TPL/FML! Lätt att somna med dessa känslor...


Träning

Nu är det dags att åka till träningen och jag är super trött men det får gå iaf!:-D känns som om det va jätte länge sen jag tränade handboll, senast i torsdags så jag längtar efter laget och bollen!;-)

Ps lägg märket till tavlan ovanför spegeln:-)


Ovärt!

Så jävla onödigt att jag tog mig till skolan så här tidigt för alla idrottslärare är hemma så den vikarien vi skulle ha då vår lärare är pappa ledig och den andra i Thailand var tvungen att åka på DM med fotbollen för fotbollstränaren sitter fast i trafiken... Så nu har vi alltså inte lektion förrän 12.15 så jag drygar ut träningen genom att cykla 1 timme och sen blir det bänk, ska få hjälp med min teknik av en kille i min klass som är utbildad PT och sen blir det massor av Chins!:-D


Skit hund!

Vaknade vid 05.00 imorse av att min hund låg och ylade och kunde inte somna om... Jävla skit hund! Nu är jag jätte trött...:-( fattar inte vad hennes problem va för hon lyssnade inte heller när jag sa till, tror hon gjorde det i sömnen men blev arg iaf... Hoppas hon aldrig gör så igen!


Och ännu en gång...

Som ni kanske förstod så var det mina 01:or som bloggade igår kväll efter träningen om att jag har gått upp 10 kg! Måste ge dom beröm för så bra fantasi!:-)


På vågen!

Tidigare idag när vi skulle väga oss hos skolsyster så hände de något riktigt hemskt jo jag hade gått upp 10 kg på en vecka!!
Ja hade nämligen ätit pannkakor varje dag med jätte mycket sylt och ännu mer grädde!!
Det var jätte gått men om jag inte slutar snart är jag nog tvungen att rulla till skolan snart!!
Och jag kommer ju inte få platta i bilen!!
Hur ska jag göra jag är ju liksom beroende??!!:(
Snälla hjälp mig!!


Nu 01 träning

Nu är det 01 träning och jag har på mig flera lager kläder för att inte frysa ihjäl på ute fysen när jag står och hejar;-)


Gym innan skolan

Sitter på bussen på väg till skolan nu. Vi fick sovmorgon idag då vi bara är 6 st på Engelskan för resten är på praktik. Så det var skönt för då hann jag till gymmet innan skolan så jag har precis tränat 1 timme:-D skönt för då slipper jag det ikväll då jag ska ha möte med 01:ornas webbansvariga om hur vår nya hemsida ska se ut efter 01 träningen så min egna träning hade blivit så sen annars.


Dags att sova

Efter en jätte mysig stund med Osten i stan så åkte jag till Väster Haninge för att kolla när Tyresö handboll 00 spelade matcher då jag hade en 01 som spelade med dom. Dom vann stort båda matcherna och var jätte duktiga! Sen åkte jag hem och har slappat hela kvällen medan jag Mailat en del och fixar lite saker;-) men nu ska jag släcka lampan och sova, godnatt!

P.S vet att bilden är lite knäpp:-p


Stan

Idag blir det att träffa Vendela i stan för att äta lunch och njuta av det fina vädret, ska bli jätte mysigt!:-D


Mysig kväll med gamla vänner

Det blev inte en så lång stund hos Anna men den stunden var rolig! Träffade en väldigt gammal kompis som jag spelade handboll med från att jag var 5 till att jag blev typ 15 och våra mammor va våra tränare så de är bra kompisar! Så då följde jag med henne hem till Moa, min andra gamla handbollskompis som jag också spelat med i ca 10 år och hemma hos henne var två av hennes kompisar. De förade lite innan de skulle ut men jag körde ju bil så körde på den nyktra stilen och vi hade jätte trevligt:-D! Sen så agerade jag chaufför men nu är jag hemma igen;-)


Student mottagning

Är på väg till min tränar kolegas student mottagning. Hon tar studenten lite innan alla andra haha;-) vet faktiskt inte varför men får väl ta reda på det! Det blev förlust mot Skuru och jag skulle nog skylla lite på domarna men även på vårt försvar. Men vi tar nya tag och vinner nästa gång!


Hemma och vänder

Imorse va det gym och efter det åkte jag till Tyresö hallen där det va match med 01. Det gick bra resultat mässigt med en vinst på 18-16 men vi spelade riktigt dåligt! Ofokus och extremt dåligt bakåt! Ska snart iväg till Nacka för att spela mot Skuru igen i nivå B. Hoppas på bättre spel där!


Försenad julklapp

Kommer ni ihåg när jag la upp en bild på en lapp som pappa gav till mig i julklapp där det stod att en julklapp var försenad. Den har äntligen kommit och jag är så glad! Skit snygga Nike free 5.0 i svart och lite lila, jag kommer vara så snygg i vår!!! Tack älskade pappa!! Du är bäst och jag har tur som har dig som pappa<33


Trött tjej har kul på filosofin!


Fredag!

Äntligen fredag! Den hör veckan har gått så långsamt känns det som... Men nu är det fredag och helg!:-) ska alldeles strax åka till skolan för en rolig dag faktiskt. Psykologi B, Projektarbete och Filosofi. Sen ikväll blir det 01 träning och egen träning innan jag åker hem till pappa:-D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2013/pic_50f8e7d4e087c359f450df61.jpg" class="image">


Ett snabbt inlägg!

Nu blir det snabbt inlägg för måste sova nu. Idag va träningen väldigt seg och tråkig. Däremot rolig uppvärmning och fys!:-D mycket skott från 9 och konstiga övningar men det va ju bara att göra;-)

Måste ge mig själv beröm för träningen slutade 21.40 och jag ligger redan i sängen klar och då har jag även drygt 35 min resväg från hallen;-) duktiga mig haha!


Träning nu!

Taggad på träning! Ska bevisa för mig själv att jag kan stå i försvar!;-)


Ute med pucko!

Och det är svin kallt!!


På väg hem

Är på väg hem, hemma om kanske 15 min. Fick sluta tidigare för att jag blev klar, så skönt! Det bästa var att jag fick G på mitt Geografi Prov vilket jag trode jag skulle få ett stort IG på! Så det var jätte skönt! Det roliga va att på två frågor fick jag VG/ MVG och på två fick jag IG/G vilket gjorde att jag bara fick G på hela. För första gången är jag glad över ett G!!:-D så det gjorde min dag verkligen;-)
Hemma väntar lite plugg och chillande innan det är dags att åka till träningen vid 18.45:-D


Kötta chins!

Idag Köttade jag chins på träningen i skolan. Totalt 50 assisterande chins och 50 Lats drag och sen lite annan armhävning och rörlighet så jag hoppas att det gett något och att jag har träningsvärk imorgon!:-)


Så här känner jag idag!


Bättre sent än aldrig!

I lördags fyllde Olivia i mitt lag år och idag fick hon en försenad 19 år present av mig! En butterkaka gjord på ca 20 små vaniljbullar ihop- gräddade:D hoppas dom smakade för det är hon värd! Hon är så snäll och söt Olivia!:-)


Vinst!

Ännu en vinst men denna gång bara med 2, 21-19. Vi spelade inte speciellt bra om man tittar helhet men gör en del bra saker iaf!:D jag va en katastrof bakåt med sätter 3 av 4 skott, 2 från höger kant och en kontring på vänster. :-D riktigt kul för det va länge sen!
Men vinst är alltid vinst och nu ökar vi på serie ledningen!


Game Day!

Är på väg till Nacka för match mot Skånela. Är sjukt taggad!! Det jobbiga är att det kan komma med ett sjukt bra lag, och då menar jag sjukt bra! Dom har 94:or precis som vi som spelar i elit serien och har dom med dom spelarna så blir det tufft! Men tror inte det då dom ligger typ 5:à i serien;-) men det blir tufft oavsett men jag hoppas på mycket spel och mest på vänster:-)


Ont i ryggen

Hade lite ont i ryggen så gjorde en övning som min mammas naprapat visat som töjer ryggen och nu måste jag ligga ner för jag fick så ont! Skit konstigt...! Hoppas bara det går över snart så att jag hinner äta innan bussen går:-) kanske ska sätta på mig min gamla korset från ryggskadan haha!:p


Sega lektioner!

Idag har vi haft en jätte tråkig bildlektion där vi skulle rita av en bild exakt så man fick använda linjal och jag gillar inte att rita. Och nu sitter jag och lyssnar på en genomgång om Retorik i Svenska och vi har haft genomgång i över 60 min nu! Börjar bli segt!:/ och efter lunch är det Religion. SUCK!

Men får se fram emot match ikväll mot skånela:-D


Grattis Sverige!

Har glömt att blogga om att Sveriges Herrlandslag i Handboll kom på 7:e plats i nomineringen av Jerringpriset för deras OS silver. Tyvärr räckte det inte hela vägen men de borde vara stolta! Jag vet att deras tränare Staffan Olsson och Ola Lindgren var nominerade till årets tränare/ ledare men de vann inte heller tyvärr trotts att de är så bra! Men vill säga grattis i alla fall!;-)


Stor vinst!

Blev stor vinst i Div 1 idag mot Göksten:-D vann med ca 15 bollar tror jag men kommer inte ihåg siffrorna. Ganska tråkig match att kolla på faktiskt...
Däremot var fysen rolig och jobbig, precis som det ska va! Vi körde hel kropp med övningarna knäböj, bänkpress, chins, stående ryck, biceps, triceps, frivändningar, handleder, saxhopp och enbenshopp:-)
Taggad inför imorgon då vi har match mot skånela!!


Studiedag!

Idag är det studiedag, så skönt! Ska städa lite i mitt rum, kanske plugga och sen ska jag baka lite:-) ikväll är det Fys för mig och sen div 1 match för mitt lag:) men nu måste jag sätta fart!


Och dom har varit framme igen!

Idag är det mina 01:or som bloggat igen så det förra inlägget är bara påhittat...! Men visst har dom bra fantasi dom små busungarna!:D haha aldrig att jag skulle träna i klänning!:-p


Prova ni också!!!

Idag uppfann jag ett nytt tränings plagg!
Nämligen att träna i klänning och faktiskt funkade de väldigt bra!! :D
Jag åkte från ett 80 års fest och glömde träningskläder!
Men jag var ju tvungen att träna för min elaka tränare! Så jag var tvungen att träna i klänning!!
Men det funkade jätte bra! Så jag
Så jag kommer fortsätta med det!! Du vet man blir ju mycket rörligare!!
Så jag tycker att ni där hemma rör ute på krogen ska prova detta!! ;D
Men ni ska veta att jag älskar er mer ön mina klänningar!!
Detta var dagens inlägg!!


Skolan igen!

Är så sjukt trött efter att inte fått sova mycket på en hel vecka:( men nu är det skola igen... Men busschauffören gjorde precis min dag och satte ett leende på mina läppar, tack för det!:D


Home sweet home

Nu är jag hemma igen efter helgen i Trelleborg! Vi har haft sjukt kul och det blev dubbel seger idag igen!:) först slog vi Trelleborg med massor och då fick jag spela en hel del faktiskt:D gick bra bakåt då jag kände att jag hade övertaget och kunde styra min anfallare plus att jag löste en hel del kluriga situationer;) däremot va jag feg framåt och tog bara ett avslut som jag missade:( Vi krossade sönder motståndet i 4 matcher och blev grupp 1:à med en målskillnad på 63, vilket gör att vi snittar en vinst med ca 15 varje match och mot VI vann vi bara med 5 så vi har vunnit med ännu mer än 15 vissa matcher;) Jag har haft en sjuk bra helg! Älskar mitt lag:-* däremot måste jag erkänna att det är skönt att komma hem och få sova i min säng haha;)

Ps. Beklagar att bilden är så suddig, vet ej varför.


Tagga match!

Godmorgon!
Nu är det snart samling för att åka till hallen och krossa Trelleborg! Natten blev ganska kort då det va massor av människor som skrek utanför fönstret inatt så lite svårt att sova... Men jag är ändå pigg och glad som en kex choklad:)


Dubbekross!

Dubbelvinster idag! Kross i båda matcherna men kommer inte ihåg siffrorna;) vi bjöd på sjukt bra spel med fina samarbeten både framåt och bakåt och en grym inställning! Jag fick spela andra matchen som planerat men våra första kanter va så pass bra att jag fick komma in de 8 sista minuterna men jag är glad oavsett hur många minuter jag får spela:D
Men måste sova nu för uppgång 06.30 då det är match 10.15 mot Trelleborg!


Promenad

Vi har precis varit ute på promenad i nästan 45 min och det va väldigt kallt! Vi hade inte planerat att gå så länge så vi hade inga vantar och sånt på oss men vi hittar inte så bra i Malmö så det blev inte som panerat haha;) så nu har vi rosiga kinder hela laget:)


Morgon!

Har precis ätit frukost och den va as god!:D pannkakor, frukt, yoghurt och protein pulver blev det för min del:) MUMS!
Nu kommer snart hela laget till vårt rum för att ha teori!:)


Sängen

Nu är det dags att sova, klockan ställd på 8.30 imorgon och jag är taggad på hotell frukost!


Kolla rummet!

Jag delar rum med två andra från laget och vi har fått ett skit stort rum! Typ som ett vardagsrum med stora sängar och ett kök!! Skit bra:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2013/pic_50f080d4ddf2b315e4785311.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2013/pic_50f080d4ddf2b315e4785311.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2013/pic_50f081209606ee02d2102228.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2013/pic_50f081209606ee02d2102228.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2013/pic_50f083c9ddf2b315f63ea6ad.jpg" class="image">


På tåget!

Jag och Josse fördriver tiden med lite yatzy:)


Tagga SM!

Är så jävla taggad! Ikväll vid 16.45 är det samling på centralen för resan till Trelleborg:) jag är uttagen att spela (sitta på bänken) match 2 och 3:D ska bli så sjukt kul!!!!


Of to school

På väg till skolan strax och det är ganska pinsamt för jag måste ta med mig resväskan då jag inte hinner hem mellan resan till Trelleborg och skolan;) tur att plastsyrran tar samma buss:D

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2013/pic_50efaf38e087c3633c27562f.jpg" class="image">


Sliten tjej!

Idag gick träningen bra, framförallt bakåt men mina ben är helt slut! Jag får ingen fart och allt går så långsamt i mina ruscher... Hoppas det försvinner!:)
Men nu måste jag få lite sömn då det är slut på sovmorgon på fredagar för jag har psykologi B på morgonen nu...;)


Snart träning

Dags att byta om och göra mig köar för träning:) har varit en ganska seg dag så får hoppas att jag vänder och kan prestera idag:) segt gym då kroppen inte riktigt ville och sen ett geografi prov som gick åt helvete! Blä dag helt enkelt.. Men nu måste jag sätta fart så vi hör sen:)


Stressig dag

Idag blir det en stressig dag! Först ska jag vara i skolan och ha ett prov som jag inte ens har tittat på men det är ett fusk lapps prov så vi får ha med oss anteckningar. Förhoppningsvis får vi sluta efter provet för jag måste sitta kvar en stund och plugga filosofi... Hade en uppgift under lovet som jag glömde göra. Sen är det fort hem för att hinna packa och göra mig i ordning till träningen som börjar 19.30. Och det är sen träning idag igen så lär va väldigt trött ikväll...:( men ska göra mitt bästa på träningen!:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/903546/images/2013/pic_50ee5be0ddf2b365a2382360.jpg" class="image">


Träningen

Träningen gick helt ok idag, skulle nog säga bra faktiskt:) kroppen kändes lätt och spänstig och jag var taggad. Bäst var jag bakåt! Så det känns skönt. Tyvärr flyttades ju vår träning och skador med mera på dam matchen bidrog till lite förseningar så träningen kom inte igång fören 8.45 skulle jag tro. Men vi hade kul på träningen och det var många som presterade bra!:) Btw, fin kudde, eller hur!:p
nu måste jag sova, godnatt!


Nu- dam match, Senare- träning

Ska stan åka till Nacka och kolla på damerna som spelar mot Skövde (tror jag). Efter det blir det träning till 22.00! Kommer vara magont trött imorgon!:/
Men träningen idag ska iaf bestå av mycket individuell teknik vilket är väldigt kul!!:D


Fel på min mobil...

Det är fel på min mobil, utan WF får jag inget internet trots att jag har 3G och full täckning.. Vet inte vad som är fel!:( så därför blir det inte så mycket bloggande när jag inte är hemma...


Kvällens träning

Kvällens träning var väldigt rolig!:D men den var också väldigt jobbig! Eller iaf fysen. Det konstiga var att vi körde inte hårdare än vanligt men min kropp kändes seg och trött, allting gick långsamt och jag blev trött fort! Konstigt... Hoppas bara att det släpper innan helgen! Vi får hålla tummarna!!


Äntligen gym!

Har inte tränat sedan i torsdags! Detta då det var kopparcupen och igår hade jag tänkt hinna träna tillsammans med tjejerna men det blev inte så... Så nu skriker min kropp efter träning! Som tur är så har jag träning i skolan idag, har bara inte bestämt mig va jag ska köra riktigt än...;) tror det blir explosiv styrka helkropp och rörlighet:)


Nu har dom varit framme igen!

Efter träningen med 01 idag (som blev lite kaos då jag fick åka och hämta två spelare som gått lite "vilse" så vi fick hoppa ute fysen) så bytte jag om för att jag hade Föräldrarmöte efter. Under tiden snodde två av mina 01:or min mobil, denna gång Jerry och E. De bloggade som ni ser i inlägget och det är inte sant! Jag är inte ihop med någon Mattias, skulle inte vilja heller då han tydligen är 35 haha!;) men nu är det dags att sova efter ett väldigt lyckat möte!
Godnatt kompisar!


01:orna

Bara så ni vet så skojade jag om att jag inte var tillsammans med han som hette Mattias!!
Så ja jag har blivit ihop med !
Älskar dig Mattias!❤❤
S



Mot skolan!

Nu börjar skolan igen och jag är ju inte jätte glad och inte så pigg haha! Men det är bara ett halvt år kvar, det klarar jag!:D


Den sista klubban!

Imorgon börjar mitt godislöfte igen efter ett litet uppehåll. Jag ska ha det i minst ett år med undantag för högtider och andra speciella tillfällen. Men detta löfte ska inte bara innehålla godis utan även glass, kakor och annat "onyttigt";) så därför äter jag min sista klubba ikväll, och det är super gott!:D


Kopparcupen är slut för i år

Har glömt och blogga under sista delen av cupen.
Vi förlorade den avgörande gruppspelsmatchen och blev 2:à i gruppen (gjorde en riktigt dålig match då vi tagit ut vinsten lite i förväg). Detta gjorde att vi fick spela en match lördag kväll 20.00, 8- dels finalen men den vann vi lätt med 14-4 och vi hade riktigt kul!:D sen på kvällen hade vi kul med godis och lek;) sen idag var det kvarts- final mot Rosersberg och efter ett grymt försvar och snyggt spel framåt blev det vins med 3:D! Sen väntade semi- finalen mot Borlänge som vi förlorade mot i gruppen och gjorde en sjukt bra match men hade ingen tur, alla skott gick ribba ut eller så tappade vi bollen precis innan skottet:( så detta gjorde att vi förlorade med 4-5 så båda lagen hade bra försvar! Det gjorde inte så mycket då vi ändå inte kunde spela finalen då tåget gick under matchen... Jag är sjukt stolt över tjejerna och deras prestationer och vi har haft sjukt kul vilket är det viktigaste!:)


Vinst!

Vi levererar ännu en vinst idag! Denna gången mot Åkersberga med 11-3!:D vi spelade grymt bakåt och vågade framåt. Skönt att se att tjejerna kan prestera trots den tidiga morgonen, gick upp 06.00... Nu blir det vila och sen match igen, då blir det gruppfinal mellan oss och Borlänge Vit. Heja, Heja, heja Tyresö!


Vinst!

Efter en tuff start med segt spel så fick vi igång det och tillslut blev det 12-6 till oss:D vi vann mycket på att vi lyckades täppa igen det bakåt och bara släppa in 2 bollar i andra halvlek. Detta vårdar gått inför imorgon!


Nu kopparcupen!

Skulle publicerats vid 13.30...
Nu är vi framme och allt är toppen! Spelarna ligger och vilar i rummet men jag ska strax väcka dom;) ikväll väntar spel mot Eksjö och jag är övertygad om att vi kommer göra en bra match! Håll tummarna för vinst:)


Inlägg av Jerry och BB

Förra inlägget skrevs av två av mina 01:or och är inte sant! Det enda som är sant är att vi är på väg till kopparcupen;)


På G!

Är på G med en såå sjukt snygg kille!😍 han heter Mattias och är 35 år!
Han bor på Östermalm!
Men vi har tyvärr inte pussats än!😁💩
Ja och nu sitter ja på tåget på väg till Falun med det bästa handbolls laget ever!💪
Älskar dig Mattias! Love you!😍❤😘


Snabbt inlägg

Blir ett snabbt inlägg nu för ska upp 06.00 imorgon...
Idag gick träningen inte alls bra, va skit seg i kroppen!
Annars har resten av dagen varit toppen:D


So true!

Helt ärligt, vore det inte enklare om alla slutade bry sig om utseendet? Vet att det aldrig kommer bli så men tror ni inte att det finns många som skulle må bättre då? Som döljer sin insida med sitt yttre? Jag tror det iaf!:D


Glad tjej!

Äntligen har jag fått spela handboll igen! Skit kul!!!! Däremot tränade vi med damerna som hållit igång hela julen... Det är jätte bra för man lär sig massor män även fast man gör sitt bästa så räcke det inte och man får "skäll" av både tränare och spelare. Men som sagt, man lär sig massor!:D det va iaf väldigt kul att få köra igen och få bli ett med bollen;D


Ute och går


Godmorgon!

Skulle publicerats imorse...
Dagens planer är att jag ska fixa allt inför kopparcupen som jag inte fixat än och ikväll är det äntligen träning med laget! Gud så länge jag längtat och väntat!!!!:D ska bli så kul!!!!


Dags att rätta till dygnet!

Eftersom att skolan snart börjar och jag ska på cup med 01:orna i helgen så tänkte jag att det är bra pm jag vänder tillbaka dygnet litegrann;) det har inte blivit jätte knäppt men lite grann, har väll varit vaken till 12-01 någon gång och gått upp 10.30-11. Så nu ska jag strax släcka lampan och klockan är imorgon bitti ställd på 06.00! Haha nej jag bara skoja! Den är ställd på 09.00:p
Så godnatt!


Sammanfattning av 2012

Nu hade jag tänkt göra en samanfattning av 2012 med hjälp av bilder:) 

Januari- Kopparcupen


Februari- Fick frakturen i ryggen:(

En hel del roliga träningar med 01:orna under året!


April- Klippte av mig håret


Maj- Resa till London


Vi vann SM med skollaget för andra året i rad!:)
 
Partille cup, även då axeln gick ur led:(


En hel del härliga stunder med BÄSTA och UNDERBARASTE laget!:D

Juli- Agusti- Stadium Sportscamp


En hel del träning!


September- Phils Cup samt steg 1 i JSM


November- Maskerad med 01

November- Tog Körkort!!!!!!


December- Avslutning med 01


December- Julafton!
 
Som ni ser har det varit ett härligt år med mycket handboll och träning! Tyvärr även ett skadedrabbat år:( Men jag kommer igen!:D

2013

Så nu är det officiellt 2013 och jag har mycket roligt som händer detta år!
JSM
Handbollscuper, matcher och träningar
Studenten
Och massor av annat kul;)
Jag tänkte att jag senare idag ska göra en sammanfattning av året som gått med bilder:)


Nytt år, nya möjligheter!

Nu är det dags att krypa till kojs efter en härlig kväll med familj och lite släkt;)
Nu är det 2013 och jag har stora förväntningar på detta år! Nyårslöftet är att från 7/1 när skolan börjar är det slut på godis, kakor, bullar, glass, nutella, oboy med mera. Jag ska ha löftet minst 1 år men eftersom jag har löftet själv så får jag göra undantag vid speciella tillfällen som ex påsk och jul samt om jag är ute på resturang;) Jag vet att jag kan klara det:)! Men nu ska jag sova, godnatt


Gott nytt år!

Gott nytt år önskar jag och min syrra!:)


RSS 2.0