I bilen

Sitter i bilen och har precis släppt av Matilda i Söderhamn och nu har vi typ 3 timmar kvar. Har haft sjukt kul hittills så detta lär bli en väldigt bra resa!:-D



Mot Skogen

Nu börjar höstlovet då jag är ledig imorgon:-) Jag ska åka hem till Sara i skogen, över turingen i Norrland tills på söndag! Är jätte nervös över vad byborna ska tycka om mig men förhoppningsvis går det bra!:-)
Sen på söndag ska jag vidare till Matilda  som bor Bollnäs:-) super kul ska det bli! Road trip dit med Sara, Matilda och Sandra i mammas stora bil:-D



Ingen simning tyvärr...

Det blev ingen simning idag tyvärr... Simhallen var full av barn och simhallen hade massor av hinderbanor och sånt i vattnet. Så vi tog en roadtrip till Tyresö istället jag och Matilda:) mysigt värre! Först somariumet och sen Gymade vi med 98:orna i Tyresö handboll som va sjukt imponerade av Matildas styrka! Dom är inte ensamma om det;-)
Sen bytte jag och mamma bil eftersom jag ska åka till skogarna imorgon, hem till Sara och då ville vi ha den stora bilen. Skriver mer om den resan imorgon;-) Annars har jag bara tagit det lugnt och packat ikväll. Avslutat med 1 timme på spikmattan, så skönt! Och nu ska jag sova. Simning imorgon bitti eftersom vi inte kunde simma idag;-)
En annan sak, såg att man inte kan se videon jag la upp tyvärr...:-( kan inte göra något åt det men ska kolla med Simon imorgon om det går att lösa:-)
Godnatt!




Ruffi

Här är en video ihopsatt av Simon i min klass, som han filmat med sin go pro. Bästa träingen jag någonsin tränat! Hårt men riktigt, riktigt kul! Garvade mig igenom hela passet:-D
 
 
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152297480307678

Crossfit!

Hela dagen har bestått av crossfit:-) en hel del genomgång och föreläsning och avslutande med 15 min hård crossfit!:-D
Nu iväg på simning:-)





Rehab nu!

Ska ner till gymmet och rehaba nu. Hade gärna gått på spinningen men måste prioritera... Så nu kör vi!


Kroppen är död så att säga;-)

Är helt slut i min kropp! Frisbee är kul men det är utmanande för mig som är van att träna på elit nivå att nu backa tillbaka och träna hårt och så men med en annan mentalitet. 
Har ledat på spikmattan 20-30 min och ska ligga lite till innan jag släcker. Imorgon Rehab och sen träning hela dagen, super kul!:-D



Snart Frisbee

Den har dagen har varit väldigt bra:-)
Startade den med 1 km simning på 30 min vilket jag är väldigt nöjd över!
Sen skola som gick väldigt bra, börjar komma in i pluggandet nu;-) 
Sen Chillade jag med Matilda och Tobbe tills det va dags för höst Buffé, något vi skulle haft när vi började skolan men som vi skjutit upp till nu. Grillade hamburgare och kladdkaka till efterrätt. Tillät mig att äta lite kladdkaka:-) den va super god!
Nu sitter jag och väntar på Sandra som är hemma och byter om och sen ska vi gå till frisbeen:-) 



Godmorgon!

Godmorgon världen!
En trött tjej som skriver nu;-) har världens träningsvärk i framförallt benen men typ hela kroppen efter igår, super skönt!:-)
Hälsenan är mycket bättre idag! Tror det funkade att bara köra på och skita i den igår:-)
Nu ska jag iväg och simma, 1000 meter är mitt mål idag!



Fyra pass på en dag!

Nu kan man helt klart säga att jag är trött! Idag har jag tränat fem pass. Började med rehab, sen MAQ. Efter det va det Ruffie, lite crossfit inspirerat men mycket roligare! Jobbade mycket två och två med lite kampsport inblandat. SUPER KUL!:-D Sen avslutade vi dagen med Yoga vilket va jobbigt och riktigt tråkigt! Inget för mig!
Efter denna dag åkte jag till träningen som vanligt. Men på vägen dit va jag med om min första viltolycka... Kim i min klass hade precis kört på ett rådjur när jag såg henne längs vägen och jag stannade för att hjälpa till. Det va jätte jobbigt för rådjuret låg och led mitt på vägen och skrek:-( Sen stannade fler bilar och hjälpte till som drog av rådjuret och slog ihjäl det, riktigt otäckt!:'-( Sen efter ett bra tag kom viltvårdaren och tog hand om det och jag kunde åka vidare. Fullföljde träningen trotts denna händelse och va ritning rädd när jag åkte hem från Tyresö!
Nu ska jag försöka få lite sömn då vi ska simma imorgon bitti:-)



Rehab nu!

Hälsenan tar död på mig! Ondare idag än igår...! Men tror det är för att den är kall och så eftersom att jag legat still inatt. 
Fortfarande inte så ont som jag vet att jag kan få så håller tummarna för att det ska gå över!
Nu mer till gymmet för lite rehab!:-) för en gångs skull är jag ganska taggad!



Mysig kväll!

Efter middagen spelade vi med andra ord, super kul! 
Sen drog jag över till Matilda och Grundstugan och hängde där. Super mys! 
Det är så roligt för jag och Matilda har bara känt varandra i typ 1 månad för det tog ett tag innan vi började prata;-) men det känns som vi varit kompisar hela livet. Vi tänker exakt likadant vilket man märker ofta haha! 
Tobbe kom över och bakade kladdkaka med oss, den såg super god ut men eftersom jag håller mig borta från sånt fram till jul så kunde jag inte smaka:-/
Nu ska jag sova snart, måste bara ligga på spikmattan ett tag för idag har kroppen känns som en gammal kärring! Trött och smärta;-) börjar dessutom få väldigt mycket känningar i min hälsena. Det har kommit smygandes sen i torsdags och nu har jag riktigt ont stundtals... Inte kunnat gå ordentligt idag och den pulserar och är jätte spänd. Har haft inflammation i den förut och vill inte ha det igen för denna vecka är det sjukt mycket och rolig träning i skolan!:-D så antar att det bara är att bita ihop;-)
Nu laddar vi för sista veckan innan höstlovet!



Roadtrip!

Varit ute på mysig roadtrip med grymma tjejer idag (Amanda, Sara, Matilda och Fanny)! 
Först till sportamore outlet som inte va speciellt bra eller billigt men fick med mig en ryggsäck. Därifrån till Bromma Blocks där vi åt god lunch och shoppade på XXL, bästa affären! Där fick jag med mig två sport BH:ar från Nike:-)
Sen drog vi till simmhallen och idag gjorde jag rekord! 1400 meter på 45 min, det är jag nöjd med:-D
Nu hemma i Rektorsvillan för middag och sen får vi se vad som händer;-)





Kvällen

Taco mys med Amanda, Anna och Fanny vad det som gällde ikväll:-) fick träffa underbaraste Matilda en stund också när hon kom hem från tävlingen med ett guld och ett brons! Hon är bäst!

Nu ligger jag på spikmattan och det är så skönt! Verkligen det ryggen behövde idag! För idag har jag verkligen känt mig som en 80-åring i kroppen! Den har gjort ont och varit trött på samma gång! Men hoppas att typ vilodag idag och sömn ska hjälpa:-)
Glöm inte att klockan ställs tillbaka inatt!
Godnatt:-)



Tyresö mot Guif

Lunchen med pappa och släkten var mysig:-) efter det åkte jag till Tyresö Hallen och kollade Tyresö mot Guif. Stor vinst till Tyresö som va sjukt duktiga!:-D
Nu tillbaka till Lillsved!








Gulligaste ungarna!

Barnen på bollskolan va så söta! Dom va 5 och 6 år gamla och riktigt duktiga!:D
Jätte kul att få vara där och hjälpa till och umgås med dom små söta liven! 
Löpningen hem gick inte alls bra! Kroppen va helt slut så kunde knappt ta mig framåt så det blev en långsam promenad hem som va tillräckligt jobbig;-)
Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad!



Handbollsskolan

Godmorgon!
Vaknade för 40 min sen. Ska snart åka ner till Slottshallen för att hälsa på bollskolan:-) dom har frågat om jag inte kan komma ner ibland när jag har tid och möjlighet för att hjälpa till och idag har jag det så ska ner till alla söta små barn:-D
Efter det löpning hem och sen ska vi fira pappa med släkten och sen hem till Lillsved igen:-)



Världens bästa dag!

Idag har jag haft en väldigt bra dag! Bästa på länge faktiskt:-D
Började dagen med simning tillsammans med Matilda, Stefan och Tobbe. Det gick helt ok. Blev dock bara 35 min simning. 
Efter det började skoldagen med drama i helklass (hela Bosse) så jag och Matilda hade det tillsammans. Började med en promenad på 30 mim där man skulle leda den andre som va blind. Läskigt men lärorikt:-) efter den promenaden fick vi ligga och vila och slappna av vilket var väldigt skönt då jag fick ligga och pilla i Matildas hår så jag hade något att göra och det är då jag slappnade av;-) det va då skönt att ligga där så när lektionen va slut låg vi kvar i 20 min till innan Anatomin började och vi va tvungna att gå.
Sen var det anatomi där jag äntligen känner att jag börjar fatta en del! Skönt:-)
Avslutade sen skoldagen med massage.
Efter skolan va det hem och packa då jag skulle möta Ida och Sara i sickla för jag skulle följa med dom till Östermalm och the fooo studio. Ett nytt pojkband;-) en i bandet fyllde år och det va fullproppat med skrikande tjejer som ville ha en kram typ;-) jag höll mig väldigt i bakgrunden. Det låter tråkigt men det va ganska skönt att bara sitta där och titta och ha en stund för sig själv. Matilda kom förbi en sväng och höll mig sällskap då hon redan va i stan:-D Det ger mig glädje att se andra glada så därför ställde jag upp och åkte med tjejerna in till stan då det betydde väldigt mycket för dom:-)
Avslutade denna fantastiska dag med en promenad på 90 min med den bästa Hanna! Såååå länge sen vi sågs och det va underbart att hon va hemma och kunde ses. Så trevligt och mysigt att få prata med henne! Hon är bäst!
Nu är jag laddad med ny energi och redo för lördagen:-D dags att sova!






Simma nu!

Är trött men inte så trött jag trodde jag skulle vara! 
Taggad på att simma faktiskt även fast ryggen inte är i topp på morgonen;-)
Nu kör vi!



Träningen

Träningen gick faktiskt väldigt bra idag:D
Dom va hyfsat fokuserade och klarade av övningarna;-) märks att dom kommer in i tonåren mer och mer men jag ser det som en utmaning och jag gillar utmaningar:-D
Nu är jag tillbaka på Lillsved och ska sova. Klockan ringer 05.30 imorgon för då ska vi åka och simma:-) tidigt värre! Men kul att simma!




Skoldagen

Idag började vi som sagt skolan med att sjunga och gratta vår lärare Per som fyllde 44 idag. Efter det va det redovisningar i smågrupper och stor grupp. Riktigt trevligt!:-D 
Efter lunch va det 1.5 mils höstvandring med Rauno. Trotts lera och skog så va det ganska kul;-)
Nu iväg till Tyresö för lite handboll!












Rehab nu!

Körde rehab igår kväll men ska köra lite nu också för att imorgon är det simning som gäller:-)
Trött som F-a- n men nu kör vi!



Dagen!

Den här dagen har varit rolig men stressig! Började dagen med 45 min spinning, super skönt! Sen beteende och fysiologi innan lunch och efter lunch var det brådis till sjukgymnasten som gav mig bra besked:-) fick gå vidare i rehaben och bra besked om träning och så men fortfarande långt kvar!
Efter det va det hem till Lillsved och hämta badkläder som jag glömt för att sen åka tillbaka till Nacka för att simma med Matilda och Stefan. Tyvärr blev det bara 15 längder för sen fick vi inte plats då Skuru och Saltsjöbaden skulle träna... 
Kom hem till Lillsved för att äta och sen direkt till gymmet i ca 90 min:-) rehab och överkropp och det gick bra. Är inte så bra på överkropp/ armträning och det är tråkigt att jag bara får köra maskiner! Men gjorde mitt bästa så det va skönt att köra ordentligt;-)
Nu sova, imorgon är det gymmet som gäller!




Byta rygg någon?

Idag var det MAQ som gällde i skolan. Blev lite mer träning idag:-) 
Efter skolan va det middag och sen fotboll 60 min. Riktigt kul idag då vi hade riktig träning! Lärde mig passa och skjuta bättre:-D
Efter det va det Frisbee i 90 min! Skolan har startat upp ett Frisbee lag för tjejer som ska vinna SM nästa år i september. Vi har coach som inte är lärare här och så, så det är seriöst! Va med och testade idag och det va svårt att fatta men kul! Dock ingen kroppskontakt:-/ och ingen domare när man spelar heller och det gör att jag tvivlar lite... För alla år som idrottare har format mig till en väldigt dålig förlorare...:-p sen va det ganska krångligt med regler och så men det löser sig! Riktigt kul iaf:-D
Dock har jag riktigt ont i ryggen efter 2.5 timmars bollidrottande, får ju skylla mig själv men iaf! Gick runt och haltade som en kärring! Tur att spikmattan finns;-)
Nu ska jag sova! Spinning imorgon kl 07.00, tagga!:-D



En bra morgon!

Blev spinning imorse för jag stötte på Therese som skulle hålla ett extra pass för hennes gäng och hon frågade om jag ville vara med. Riktigt roligt och jobbigt! En skön start på dagen:-D
Nu förbereder jag mig för anatomi i 80 min (tråkigt!) för att sen ha stor forum till lunch. Efter det är det MAQ hela eftermiddagen.
Ikväll är det full fart med träning igen! En bra dag kommer det här bli:-)



Trött tjej!

Jag är sååå trött idag! Tror det beror på att jag drömt massor av konstigt inatt! 
Nu ska jag strax ner till gymmet, bara dricka lite celsius först. Cykeln är det som väntar på mig. Aldrig vila!;-)




Match mot Bolton

Glömde blogga igår men spenderade dagen med Sara i Nacka Forum och shoppade lite nya träningskläder då Inter sport hade massor av rea:-)
Sen gymmade jag lite snabbt innan jag gick och la mig väldigt tidigt! Uppstigning inatt vid 00.30 då jag skulle åka och hämta Matilda på centralen 01.30 och ville ha god tid på mig eftersom det var halt och mycket djur på vägarna. Snälla Tobbe följde med för att hålla mig sällskap:-)
Kom hem 02.15 och gick och la mig igen. 
Uppstigning 08.00 imorse för att ha hela förmiddagen med MAQ och sen fysiologi.
Efter skolan va det match med 01:orna mot Bolton i Farsta. Hade ett riktigt bra lag med mig men ingen presterade idag! Så irriterande! Ingen jobbade i försvaret, sprang hem eller tog ansvar. Det resulterade i en jobbig försluts med typ 5 bollar och vi gjorde typ bara 9-10 mål på hela matchen! Riktigt jobbigt för man vet inte vad man ska göra som coach...
Men tror bara det är en fas vi måste gå igenom och serien har precis börjat... Allt kan hända!;-)
Lite gym med rehab och ben på detta också! Riktigt bra och skönt pass!:-D
Nu sova!





Vilken dag!

Startade dagen med en skit match mot Skuru! Riktigt dåligt spel framåt och bakåt! En positiv grej var att jag hade en spelare som inte brukar våga ta ansvar men som gör det denna match:-D annars va allt katastrof:-( och förlust med 14-9 eller nåt sånt.... Nu har vi verkligen inte råd att förlora något mer!

Sen bar det av till Tyresö hallen för att kolla damer och herrar spela:-) fick en väldigt rolig överraskning där! Vann Stickans stipendium för unga ledare på tjejsidan:-) 5000 kr rikare:-D så glad!!:-D Grattis till Tony som vann på killsidan! 

Damerna vann med 2 mot OV Helsingborg efter ett snyggt spel! Kul att träffa tjejerna igen!:-D

På herrmatchen gick det väldigt bra! Stor vinst mot HK country. Däremot blev en spelare i motståndarlaget tyvärr hämtad med ambulans då han fått ett slag i tinningen eller något... Läkaren på plats beslöt att ringa så antar att det var allvarligt.

Avslutade kvällen med trevlig familjemiddag och slapp framför TV. Men efter att ha varit i handbollshallen från 09.30-18.00 är huvudet rätt slut;-) så ska sova nu tillsammans med världens bästa hund!




Godmorgon!

Godmorgon!
Sitter och äter frukost nu:-) vaknade lite tidigare än tänkt så kan ta det lite lugnt;) hinner förhoppningsvis hänga lite tvätt också. 
Jag drar vid 09.00 till Nacka Bollhall för att coacha 01:orna mot Skuru. Ska bli väldigt roligt att se hur vi kan presentera för jag har inte med mig mina bästa så ska bli intressant att se vem som kommer ta ansvar:-)



Sova nu!

Dags att sova nu efter att ha kollat lite på film;-) lite otäckt att sova ensam med tanke på det som hänt. Men det känns tryggt att jag vet att tjejerna kommer om ca 60 min. Klockan ställd på 08.00 imorgon för då ska jag till Nacka och coacha:-)


Kvällen!

En trevlig kväll idag som startade med gym som gick sådär... Lite omotiverad men jag körde igenom passet:-)
Sen mat och trevligt sällskap av Matilda och hennes kompis (glömt namnet:-p) och nu är det dusch och säng som gäller:-) 



Uppdatering!

Nu sitter jag hemma själv på skolan för alla andra i huset är på väg för att kolla på Idol. Jag köpte ingen biljett för min pappa fyller 50 idag. Men vi ska fira honom nästa helg så kunde följt med men valde att inte göra det då jag har lovat att ta gymmet ikväll och måste fixa en del ikväll. Tvätta, plugga, träna och laga lunch till imorgon. Så skönt att vara hemma och ta det lite lugnt:-)

Jag har inte bloggat om det men någon har bott i vår källare! Jätte läskigt! Det måste vara så att vaktmästaren glömt låsa någon dag så hen har tagit sig in i sovrummet vi har där nere och öppnat fönstret som hen sen krypit in och ut i. Riktigt obehagligt! Vi va där nere och kollade förut och det står ett av våra vattenglas och toapapper vid sägen så hen har alltså varit uppe i vårt hus! 
Men skolan har tagit detta allvarligt, byt lås och så där så hoppas inte detta händer igen! Super läskigt!!

Igår var det som vanligt träning med 01 som gick väldigt bra:-D 

Nu har ni fått lite uppdatering;-)
Nu ska jag strax sätta ingång med tvätten:-) ni får en gammal bild från förra veckan när vi hade manuell stretch.




Har inte bloggat på hundra år!!

Vet att jag inte bloggat på typ hundra år och så fort jag får tid ska ni få en sammanfattning men har inte tid nu för jag ska iväg på spinning:-) så jag skriver sen!


Löpning, löpning, löpning...

Orkade inte blogga igår men igår va det tema löpning hela dagen (eller vi slutar ju vid lunch). Det innebar 4 olika stationer och så va man 35 min på varje station. Vi hade: 
- teknik i backe
- intervaller 
- skogslöpning
- spänstträning
Super kul men ganska jobbigt;-)
Efter det åkte vi in och simmade och på 45 min hann jag simma 1050 meter och det är jag nöjd över:-)
Efter det hämtade jag Amanda på sjukhuset (dom vet fortfarande inte vad felet är) och sen på kvällen va det rehab och stretch som gällde. Så en bra dag helt enkelt!





Promenad med Sara

Tanken var att jag skulle rehaba nu på morgonen men eftersom att någon slarvat bort gymnyckeln så kommer vi inte in. Då blir det promenad med Sara istället:-)


Akuten

Har varit på Akuten med Amanda hela dagen idag då hon haft såna buksmärtor sedan igår eftermiddag.
Vi åkte vid 15.00 från Lillsved och kom till SÖS vid 15.50 typ. Sen satt vi i väntrummet i 2 timmar innan vi fick hjälp. Sen träffade vi massor av trevliga och duktiga sjuksköterskor och läkare! Amanda fick drop och rinnande Alvedon mot febern. Efter mycket hit och dit beslutades att hon skulle ligga kvar över natten för fler prover och ultraljud. Men proverna de tog när vi va där visade på att inget va fel så inget med levern än så länge:-) dom misstänker mest att det är fel på gallan.
Men nu ligger Amanda alltså på sjukhuset fortfarande och jag och Bella kunde åka därifrån hungriga och trötta efter 5 timmar. Men har verkligen fått riktigt trevlig och bra vårdbemötande idag så jag är imponerad!:-D
Nu är det sängen som gäller:-)



Dags att sova!

Ska alldeles strax ta bor spikmattan och släcka lampan för att sova.
Firade ju syrran idag med både pappa och mamma så mycket fika har det blivit;-) men kompenserar det genom att inte ha någon vilodag denna vecka haha!
Det va i alla fall väldigt trevligt idag trotts att jag inte kom tillbaka hit förrän lite efter 22.00... 
Men kul att träffa familjen för det va ett tag sen:-)
Nu ska jag läsa lite innan jag släcker lampan. Godnatt!






Fira syrran!

Startade dagen med gym i 2 timmar, ben och rehab:-)
Sen lunch och lite städning av huset och nu ska jag åka till Farsta för att fika med släkten och fira syrran som fyller 15 imorgon:-)



En underbar dag!

Idag har jag haft en riktigt bra dag!
Började i gymmet, där det inte gick så bra, va omotiverad och typ deppig (vet ej varför...) så då tog jag en promenad på 6 km (drygt 60 min) och ringde Faster Bibbi (min gammelfaster). Hon är en härlig gammal dam som alltid får mig på bra humör!:-D när jag blir gammal vill jag bli som hon! Vi pratade i över 30 min om allt möjligt! Super skönt att vara själv ett tag och bara släppa allt och skratta tsm med Bibbi:-D
Efter det åkte jag in till Nacka Forum där jag träffade bästa Jessica! Vi fikade, shoppade och hade det super bra! Fick med mig presenter och nya temuggar hem. 
Dagen avslutades med mys framför TV tillsammans med Anna, Fanny, Kim och så David och Alex en stund:-)
Nu ska jag sova, så godnatt!
Bilderna är från promenaden.















 

Jag överlevde natten!

Jag överlevde en ensam natt i Rektorsvillan! Gick över förväntan:-) somnade direkt och sovit hela natten(y). Nu ska jag ner till gymmet och köra biceps, bröst och axlar. Sen får vi se vad som händer:-)


Dagen!

Idag gick rehaben väldigt bra! Börjar få lite ljus i min mörka tunnel med hopp om att jag kan bli skadefri! Känner att rehaben inte är så jobbig och det är ju bra för då kan jag gå vidare;-)
På fysiologin pratade vi om Åstrands test och sen va det ju löpteknik och trappträning. Super kul med trappträning! Länge sen jag fick hoppa och studsa i trappa!
Efter det va det simhallen med Matilda som gällde:-) trött kropp så blev bara 800 meter simning på typ 40 min... Men det va jobbigt i alla fall!;-)
Kvällen har spenderats med trevliga människor! 
Först lagade jag och Fanny middag- hemmagjorda kycklingbiffar med fetaost och tomat tillsammans med en matvetesallad, super gott!:-D 
Sen gick vi till Elevbyn och spelade spel med en massor av människor. Efter det blev det lite basket med Fanny, Alexi och Axel (jag vann såklart!;-)) och sen avslutade vi med att kolla sista minuterna på fotbollen i elevhemmet.
Nu ligger jag i sängen och ska sova snart... Sover ensam i Rektorsvillan för första gången och set är väldigt obehagligt men jag ska nog klara det! Jag är stark haha!







Time for some Rehab!

Godmorgon!
Dags för lite rehab:-) sen skolas och efter det är det helg!!



Träning med 01!

Är i Tyresö för lite träning med tjejerna. Vi startar träningen med att klättra lite i lianer;-)



Tagga cooper!





Cooper test idag!

Idag är det cooper som gäller! Samling på herrgårdsplan 08.20 för att åka till löparbana och sen kommer vi börja springa 08.50.
Därför sitter jag hemma och har gjort min egna frukost för att hinna äta i tid så att jag inte får håll sen. Har gjort havregrynsgröt med vaniljpulver ovanpå. Har aldrig ätit det förut men kan säga att det är inte det godaste jag ätit men det funkar;-)



Sen kväll

Har precis lagt mig på spikmattan, blir en kortis idag för jag måste sova. Uppstigning som vanligt 06.30 men imorgon är det cooper, tagga!
Avslutade dagen med 30 min Volleyboll och 45 min styrka- triceps och rygg:-D
Sen mys och snack med tjejerna:-)



Studiebesök på Karlsberg

Idag har min grupp varit på besök på Karlsberg militärhögskola. Tyvärr lyckades min bil köra vilse så vi kom 30 min sent till intervjun så vi hann inte se så mycket men jag fick träffa Johanna Sjöberg föredetta Elit simmerska och intervjua henne om friskvården där då hon jobbar med det. Passade även på att kolla in den farliga men roliga militär hinderbanan. Fick tyvärr inte testa men det va nog lika bra;-)
Nu är vi tillbaka på Lillsved och jag ska städa lite tror jag innan det är dags för Volleyboll 19.00:-)





Träningsvärk

Vaknade utan träningsvärk imorse men efter rehab och frukost så kom den! Skönt och smärtsamt på samma gång;-) nu ska jag tagga löpteknik på idrotten.



En helvetes natt!

Inatt har jag sovit så jävla dåligt! Först kunde jag inte somna... Tror det beror på att jag drack celsius alldeles för sent...
Sen under hela natten har jag sovit väldigt lätt och vaknat hela tiden. Jag har även inbillat mig att det kommit in folk i huset med mera.. Så typ legat och spänt mig hela natten... Irriterande!!
Men nu är jag vaken och redo för rehab med hjälp av lite celsius:-)



Dagen!

Idag har jag haft en väldigt skön dag! Först sovmorgon, sen löpteknik, efter det anatomi och massage som gjorde väldigt ont men jag lärde mig mycket och det var bra för ryggen tror jag trotts att det gjorde väldigt ont... Jag fick vara med Ullis som är sjukgymnast och alltså kan en massa om massage redan så lärde mig en hel del och vet att hon kan och inte gjorde fel med disken och så;-)
Efter middagen spelade vi fotboll och handboll i 60 min och sen körde jag ben på gymmet i drygt 60 min. Så skönt att få gymma ordentligt!:-D länge sen sist!
Nu ligger jag på spikmattan och ska snart släcka lampan för att få lite sömn.
Imorgon uppstigning 06.30 för rehab:-)



Super skön sovmorgon!

Super skönt med sovmorgon idag! Sov 10.5 timmar:-D
Hade kunnat sova lite till för jag kom på att jag börjar 10.40 och inte 10.10 som jag trodde haha;-)
Men super skönt att kunna ta det lite lugnt nu på morgonen. 
Nu väntar löpteknik på idrotten och sen anatomi/ massage på eftermiddagen:-)
Bifogat fler bilder från Kick- Offen:-)






Bloggen har krånglat

Har försökt blogga hela dagen utan resultat men nu verkar det funka!
Dagen startades upp med rehab imorse 45 min. 
Sen va det skolan som gällde och det va super kul, eller allt förutom Anatomin;-) blev dessutom examinerad som styrkeinstruktör och godkänd så det var väldigt skönt!:-D
Sen träning med 01;orna som gick väldigt bra!:-D
Blev dock ingen mer träning idag då ryggen inte vill samarbeta längre... Känns som att den gett upp:-(
Imorgon är det sovmorgon för jag börjar 10.10 så klockan ställd på 09.00, så skönt! Ska ligga på spikmattan ett tag till och sen släcka:-) 
Godnatt!
Ps. Bifogar några bilder från festen, fler kommer!






Sova nu!

Har gått runt med världens huvudvärk idag! Och nej, jag är inte bakis för jag drack inte igår.
Men idag har varit en väldigt bra dag iaf för VT och Alina kom hit och hälsade på idag:-D riktigt skoj! Sen åkte vi och kollade Nacka spela mot Bolton och det var jätte kul att träffa laget! Saknar handbollen och laget såååå mycket just nu:-(
Men nu måste jag sova så huvudvärken försvinner! Har legat på spikmattan ett tag så nu ska jag släcka lampan. Godnatt!




Kick off!

Har haft Kick Off med skolan ikväll. SUPER KUL!:-D vi har en festlokal på skolan där vi va. Vi har blandat lekar med dans och haft super kul!:-D
Dock fick jag sådan huvudvärk i slutet på grund av trötthet (jag va helt nykter) så vi gick hem vid 00.00 men då va festen typ slut och många skulle dra vidare.
Nu ligger jag på spikmattan och är as trött. Imorgon händer inte så mycket, sovmorgon i alla fall;-)









Gruppsegrare!

Står på färjan över till Rindö just nu för att ta mig hem:-) 
Det har varit väldigt kul att coacha idag! Många som gjort bra grejer vilket är väldigt kul:-)
Vi vann alla matcher så vi vann alltså gruppen och går vidare till steg 2, super kul!:-D 
Nu är jag en stolt coach!



NBC steg 1

Ska åka mot Vallentuna nu för att coacha mina tjejer i steg 1 i NBC. Det är ett destriktsmästerskap delat i 4 steg där Stockholm och lag nära Stockholm deltar. Vi har som mål att komma till steg 4 så vi måste sätta ribban idag. 

Vi mötet Skuru, Vallentuna och Spånga i den ordningen. Jag tror vi vinner alla matcher men vi får se;-)



Spikmattan 40 min

Har precis legat på spikmattan i 40 min och nu är det dags att sova. Uppstigning 06.00 imorgon för att åka till Vallentuna och coacha:-D


Helg!!

Nu är det äntligen helg!
Ska börja helgen med att gå till gymmet snart och köra rehab. Efter det är det vila hela helgen så att ryggen förhoppningsvis mår bättre på måndag:D
Bifogar en bild från gårdagens fotbollstunering som jag tyvärr inte kunde vara med på.



Tvungen att avbryta

Körde 40 min på cykeln men sen kände jag att smärtan blev lite för mycket. Hade kunnat pressa mig sista 15 men jag ansåg att det inte va någon idé. Vill ju bli skadefri någon gång...
Så nu står jag här på sidan istället. Inte alls lika kul men vad ska man göra liksom...






Beslutsångest!

Skulle publicerats vid 08.40..Har beslutsångest om jag ska vara med och köra spinning nu eller inte.
Jag vet att det är bäst för ryggen att inte göra det för den mår inte bra just nu. Samtidigt är det sista spinningen och sista gruppen som kör. Dom har filmtema vilket låter väldigt kul.
Jag vet att jag kommer få väldigt ont i ryggen om jag cyklar men samtidigt tänker jag så här att om jag cyklar nu och rehabar lite efter skolan och sen vilar hela helgen, då kanske det inte gör något om jag cyklar... Men vet verkligen inte hur jag ska göra! Jag vet vad jag borde göra men inte vad jag vill göra!
Ååå beslutsångest!!!!!



Gymmet med Fanny

Ska ner till gymmet med Fanny nu för vi ska öva styrkeinstruktörsgrej på varandra. Är helt slut, vill bara somna om men det har jag inte tid med;-) 
Sen idag är det spinning. Vet att jag inte borde vara med på den för att ge ryggen en schysst chans att bli bra. Men vill så gärna! Så vi får se;-)


 

En riktigt bra träning!

Tjerna gjorde en riktigt bra träning idag! Riktigt kul:-D
Efter den åkte jag hem till mamma och åt en jätte god middag med henne, super mys!:-D
Nu ligger jag i sängen på spikmattan och tittar lite på film;-)
Imorgon är det fredag och äntligen helg! Super skönt:-D



Träning med 01:orna

Sitter på en tjockmatta i stimmet, en liten idrottshall där mina tjejer tränar dans med mim syrra:-) sen ska vi ta oss till wättinge och träna handboll! Kan det bli bättre;-)
På bilden tränar dom padebore (stavning) med och utan piruett.



Bullar!

Glömde blogga igår...
Efter skolan följde jag med Matilda och Stefan till Nacka simhall för att träna lite. Kände mig som en gammal kärring, så långsamt går det! Men det va bra träning och kul:-)
När vi kom hem så bakade vi bullar och spelade sällskapsspel. Tyvärr är ugnen lite dålig här så bullarna blev inte alls goda... Men det va trevligt i alla fall!
Nu ska jag ner till gymmet och träna:-)







Spinning nu!

Har verkligen ingen lust men måste...


Tagga spinning!

Rehaben idag gick förvånansvärt bra! Så det va skönt! Dock tog det inte bort någon smärta...:-(
Nu är jag på väg till huset efter frukosten för att göra mig i ordning och tagga spinning! Ska göra mitt bästa för att inte ge upp och ge efter för smärtan!



Godmorgon!

Godmorgon världen!
Vaknade upp idag men mindre smärta än igår i ryggen men mer än jag brukar... Vet inte om jag går runt och omedvetet känner efter på grund av smärtan igår men tror inte det. Försöket ignorera smärtan så kanske den försvinner!
Blir så irriterad över detta! Jag sköter min rehab, tränar bara sånt jag får där jag inte belastar lännryggen och ändå får jag ondare! Känns så himla orättvist! Då känns det som att jag lika gärna kan shita i allt och inte sköta mig för då får jag liksom lika ont. Jag ska absolut inte ge upp men motivationen saknas just nu!:-(



Jävla rygg!

Idag har jag haft så sjukt ont i ryggen sen 15.00 typ när vårt spinningpass började så kunde inte fullfölja... Sen fick jag skita i all annan träning och bara ligga på golvet typ:-( nu har jag tagit Citodon och ligger på spikmattan så det är lite bättre. Men är rädd att det ska ha hänt något, Att skadan blivit värre! För igår gjorde jag världens framsteg och kunde ligga på mage avslappnat utan problem vilket jag inte kunnat gjort på över 1 år! Och nu detta... Hoppas bara det gått över imorgon!
Nu måste jag sova, imorgon ska jag upp och rehaba, oavsett hur ont jag har!



Gårdagen!

Orkade inte blogga igår...
Men igår hade jag min spinningredovisning:-) det va kul och det gick bra! Fast får inte veta om jag är godkänd förrän torsdag...
Efter den var jag helt slut så lektionerna på eftermiddagen gick sådär:-/
Sen åkte jag som vanligt till Tyresö och den träningen gick också sådär, mycket på grund av att jag inte var så pigg och delade inte med mig av energi till spelarna. Men det gick inte jätte dåligt!
Stannade kvar lite extra i Tyresö för att kolla första halvleken 00:orna spelade mot Haninge. Så var hemma runt 21 och då va det mat och så som gällde därför somnade jag inte förrän 22.30 typ... Lite trött idag men inte överdrivet;) nu ska jag gå ner på gymmet och köra lite kondition på crosstrainern:-)



RSS 2.0