En fantastisk dag!

Startade dagen med Flow, gick inte jätte bra då ryggen gjorde väldigt ont:-( den gav aldrig med sig heller, inte under hela dagen...
Sen gick jag och syrran till simhallen för lite träning, hur sköt som helst att komma ner i vattnet igen! 50 min och 1500 meter blev det:-D super skönt!
Efter det åkte vi hem till Morfar där vi spenderade några timmar:-) mysigt och väldigt roligt! Fick åka en del 4- hjulning vilket aldrig slår fel och bada lite, eller jag badade inte men mamma och Sandra gjorde:-)
Sen på kvällen skulle vi åka och bada hundarna men precis när vi kom till vattnet började det regna... Tur att vi inte är gjorda på socker utan vi stod ut och rätt som det var så kom solen och regnbågen:-D fantastiskt fint var det! Vi avslutade kvällen ute på verandan (den är inglasad) med massor av gott och trevligt sällskap:-) är så tacksam att få ha sådana fantastiska människor runt omkring mig!






















En väldigt bra dag!

Idag har också varit en väldigt bra dag!:)
Började dagen med Flow, därefter åkte jag till Karlstad för att hämta mamma och Sandra som kom med tåget, dom drog en spontanare hit till Värmland. När vi väl var i Torsby igen kom Morfar över på lunch/middag, jätte kul att träffa honom!:-)
Sen gick vi ner till byn och shoppade lite smått och gått, en fin tavla och en fin prydnad och så en sololja fick jag med mig hem:-D 
På kvällen så sprang jag och Sandra ner till badet (1 km) och sen körde vi styrka tillsammans, jobbigt och roligt! Avslutades med bad och för min del blev det 500 meter bröstsim också. Det var riktigt jobbigt bland alla vågorna! Vi tog en tur förbi mormor också, hennes grav var jätte fin!:-D 
Vi avslutade kvällen med färska räkor och rostade mackor. Räkorna hade Eva med sig från Norge (hon har jobbat där några dar). Super gott och jätte trevligt!
Dock har jag så ont i ryggen så jag vet inte vart jag ska ta vägen!:-( spikmattan hjälper inte ens... Jo liiiite kanske nu när jag tänker efter. Men inte mycket:-( aja, får hoppas att spikmattan hjälper mer när jag legat på den längre, annars får jag bara stå ut och sova bort smärtan:-/
Godnatt!:-)







Vilken underbar dag!

Efter frisören idag tog vi en sväng på byn och handlade och kollade i nya butiker:-) sen hem för fika och paus. Tog en löptur som gick väldigt bra! 5 km med ett tempo på typ 5.30 per km vilket är längre och snabbare än jag har kunnat springa på länge! Så jag är väldigt nöjd!:-D svettigt värre dock då jag tog på mig löparjackan då det precis regnat och det blev sjukt varmt! Det gör jag inte om!
Sen efter middagen så åkte vi och spelade minigolf, hur trevligt som helst!:-D Tyvärr mötte jag min övermann, Bibbi fick 83 p och jag 88... Men jag tar det med ett leende;-) det var kul för det var längesen jag spelade och så skrattade vi väldigt mycket!
Sen efter en premiernad med hunden så har vi suttit på altanen och pratat och diskuterat och haft väldigt trevligt!:-D 
Nu är det läggdags, men måste skriva att jag är väldigt tacksam över att jag har Bibbi!<3




Startade dagen med Flow

Klockan ringde 07.30 imorse för att jag skulle hinna köra lite Flow innan frukost. Super skönt men skrämmande hur stel jag är just nu!
Sen en lång och härlig frukost tillsammans med faster och nu är vi hos frisören så hon gör sig fin:-D vad resten av dagen har att erbjuda får vi se;-)




Värmland

Nu är jag faktiskt i Värmland:-) åkte hit idag runt 12 för att spendera några dagar med min gammelfaster Bibbi. Super mysigt!
Långtråkigt och segt att köra hit men det gick bra i alla fall:-) nu är min moster Eva här också så har fått spendera kvällen med henne också. Vi två tog en promenad efter middagen. Vet inte hur långt eller hur länge men det var en bit. Skönt att komma ut och röra lite på sig efter en dag i bilen:-)
Ska så klart passa på att hälsa på morfar också, och åka fyrhjuling förhoppningsvis!
Aja, nu måste jag sova så jag orkar upp och träna imorgon;-)



En kväll som väckt många känslor

Nu på kvällen kom Mike (mammas ex och min ex låsatspappa) förbi och skulle hämta lite saker. Mamma har ju slängt ut honom (med all rätt) så alla hans saker är i vårt fråd. Länge sen jag såg honom och det var jobbigt. Det väckte många känslor, både bra och dåliga hos mig. Jag vill inte skriva om det här för att det är för personligt och jag vill inte att vem som helst vet om det. Kanske någon dag i framtiden tar jag mod till mig och skriver men inte just nu...
Det vitsigaste var att jag vågade prata om det med mamma och nu känns det lite bättre.
Jag pratade även lite med Mike, även fast jag inte vågade prata om allt det jag ville prata om för jag var rädd för svaren jag skulle få... Men, kändes bra att träffa honom för även fast han och mamma inte kan komma överens och att han har sidor som jag inte uppskattar så har han funnits i mitt liv i nästan 10 år och jag hoppas hans liv löser sig snart. Både för hanns skull men också för vår, eller för min i alla fall så jag slipper oroa mig. Aja, slut pratat om det.
Vill också påpeka att Boxercise passet gick jätte bra idag! Kul och svettigt! Love it!



Boxercise nu!

Vi drog till centrum för att fixa några ärenden nu under dagen, en lunch på cafet blev det också:-)
Nu ska vi ner och köra Boxercise, jag mamma, syrran och vår granne! Super skoj!:-D



Flow

Startade dagen med 30 min Flow och blev precis klar:-) super skönt att göra det på morgonen tycker jag! 
Dock har min fascia längs hela baksidan blivit jätte stel vilket resulterar i för mycket ryggsmärta:-( försökte fokusera en del på den stretchingen nu så har blivit lite bättre men inte mycket.
För er som inte vet så är fascia en hinna runt musklerna och mellan musklerna. Den finns för att hålla ihop muskeln och som "glidmedel" mellan musklerna. Den är svår att stretcha. Enligt forskarna måste man hålla stretchpositionen i några minuter för att fascian ska töjas ut. Men skam den som ger sig! Jag ska kämpa;-)
Annars idag har jag inte så många planer, ska ju tydligen inte vara så fint väder så vi får se vad jag hittar på:-) ikväll blir det ett boxpass i alla fall:-D




Väntar

Träningen idag gick jätte bra! Det var super mysigt att träna på ute gymmet. Körde så klart inte med vikter men fick till ett riktigt bra pass med kroppsvikten och har redan träningsvärk!
Ayla fick följa med så efter så gick vi ner till barnsjön så hon fick bada lite innan vi gick hem igen.
Annars har jag städat och lagat middag nu på kvällen och nu sitter jag och väntar på att få åka och hämta mamma och Sandra på centralen. Dom skulle kommit 22.25 men tåget var försenat 2 timmar. Sen var dom tvungna att åka med buss från lindköping då lokföraren inte får jobba längre än ett visst antal timmar och ingen ersättare har hittats. Så dom kommer väl någon gång runt 01.00... Tur att jag kan sova imorgon;-)






En härlig dag vid vattnet!

Imorse ringde klockan 09.00 och jag tog med mig Ayla på en löptur:-) kroppen kändes pigg trotts att det inte går så fort på morgonen och solen sken!
Sen blev det en promenad ner till klipporna vid Nyfors för att sola och bada tillsammans med Ayla. Vi träffade en handbollsfamilj där också som jag umgicks lite med. Ayla älskade det och badade hur mycket som helst!:-D
Väl hemma har jag legat i solen till och från, så galet varmt när det är helt vindstilla!
Nu ska jag knyta på mig löparskorna och ta mig till ute gymmet och köra lite, taggad:-)!








Sova nu!

Nu ska jag sova, är faktiskt väldigt trött:-) 
Rehaben gick bra men inte jätte bra! Va inte så att endorfinet sprutade haha;-)
För det första hade jag fruktansvärd träningsvärk och så kändes det att jag inte rehabbat ordentligt på länge (SSC gymmet har inte allt jag behöver) men jag gjorde det och jag gav 100% efter mina förutsättningar:-) 
Avslutade kvällen framför TV och det är så fruktansvärt varmt i huset så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Varken jag eller Ayla står ut... Aja, bit i det sura äpplet heter det va;-)
Godnatt!



En trevlig middag!

Hade en jätte trevlig middag med pappa på Olerys! Super god mat och super bra sällskap, bättre kan det inte bli:-D

Kom precis hem så nu ska jag byta om och åka till gymmet för rehab innan jag bänkar mig i soffan;-) är väldigt taggad på hård rehab idag trotts att jag har brutal träningsvärk, kan knappt gå normalt haha! Får se vart detta slutar;-)




Ensam hemma

Imorse startade jag och Sandra dagen med 30 mim flow! Trotts att klockan bara var strax innan 07 var det redan relativt varmt ute och det var en super skön start på dagen!
Sen skjutsade jag mamma och Sandra till tåget för dom har åkt till Lund för att kolla på boende åt Sandra som ska plugga gymnasiet i Lund:-) så nu är jag ensam hemma (har varit det sen 09.00 imorse) eller Ayla är ju hemma så klart;-)
Så idag har jag bara latat mig i solen och varit nere vid sjön med Ayla så hon också fick bada:-) Jag tog en snabb sväng till poolen också för att svalka mig och det var super skönt!
Nu ska jag och Ayla snart ta en promenad hem till pappa för jag och pappa ska äta middag tillsammans idag:-D länge sen jag träffade honom så det ska bli super mysigt!






Två av tre pass avklarade!

Idag tog jag en ofrivillig lång sovmorgon! Jag gillar att sova ut men inte till 11.30! Det var alldeles för länge tyckte jag... Men nu blev det så...
Startade i alla fall dagen med intervaller. 10 st 70 meter innan frukost. Inte jätte mycket men det var så pass varmt och eftersom att jag visste att jag hade två konditionspass till idag så tog jag det lite lugnt:-)
Sen efter att ha solat en stund, avnjutit lite go fika så åkte jag och syrran ner till mammas gym och körde ett stenhårt Boxercise pass. Riktigt kul och svettigt!:-D 
Nu har jag precis avnjutit en riktig sommarlunch, en tallrik naturell yoghurt med nektarin och äpple i:-) mums! 
Ligger och tar igen mig i ute soffan under solen innan det är dags att cykla ner till Alby för att möta upp några 01:or och 02:or och Fysa lite, skoj! Det blir dagens tredje och sista pass! Skönt att vara frisk och tillbaka!



Återgå till det normala;-)

Nu ska jag återgå till det normala bloggandet;-)
Så, vad har jag gjort idag?
Jo, jag startade dagen med lite lätt rehab (utan vikter) innan frukost. Har inte tränat innan frukost på typ 4 veckor så det kändes skönt och ovant på en gång men jag märkte direkt vad mycket mer frukost jag fick i mig:-)
Härlig start också med tanke på vädret! Strålande sol! Underbart!

Sen uträttade jag några små ärenden i centrum innan jag mötte upp Bella och så åkte vi till flaten badet. Super mysigt att få träffa underbaraste Bella igen och härligt att få soldyrka lite;-) 
Vi passade på att prata om allt som hänt sen vi sågs sist och bara umgicks.

Avslutade dagen med ett simpass i vår pool, eller alltså inte min familjs pool utan området vi bor i delar på en pool. På onsdagar är det vuxensim på kvällen så jag, mamma och vår granne gick dit. Super härligt var det! Jag har inte simmat ordentligt på ca en månad så det var verkligen toppen att få vara i vattnet igen! Och bra gick det också! Jag kände mig snabb, smidig och i toppform haha! Det där sista var nog bara en känsla;-) svårt att vara i toppform efter tre veckor på SSC haha!
Det blev i alla fall 1200 meter vilket jag är stolt över:-D

Men nu ligger jag i sängen på spikmattan och ska snart sova! Ska kolla på film på datorn en kort stund sen släcks lampan.
Godnatt!







Stadium Sportscamp 2014

 
Jag gjorde ett aktivt val att inte blogga under dom tre veckorna jag var på campen av två anledningar. Den första var att det finns väldigt många regler angående sociala medier när man jobbar med barn och det kan lätt bli fel. Den andra är för att det knappt finns tid. Den tiden vi ska sova måste vi göra just det då det blir 4-5 timmar varje natt...
 
Men nu är jag hemma igen så nu ska jag skriva om dom tre veckorna:-)
 
Vecka 2:
Vecka 2 var alltså min vecka 1 haha;-) vädret var inte alls bra denna vecka, småregn hela tiden vilket förstörde en del. Jag hade en grupp med 17 tjejer (födda 2002-2003) som inte kom så bra överens. Det var små bråk hela tiden vilket också resulterade i att veckan inte lev så kul som den kan bli. 
Men en sportscamp vecka är ju alltid en sportscampvecka så det är så klart att vi hade kul!:-D
 
Vecka 3:
Vecka 3 var alltså min andra vecka på campen. Nu hade jag 21 st ungdomar födda 2000-2001 blandat killar och tjejer. Den här gruppen ägde! Många av dom kände varandra sen förra året och därför var dom väldigt bekväma med varandra. Det ledde till att dom vågade bjuda på sig själva och vara öppna och glada. En perfekt sportscamp grupp! Dessutom bjöd vädret på strålande sol varje dag så det här var en alldeles utmärkt vecka!
 
Vecka 4:
Vecka 4, alltså min tredje vecka skulle jag egentligen inte jobbat men då flera av gruppisarna blev sjuka så fick jag hoppa in och vara kvar en vecka. I vanliga fall jobbar jag som instruktör, det vill säga typ huvudtränare men denna vecka fick jag jobba som gruppis, eller assisterande tränare skulle man kunna säga. det som skiljer instruktör mot gruppis mest är att instrukören har huvudansvaret för gruppen och sköter alla träningar medan en gruppis har allt runtomkring med nattning och läggning:-) Det var en kul upplevelse att få känna på hur en gruppis arbetar. Fast jag fick gå in och ta en del instruktörsjobb också när min instruktör inte räkte till;-) Sen fick jag vara med på träningarna också för att jag bad om det. 
Denna vecka hade vi en blandad grupp födda 2002-2003. Mest 02:or. En väldigt rolig grupp men också många som gillade att busa och göra det dom kände för så det var väldigt krävande för mig som ensam gruppis (i vanliga fall är man två per grupp), framförallt under läggningen. 
 
I det stora hela har det varit tre fantastiska veckor! Dom tre bästa veckorna denna sommar:-) 
 
Och varför jag inte bloggat tidiagare är för att sista veckan på SSC åkte jag på en virusinfektion så jag har legat sjuk sen jag kom hem och inte orkat blogga. Men nu är jag nästan frisk igen:-)
 
 

RSS 2.0