Stan sen handboll

Att vara i stan med syrran var väldigt mysigt och roligt idag!
Först åt vi på vapiano sen gick vi till scala för att kolla på balklänning:-) vi spenderade över en timme på scala! Hittade två väldigt fina klänningar! Se bilderna. Tillslut blev det den svarta!

Efter detta åkte jag hem och vilade lite innan det var dags att åka ner till handbollshallen för att coacha de två första matcherna i Tyresö Handboll Bygma cup. 
Först mötte vi Skuru i en väldigt målfattig match! Det blev 4-7 till dom om jag inte mins fel. Och vi gjorde 3 av dessa 4 när det var typ 3 min kvar;-) 
Andra matchen mötte vi Skogås där vi förlorade med typ 3 bollar tror jag. 
Båda matcherna har vi för lite vilja... Vi stegar i sidled istället för mot mål vilket gör att det blir grötigt och vi kommer aldrig till avslut... Däremot har vi bra försvarsspel mestadels under båda matcherna vilket var kul! Alltid finns det något positivt!:-)
Men nu ska jag sova, uppstigning 06.30 imorgon för vi har samling 07.30. Imorgon väntar 3 tuffa matcher!




Stan med syrran snart

Startade dagen i gymmet med mamma. Kroppen var helt slut men kul att vara där med mamma:-)!
Nu ska jag duscha och göra mig iordning så ska jag och Syrran in till stan. Mysigt! Vi ska kolla på balklänning och äta lite lunch.
Sen ikväll börjar Tyresö Handboll Byggma cup. Vår egna hemma cup! Jag är super taggad! Men skriver mer om det sen!



Har haft mitt första spinningpass!

Idag hade jag och Bella ett spinningpass i Farsta. Riktigt, riktigt kul!:-D
Annars idag har jag hunnit med 4 pass innan spinningen så totalt 5 pass idag. Sliten tjej nu i alla fall!;-)
Hann förbi läkaren imorse också för att ta lite pover då jag känner att kroppen inte riktigt mår som den ska. Så får se vad svaren visar:-)
Idag hade vi parkour med massor av barn och så kollade jag på Zumba för barn, hur söta som helst!
Men nu ska jag sova! Uppstigning 05.45 för morgonträning:-)






Jobbig men riktigt rolig träning!

Idag var träningen riktigt jobbig! Framförallt fysen! Det va riktig Sune Fys med styrka tillsammans med kondition. Då det blir som roligast!:-D hade mjölksyra i hela kroppen efter det;-)
På handbollen sen gick det helt ok. Min bål orkar inte riktigt hålla uppe mig efter en kort stund så då får jag väldigt ont... Men orkar inte känna efter så kör på ändå. Vet att jag inte ska klaga eftersom jag gör det valet själv men eftersom jag bara kör handboll en gång i veckan så ska det nog gå bra! Har inte jätte ont nu vilket är bra!:-)
Nu är jag trött och helt slut i kroppen, precis som det ska vara! Legat på spikmattan en timme nu typ så ska sova nu. Sovmorgon imorgon till 08.00, skönt!
Gammal bild men den utstrålar så mycket energi och glädje tycker jag:-)



Dagen

Idag har det varit en härlig dag på praktiken!:-)
Först var jag med på två konsultationer med Linda, sen körde jag ett tufft ryggpass med fokus på övre rygg för jag måste förbättra min hållning och få bak axlarna:-)
Sen var det två pass med kunder innan Kevin (lindas son på 9 år) kom och jag fick träna honom:-) han är full med energi så det va riktigt roligt idag också! Fick skjuts hem av hans pappa Magnus så fick följa med och kolla lite på Kevins tennis träning! Väldigt intressant att se hur dom tränar! Tror jag har en bransch som fystränare där;-) dom är väldigt duktiga på sin sak och jag blev förvånad över hur duktiga dom är på tennis trotts sin unga ålder! Däremot såg jag brister i deras fysik som kommer ge dom skador. Men dom va riktigt duktiga på tennis!
Nu har jag varit hemma i drygt 1 timme och ska åka iväg till handbollen strax. Ska bara byta om och vänta på mamma som kommer med celcius;-)



Gårdagen

Skulle publicerats vid 08.15...
Sitter på bussen på väg mot stan nu eftersom att jag har praktik:-) så nu har jag tid att blogga om gårdagen;-)

Eftersom det är sportlov den här veckan anordnar Farsta massor av idrottsaktoviteter för barn. Igår hade jag och Bella hand om spontanidrott. Det innebar att barnen fick komma dit och göra i princip varsomhelst;-)
Det var kul fast kom typ inga barn... Efter jobbet gymmade jag ben och armar, skönt!
Sen åkte jag hem och åt middag på Olerys med pappa, hur mysigt somhelst!:-D 




Pigg tjej!

Godmorgon! 
Gick och la mig väldigt tidigt igår! Låg i sängen vid typ 20.30 och efter att ha tittat lite på TV så somnade jag 21.20, super skönt!
Känner mig faktiskt utvilad nu:-D
Orkade inte blogga igår men gör det sen, ska ut och springa nu så har inte tid;-)



En fantastisk helg i Värmland!

Har inte haft tid att blogga i helgen för haft det såååå trevligt med Bibbi och Torsby!:-D
Jag och Bibbi har umgåtts en hel del vilket har varit jätte mysigt! Det har varit så skönt att bara kunna slappna av hela helgen! Inte stressat alls och bara tagit det lugnt och gjort det jag känt för. 
I fredags åt jag och Bibbi middag när jag kom fram. Sen satt vi och fikade och tittade på Tv resten av kvällen.
På lördagen var vi ute i Torsby och handlade. Jag avklarade milen på längdskidorna!, åt lunch/ middag med Morfar och Bibbi, besökte mormors grav och avslutade kvällen med att sitta och prata med Bibbi:-D
Idag har vi inte hunnit med så mycket, vi var och handlade, tog en promenad, åt lite mat och sen var det dags att åka. Tråkigt att lämna Bibbi men skönt att komma hem också.
Stannade hemresas i Karlstad för att hälsa på Leena också:-)
Har haft en SJUKT BRA HELG!:-D är full med ny energi och redo för veckan som kommer!
Nu ska jag sova, uppstigning 05.45 för löpning imorgon. Ätit sjukt mycket onyttigt den här helgen så nu måste jag jobba lite hårdare med träningen den här veckan;-)













Gårdagen och dagen

Orkade inte blogga igår. Hade fullt upp i Farsta! Jag masserade, satt med på möte, byggde spinningpass, var med på full fart i Farsta, va med på en gyminstruktion, rehabade och körde spinning:-)
Det roligaste var Full fart i Farsta! Det är ett projekt dom har där barn 9-13 får komma och typ leka/ göra vad dom vill i hallen. Aktiveras helt enkelt:-) vi byggde en parkour park, spelade fotboll, basket och så, jätte kul!:-)

Nu sitter jag på bussen på väg in till stan för att vara med Linda idag:-) hon ska ha 3 kunder och så ska vi köra ett pass! Riktigt kul!:-D
Sen har det ju kommit snö också... Jag som hoppades på vår!




En slapp morgon

Tog en rask promenad med mamma och Ayla imorse vid 06.00. 
Sen var tanken att jag skulle haft min PT kund vid 08.00 men tyvärr blev han sjuk inatt så därför kan vi inte träffas idag. 

Därför blev det att ta det lugnt nu på morgonen för jag behöver inte åka förrän typ 09.15;-)



Praktikdag 2!

Idag har jag ju varit med Linda på PT konsulterna. Hon är sjukt duktig! Och jag har lärt mig ENORMT mycket bara på 4 timmar med henne idag!
Fick följa henne med två kunder och sen hjälpa till lite med kontorsarbete:-) 
Det har varit lite långtråkigt då jag inte varit så aktiv fysiskt men har som sagt lärt mig mycket!
Efter "jobbet" åkte jag till handbollsträningen. Det var inte alls så kul idag... Kvalitén på de flesta i laget var för låg. Men skönt att få kasta lite!

Dock har jag ätit alldeles för lite idag! Så för att hjälpa kroppen att återhämta sig så försökte jag äta så mycket som möjligt till middag för att komma upp i energibalans men lyckades inte. Lyckades bara få typ en socker dipp, har hört att man får det när man äter mycket på en gång för kroppen skickar ut så himla mycket insulin på en gång, ligger i sängen utan någon energi i kroppen och kan inte sluta skaka... Vilket gör att det tar ett tag att skriva detta inlägg;-) men ska ju ändå sova nu så det gör inget.
Imorgon är det detta som gäller:
05.45- uppstigning
06.00- morgonpromenad med mamma och Ayla
08.00- Träffa min PT kund (här i Tyresö)
09.00- Åka till Farsta
Ca 10.00- simma med Bella
12.00- praktik
20.00- slut på praktik, troligtvis gym

Mycket att göra imorgon och en lång dag. Så ska sova nu.
Godnatt!




PT konsulterna

Sitter på bussen på väg mot stan. Idag ska jag vara med Linda hos PT konsulterna och följa henne med hennes kunder! Ska bli riktigt kul!

Började morgonen med 45 min promenad med Ayla i det fina vädret! Solen lös och trotts att det var lite kallt så var det jätte skönt! Tog lite bilder också:-)




Promenaden var en bra start på dagen och nu är jag taggad att vara med Linda hela dagen!
Jag ska till ett gym vid odenplan typ som heter Delta. Har aldrig hört tallas om det och vet inte vart det ligger så det blir intressant!:-)
Önska mig lycka till!



Praktik dag 1!

Det har varit super kul på Farsta Sim- och idrottshallar idag!
Vi har städat Farstahallarna och fått köra den stora skurmaskinen! Sen har vi städat massagerummet så vi kan massera. Har hunnit med att köra ett Multipass med vår handledare som instruktör. Riktigt mycket bål som tog hårt på ryggen. Men väldigt intressant för det var många övningar jag aldrig sett förut.
Efter jobbet gymmade jag, rehab och helkropp med TRX band. Vi har fri tillgång till gym och simhall!:-D
Sen hem, äta snabbt och sen vidare till 01 träningen. Sprang korta intervaller med dom och jag körde också, super kul!:-D
Avslutade dagen med 40 min promenad med hunden då jag även hann med att prata lite med faster Bibbi vilket gav mig ny energi!
Nu ska jag sova. Uppstigning 07.30 imorgon för PW och sen ska jag till PT konsulterna 11.00:-) kul!







Mot Praktiken!

Godmorgon! Eller godnatt är kanske mer rätt ord;-) 
Haha nej men för mig är det morgon!
Nu sitter jag på bussen på väg mot min praktik. Jag ska praktisera med Bella i Farsta på deras motionsanläggning med gym och simhall:-) tror det kommer bli super! Vi ska få följa en tjej som heter Jenny som gick på Lillsved för ett eller två år sedan. Super skoj!
Jag ska även vara hos PT konsulterna och följa Linda, en fd elit fitness. Alltså hon tävlade i fitness förut. Där kommer jag få följa henne med hennes kunder. Ser verkligen fram emot det!
Jenny börjar hon 06.00 på måndagar därav denna tidiga morgon. 
Klockan ringde 04.45, så jag är trött! Men somnade 21.30 så fått sova en del i alla fall, fast väldigt dåligt! Vaknat till och från hela natten i tron om att jag försovit mig:-( inte kul!
Men nu sitter jag i alla fall på bussen och är på väg!




Dubbelvinst!

Idag vann vi båda matcherna med 01:orna, och det med bravur! Vilket spel! Fart och fläkt rakt igenom och med mycket glädje:-D

Sen hann jag ju med 3 timmar bollskola imorse, alltid lika utmanande;-)

Ledsen för kort inlägg men måste sova nu! Vi går på praktik imorgon och jag börjar 06.00 så bussen går 05.10:-/ uppstigning 04.45...



Mys i elevhemmet

Har precis kommit hem efter att ha hängt i elevhemmet och kollat film och umgåtts. Vi såg boktjuven. En väldigt tung film men extremt bra!:-D en sann historia om en tjej under 2:a världskriget. 
Det var super mysigt att hänga där innan vi skiljs åt i tre veckor. Kommer sakna alla sååå mycket men kommer bli kul att få gå ut på praktik:-)
Annars idag har det varit väldigt slappt! Tränat, städat, tvättat och packat:-)
Men nu är det dags att sova! Uppstigning 08.00 imorgon.
Bifogar en bild från när Sverige tog Guld! Underbart!



Summering

Står på crosstrainern i gymmet och det är sååååå tråkigt! Därför tänkte jag passa på att blogga lite så får jag tiden att gå. Stått på den här i 16 min och har 30 kvar!
Här kommer en sammanfattning av dagarna:
Onsdag- HPB hela dagen vilket var riktigt tråkigt! Började dagen med spinning vilket var jobbigt men roligt. Hann med att köra ett kettelbell pass som Elin höll. Har aldrig gjort det så det va skoj att testa! Sen hann jag med massor av rehab och avslutade kvällen med en promenad med Matilda.

Torsdag- startade dagen med styrka på gymmet. Sen var det HPB hela dagen. Hann med ett löppass efter skolan på 4 km vilket gick sådär. Kroppen var seg! Sen iväg till Tyresö för träning. Det gick bra! Spelarna var lite sega men dom va duktigt! Jag och Matilda passade på att sola lite solarium också, super skönt!

Fredag- Startade dagen med simning med Matilda och Stefan. Sista nu innan vi går på praktik i tre veckor. Det gick bra prestationsmässigt men jag kände mig seg. Simmade 1.2 km på 35 min så det är jag nöjd över:-)
I skolan hade vi PT, skidfys och storforum. Skidfysen var riktigt rolig! Det va lite kondition, styrka och framförallt upplopp på plintar som stod på tjockmattor så att det blev instabilt. Jätte kul!:-D
På storforum hade vi kramkalas eftersom att det var alla hjärtansdag:-) Jätte mysigt eftersom att alla i HC åker ut på praktik i tre veckor så vi kommer inte träffas.
Avslutade kvällen med soffmys med Anna och Amanda, super mys!

Nu har jag bara 18 min kvar på crosstrainern, heja, heja!





Har inte tid för bloggen just nu...

Jag är ledsen men jag har varken tid eller ork att blogga just nu... Mycket träning, skola, handboll och socialt som ska hinnas med. Men bloggar när jag får tid och lust igen! Troligtvis om någon dag;-) tills dess, ha det bra!


Tisdag 11/2

Haha kom inte på någon bättre rubrik:-p

Började dagen med simning och det var väldigt kul! 9 dagar sedan jag simmade sist och har faktiskt saknat det lite;-)
Sen i skolan har vi haft två GTI. Först Push med Stefan och Matilda och det va FETT kul och FETT jobbigt! Var söt orkeslös resten av dagen. Sen var det Gympa med Bella och Fanny. Hade knappt någon energi men det var ett roligt pass med mycket koordination:-D

Sen på kvällen hann jag med lite gym också! Körde 10*10 overhead squat, 10*10 frivändningar och 10*5 stöt. Det var med 10 kg stång och 20 kg stång:-) Riktigt roligt var det!

Vår lärare Ulle fyller 40 i helgen och åker bort imorgon så vi busade lite på hennes rum, eller ja, några i vår klass gjorde det;-) så sjöng vi så klart och gav present idag!
Riktigt sliten nu men ätit sjukt mycket idag så det känns ändå bra! Nu ska jag sova och tagga för spinning imorgon bitti!




Helgen

Har haft fullt upp hela helgen och därför inte orkat blogga på helgen... Så här kommer en sammanfattning:-)
LÖRDAG: Matcherna med 01 gick fantastiskt bra! Vi vann över Skuru med 15-10! Helt fantastiskt! Vi har inte vunnit över dom på hela säsongen! Vi spelade riktigt dåligt i första halvlek bakåt men vände det och var riktigt duktiga i andra! Mot Bolton förlorade vi med 1 boll! Också riktigt bra med tanke på att vi brukar förlora med betydligt mer! Surt för vi hade matchen men tappade den i slutet. Men jag är nöjd i alla fall:-)
Mellan matcherna hann jag till centrum för att fika med pappa, hem och plugga och en sväng förbi Tyresöhallen för att träffa lite folk och kolla en snabbis på herrarnas match och sen tillbaka till slottshallen för att coacha. Sen tillbaka till Tyresöhallen för att träffa mer folk och kolla damernas match. Efter den var det tränarmöte:-) helt slut när jag kom hem!

SÖNDAG: Startade dagen med Skurus bollskola 10-13. Sen direkt till affären för att handla frukt, glas och mums- mums till spelarmötet vi hade idag. Spelarna kom 15.00 till fritidsgården och innan dess så fick jag stressa för att hinna fixa allt:-) Ett lyckat möte med spelarna i alla fall! Kul!
Nu är jag tillbaka på Lillsved och redo att sova! Tog en vilohelg för att kroppen känts väldigt sliten. Äntligen tillbaka till spikmattan! Underbart!
Imorgon börjar vi om med träning! Rehab står på schemat och kanske lite styrka om jag hinner:-)



Ont i hela kroppen!

Halsen är helt ok nu! Bara lite ont så hoppas sömns ska göra att jag kan coacha imorgon!
Annars mår jag inte alls bra... Jag har ont i hela kroppen, typ som man har när man har feber:-( fast jag har så klart inte feber! Men tror kroppen är trött bara. Så sömn nu och förhoppningsvis är jag bättre imorgon!



Hemma igen

Nu är jag hemma igen och har hunnit äta lite lunch också:-)
Allt gick bra hos Stellan! Han behövde inte fylla på så jätte mycket så har inte så jätte ont:-) svårt att prata men det mest irriterande just nu är att bedövningen jag andades in kom upp i näsan också så den är också bedövad haha! 
Planerna idag är att plugga det jag missar eftersom att jag inte är i skolan. Sen blir det nog en promenad med Ayla (om jag orkar vill säga haha! är helt slut och har typ ont i hela kroppen... jag tror kroppen är lite sliten. tur att jag måste ta vilodag på grund av stämbandet idag också) och så ska jag stå för middagslagningen idag:-)








Hos Stellan

Sitter i väntrummet hos min stämbandsläkare för jag ska fylla på lite till tuppkam idag:-) därför har jag tagit ledigt från skolan då jag inte hinner tillbaka. 
Hoppas inte det blir lika mycket problem den här gången! Ska vara väldigt tyst idag så att jag kan coacha imorgon;-) ska inte träna idag heller, eller kanske lite rehab men inget mer;-) blev en PW imorse också men det är bara bra för återhämtningen:-)
Önska mig lycka till!



En sjukt bra träning!

01:orna gjorde en riktigt bra träning idag!:-D fokus var fart och fläkt i spelet vilket dom anammade jätte bra! Kul! Nu är jag riktigt taggad för att coacha på lördag!:-)
Ligger i sängen tillsammans med bästa vovven! Uppstigning 07.30 för lite löpning på morgonen innan jag ska till Odenplan för att fixa stämbanden. Så måste sova nu så jag orkar;-)



I Did It!

Vid 13.15 höll jag mitt gympa pass! Det var kul att stå i mitten och leda!:-D Tyvärr är jag lite missnöjd för jag tappade bort mig och fick improvisera en del i början... Men fick mycket beröm av klasskamraterna. Framförallt för min energi som smittade av sig och för mig betyder det mycket! Skönt att ha det gjort! Nu hoppas jag att jag blir godkänd! Nu är det bara pappersarbetet kvar haha!
Är i alla fall sjukt stolt över mig själv att jag lyckats med detta!:-D
Har precis packat ihop allt och ska snart gå ner till middagen för att äta lite snabbt. Sen vidare till handbollen och Tyresö:-)




Mot skolan!

Gympan gick segt imorse! Är trött i kroppen och har sådan träningsvärk haha!:-p
Nu ska jag snart gå ner till skolan. Idag är det anatomi, massage, redovisning och praktiskt hälsoarbete:-) en skön dag!



Gympa nu

Kl 13.10 har jag redovisning med min gympa idag! Jag är jätte nervös!:-/ men jag tror det kommer gå bra i alla fall! Nervositet är bra! Ska köra igenom det en sista gång nu på morgonen så att alla rörelser sitter! 
Gick och la mig alldeles för sent igår! Är så sjukt trött trotts att jag sovit väldigt bra inatt:-) men det är bara att bita ihop, det här måste göras!



Omotiverad och helt slut!

Idag har jag varit helt omotiverad vad gäller träning! Rehab gick inte alls bra. Och hittade ingen motivation för gymmet för jag är alldeles för stressad för det! Så blev att träna på gympan 90 min, redovisning imorgon!
Bosön var här idag också! Riktigt kul! Vi mötte dom i innebandy, fotboll och Volleyboll. Bosön vann i innebandy och fotboll men volleybollen var det ända som räknades och den vann vi stort!:-D Det var jätte kul att lära känna dom! Hann bara vara med fram till lunch för sen var jag tvungen att åka till sjukgymnasten. Men hann prata med en del iaf!:-) En av dom liftade med mig till jordbro så honom han jag ju prata en del med, eller lyssna på i alla fall haha!:P Hann med ett PT möte också, det va kul att få köra träning med honom!
Men nu måste jag sova! Haft en jätte härlig kväll med massor av skratt här i RV och en del från Getthot. Det behövdes!
Godnatt:-)













Hej trött tjej!

Kunde inte somna igår och känns som att jag inte sovit alls inatt... Varit vaken till och från dom senaste timmarna i alla fall!! Så nu kan jag säga att jag är något trött!
Träningsvärken är brutal från igår! Framförallt i rumpa och rygg men får se om den smyger fram i någon annan del senare;-)
Nu ska jag i alla fall ner till gymmet, tur att det finns celcius som räddar mig!



Handbollsträningen

Idag va det svin jobbigt på handbollen! Fysen bestod av stationer där man jobbade 40-60 reps per övning*2 i helkropp. 
Handbollen var också jobbig med fokus på kamp så mycket man mot man och tempo. Trodde jag skulle spy där ett tag men jag klarade mig! Det gick riktigt dåligt för mig på träningen också så den va tråkig... Men jag kommer igen!
Nu har jag ätit och varvat ner och det är dags att sova! Imorgon uppstigning 06.30 för att ta tillbaka vanan med morgon träning. Imorgon blir det rehab, länge sen sist så det behövs!



Gympa och nu Push!

Övade på mitt egna gympa pass 90 minuter imorse, eller ja, från 10.30 haha! Innan det förberedde jag för PT träff 2. Nu har jag ätit lite lunch och ska gå ner och vara med på Alex och Simons genrep på deras Push pass. Sen ska jag öva lite mer gympa innan jag ska förbereda mig för handbollsträning:-)


Vilken dag!

Vilken dag det har varit idag! Startade med en 45 min promenad innan frukost. Sen fixade jag massor av grejer med handbollen. Efter det drog jag och övade gympa i 3 timmar och är verkligen inte klar! Redovisning om 3 dagar... Måste bli klar!
Avslutade dagen med ett besök hos läkaren för att i princip bara få besked att jag ska komma tillbaka och ta blodprov samt lite andra prov för att kolla varför jag blir så yr och matt vid minsta tuffa ansträngning (haha hoppas ni fattar) och en träning med 01 som gick väldigt bra:-)
Nu är jag tillbaka på Lillsved. Skönt men ändå inte... Imorgon har jag mycket att göra så ska försöka sova nu!



Matcher mot Bollstanäs och Tumba

Hade matcher med 01:orna idag, var riktigt taggad och det va kul att coacha! Vi fick verkligen till försvaret och många som vågade! Jätte kul!:-) vinst men 3 bollar eller något.
Andra matchen hade vi inte tillräckligt med energi och kunde inte ge det lilla extra som krävs. Dessutom är vi alldeles för små:-( Tumba är stora men inte alls lika tekniska som vi... Så vi får tänka långsiktigt! Om några år, när vi fått mer fart i spelet så kommer vi slå alla dessa lag som bara går på storlek tack vare vår teknik! Men surt att ramla ner på 4:e plats i serien:-/
Efter matcherna har jag övat massor av gympa och umgåtts med Sandra och mamma:-) nu ska jag spendera natten med bästa vovven! 




Time to sleep!

Ska sova nu! Uppstigning 07.30 imorgon för att åka till Tumba och coacha:-)
Dagen har bestått av träning av gympa passet och lite gym. Massagen på Idas mamma gick jätte bra! Fick massor av beröm så det kändes bra! Kvällen spenderades framför TV med melo mys. Tacos, godis och älskade RV tjejerna! Perfekt!



Godmorgon!

Vaknade vid 07.40 av att dom plogade på herrgårdsplan... Lyckades som tur var somna om efter ett tag och vaknade pigg och glad vid 09.00:-D 11 timmars sömn check✔ jätte skönt! Kände att jag verkligen behövde det.
Idag blir det gym mellan 11-12.30 ca och sen lunch, efter det ska jag öva på massage på Idas mammas kompis tror jag det va, jätte kul!:-) Sen måste jag öva ordentligt på mitt gympa pass! Redovisning på torsdag... Är inte alls redo så måste se till att bli det!
Så det är dagens planer:-)



RSS 2.0