En bra helg i Lund

Igår morse påbörjade jag och pappa vår bilresa ner till Lund. 6.5 timmar senare var vi framme och äntligen fick jag träffa min syrra igen! Har saknat henne!!
Den eftermiddagen/ kvällen spenderades med att packa alla hennes grejer, kolla in Lund och äta middag på restaurang:-)
Efter en hemsk natt i en liten soffa på hennes rum vaknade vi vid 8. Tanken var en löptur men det öste ner regn, blixtrade och åskade... Så vi struntade i den;-) istället började vi packa ihop det sista, åt frukost, fixade oss och städade.
Sandra har idag nämligen flyttat in till en annan kvinna. Detta då det inte funkade på det andra stället av olika anledningar. Det nya stället är toppen! Stort fint rum! Och kvinnan som bor där är redo att vara den extra mamma Sandra behöver:-) en jätte trevlig kvinna!
Jag hjälpte Sandra att packa upp i hennes nya rum och det blev super fint!:-D Tyvärr var vi tvungna att åka lika fort som vi kom kändes det som och det var jobbigt att lämna henne:-/ men hon är en modig och stark tjej och jag är väldigt stolt över henne!<3
Efter dryga 6 timmar i bilen igen tog jag mig en tur ner till utegymmet, skönaste på länge!
Varför jag inte bloggat under tiden har varit för att jag glömt laddaren hemma och min mobil dog... Jag vet, smart haha!











Vilken träning!

Från och med denna säsongsstart har tjejerna gjort så otroligt många bra träningar! Dom går från klarhet till klarhet varje träning och tempot dom klarar av att spela i nu är fantastiskt! Största skillnaden är att dom faktiskt lyckas genomföra spelet med fart utan att tappa bollen! Låter kanske konstigt för er som inte är tränare eller idrottare men jag går som på moln efter varje träning! Jag älskar verkligen dessa tjejer!:-D


Träning hela dagen!

Startade morgonen med 20 min löpning, kroppen är trött och seg efter gårdagens tre pass så fick ta det lite lugnt för att spara på ryggen.

Sen efter lite fix i datorn så körde jag en PT timme med Peter i ute gymmet och nu har jag precis avslutat ett pass i utegymmet själv:-) skönt!

Nu blir det hem, fixa lite saker och sen till handbollshallen för träning med bästa laget!




Tauff- det nya konceptet

Haft så mycket att tänka på dom senaste dagarna så energin har gått till det. Så därför inget bloggande.
Men nu fick jag lust igen!
Nu på kvällen har jag varit i rolandshovsparken i stan och tränat tauff. Det är nytt träningskoncept framtaget ur brottar och kampsporter. Det finns lite olika typer av tauff, idag var det ett pass som heter tauff force där det var mest styrka och lite uthållighet.
Grunden är att man jobbar hela tiden med sin kroppsvikt. Först kör man en övning 2&2 och sen en annan övning själv. Och så rullar man så. Jobbigt och roligt!
Eftersom konceptet är nytt så har dom prova på pass gratis nu i två veckor. Blir ni sugna på att gå så kolla in deras instagram tauff_training eller deras hemsida!
Kul att träffa min fd klasskompis Felicia som jag var där med:-D
Nu mat!



En dikt

Hittade en dikt nyss som jag vill dela med mig av:


Our generation will be known for nothing.
Never will anybody say,
We were the peak of mankind.
That is wrong, the truth is
Our generation was a failure.
Thinking that
We actually succeeded
Is a waste. And we know
Living only for money and power
Is the way to go.
Being loving, respectful, and kind
Is a dumb thing to do.
Forgetting about that time,
Will not be easy, but we will try.
Changing our world for the better
Is something we never did.
Giving up
Was how we handled our problems.
Working hard
Was a joke.
We knew that
People thought we couldn’t come back
That might be true,
Unless we turn things around
(Read from bottom to top now)

När du läser nerifrån och upp står det:

Unless we turn things around
That might be true,
People thought we couldn’t come back
We knew that
Was a joke.
Working hard
Was how we handled our problems.
Giving up
Is something we never did.
Changing our world for the better
Will not be easy, but we will try.
Forgetting about that time,
Is a dumb thing to do.
Being loving, respectful, and kind
Is the way to go.
Living only for money and power
Is a waste. And we know
We actually succeeded
Thinking that
Our generation was a failure.
That is wrong, the truth is
We were the peak of mankind.
Never will anybody say,
Our generation will be known for nothing.


Träningsläger dag 1

Haft en underbar Handbollsdag idag! En sådan dag där man är så himla glad över att vara tränare! En sådan dag som fyller på energifrådet!:-D helt underbart!

Idag har vi kört två handbollspass och ett fyspass med 01:orna. En del av fysen gjordes dessutom ute i spöregn!
Tjejerna har stundtals hatat mig för allt jobbigt men dom har bitit i det sura äpplet och presterat riktigt bra idag!:-D Jag är stolt! Och imponerad!
Dom var slitna när dom åkte hem idag och jag räknar med stela tjejer imorgon;-)

Sen hade vi kräftskiva på gården nu på kvällen:-) super mysigt! Dom är så trevliga!
Däremot är jag helt slut nu så dags att sova! Imorgon uppstigning 07.00 för löpning, träningslägret startar 09.30 imorgon, tjejerna fick lite sovmorgon(Y)



Träningsläger uppstart

Efter en väldigt seg bilresa hem från Bollnäs där jag satt fast i köer i Sthlm i över en timme så kom jag äntligen hem och direkt till handbollshallen så klart!:-D
Vill först bara tacka Matilda och Anton för dessa underbara dagar! Nu är jag fyld med energi igen! Ni är två fantastiska människor!

Tillbaka till dagen;-)
Startade med rehab innan frukost medan Matilda körde styrka. Sen hem och äta lite. Sen fick vi finbesök av Ester och medan Klara var hos doktorn och Matilda på möte så var jag barnvakt åt Ester. Super mysigt!
Sen avslutade jag Bollnäs vistelsen med att vara med på Matildas spinning Xpress. Super jobbigt men riktigt skönt!

Väl hemma i Slottshallen var det uppstart för helgens träningsläger. Hela klubben kör alltid en gemensam uppstart med mini- matcher och samarbetsövnigar. Riktigt roligt!

Nu ska jag sova och ladda upp för en heldag med handboll imorgon!



En dag i Bollnäs

Idag har jag haft en fantastisk dag i mysiga Bollnäs!:-) 
Först var vi på stan med Matildas syster och hennes två barn:-) super mysigt! Hann med lite shopping också haha! Ett par nya cyckelbyxor och en ny sport-bh. Båda från Nike!(Y)
Sen slappade vi hemma en stund innan Matilda hade simträning. Då passade jag så klart också på att simma. Snodde åt mig lite av det dom övade på och spanade in dom så nu vet jag vad jag ska jobba extra med när jag kommer hem;-)
På kvällen blev det ett besök hemma hos Antons (Matildas sambo) föräldrar där Anton fixade med sin cross, jag fick fräscha upp mitt mine på massage då Matilda ställde upp och la sig där, frivilligt! Haha! Och så slappade vi i soffan och kollade på EM i simning och spelade TV spel.
Låter inte som världens dag men det är så himla underbart att umgås med så fantastiska människor! Jag fylls av energi och bara ler hela tiden!:-D
Men nu ska jag försöka sova också, uppstigning imorgon 07.00, hurra:-p





Bollnäs!

Idag tog jag mitt pick och pack efter ett sjukgymnastbesök som gick bra och styrde bilen mot Bollnäs:-)
Startade vistelsen med att vara med på spinning express (30 min spinning) som Matilda höll i. Sen spenderade jag någon timme med Anton (hennes pojkvänn) innan hon kom hem från jobbet.
Efter det har vi ätit middag och umgåtts framför TV. En underbar dag med det bästa tänkbara sällskapet! 
PS. Bilden är från morgonens backintervaller;-)



En slapp dag

Har känt mig sliten och trött dom senare dagarna så igår tog jag mig en vilodag (i alla fall fysiskt sett;-)) och imorse tog jag sovmorgon och struntade i träningen innan frukost. Sen blev det 60 min promenad med vovven och nu efter lunch är det dags för simning. Mitt mål idag är att köra 2000 meter, så långt har jag aldrig simmat förut!



Uppstart med 01:orna

Idag var det uppstart med 01:orna i Alby. Som traditionen lyder så startade vi upp med Triathlon. Då simmar tjejerna 150 meter, cyklar 5 km och springer 2.6 km. Sjukt mycket och riktigt jobbigt men dom krigade sig igenom det med högt tempo och en grym vilka!:-D
Sen spenderade vi dagen tillsammans och gjorde olika teambuilding övningar. Riktigt roligt med mycket skratt!
Efter det cyklade vi hem till familjen Skoog där vi åt hamburgare, umgicks och tittade på ett bildspel/ film som jag gjort till Holland men som vi inte kunde se där och därför såg vi den idag:-)
Tjejerna uppskattade dagen och man såg hur roligt dom hade. 
Detta gjorde mig bara ännu mer taggad inför nästa säsong!



En kväll med VT

Orkade inte blogga igår för jag var så himla trött. 
Började dagen med att säga hejdå till Sandra, sorgligt men är så otroligt stolt över henne och glad för hennes skull, hon förtjänar det här!
Sen förberedde jag en del inför Uppstarten med 01:orna idag. Hann med en sväng till Farsta för att fika med pappa, faster, farmor och kusin.
Sen blev det en sväng till gymmet för rehab. Bilderna är från min rehab. Typ den tyngsta övning jag har. Alltså inte den jag blir tröttast av utan den som är tyngst att utföra. Jag är fortfarande lite för svag så får inte upp bäckenet hela vägen... Men har blivit mycket bättre om jag får säga det själv!

Gårdagskvällen spenderades med VT:-D först kom hon hit så tog vi en promenad med Ayla runt barnsjön. Sen åkte vi till centrum för att handla mat och godis för vi hade film kväll. Så himla mysigt! Jag är så tacksam över att ha en kompis som VT! Hon är fin och underbar! Vi såg på Små Citroner Gula, inte bästa filmen men helt ok;-)





Imorgon flyttar hon

Idag åt jag sista middagen tillsammans med min syrra på ett tag. Hon flyttar nämligen till Lund för att plugga gymnasiet där då hon är otroligt begåvad och ska gå en musikallinje:-) det kommer bli tomt utan henne men jag är stolt och väldigt glad för hennes skull! Hon kommer trivas som fisken i vattnet, det är jag övertygad om!
Jag fixade fram två flyttpreenter till henne. En ram med bilder och en påse med lite hudkrämer, tvåler med mera:-D väldigt nöjd faktiskt! Och hon blev glad!







Sista C8 för denna sommar

Idag var det sista C8 dagen för denna sommaren. Det är super kul att jobba på läger, absolut! Men måste erkänna att det var skönt att det var sista dagen idag:-) kände att jag tappade tålamodet med barnen mer och mer;-)
Idag hade vi avslutning i form av lekar på morgonen, sen tuneing för att avsluta dagen med samarbetsövnigar och prisutdelning:-)

Annars idag har jag hunnit med ett väldigt bra simpass innan frukost på 1200 meter-40 min och ett gympass i utegymmet på kvällen:-) en bra dag helt enkelt!








En kväll med en fantastisk tjej!

Har inte haft ork,lust eller tid att blogga och orkar inte blogga om dagen. Men vill berätta om min kväll. Jag har nämligen spenderat den med en fantastisk person! Jessica! En av mina närmsta och bästa vänner! Vi lärde känna varandra för några år sedan när vi spelade tillsammans i Nacka. Visst, vi umgås inte så ofta just nu för hon jobbar som soldat (vilket är väldigt coolt!!) och jag har skolan och handbollen. Trotts detta är hon en av mina närmsta kompisar, hon är en riktig vän och helt fantastisk!
Det är lite kul för när jag tog studenten för över 1 år sedan ritade hon en teckning på oss två på min whiteboard tavla och den är fortfarande kvar! Visst är den fin!
Så min kväll har varit underbar! Först åt vi middag på Fotöljen vid Slussen och sen gick vi till Gullmars. Det var helt perfekt!
Tack för att du finns Jessica!



C8 dag 1 igen

Idag var det C8 vecka två start och denna veckan är vi ca 200 barn istället för 40, lite mer att göra;-) Däremot är vi i olika hallar med olika åldrar. Jag är i Skuru hallen och har F och P 07-05, till största delen 05:or. Lite jobbigare än förra veckan så klart då små barn kräver mer uppmärksamhet och denna veckan har jag några som är dåliga på att lyssna också. Men det finns väldigt mycket charm att ha små barn också:-D
 
Efter C8 tog jag med Ayla på en löptur. Det gick väldigt bra! Vi hade högt temp och trotts stora känningar i knät så kännde jag inte av ryggen så mycket:-D 
 
Efter matlagning och möte med PT kund så hoppade jag i vår nya pool, det var iskallt! Men skönt.... Eller....
 
Nu sitter jag i soffan med syrran så ska fortsätt umgås med henne:-)
 
 
 

Firat Micke

Precis kommit hem till mamma igen efter att vi varit iväg och firat min syssling Micke:-) Han bor i Trollbäcken så inte så långt;-) Han har (eller ja, det är hans tjejs) två illrar och två katter. Jag är lite rädd för Illrarna eftersom jag är så ovan men gosade en del med den och den va ganska söt;-) även fast jag aldrig skulle vilja ha någon!
Nu ska jag packa väskan, ska till pappa ikväll men först ett stopp i Tyresöhallen för att titta på damernas träningsmatch mot RP:-)






Gårdagen

Alltså igår var den bästa kvällen på länge! Jag var på grönan med Niklasson, Sonja, Ekan, VT och Linnea. Det var så sjukt kul!
Vi körde en 5- kamp eller vi var sex stycken så alla fick välja en gren var. Vem tror ni vann? JAG SÅKLART! Vann föra året också så behöll min tron!:-D Haha! Det var ritkigt kul! 
När vi skulle gå därifrån för att åka till vapiano så gick vi förbi ett stånd där man ska kasta ner blåtburkar som står i en pyramid. Man har två kast på sig och alla måste ner. Förra året så stod vi där as länge innan någon lyckades så vi tänkte att vi testar i år igen. Första gången jag körde totalmissade jag! Var inte ens nära. Jag gav upp och började gå men Sonja övertalade mig att köra en gång till. Och vad tror ni händer, på första får jag in värsta träffen och alla åker ner! Helt sjukt! Haha! Sonja som kört innan mig hade en kvar och den tog jag ner på mitt andra kasst så både jag och sonja fick ett godsedjur. Helt sjukt! Vi garva så sjukt mycket! Både Sonja och VT låg ner på backen för att dom skrattade så mycket haha! Får gåshud och glädjerusch av att änka på det haha! AMAZING! 
 
När vi skulle åka hem så tog jag tuben från slussen och dom tog bussen. När jag kom till Gullmars så fick jag vänta 15 min på "fel buss" den som bara går halvägs hem till mig eller 35 min på min buss. Så jag tog "fel buss" och så gick jag dom sista 2 km hem. Faktiskt väldigt skönt:-)
 
Hela kvällen var helt underbar! Jag ler så fort jag tänker på den! UNDERBART!
 
 
 

Ett riktigt bra pass!

Är nöjd över mig själv nu:-D lyckades genomföra ett effektivt helkroppspass på utegymmet trotts att det är tidig morgon, jag har inte ätit någon frukost och ryggen är som den är.
Jag körde 8 övningar, 4 ben och 4 överkropp. Tog mig 30 min+ uppvärmning:-)
En riktigt bra start på denna dagen!:-D
Nu är jag på väg tillbaka hem för dusch och frukost!









Tagga träning!

Godmorgon!
Vaknade as stressa för jag fick för mig att jag försovit mig haha! Men det hade jag inte.

Jag är taggad och redo för ett hårt pass på ute gymmet så här innan frukost:-) Jag ska nämligen till grönan och kanske ut ikväll så hinner inte med någon mer träning därför blir det hårdkörning nu på morgonen:-)
Vet inte vad ni ska få för bild så varsågoda haha;-)



En bra dag!

Vaknade du också av ovädret inatt? Som tur var så vaknade jag vid 05.00 och lyckades somna igen vid 05.15 typ så va inte vaken så länge;-) 
Startade dagen med Rehab på gym vilket gick helt ok! Har dom senaste typ 3 veckorna haft jätte ont i ryggen... Så pass ont att jag tagit snärtstillande. Och det ska ni veta, är inget jag gör ofta, det ska mycket till innan jag stoppar i mig något! Det är konstigt tycker jag för jag sköter rehab och annan träning bra, lyssnar på kroppen och försöker sköta mig...:-( önskar att det gav mer resultat. Känner även att jag gått tillbaka i styrka, märks på rehabben. Frustrerande!

Aja, åter till min dag:-)
C8 gick bra idag:-) Nu börjar man lära känna barnen så pass att man vet vart man har alla, lagom tills att man ska sluta för veckan;-) så det blir bara roligare!
Idag hade vi Hanisch från Hammarby så lärde mig en del om skott som tränare:-) kul!
Efter jobbet åkte jag direkt till Alby för lite träning. Det blev långa intervaller i skidbacken, svin jobbigt! Kämpade mig igenom 5 st intervaller. Eller ja, intervaller kanske man inte ska kalla det, sprang ju inte så fort haha!:-P Men det sög rejält i benen. Bilderna som är tagna av mamma är alltså efter halva backen. Hon står alltså i mitten;-)
Avslutade kvällen med lite olika saker, bland annat gav min snälla mamma mig massage, så nu har jag lite mindre ont så hoppas det går ännu lättare att somna nu. Har så klart spikmattan också!;-)
Godnatt!











Vilket oväder!

Shit vilket oväder det va inatt da! Fast jag tror jag sov mig igenom hela typ haha! Vaknade vid 05.15 typ och så somnade jag väl igen typ 15 min senare. Jag hann dra ut sladdarna till min TV och box i alla fall;-)
När jag vaknade så small det ordentligt och det blixtrade väldigt mycket. Tror ovädret var precis ovanför oss men har inte så bra koll;-) Aja, nu ska jag ta mig till gymmet för Rehab och sen vidare till C8:-)



Vilken bra dag!

Idag har det varit en väldigt bra dag! På C8 fick jag hålla i två fyspass- 1 för dom yngre och ett för dom äldre. Kul att få hålla i stafettpinnen!:-)
Sen har min grupp skött sig utmärkt och vi har haft en rolig dag tsm:-D
Körde dessutom en kubbträning, haha alltså vi lirade kubb, kul!
Efter C8 åkte jag hem direkt för att ha ett PT pass med en fotbollskille men han fick kalla fötter och ställde in. Så körde själv istället. Jag körde stegen, häckar och lösningar, jätte kul att hoppa häckar och kunna göra det innan smärtan blir för stor:-D det går framåt!
Hann med 30 min simning på krusboda badet med mamma och vår granne också, dock gick det passet sådär:-/
Avslutade dagen med att våra grannar kom in till oss så har vi umgåtts och tagit några öl (inte jag;-)), jätte mysigt!
Men nu ligger jag i sängen och ska sova, uppstigning 06.30 imorgon:-)









Backintervaller

Fick en härlig start på dagen imorse när jag startade morgonen med 10 st backintervaller på 100 meter. Jobbigt och galet varmt! Svetten rann men det var skönt:-D nu ska jag iväg till Nacka för lite läger!:-)




C8 dag två

Idag har det varit en väldigt bra dag på C8! Ungarna lyssnade mer idag och framförallt var dom tryggare i gruppen och vågade visa glädje:-D

Vi körde ett boxfyspass med kakans brorsa Måns och två handbollspass. Ett med Kristin och ett med Linnèa, båda från Skurus damer:-)
Barnen slet hårt trotts träningsvärk och trötta kroppar! Vi hann med 1 timme bad också;-) tror dom sover gott inatt;-)

Sen på kvällen så simmade jag, ortoligt skönt att simma! Dock var huvudet väldigt trött och jag hade svårt att koncentrera mig men det blev 1 km i alla fall:-) skönt att avlasta ryggen lite!
Sen tog jag en promenad med Ayla ner till centrum (2 km) för att möta upp mamma som va på styrelsemöte. Hon va lite sen så passade på att kolla på herrarna när dom spelade träningsmatch. Så underbart att få se handbollsmatcher igen! Som jag längtar tills säsongen sätts igång:-D
Nu ligger jag på spikmattan redo att sova. Planen var att jag skulle somna tidigt men det blev som vanligt annat som kom emellan...






Rehab

Har precis kört klart mitt rehab pass på gymmet. Gick inte jätte bra för jag har väldigt ont i ryggen idag:-/ Finns en grej här på gymmet där man ligger upp och ned så att man kan sträcka ut ryggen och den hjälpte faktiskt lite mot smärtan:-)
Nu ska jag in i duschen och sen vidare mot C8 och så längtar jag efter att få dricka min frukost! En god smoothie:-D



Ett sjukt bra PT pass!

Dag 1 på C8 gick bra men kunde gått bättre;-) svårt att sätta upp regler för barnen då det inte finns någon riktig struktur från "dom högsta hönsen" men samtidigt kan det vara bra för då får jag öva på sånt;-)
Barnen är snälla och lite busiga men det gillar jag;-) idag körde vi 2 handbollspass och ett lära känna varandra lekar. Sen skulle vi ha fysat men var så himla varmt så vi valde att bada istället. En helt ok första dag!

Sen efter gick jag en stund i forum innan jag åkte hem och bytte om för att åka ner till ute gymmet ochköra ett PT pass med Chille (en av mina 01:or) hon var FANTASISKT DUKTIG! och det blev ett riktigt bra pass! Jag körde också fast utan vikter när hon vilade så det var skönt! En riktigt bra kväll blev det:-D
Nu ska jag sova, tänkte gå och lägga mig redan vid 22 men som vanligt kom saker ivägen;-) 
Godnatt!

En promenad

Valde att ta en promenad idag, kände för det så då blev det så:-) skönt!
Idag börjar C8 camp i Skuru också:-) jag jobbar där två veckor nu. Den här veckan är jag ansvarig för äldsta gruppen- 00/01. Ska bli jätte kul! Så måste åka hemifrån om drygt 30 min så måste sätta lite fart nu med duschen och så;-)





En underbar middagsdate!

Åå det var helt underbart att få träffa Eva igen! Det va ett helt år sen sist men känns som tiden stått stilla, det kallar jag äkta vänskap!<3
Vi åt Thai buffé på holliday, hur gått som helst men shit va mätt jag blev! Haha!
Sen tog vi en promenad genom stan. Hela Drottninggatan ner till Stureplan och sen Kungsträdgården för att sedan gå tillbaka och åka hem:-) super mysigt!
Nu är jag hemma igen och ligger i sängen redo för att sova! Klockan ringer 06.00 imorgon för träning! Jobbigt! Men ikväll somnar jag med ett leende på läpparna! Jag är lyckligt lottad som har så fina vänner och familj!<3





Reebok levererar!

Eller i själva verket var det jag och mamma som levererade nu när vi tränade tillsammans med mitt nya material från Reebok. Glömde ta kort och nu är allt nedpakat. Men jag har köpt häckar, motståndsband, stege, fallskärm och gummiband. Det var riktigt kul!:-D vi körde typ crossfit liknande med olika typer av löpning och spänstträning. Jobbigt men väldigt kul!:D
Dock såg vi en huggorm som kom precis bakom oss, mamma råkade lägga ryggsäcken på den.. Den var över 1 meter lång!:-o super äckligt!
Annars idag startade jag dagen med ett sjukt bra löppass tillsammans med den äldsta dottern som var här med min moster. Det blev 4 km på 22 min, inte illa för ett pass innan frukost måste jag säga:-D
Sen åkte vi in till stan för shopping, jag fick med mig ett linne från scala hem (bilden) annars hittade jag inget jag kände för att köpa. 
Åkte hem för att hinna träna lite och nu ska jag iväg igen in till stan för att träffa min kompis Eva från Värmland:-) hon bodde i Tyresö ett tag när hon var 15 och då lärde vi känna varandra. Så nu är hon i stan och vi ska äta middag tillsammans:-) ska bli super mysigt!:-D





Grönalund

Idag har jag och mamma hunnit vara på grönalund också:-) vi var där tillsammans med min moster och hennes grannar, en mamma och hennes två döttrar som vi träffat förut. Dom tjejerna åkte karuseller men jag åkte bara en, träbanan. Tyckte den var väldigt rolig:-D
Vi spelade en del också, vi spelade totalt 4 spel men 7 omgångar. Av dom sju omgångarna vann jag 6:-D super nöjd!
Det var en trevlig kväll! 
Nu ska jag sova, klockan ringer 09.00 för löpning:-)











Pride

Började dagen med rehab på gymmet, gick riktigt bra trotts huvudvärk och ot i ryggen!
Sen bar det in till stan för att kolla på Pridefestivalen med min mamma:-) vi ställde oss vid Slussen, dock väldigt många människor så fick inte så bra platser... Men alltid lika kul att kolla på Pride tycker jag. Jag tycker det är modigt av alla dom att visa upp sig men ibland tycker jag det blir lite mycket visa upp sig... Men det är deras sak:-) nu ska jag byta om och springa ner till ute gymmet och köra, taggad!:-D




Hemma i Tyresö igen

Nu är jag hemma i Tyresö igen. Super skönt men samtidigt väldigt tråkigt att lämna Bibbi. Jag vet att hon tycker att det är så kul när jag är där och nu när jag åkt så blir hon ensam igen... Bibbi har en hel del vänninor hon umgås med så det är inte så att hon inte är social. Bara det att när jag är där får hon umgänge dygnet runt men inte nu. Så känns taskigt på något vis:-( samtidigt vet jag att hon klarar sig:-)
Orkar inte skriva så mycket mer... Är trött med huvudvärk och extremt ont i ryggen... Ska bli skönt med en sovmorgon imorgon, klockan ringer inte förrän 10:-D



RSS 2.0