Vattengympa utbildning!

Godmorgon!
07.30 ska jag åka iväg till vattengympa utbildningen. Vi ska vara på oasen, en simhall på Kungsängen. Jag är super taggad och det ska blir riktigt kul!:-D



Veckans sista dag

Idag jobbade jag som vanligt med bollskolan. Gick inte alls speciellt bra idag... Alla tre grupper var okoncentrerade och flamsiga... Vet inte om det beror på mig... Jag tyckte jag var väl förberedd och så där men det måste ju nästan va mig när alla tre grupper va så;-)
Efte det åkte jag tillbaka till lillan. Åt lunch ute i solen och bara chillat med tjejerna, och Alexi som kom nu på kvällen.
Hann med 2 mil på motionscyckeln+ rehab i gymmet också. Det var skönt!:-D
Så nu ligger jag i sängen, inte speciellt trött men kände att kroppen behöver det så att jag inte drar på mig feber eller halsont nu när jag blivit så förkyld.
Imorgon börjar vattengympa utbildningen så hinner inte med morgonträning, eller hinner gör jag men vill inte gå/ springa själv och gymmet öppnar inte förrän 06.30... Vi måste åka 07.30. 
Så det får räcka med den träning vi får under utbildningen.
Men nu ska jag läsa lite bok innan jag släcker:-)



Fredag+ Lördag

Fredag:
Igår hade vi jobbmässa i skolan. Det innebar att flera olika företag/ skolor kommunchef presenterade sig och så fick vi mingla/ prata med dom om framtiden. Väldigt givande och jag har en plan!
Planen är fortsatta studier. Jag ska plugga Tränarlinjen på GIH, samtidigt plugga Lillsveds Entreprenörs linje på 50% på distans. Och så ska jag (och kanske en till) starta ett företag eller liknande! Jag är taggad!
fick vi sluta redan 11.30 efter TTF ute i solen. Åkte hem runt 14.00, efter att ha suttit i solen och solat med Amanda, hem till mamma och samlade prylar till loppisen. Sen vidare till pappa där jag åt middag och umgicks lite med pappa och syrran:-) mysigt!
Avslutade kvällen med mamma i soffan.

Lördag:
Startade dagen med att åka till trollbäcken för att hjälpa till att göra i ordning och starta loppisen vi hade med F-01 idag. Därifrån åkte jag med mamma till gymmet. Körde 4 km på crosstrainern och sen lite styrka för Biceps. Men börjar bli väldigt förkyld och många runt omkring mig har hamnat i feber så försöker vara lite försiktig;-) däremot körde min mamma på riktigt bra! Jag är imponerad!:-D
Från gymmet hem i några timmar innan jag åkte tillbaka till trollbäcken för att stå på loppisen drygt 2 timmar. 
Loppisen gick sjukt bra! Över 6000 kr vinst fick vi ihop vilket är riktigt bra! Alla pengar går till Hollandresan.
Har varit sjukt bra väder både fredag och lördag! Äntligen är våren här!

Nu ska jag sova, måste ge kroppen en chans till återhämtning för nästa vecka är en intensiv men rolig vecka!:-D
Avslutar denna vecka med Bollskolan som vanligt så uppstigning 08.00:-)













En härlig vårdag!

Idag har det varit sjukt fint väder! Börjar bli lite kallare nu men äntligen är det vår!:-)
Började dagen med ett ryggpass, sen var det skola som gällde. Passade på att spela fotboll och sola lite på rasterna;-)
Va dock tvungen att åka vid lunch för att åka till min sjukgymnast.
Det gick bra där, dock gjorde det sjukt ont! Han behandlar ju genom att dra och trycka och det är inte det skönaste... Men jag andas mig igenom smärtan, allt för att bli bättre!
Då vi inte ser några tydliga resultat så ska vi öka tempot lite. Två ggr i veckan till honom och skärpa till träningen igen... Ingen stång, fria vikter eller annan träning som belastar. Nu är det lite maskiner, lagom med konditionsträning och massor av rehab som gäller! Känns tråkigt att behöva gå tillbaka och inte köra fria vikter längre:-( men, jag är bestämd och ska verkligen ge det här en chans! Jag vill bli bra!!
Efter sjukgymnasten åkte jag hem till Tyresö eftersom jag har träning ikväll. Tog en promenad med favo hunden som jag saknat sjukt mycket och nu lagar jag mat lite snabbt innan jag ska bege mig till hallen:-)









En bra dag!

Idag har varit en lugn och skön dag!
Startade dagen med simning som i och för sig gick dåligt då kroppen var trött...
Sen lite CV stuga i skolan innan ett 40 min kettlebell pass med Elin som var jobbigt:-)
Sen lite föreläsningar om att hitta trender och karriärer innan jag rehabbade med Julia 45 min. Mycket roligare att rehabba tsm med någon!
Efter middagen körde jag dagens sista pass. Ett crossfit liknande pass där jag hade 7 stationer där jag jobbade 10-15 reps per station. Jag gick liksom ett varv. Och så skulle jag hinna så många varv som möjligt på 25 min. Det var det passet jag tänkt köra med min PT kund så var tvungen att testa först;-)
Avslutade dagen med en lugn och skön hemma kväll, behövdes då det varit mycket på sistone och mer kommer det att bil;-)



Sjukt rolig träning!

Imorse gick simningen väldigt bra! Jag kunde trycka på, tekniken satt väldigt bra och jag fick mycket gjort. Det var kul att simma!:-D

Sen har dagen bestått av PT- gym träning samt föreläsning om själva PT yrket,

Avslutade dagen med ett sjukt roligt handbollspass!
Började med 45 stenhård Fys och sen handboll med fokus på rörelse utan boll. Vi låg och nötte 3 mot 3 i säkert 60 minuter men det va sjukt kul för dom verktygen vi fick för att lösa uppgiften var roliga och funkade riktigt bra! Kul!!:D

Jag vill i detta inlägg också slå ett slag för en artikel som en i min klass skrivit! Ni hittar den här:
http://www.motivation.se/halsa/kost/va-far-man-ata-potatis

Simning nu da!

Godmorgon!
Nu är det en taggad och glad tjej som skriver trotts att klockan är så lite. Tror det är ljuset som gör det, att det är sol och fint ute:-)
Simning står på schemat och det ska bli skoj!
Orkade inte blogga igår men 01 träningen gick riktigt bra! Det var jätte kul att få träffa tjejerna igen och göra det jag brinner för!:-D
Sen när jag kom hem blev det en promenad med bästa Matilda. En aktiv vilodag igår så nu är jag redo att lägga i en högre växel och ge gärnet resten av veckan!



Rutiner igen!

Nu är jag tillbaka i rutinerna igen! Startar denna vecka med rehab på gymmet:-)
Skönt! Ryggen har fått kämpat ordentligt under fjällveckan utan att jag rehabat alls och det var 4 eller 5 veckor sen jag var hos sjukgymnasten tror jag... Så nu är det bara sätta fart!;-)



Grattis Tyresö Handboll!

Idag spelade Tyresö Handboll damer en avgörande match mot Kristianstad om en plats i elitserien. Dom spelade lika vilket räckte för att Tyresö skulle gå upp i Elitserien!!! Sjukt kul!:-D grattis Tyresö!
Önskar jag hade varit där och sett matchen men hade inte tid:-( 
Men kul för hela föreningen att ha ett lag i elitserien och så herrarna som gått upp i allsvenskan, vilken klubb! Jag är stolt tränare i Tyresö Handboll!:-D

Annars idag har jag mest tagit det lugnt efter bollskolan, hängt lite med folk i solen, busat lite med vår lärare och hissat upp lite av hans kläder i flaggstången och tvättat en hel del!;-)
Nu ska jag sova, åter till rutinerna imorgon. Uppstigning 06.30 för gym.




Mot Nacka!

Vaknade på Lillsved, underbart!
Nu ska jag iväg till Nacka för tre timmar bollskola:-)




Lillsved igen!

Efter en låååång bussresa är jag hemma på Lillsved igen:-)
Har haft en riktigt rolig vecka i Bydalen men det är skönt att vara hemma igen! Handbollen och träningen har jag saknat;-)
Känner verkligen att veckan gett mig erfarenhet var gäller skidåkning och man kan inte ha annat än kul när man är med alla lillsvedare!:-D helt underbart!
Orkar inte blogga så mycket. Bifogar bilder från resan och bilder som min lärare Per tagit under veckan:-)











Bydalen dag 5!

Idag har det varit strålande sol och plusgrader! Hur fint som helst på fjällen! Synd bara att det inte ser lika fint ut på bild;-)
Idag har vi övat hur mycket som helst på carvingsväng. Kul att känna att man utvecklas! Men efter att ha sett video så vet jag att jag måste förbättra mig extremt mycket!
Har även ägnat 3 timmar efter lunch på att lära mig åka snowboard. Matilda hade fått i uppgift att lära mig och efter 3 timmar kunde jag åka ca 10 meter i ankarliften, göra ca 2 svängar i lätt sluttande backe och röra mig med snowboarden. Haha så ingen naturbegåvning direkt;-) men det var kul och jag gav mig inte! Jag har mycket att lära men ska försöka fortsätta öva. Det är sjukt kul och skulle vara roligt att byta skidorna mot bräda. Men får se hur det blir med det;-)
Avslutade som vanligt kvällen framför TV. Först filmen Fools Goal (tror jag), sen lite lets dance och sen den nya serien welcome to Sweden,
Nu dags att sova, imorgon är det hemfång men innan det ska vi ut för den sista lektionen i backen.
















Bydalen dag 4!

Idag har jag haft riktigt kul!
Började dagen med 1 timme föreläsning om lavin och fjällkunskap vilket var väldigt intressant. Handlade om hur man agerar vid en lavin med mera:-) Riktigt bra kunskap!
Sen gav vi oss ut i backen! Idag låg fokus på kantning, det vill säga en carvingsväng. Vi fick göra många roliga övningar:-)
Efter middagen var det föreläsning om skidutrustning och att jobba som skollärare.
Hemma igen vid 20.00 och då kollade vi på dokumentären om Lance Armstrong och hans Dopping. Jag förstår varför man doppar sig, snabba resultat och en strävan efter att vara bäst. Men är det värt det? Enligt mig är svaret nej, man blir ju aldrig bäst eftersom det är inte min kapacitet jag använder, det är ett medel. Och alla man sårar och så när det kommer fram... Inte värt det!
Men ska inte snöa in på sånt nu utan det är dags att sova. Blir tidigt idag men jag är HELT SLUT!
Så då blir det sängen:-) Även idag med ett leende på läpparna!








Bydalen dag 3

Idag har jag haft en riktigt bra dag här i Bydalen! Det är med ett sort leende jag lägger mig och sover nu:-)
Dagen har bestått av ca 12 km tur som i och för sig var väldigt tråkig... Vi åkte mer längdskidor idag då jag valde den lätta turen så vi följde spår hela vägen. Gjorde sjukt ont i ryggen idag också... Tror det är efter gårdagen vilket gjorde det hela tråkigare. Varje steg jag tog högg i lännryggen ett tag vilket inte var så skönt:-( nu är det mycket bättre men har ont fortfarande. Tur att det finns spikmatta!
Sen efter turen vilade jag lite innan jag gav mig ut i skidbacken med Matilda. Jag hade sjukt kul! Länge sen jag skrattat så mycket som jag gjorde under dom två timmarna! Skönt:-D
Det va kul att åka också! Skönt med lite skidor man kan kontrollera;-)
Avslutade dagen med Afterskii i världshuset med ett band som hette "Hellre än bra", dom var väldigt roliga och det va mysigt:-)
Sen blev det lite TV kväll här hemma för några av oss. Tillslut bara jag och Matilda.
En sjukt bra dag i alla fall!:-D










Bydalen dag 1 och dag 2

Orkade inte blogga igår så tar allt idag;-)

Måndags:
Måndagen gick åt till att åka utför. Totalt 6.5 timmar slalom med 1 timmes rast för luch:-) super skoj!

Tisdags:
Idag har vi gått på tur. Det är typ som att åka längdskidor fast man går istället, man åker liksom inte. Jag valde medel nivå och vi gick totalt typ 10-15 km och då upp för en av bergen och så klart ner igen. Uppåt var jätte roligt förutom att det blåste riktigt kalt uppe på toppen och en bra bit innan. Det var när vi skulle ner som helvetet utlöstes;-) det va brant och skidorna går varken att styra eller kontrollera haha! Det va många ställen jag tog av mig skidorna och gick en bit för att jag är så rädd för att ramla. Är nojig över ryggen... Vet att jag inte ska vara det men kan inte låta bli...
Totalt var vi ute mellan 09.15-15.00 och det var endast ca 30 min av dessa som var plan mark. Annars var det uppför eller nedför. 
Jag hade satt på mig kläder efter vad jag trodde skulle behövas och efter hur vi trodde vädret skulle vara men det blev inte riktigt som vi tänkt. Snöstorm hela turen... Frös ihjäl i princip hela turen. När vi kom till stugan vi skulle stanna i kunde jag byta kläder och sätta på mig mer. Då var det 3 km kvar haha! Kunde så klart klätt på mig innan men blir så struligt i det dumma vädret mitt i snön...
Men det var en rolig upplevelse med roligt folk! Generellt har jag haft en bra tur!:-D
Hann med lite utförsåkning också, blev dock inte så mycket då benen var så trötta haha!

Annars i det stora hela är Bydalen fantastisk! Fin natur, underbara människor och skrattet följer med mig konstant. Bättre kan det inte bli!:-D
Men nu ska jag sova, är helt slut efter dagen och imorgon är det tur igen så bäst att ladda!;-)













Bydalen!

Nu ligger jag i sängen i Bydalen:-) har inte hunnit sett så mycket eftersom det är mörkt och de flesta sover i min stuga så får gå på upptäcktsfärd imorgon;-)
Det är en fin liten stuga men redan väldigt stökig haha!
Bor med Dan, Daniel från HIL och sen Erik, Stefan, Cripppe, Jesper och Matilda så klart!
Men nu ska jag sova, uppstigning 07.45 imorgon så tagga skidåkning!

Sundsvall Cup Dag 2!

Nu sitter jag på tåget längre upp i Norrland på väg mot Östersund för att därifrån få skjuts till Bydalen.
Orkar inte blogga om dagen så gå in och läs på vår hemsida (länk). 





http://www.svenskalag.se/news.asp?teamID=12075&newsid=460030

Sundsvall cup dag 1!

Idag har varit en väldigt bra dag full med glädje och bra handboll:-)
3 stabila vinster gör oss till gruppetta med 54-12 i målskillnad. Riktigt bra siffror!:-)
Imorgon väntar A 1/4 09.40 så uppstigning 06.30 (06.15 för mig) för att hinna packa. Sovmorgon för att vara cup!(y)
Vill ni veta mer om matcherna och spelarnas kommentarer så gå in på vår hemsida (länk längre ner)!
Hoppas och tror tjejerna kan tagga till lite extra imorgon för motståndet kommer bli betydligt tuffare!











Taggad till Tusen!

Godmorgon!
Ska strax väcka spelarna men hinner blogga lite först;-)
Idag har vi tre matcher; 10.20 mot Härnösand, 14.20 mot Älvsbyn och 19.40 mot Falun.
Vi kan ingenting om lagen men jag är exalterad, taggad och lite nervös. Hoppas spelarna känner likadant:-)
Nu visar vi Norrland hur stockholmare spelar handboll!



Äntligen i sängs!

Nu ligger spelarna äntligen i sängen, eller madrasser är det ju faktiskt;-) efter mycket om och men har dom lagt sig, vi släckte för ungefär 15 min sen. 
När vi kom fram till Sundsvall fick vi skjuts till hallen. Sen gick vi till en pizzeria precis här intill som lagade riktigt god mat! Jag åt en avokado sallad, mums!:-)
Dom va så snälla att dom höll öppet 20 min extra för vår skull! Trevliga norrlänningar!
Annars är området vi bor i inte så jätte kul... Getto varning och det driver omkring ungdomar som spelar låg musik utanför och knackar på dörrar och fönster. Men bara ignorera så slutar dom nog snart;-)
Klassrummet är väldigt litet, precis så vi får plats men finns det hjärterum så finns det skärterum eller hur det stavas haha!
Nu ska jag snart sova jag också, hör att spelarna börjar somna. Imorgon går jag upp 07.45 för att sen väcka spelarna 08.00.
Första matchen är 10:20, sen spelar vi 14.20 och 19.40. Det ska bli kul imorgon!



Pernilla 18 år!

Jag har inte hunnit blogga om en av de bästa tjejerna på denna jord som nyligen fyllde 18 år! Jag har känt henne sedan jag var två år!
I 13 år bodde vi grannar innan hon blev tvungen att flytta och vi tappade kontakten ett tag... Nu har vi kontakt igen och det är som att vi aldrig tappat den!
Hon är som en lillasyster för mig!
Grattis Pernilla! Jag älskar dig!<3






Sammanfattning Praktiken!

Nu äntligen har jag tid att sammanfatta praktiken!

Farsta:
I Farsta fick jag hålla totalt 3 gruppträningar:-) Två spinningpass och ett Multipass. Super kul!
Jag har fått hålla i en del barnaktiviteter, framförallt under V9 som var sportlov... Det har varit kul men inte alls gett mig så mycket. Jag kan ju redan ta hand om barn och det ger mig ju inget om man tänker på utbildningen;-)
Fick vara med på många gruppträningar och framförallt träna en hel del!

Personalen var jätte trevlig! Kom in i gänget direkt och det kändes som en familj! Jag hade väldigt kul! Men det gav mig inte så jätte mycket;-)

PT- Konsulterna:
Hos Linda lärde jag mig en hel del! Hon är super, duper duktig och väldigt kunnig! 
Jag fick skugga henne med hennes kunder och sög åt mig all kunskap hon gav mig!
Sen fick jag ju även träna Lindas son Kevin som är 9 år och satsar på tennis. Det va riktigt roligt! Och fick mig nog att inse att jag vill jobba med barn/ ungdomar när det kommer till träning! Så jag tänker starta upp en hemsida där jag kommer lansera mig som fystränare:-) Linda har lovat att hjälpa mig vilket är skönt eftersom att hon är så stor inom branschen!

Linda var väldigt trevlig! Hon bjöd in mig med öppna armar och hennes kunder var också väldigt trevliga! Super skönt!

Så jag har alltså haft en toppen praktik och lärt mig massor!








Sundsvall cup!

Nu sitter vi på tåget mot Sundsvall. Jag, en lagledare och 12 spelare är taggade på att visa Norrland vad vi går för!;-) 
Vi ska vara framme vid 20.00 ungefär och då blir vi hämtade, körs till skolan och sen ska vi äta middag!
Jag tror vi kommer kunna spela väldigt bra i helgen! Jag räknar med grupp 1:à så hoppas det blir så!:-D
Nu ska jag skriva en sammanfattning om praktiken så hörs strax igen!



Simning nu!

Idag är jag trött! Och det värsta är att jag inte har någon celsius för dom är slut och jag glömde att köpa nya... Men, får ta en banan istället! Funkar inte lika bra men har inget val;-)
Sista simningen på två veckor så jag är taggad!



En bra dag!

Började dagen med ett skönt ryggpass på gymmet. Kort och intensivt på 30 min:-)
Sen var det praktiskt hälsoarbete och Drama på schemat. Roliga lektioner faktiskt!
Sen hann jag packa till Sundsvall cup jag ska på med 01:orna och sen vidare till Bydalen med skolan. Så en hel del packning.
Avslutade med en rolig träning med 01!:-D lite dålig passning/ mottagning teknik men vi hade kul och jag blev imponerad av deras kvalité stunder av träningen! 
Men nu ska jag sova, uppstigning 05.30 för simning!



Game day!

Idag fick jag spela div 1 match med Nacka mot Skuru:-) blev bänkad första halvlek vilket va jätte konstigt och sen fick jag spela sista 20. 100% i avslut. 2 av 2 vilket jag är väldigt nöjd med!:-D
Däremot förlorade vi mot Bolton, ett bottenlag i serien och vi ligger 2:a... Dåligt spel från dom flesta...
Men orkar inte blogga så mycket, ska sova nu:-)
Godnatt!
Ps. Uppdatering om praktiken kommer på fredag!



Dagen!

Det har varit super kul att träffa alla igen!:-D har gått runt med ett stort leende på läpparna idag. Super kul! Haft idrott med E-fit träning (typ crossfit) som var super kul och så PT. Som va ganska lugna. Hann med ett Biceps och Tricepspass med Crippe. Super jobbigt men riktigt skönt!:-D
Sen iväg till Tyresö för träning, riktigt segt att pendla igen men skulle inte klara mig utan handbollen!
Avslutade kvällen med en promenad med Matilda. Helt underbart att få träffa henne igen! Saknat henne så det va skönt att få ta en promenad med henne:-)
Nu ska jag sova! Uppstigning 05.30 för simning, tillbaka till rutinerna!



Tillbaka till skolan!

Nu ska jag snart gå till skolan igen! Blandade känslor nu. Är sjukt glad och taggad över att få träffa alla igen! Det ska bli super kul!:-D 
Däremot är jag skoltrött och har ingen lust att börja plugga igen... Nu när vi fått vara ute i branschen vill jag bara bli klar och börja jobba! Men, bara 3 månader kvar så får kämpa på med plugget! Framförallt så ska jag ta tillvara på alla härliga stunder med dessa härliga människor!
Idag på schemat har vi:
Klassmys
GTI
Studietid (gym;-))
PT
PT
Sen ikväll blir det träning med 01:-)




Lillsved igen!

Nu är jag tillbaka i sängen på Lillsved! Skönt att komma hit och få rutiner igen men är skoltrött och inte alls sugen på att sätta mig i skolbänken igen!
Har ingen lust att blogga utan vill sova nu så det kommer en sammanfattning om helg och praktik så fort jag får lust och tid:-)
Då kommer ni även få bilder från helgen så vänta med spänning haha;-)



Mot Delta Gym!

Idag är det sista dagen hos Linda på PT konsulterna. Länge sen jag var där pga att hon varit i Spanien. Ska bli kul att komma dit för jag lär mig väldigt mycket där:-) 
Hoppas jag hinner med lite egen träning också. 
Bjuder på två bilder idag! Titta på bakgrunden där mitt motto står, NEVER GIVE UP!:-D




Äntligen sovmorgon!

Då det var cup i helgen och jag somnade sent och gick upp tidigt så ska det bli skönt att få sova ut imorgon! Uppstigning 09.00:-)!

Idag har jag varit med på skolsim och lärt barn simma, riktigt kul!:-D
Har varit med på ett Tabata pass och övat en del spänst i lilla hallen. Hunnit med lite massage också. Inte haft jätte mycket att göra idag så lite långtråkigt... Efter jobbet åkte jag och köpte nya vinterskor till vinterveckan. Sen iväg till Fys med 01:orna. Jag brukar inte vara där men var det idag eftersom jag påbörjat utvecklingssamtal och hann med 5 tjejer idag efter löpningen vilket var bra:-) det va lätt löpning och lite intervaller som blev dagens löpning med dom. Skönt med tanke på att jag inte får bort mjölksyran ur benen... Den är där konstant... Segt! Men bara att bita ihop och köra på!:-)
Nu ska jag sova, bilden är på mina nya skor. Dom ser ut typ så. Ligger på spikmattan så kan inte ta bild på dom;-)



Mot Farsta!

Då Linda är i Spanien fortfarande så ska jag till Farsta idag också:-)
Började morgonen med 3 km löpning, huvudvärken försvann vilket var skönt och nu mår jag toppen!:-)
Fick se en fin soluppgång på köpet. Tyvärr blev inte bilden så fin, den var definitivt finare i verkligheten;-)
Men nu måste jag åka! 
Ses!




Dagen!

Idag har jag hunnit med mycket givande saker! Jag höll i ett multi pass tsm med Bella i Farsta idag. Sjukt kul och givande!
Sen har jag så klart hunnit tränat också!
Hann med 01 träningen också så klart! Haft spelarmöte med var och en. Hann bara med 5 tjejer idag men samtalen var väldigt givande och jag lär mig mycket om tjejerna och hur jag kan hjälpa dom. Så en bra dag idag! Men efter 4 pass idag är kroppen helt slut och huvudvärken börjar komma smygandes. Därför ska jag sova nu. Uppstigning 06.30 för löpning imorgon:-)
Godnatt!



Slutspel i Tyresö Handboll Bygma cup

Idag har jag varit i hallen hela dagen! Trotts att jag inte coachat har jag kollat på massor av matcher.
Först kollade jag på 02 tjejerna som tog sig vidare och vann B- finalen! Däremellan kollade jag på F00/01 A- semi. Det blev Sorunda och Guif som tog sig till final. Precis som väntat.
Sen åkte jag till Tyresöhallen och kollade på alla A- finaler. Jag är imponera av hur duktiga spelare kan vara i sådan ung ålder!
Har haft en väldigt lugn och skön dag i mitt andra hem! Handbollshallen, där jag trivs väldigt bra!
Nu är jag hemma hos mamma igen efter att ha sovit en natt hos pappa:-) jag har suttit hela kvällen och ordnat med saker för 01;orna. Ska påbörja spelarsamtal imorgon så därför har jag och fystränaren satt ihop individuella program för varje spelare. Men nu är jag klar! Dags att sova nu för det har inte blivit någon träning alls i helgen så startar måndagen med löpning! 
Godnatt!










Mot Handbollshallen!

Tråkigt att jag inte får coacha idag... Men är fortfarande väldigt nöjd med tjejernas insats igår! Synd att det inte räckte till att få spela idag.
Istället ska jag ner till hallen och heja fram F02 som spelar B- kvartsfinal och sen så ska jag så klart se F00/01 gruppen, semi.
Hinner nog med att kolla lite på grabbar 00/01 som spelar A- semi.
Sen så ska jag så klart kolla på finalerna i Tyresö Hallen!
Så kommer bli en dag i hallen i alla fall! Precis som det ska vara!:-D



Tyresö Handboll Bygma Cup

Tyvärr tog vi oss inte till A- slutspel vilket betyder att cupen är slut för i år då det inte fanns något B- slutspel i vår grupp.

Idag var jag i hallen från 07.30-19.30, men kul har det varit!:-) här är en sammanfattning av helgens spel som publicerades på vår hemsida:

I fredags kväll samlades 13 förväntansfulla och taggade tjejer för att spela de två första matcherna i Tyresö Handbolm Bygma Cup. Vår egna hemmacup!
Vi spelade i FB2, en blandad grupp med både 00 och 01 lag.
Första matchen mötte vi Skuru F01, dom har vi mött hela säsongen i serien. 
Andra matchen mötte vi Skogås F01, dom spelar i serien över oss.
Båda matcherna lyckas vi inte framåt. Vi har svårt att kliva mot mål och då gör man inte heller några mål... Vi hade inte heller någon riktig vilja med oss på planen och då vinner man inga matcher. Men samtidigt hade vi fina prestationer och framförallt hade vi rätt tankar genom hela matchen! Inspel till M6, kontringspassar med mera som inte riktigt går fram men tanken bakom det hela är helt rätt!:-) kul att se!
Resultaten blev förlust med 4-7 mot Skuru och 8-11 mot Skogås.

På lördagen hade vi 3 matcher.
Match nummer 1: 
Vi möttes mot Sorunda F00. De är ett riktigt bra 00 lag med stora spelare. Vi gör en riktig krigarinsatts där vi inte ger oss för en sekund! Alla ligger på topp men det räkte i alla fall inte. Vi var för små och siffrorna avspeglade inte vår insats. Förlust med 24-1.
Match nummer 2:
Vi mötte Sollentuna F01 och gör även här en riktig krigarinsatts! Alla spelare är beredda att ta jobbet och vi spelar för varandra! Jätte fina prestationer, framförallt bakåt! Vårt försvarsspel är riktigt, riktigt bra! Kan inte bli mycket bättre! 
Fortfarande har vi problemet att alla inte vågar gå mot mål men vi krigar oss igenom matchen! Tyvärr räkte det inte hela vägen och med 10 sekunder kvar gör Sollentuna 8-7 vilket också blir slutresultatet.
Match nummer 3:
Vi mötte Guif F00 vilket är ett jätte bra lag!
Men här kommer vi verkligen loss! Vi springer och spelar handboll! Har fina rörelser utan boll och spelar fin handboll! I den här matchen börjar våra tankar bakom spelet också lyckas praktiskt!
Förvaret är sanslöst bra och vi lyckas hålla ner siffrorna och förlora med 18-7. Det är precis som matchen mot Sorunda att vi är lite för små och ibland går det för fort för oss. Men man kan inte göra mer än sitt bästa och det gjorde tjejerna verkligen! Jätte kul att se!

Jag är sjukt nöjd över spelarnas prestationer denna helg! Framförallt över viljan dom visade! Tyvärr räkte det inte hela vägen till en semifinal plats men med de förutsättningarna vi hade så gör vi det riktigt bra! Tack tjejer för er insatts!



Mot Strandhallen!

Nu ska jag åka iväg mot strandhallen för att coacha 3 matcher:-) det är tre tuffa matcher så idag bryr vi oss inte om resultatet på tavlan! Det jag vill se är att tjejerna tagit till sig det vi pratade om igår:-)
Men hinner inte blogga mer för måste åka nu;-)



RSS 2.0