Grattis bästa!

Grattis Jessica på studenten!!! Jag älskar dig som en syster och vet inte vad jag skulle göra utan dig i mitt liv! Din mottagning var jätte rolig och hoppas du får en fantastisk kväll/ natt med klassen:-)!
Pussar och kramar!


Bilder från Gymnasie SM i onsdags


Jessicas present!

Har precis blivit klar med Jessicas studentpresent! Vi från laget som ska gå har så klart köpt en sak tillsammans men detta är mer ett internskämt haha! Köpte det mest liknande varggodsedjuret jag kunde hitta och nu har jag gjort en mantel till den! Snygg eller hur;-) det står wolfpack på den om det inte syns haha!


Sovmorgon!

Tog sovmorgon till 10.40 idag, så skönt! Har precis duschat och ätit frukost.
Idag ska jag ta mig till solariumet och påbörja min kamp mot min vita hy innan studenten!;-)
Sen ikväll är det Jessicas studentmottagning!:-D


Hemma igen!

Hemma igen efter avslutningen! Har varit hemma ett tag;-) kul att hänga med laget!
Blev av laget utsedd till årets kamrat vilket är jätte kul!:-D älskar alla så mycket och är glad att det syns och att de uppskattar mig så mycket!:-D grattis till Sandra som blev årets komet, alltså utveckling och Elin som blev utsedd till årets A- flicka! Vi i DJ blev även utsedda till årets lag!!!! Super kul:-D
Dock väldigt tråkigt för nu lämnar några spelare oss som kommer byta till andra lag och fortsätta sin karriär och utveckling där. Jag önskar er lycka till av hela mitt hjärta!! Vi lär ses igen;-)<33


Mot NB!

Mot Nacka Bollhall nu och avslutningen!


Spikmattan

Har haft ont i ryggen hela dagen! Tror det beror på träningsvärk och att jag fått smällar igår. Detta löser jag genom spikmattan!:-) har legat i typ 40 min nu och ska snart hämta upp mamma i centrum innan jag åker till Nacka Bollhall för att vara med på klubbens årliga avslutning;-) så är väl dags att göra sig i ordning antar jag:-)


Klaaaaaaaaar!!!!

Så underbart skönt! Nu är det bara att slappa och tagga inför studenten!


Skolan

På väg till skolan nu för spec. Idrott:-) efter det ska jag sitta kvar och göra den sista uppgiften i skolan för imorgon är sista inlämningsdag och ikväll är det avslutning med klubben.
Vad gillar ni mitt lår? Fick en ordentlig stämpling igår och kan säga att den gör ganska ont;-)


Godnatt!

Nyduschad och klar så nu är det sängen som gäller! Imorgon är det spec. Idrott och sen måste jag plugga:-/ så nu säger jag hej då för idag!


Sömn!

Jag behöver sömn och det är nu! Kroppen värker överallt trotts en halvjobbig träning. Så nu ska jag snabbt in i duschen och sen är det bums i säng!


Nästa träning nu!

Dags att packa väskan och dra vidare till Nacka Bollhall!:-D känner på mig att denna träning kommer bli jobbig...;-)


Första platsens förlorare!

Det blev bara silver för våran del idag... Av 4 matcher vann vi 1 och vi va absolut inte speciellt bra! Engelska skolan förtjänar guldet för dom är riktigt bra med en del spelare som spelar rugby på riktigt. Dock är jag inte så imponerad av Enköping då dom går Rugby linjen på gymnasiet och ändå är dom inte bättre... Men har haft kul idag!:-D dock lite skadad med bland annat en lårkaka.
Nu laddar jag om inför nästa träning som är 18.30 så är på bussen på väg hem för att käka och packa om väskan:)
Det blir en gammal bild för de andra bilderna har jag inte fått än;-)


På väg till Enköping!

På väg till Enköping och Gymnasie SM i Rugby! Nu jävlar försvarar vi Guldet för tredje året i rad!!


Denna satt i skolan idag!:-D


Träning nu!

Träningen imorse gick bra! Dock har jag ont i axeln så hoppas på att gummibandet ska hjälpa mig!:-) på väg till träningen nu i Nacka och jag är helt slut och jätte trött! Men som jag brukar säga; tur att celcius finns och det är bara att köra! Lets do this!


Skola nu

På väg till skolan nu. Är så sjukt trött då det blev väldigt sent igår för jag va och hämtade mamma och syrran i stan i går kväll och på grund av att några viktiga personer kom till stan så va det kaos med massor av avspärrade vägar med mera så det tog mycket längre tid än planerat... Men som tur är finns celcius så att jag överlever dagens träning!


Intervju på Lillsved!

Va helt slut igår efter två nätter med mycket att göra och lite sömn. Därför orkade jag inte blogga. Men jag va som sagt på Lillsved igår på intervju. Fick reda på att 230 st sökt utbildningen och att jag är 1 av 100 som gått vidare till intervjun! Och av oss 100 som dom intervjuade så tar de ut ca 50 st! Får svar i nästa vecka så är väldigt nervös!!! Tyckte det gick bra men det va gruppintervju så det va lite svårt. Men jag gjorde mitt bästa så vi får se vad det leder till. Men efter att ha hört vad utbildningen innebär och fått kolla runt så vill jag verkligen gå där!!! Hoppas, hoppas, hoppas jag kommer in!!


Söndags

Orkade inte blogga i söndags. Men tyvärr åkte vi ut första matchen. Vi spelade åter igen väldigt bra anfall med bra tålamod och jätte fina individuella genombrott! Dock hade vi en bonde till domare som inte ens gav oss frikast när motståndarna hängde efter oss som ryggsäckar. Motståndarna borde åkt ut många gånger! Hade dom gjort det hade vi vunnit så va väldigt irriterad då! Men det viktigaste under helgen har varit att vi haft kul och att få se hur bra anfall mina spelare haft!:-D


Time to sleep!

Dags att sova nu! Alla tjejer sover förutom 1 som hostar så mycket, stackarn:-( kan inte hjälpa henne heller för hon har tagit sina mediciner så finns inget jag kan göra:-/
Vi har spelat jätte bra idag! Jätte fina anfall med bra tålamod. Dock lite långa matcher så vi orkar inte hålla det bra försvarsspelet hela vägen. Därför blev det en sista plats i gruppen men hoppas på att få möta jämnåriga imorgon i B- slutspel! Dock uppstigning 05.20 imorgon igen!!! SUCK!!!


Godmorgon världen!

Godmorgon! Har varit vaken sen 05.00 för det är så ljust i detta rum och vet inte vart jag lagt min ögonbindel... Ska gå upp alldeles strax så hinner jag fixa mig innan tjejerna ska göra det;-) Är inte så trött som jag trodde jag skulle vara så det är ju bra!


Roligt liv!

Nu äntligen får jag sova! Efter mycket krångel har vi vårt rum och så men skriver mer imorgon. Imorgon bitti ringer klockan 05.30!!! Så sjukt tidigt!! Får se om spelarna pallar... Matchstart 07.30 mot Falun och den match jag tror vi har störst chans till vinst. Men allt beror på vilket lag som är mest taggade trotts den tidiga uppgången:-)


Väntar på mamma

Sitter och väntar på mamma som ska hämta mig från skolan nu:-) va tvungen att skriva ett litet prov snabbt (10 min) innan jag va tvungen att gå för att hinna till samlingen med 01:orna:-) hoppas hon kommer snart!


Haha!!


Skolan nu

På väg till skolan nu:-) idag är det psykologi, projektarbete och filosofi som gäller och sen är det bråttom för jag ska ju åka på cup med 01:orna och vi har samling 14.45 i Tyresöhallen så måste skriva klart filosofiprovet på 20 min och sen hämtar mamma mig. Ska bli jätte kul att åka på cup!:-D


Frukost!

Kvarg med tinade hallon, MUMS!


Tröttare än tröttast!

Är så sjukt trött nu!!! Så därför blir det sova och jag pallar inte skriva mer, hej då!


Packad och klar!

Packat för imorgon drar jag med bästa F-01 till järnvägen cup där vi ska spela mot mestadels 00:or så det ska bli spännande!:-) jag tror vi klarar det om vi håller ihop försvaret och spelar med fart! Det ska vara våra mål denna helg:) Nu får jag förhoppningsvis snart middag!:-0 och sen är det sängen som gäller!:-)


Ute med Ayla

Jag är trött hungrig och irriterad! Vad passar bättre än en promenad med min favo då medan syrran fixar maten;-)


Hemma igen!

Hemma igen från träningen nu! Gick väldigt bra idag också:-D känns som att jag ÄNTLIGEN börjar känna av all den styrketräningen jag faktiskt kör! Jag har kraft i allt jag gör och det känns jätte bra!:-D sen va det lite lugnare idag vilket va väldigt skönt. Fortfarande MYCKET spring men lite lugnare och det behövdes kan jag säga;-)


Here we go again!

Är helt slut, benhinnorna värker och jag vill bara sova men nu är det träning som gäller! Here we go again! Säkert apjobbigt idag också med mycket spring! Har dessutom ont i axeln då jag fick en smäll igår... Känner att jag klagar lite mycket men så här känner jag just nu;-)
Tur att celcius och mitt Goa lag finns! Dom två grejerna ger mig energi och det sistnämnda ger mig även glädje, mycket kärlek till dom:-*


På väg hem

På väg hem från skolan nu. Blev senare än jag trott för jag fick komplettera upp min projektarbeteuppsatts för att få MVG så satt kvar och gjorde det. Men nu är jag på väg hem och ska äta lunch, är super hungrig!!! Sen vid 14.45 blir det att åka mot träningen igen:-)


Skolan nu!

På väg till skolan nu. Idag är det specialidrott som gäller och efter det projektredovisning. Sen slutar jag eftersom att jag är klar med allt i Geografin:-) skönt att hinna hem innan träningen ikväll och vila lite;-)


Sliten!

Träning för damtränaren Anders idag och det va super jobbigt! Hög intensiv träning idag igen och det är så klart kul men även super jobbigt!
Dessutom har all denna träning som pågått länge nu har gjort att mina benhinnor börjat göra väldigt ont igen:-( nu gör det ont på dagarna när jag går och inte bara när jag tränar... Men, alla smärta går att tänka bort och arbeta mot;-)
Men nu är jag så trött och sliten så dags att ta bort spikmattan och sova!


Från Rugbyn till handbollen

På väg till Handbollsträningen nu:-) Rugbyn gick bra förutom att gräset va jätte blött och geggigt:-( nu blir det handboll och förhoppningsvis har dom celcius i Nacka;-) Annars vet jag inte hur jag ska orka haha!


Dubbelträning nurå!

På väg till Rugbyträningen nu:-) direkt därifrån blir det att åka till handbollen! Tyvärr glömde jag celciusen men håller tummarna att jag ska hinna köpa en mella träningarna men vi får se;-)

Annars idag har jag planerat inför järnvägen cup som går av stapeln i helgen, pluggat lite och fixat lite med studentinbjudnigarna:-)

Bilden är från JB rugbycup


Frukost!

Är ledig idag då jag är klar med allt vi har i kurserna idag:-D skönt! Passar på att göra proteinpannkakor, jätte gott:-D

Receptet:
2 ägg
1 banan
1 dl cholkadproteinpulver
1/2 dl vanliljproteinpulver

Mixa allt tills det blir fluffigt och stek sedan som vanliga pannkakor:-)


Snart godnatt!

Är trött och sliten idag så ska strax släcka lampan, ska bara ligga på spikmattan ett tag först;-) Är som sagt jätte trött för träningen idag va väldigt jobbig men det gick även väldigt bra! Det är något i mig som "släppt" och nu kör jag utan att tänka så mycket! Jag vågar mycket mer vilket är väldigt kul:-D kan ha varit att vår nya tränare sa att han godtar misslyckanden så länge vi försöker, men vet inte:-)! Men kul är det iaf men det gör att alla träningar blir mycket jobbigare haha!
Ledig imorgon så får sova ut. Skönt!!!


Nu träning!

Är helt slut men nu är det nästa träning som gäller! Har laddat upp med kvarg+ hallon och nu jordgubbar! Mums!:-D


Klar!

Trött och nyduschad tjej på väg tillbaka till skolan efter testerna! Det gick bra:-) förbättrat mig på alla tester förutom cooper, 10 och 20 meter rusch och brutalbänk! Så det va jätte kul:-) ruscherna försämrades för att banan va jätte blöt så man fick inget grepp. Brutalbänken för att jag hamnade fel med benen och va tvungen att hålla upp mig själv när jag skulle ändra fotfästet och cooper för att jag va helt slut! Så en bra dag ändå:-D


Bosön!!!

På väg till Ropsten för att möta upp specialidrottsgruppen och så ska vi åka till Bosön för tester! Såååå kul!!! Är riktigt taggad och är beredd att köra! Det är sista testerna innan jag går ut och det ska bli väldigt kul att få jämföra första testerna och sista testerna sen:-D så klart jag är nervös och så, det kommer ju bli jobbigt men jag kommer fixa det! Beast mode on så nu kör vi!


Godmorgon

På väg till skolan nu:-) idag blir det engelska och Naturkunskap i skolan och efter det Rugbyträning:-D Blir hämtad av mamma från träningen och åker direkt till 01 träningen. Vi ska träna ute med dom idag, försäsong;-) ska så klart spela Handboll också! Är ju järnvägen cup i helgen och den är utomhus mot 00 så vi ska förbereda oss till den också:-)


VM guld!!

Grattis Sverige till VM guld!!! Bra jobbat! Kan inget om hockey men en rolig final iaf:-D
Nu ska jag sova!


Helgen

 
Har inte orkat blogga i helgen, sorry! Därför blir det en summering nu:-)
 
Fredag: Det va som sagt JB rugbycup och det gick inte bra för oss... Vi förlorade två av tre och en spelade vi lika. Det va inte alls kul att förlora då jag är van att vinna med rugbyn... Vi hade inga avbytare så jobbigt blev det! Men allt kan bli bättre inför Gymnasie SM om man säger så!
Sen på kvällen va det inne avslutning med 01:orna. De visade upp sin dans för föräldrarna och var jätte duktiga! Snygga i sina danskläder va dom också! Efter uppträdandet spelade vi match mot föräldrarna och det va jätte kul! Tyvärr förlust men det va på grund av att vissa föräldrar inte kunde ta det på skoj utan satsade fullt...En rolig avslutning på innesäsongen iaf och nu tar vi nya tag på försäsongen.
 
Lördag: Startade dagen med långlöp i 50 min och sen åkte jag till Siggesta gård där vi körde fotbollsgolf med gamla Nacka laget som en säsongsavslutning. Jätte kul! Mitt lag vann men tyvärr så kom jag sist i den individuella tävlingen haha! Roligt iaf va det:-)
Sen på kvällen va det melo- mys med familjen:-)
Söndag: Pluggat har jag gjort idag. Blivit klar med tre uppgifter så det känns skönt! Sen va jag med till Handen också där mamma coachade sina 98:or i en träningsmatch. Tyvärr blev det förlust med 1 men de hade bara en avbytare i första halvlek och ingen i andra så det va bra kämpat av dom!
 
 

JB Rugbycup!

På väg till skolan nu. Idag är en väldigt rolig skoldag:-) Först psykologi som jag måste gå tidigare från för sen är det att äta snabbt (matsalen öppnar tidigare för oss i Rugbylaget) och sen är det dags för JB Rugbycup:-D ska bli så kul! Vi ska spela minst två gruppmatcher, kanske 3 och sen final:-) Ska bli super roligt! Dock är vi inte lika bra som vi varit de andra åren men det är kul endå! Men jag vägrar att förlora så det är bara att tagga till och se till att stoppa dom och springa framåt! TAGGA!!

Bilderna är från de två andra åren i Gymnasie SM:-) Bilden med de svarta tröjorna är från åk 1 och den med vita tröjor är från åk 2:-)


Intervju på Lillsved!

Har glömt att skriva, jag har blivit inbjuden till intervju på Lillsved!!!:-D fatta att jag har möjlighet att komma in!!!!!! Jippi!!!!
Dock är det den 29/5 när jag är på Gymnaise SM med Rugbyn och det stod i mailet att man kunde hitta en annan tid om det inte passade den 29 maj så har Mailat dom så vi får se. Går det inte att flytta intervjun så får jag så klart stå över Rugbyn! Vill ju komma in på Lillsved!!!


Frukost <3

Melon och havregrynsgröt med cholkadproteinpulver:-)


Trött tjej!

Trött tjej efter tre träningspass idag så nu ska jag släcka lampan och sova. Godnatt!


Words av Pippi!


En väldigt rolig träning!

Precis kommit hem och det va den roligaste Handbollsträningen på länge! Vet inte om det beror på att vi haft uppehåll men det va bra och roliga övningar och det gick väldigt bra för mig!:-D dock så va det även väldigt jobbigt! Jag tar tillbaka att jag tror att tränarna inte kommer vara bra för Harri (eller Harry, vet inte hur han stavar haha) va en väldigt duktig tränare! Laget kändes okej så detta gör mitt beslut ännu svårare! Men måste få tid till 01:orna så vi får se:-) Är glad nu iaf för att det gick så bra!:-D


Handbollsträning nu!!!

Dags för första Handbollsträningen på jätte länge! Har inte spelat sen JSM 21/4 och dessutom är detta första träningen med nya laget och nya tränarna! NERVÖS! Men ska verkligen göra mitt bästa och visa vad jag går för! Kroppen är trött efter maxtesterna och skolträningen men har ju celcius;-) nu måste jag sluta blogga för Knutte kommer på bussen så ska vara lite social haha!


Sol!!

Skönt med halvdag då jag är klar i geografin! Passar på att ta igen mig innan träningen i solen:-D

https://cdn3.cdnme.se/903546/6-3/pic_5194bbda9606ee2aaa12b197.jpg" class="image">


Resultat

Dagens resultat på testerna:
Benböj: 105 kg
Bänkpress: 60 kg
Dips: 6 st
Chins: 0

Har inte förbättrat mig sen förra testet så inte så jätte kul... Men inte jätte besviken heller;-)
Efter testerna va det vanlig träning 1 timme så är helt slut nu!


Maxtester!!!

Tagga maxtester i skolan!! Har inga mål egentligen... Känns som att det va ett tag sen jag tränade det jag ska testa mig i och är osäker på om jag kommer öka... Dessutom, i tvåan satte jag mål i hur mycket jag skulle ta innan jag gick ut trean men dom målen lär inte uppfyllas idag haha! Men någon gång ska jag klara det!:-)
Nu taggar jag inför testerna i skolan och jag ska iaf göra mitt bästa!! TAGGA, TAGGA, TAGGA!!!


Från kaos till glädje!

Från en kaosdag till en kväll med mycket skratt!:-D 01:orna ger så mycket energi och glädje och man kan inte vara sur eller ledsen speciellt länge med dom;-) så kvällen avslutades väldigt bra med en bra träning av 01:orna och en god middag:-) nu blir det sägen och att tagga inför morgondagens maxtester i gymet!! TAGGA RÅÅ!!


Från gymet till handbollshallen!

Har precis kört bål i nästan 90 min och nu har jag duschat så nu drar jag till 01 träningen!:-D


Kaos!

Idag har det varit kaos i skolan! Estetiska verksamhetsredovisningen gick bra. Och svenskan också. Dessutom åt jag och Olivia ute så det blev en väldigt god lunch också!
Sen på religionen kaosade det! Vår lärare anklagar i princip hela klassen för fusk på senaste hemptovet om islam. Jag blev inte anklagad och det va skönt! Men det är inte okej att hon anklagar så många när de inte har fuskat. Sen är det klart att någon kanske har fuskat men inte 15 personer! Orkar inte förklara allt för det är fett krångligt och invecklat men nu har det slutat med att två rektorer blivit inblandade och de rektorerna, hon och jag ska sitta på ett möte för att reda ut detta och då ska jag vara klassens talesperson. Får se hur det går;-) orkar inte skriva mer om detta nu men dagen blev inte så bra som jag trott haha:-p hittar ingen passande bild så ni får klara er utan;-)


En bra dag

Känns som att det kommer bli en bra dag idag! Solen skiner, värmen är inte här än men på väg, kort skoldag, har inte mycket att göra i skolan eftersom att jag är klar med det mesta, gymet efter skolan, 01:orna ikväll! Så en bra dag helt enkelt!!:-D


Frukost!

God frukost idag! Melon, vindruvor och macka:-D


Mötet

På väg hem från mötet nu. Vi kommer få tre eller fyra nya tränare som jag inte orkar dra namnen på... Känns sådär med dom tränarna men bättre än henne jag trodde vi skulle ha! Dock så blev jag väldigt osäker på om jag verkligen vill fortsätta... Vi kommer köra tre pass på 90 min handboll i veckan, tisdag, onsdag, och torsdag och på varje pass kommer det också ligga 30 min Fys. Sen kommer vi träffas varje måndag och fysa 90 min tillsammans. Jag tycker inte att mängden träning va så farlig. Vi är ju vana med mer. Däremot att det är varje veckodag är lite synd med tanke på 01:orna. Men det som får mig att känna att jag verkligen inte har lust med detta är den nya truppen. Jag vet att man inte ska döma andra i förhand men jag har träffat en hel del av dessa 96:or som kommer upp nu och de är alldeles för oseriösa. Sen vet man ju aldrig, dom kanske skärper sig. Men känslan jag har nu är att jag inte vill lära känna dom, inte ens hälsa... Och det är ju tråkigt men det är så jag och de flesta av oss äldre(;-)) känner! Träningarna börjar på torsdag i alla fall och den börjar 16.30! Sjukt tidigt!! Så ska pröva hur det känns nu ett tag och så får vi se hur de andra från "gamla" Nacka gör. För om några slutar eller byter så gör jag nog också det. Men vi får se! Det är bara det att jag älskar min "familj" det vill säga förra Nacka och magkänslan säger att det inte kommer bli något bra nu men som sagt, får vänta och se!


Möte nu

Sitter på bussen på väg till mötet med Skuru nu. Vi i Nacka ska ha möte med sportchefen och styrelsen tror jag för att få reda på hur det blir nästa säsong, vilken tränare vi kommer få med mera. Så är lite nervös för det där med ny tränare;-)!
Kul att komma direkt från rugbyn... Är ju lite smutsig efter alla tacklingar haha! Men de får gå, dom andra får stå ut;-)


Dagen

Godmorgon!
Sitter på bussen nu på väg till skolan för lite träning:-) efter träningen är det sista och stora redovisningen i småföretagande. Så hon kommer till skolan tidigare så att vi kan gå igenom allt med mera. Hoppas det går bra och att jag och Olivia får vårt MVG! Vi har verkligen kämpat med vårt företag Planera Mera och vår lärare älskar idén;-) ni kan gå in på vår hemsida om ni vill planeramera.hemsida24.se
Efter skolan är det rugby träning och direkt efter den ska jag på ett info möte om kommande säsong i Skuru. Tror vi ska få reda på vår nya tränare idag, NERVÖS! Men skriver mer om det sen;)


Godnatt nu

Glömde att publicera detta haha!! Skulle publicerats igår kväll...
Dags att sova nu, är stolt över att jag kommit i säng tidigt de senaste dagarna! Kvällen avslutades bra med en bra 01 träning, dock en stukad fot mitt under långlöpet... Hade inte jätte bra träning efter men sånt är livet;-) somnar ändå med ett leende på läpparna:-D


En bra dag!

Idag är en bra dag! Solen skiner, båda proven gick bra och jag är bara allmänt glad:-D Hoppas att kvällen avslutas lika bra men bra träning!


Shorts!

För första gången i år ska jag ha shorts i skolan! Lite synd bara att det inte är så varmt nu men det ska bli varmt idag så håller tummarna!!
Idag är det prov i Engelska och No så en sådär rolig skoldag... Har inte pluggat heller så får se hur det går;-)


Time to sleep!

Dags att sova strax, ska bara kolla klart på Navy CSI;-)
Samlar krafter för kommande vecka med en hel del att göra. Massor av plugg, träning och så klart JB rugbycup!!!:-D


Gymet

Hade jätte trevligt på brunchen och det va så kul att träffa alla igen! Som att återförenas med sin familj!:-D Har nog aldrig ätit så mycket i hela mitt liv! Så nu blir det gymet för armarna ska dö! Och ska passa på att förbränna lite så att jag orkar middagen sen;-) har på mig pappas gamla linne haha! Snyggt eller hur!:-p


Brunch med laget

På väg för att ha brunch med laget hos VT. Ska bli jätte kul att träffa laget igen, va JÄTTE LÄNGE SEN! Åå vad jag längtat efter dom:-D


Löpning

Löpningen gick bättre än jag förväntat mig:-) var ute 30 minuter och det va faktiskt skönt! Kan inte påstå att det gick jätte fort men det va ju morgonlöpning;-)

Föresten, bilden är tagen efter löpningen så är lite svettig;-)


Godnatt

Är helt slut efter dagens ben- pass så blir tidig säng för mig igen. Imorgon är klockan ställd 08.00 för lite löpning/ pensionärslöpning beroende på träningsvärken haha! Sen är det plugg som gäller och efter det väntar brunch med laget!:-D så nu ska jag samla krafter, godnatt:-)


Inte långt kvar nu!


Klar!

Nu är jag klar med passet, bara stretchen kvar och jag är väldigt död i mina ben!!! Så skönt!
Jag älskar känslan av att vara helt slut, jag gör verkligen det! Men nu ska jag fokusera på stretchen;-)


Legday

Idag är det ben som gäller! Vad jag har väntat!! Nu kör vi, ben dö, DÖ!


Sol!

Blev klar med religionen idag vid typ 13.30 så då åkte jag till sportsgear och sen belönade jag mig själv med lite solning på balkongen, jätte skönt!
Nu är det snart dags för Gymet, ben idag!:-D


Löpning!

Nu ska jag ut och ta en liten morgon runda:-)


Sova

Vet att det är fredag och långhelg med mera men är trött och har mycket jag måste göra imorgon så därför säger jag godnatt nu. Detta är allt jag ska hinna med imorgon:
- Göra klart Religionen
- Nästan göra klart psykologin
- Åka till sportsgear
- Träna 2 pass

Så nu ska jag samla energi och motivation;-)


8 timmars jobb

Idag har jag varit hemma hos Sofia mellan 12.00 och 19.30. Åkte hem till henne för att vi skulle redigera och fixa den musikvideo vi gör som grupparbete i skolan i Estetisk verksamhet. Tanken va inte att det skulle ta så lång tid men det gjorde det haha! Men det va det värt! Den blev grym!!!! Dock inte helt klar men det sista skulle Sofia och hennes föräldrar fixa ikväll:-) det ska redovisas på onsdag så hoppas dom fixar det!
Har varit kul att jobba med den även fast det va lite segt ibland. Men hoppas vi får ihop allt och att det räcker till ett MVG i slutbetyg;-)
Men en lyckad dag helt enkelt!


Frukost!!


Godnatt!

Har huvudvärk så jag mår illa så nu blir det sova för min del!


Hemma igen

Kom precis hem från faster:-) vi såg faktiskt på båda handbollsfinalerna där så det va bra! Tycker att det va kul med jämna finaler trotts att Sävehof drog ifrån i förlängningen i damernas final. Bilden är på lunchen vi åt där;-)


Plugg, plugg, plugg!

Är sjukt mycket att göra i skolan just nu! Ligger efter i flera ämnen och får nya saker hela tiden eftersom att vi snart går ut... Är så mycket att jag inte vet vart jag ska börja... Men har iaf gjort klart svenskan och nu ska jag börja på en religionsuppgift som jag ska försöka få klart idag.


Solar

Ligger på altanen och solar, jätte skönt! Men ska strax gå in och fixa mig och plugga för vid 14.30 bär det av för att fira min fasters födelsedag:-)


Dagen

Idag har jag inte bloggar för jag har haft fullt upp hela tiden!
Imorse åkte jag som sagt var till Sofia för vi jobbar med ett projekt i Estetisk verksamhet där vi spelar in en musikvideo med egen låt:-D jätte kul faktiskt! Sen efter det va det skolan och sen hem till Sofia igen för att göra klart videon och spela in låten. Tyvärr fick vi inte till låten men videon blir nog väldigt bra!:-D
Efter Sofia åkte jag direkt till Rugbyn men kom typ 30 min sent men det vista vår tränare om. Dock blev jag lite skadad på den träningen. Inget som gjorde att jag behövde gå av eller så men jag fick en spark på min fotled och det gjorde ont men jag körde ändå. Men nu är foten svullen och gör lite ont därför har jag haft den lindad under kvällen för att ge den extra stöd.
Sen från Rugbyn åkte jag direkt till 01 träningen och nu är jag hemma och redo att sova! Godnatt
P.S. Älskar vädret som vart idag!!!! Sommaren är på väg!!!


I bilen!

Tar bilen till Sofia för vi ska spela in en musikvideo:-D


Bättre än jag trott!

Träningen gick bättre än jag trott!:-D tjejerna va jätte duktiga och allt gick bra! Nervöst bara för A- laget hade tränat innan och deras tränare och en hel del spelare satt på läktaren och kollade. Men det gick bra tycker jag och det va väldigt kul!:-D så en bra kväll helt enkelt! Nu- sovdags!


Löpning

Ryggsäcken är på för nu ska jag ta en löptur och sen direkt efter är det träning med 98:orna. Jag ska ha dom helt själv för alla deras tränare är borta... Nervös med det ska bli roligt!:-D


Irriterande unge!

Sitter på bussen på väg till skolan och det har gått på en pappa med sina två söner i typ 3 års åldern... Den ena vägrar sluta gråta och skrika! Han är typ inte ens ledsen utan han tvingar liksom fram sin egna gråt om ni fattar, bara för att få uppmärksamhet... Så jävla trött på att höra ungen! Kan pappan bara få honom att sluta?!


Projektmässa

Nu är det projektmässa i skolan, taggade brudar;-)


Skolan

På väg till skolan nu och jag är väldigt trött och har extrem träningsvärk i benen och träningsvärk i armar och bröst. Träningsvärken älskar jag, det ska ju kännas att man tränat;-) men tröttheten hatar jag! Och anledningen till denna är att jag hostat hela natten och därför inte kunnat sova... Jätte irriterande! Men jag är glad över det fina vädret idag och att sommaren snart är här!:-D


Godnatt

Känns som en evighet sen jag va i skolan sist! Fast det va i tisdags;-) men dags imorgon igen så nu är det sova som gäller!:-)


Klar!

Nu är jag klar med mitt arm pass och det gick bra men jag har ett väldigt dåligt övningsförråd för armar:-/ men jag krigade på och nu är armarna slut! Nu är det stretch och dusch som gäller!:-)


Gymmet

Gymmet igen men idag är det armar som gäller!:-D efter det ska jag åka och hämta pappa som varit på kryssning och sen ikväll är det möte med Anna om sommaren och kommande säsong:-)


Hemma igen- Tyvärr!

Tyvärr åkte vi ut första matchen mot Gurra idag. Tjejerna presterar bra individuellt men sätter inte lägena:-/ dessutom lyckas vi inte stoppa dom bakåt tillräckligt mycket så det blev en förlust med 2 men en riktigt jämn match hela vägen! Kul att få vara med att lära av mamma. Dock hoppas jag inte att jag tar över allt hon gör när hon coachar haha!;-)


Bromahallarna

Nu är vi på väg till Brommahallarna för att spela A- slutspel med 02:orna:-) Hoppas dom är taggade och redo att spela ordentligt försvarsspel. För isf kan vi gå långt men det är upp till dom!


Nu sova

Nu är det dags för mig att sova. Har haft en bra dag idag med handboll och träning och jag ska ladda om för imorgon är det vinna eller försvinna med 02:orna och vi ska så klart vinna;-) så nu ska jag sova så att jag är pigg och glad imorgon!


Baddags!

Ska lägga mig i ett varmt och skönt bad en stund för att avsluta denna härliga dag:-) passar på att köra på lite ansiktsmask också (y)


Benen är döda!

Benen är nu officiellt döda och Shit va skönt! Jag är verkligen nöjd med mitt pass så det kompenserar det dåliga passet imorse;-)


Gymet

Dags att döda benen!!


Gruppetta!

Vinst alla matcher och vi har bara släppt in 5 bollar på 4 matcher! Men inte tack vare bra spel utan tack vare dåliga motståndare;-) Självklart har vi haft bra individuella prestationer men i helhet har det inte alls varit bra spel... Hoppas spelarna förstår att de måste prestera mycket bättre imorgon om det ska gå vägen för oss:-) Men, det är alltid lika kul att vinna så tjejerna har haft väldigt kul idag:-D


Västerortscupen

Nu bär det strax iväg till Västerortscupen. Mamma ska coacha sina 02:or och jag ska hänga med som lärling;-) Hon är ju en bättre tränare/ coach än vad jag är så jag ska vara vid hennes sida idag för att lära mig och hänga lite med 02:orna som jag saknat lite grann efter vår splittring på 01-02. Så det ska bli kul! Sen inviger jag shortsen idag! Eller nästan iaf, det blir piratbyxor idag då det är väldigt varmt ute:-) vill ju passa på att få lite färg på benen också haha!


Squat challenge

Lite efter men jag har utmanat mina två kompisar i Squat challenge! Vi börjar idag!


Gick inte speciellt bra...

Huvudet va inte med för fem öre idag så träningen gick inte speciellt bra... Men jag får komma igen och köra järnet ikväll istället då det är ben på schemat!! :-D


Morgonträning!

Länge sen jag körde träning innan frukost men har legat på lata sidan hela veckan så nu är det dags att köra ordentligt! Ska köra kondition blandat med styrka i ca 45 min:-) hoppas de går bra!


Sovdags!

Dags att sova nu efter en tuff dag och en lååååång och seg hemresa eftersom att vi hade släp med oss...
Imorgon bitti blir det löpning och sen Västerortscupen med mammas 02:or, ska hjälpa till och vara med och lära:-D
Godnatt!


Sov gott mormor!

Begravningen idag va jätte fin! Alla hade gjort ett jätte fint jobb med kista och blommor!! Tack alla ni som fixade:-) det va så klart jätte sorgligt, men det visste vi! Va skönt att få säga hej då iaf och man får hela tiden tänka positivt. Hon har det bättre nu än hon hade de i slutet i livet. Alla mediciner, klåda och smärta, allt det slipper hon nu! Vi kommer så klart sakna dig mormor! Sakna ditt fina skratt och dina roliga skämt! Din kram när man kom in innanför din dörr och lukten av stuvade makaroner och pannbiff! Det är svårt att fatta att jag aldrig kommer få se dig igen och jag blir ledsen när jag tänker på det:-( Samtidigt vill jag menas det glödjefyllda. Jag vill minnas dig med ett leende på läpparna. Jag vill komma ihåg glädjen i alla minnen från alla somrar, vintrar och lov jag spenderade hos dig, allt roligt vi gjort ihop! vill även skänka en extra tanke till min mamma och mina två mostrar som faktiskt förlorat sin mamma, måste vara fruktansvärt! Kan inte ens tänka tanken att inte ha min egna mamma i mitt liv!
Men vila i frid mormor, jag kommer sakna dig men jag lever på hoppet att jag kommer träffa dig igen sen, i framtiden! Älskar dig av hela mitt hjärta, sov gott älskade Mormor!


Godmorgon!

Godmorgon! Vi har spenderat natten i ett vandrarhem i Sundby och nu ska vi åka till faster för att äta frukost:-)


Film!

Braking Dawn part 2 med Ellinor och hennes kompisar medan mamma och Eva städar klart mormors lägenhet;-)


I bilen!

Sitter i bilen och har inte långt kvar till Torsby, kanske 90 min:-) tågresan till Kolbäck gick bra förutom att Ayla tar så stor plats så det va svårt att få henne att inte vara i vägen. Men tunnelbanan och bussen till centralen va värre än tåget;-) Men nu sitter jag som sagt i bilen och kusinen som kör! Har även två hundar som är trötta på att vara i baksätet;-)


Sova

Har börjat få mer ont i halsen idag efter en hel dag med svårigheter att få fram tal. Tror inte andra har hört någon skillnad men jag har fått kämpa för att kunna prata! Så nu ska jag snart sova och imorgon ställs löpningen in som jag hade tänkt köra innan vi åker till Värmland... Segt för jag vill verkligen träna!:-/


Skuru- Lugi

Efter en väldigt låååång match med två halvlekar på 30 min som vanligt plus 4 förlängningar på 5 min. Så totalt tog det över 2 timmar att spela klart matchen! Tyvärr blev det förlust för Skuru efter en väldigt jämn match så va det Lugi som orkade köra hela vägen och tillslut vann med 2... Tråkigt för jag hejade ju så klart på Skuru! Men att spela så jämt i en semi tycker jag är bra:-) kul också för va där med en del 01:or som ville se matchen så hoppas de lärde sig nåt;-)


Promenad

Ute med Ayla i det fina vädret! Halsen är bättre dock håller jag på att tappa rösten... Skumt!


1 Maj

Vaknade upp med ännu mer ont i halsen än jag hade igår, skit också! Så idag blir det att vila för jag har inte tid att bli sjuk! Fast sen i eftermiddag ska jag åka och kolla sista semifinalen mellan Skuru- Lugi i Eriksdalshallen med några av mina 01:or:-) Vinnaren i matchen går till final och vi hoppas att det är det gröna laget!!


RSS 2.0