Grattis Ingmar!

Har inte direkt följt lets dance till punkt och pricka denna säsong men har sett en del. Idag var det final och Ingmar Stenmark vann! Jag är så glad!:-D Jag erkänner att han absolut inte är bäst på att dansa men har är super gullig! Så blyg men ändå så finns han i så mångas hjärtan. Han är underbar!
Så grattis Ingmar, du förtjänar det!






Äntligen handboll igen!

Igår gjorde jag första handbollsträningen efter uppehållet på ca 4 veckor! Helt underbart att köra igen! Vi har fått en ny (tillfällig) tränare som är riktigt duktig! Efter 4 min intervaller ute så va det kontringar inne. En sjukt rolig träning där man fick springa och tänka en hel del:-D Känndes dessutom riktigt bra i ryggen och prestationsmässigt! Härligt! Synd bara att jag (pga träningar med 01) endast kan träna 1 gång/ vecka. Det suger! Men,men, sånt är livet;-) bjuder på två fina bilder från morgonlöpningar jag gjort senaste veckan:-)





Katrineholm cup

Helgen 17-19/4 var vi och spelade Katrineholm Cup. En väldigt bra cup med tufft motstånd, bra mat och bra service:-) Tyvärr gjorde vi ingen jättebra helg rent spelmässigt. Vi fick se fina individuella prestationer men som lag fick vi aldrig till farten eller samarbeten. Men det viktigaste av allt, vi hade riktigt roligt!:-D



En ordentlig urladdning!

Snart är det tenta i Biomekanik, det vill säga matte men 10 ggr svårare. Detta innebär att pluggandet tar mycket tid och senaste veckan har jag suttit många timmar. Igår blev det förutom 3 timmar Idrottspsykologi 3 timmar plugg och därför var det extra skönt att köra riktigt hårt på gymmet! 1 timme bröst och rygg följt av 1 timme Boxercise! Ett riktigt härligt Boxercise pass med högt tempo och mycket kondition, Loved it! Snacka om att jag var trött när jag kom hem;-)



U-laget kvalade

Idag va jag och kollade på killarnas U-lag tsm med syrran och pappa. Dom skulle kvala till Div 1 i match nr två mot Uppsala. I början var det en riktigt tråkig match att titta på då framförallt Tyresö inte kom upp i nivå. Men i andra halvlek vände det till en match med bra fart och många situationer. Matchen slutade efter förlängning till vinst för Uppsala med 1 boll. Matchen gav 2 röda kort (1/lag) och en hälsena som gick sönder på Uppsalaspelare. Vet inte exakt vad för skada så hoppas han klarade sig utan några allvarligare skador!
Tråkigt att Tyresö förlorade men nästa år så går dom nog upp!






Värmland

Under påsken var jag i Torsby tillsammans med Syrran och besökte gammelfaster Bibbi. 4 Härliga dagar som spenderades med att inte göra något alls egentligen;-) Tränade en del, åkte lite skidor och bara umgicks med Bibbi:-) Hann träffa Morfar en hel del också och låna hans 4-hjulning:-D
Vi kom dit i fredags och åkte hem på måndagen. På hemresan hann vi även besöka Västerås och min kusin och moster:-) En bra påsk men nu är jag redo för att sätta fart igen;-) jag har inget påsklov så skolan startar idag igen och handbollen ligger på halvfart då bara vissa lag kör pga lov. Tur att det alltid finns saker att fylla dagarna med;-)


















Värmland under påsk

Firar in påsken med ett hårt benpass på gymmet, härligt!
Idag drar jag och syrran till Värmland och hälsar på faster Bibbi, morfar och skidbacken:-) Mamma är sjuk så hon får stanna hemma. Vi kommer hem igen sön eller mån, vi får se. 



Sundsvall cup

Har glömt att blogga om att jag va i Sundsvall cup med Tyresös gladaste handbollstjejer förra helgen på cup.
Det blev en riktigt lyckad helg där vi tillslut tog hem guldet i B-finalen:-D riktigt fina prestationer där Alla presterade över förväntan! Äntligen börjar deras och mitt slit löna sig!
Mer info hittar ni på vår hemsida http://www.svenskalag.se/tyresohandboll-f01










RSS 2.0