Valborg på moas land

Tja;)
Jus nu sitter jag på Moas landställe och det är iskallt även fat vi är inne. Fast så klart så är moa skit varm i alla fall=) Resan hit tog lång tid pga all köer=) Idag har vi fotat och sen gjort lite "läxor". Så nu ska vi ut och fota igen=) Alla bilder laddar jag upp när jag kmr hem=) vilket är i morgon=( Buu
Min eld till kompis vill att jag kommer så det är väl bäst att gå=)
Vi går inte på någon eld idag, Yes, tycker det är så trååkigt;)
Ha en underbar valborg så ses vi snart igen=P
Bye

Ganska stålt faktist=)

Som rubriken lyder så är jag ganska stålt över mig själv idag. För på idrptten hade vi typ kondis test. Vallen runt heter det. Man startar typ till vänster om alla fotbollsplaner precis vid forellskolan och sen springer man bort mot simmhallen, rundar den och sen gångvägen tillbacka. Runt, runt springer man så många varv man orkar/hinner på 50 min. För G ska man hinna minst 6 varv. Och det gör man om man går, för VG tror jag det var 8 varv och för MVG 10 varv=) Jag klarade TIO varv!!=DJag blev så glad när jag klarat det. Men det var tack vare min kompis Josse för hon och jag sprang hela tiden tillsammans och hon springer så snabbt så då gjorde jag också det;) Det var därför jag han. Men snacka om att jag blev trött sen=P Men stackars Josse fick andnöd ett varv så hon han bara 9. Fast jag tycker hon är en riktig kämpe. Hon hade halva varvet kvar när hon började hyperventilera. Men hon fortasatte att springa bort till mål! Jag är så imponerad!!=)

Sen efter det hade jag träning som det gick så där på tack vare att jag var helt slut i kroppen efter idrotten;)

Imorgon bitti, vid halv tio ska jag vara hos miin kompis Hanna. För hon, jag och moa ska öva på våran dans på Idrotten=D Sen efter skolan ska jag åka med Moa och hennes familj till deras land. Jag kan inte ta med mig datan för jag har inget trådlöst intrenet. Min mamma har lånat ut det=S Men jag kanske kan låna deras. Får se=P Men jag kommer hem på fredag och då berättar jag allt=)
God natt;)

Orkade inte skriva

Hej'
Jag orkade inte skriva igår så jag berättar lite nu. Jag var ute och sprang med Moa igår. Fast jag kom ner till alby innaan henne för mitt mål var att springa 4 km innan jag möte henne. Men jag han inte så jag sprang upvärmning 800 m och sen kutade jag typ bort till stallet och möte henne där. Sen gick vi till alby och sprang 1,6. Sen styrketränade jag lite på maskinerna och sen sprang jag och moa cyklade på min cykel bort till henne. Sen cyklade jag hem. Så lite motion fick jag i alla fall=)=P 

Träningsnarkoman

Jag skrev ju förut att jag ska börja ligga lite lågt med träningen nu eftersom sesongen är slut och min kropp pallar inte mer. Men glöm det säger jag bara! Jag ska träna tills jag ramlar ihop;) Funderar på att bli träningsnarkoman=) Nej jag bara skoja=p Men måste börja komma iform inför sommarens alla cupper och sommarlägret jag skrev om att jag ska åka till. Då kan man ju inte vara otränad. Och just nu är jag ganska otränad faktist. Kan defenitift bli i bättre form! Så imorgon ska jag ut och springa med Moa. Hoppas det går bra. Jag tror vi kmr springa 4 km eller något sådant. Inte så mkt men det är en början och från och med torsdag har jag två veckor på mig att bygga upp kondisen för då har vi ledigt från handbollen=( Asså det är tråkigt för träningarna är så roliga. Men endå bra för då kan jag träna det jag behöver träna på mest=) Aja nu måste jag plugga igen=S

Ge mig pluggork!!!

Tjenar (haha)
Just nu måste jag plugga, men jag kan inte konsentrera mig!! ÅÅ, jag har förhör på onsdag på åtta sidor i SO boken och jag kan knapt något! Jag vill värkligen plugga men det går inte. Vad ska jag göra???
Nu ska jag försöka igen=P

Amber

Idag så sprang jag tillsammans med hunden Amber. Det är en Rotwiller. Hon var så seg. Jag släpade runt henne ca 3-4 km. Asså hon var så seg! Jag sprang liksom inte direkt mkt idag. Jag sprang bara för att ha lite "kul".Ha något att göra liksom. Nu ska jag försöka plugga lite, har SO på onsdag=S

Dom är så söta=)

Jag har precis kommit hem från att ha varit med 01:orna och spelat tränings match i dalskolan. Dom är så söta när dom springer runt där på planen och inte riktigt vet vad dom ska göra;) Hahaha, jag försöker säga till dom vad dom ska göra, men det går inte så bra=P Sen när pappa åkte hem så åkte jag förbi några föreldrar med barn från gruppen och dom stog i backen till vänster när man åker upp i backen från Dal. Och det låg ett barn i backen. Men jag såg inte vem. Men jag stannade inte för pappa behövde åka hem och dom ahde ju mobiler och så, så att jag tror dom klarade sig. Men nu är jag riktigt nyficken;)
Jag skrev inte igår för jag hade inget intressant att skriva. Men jag kan berätta att först så spelade jag två handbollsmatcher sen så spelade jag två träningsmatcher mot tyrold med 01:orna=) Men som sagt det är inget intressant.
Nu ska jag äta lite lunch. Sen hade jag tänkt ta en spring runda=)

Slutspel, here we come=D

Yes!!! Vi van mot lidingö och spelar nu slutspel=D
Vi hamnade i kval mot Lidingö 95 idag, vinnaren i våran match gick alltså till slutspel. Slutspelet är där man utser stockholms bästa lag! Så vi är alltså med och tävlar om den titeln. Och vinner man finalen så blir man inbjuden till Norden Cup vilket jag gärna skulle vilja så att vi kan åka dit och visa dom att vi inte är så dåliga som vi va då;)

Matchen mot Lidingö gick inte så jättebra, fast vi van med sex bollar=P Vi hade inte så jätte bra målvaktsspel och inget bra försvarsspel. Men vi var duktiga framåt. Fast vi krånglade till det lite då och då. Men det var aldrig så att vi var nära att förlora;) Vi ledde hela matchen med 4 bollar eller mer=) Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp halv sju imorgon, SUCK!!

Idag blir det skola=D

Godmorgon
Idag ska jag gå till skolan=) Fast igentligen ska man vara hemma en dag extra efter att man har spytt. Men jag åt en macka igår kväll och jag har inte spytt sen typ halv nio i går. Men jag orkade inte skriva några fler inlägg igår för jag var helt matt i kroppen. Det ända jag orkade vatr att ligga i min soffa på min rum och glo på TV;) Jag har lite ont i magen just nu men jag tänkte att om jag inte äter så mycket idag så ska det nog gå bra=P Nu ska jag upp och äta en macka, hare bra så hörs vi ikväll=) 

Sjuk=(

Hej
Idag är jag hemma från skolan för jag hade jätte ont i magen på morgonen och sen dess har jag spytt 3 gånger=( jag HATAR att vara sjuk. Frågan är om det är magsjukan eller från lasangen jag åt igår. För min låtsaspappa är oxå sjuk. Det hjälpte tyvär inte att ta massor av aloevera=( Blev sjuk i alla fall. Så det blir ingen träning för mig ikväll (tror jag) man jag hoppas jag är så pass frisk så att jag ikväll kan gå på min lillasysters förestälning i forell aulan som heter låtbåten. Hon är med i kören=) Nu har jag inget att göra och jag får inte igång några filmer=S Jag har inga läxer heller som jag kan göra=S Asså jag vill inte ha läxor men jag hade kunnat passa på att jobba ikapp eller något sånt nu när jag är hemma. För jag mår ju bra förutom att jag har ont i magen;) Aja, det blir nog fler inlägg idag=P

Jag tror jag är död=P

Asså min kropp är helt slut just nu! Jag har tränat så mycket på sistone så jag orkar ingenting just nu! Jag ska nog ligga lite lågt efter helgen. Men inte i helgen för då är det SLUTSPEL!!! Jippi!!!=D Fast vi ska spela en kvalmatch mot lidingös 95:or först. Så vi måste vinna den! Men dom är riktigt bra så vi måste spela grymt bra!=D
Idag har jag tränat, som vanligt=P Vi tränar ju med 95:orna på onsdagar. Eller i alla fall i samma hall, och dom har fått typ tio nya spelare från älta så vi var typ 40 pers i hallen! Det var jobbigt att konsentrera sig i allt ljud;) Men, men... Det gick ju ganska bra i all fall=) Fast jag kunde inte träna så mycket för jag har ont i foten. Eller asså jag har igentligen ont i knölen under stortån, en pappa till en i 95:orna kollade på min knöl för han jobbar med sånt. Och han sa att jag har ett vanligt fel (kmr inte ihåg vad det heter) där stortån viks in för mkt. Det är svårt att förklara;) Men det går i min släkt=P Så jag ska typ få inlägg och en natt skena som trycker ut stortån=S Det gjorde ganska ont när han prövade;)

Nu orkar jag inte skriva mer...


Look what I got=D

 Bilden blev lite suddig=S

Detta är presenten jag fick av tanten som skulle skicka något till mig. Ni vet hon som jag skrev om när jag varit på ica maxi och hittade plånboken som jag gav tillbaka till henne=) Asså jag tycker det är jätte fint, och hon har gjort det själv!!=D Så Tack så jätte mycket Kerstin!!!!!!!! Hon var så snäll att hon sa (i brevet) att om det inte pasade så skulle hon göra ett nytt!! Fatta vad snällt=D
Så jag ska skriva ett tack brav till henne=D

Nu ska jag bli masserad av mamma, såå


Engelsk upsattsskrivning

Idag hade vi upsattsskrivning i engelska i skolan=) Det var rätt så kul. Men jag tror det gick ganska dåligt;) Vi får se vad jag fick för bettyg=)

Idag så var det grattis glas på Ben & Jerrys=) Fast jag åt aldrig något, vilket jag gärna gjort men jag pallade inte stå i kö och plus att om jag hade ätit glas hade jag ångrat det efteråt=P JAg gymar inte idag heller. För anna praoar så hon hinner inte och ronja skulle springa istället för att få up konditionen till stadslaget:)

Nu ska jag snart åka på styrelse möta med smart ungdom. ska möta moa i centrum ca halv sex=)

Jag vägrar!!!!

Som in ser i rubriken så vägrar jag, jag vägrar bli sjuk!!!  Nu är min plast prorsa magsjuk och typ min kompis. Jag ska inte bli sjuk! Det finns inte på världskartan, hahahaha=D Så nu ska jag "knarka" aloevera för att hålla mig frisk. Alltså typ dricka det typ tre gånger om dan!! Det brukar hjälpa;)

Idag har jag inget roligt att skriva för det ända jag har gjort är att vara i skolan och sen på träniingen. Där det inte gick så jätte bra. Sprang liksom 1,2 mil på 1 timme och fem min! Det är ju inte så jätte bra?=S I alla fall, idag i skolan så var det någon som la dit en stinkbomb idag igen! Asså jag fattar inte det roliga med det! Det bara luktar sååå jävla äkligt!!!! Idag luktade dom äggmök, idag la dom två vilket dom gjorde i fredags också. Men då luktade dom på ett annat sett. Då gick det att uthärda. Men inte idag!! Så ni som gör det, SLUTA!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu har jag inget mer att skriva...
Så hej då=)


Yes!!!!=D

Nu har jag fått svar från TIna Flogmans handbollsskola=) Asså jag anmälde mig igår så jag trode inte det fanns platser kvar. Men det fans det tydligen;)
Asså för er som inte vet så är Tina Fogman en landslagsspelare. Och hon ska ha en handbollsskola den 25-28 juli i Karlstad i Värmland=) Det ska bli så kul! Några av dom tränarna vi kmr ha är staffan olsson (hammarbys herrlag tränare)och Stefan holm. Jag, mamma och min lillasyster ska bo på kamping under lägret. För det är bara ett dagsläger eftersom det nästan bara är lokal bor;) Tyvär så var det inga av mina kompisar som kunde följa med=( Fast då är det ju lättare att lära känna nya;) Men jag är jätte orolig för att jag ska va sämst! Tänk ifall alla där är typ skit bra!! Tänk om alla där springer typ en mil på 30 min. Då kmr jag hamna fett efter! Men jag hoppas på att vinna ett pris som dom kmr dela ut som heter "fysmästare" fast jag vet inte riktigt vad man ska göra för att vinna det=P

Idag har jag först varit på Ica Maxi. När jag skulle hämta en sån där vangn och då hittade jag en väska som någon glömt med plånbok och lite sånt. Så då sökte mamma på eniro efter hennes telefon nr. Vi såg på körkortet vems det var. Och det var en ganska gammal tant. Och hon blev så glad så hon frågade mig vad hon kunde göra för att tacka. Men jag sa att jag inte behövde något för det är bara kul att hjälpa till. Men hon ville ha min adress så att hon kunde skicka något till mig. Undra va jag får? Gissar på blommar, Vad tror ni?
Sen när jag kom hem så åt jag lite sen gick jag hem till Jennifer och va med henne en stund men vi han bara va i typ en timme för sen var jag tvungen att gå hem för jag skulle träna 01 vid halv fem men jag var tvungen att hämta nyckeln till Tyresö hallen innan och jag skulle vara i hellen 4. Så jag gick från jennifer typ kvart över 3. Så att jag han byta om till springkläder för jag och Annna sprang hem från hallen eftersom vi inte hade några träningar/matcher i helgen så kände vi att vi behövde träna lite. Men det tog fett kort tid att sringa därifrån till alby. Så vi stanade dät och styrketränade lite på maskinerna där innan vi sprang hem. Sen har jag inte gjort mycket mer idag. Och plus att inlägget börjar bli väldigt, väldigt långt så jag måste sluta skriva nu......

A-lags match:)

Det är det ända jag gjort idag. Jag cyklade ner och kollade på A-lagsmatch kl 4. Dom spelade som kråkor och förlorade med 18 bollar. Sen har jag bara varit hemma och kollat på TV. Fast jag har varit ute en del och lekt med små grabbarna. Vi har spelat innebandy. Så jag har rört på mig lite i alla fall;)
Asså jag har värkligen ingen lust att skriva nu.... Så jag skriver imorgon=)

Taco=P

Tjenare=P
Idag fick jag tacos till middag. Åå det var så gott!=) Har typ inte ätit det på åratal! Så här såg min taco ut;)

BIlden blev väldigt suddig, vet inte varför. Men min taco inehåller från botten: Köttfärs, pytte lite ost, gräddfil,majs,salad, tomat,gurka,taco sås och lite mer gräddfil;)


Idag så gymmade jag med Annna (ronja var sjuk) och vi tog det fett chill. Vi började med att göra pogrammet vi har. Men båda två var så trötta på att gymma. Så vi struntade i typ lite mindre än halv och körde istället sånt vi tycker är kul. Som bänkpress 30 kilo och 210 situps med maskin på 25 kilo och 12 vanliga situps och 12 snea=) Hoppas bara inte att Marcus får reda på det här;) Så ser min dag ut=P
Hej svejs leverpastej (hahahahahaha)=)

Narnia, häxan och lejonet=D

Hej
Det blir bara ett kort inlägg för jag ska strax gå till bussen. Pallar värkligen inte gå till skolan idag så jag tar bussen;) Igår så såg jag på Narnia på kvällen. Asså jag tycker den filmen är fett bra! Den är så ledsam och Aslan är såå söt. Tänk att ha en sån till husdjur=P Asså jag vet ju att den filmen är väldigt långt ifrån värkligheten. Men det är en av dom få filmerna jag gillar som är så ovärklig.
Det var efter träningen och efter Hjälp jag är med i en japansk TV show som jag satte på Narnia så jag somnade väl typ vid 00:00=S Nu ska jag titta på The voice rap attack sen ska jag gå till bussen=D
Hoppas ni får en bra dag=)


Så jävla trött!!!!!!!!!!!!!!

Herre gud, ni kan inte fatta hur trött jag är just nu. Asså i kroppen. Jag har tränat i tre timmar. Jag började med att springa sex km (det är inte så mkt:P) fast jag sprang så fort som jag pallade så jag var helt slut sen. Jag sprang väl på ca en halv timme. Det låter inte så bra fast för mig är det bra=P Sen tränade jag inne i hall och det var jobbigt men asså det är lika jobbigt psykiskt som fysiskt, nästan jobbigare psykiskt;) Asså träningen börjar fem och innomhus träningen börjag kvart i sex. Så det är max gränsen i tid för att springa. Men jag tror inte någon springer så långsamt på sex km;) Asså sådana som tränar;) Plus att jag hade ont i vaden idag, jag kunde inte gå så snabbt till skolan imorse. Fast man ska inte klaga när min är frisk och inte har någon dödlig sjukdom;) Jag menar, allt kan ju varit sämre=P


Idag i skolan på lunchen så satt jag och några kompisar och pratade om poliser och varför det tar så långt för dom att komma. Jag vet, inte så kul samtalsämne. Men det är viktigt. För en av min kompis släkting har dött. Och det tak vare att ambulansen tog för lång tid på sig! Asså dom fick igång honom hemma, men när ambulansen kom var det försent=(
Och min andra kompis råkade ut för en sak och sen hittade tydligen inte polisen till henne så det tog en timme innan polisen kom!! Ska inte sådana bilar, asså poliser, ambulanser och brandbilar ha GPS???????? Jag tycker det är fett dåligt att det är så!!! Att det ska ta så lång tid, det är bara helt sjukt! Någon som håller med mig eller???
men, ,men jag kan ju liksom inte göra något......
Hej då:D


Redan hemma:-)

Hej
Jag hade tur idag asså=) Vi hade ingen idrott (synd älska idrott) så vi slutade två istället för tio över tre så jag hinner plugga på spanskan innan träningen=D Jag ska börja plugga snart men just nu sitter jag och kollar på Små i stora värden=D Det är skit gammalt fast kul=P Nu ska jag titta vidare.....

Ugly betty is back=D

Äntligen får vi se betty i Tv rutan igen=D Asså jag har inte tittat på det så mycket förut. Men sen när jag sett repriser så har jag värkligen fastnat för det=D  Det är så kul!! Nu ska jag gå och se på Narnia tror jag;) Men min TV funkar inte riktigt:S Jag får ljud på bakrunden men inte på talet=( Någon som har en ide hur jag ska göra så att det funkar???

Idag har jag varit och gymmat med Anna och ronja=D Det gick väldigt bra faktist=) Idag har jag också försökt plugga spanska. Jag har väl hunnit med en del men jag har fortfarande 25 glsor kvar att lära mig med igen pluggtid kvar! Jag hinner kanske plugga lite på torsdag om jag hinner innan träningen;)
Vi hörs....

En sväng till farsta

Hej:D
Idag har jag nästan inte gjort någont förutom att jag åkte till farsta en liten stund mitt på dan för att kolla efter den där tunika/kläningen som jag hade sett på Åhlens. Men den fanns inte där heller=( Så jag måste åka till stan någon da. Men istället så gick jag in på Gina tricot där jag köpte ett par shorts och en tishirt=D Sen har jag bara varit hemma.

Här är kläderna jag köpte idag=D


I´m in love!

Jag har blivit kär!!!! I en grill=P Asså vi var på Bauhaus för att handla lite. Och så gick vi och kollade lite på grillar. Och då var det en jätte fin grill för extra pris från KING. Den var jätte stor, med en kok platta påena sidan och typ en ishink på andra sidan. Asså det är lite svårt att förklara hur den ser ut^^ Vi tänkte typ köpa den. Men det fanns inga kvar=( Så jag ska se till att vi kmr iväg till ett annat bauhaus för att se om den finns där=) Sen vill jag åka till farsta för att kolla på den där strand klänningen på Åhlens;) Sen har vi också varit på eko idag=) Dom hade väldigt mycket re där idag. Så jag fick med mig en hel del hem=D
God natt;)

Raport från igår:-)

Hej
Jag orkade inte skriva igår när jag kom hem från konfan eftersom jág kom hem vid ett på natten. Asså jag hade väldigt kul, roligare än jag hade förväntat mig i alla fall=D Vi hade massor av workshops. En där vi målade kors på stenar, en där vi mediterade lite och sen målade vi värsta stora tavlan. Där alla fick rita vad dom tyckte gjorde livet värt att leva^^. Sen fick vi göra en låtsas framsida till en tining om när jesus dog, och den sista var att gå runt i kyrkan och leta efter olika tecken och symboler typ. Vi fick också se på film, spela vollyboll och prova kopper* såna där "klänningar" man har när man komfirmeras=)
Sen vi typ elva så gick vi fackeltåg typ mot brevik och sen runt lite där och sen till kyrkan där vi hade midnatts mässa. Och för ensångs skull så var det fler personer en bara komfermander där. Kyrkan var fullsatt! Men det var ju också lite spec igår. För det var två körer som sjöng i kyrkan. En gosskör, haha och sen en kör med tjejer. Det var den kören man fick prova på i torsdags.
det var typ det vi gjorde igår. Så nu vet ni det=P
Visst ja, jag fick två lotter av mamma. Fast igentligen va dom från Leena min moster. Det var stora lotter med dubbla på varje. Så jag var 40 kr sammanlagt=D

GLAD PÅSK!!!=D

Glad påsk!
Idag är det dagen då man får påskägg:D Jag fick ett av pappa med 200 spänn oh fyra askar läkerol:D Jag ska åka upp till mamma en sväng innan jag åker till farsta till mina släktingar för att äta påsk lunch och då ska jag ge henne att skit stort påskägg fullt med godis och en triss lott=D Hon sa att jag skulle få något om jag åkte till henne, undrar vad, jag har ju redan fått ett linne:D
Jag kmr inte hinna skriva något mer idag eftersom jag har komfa frem till 00:30 idag så ni får veta ved jag fick imorgon=P Ha det supper bra!!! Och ät mycket godis!!!=D=D=D  

Lite saker blev det:-P

Jag han inte skriva idag när jag kom hem från sickla för vi fick typ gäster och sen skulle jag åka till pappa. Men nu hinner jag skriva;)
Innan vi åkte till Sickla så åkte vi ock kollade på en cykel till mig:) Det var en gammal Dam cykel men den var ganska ful så vi köpte den inte=S
Sen i Sickla så skulle vi kolla på skor. Och jag köpte ett par flip flop, eller asså typ sådana, jag vet inte vad den sorten heter=P Sen så fick jag ett linne från H&M från min mamma som gav det till mig istället för ett påskägg med godis eftersom jag inte äter godis;)
Sen åkte vi till tyresö Centrum där jag köpte ett par nya pirat byxor=)Älskar det här linnet=D



Dom är snyggare på;) Och om man viker upp dom lite


 
Mina nya slip in/flip flop:-)


God morgon:-)

Snart ska jag åka iväg till sickla för att kolla på skor där på Stadium=) Men jag hinner skriva lite om igår. Jag hade ju komfa igår, det var hyfsat kul;) Lite långtråkigt i kyrkan men det var mysigt när vi kollade på film (prinsen av egypten) och åt popcorn=P Vi byggde också dockor av kartong i mänsklig storlek=) Det var ganska kul faktist. Jag och mina  kompisar gjorde armarna och händerna till en av dockorna=)
Nu ska jag gå och göra mig klar för att åka;) jag ger en rapport när jag kmr hem om jag hittade något att köpa;)

Låååååååååångtråkigt!!!!!!

Jag har så lååååångtråkigt just nu!!!!!! Jag har inget att göra. Hoppas ronja och jag kan gå ut och springa snart så att jag får något att göra. Jag älskar nämligen att springa i regnet^^ Om inte hon kan springa idag så måste jag springa själv     =( Och det är jätte tråkigt, jag kan inte springa själv. För asså då blir jag jätte trött direkt. Jag vet inte vad det beror på men det är så. Det låter konstigt men det är så svårt att förklara;) Jag måste träna idag för jag ska träna tre dagar den här veckan. och resten av veckan hinner jag inte=S Fick precis ett sms från ronja att hon hinner inte springa idag för hon ska till tandläkaren=( Så jag får väl gå ut och springa själv nu=) Önska mig lycka till=)

Gym=)

Idag har jag varit och gymat med Ronja (ronjafroberg.blogg.se)=) Det gick faktist väldigt bra för att inte ha tränat ordentligt på 4 dagar. Och i morgon kanske jag ska ut och springa en kortis med henne innan komfan=) Vi pratade om att kanske springa 4 km i alby, inte så långt, men det är bättre än inget^^

Efter gymet så var jag ute och lekte med små grannarna, asså dom är 5-6 år=) Det är jätte kul att leka med dom. Vi brukar vara ute och spela innebandy, eller fotboll. Idag spelade vi fotboll i typ 1n och en halv timme=) Från en början så var vi 5 pers men efter typ en timme var det bara jag och Jacob (en 5 åring) kvar så sen gick vi in till honom och spelade hockey spel och play station=) Asså det låter konstigt, men det är kul att leka med honom=P
 
Imorgon har jag komfa vid 4 till kvart i 10 (asså på kvällen) så jag kanske inte skriver i bloggen imorgon. Det är väldigt tråkigt på komfan och jag har det igen på lördag pga att det är påsk. Och påsk är ju en tradition i kyrkan. Så då har jag komfa mellan 3 på dagen till halv ett på natten=( Fett tråkigt att vara där så länge. Men, men, det är sista träffen innnan Italien=D=D Jippi!!!

En dag på stan=D

Hej=)
Idag har jag gått runt på stan med mamisen. Det var väl ganska kul=) Hon är lite pinsam/irriterande ibland;) Jag köpte ingenting=S Men det var nära att jag köpte en kofta på espirit=) Sen kollade vi på skor också. Men jag hittade inga fina så jag vill till farsta någon da, någon som vill med?!
Sen fickade vi på ett gammalt café som typ fanns när mamma var liten=) Men det var inte lika varmt idag så det var inte så jätte skönt att gå runt i stan för det blåste så kallt, höll seriöst på att frysa ihjäll!!!=P
Sen vill jag också ha ett par nya piratbyxor... Någon som har ett förslag var jag kan köpa ett par snygga?

Låt mig förklara....

Asså jag måste bara förklara en sak....
Jag har ju skrivit att jag hatar skogås och så där. Men asså det är så att jag hatar inte laget. Men jag gillar inte det som väldigt månda i det laget gör. Dom peckar fuck you när man går förbi, skriver saker om oss på deras bloggar, väldigt taskiga saker och så, så jag tar tillbackas allt jag skrivit om att jag hatar dom, men jag nästan hatar det dom gör. Jag har aldrig blivit utsatt för det jag skrev att dom gör. Men mer an hälften av mitt lag har det! Sen tänkte jag bara lägga till, till den Anonyma komenteraren att vi faktist slog skogås i div 1 för några helger sen.  Så nu har jag tagit tillbacka det eftersom man ska aldrig säga att man hata någon!

30 grader=D

ÅÅ, det har varit så skönt idag=) I solen har det varit så varmt och skönt, faktist 30 grader=D Hoppas vädret håller i sig tills imorgon för då ska jag nog in till stan med mamma (hittar kanske något kul). Idag har jag inte gjort något spec;) Imorse var jag ute och sprang typ 5 km, inte så långt men jag hade grymt ont i huvudet=( Sen så kom mamma hem på eftermiddagen och då åkte vi till TCM där vi kollade på en cykel till mig=) Vi ska typ dit imorgon igen för att titta på en cyckel vi hittade som vi kanske ska köpa=) Och sen efter middagen så åkte vi hem till Alex som har flyttat med sin flickvän till Brandberga=) Där fikade vi lite och sen åkte vi hem igen^^
NU ska jag titta på Ballar av stål=) haha, jag tycket det är skit kul=P

Hur kan man få göra så?!

Asså jag har precis sett på en dokumentär på tvåan som hette vill inte leva det här livet längre, någon annan som såg den?? Jag blev så arg när jag såg den! Det bara bubblar i mig av ilska! Asså dokumentären handlar om en kille som hetter henke som tog dråger. Så man får följa honom när han hamnar i fängelse, försöker ta själmord flera gånger och när han kommer in på bahendlingshem och så. Men det som gör mig arg är att under tiden han sitter i fängelse så blir han neddrågad av massa mediciner för att få en sån kallad "hjälp"! Asså jag fattar inte hur man kan göra så?!!!! Han är ju helt förstörd innomhus pga att hans bästa vän tog hjälvmord för några månader tidigare. Och pga detta så är han ganska våldsam i fängelset. Så poliserna kan inte hantera detta och drogar ner honom istället!!!! ÅÅÅÅÅ!!!!! Det är så dåligt!!!!!!
Asså man kunde chatta med dom som gjorde filmen, och jag skickade in några frågor. Här är en av dom :
Fråga:Varför hjälpte ni inte henke genom att fixsa en psykolog åt honom istället för att bara sitta brevid?

Svar: Vi satt inte bara bredvid utan vi hjälpte honom att komma in på avgiftning och sedan till ett behandlingshem.

Asså titta på svaret! Vi hjälpte honom med behandlinshem, blablablabla........ Det är rena skitsnacket tycker jag! Det var liksom bara att skicka vidare han till andra personer för att dom inte orkar göra något! Och i slutet av filmen så vissade mamman en av alla mediciner han hade fått. Det var en medicin som det stog att amn absolut inte skulle ge den till misbruklare!! Och ändå fick han den!! ÅÅ asså jag blir galen, hur kan man göra så mot en människa??!!
Är det någon som håller med mig eller?

Västerås=)

Precis hem-kommen från västerås=) Jag var där med mamma och syrran för att kolla på min kusse när hon spelade Irsta blixten (det är en handbollscup) Hon spelar i Torsby IF. Tyvär så åkte dom ut i semifinall=( Mitt lag åkte inte ner dit eftersom det är så mycket stockholms lag där nere och då vill vi inte spela, för det blir så tråkigt. Men Skogås och gurra var där. Och skogås åkte ut i semifinall. Det var synd för annars hade dom spelat finall för fjärde året i rad och det hade ju visat att stockholm har bra handboll. Dom åkte ut mot Irsta detsutom;) vilket jag kan förstå om dom tycker är pinsamt. Men när jag kollade på matchen så var deras målvakt inte ens hälften så bra som hon brukar, deras målvakt är grym!
Västerås är altså anledningen till att jag inte skrev igår. För jag hade inte med mig datorn=S 

NO-PROV=S

Vi hade NO prov i dag i skolan=S Det gick väl sådär. Hoppas på VG;) Asså jag kunde typ alla frågor förutom två=) Fast provet fav fett långt 24 frågor. På dom två sista frågorna så orkade jag inte ens tänka. Min hjärna var så trött^^ Men, men jag medelar vad jag fick när jag får reda på det;)
Nu ska jag titta på Talang, haha tycker faktist det är ganska bra^^

Nu är det VÅR!!=D

Asså nu är det värkligen vår, det var ju skitvarmt ute idag:D Kunde liksom gå utan jacka och allt! Fast jag har inte hunnit varit uta så mycket=( Har varit i skolan och sen direkt till gymmet;) Men om det är lika fint väder i morgon tror jag att jag ska ta en springtur:D Det kmr bli så skönt=)
Idag på gymmet så gick det faktist hyfsat bra. Jag höjde på knäböjen till 50 kg. Så jag hade sådana där stora gula 15 kg tyngder på båda sidorna. Det såg så coolt ut^^ Anna tog kort på det men hon gjorde det på sin mobil så jag får dom imorgon. För hon han inte skicka över dom;)

Panik!!

Asså jag har PANIK!!! För jag har NO prov på fredag och jag kan typ ingenting!!!! Va ska jag göra?? Har träning imorgon igen så jag hinner inte plugga typ! ÅÅÅ, vad ska jag göra? I värsta fall så får jag hoppa över träningen imorgon (inte en chans!) Aja det är väl bäst att plugga nu^^
Idag plattade jag håret, så här såg det ut, VAD TYCKS?




RSS 2.0