Mot Vallentuna!

Idag ska jag coacha i Vallentuna. Vi möter Djurgårdshov och Vallentuna så vi borde vinna varje match stort;-) jag kommer med ett bra lag (har haft svårt att få ihop ett) så det ska bli kul och se hur vi spelar idag:-) Målet är ett anfallsspel där vi testar nya grejer och ett försvarsspel där vi jobbar tillsammans. Så får se hur det går:-D
Måste åka till färjan om ungefär 15 min så måste äta frukost och göra mig i ordning nu;-)



Kvällen

Skulle publicerats igår kväll men då funkade inte bloggen...
Idag har varit en sådan dag när jag verkligen förstår varför jag älskar Lillsved! Först en bra skoldag, följt av ett sjukt jobbigt grispass för att sen avsluta veckan med mina underbara vänner. Efter grispasset åkte jag, Anna och Amanda och handlade. Till middag blev det stuvade makaroner med falukorv, super gott!:-D sen hängde vi i soffan och kollade på Idol. Vid 21 drog jag över till Matlida som har en kompis från Skellefteå här och så chillade vi ett tag och nu är jag hemma igen för att sova. Det har varit hur mysigt som helst och det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjort idag! En helt fantastisk dag! Älskar livet just nu!!!
Imorgon uppstigning 07.00 för då ska jag till Vallentuna och coacha:-) så nu är det spikmattan en stund sen sova!













Grispass nu!

Efter en härlig dag i skolan är det mu dags för ett grispass. Samma som förra veckan men lite tuffare;-) idag är det inte lektionstid utan på vår fritid:-D



En fett bra träning!

Idag gjorde 01:orna en riktigt bra träning!:-D Jag delade upp planen i 3 stationer och på två av dessa stationer fick dom jobba själva utan att jag stod där och såg till dom. Dom lyckades koncentrera sig och genomföra övningarna riktigt bra!:-D kul att se! Trodde inte dom skulle klara av det men det gjorde dom! Så träningen gick riktigt, riktigt bra!:-D riktigt härligt! Nu blev jag taggad och stolt som coach! Kul det ska bli att coacha på lördag!

Annars idag så har det varit en väldigt bra och rolig dag:-) trotts att jag har "ont" i halsen och lite svårt att prata (rösten är extra hes) så har det gått bra:)
Imorse började ju dagen med ett riktigt roligt Zumba pass, efter det var det skola som bestod av testledarskap fram till lunch och det va väl inte jätte kul men det funkade. Fick stort beröm för mina testresultat av lärarna så det va kul!:-D sen va det näringslära där vi såg på en väldigt intressant film om en studie gjord i USA som visade på att man föds med en biologisk vikt och att om man är överviktig någon gång under livet så bildas fler fett celler. Dessa celler försvinner aldrig (men man kan tömma dom på fett) och detta gör att kroppen förväntar sig att man ska ha fett i alla dessa celler. Det är därför personer som någon gång under sitt liv varit överviktiga alltid är hungriga. Den biologiska vikten handlar också om ifall vår kropp är lagd åt det hållet att all extra mat vi stoppar i oss som vi inte behöver (den energi som inte går åt, åt att hålla oss vid liv med mera) lägger sig på fettet medan hos andra kan det öka muskelmassan eller värmen i kroppen. Hos vissa jobbar kroppen själv för att få bort fett och hos andra inte. Detta betyder alltså att det finns dom som inte kan gå upp i vikt... Orättvist! Men intressant! 
Som sista lektion hade vi idrott och då va det gympa styrka som gällde:-)
Nu ska jag ligga lite till på spikmattan, sen sova!




En konstig natt...

Inatt har jag inte alls sovit bra... Vaknat flera gånger och trott att klockan ringt så jag har stängt av den och gått upp för att då inse att klockan bara är exempelvis 02.00... Så kan säga att jag är ganska trött nu:-(
Börjar också bli förkyld med hosta och halsont! Det har jag inte tid med så får ta och köpa halstabletter idag!
Men nu är det Zumba som gäller så här på morgonen, kul!:-D



En bra kväll!

Även fast jag haft ont i ryggen idag så har det blivit en bra dag! Smärtan var värst i skolan men när jag kom ner i vattnet så släppte det en del:-) det gick väldigt bra för mig idag!:-D kändes lätt och tekniken satt! För första gången simmade jag med badmössa också! Kändes konstigt men det kändes bra att inte håret utsätts för så mycket klor:-)
Efter simningen hängde vi i forum ett tag och kollade jacka och skor till mig. Mamma ska köpa en Everest jacka, en tunn. Vet bara inte vilken färg;-) måste hitta ett par nya vintersport också, men som vanligt finns det inga snygga i min storlek...
När vi kom hem så åt vi middag och sedan pluggade vi 2 timmar! Första gången jag pluggar här, stolt tjej! Avslutade kvällen med 30 min hopprep (1418 hopp) och lite kvällsfika med Amanda och Bella:-D
En dålig dag som blev en bra dag!
Ska ligga på spikmattan i 20 min (5 kvar) och sen sova, så godnatt!



Mot simhallen

Trotts att jag låg på spikmattan nästan 1 timme igår är det ingen bra rygg dag idag:-( känner mig stel och har ont. Kan vara lite träningsvärk också från rygglyften igår. 
Trotts detta tänker jag åka och simma nu:-) tror det kan vara bra för ryggen att få vara i vattnet men ska ta det lugnt och verkligen lyssna på kroppen!
Så nu far jag som norrlänningarna skulle ha sagt;-)



Godmorgon!

Pigg och glad är jag idag efter 9 timmar sömn! Skönt:-) 
Nu ska jag ner till gymmet och rehaba, efter det är det skolan med testledarskap och idrott:-) en bra dag!



Må väl

Idag har det varit en rolig men ansträngande dag!
Började dagen med en rolig näringslära lektion. Därefter hade jag Må väl, en grupp på ca 25 st pensionärer som kommer hit 1 gång per vecka för att träna och umgås. Jag och min grupp hade tema friskvård/ drama med dom. Innan lunch körde vi skrattgympa, fågeldans, dans och cirkelfys där det var fokus på funktionell träning så som ställa sig och sätta sig upp, balans med mera. 
Efter lunch fick dom välja mellan att ha drama och måla eller vara i gymmet:-)
Det va super kul och jätte givande att jobba med denna målgrupp för nu vet jag vad dom klarar av och inte! Bra erfarenhet att ha med sig ut i livet!
Efter må väl hann jag med lite träningslära innan skoldagen var slut. Då körde jag handboll med några stycken 1 timme och sen 1 timme gym:) så med simningen imorse som inte gick så där jätte bra så har jag fått till 3 pass vilket är bra tycker jag!:-D
Nu har jag legat på spikmattan i snart 45 min och tänkte faktiskt sova. Har sovit för lite dom senaste dagarna så nu tänkte jag ta ikapp lite;-) 
Imorgon är det rehab som gäller!



Sova nu!

Idag var det chill träning med handbollen! 
Först körde jag rehab och stretch. Sen inne träningen fokuserade på återhämtning så det va tre stationer; Individuell skotteknik, stege, samarbete mellan 9- meter och kant/ M6
Roligt men chill! Det va bra att det var lugnt för min rygg tror jag:-) den har ju gjort ont sen smällen i fredags och idag gjorde den ont, inte så att jag inte stod ut men det gjorde ont! 
Nu måste jag sova, klockan ringer 05.30 för imorgon är det simning!



Mot handbollen!

Denna vecka ska jag träna handboll idag istället:-) är super trött och ont i ryggen men ska göra mitt bästa! Taggad till tusen så nu kör vi!:-D


Mot skolan

Idag har jag ont i ryggen och är trött. Som vanligt efter cuper är min röst inte den bästa;-) 
Men trotts detta ska det här bli en bra dag! Längtar efter Lillsved och alla där så nu styr jag bilen ditåt:-)
Idag är det testledarutbildning och idrott som gäller om jag inte mins fel. Sen ikväll är det handboll och idag ska jag träna med Nacka:-D super kul!



Hemma igen

Nu ligger jag i sängen i Tyresö helt utmattad efter en bra cup!
Tyvärr tog vår resa slut imorse mot Borlänge. Detta på grund av ett dåligt försvarsspel.
Men det har varit en rolig helg med mycket lärdomar! Jag har fått se fina anfallsspel där många vågat ta för sig:D kul att alla fått göra mål denna helgen också!
Har också insett att jag måste träna mer försvarsteknik med tjejerna så dom känner sig säkra;-) och fotarbete! Men i det stora hela har det varit bra försvar och anfall, alltså bra spel!:-D Kul!
5:a av ca 15-20 lag i vår klass är bra även fast vi hade kunnat gå längre;-)
Vi fick äran att få bada på det fina äventyrsbadet där när vi hade åkt ut! Tjejerna tyckte det va jätte kul och det va verkligen jätte fint!
Men som sagt, nu ligger jag i min säng helt utmattad och ska släcka lampan. Åker till skolan imorgon runt 07.30,
Godnatt!






Slutspel!

Godmorgon!
Ska strax väcka tjejerna, går upp lite tidigare för att vara klar innan dom ska upp för att kunna hjälpa dom sen:-)
Har sovit i princip hela natten. Ingen som har väckt mig för att dom inte kan sova iaf. Så det har varit skönt! Får bara hoppas att dom inte legat och haft ont utan att väcka mig;-)
Idag är det som sagt slutspel som gäller. Tåget går inte förrän ikväll så vore segt att förlora nu och behöva vänta till ikväll.
Med rätt inställning och vilja kan vi få spela fler än en match! Forza!

Hellton cup dag 2

Idag var det alltså 3 matcher som gällde! Super kul för vi har vunnit 2 och kom alltså tvåa i gruppen:-D det innebär A- slutspel imorgon i kvartsfinal mot Borlänge röd.
Vi har haft bra försvar för det mesta. Det var mest vår match mot Torslanda som vi gick in med fel inställning och inte riktigt ville kriga i första halvlek. Sen ändrade vi oss i andra men dom är helt enkelt bättre än oss så vårt bästa räckte inte till:-/ men som sagt, vi gör 2 bra matcher vilket är kul att se!
Vi har precis gått och lagt oss så jag måste som vanligt vara vaken lite längre... Just nu har vi en skadad spelare som inte mår så bra och en som mår illa så får se om det blir någon sömn inatt;-) men vad gör det, spelarna går först!
Imorgon är det uppstigning 06:30 för vi har matchstart 08.25:-)



Godmorgon!

Har gått upp lite tidigare än tjejerna som vanligt så att jag hinner göra mig klar innan jag ska hjälpa dom;-)
Väckning 08.00 för att sen går bussen 09.00 mot hallen.
Matcherna idag är:
10:30 Vadstena
13:40 Torslanda
17:10 Skåre

Har bara koll på Torslanda och dom är riktigt bra! Så där kommer vi få en tuff match! Däremot är speltiden bara 10*2 (vi brukar spela 15*2) vilket kan hjälpa eller inte. För det kan ta för lång tid att komma in i matchen men det kan också vara så att vi orkar springa och trycka ordentligt hela matchen;-)
Men nu måste jag väcka tjejerna:-)



Hellton cup dag 1

Nu ligger vi i skomsalen och tjejerna ska sova.
Idag har det varit stressigt som vanligt med tåg och att hitta och så men samtidigt har det varit väldigt mysigt med restaurang besök:-) vi åt på en libanesisk restaurang med riktigt god mat:-D
Imorgon är det uppstigning 07.45 för min del och 08.00 för tjejerna. Matchstart 10.30 men bussen går 09.00 därför måste vi upp så tidigt;-) 
Imorgon är det tre matcher som gäller, mot tre duktiga lag (tror jag) så alla måste vara på topp! Tur att vi alltid e det haha;-p
Nu ska jag läsa lite medan jag väntar på att tjejerna ska somna:-) godnatt!




Mot Värmland!

Nu ska jag hem och packa för idag är det cup med 01:orna som gäller! Mot Värmland och Karlstad för att spela Helton cup!:-D 
Vi har en tuff grupp men vi ska försöka komma 2 i gruppen iaf! Och ha riktigt jävla kul såklart!
Börjar spela imorgon 10.30 så de blir tåg och restaurang ikväll;-)
Nu kör vi!



En dag full med träning!

Började dagen med 1 km simning och idag gick det väldigt bra!:-D börjar få till det!
Efter det var det gris Fys på näringsläran, alltså stentufft. Vi skulle kolla hur mycket vätska vi förlorade. Det va riktigt jävla jobbigt! 
Massa olika stationer som vi jobbade med där alla va fokus på kondition mer eller mindre. 
I slutet av fysen gjorde jag illa ryggen igen... Det va en station där man skulle slänga sig på en tjockmatta och sen upp och springa. Jag knäckte till ryggen och det gjorde fruktansvärt ont:-( blev också väldigt rädd så grät en skvätt innan jag tog mig samman. 
Detta gör att jag var tvungen att hoppa av Zumban som klassen kör just nu för ryggen klarade inte det:-( 
I helgen blir det vila! Skit ryggen måste bli bra någon gång!



Dagen!

Idag har det varit en tuff dag med träning!
Morgonpasset där jag var riktigt trött i kroppen, soma (rörlighet+ styrka) på idrotten, lite skivstångsträning (som gick bra!) på studietiden för att sedan avsluta skoldagen med afro dans. Hann med lite rehab för foten medan 01:orna dansade också.
Så kan säga att jag är rätt slut nu;-)
01 träningen gick bra idag, lite slarvigt och så där men det funkade bra! Skönt eftersom att vi åker på cup imorgon (y).
Nu ska jag sova, upp 05.30 för simning och sen ännu en förmiddag med hårt träning!:-D



Träning nu!

Skulle publicerats imorse 06.45...
Eftersom att jag rehabade igår så ska jag köra kondition idag... Ingen som håller i spinning så jag får ta löpbandet. Som kroppen känns nu blir det PowerWalk men vem vet, kanske slänger in lite löpning också;-) 


Mot skolan!

Skola som gäller nu! Först idrott, sen gym, sen lektioner (min inte vad) för att sen avsluta dagen med 01 träning:-D



Sova nu!

Har legat på spikmattan i snart 30 min och tänkte strax släcka lampan. Är duktig och går och lägger mig i tid idag:-D har varit så sjukt trött de senaste dagarna att jag tänkte att nu är det dags att få till mycket sömn!
Gymmet gick okej men långt ifrån bra! Ryggen sa ifrån direkt så blev inte speciellt mycket stång träning, och det sög ju!
Fick gå på maskinerna istället så fick i alla fall till ett bra pass:-D
Bifogar Zlatans Twitter som jag tycker är bitchigt men roligt!




Mot gymmet!

Ska alldeles strax ner till gymmet och köra med stången. Kom på mig själv med att tänka att idag ska jag lägga på lite vikt. Men måste stoppa mig själv om jag inte vill bli skadad igen så idag blir det bara stången!

Annars idag har det varit ganska tråkigt... Började dagen med rehab och 30 min spinning vilket inte va speciellt kul idag;-/
Sen var det långtråkig näringslära och idrott där vi knappt fick röra på oss... 
Efter det simmade vi och det gick inte så bra för mig idag:-( mycket folk och en kropp/ knopp som inte vill:-(
Men nu laddar jag om och ska avsluta dagen med ett bra pass!



Trött tjej!

Är super duper mega trött idag också:-/ men får ju skylla mig själv eftersom att jag inte gick och la mig i tid... Har iaf sovit skönt inatt så det känns bra:-)
Nu ska jag ner till gymmet och rehaba rygg och fot:-)



Handbollen var skit kul!

Det va riktigt härligt att få spela igen!:-D jag va mycket bättre än jag trodde jag skulle vara och tro det eller ej men jag va faktiskt bra;-) jag har saknat handbollen som fan och idag kände jag att jag fick tillbaka en bit av mig som varit borta!
Ryggen höll, självklart kände jag av den men skulle inte kalla det smärta. Axeln och foten kände jag inte av alls!
Det va svin jobbigt på fysen men jag tog mig igenom det och nu kan det bara bli bättre!:-)
När jag kom hem tittade jag så klart på fotbollen med resten som satt här! Kollade tills Portugal gjorde 3-2 då gav jag upp och gjorde mig i ordning och har legat på spikmattan en stund men nu ska jag släcka! Med tanke på hur trött jag var i morse borde jag sovit för länge sen men kunde inte motstå fotbollen;-)
Godnatt på er!



Handboll snart!

Idag ska jag snöra på mig skorna och gå ut på handbollsplanen igen!:-D i 4 månader har jag varit utan handboll och jag står inte ut längre;-) så har gjort en deal med min tränare att jag ska få träna 1-2 ggr av 4 i veckan och tanken är att jag inte ska spela för jag vill ju inte ta någons speltid. Det kommer bli träning varje tisdag och sen de lördagar jag kan. I helgen är jag på cup så då blir det inget men de helger jag inte coachar så tränar jag;-)
Är super taggad men jätte nervös! Vågar inte ens tänka på hur dålig jag kommer vara;-) men taggar till lite extra genom att vila på spikmattan innan jag måste ner och äta middag och sen direkt åka till Nacka! 



Vilken underbar dag!

Idag har verkligen varit en underbar dag! Jag lever livet just nu:-D började med rehab som iofs gick sådär... Sen har skoldagen varit riktigt kul med samtalsmetodik och en as rolig idrottslektion! Efter det var det 01 träning och idag var jag verkligen taggad på att ha den! Det va ett tag sen:-) dock gick det inte så bra men det var kul iaf!:-D
Avslutade kvällen med en rolig kväll med tjejerna i huset! Shit vad jag skrattat! Också därför jag är så sent i säng... Skulle lagt mig för en timme sen för jag ska upp 05.30 för lite simning. Men jag överlever nog;-) men måste sova nu! Hoppas ni haft en lika bra dag som mig!:-D



Godmorgon!

Godmorgon!
Idag är jag super trött! Känns som att jag sovit typ 2 timmar fast jag sovit 8;-)
Ska ner och rehaba, senast jag gjorde det va i fredags så det är dags nu! Men först lite celcius:-)



Mys knytis!

Idag sov jag till 10.50, så skönt! Resten av dagen har varit slapp och mysig. Bakade under dagen då jag var på knytkalas hos Glantz med gamla järngänget! Laget från förra säsongen! Super mysigt att träffa alla! Man får tillbaka minnen från hur kul vi hade när vi spelade tillsammans!:-D
Vi åt massor av goda sötsaker! Så nu rullar jag typ fram;-) tur att det börjar en ny vecka imorgon full med träning!
Nu ska jag sova, godnatt:-)





Lilla elevträffen

Idag var det lilla elevträffen som gällde. Det innebär att förra årets elever kommer hit och hänger;-)
Det började 11.00 med upprop i Aulan. Där rektorn gick igenom sånt som ändrats sen förra året med mera. Sen var det lunch 60 min. Efter det delades klasserna upp och förra årets HC tillsammans med årets satt i Aulan och så pratade vi om allt möjligt som har med utbildningen, träningsbranschen med mera och vi fick massor av tips och råd från de "gamla" eleverna:-D super intressant att få höra deras historier och tankar! 
Vid 15.00 slutade "skoldagen" och nu var det aktiviteter som gällde. Under dagen har jag kört Zumba, spelat olika sporter (pingis, volleyboll och basket), lekt paint och gymmat. Det spelades en fotbollsmatch också mellan årets och förra årets elever och jag var trogen hejarklacksledare! Tyvärr blev det förlust med 0-3 till oss... Men det va sjukt bra fotboll som spelades!
 Allt detta tillsammans med de gamla eleverna. 
Gymmet idag var så kul! För första gången på nästan 1 år har jag kört med stången och gjort knäböj, marklyft och bänkpress!:-D dock bara med stången som väger 20 kg.. Men måste skynda långsamt hur svårt det än är om jag ska hålla hela livet!
Nu på kvällen hann vi med lite fest också! Började hänga i radhus 1 tillsammans med Alex, David, Tobbe, Moa och Matilda. Sen gick vi till bunkern där alla andra var. Det va drag i festen kan man säga! Lite annorlunda än hur våra fester brukar se ut! Nu var det olika shoot race, champagne regn med mera. Jag var inte där då för det var klart när vi kom som tur va! Men man kan absolut säga att det verkar vara ett lugnare år i år. På både gott och ont;-)
Nu är jag hemma i sängen igen och är fett trött! Ligger på spikmattan just nu men ska strax ta bort den och sova:-)




Spinning!

Somnade typ 02.15 igår så sov nästan 5 timmar innan jag gick upp och spinnade... Så lite trött kan man säga;-)
Men kände att jag ville testa mig själv lite om jag kunde genomföra ett spinningpass så trött och innan frukost efter igår och det gjorde jag så nu är jag stolt över mig själv:-D
Det som gäller innan det är skola idag är att städa, göra mig i ordning och kanske träna lite till;-) skolan börjar vid 11.00 så är ett tag kvar!



Sen Halloweenfest!

Idag hade vi sen halloweenfest på skolan. Jag och Matilda var systrarna som Gud glömde och så var vi utklädda till varandras motsatser typ:-) man kan tolka det som man vill... Vi tolkar det som att Gud glömt bort att vi egentligen är systrar;-)
Det va jätte kul att klä ut sig! Och en rolig fest! Gick hem vid 00.00 och suttit uppe med tjejerna ett tag samt duschat och så. Nu måste jag sova, ska faktiskt på spinning imorgon bitti 07.00, med vilja så kan man!











En sjukt bra dag!

Idag har det varit en riktigt bra dag!
Startade med 35 min simning i Nacka och inte för att skryta men jag börjar bli riktigt bra och få in bra teknik nu;-)
Efter det va det redovisningar i skolan då vi varit uppdelade i olika grupper och fått tolka funkisveckan som vi ville och sen redovisa i ca 10 min idag. Jag va i debattgruppen och vi har pratat mycket om att det handlar inte om vilket handikapp man har utan vad man gör av det! Man kan klara allt bara man bestämmer sig för det! Så vi visade två filmer från Youtube (bland annat the freedom chair), sen hade vi några som sjöng, dansade, spelade teater, visade bild+ film och några som satt upp allt dom målat och skapat. Riktigt kul!:-D bra jobb av alla!
Efter skolan va det spökboll för hela slanten! Riktigt kul att spela och så klart mitt lag vann;-)
Vi spelade i 90 min och efter det var det middag. Nu ligger jag i sängen och Chillar, ska snart duscha och så för sen kommer Matilda så ska vi fixa inför halloween festen ikväll innan vi kollar på fotboll en halvlek och sen ska vi byta om och bli syskonen Gud glömde! Ska bli riktigt kul och kommer mer info sen!:D



















Dagen!

Idag har vi suttit på föreläsningar om synnedsättning, Asberger och ADHD och de har varit riktigt roliga och bra föreläsningar!:-D framförallt den om ADHD då det var en mamma som hade en son med ADHD som berättade ur hennes perspektiv som mamma:-) hon va riktigt duktig på att prata och väldigt intressant!
Efter det åkte jag som vanligt till Tyresö för att ha träning och efter träningen hade jag möte med mina lagledare som gav mig konstruktiv kritik. Det är klart det är jobbigt att få reda på ens svagheter men det måste man för att kunna utvecklats så jag ska bara bearbeta och använda mig av det jag lärt mig!
Nu MÅSTE jag sova! Uppstigning 05.30 imorgon...




Nu rehab!

Nu ska jag ner och rehaba! Haft en konstig natt med ganska ont i foten...:-(
Idag ska jag försöka hinna rehaba både foten och ryggen, så önska mig lycka till;-)
Bifogar fler bilder från igår





En dag full med idrott för funktionsnedsatta

Idag har vi haft olika idrotter som är anpassade för funktionsnedsatta personer. Vi fick testa: Goalball, Boccia, Rullstolsbasket och Pingis. Det har varit riktigt kul!:-D
Tyvärr missade jag det mesta av Rullstolsbasketen och hela Goalballen då jag åkte till min sjukgymnast. Trotts att det är super- duper, mega kul med Rullstolsbasket så är jag glad att jag åkte till min sjukgymnast för jag har blivit Friskförklarad eller vad man säger!:-D
Detta innebär att jag inte betraktas som skadad längre och jag får träna vad jag vill nu! Men måste så klart gå på all träning långsamt nu! Och så måste jag fortsätta med rehab till nyår typ. Så det är jätte kul! Så ska träna handboll på tisdag också!:-D
Efter allt detta åkte jag med Matilda och Emma till Nacka Forum för jag och Matilda inhandlade det sista till vår utstyrsel till på fredag på halloween festen:-)
Sen avslutade jag denna underbara dag med att se Oväntad vänskap i aulan som några hade ordnat jätte mysigt!:-D
En fantastik dag! 
Men nu måste jag snart släcka, legat på spikmattan ett tag och måste sova.





Mot simmhallen!

Nu ska jag mot simhallen med Matilda och Tobbe!:-)
Trött och lite otaggad men får iaf inviga min nya baddräkt!:-D



Dagen!

Idag har det varit en dag full av teori! Vi har suttit i aulan från 08.50 till 16.10 med lite raster;-) Det har varit jätte intressanta föreläsare! Bland annat lite olika filmer, en daggrupp från Gurraberg som var riktigt söta och imponerande! Dom va så fina som människor!:-D
Sen efter skolan åkte jag med Matilda, Ella och Julia in till Gurra och simmade. Körde 1500 meter med dolme då jag inte kunde sparka med foten. Det va riktigt jobbigt för armarna för jag crawlade hela tiden;-)
Sen kom jag hem, åt lite middag och sen ner till gymmet och körde helkropp. Jobbigt värre!
Bifogar en bild på Justin Hackett Lindwall som Amanda och Bella gjort så vi ska lära oss anatomi, så duktiga!:-DNu spikmattan för att snart släcka lampan och sova lite. Uppstigning 05.30 imorgon för simning!





Gymmet

Sitter i gymmet nu och gör absolut ingenting;-) inte sovit så bra inatt då foten gjort väldigt ont... Men det är mycket bättre idag! Svullnaden har gått ner en del och lite av den blåa nyansen försvunnit. Så idag kan jag iaf lägga vikt på den och nästan gå!:-D det blir bättre! 
Har rehabat lite för ryggen, nu på morgonen det jag kan, mest med bollen. Tog bara 20 min så de senaste 20 har jag inte gjort något;-) men nu är det frukost!



Stukat foten...

Imorse körde vi olika idrotter på förmiddagen, super kul!:-D vi körde sittande volleyboll, innebandy fast vi häll klubban utan armar (kan typ inte förklara hur), fotboll på ett ben och basket med en hand. 
Tyvärr stukade jag foten i en närkamp på fotbollen... Trodde inte det var så farligt så försökte springa bort det så struntade alltså i att linda... Detta har gjort att foten är svullen ända ut i tårna, jag kan knappt stödja på den och än mindre gå... Som tur är finns det kryckor att låna! Jag hade ont men inte jätte ont när det hände men det har blivit värre och värre under dagen!:-( 
Som tur är så är Matilda så snäll så hon skjutsade mig till Tyresö (då jag inte kan bromsa och gasa) så jag kunde gå till tandläkaren och träningen:-)
Nu ska jag sova och hoppas på att foten är tillräckligt bra imorgon! Måste upp och rehaba för ryggen, eller iaf det jag kan;-) 
Godnatt!









Gymmet nu!

Nu är höstlovet slut och jag ska tillbaka till rutinerna här på Lillsved! Det innebär träning på morgonen:-D 
Idag blir det löpning på löpbandet för jag ska öppna gymmet idag så måste vara där. Annars hade jag gärna gått på spinningen eller gått ut och sprungit;-)



Återförenade!

Äntligen är jag hemma i Rektorsvillan med bästa tjejerna! Så kul att träffa dom igen och vad kul jag haft ikväll! Skrattat så jag gråtit:-D
Nu ska jag sova, legat på spikmattan i nästan 1 timme så nu är det dags att släcka lampan och tagga gym imorgon 06:45 för det är jag som öppnar:-)
Bifogar bildbevis på att jag faktiskt solade idag;-)



Hos pappa!

Sitter hemma hos pappa nu men ska snart gå;-)
Vi åt lunch på mosaik, jag, pappa och Sandra och det satt väldigt bra efter gym:-D
Har klart av allt på listan förutom att sola och det ska jag göra snart precis innan jag åker till centralen för att hämta upp bästa tjejerna Sara och Amanda. För ikväll återförenas Rektorsvillan och jag har saknat alla! Vi firar återföreningen med Tacos och det ska bli kul att träffa alla och få höra hur deras lov varit!



Gymmet nu!

Gymmet nu för att köra helkropp och rehab!:-D


Dagen

Löpningen imorse gick långsamt och tungt! Men måste tänka positivt så nu kan det bara bli bättre;-)
Idag har jag en hel del att göra innan jag ska åka till Lillsved runt 16.30. 
Att göra söndag:
- Packa (det som hänger på tork och i torktumlare också!
- dammsuga rummet!
- Göra mina läxor!
- sola 
- träna
- träffa pappa 14.00
Så det är bara att sätta igång;-)



Löpning nu!

Ska gå ut och springa nu... Inte alls taggad för jag har tappat mycket kondition och framförallt löpkondition! Plus att kroppen är helt slut så får se hur det här går;-)


Bio med gamla gänget!

Ikväll har jag varit på bio med så kallade gamla gänget, vi som hängde ihop i högstadiet:-D super kul att träffa Hanna, Hanna och Moa igen, framförallt Moa för henne har jag inte sett sen i somras. Det är så roligt för när vi hängde konstant i typ 4 år då blir det som att även fast man inte träffar varandra på länge så är det som att tiden stått still och man aldrig varit ifrån varandra, märkligt men jätte bra!:-D
Vi åt middag i stan och sen såg vi på Steve Jobs, om hur Apple skapades. Den va bra men trodde den skulle vara bättre;-) så lite besviken för den var ganska krånglig så hängde inte med så bra haha!
De andra drog till Hellströms efter för att ta en drink men jag hade ont i ryggen, huvudet och var jätte trött. Plus att jag var inte alls klädd för utgång (insåg 10 min innan bussen skulle gå va klockan var och då va jag helt ofixad och hade coach kläderna på så hann inte fixa mig mer än att byta kläder typ;-)) så jag åkte hem och spenderade lite, ytterst lite tid med mamma.
Känns så tråkigt för att även fast jag haft lov denna vecka så har jag inte hunnit träffa min familj nästan någon ting... Men tur att det kommer fler helger:-) imorgon ska jag hem till pappa och fira fars dag och umgås med honom innan det är dags att åka tillbaka till Lillsved och träffa alla igen!:-D
Nu ska jag ligga på spikmattan ett bra tag till! Har ont i ryggen och en bra bok att läsa så det ska nog inte vara så svårt;-) 
Godnatt!



En bra dag!

Idag hade jag som sagt match med 01:orna och det gick väldigt bra!:-D första matchen mot Huddinge vann vi med 18-4 och då hade vi bara gjort 4 mål i första halvlek så vi la in en högre växel i andra!
Andra matchen mötte vi Haninge och vann med 16-8. Där stod det 6-4 till Haninge i halvlek så där la vi verkligen in en högre växel och spelade riktigt bra i andra halvlek:-D Mellan matcherna hann vi med en del Teambuilding också vilket var bra!
Stolt tränare och bra för serien att vi fick med oss 4 poäng och en stor målskillnad:-)



Tacokväll!

Efter frisören idag träffade jag Hannapanna på en lunch, super mysigt!:-D 
Sen va jag hos läkaren och fixade remiss till magnetröntgen för ryggen. Sen åkte jag och mamma till sportsgear för att handla nya inneskor och det blev ett par Adidas zero såklart, dom är bäst!  Sjukt snygga också så hoppas dom kommer funka bra:-D Sen vidare till gymmet för lite gympa. Och idag va det en tjej som höll i passet och idag var det både jobbigare och roligare men inte något jag skulle gå på regelbundet;-) hann med lite rehab också och nu sitter jag på bussen på väg till Slussen för att möta upp Jessica och sen ska vi vidare hem till Alina på tacokväll med en del andra sköna tjejer:-D Super mys!




Hos frisören

Nu sitter jag med blekningen i och de har tagit över 60 min att få i all blekning i håret plus att vi tagit en del på längden. Har aldrig haft denna frisör förut men är väldigt nöjd med henne hittills! Hon är noggrann och väldigt duktig:-D
Snart ska vi skölja ur blekningen och klippa lite till sen styla och sen är jag klar:-) hoppas vi får tid att platta håret också för jag orkar inte stressa för att hinna det sen;-)





Mot frisören!

Mot frisören för att få bort denna kalufs! Sen lunch med Hannapanna, efter det läkaren och sen handla skor med mamma. Sen träna och så avsluta dagen med tacokväll hos Alina med bästa tjejerna! En fullspäckad dag med massor av härligt att göra:-D




Hälsomässan+ tränig+ promenad

Hälsomässan var riktigt kul!:-D Det var massor av olika företag inom olika kategorier i hälsa. Jag fick med mig godibag hem men också ett flak celcius som jag köpte för 360kr, fett billigt! Fick dessutom blanda smakerna vilket var väldigt bra!:-D
Sen köpte jag 10 st questbar då man också fick blanda. Har aldrig ätit dom förut men smakade en och den va riktigt god! 
Efter mässan åkte jag snabbt hem och åt en macka och färgade mig syrras hår (eller bara topparna) och sen iväg till träning med 01:orna. Den gick bra rent tekniskt men dom va stundtals väldigt okoncentrerade... Men i det hela gick det bra!
När jag kom hem från träningen gick jag ut med Ayla 60 min och kom hem samtidigt som mamma som varit på match med 98:orna så då åt vi middag och nu ligger jag på spikmattan för min rygg mår inte jätte bra:-( jag har fått ont i muskel nere på höger sida och tror det beror på felbelastning men vet ej. Får se vad min sjukgymnast säger nästa vecka när jag ska dit:-)
Nu ska jag sova, ska tyvärr inte träna imorgon för jag ska till frisören vid 10.00 så måste gå upp 07.30 om jag ska hinna träna och det vill jag inte eftersom klockan är så mycket... Fast samtidigt vill jag ju träna;-) men får ta i extra hårt imorgon kväll eller köra extra hårt i helgen:-) Behöver verkligen träna upp min kondition som försvunnit big time sen jag började på Lillsved. Har varken tid eller motivation att gå ut och springa där när det finns så mycket annan rolig träning;-) Har blivit en hel del gym och annan styrketräning så måste komma igång med löpningen om jag ska palla springa på banan!
Ledsen för ett väldigt långt inlägg!




Mot Hälsomässan!

Nu styr jag bilen mot Stockholmsmässan för från och med idag och fram till söndag är det hälsomässa där. Allt från att besöka olika montrar till att vara med på olika pass. Därför har jag träningskläder;-)


Gymmet

Imorse drog jag och gymmade innan frukost. Det gick super bra och jag kände mig stark och tog verkligen ut mig själv trotts att jag bara jobbar i maskin eller med egen kropp:-D super skönt!
Har precis ätit frukost och ska snart ta ut Ayla på en promenad innan jag ska åka till hälsomässan med Bella (min rumskompis på Lillsved). 



Kvällen

Att gå få Friskis gympa va inte riktigt min grej... Fånigt och inte speciellt jobbigt... Tråkigt också!;-) det är absolut bra träning, det säger jag inget om men inget för mig. Dock måste jag dit en gång till för att fullfölja läxan över lovet...
Efter det åkte jag ju till Nacka för att simma och passa på och kolla när Skuru (DJ) spelade. Simmade 1 km och det gick sådär, tråkigt utan lillsvedsgänget;-) handbollsmatchen va as tråkig! Riktigt dålig handboll från båda lagen men båda lagen kämpade på bra i alla fall:-) Skuru van tillslut med 1 boll men det va nog mer tack vare domarna;-) vet iaf att tjejerna är tusen gånger bättre än det dom visade idag! En bra sak var att jag pratade med Harry idag (min gamla tränare) och så fort jag är skadefri ska jag börja träna handboll igen! Har saknat det så mycket så längtar efter att få sätta igång:-D Jag ska träna 1-2 ggr per vecka. Varje tisdag och de lördagar jag kan. Jag räknar inte med att spela matcher men det tyckte Harry jag skulle göra... Vi får väl se;-) ska bli jätte kul att få komma igång igen i alla fall även fast jag inte satsar:-D nu har jag något att rehaba för så nu lägger jag in en högre växel!
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon 08.30





Städat och fint!

Nu är rummet grundligt städat och det är så skönt! Däremot har jag mycket tvätt kvar men det hinner jag med de andra dagarna;-) 
Nu ska jag byta om och åka ner till Friskis och Svettis för att träna lite. Gillar inte det gymmet egentligen men vi har som läxa att genomföra två pass och då får vi välja mellan Core, gympa och skivstång. Och eftersom jag inte får köra core eller skivstång så har jag inget annat val än att köra gympa;-) så ska dit och rehaba lite innan passet börjar så måste sätta fart nu!




Städa rummet nu!

Mitt rum ser ut som jag vet inte vad... Detta då min syrra lånar det nu när jag inte är hemma;-) så nu ska jag storstäda det tänkte jag. 
På bilderna ser nu ju hur det ser ut! Alla kassar är fulla med smutstvätt som ska tvättas också...
Nu får vi detta gjort!




Dagens planer!

Det blev en promenad imorse. Testade att springa en stund men benen var helt slut...:-( 
Nu har jag ätit frukost (för ett tag sen) och ska duscha. Efter det ska jag luncha med mamma, besöka solariumet, städa rummet, träna och sen ikväll ska jag till Nacka och kolla när Skuru spelar mot Bolton:-)
Så det är dagens planer! Hoppas jag hinner allt;-)



Promenad eller löpning nu!

Godmorgon!
Orkade inte blogga igår för fanns typ inget att blogga om;-) tog en sovmorgon, gymade och på kvällen va det träning med 01:orna.
Nu är jag redo för lite morgonträning! Blev ju inte så mycket träning när jag var i Norrland så måste komma igång igen! Idag blir det löpning/ promenad ett tag, vi får se hur kroppen känns:-)



Sova nu

Har krypit ner och ligger nu i min säng i mitt rum i Tyresö. Skönt att vara hemma hos familjen faktiskt:-) Det är liksom lugnare och man hinner vara lite själv här;-) Fast kommer mig tröttna snart iaf och sakna alla!
Men nu ska jag sova och försöka ta ikapp lite sömn jag missat den senaste tiden. Så ingen träning innan frukost för mig imorgon;-)



Home sweet home!

Nu är jag hemma i Tyresö igen:-) Har haft en otroligt bra roadtrip i Norrland!:D bästa starten på detta höstlov!
Först fick jag uppleva jakt och hur det är att bo i en by hos Sara och sen fick jag umgås med världens bästa Matilda och hennes släkt! Kan det bli bättre?
Nu ska jag göra mig i ordning, träning ikväll med 01:orna:-)








Godmorgon!

Om 10 min ringer Sandra och Matildas väckarklocka och då ska vi ner till gymmet. Själv har jag varit vaken typ hela natten för det har varit kallt och ljust;-) så är ganska trött om man säger så. Men det är inget en celcius inte kan lösa!:-D 


Äntligen internet!

Har försökt blogga sedan igår men det har inte funkat då jag har haft för dåligt internet i skogen;-)
Igår var vi varit ute på jakt:-D mysigt, spännande samtidigt som det va kallt och långtråkigt;-)
Vi jagade Hare med hjälp av en av hundarna som jagade i över 4 timmar innan vi kallade in honom och åkte hem. Tyvärr såg vi aldrig haren. Jag va ju med mamma och jagade när jag va liten men kommer inte ihåg så jätte mycket så detta va en rolig upplevelse:-)
Sen på kvällen åkte vi till kyrkogården och hälsade på Saras mammas grav. Den va jätte fin!
Imorse fortsatte roadtripen då jag och Sandra tog bilen till Bollnäs och hälsade på Matilda och Anton. Vi blev hembjudna på middag hos mamma och pappa tillsammans med systern och hennes familj. Super trevligt faktiskt! Men god mat också:-D innan det hann vi träna lite på gymmet också, hur skönt som helst då jag inte tränat sen i torsdags morse!
Sen har vi tittat på film nu på kvällen, en väldigt bra film som jag inte mins vad den heter, handlade om militärer och att dom skulle förstöra bomber. Låter inte så bra men det var det!;-D
Nu ska jag sova, uppstigning 07.30 för gym och sen får vi se vad som händer;-) ska ju ta oss hem till sthlm imorgon också:-)













Vilken dag!

Försökte publicera igår men då gick det inte...
Idag har vi fått se Överturingen med allt vad det innebär. Sen åt vi middag hos Saras pappa och några av hennes syskon. 
Sen kollade vi på hockey och typ hela byn samlades hos Sara och Thomas. Alltså inte hela byn men det kom typ 10 pers runt vår ålder. Jätte trevligt! Sen gick vi tillsammans till folkets hus där det va dans ikväll med ett band som hette gubbvarning. Det va jätte kul att se hur dom gör! Dom dansade typ bugg eller nåt sånt och alla kunde, hur kul som helst att se! Man bjöd upp typ vem man ville och sen körde man:-D tyvärr kunde jag ju inte dansa så som dom gör så blev inget för mig men jätte kul att se deras traditioner och så!
Nu är vi hemma igen och ska sova, uppstigning 07.30 imorgon för jakt:-)





Överturingen

Nu är vi äntligen framme och ligger i sängen:-)
Resan hit va jätte rolig och mysig förutom sista timmen, då ville jag bara fram;-)
Sara bor SUPER FINT i ett nyrenoverat hus på en gård typ. Har inte sett så mycket en av det ute då allt är så mörkt. Hennes hundar är super söta! Gorm och Bepo. 
Lovar att fota massor imorgon när hon visar oss runt:-)



RSS 2.0