Sova snart!

Ligger på spikmattan just nu, har snart legat på den i 60 min, gör ont men jag måste för att ryggen ska må bra.
Kollar på TV samtidigt som jag ligger på spikmattan men snart ska jag släcka lampan för imorgon ringer klockan 08.30. Då ska jag och Glantz dö tillsammans! Vi ska träna för Sune, TAGGA!!:-D
Nu börjar det åska och regna så måste nog strax stänga av TV om det börjar blixtra, vill inte att TV går sönder;-)


I made it!

Blev lite internationell i min rubrik;-)
Har precis kommit hem från gymmet! Helt slut i armarna! Kan konstatera att jag tappat mycket styrka i armarna när det gäller chins men kämpade på efter mina förutsättningar och gjorde 150 chins totalt uppdelat på totalt 17 set under 3 olika omgångar. Däremellan gjorde jag andra armhävningar;-) är så slut att jag knappt kan skiva detta för mina armar skakar haha! Men skönt pass i alla fall:-D
Ps. Gammal bild;-)


Mot gymmet!

Mot gymmet nu för att köra armar/ chins! Köpte ju chinsband igår så nu ska jag använda det massor! Målet är 150 chins totalt idag plus lite andra övningar:-) nu kör vi!
Och nej, jag försöker inte spänna mig! Bara en pose jag hittade på;-)


Hemma igen

Hemma igen efter 40 min PW med älskade syrran:-) har ätit god frukost och nu väntar duschen och lite solning!:-D
Annars idag blev mina planer att träffa Olivia, Sofia och Vivvi inställda så har inget planerat förutom att planera lite inför kommande säsong med F-01:-)


Powerwalk med Syrran nu!

Tog lite extra sovmorgon men nu är det dags för PowerWalk med Syrra!


Igår kväll

Min blogg har liksom inte funkar ordentligt... Därför bloggar jag i efterhand nu.
Igår så körde jag och VT på bra i gymmet, inte lika intensivt eftersom vi va två men det blev bra ändå;-) har lite träningsvärk idag men inte så mycket som jag hoppats på! Men det va jätte trevligt att gymma med någon för en gångs skull:-D
Efter gymmet följde hon med mig hem och åt och vi bara hängde lite innan hon va tvungen att åka hem. Ett väldigt bra avslut på dagen!!:-D
Har tyvärr ingen bild så ni får nöja er med en gammal.


Hemma igen!

Skulle publicerats igår vid 14.30...
Hemma igen efter en del shoppande och lunchätande med Mammsen:-D fick med mig chinsband, en träningsgrej för magen, ett par löparbyxor, ett par mjukisbyxor eller vad man kallar det och ett par cykelbyxor:-D

Om drygt 1 timme ska jag åka iväg till gymmet och träffa VT där. Hon sommarjobbar nämligen i Tyresö och därför ska vi träffas och gymma lite:-) vi ska köra ben!!


Mot träningsspecialisten!

Nu ska jag och mamma åka och shoppa på träningsspecialisten!:-D hoppas komma hem med ett chinsband och en ny träningströja kanske;-)


35 min Powerwalk!

Det blev PowerWalk för min del och löpning för mamma. På så sätt höll vi samma tempo haha;-)
Nu ska jag äta frukost, är super hungrig och sen ska jag och mamma bege oss till träningsspecialisten och shoppa lite:D


PW med Mammsen nu!

Skulle publicerats vid 09.10....
Godmorgon! Ska ut och PW/ löpa, vet inte riktigt vad det blir med min älskade mamma:-)


En heldag med Kulting!

Glömde blogga igår!
Igår träffade jag Jessica så åkte vi till Nacka Forum för lite shopping och lite fika:-) jätte mysigt för det va sjukt länge sen vi sågs! Fick med mig ett par löparbyxor och ett hopprep hem! Löparbyxorna är från stadium och ett par jag velat ha väldigt länge!
När jag kom hem åkte jag till gymmet och körde bål, superlänge sen det också så det va skönt! Känns idag också kan jag säga;-)
Åt massa god mat igår också! Först en jätte god cecarsallad i Nacka och sen värsta lyxmiddagen som mamma lagat, MUMS!:-D
Tog en kvällspromenad i solnedgången med vovven också, super mys innan det va dags att släcka lampan och sova.
Och ja, bilderna på mig och Jessica är gamla;-)


Borta bra men hemma bäst!

Äntligen hemma! Eller, har varit hemma i kanske 30 min;-) så skönt att komma hem efter 5 dagar i Värmland! Har haft superdupermegakul och trevligt där borta men är väldigt skönt att komma hem! Saknat hunden min och min egna säng;-) så nu ska jag strax krypa under täcket och sova tsm med mitt söta lilla pucko;-)


Mot Bromma!

Nu har vi lämnat Strömsholm och är på väg mot Bromma där Margareta ska släppas av:-) Vi åt jätte god mat hemma hos Eva och jordgubbspaj till efterrätt! Har fikat så sjukt mycket under dessa dagar i Torsby, jag kommer snart rulla fram så nu får jag sätta fart med träningen på riktigt!


Sant!


Hej då Torsby!

Skulle publicerats vid 18.00 men tappade internett då...
Nu är vi på väg hem! Har precis åkt förbi Karlstad och nu är vi på väg mot Västerås till min andra moster:-) där ska vi äta middag och hämta öl hon köpt i Tyskland haha;-)
Vår låtsasmormor (morfars sambo) är med i bilen också så det är kul:-D
Annars idag har jag hunnit PW innan frukost, badat i kolsberg, sagt hej då till morfar, fikat med Bibbis granne, varit på Toria (typ Ica) med Bibbi och nu sitter jag i bilen. Tog lite bilder i Bibbis hus sä ni får se hur fint det är! fullt med prydnadssaker och fina möbler. väldigt städat också:-)
Vi har väl lite mindre än 2 timmar till Strömsholm så vet inte hur jag ska underhålla mig själv...


En dag i Torsby!

Idag har jag umgåtts med Faster Bibbi och syrran:-) vi har bakat, fikat och pratat en hel del!:-D sen skulle jag och syrran ta bilen och åka ner till en strand för att bada men det blev ett helt äventyr för vi åkte vilse en stund inan vi hittade rätt haha! Precis när vi gått upp och klätt på oss kom ovädret med åska, blixtrar, regn och blåst. På kvällen trotsade jag vädret och tog en löptur. Blev 5.5 km sen orkade jag inget mer;-) ryggen smärtade (vilket gör mig orolig) och benen var tunga plus att jag var genomblöt! Men i slutet av löpningen blev det uppehåll och solen tittade fram så jag passade på att hälsa på mormor vid graven:-D
Festis (Bibbi) har även visat mig massor av bilder på mig som liten. Valde ut dom som jag gillade mest;-)
På kvällen har vi ätit på Kina restaurang och spelat kort:-D Super trevligt men nu är jag super trött och ska sova!
Godnatt


En dag hos Morfar!

Har varit hos morfar hela dagen!:-) Vi har ätit, umgåtts, badat och åkt en hel del 4- hjuling, så kul!:-D Har aldrig fått köra den själv förut så va super kul!!!
Annars har vi ätit en hel del så är propp mätt fortfarande;-) Har inte tränat idag heller på grund av riktig halsont:-( har haft ont i halsen i typ 3 dagar nu så jag har gått på Alvedon för att kunna fungera normalt! Tror det är mina stämband som krånglar men känner mig inte 100 procent frisk så vågade inte träna idag...:-( super oskönt men vad ska man göra liksom. Är supertrött nu så ska sova. Imorgon väntar en heldag med Faster Bibbi så vill få ordentligt med sömn;-)


Torsby nästa!

Sitter på bussen på väg mot Torsby nu. Har haft två underbara dagar med Anna men nu bär det av till Torsby för att träffa folket där:-)
Ska nog gå av vid Sune och bli hämtad där för att det är närmare därifrån till Morfar men jag är inte säker;-) därför måste jag ringa mamma nu.
Hej då!


En underbar dag i Karlstad!

Idag har jag haft en underbar dag med söta Anna! Vi vaknade vid 09.30 och sen tog vi det lugnt och skönt. Åt frukost i lugn och ro innan det bar av till stan (stora Karlstad;-)) på cyklar!. Där åt vi lunch på en supermysig brygga i solen, åt Italiensk hemgjord glass och shoppade:-D fick med mig en klänning och ett par shorts. Såg också en idiot till förare (se bilden)... Efter det cyklade vi hem (tog typ 20 min) och tog ett dopp i Älven, fatta att jag badade i älven! Helt otroligt med tanke på vilken badkruka jag är! Men det va faktiskt skönt:-D
Sen kom underbar Eva på besök och vi åt middag, snackade och åt godis haha! Hade så mycket att berätta för varandra eftersom att det va SJUKT länge sen vi sågs så det har varit jätte kul ikväll! Bästa dagen/ kvällen på länge:-D så mysigt och trevligt så jag vill inte härifrån utan jag vill stanna! Samtidigt vill jag träffa Torsby borna så längtar efter att åka också;-)
Nu ska jag vara social med Anna så måste sluta skriva. Men hörs imorgon!
Godnatt:-)


Super mys med Annas gäng!

Har haft en super mysig och trevlig kväll med Annas kompisar:-D jätte trevliga människor som tog hand om mig väldigt bra;-) har fått höra en hel del skvaller och roliga historier om dessa människor! Till det god mat och supergod efterrätt, kan inte bli bättre!
Nu ska vi sova i Annas friggebod, har aldrig sovit i en sådan så det blir spännande haha! Men ska vara social nu så hej då!


På väg till Värmland!

Sitter i bilen på väg till Värmland nu. Första gången sen mormors begravning så det kommer kännas lite konstigt att inte bo hos eller träffa henne. Men först ska vi stanna i Karlstad hos min Moster. Eller jag ska faktiskt sova hos en kompis som jag jobbat med på SSC:-D så ikväll är det grillkväll med hennes kompisar, det ska bli kul!:-D
Vi har typ 2-3 timmar kvar innan vi är framme beroende på om vi stannar och äter så är ett tag kvar och börjar redan bli rastlös!


Höll på att skada mig... Igen!

Längesen jag blev så rädd som jag blev idag när jag körde Front Squat! Jag pratar inte om hoppa till rädsla utan riktig rädsla! När jag körde front squat och va i det yttersta läget längst ner så knakade ryggen till och det gjorde riktigt ont! Som tur va kunde jag lägga ifrån mig stången på ställningen direkt. Jag blev riktigt rädd att det skulle vara en ryggskada igen och kände efter ordentligt hur ont jag egentligen hade. Nu va smärtan inte så jätte hög, alltså det gjorde ont men inte jätte ont så jag lugnade ner mig lite och kände efter i vilka lägen det gjorde ont och bestämde mig för att köra vidare. Så det va nog inte så jätte farligt för jag kunde slutföra passet men har lite ont nu så är fortfarande lite orolig:-( men blir det värre får jag bara uppsöka läkare;-)
Annars gick passet ganska bra, en 8 på skala 1 till 10 där 10 är bästa passet ever:-D Hoppas på träningsvärk imorgon i benen eftersom att jag har extrem träningsvärk i överdelen av kroppen! Love it!


Time for leg Day!

Nu är jag på väg till gymmet och det är ben som gäller denna tidiga morgon! Ända stället jag inte har förfärlig träningsvärk;-)
Men nu måste jag åka för att hinna så hinner inte skriva mer...
Önska mig lycka till!


Trött tjej!

Är helt slut! Körde på bra i löpningen ikväll och PT passet med Sune imorse så kroppen har fått jobba hårt idag!:-D nu ska jag sova för imorgon ringer klockan 07.30 för 09.00 ska jag vara på gymmet och köra 60 min core tänkte jag:-) sen drar vi till Värmland, jag, mamma och Syrran. Men nu ska jag ligga på spikmattan en stund till och sen släcka lampan för idag.
Godnatt!


Bokhyllorna uppe!

Efter flera månader utan att ha satt upp dom är dom äntligen uppe! "De flygande bokhyllorna" sitter nu på min röda vägg. Näsan alla mina böcker är nu uppe på väggen. Bara några som inte förtjänar att sitta där;-)


Chillar!

Chillar framför TV med en klubba i munnen och samlar krafter för att orka träna:-D


Fika i Farsta!

På väg hem från Farsta nu. Har fikat med Pappa, syrran, farmor, faster och hennes sambo:-) är fortfarande helt slut i kroppen men tänkte få till lite konditions träning ikväll:-) Måste komma i form igen!! Heja mig!;-)
Bifogar två bilder från V.4 som jag glömt lägga upp;-)


Helt död!

Jag var nära döden under passet med Sune, helt klart! Spyan låg i halsen hela passet, så jobbigt va det!
Men nu i efterhand är det superskönt och jag är stolt över mig själv, trotts att jag inte klarade av att ge 110%... Är helt slut i hela kroppen men jag älskar den känslan!:-D
Jag hoppas på ordentlig träningsvärk imorgon!!


Ready to die!

Nu taggar jag till och ska ge 110% på dagens pass! Never give up! Nu kör vi:D


Godmorgon!

Idag ska jag dö! Asså inte bokstavligen men ska köra ett PT Pass med Sune för att komma i form igen så jag vet att det kommer bli väldigt jobbigt!
Laddar upp med keso och nektarin, mums!


En heldag med pappa!

Idag har jag varit med pappa hela dagen! Super mys!! Först åkte vi till Flaten badet där vi båda badade i sjö för första gången i år! Vi passade på att uppdatera oss om vad som hänt med mera, super länge sen vi sågs senast! Har haft en super bra dag tillsammans med min älskade pappa!!<33
Efter badet åkte vi hem till honom. Jag ska nämligen sova här inatt. Hann med en löprunda som gick väldigt dåligt då jag inte tränat ordentligt på två veckor!
Nu ska jag sova, godnatt!


Slappt!

Igår, dagen efter att jag kommit hem från SSC så va det slappa dom gällde!
Tog en paddeltur med mamma och Mike vilket va mysigt i det fina vädret! Vi stannade till på en liten ö och fikade lite. På kvällen kom våra grannar över på middag men somnade vid 22.30-23.00 för va fortfarande super trött haha!


Tjejemiddag

När jag kom hem från SSC va jag bara hemma och vände och sen bar det av på tjejmiddag hos Lundborg tillsammans med Magneten och Moa. Super mysigt men orkade bara fram till 22.00 sen va jag tvungen att åka hem och sova;-)


Summering av Stadium Sports Camp 2013!

Tänkte göra ev summering av alla tre veckor på årets SSC. 
Det har varit jätte kul och jag längtar redan efter nästa år! Självklart har det varit krävande och en hel del att göra men det är roligt! V. 2 var överlägset roligast och sen kommer V.4 och sist V.3.Detta beror absolut inte på vilka spelare jag var tränare för utan andra anledningar;-)
Har fått nya kompisar för livet och fått bättre kontakt med de jag redan kände. Har helt klart varit de bästa vecokrna hittils på min sommar!
Det har som sagt varit tre ortoligt roliga veckor men det var skönt att komma hem och få sova ut! På två nätter har jag sovit typ 25 timmar haha! 
Nu är det bara 48 veckor kvar till SSC 2014, längtar!
Bifogar Sports Camplåten, lyssna på den!

Sammanfattning SSC V.4!

Dålig uppdatering under vecka 4, jag vet! Berodde på att jag hade fullt upp under dagarna och va helt slut på kvällarna så orkade helt enkelt inte;-)
Men här kommer en liten sammanfattning.
Vecka 4 va helt klart bättre än vecka 3! Framförallt va det mer erfarna ledare vilket lyfter lite och sen va det fantastiskt kul att träffa 98:orna som jag hade förra året! Dock lite mer kaos på grund av att 98:orna va där sista veckan då de försöker sig på mer av det som inte är tillåtet så det krävs mer av oss som ledare. Men en väldigt rolig vecka överlag!
Min egna knattegrupp va ett härligt gäng fast med en hel del kaos som jag skrev i början av veckan. Lite tjafs och bus men som sagt, jag gillar när det händer saker;-)
Vi lyckades bland annat lura barnen att de skulle vara med på gruppbild och istället hällde vi massor av vatten på dom och så startade vi ett vattenkrig, så kul!
Annars var V.4 som de andra veckorna om man tänker upplägg av träning med mera!
Instruktörsmiddagen på torsdagskvällen var lugn men mysig och vi firade av vår chef Stefan. Han jobbar inte nästa år tyvärr:-( han är en av de bästa cheferna jag haft så det kommer bli tråkigt!
Hann besöka akuten V.4 också med en 98:à jag kände från förra året. Han gjorde illa vaden på turneringen och vi trodde muskel gått av men det var bara en blödning som tur va!
Sammanfattning av vecka 4, en riktigt krävande men rolig vecka!:-D


Hej vecka 4!

Idag började sista veckan på Stadium sports camp 2013, alltså vecka 4!
Det har varit jätte kul att träffa "barnen" (dom är fan 15 nu) från förra året!
Har fått en grupp på 20 barn varav 8 är 01, 5 00 och 7 är 02. Så en blandad grupp med en del kaos! Busiga ungar blandat med Epilepsi och ADHD. Så kommer bli en vecka med mycket att göra!
Men det är ju kul på sitt sätt så ska väll inte klaga!
Hade lite svårt att få ungarna att sova, eller rummet med killarna framförallt. Men nu sover dom sen ett tag tillbaka och det är dags för mig att släcka! Uppgång 06.15 imorgon:-/


Slut på vecka 3!

Idag va det sista dagen på vecka 3. Har längtat så mycket efter vecka 4 och de 98:or jag hade förra året så det va skönt att få avsluta vecka 3 men så klart tråkigt att släppa alla barnen;-)
Idag va det som vanligt handbollsavslutning med ledarmatch och vi instruktörer vann med 14-13! Viktig vinst!
Sen va det den stora avslutningen och sen va det hej då. Efter det åkte jag och Jesper och handlade lite. Godis, vattenpistol och vattenballonger va det bästa jag fick med mig hem!
Jag har haft en bra vecka trotts att det varit en del kaos! Är lite nervös för kaoset nästkommande vecka då de flesta deltagare är 15 år. Men längtar mycket också!
Ska passa på att få mycket sömn nu så sover i ett deltagare rum:-D
Godnatt!

Bifogar bilder från natten när vi vaktade korridorerna också:-)


SSC dag 5!

Idag hade vi sista träningarna med tjejerna och det va jätte kul! Eller alltså, övningarna va roliga, inte att det va sista;-)
Sen på kvällen har det varit disco, ett väldigt lyckat sådant! Jag spelade pingis med en del ungar som inte ville vara på discot och så har vi tittat på en talangtävling campen anordnade. En av mina spelare vann den tack vare sin sångröst och ska därför få uppträda imorgon på avslutningen!!:-D
Det har varit en del att göra denna dag så jag är helt slut nu! Just nu vaktar jag korridoren så inga barn smiter till varandras rum eller ut för det är kalsongrace ikväll vilket är förbjuder för ungarna att springa men vissa försöker. Tyvärr är det helt dött så har inget att göra... Kan inte några ungar försöka så jag slipper sitta här helt uttråkad!


SSC dag 4!

Idag har jag kört väldigt hårt med tjejerna! Tuff Fys plus beachhandball. Men tror dom tyckte det va kul ändå:-)
På kvällen va det semi- finaler och finaler men mitt lag hade så klart inte gått vidare! Men jag hejade på från läktaren:-D
På kvällen va det även dags för instruktörsmiddag. Det va väldigt mysigt och trevligt!
Nu är det dags att sova, klockan ringer 06.15 imorgon:-/


SSC dag 3!

Idag har det varit en tuff dag!
Tröttheten är galen så ska snart sova tror jag!
Idag va det expedition sportscamp på morgonen men på grund av regnet blev det inställt och istället fick ungarna massor av kluringar med mera att svara på. Dom tyckte nog det va lite långtråkigt;-)
Medan gruppledarna tog hand om det va vi några instruktörer som åkte in till stan en sväng för att leta efter ett gym. Tyvärr va alla stängda:-( men fick med oss lite godis hem i alla fall!:-)
På kvällen var det turnering och mitt lag va inte så bra! Därför förlorade vi alla, dock med bara 1 typ hela tiden. En tjej bröt armen under kvällen så några timmar spenderades på sjukhuset med henne;-) kom hem vid 22.00 typ. Hon va glad i alla fall. Hade fått rosa gips och morfin så kunde inte bli bättre;-)
Nu ska jag släcka lampan, godnatt!


SSC dag 2!

Idag har vi tränat hårt med barnen! Ett vanligt handbollspass, ett beachpass och ett hårt fyspass.
Hoppas dom har träningsvärk imorgon;)
Idag kom Andersson och hälsade på vilket va väldigt kul!
Hann även med ett träningspass med backträning, så skönt!
Annars har kvällen varit seg och nu tänkte jag försöka sova, om resten av rummet kan lugna ner sig. För imorgon är det expedition sportscamp så jag måste TAGGA!;-)


SSC dag 1!

Idag började träningarna och det är en riktigt bra grupp jag har att jobba med! Dom är duktiga individuellt och tillsammans:-)
Det är jätte kul att kunna köra ordentliga träningar med bra kvalité!:-D
Inatt hängde jag med gamla hockeyn och mina två Elin även fast dom inte jobbar denna vecka! Så sjukt najs då jag saknar dom så mycket! Vi spelade basket och badade. Somnade 01.45.


SSC vecka 3!

Skulle skrivits i söndags...
Idag startade stadium sports camp vecka 3! Jag har fått en grupp på 22 01/00 tjejer (bara tjejer tyvärr). Bara 4 st är 00:or resten 01:or.
Mina gruppisar är Josse och Axel, en riktigt bra grupp!:-D
Jag sov i ett rum där barnen ska sova inatt för det fanns ingen annan stans jag kunde få lugn och ro. Hade sådan huvudvärk av trötthet så jag trodde jag skulle dö;-)
Annars idag har vi kört namnlekar och lärt känna varandra!


SSC dag 7 fortsättning

Glömde skriva men när barnen dragit hem och allt det sorgliga va över sa vi hejdå från Hockeyn och mina två Elin och sen drog vi som skulle stanna till nästa vecka in till stan för att shoppa lite och äta lunch. Super mys!:-D
Bilden är inte på det jag åt men nästan haha!!


SSC dag 7!

Inatt har jag haft så kul! Har dygnat tillsammans med Elin och Hockeyn! Super kul och super mysigt!!
Vi har umgåtts, spelat basket med mera:-) Det blev att vi dygnade på grund av att jag inte blev insläppt i mitt rum... Dom hade låst för att dom inte ville att gruppisarna skulle busa med dom så fattade dom inte att det va jag haha! Men det gör inget!! Hade så kul:D
Eftersom att jag skriver detta i efterhand kan jag meddela att jag va vaken i typ 50 timmar eller nåt, stolt haha! Nej men det va as kul men får ta konsekvenserna på lördagen! Jag va så sjukt trött när det väl gällde att ta emot föräldrar med mera när barnen åkte hem men det va det värt!
Kommer sakna mina barn så mycket! Dom va as sköna allihopa och vi har haft riktigt kul denna vecka!:-D


SSC dag 6

Detta va i fredags...
Idag har det varit en vanlig dag fast vi hann med att bada med ungarna trotts det halvdåliga vädret!
Det va även min födelsedag idag! Hela 19 år blir jag idag! Känns jätte bra att fira här på campen med tårta, pizza och alla härliga människor!:-D


SSC dag 5!

Har inte orkat blogga på några dagar...
Orkade inte blogga igår så gör det nu;-)
Igår va det semifinaler och finaler i turneringen och mitt lag vann!! Så bra! Dom var jätte duktiga och förtjänade faktiskt guldet!
På kvällen va det middag och Bowling med instruktörerna och det va kul:-) vi kom hem typ 23.30 och då skulle vi spelat fotboll med hockeyn men det spöregnade så det blev inget:-/
Sen hade vi väldigt kul åt några instruktörer som fått i sig lite för mycket och sen somnade jag. Så har fått drygt 5 timmars sömn (Y)


SSC dag 4!

Orkade inte blogga igårkväll men hade en sjukt bra kväll! Först spelade vi Basket mot Hockey, bara för skojs skull. Sen drog vi och badade med dom och efter det drog vi till donken:-) en riktigt bra kväll! Dock lite lite sömn... Somnade 02.15 och vaknade typ 06.45:-(
Annars igår var det Expedition sportscamp, en förmiddag full med sammarbetsövningar som alla idrotter är med på. Jag höll en övning där man skulle fylla ett vattenrör med vatten fast hela hålet va fyllt med små hål som vattnet läkte ut från som man fick täcka med kroppen och så:-) roligt men blött!
Sen på eftermiddagen och kvällen var det turnering för vår del. Mitt lag Spanien, har gått vidare till slutspel idag:-D


SSC dag 3!

Ska sova nu! Har varit väldigt trött idag!
Idag har vi som vanligt tränat och så. Men idag har vi även fotats och spelat beachhandball mot Hockeyn! Super kul!! Dom skötte sig riktigt bra och va inte speciellt fula då jag skrämt upp dom med att min axel skulle gå ur led om dom drog bakifrån och att dom får dra tillbaka den då;-) det funkade!
Vi vann med 3, så det va precis! Det va tack vare veckans profil, elitspelaren från Hammarby (precis bytt från RIK) som heter Rickard med ett efternamn jag inte kommer ihåg eller kan stava till;)
Nu är det dags för mig att sova, godnatt!

PS bifogar en bild från studenten:-D


SSC dag 2!

Nu är det dags att sova! Lite tidigare än igår;-)
Idag har vi tränat två pass handboll, ett pass Beachhandball och själv har jag tränat 2 pass. Ett benpass i backe och överkropp på gymmet:-D en bra dag!
Det har även varit en hel del hemlängtan och en hel del smärtor, typ huvudet och så på grund av vätskebrist och trötthet. Så en hel del att göra idag kan man säga:-D


SSC dag 1!

Idag har det varit mycket att göra! Från att jag kom hit 08.00 imorse har jag inte haft en ledig stund! Jo, hann sitta ner och prata med några ledare typ 20 min innan middagen:-D
Jag har fått en super skön grupp med 30 02:or! 21 tjejer och 9 killar! eller dom verkar sköna, får se hur dom agerar på handbollsplanen;-) mina gruppledare är också väldigt bra, så detta kommer bli en bra vecka!
Idag har det varit jätte kul och det är grymt bra ledare och instruktörer denna vecka!:-D Nu har vi ganska nyligen ätit MAX för alla var super hungriga och det är dags att sova:-) Uppstigning 06.25 imorgon, Jippi!;-)


RSS 2.0