Hemma igen!

Känns så konstigt att skriva hemma igen när jag är på Lillsved men nu har jag två hem;-) Lillsved och Tyresö.
Idag när jag kollat två av Sandras matcher och varit ett tag hos pappa åkte jag till mamma och packade hela bilen full med grejer till huset! Tog en del saker från pappa också;-) så nu står bilen utanför huset och den är helt propp full, jag skojar inte! Hela backluckan, hela baksätet och i framsätet ligger min tvättkorg haha! Nu ligger jag på spikmattan för allt bärande och att sitta på hårda stolar i hallen har tagit hårt på ryggen:-( men tur att spikmattan kan rädda mig!:-D
Imorgon är det uppstigning senast 10.00 för 11.00 är det spinning. Efter det packar vi upp bilen och tar nog en tur till Nacka Forum. Vi får se;-)
Hoppas jag kan somna, är två stora fester här idag. Friskis eller nåt har fest typ precis utanför med typ Rock...:-/ Elevbyn har också fest, eller hade, tror den är slut;-) jag va inte där, hann ju inte men tydligen va det riktigt mycket alkohol där... Tycker det känns så falskt att personer som dietar och tränar som fan häller i sig massor av alkohol. Men det är deras val och dom får göra vad dom vill men vi tycker uppenbarligen att olika saker är viktigt och roligt...


I Tyresö!

Är hemma i Tyresö nu!
Åkte från Lillsved vid 10.20 för att åka till Tumba för att kolla på min Syrras lag som spelar turnering där. Nu är vi hemma hos pappa igen för att sen åka tillbaka till Tumba då dom har en match till. Sen ska jag åka hem till mamma för att hämta mer grejer. Hon är bortrest just nu och kommer hem vid 20.00 så därför kan jag inte hämta saker tidigare;-) så tyvärr missar jag en hel kväll på Lillsved men det kommer flera:-D


Sova nu!

Vi va så trötta så fast filmen va bra så orkade vi inte mer;-)
Så nu är jag i min säng och ska för första gången sova ensam i rummet. Tur att Sara sover i rummet brevid! Dock har Friskis eller tandläkarna eller vilka det är som sover över här inatt fest nere i vandrarhemmet och det är sjukt hög musik! Tur att det finns öronproppar!
Hittade en bild på våra snygga killar som jag inte la upp i går från gårdagen;)


Haft mina första lektioner idag!

Idag har vi faktiskt haft våra första lektioner! På förmiddagen var det HLR och sen Lillsveds ABC vilket är typ regler;-) sen efter lunch va det TTF, vilket är typ ett klassråd. Sen slutade vi tidigt. Så då passade jag och några andra på att spela innebandy, basket och fotboll och det tog ca 60 min totalt och var sjukt svettigt men riktigt roligt!
Sen åkte jag, Fanny och Ida och handlade i Hemmesta för vi skulle laga middag tillsammans:-) jätte mysigt och trevligt! Sara kom hem också senare när hon träffat sin familj så då va vi 4. Lite nagelack och så blev det också!

Så nu sitter jag hos Fanny och Ida och tittar på 17 again. Riktigt trötta så får se om vi orkar se hela filmen;-)


Orkade inte blogga igår...

Igår orkade jag inte blogga för det va så mycket att göra hela tiden!
Först hade vi samarbetsgrejen och där ingick även att vi skulle måla en tavla med en egenskap från varje person i gruppen. Sen hade vi typ genomgång om hela terminen och efter det åkte jag hem till Tyresö för det va träning med 01:orna. Det va jätte kul att åka till Tyresö men blev lite sent av olika anledningar så va inte tillbaka förrän 22. Och på vägen hem va det så dimmigt så kunde knappt köra sista biten för jag såg inte ens en meter framför mig:-/ läskigt va det med tanke på alla djur som kan hoppa fram... Men jag kom fram oskadd så det va skönt:-D
Igår va det i alla fall jätte kul med samarbetet och vi kom på delad första plats så det va kul:-D en rolig dag helt enkelt!


Korsgrupper

Idag ska vi typ tävla eller nåt i våra korsgrupper. Super kul!:-D vi ska vara utklädda till genus så tjejerna ska se ut som killar och tvärt om.


En riktigt bra dag!

Idag hade vi som sagt presentationer om alla så vi fick veta mer om alla vilket va jätte bra tycker jag:-D
Sen på eftermiddagen va vi hela skolan tillsammans och pratade om hur det är att plugga på folkhögskola och på Lillsved. Våra lärare gestaltade även detta genom teater:-D sen delades vi in i korsgrupper, alltså blandat med alla andra linjer;-) idag fick vi i uppgift att komma på en outfit och campsång tills imorgon men vi har ingen aning om vad vi ska göra imorgon... Men min grupp är grym och vi ska köra på genus tema. Så tjejerna ska se ut som killar och tvärt om:-D super kul!
Sen på kvällen gymade jag ben i drygt 1 timme följt av 90 min volleyboll inomhus. Vår vaktmästare höll i det så vi va olika lag och spelade konstant i 90 min. Super kul!
Som ni ser har jag gjort mycket idag och är helt slut! Nu ska jag sova så godnatt!:-)


Nu skolan!

Nu är det dags för presentationer och föreläsning:-)
Löpningen imorse gick långsam men det va riktigt skönt trotts att Bella hade missförstått mig och inte dök upp;-) lite spänd och hade öronen på spänn och lyssnade efter misstänksamma ljud men jag klarade mig!:-D
Det va jätte fint ute idag också så fotade massor!


Löpning nu!

Ska ta en lätt löprunda. Men på grund av det som hände igår vågar jag inte springa själv så Bella har lovat att PW bredvid mig så ska möta upp henne nu:)


En grym dag!

Idag har vi varit ute i skärgården på Husarö. Tog ca 2 timmar med färjan det:-) där tog vi promenad, badade och lekte lite innan vi åkte hem igen.
Sen på kvällen har vi varit ute och sprungit 1 mil och varit på gymmet:-D super mysigt förutom att vi under löpningen sprang förbi några killar som stod vid en skåpbil vid ett ödehus och langade ut vapen, typ stora K- pistar eller vad det heter... Vi blev ju så klart jätte rädda och så men låtsades som ingen ting. Sen efter ett tag ringde vi polisen men efter 20 min i kö tappade vi täckningen... Sen ringde vi igen och kom fram men då tappade vi täckningen när vi precis börjat prata med polisen... Men fick i alla fall tag på dom när vi kom tillbaka så hoppas dom gör något åt detta så vi kan känna oss trygga här ute! Pratade även med några tanter vi sprang förbi och dom sa att det hänt lite skumma saker här på sistone... Så det va riktigt läskigt!:-(
Men polisen vet ju om det så dom stoppar nog dom:-)
Nu är det dags att sova! Upp vid 06:45 imorgon för lite löpning;-)


PW med Bella nu!


Ett snabbt inlägg!

Blir ett snabbt inlägg för jag måste sova nu! Men har varit en härlig dag med massor av nya möten med trevliga människor! Mycket känns fortfarande oklart då man inte har koll på så mycket haha! Men dom sa att på fredag, då kommer vi har genomgång och få stenkol på allt!;-)
Är jätte nöjd med hus och rumskopisar. Delar rum med en och sen är det två till i huset. Vi 4 har en hel vila för oss själva!
Men nu måste jag sova, ska upp och PW med Bella (min rumskompis) imorgon vid 06.15:-)


Mot nya äventyr!

Nu drar jag mot Lillsved!


Nervös!

Nu börjar nervositeten komma! Fast på ett bra sätt tror jag. Jag är inte nervös inför att träffa alla andra utan mer för att jag inte vet något om hur jag ska göra när jag kommer dit och så...;-) men det ska nog gå bra och jag är säker på att alla andra också är nervösa. Ska snart åka, om typ 20 min. Då bär det av mot Lillsved och mitt nya liv haha! Nej, flyttar bara 1 timme bort men tycker det räcker haha;-)


Sova nu

Ska sova nu!
Har packat hela kvällen och börjar bli ganska nervös inför imorgon...
Ska ju börja på Lillsved imorgon och bo på internatet där. Så flyttar imorgon. Även fast jag inte flyttar så långt så är jag nervös!
Men känns skönt att jag iaf känner en tjej som börjar där! Moa heter hon och min syrra och hennes syrra spelar i samma lag och hon och jag har dömt tillsammans några gånger så vi känner varandra lite;-) det kan vara sköt första dagen!
Men nu ska jag försöka sova, trotts nervositeten!


En riktigt bra dag!

Idag har det varit ännu en väldigt bra dag med 01:orna! Först 5 halvlekar à 10 min mot Bolton och totalt vann vi med 28-21 tror jag:-) förvaret fungerade jätte bra vissa stunder då dom jobbade tillsammans medan det ibland va ren kaos haha! Men det är lugnt! Vi har lång tid på oss att lära oss detta:-) vi avslutade träningen med att leka lite tillsammans:-)
Efter matchen gick vi till nyboda där vi hade teori och kom överens om säsongens mål med mera:-) en bra insats från tjejerna idag och en riktigt mysig dag:-D
Avslutade dagen med föräldrarmöte.


Match mot Bolton!

Nu ska jag åka ner till wättinge för sista dagen på träningslägret. Idag väntar träningsmatch mot Bolton så vi får träna vårt försvar lite och teori i nyboda då vi ska leka och sätta regler, mål med mera:-) en rolig dag hoppas jag!


En lång men riktigt bra dag!:-D

Idag har varit en riktigt lång men väldigt bra dag! Vi har kört tre hårda pass med tjejerna plus massor av lekar med mera!
Tjejerna har skött sig jätte bra vilket är jätte kul!:-D
Imorgon är det samling 10:30 för träningsmatch mot Bolton:-D


Träningsläger med 01:orna

Igår va det bara en liten uppstart men nu sätter träningslägret igång på allvar;)
Idag kör vi från 09.15-18.15! Tre träningspass, teori och samarbetslekar står på schemat!
Till att börja med kommer vi springa från wättinge till Alby, leka och springa tillbaka. Efter det är det lunch och lite teori innan vi ska spela handboll. Jag kommer vara helt slut ikväll även fast det inte är jag som tränar;-)


Uppstart!

Ikväll hade vi uppstart med hela klubben!:-)
Herrarna arrangerade så barnen (bollskolan upp till 16 år) delades in i 12 olika lag och så spelades det matcher på mini- plan inomhus och utomhus var det olika samarbetsövningar med mera. Barnen hade jätte kul och herrarna va väldigt duktiga!:-D
Nu är jag helt slut så ska sova nu! Godnatt:-)


Löpning nu!

Ska ta mig ut på lite löpning. Idag blir det intervaller av olika slag. Tänkte köra som längst 800 meter och som kortast 20 meter och allt där emellan:-)
Har ca 60 min på mig om jag ska hinna duscha innan uppstarten för helgens träningsläger som är ikväll.


Bästa brunchen!

Jag fick världens brunch av Jessica! Super, duper, mera god!!:-D det va bananpannkakor, kesella, hallon, te, varm choklad, muffins, macka, mozzarella och skinka:-D MUMS!!

Efter det åkte jag till Skärholmen för att lämna en grej till Olivia som jobbar där. Passade på att shoppa lite, bland annat en kalender:-) jätte kul och träffa Olivia även fast det bara blev lite snabbt för har inte sett henne sen vi slutade skolan:-o
Nu är jag hemma igen och ska snart ut och springa, måste bara vila lite;-)


Godmorgon!

Godmorgon!
Har sovit väldigt bra inatt tack vare att jag tog en citodon igår så kunde somna för ryggen gjorde inte ont och jag vaknade inte en ända gång på grund av smärta! Så skönt!:-D
Jag ska alldeles strax åka iväg till Jessica för vi ska ta en promenad och snacka eftersom att det va två veckor sen vi sågs och hon har dessutom varit i Spanien. Sen ska vi äta lunch oss henne innan hon ska jobba:-) super mys!
Inte världens finaste bild men fick inte till någon bättre... Så ni får leva med denna;-)


En riktigt bra träning!

Idag va det en riktigt bra träning för tjejerna va på topp och tog till sig det nya förvaret riktigt bra! Dom va riktigt duktiga och nästan hela truppen va på plats vilket va jätte kul:-D Hoppas det går lika bra i helgen då det är träningsläger för hela slanten!:-D


01 träning nu!

Ska åka iväg till wättinge nu för att ha träning med mina 01:or. Idag är det teori i 45 min plus träning 60 min som gäller. Idag ska vi för första gången gå igenom och prata om vårt nya försvarsspel 3-2-1. Så hoppas många kommer:-D
Hemma igen runt 21.00. Hoppas ryggen håller för just nu är det inte roligt:-(


Det gick väl sådär...

Gymmet gick bra men hade kunnat gå bättre. Jag tog i och så men smärtan i ryggen idag gör att jag tappar lusten och humöret lite... Vilket gör att jag inte köttar järnet hela tiden... Men jag är trött i armarna nu iaf så nått rätt gjorde jag;-)
Nu är det dusch och laga mat som gäller:-)


Gymmet!

Hittade nästan allt jag skulle köpa men medlet mot min torra hårbotten var tyvärr slut:-/
Nu är jag iaf på gymmet och ska köra armar. Men först trappmaskin och mer rehab, hurra! (Sarkasm;-))


Promenad- centrum- gym

Nu har jag planerat en del av 01 grejerna och ska ta ut Ayla på en kort promenad. Sen ner till centrum för att handla lite saker till Lillsved och sen till gymmet för att träna armar. Dock är det ingen bra dag för ryggen idag så ligger i sängen just nu och vill helst inte resa mig...:-( men måste det för annars hinner jag inte allt innan 01 träningen ikväll!


PW

Inatt har jag inte heller sovit så bra... Har alltid svårt att somna på grund av att ryggen gör ont när jag ligger på sidan och jag kan verkligen inte somna på rygg. Sen har jag sovit ytligt och vaknat en massor hela natten:-( så när klockan ringde tänkte jag att jag skulle strunta i PW nu på morgonen men så insåg jag att jag blir pigg av den och nu när jag redan är vaken kan jag lika gärna ut och gå;-) men har varit lite segare på att göra mig i ordning idag så klockan är lite mycket men det gör inget för jag har inget planerat annars idag förutom att jag ska förbereda 01 träningen ikväll och 01 träningslägret. Framförallt måste jag förbereda en teori genomgång vi ska ha idag på vårt nya försvar 3-2-1. Men nu måste jag verkligen ut jag gå!


Sleeping time!

Va ingen höjdarmatch att titta på direkt... Säsongens första match så inte fantastiskt spel men Nacka gjorde det bra och vann med 30-10!:-D
Jätte kul att träffa alla, framförallt dom jag satt på läktaren med! Har alltid så kul när jag är med dom, slutar inte att le för en sekund. Då kan man snacka om bra vänskap! När jag satt där började jag tänka på förra säsongen och hur mycket jag saknar det laget! Det laget finns inte kvar längre, vi har liksom splittrats men minnena kommer alltid leva kvar i mig!
Och med dom orden avslutar jag kvällen! Godnatt folket:-)


Mot Nacka!

Ska åka till Nacka nu för att kolla när dom spelar mot Westermalm i DM! Ska bli kul att se hur dom spelar nu och se vilka som är nya.
Kul att träffa gamla lagkamrater som ska sitta på läktaren också!:-D
Jag är övertygad att Nacka vinner matchen lätt ikväll men bollen är rund och allt kan hända;-)


Gymmet nu!

Nu ska jag gymma ett tag:-)
Det blir kondition i form av Crosstrainer och hopprep och sen bålträning i form av rehab och kanske nån extra övning... Finns så mycket jag inte får göra så svårt att veta vad jag får göra:-/


Klar hos Rickard!

Nu är jag klar hos min sjukgymnast. Han såg klar förbättring och jag fick ta nästa steg i Rehaben så tummen upp för det!
Dock sa han också att har man haft så mycket ryggproblem som jag har/ haft så borde jag vänta med att köra med fria vikter, alltså knäböj, marklyft och sånt i typ 6 månader:-( men vi får se! Hoppas bara jag kommer klara av Lillsved!
Nu ska jag shoppa lite med mamma på Ica Maxi och ÖB haha:-p


PW 5 km

Har varit hemma ett tag;-)
Blev en PW imorse för bästa Emma ringde så vi pratade i 30 min tills hon va tvungen att gå för hennes gudmor väntade.
Jätte kul att höra från henne då vi inte hörts vid sen vi slutade skolan.
Skönt att PW också! Gick 5 km på 45 min så inte jätte snabbt temp men en skön promenad som tog en del i alla fall;-)
Nu är det frukost och göra mig i ordning som gäller. 12.15 hämtar mamma mig och då ska jag till sjukgymnasten. Efter det ska vi åka och shoppa lite saker till Lillsved och sen gymmet:-)


PW/ löpning

Skulle publicerats vid 09.15...
Idag känner jag verkligen inte för att cykla så idag blir det PW eller löpning beroende på hur jag känner när jag kommer ut.
Har inte sovit så bra inatt så är extremt trött! Men det är nog inget som inte lite träning kan få bort:-)


Träning med 01:orna!

Glömde blogga om det igår men igår hade jag äntligen första träningen med 01:orna! Löpning 20 min+ handboll 90 min var det igår. Hur kul som helst och det tyckte tjejerna också!:-D
Idag va det andra träningen och Fys. Intervaller i 25 min och sen styrka i 60 min. Tjejerna tyckte inte det va lika kul som igår men dom förstår hur viktigt det är med Fys inför framtiden:-)
Är i alla fall super kul att vara igång igen!:-D


Luncha med mamma nu!

Idag gick det väldigt bra att gymma:-D trotts att jag inte får jobba med tunga fria vikter så körde jag hårt men med kroppen som belastning och sen lite hårdare i maskinerna:-D
Det kändes jätte bra att jag kände att jag tog ut mig själv trotts att jag är skadad!:-D
Nu ska jag åka och äta lunch med mamma!


Gymmet nu

Blev bara 5.5 km imorse på cykeln... Detta då jag hade Ayla med mig så det gick så långsamt och jag blev hungrig;-)

Nu har jag fått i mig frukost och jag ska bege mig till gymmet för ben träning:-)


Godmorgon!

Va ett tag sen sist men nu är det dags att cykla innan frukost igen:-)


Luncha med mamma och syrran nu!

Gymmet gick bra och nu ska jag luncha med mamma och syrran:-) glömde concilen så ignorera alla mina finnar!


Gymmet nästa!

Nu blire gymmet och armar:-) har fortfarande väldigt ont i ryggen efter löpningen så får se hur träningen går:-)


På väg hem!

På väg hem från lunchdejten med Sandra nu;-) jätte trevligt att träffa henne! Vi hade en del att prata om, framförallt framtiden men kom väl inte fram till nåt egentligen, fast det tror jag inte att man kan heller;-)
Åt en jätte god kycklingsallad på café fåtöljen så är mätt och belåten nu:-)
Nu ska jag hem, ta det lite lugnt och kanske baka lite, är sugen på det;-) vet bra inte vad haha!
Tog tyvärr inga bilder idag, glömde det liksom...


Träffa Kettler nu!

Ska in till stan för att luncha med Kettler nu! Länge sen jag träffade henne! Eller, vi sågs lite snabbt i Nacka Bollhall efter C8 i veckan men då skulle hon träna så hann inte prata så mycket. Därför ska det bli super mysigt och trevligt att träffa henne:-D


Nöjd tjej!

Jag är faktiskt nöjd över min insats idag! Jag pressade mig själv och tog verkligen i! Dock är jag inte nöjd över tiden! Trodde jag skulle kunna komma in under 55... Men trängseln, asfalten, backarna och ovissheten om hur banan såg ut bidrog till att det tog lite längre tid. Men nu har jag något att slå nästa år! Då ska jag in under 55:-D
Nu ska jag sova! Är helt slut och nu har smärtan i ryggen kommit... Inte så smart att springa kanske...:-/ men det va riktigt kul att springa så ångrar mig inte alls!!
Ni får en gammal bild för jag är inte så fin just nu;-)


Midnattsloppet avklarat!

Skulle publicerats vid 23.45...
Då va mitt första midnattslopp avklarat:-D kom in på 58:41 tror jag:-) lite långsammare än jag tänkt men är väldigt nöjd ändå! Orkade springa hela vägen och lyckades hålla bra tempo trotts backar och asfalt. Fick dock jätte ont i knät sista 4 km vilket drog ner min fart en del...:-( men det va riktigt kul så det här lär jag göra om!!:-D


Nu kör vi!!!


Midnattsloppet nu!

Hanna kunde inte springa midnattsloppet idag så hon gav sin plats till mig:-) så nu kör vi!!!


Jerker 50 år!

Nu ska jag, pappa och Sandra iväg till vår granne hemma hos mamma. Jerker heter han. Pappa och han är jätte bra kompisar och Jerker fyller 50 idag så vi ska på hans 50- års fest:-)


Triathlon med 01

Idag hade jag som sagt uppstart med 1:orna. Precis som förra året körde vi Triathlon:-) tjejerna va jätte duktiga! Dom simmade 150 meter, cyklade 5 km och sprang 2.6 km:-) tyvärr kom bara 8 tjejer och av dom tävlade bara 4:-( men tjejerna som tävlade kämpade på riktigt bra och vinnaren kom in på 36:20! Imponerande! Men mest imponerad är jag av tvåan som har förbättrat sin fysik ENORMT under sommaren!!
Tog tyvärr inga bilder så lägger upp dom från förra året:-) hon som vann i år vann även förra året;-) men dom som kom tvåa och trea förra året va inte med i år.


Sova snart!

Ska snart sova! Är helt slut efter C8!
Bion va jätte bra!! Sorglig, rolig och väldigt givande! Alla måste inse att även personer med förståndshanfikapp har känslor precis som alla andra!!
Grät lite i slutet för då va det sorgligt/ fint på samma gång:-)
Saknade dock en karaktär som nästan inte va med alls. Kristina, för hon är så rolig och gullig tycker jag:-)

Imorgon uppstigning 08.00 för då är det uppstart med mina 01:or!


Bio med mamma nu!

Jag och mamma ska på bio nu! Vi ska se hur många kramar finns det i världen:-D


Fler bilder från C8!


C8 slut för i år!

Nu är C8 camp slut för i år. Eller snart när sista ungen gått... Nu är föräldrarna snart 60 min sena!

Det har varit en rolig men väldigt krävande dag. Det har varit väldigt mycket kaos och stress. Innan lunch spelade vi turnering med grupp 5 och 6 tillsammans och efter lunch blandade vi alla 160 spelare och körde samarbetsövningar. Det har varit mycket som planerats i sista stund så många som inte haft koll på vad de skulle göra. Men annars har det varit ett bra läger och barnen verkar ha haft väldigt kul!:-D och det är viktigast!


Sista dagen på C8

För en gång skull är jag ute i god tid till Nacka!:-D idag är det sista dagen på C8 så det blir turnering och efter lunch blandar vi alla och kör några stationer med samarbete tror jag;-)


Hemma igen

Idag blev det 8 km på 28 min. Hann inte cykla mer. Dessutom hade jag väldigt ont i vänster knä idag. Brukar ha ont i det när jag kör utfallssteg men aldrig annars. Så jätte konstigt att jag hade det idag! Har fortfarande ont och nu har det gått ett tag sen jag kom in... Tror min kropp börjar lägga av!...:-/
Nu måste jag sätta fart! Om 45 min ska jag åka till Nacka:-)


Sista cyklingen för veckan!

Idag är det sista cyklingen för den här veckan:-)
Är så trött idag att jag knappt klarar av att skriva detta inlägg för jag vill bara stänga igen mina ögon och sova igen!
Fast samtidigt är jag lite taggad för jag ska pröva en ny väg idag;-) tänkte cykla mot trollbäckens IP och se hur långt det är.
Men nu måste jag sluta skriva för jag är redan sen! Skulle gått vid 06.15 egentligen!!!


Snart sova!

Ska kolla på TV lite sen ska jag sova. Ska cykla imorgon bitti också:-)
Fortfarande väldigt ont i ryggen så hoppas jag kan sova!


Gymmet!

Efter jobbet åkte jag och letade efter min tröja igen vilket inte gav någon resultat:-(
Sen åkte jag med Ayla för att bada med henne, pappa och farmor. Kul att träffa pappa och farmor! Men tråkigt för Ayla ville inte bada och inte jag heller för det va alldeles för kallt!
Efter det åkte jag till gymmet för att köra ben och nu är jag klar!
Det gick liksom upp för mig idag att jag faktiskt är skadad... Vet inte varför egentligen men jag insåg att jag måste lyssna på kroppen nu vilket jag inte gör i vanliga fall;-) så idag har jag kört många reps (ca 30 st) på låg vikt för att vara försiktig vilket jag inte är van vid så det är en annan trötthet. Men har väldigt ont i ryggen nu så har nog kört för hårt:-( fast jag tycker inte alls att jag kört för hårt! Jobbigt!
Nu ska jag hem och äta middag:-) är superhungrig!


C8 dag 4

Idag har ungarna inte alls skött sig! Så trött på att dom inte lyssnar. Visst, dom har sina bra stunder och då får dom beröm. Men det är inte ofta för flera gånger idag har jag blivit riktigt arg! Förstår inte att dom inte lärt sig än att när tränaren pratar så är man tyst, står still och håller i bollen! Helt otroligt att dom inte kan/ bara väljer att inte göra det rätta! Men blir så trött på det. Samtidigt är det så klart kul att ha dom så det är ju kul att jobba!:-D
Idag fick jag hålla ett pass med dom och det va värdigt kul! Körde lite hinderbana och kontroll på bollen och det verkade dom tycka va jätte kul!


Mot Nacka sen Skuru!

Cyklingen idag gick långsamt men det va skönt! 9.5 km på 34 min:-)
Nu ska jag mot NB för att leta efter min tjocktröja och sen till Skuru där jag ska vara idag:-)


Cykla nu da!

Är inte så jätte trött för jag somnade direkt igår så fick sova ganska länge:-) så nu är det dags för en cykeltur! Är bara 11 grader ute så har på mig fodrade löparbyxor eftersom att det blir så kalt när man cyklar. Deprimerande eftersom att det bara är agusti fortfarande...
Men nu måste jag sluta skriva och ut och cykla!


C8 dag 3!

Idag har barnen varit bättre igår med lyssnande och så men fortfarande inte helt bra!
Idag så badade vi också. Ganska jobbigt för att barnen inte kan simma ordentligt än. Men det va kul och barnen hade kul!
När alla barn gått hem och bara några va kvar så kom hela mitt gamla lag Nacka för dom skulle ha träning. Så kul att träffa några av dom som jag inte sett på länge! Men det fick mig att sakna handbollen jätte mycket!:-( men sånt är livet och jag vet att jag gjort ett bra val!
På kvällen efter 1 timme rehab på gymmet träffade jag Hanna och hennes storasyster Elin och lillebror Linus. Vi åt middag på hörnet och sen åkte vi hem till dom. Jätte mysigt att träffa dom och kul att se deras nya lägenhet.
Nu ska jag sova! Upp 06.00 imorgon för att cykla:-)


Trött tjej!

Orkade inte blogga igår men mötet med mina lagledare tog lång tid! Va hemma typ 22.15... Därför tog jag sovmorgon och cyklade inte imorse.
Nu är jag lite sen till Nacka så gasen i botten!


C8 dag 2!

Idag har det varit väldigt jobbigt! Barnen har inte lyssnat för fem öre så jag har haft ett allvarligt snack med dom så får hoppas att dom skärper sig imorgon! Vet att dom är små och att man måste ha tålamod men enligt mig ska dom kunna lyssna vid 9 års ålder!
Är kvar i Nacka för jag tänkte träna lite här för det blir mindre stressigt då jag har möte i Tyresö vid 19.00. Så ska köra lite intervaller ca 60 min, duscha här och sen åka hem. Tyvärr är inte vädret så inbjudande:-( regn och äckligt men vad ska man göra liksom? Är ju bara att köra!


Mot Skuru nu!

Ska åka till skuru nu. Men först en snabbis förbi Ica för att köpa några celcius;-) är lite sen så måste skynda mig nu!


Långsamt men riktigt skönt!

Idag gick det långsamt och segt att cykla! Hann ca 9 km på 33 min.
Men det va också väldigt skönt att komma ut. Det va kalt som satan för mina stackars ben men det va skönt att få den kalla luften på sig. Nästan inga människor va ute så allt va då fridfullt! Så nu ångrar jag mig inte alls att jag gick ut och cyklade! Det va så kallt i luften att de va jätte dimmigt över allt när jag cyklade runt sjön! Coolt;-)
Nu ska jag fortsätta äta frukost, duscha och göra mig klar. Om 45 min måste jag åka till Skuru.


Jag ångrar mig big time!

Herre Gud vad trött jag är! Ångrar mig att jag bestämde mig för detta men nu måste jag, så måste jag! Gör det bara Emelie!


Sova nu!

Ska släcka lampan så fort jag skrivit klart inlägget;-) somnar med en skön känsla efter ett så roligt träningspass!:D
Imorgon ringer klockan 06.00 för lite cykling innan frukost... Inte så jätte kul att gå upp så tidigt men är lite taggad för det är skönt att träna (lätt träning) innan frukost tycker jag!
Men nu måste jag verkligen sova!
Bifogar den bästa text jag någonsin läst typ;-)
Godnatt:-)


Roligaste passet på länge!!

Jag va helt slut när jag kom hem idag men va tvungen att snabbt åka iväg till gymmet för att hinna träna;-) hade tänkt springa fram och tbx men hann inte det så istället hoppade jag hopprep som konditionsträning i 25 min och fick till totalt 1750 hopp av olika slag. Svettigt men riktigt roligt! Sen körde jag armar och det gick också bra:-) men just hopprepet gjorde mitt pass extra roligt! Så kul att jag fick världens energi och är fylld med glädje nu!:-D Så kul!!!


C8 dag 1!

Idag fick jag träffa mina 04/05 tjejer och killar:-) 25 st är vi. Mestadels från Skuru men även från Skogås och Tyresö. Det har varit väldigt kul med dom små barnen samtidigt som dom är väldigt krävande och tar mycket energi.
Idag tränade vi två pass, lekte och lärde känna varandra. Vi tränade för Oliver Ischt, en jätte duktig 94 som spelar för Tumba. Jag blev oerhört imponerad av hans pedagogik. Däremot hade han lite svåra övningar men det är svårt också att ha så små när man inte är van;-)


Mot Skuru nu!

Nu är jag klar hos Rickard (min sjukgymnast). Lättad och glad för han sa att det inte är den gamla skadan som gör att jag har ont. Han tror att det är en spricka i en disk nere i svanken som har fått en spricka men det ska tydligen vara jätte vanligt hos idrottare. Han testade min styrka i vänster och höger del av ryggen och det märks sjukt stor skillnad mellan höger och vänster! Är mycket svagare i höger sida! Men Rickard sa att det brukar vara så när man gjort illa disken. Så har fått lite rehab som ska göras varje dag så jag blir lika stark på båda sidor för då ska jag tydligen få bort smärtan:-D


Mot sjukgymnasten!

Är inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. Däremot ser jag tröttare ut än jag trodde haha! På väg mot Haninge och min sjukgymnast för att kolla upp min rygg igen då jag gjorde illa den för nästan 3 veckor sen och har fortfarande ont... Hoppas det går snabbt för sen har jag jätte bråttom till Skuru och C8 Camp:-)


Sova snart!

Imorgon ringer kl 06:00:-( detta då jag ska vara hos sjukgymnasten 07:30 så vi måste åka hemifrån 07:00 för sjukgymnasten ligger i Haninge. Direkt efter sjukgymnasten har jag bråttom för 08:30 ska jag vara i Skuru hallen för att jobba på C8 Camp, ett handbollsläger i Skuru. Jag jobbar som gruppledare som ska följa barnen till alla aktiviteter samt hålla i olika aktiviteter som inte är handbollsträning. För det är elitspelare med mera som håller i handbollen. Jag kommer ha 04/05 killar och tjejer. Så dom är alltså 9 och 8 år. Så söta!!:-D men nu måste jag snart släcka lampan så jag kommer upp imorgon!


Knytkalaset är över!

Knytkalaset är över. Sista tjejerna gick vid 18.00 typ. Blev en väldigt lyckad dag med massor av sötsaker;-) på bilden är inte allt med, några fat saknas;-)
Kul att träffa alla tjejer igen och kul att se att dom har så kul ihop haha:-D Blev väldigt mycket sötsaker men det va gott! Tyvärr drog det ut på tiden så hinner nog inte träna mer idag:-( maten är nämligen klar om 30 och så ska vi äta 60 min typ. Då är klockan 20.15... Men jag kanske kan träna efter maten. Vi får se;-)
Fick tyvärr ingen bild på Annas alla presenter men försöker få henne att skicka en så lägger upp den när jag får den:-)


Steker plättar!

Steker plättar för fulla muggar! Är uppe i 70 plättar eller nåt, har inte räknat;-)


Jobbiga 10 km

Idag gick det segt att cykla. Fick mjölksyra direkt och hade inga krafter. Tog 40 min vilket är ganska långsamt;-) men jag klarade det och det va bra! Nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning och sen sätta fart med förberedelser!:-D


Tröttmössa!

Är helt slut idag. Länge sen jag va så här trött!
Nu är det cykel som gäller och jag hoppas styret håller idag;-) jag ska cykla utan Ayla för jag har lite bråttom... Efter cyklingen har jag en del att göra. Måste hämta och sätta upp ett tält för jag tror de ska regna idag, se till att det finns sittplatser åt alla, det innebär drygt 30 st, steka plättar och se till att köket ser någorlunda städat ut eftersom att jag inte han städa det igår. Så nu sätter vi fart och går ut och cyklar så att jag kommer hem snart;-)


Sova nu!

Är trött efter dagens städning och träning så nu är det dags att sova. Imorgon är det uppstigning 08.45 som vanligt för att ta en cykeltur. Sen ska jag förberedda för imorgon är det knytkalas/ hej då kalas för Anna, min tränar partner som flyttar till Gbg nu för att plugga med 01:orna. Kommer ca 30 personer hit så har en del att göra. Men nu måste jag sova så godnatt!


Lyxmiddag!

Vilken lyx middag man får efter ett bra pass;-)


Ett bra pass!

Sitter i bilen på väg hem nu efter träningen i Hellas. Gick bra men inte jätte bra. Känner att jag ätit lite dåligt under dagen så därför gick löpningen inte lika bra som jag hoppats på men fick ändå en bra tid. 27 min första varvet på 5:an och andra varvet 33 min så totalt 10 km på 60 min.
Sen va det helkroppsstyrka som gällde, och det gick bra med armbågen:-) nu hem och duscha och äta! Är super hungrig!


Hellas nu!

Ska åka till Hellas nu med Mamma, Syrran och Veronika. Och Ayla så klart! Det är löpning och styrka som gäller men har ont i armbågen, vet inte vad det är så får se hur mycket styrka jag kan göra...
Men måste TAGGA nu! Det gör jag med celcius!;-)


Städa, städa, städa...

Idag är det städa som gäller! Hittills har jag städat mitt rum, vardagsrummet och hallen och nu är jag ute med Ayla. Sen blir det att äta lunch, baka till imorgon och sist städa köket. Får hjälp av Sandra och Veronika som städar badrummet så då slipper jag det;-)


Jätte mysig kväll!

Jätte mysigt kväll har jag haft! Först åkte jag och VT runt och kollade lite på kläder. Sen slappade vi hemma hos henne innan Alina och Niklasson kom då va det dags för mat. Riktigt goda grekiska köttbullar med potatis i ugn och tzatsiki. Till efterrätt hade Niklasson bakat en variant på rabarberpaj som vi åt glass till och cupcakes:-D jätte gott alltihop!
Jätte mysigt iaf att bara sitta och prata och umgås. Åkte därifrån vid 23.00 typ så vi han prata om en hel del;-) nu ska jag sova, sovmorgon imorgon, Gud så skönt!


Träffa VT

Ska iväg och träffa VT nu:-D hon jobbar i Tyresö så ska hämta upp henne och sen ska vi hem till henne:-D Supermysigt!


Gymmet nu!

Nu är det dags för gymmet och bål! Någon gång ska jag få fram magrutorna!:-D


Styret lossnade...

Fick avbryta cyklingen halvvägs (5km) för att styret gick sönder. Det lossnade... Hade tur att det lossnade när jag knappt hade någon fart annars hade jag slagit halvt ihjäl mig! Måste säga att det va svårt att få hem en cykel utan styre för det va svårt att styra cykeln och hjulet bara åkte hur det ville... Men jag klarade mig hem i alla fall för när jag va nästan hemma mötte mamma upp mig med en skruvmejsel och skruvade fast styret så jag kunde få hem cykel lättare:-)
Tyvärr blev det alltså bara en kort cykeltur nu på morgonen men jag tar igen det i gymmet sen!


Segt att gå upp så tidigt...

Det börjar ta på kroppen att gå upp så här "tidigt" varje dag. Det är ju inte tidigt egentligen men eftersom jag tränar 2 ggr per dag och bara sover typ 8 timmar och verkligen inte sover spec bra så börjar jag känna att jag blir segare och segare för varje dag som går!... Men nu är jag ju uppe så varför klaga;-) nu ska jag ut i regnet och cykla!


Världens godaste mat!

Vi va och åt på Eriks på gondolen!:-D dom hade den godaste mat jag någonsin ätit! Perfekta portioner också så man orkade precis 3 rätter!
Jag åt parroniskinka (tror den hette så) till förrätt, pepparbiff med potatispuré och svampstuvning till huvudrätt och Brownie med chokladmouse och ananas till efterrätt. Huvudrätten va den godaste mat jag någonsin ätit helt klart! Tack Mike för den goda maten!:-D
Nu är det sova som gäller, klockan ringer som vanligt 08.45 imorgon!:-)


Grattis Mike!

Grattis Mike som fyller 50 år idag! Vi ska iväg och fira honom och äta på restaurang i stan. Vet inte vilken för det är en överraskning;-) Men är sjukt hungrig efter dagens pass så hoppas det är ett ställe med god mat haha!


Sjukt bra pass!

Körde ett sjukt bra armpass idag på 90 min:-D känner att jag börjar bli starkare och det är alltid kul! Stolt tjej kan man säga!


Möte nu

Nu ska jag först ner till centrum för ATG handla lite. Sen vidare till Skuru för jag ska på möte för C8 camp lägret jag jobbar på nästa vecka. Sen vidare till gymmet. Har lite brottom så därför ett kort inlägg. Bilden är innan cyklingen imorse haha!


Cykling nu da!

Är helt slut och skulle velat ha sovmorgon men jag ska ut och cykla! Idag blir det milen trotts att jag tar med mig Ayla:-) får se hur snabbt det går bara...


En underbar dag!

Har haft as segt internet under dagen därför inget bloggande...
Är helt slut nu så orkar inte skriva värsta inlägget för jag måste sova!
Har i alla fall haft det sjuk bra med min älskade Pernilla:-) eftersom att det regnade idag så drog vi in till Täby centrum och kollade på kläder och fikade. Sen åkte vi hem och lagade en underbar middag, eller Pernilla lagade maten och jag salladen;-)
Var jätte kul att spendera gårdagskvällen och idag ihop med Pernilla! Lite som gamla tider då vi bara hängde och pratade om allt mellan himmel och jord:-) Trotts att vi har våra olikheter har vi lärt oss att hantera det och jag hoppas att vi kommer växa ihop ännu taightare än vi varit på ett mer vuxet sätt så att våra barn blir jätte bra kompisar och att det fortsätter i alla oändlighet! Tror verkligen på att det kan funka om vi anstränger oss:-D
Men nu måste jag sova!


Godmorgon!

Skulle publicerats vid 10.30...
Godmorgon:-)
Orkade inte blogga igår för vi släckte lampan 02.30...
Igår hade vi lite film mys och såg på filmen Hall Pass. En väldigt bra film, typ litegrann som baksmällan filmerna;-) Fast i den här filmen så får två killar frisedel från äktenskapet vilket innebär att under 1 vecka kan dom göra vad dom vill och låtsas som att dom inte är gifta. Detta slutar typ i katastrof;-)
Efter filmen låg vi och pratade ganska länge om allt möjligt. Har ju en del att ta igen:-)
Nu ska vi snart gå upp och så får vi se vad vi hittar på. Vädret är ju inte jätte fint vad jag kan se från sängen så inget bad tror jag. Eller vi kanske badar men inte solar haha!


Min älskade Pernilla!

Jag tror jag skrivit så här förut men gör det igen för säkerhets skull!
I 17 år har jag känt Pernilla! I 13 år bodde vi grannar med 20 meter dörr till dörr. I 13 satt vi ihop och hon blev som min syster! Trotts att hon är 2 år yngre än mig så umgicks vi varje dag. Vi gick tillsammans till skolan, gick tillsammans hem från skolan och umgicks innan det va dags för träningar och andra aktiviteter. När jag va 13 och hon 11 flyttade hennes familj till Täby. Detta och en del andra händelser gjorde tyvärr att vi växte ifrån varandra och träffades inte på några år. När Pernilla råkade ut för en plötslig familjetragedi förde de oss närmare varandra igen! Trotts dom år vi va ifrån varandra ser jag henne mer som än syster än en vän! Vi delar så många minnen tillsammans som ingen kan ta ifrån oss! Det va ett tag sen vi träffades för vi lever båda hektiska liv. Men idag ska jag träffa henne igen och som jag har längtat! Jag blir snart upphämtad av henne och hennes storebror och då ska vi hem till dom i Täby där jag ska spendera natten och morgondagen! Ska bli Superroligt att träffa min "lillesyrra" igen!!:-D<3<3


Ett bättre pass idag!

Idag gick det definitivt bättre än det gjorde igår! Men jag hade inte den mentala styrkan att köra så intensivt som jag brukar:-( tror det beror på att jag sovit så dåligt under ett antal dagar... Men är nöjd för det blev ett bra pass och för första gången använde jag mina nya sonkband! Det är gummiband man fester på utsidan knäna. Detta för att behöva jobba hårdare för att hålla knäna i rätt position och på så sätt blir man starkare i knän, rumpa och höft.
Bildbombade när jag vilade haha!!:-p


Gymmet nu!

Och bilden säger allt!


Cobra är på besök!

Idag har jag haft äran att få låna en doberman tjej vid namn Cobra! En helt underbar hund med grym personlighet!:-D
Min förra hund Leo och hon va bästa vänner och jag hoppas att hon och Ayla ska kunna bli riktigt bra vänner! Jag lånade Cobra för att ta med henne ner och bada. Jag har aldrig sett en hund bada så som Cobra gör! Hon hoppar i och kan simma runt hur länge som helst! Jag har till och med sett henne hoppa från 3:an i hopptornet en gång!
Hon simmade runt som vanligt idag och hade det superkul i vattnet. Hon lyckades till och med att få Ayla att bada utan att vi kastar i en boll och det har jag aldrig sett förut!
Nu är vi hemma från badande och bara tar det lugnt ett tag:-)


Jobbigare än jag trodde!

Att cykla milen va definitivt jobbigare än jag trott! Och inte bara att det va jobbigt, jag upptäckte att jag har sittsår efter gårdagens cykling så det gjorde sjukt ont att sitta på sadeln haha!
Nu ska jag fortsätta att äta frukost, keso och äpple blev det idag.
Senare kommer Kobra, en doberman vi har känt väldigt, väldigt länge. Va jätte länge sen jag träffade henne men ska låna henne idag och gå ner och bada med henne och Ayla:-)


Cykling nu!

Är lite sen så blir ett snabbinlägg. Ska ut och cykla nu, utan vovve så idag blir det 1 mil!
Har på mig dom nya löparbyxorna, supersnygga eller hur!:-D


Segaste träningen på länge!

Idag va det inte kul att träna! Kände mig uppblåst, stor och klumpig... Löpningen gick fruktansvärt dåligt! Kände mig jätte tung och flåsade som om jag vore 70 år och inte tränat på flera år! Styrkan gick bra styrkemässigt för jag kände att jag blivit starkare på väldigt kort tid men det fanns liksom ingen glädje i mig som det brukar göra:-( mystiskt! Kanske det beror på att jag ätit för dåligt idag eller att kroppen inte är van att cykla på morgonen, jag vet inte... Hoppas det blir bättre imorgon! Nu ska jag äta lite och få lite energi för det här passet va riktigt jobbigt både mentalt och fysiskt!


Träning nu!

Ska byta om och sätta på mig löparskorna nu. Idag blir det löpning till gymmet, träna bål och sen löpning hem:-) är tröttare än vad jag trodde jag skulle vara efter cyklonen imorse. Är väl för att kroppen inte är van antar jag. Men nu ska jag bara hitta den inre motivationen sen kör vi!:-D


Bad med Syrran och Vovven!


Mot Sportsgear och Axfood!

Nu sitter jag i bilen på väg mot sportsgear och Axfood:-)


Cykelrunda

Har varit ute och cyklat så här på morgonen innan frukost. Målet var 1 mil men hade Ayla med mig vilket gjorde att jag fick avbryta tidigare och det blev bara 7.6 km för hon orkade inte mer. Blev också lite för långsamt tempo när jag hade med henne så hon får nog stanna hemma imorgon;-)
Jätte skönt att cykla faktiskt! Roligt och jobbigt på samma gång:-) nu är de frukost som gäller, äter keso och mango= mums!
Efter det när jag gjort mig i ordning ska jag åka iväg med mamma till sportsgear och Axfood:-)


Största finnen jag sett!

Har precis hjälpt mamma att klämma en jätte stor finne på hennes rygg! Den va gigantisk!! Den största jag någonsin sett!! Den va avlång och riktigt äcklig!!! Ibland när jag klämde så sprutade det, äckligt jag vet! Men jag hoppade undan för det kom så plötsligt hela tiden och mamma bara garvade åt mig! Haha hoppas jag kan sova nu trotts detta äckliga avslut på kvällen;-) den fula bilden är hur äckligt jag tyckte det va (fast det va lite kul också;-))
Ska sova nu om jag får plats, Ayla har tagit upp hela sängen haha!


Hipp, hipp hurra för mig!

Nu har pappas sida av släkten varit här och firat mig i efterskott:-) fick massor av fina presenter och god fika;-) ett extra tack till pappa som gav mig världens snyggaste löparbyxor!!:-D

Nu har dom åkt hem och eftersom det är min vilodag idag så ska jag inte träna fast jag vill! Men kör dubbelt så hårt imorgon:-D


Cakepops

Har precis bakat klart mina cakepops som jag ska bjuda på imorgon:-) första gången jag gör såna så blev ganska nöjd! Hoppas bara dom smakar gott och går att få loss från tallriken imorgon haha!
Nu är det dags för mig att sova! Har redan träningsvärk i ljumsken så vet inte om jag kommer upp imorgon haha;-) men det problemet tar vi då!
Godnatt


Fatta nice!


Milen avklarad!

Har precis kommit hem efter träningen på Hellasgården. Gick väldigt bra och jag klarade milen!:-D
Hellasgården har ett jätte fint ute gym så jag sprang 5 km, körde styrka i gymmet 40 min sen sprang jag 5 km igen. Med tanke på att jag inte sprungit en mil på typ 1 år är jag väldigt nöjd och glad! Pressade mig själv till max vilket var jätte skönt!


Träning nu jao!

Ska åka med mamma till Hellasgården där vi ska träna. Milen är målet med löpningen+ en del styrka! Känner mig lite seg efter all sol idag men vill man så kan man! Nu kör vi:-D


Sol och Bad med mamma

Eftersom att pappa var med farmor åkte jag hem till mamma och följde med henne till nyfors där vi badade, solade och fikade. Jätte mysigt och jag badade till och med!:-D va inte alls kallt i vattnet utan superskönt!
Men nu är jag hemma hos pappa igen för han har kommit hem:-) farmor klarade sig bra. Slagit sönder några tänder men annars inga allvarliga skador så det va skönt!


Pride eller inte...

Skulle åkt in och kollat på Prideparaden med pappa idag. Hade sett fram emot det kan man säga, eller iaf att spendera lite egen tid med pappa och så är det kul att kolla på paraden tycker jag för det har vi gjort sen jag va liten. Men tyvärr vet jag inte om det blir något idag för Farmor har ramlat när hon var nere och handlade så pappa åkte dit för typ 30 min sen så vet inte om dom behövde åka till akuten eller så. Hoppas det inte var någon fara så att jag och pappa fortfarande hinner in till stan. Just nu sitter jag och väntar på att han ska höra av sig och passar på att njuta av den varma dagen ute på balkongen. Tror kanske jag ska fördriva lite tid genom att ta en promenad. Men vi får se!


Dags att krypa till kojs!

Dags att krypa till kojs eller vad man säger;-) haft en trevlig kväll med syrran och pappa. Först middag på tacobar och sen mys i soffan framför TV. Nu ska jag släcka och sova. Tar sovmorgon imorgon också, eller ställer ingen klocka men vaknar jag tidigt så är det klart jag kör lite träning;-)
Godnatt!


Gymmet nu

Har spenderat dagen med underbara Fia nere vid stadshagen och dom nya badstället dom har byggt där vid Mälaren:-) super mysigt och trevligt men tyvärr blev det bara ca 3 timmar för sen va jag tvungen att gå. Blev hämtad av pappa vid 17.00 och nu är jag på gymmet:-) har inte så mycket tid på mig då jag måste tränat klart och duschat vid 18.15 för då måste jag åka och hämta syrran och sen möter vi upp pappa vid tacobar vid 18.30 för där ska vi äta middag ikväll:-)
Så har ca 1 timme på mig att cykla 1 mil och träna bål! Men utan vila går det bra;-) nu måste jag cykla vidare.


En trevlig kväll med trevligt sällskap!

Har idag bakat ca 100 bullar, gjort kycklingpaj till middag och fått besök av Sonny:-D Sonny är min gamla mentor från åk 1 och 2 i gymnasiet. Han är en av de underbaraste människorna jag känner och någonsin träffat! Han har egenskaper många saknar!
Han har känt min mamma sen han va liten och han lånade Ayla över natten för han ville det så därför kom han över på middag när han ändå skulle lämna henne:-) väldigt trevligt att träffa honom iaf:-D
Nu är det spikmattan som gäller igen, har ont i ryggen typ hela tiden och detta hjälper lite;-) men ska snart släcka för är helt slut efter två bra pass idag! Löpningen gick över förväntan med tanke på min kondition just nu och att jag körde riktigt hårt imorse. Så en väldigt bra dag idag!:-D


Löpning nu!

Håller på att baka vaniljbullar till nästa helg då vi ska ha knytkalas med 01:orna:-)
Men tar en paus i bakandet medan degen jäser och tar en löptur. Är helt slut så kan inte garantera att det går snabbt men måste göra det;-)


Ett riktigt bra pass!

Sitter på bussen på väg hem nu, är så trött att jag knappt orkar skriva!
Jätte kul att träffa Jessica igen, har verkligen saknat henne!
Passet med Sune gick riktigt bra men var väldigt jobbigt! Fokus låg på frivändningar vilket är min hatövning för det är så sjukt tråkigt men det är ju en riktigt bra övning!
Vi körde totalt 12 frivändningar på 30 kg och 36 frivändningar på 40 kg. Alla med överstöt. Utöver det gjorde vi andra övningar också:-) en riktigt skön känsla att ha klarat passet och jag gav verkligen allt idag, vilket jag är stolt över:-) efter passet gick vi och åt lunch på bellmans, så gott!
Resten av dagen har jag inga planer förutom att jag ska hinna med ett konditionspass och det är jag som lagar maten ikväll:-)
Glömde bort att ta bilder så ni får nöja er med en gammal.


Redo att dö!

På väg mot stan för att träffa Jessica och tillsammans ska vi dö under 1 timme. Vi ska nämligen träna för Sune! Jag taggar till lite extra med celcius! NU KÖR VI!


RSS 2.0